26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 26 resultater.
Frederikssund Kommune
Dygtig sagsbehandler til spildevandsopgaver

Frederikssund Kommune, Slangerup

Som en del af Frederikssund Kommunes spildevandsteam kommer du til, blandt mange opgaver, at arbejde for at forbedre tilstanden i vandmiljøet. Roskilde fjord er særligt målsat som Natura 2000-område, og udledningen af kvælstof og fosfor skal nedbringes. Det er en vigtig og meningsfuld opgave.

Spildevandsgruppen arbejder med en bred vifte af opgaver. Nogle af dem har projektkarakter, andre kan karakteriseres som driftsopgaver og service overfor borgerne. Opgaverne favner spildevandsplanlægning, spildevandsanlæg i det åbne land, tilslutningstilladelser (undtagen fra virksomheder), udledningstilladelser, høringer fra andre faggrupper og samarbejde med vores forsyningsselskab, Novafos.

Der er tale om en nyoprettet stilling, og Spildevandsteamet vil med din ansættelse bestå af fire medarbejdere, der arbejder tæt sammen om opgaverne.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Frederikssund Kommune
Teknisk servicemedarbejder til weekendvagt hver anden uge - Idrætsanlæggene

Frederikssund Kommune

Til Idrætsanlæggene i Frederikssund Kommune søger vi hurtigst muligt en energisk, selvstændig og serviceminded "handyman" M/K, som hver anden weekend har lyst til at køre rundt mellem kommunens idrætsanlæg og servicere disse, samt de brugere som benytter sig af faciliteterne den pågældende weekend.

Jobbet er hver anden weekend i lige uger, med vagter af 7-8 times varighed i tidsrummet kl. 7.00-20.30 (28 timer i alt pr. måned). Ved særarrangementer og klubstævner kan overarbejde forekomme.

Arbejdsopgaver

 • Rengøring
 • Opsyn med haller
 • Diverse tekniske opgaver, herunder tage vandprøver
 • Åbne og lukke haller samt svømmehaller
PeopleLinkGeotekniker

PeopleLink søger for Franck Miljø- & Geoteknik A/S i Slangerup

Et job der veksler mellem arbejdet i felten og administrative opgaver

En afvekslende balance mellem geoteknisk tilsyn/kontrol og udarbejdelse af rapporter og rådgivning af kunder – det er kernen i din hverdag hos Franck Miljø & Geotekniks afdeling i Nordsjælland.

Der er lagt op til at du gennem sidemandsoplæring og en fast mentor får en solid oplæring i faget og i Franck Miljø & Geotekniks arbejdsgange og kutymer, samt ikke mindst i samarbejdet med andre faggrupper rundt om på byggepladserne. Lige så vigtigt vil du møde et team af erfarne kolleger, som ser frem til at tage imod alt det nye, som du kommer med – dels fra din uddannelse, men måske endnu vigtigere som repræsentant for den digitale generation.

BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Circle K Danmark A/S

Souschef/Assistant Store Manager

Circle K Danmark A/S, Slangerup

Dit mål hos Circle K vil være at lede din butik og dine medarbejdere til at yde fremragende, hurtig og venlig kundeservice. At sørge for, at vores kunder altid bliver mødt med et smil og lidt ekstra opmærksomhed.

Circle K Danmark A/S

Vi kan tilbyde dig et indflydelsesrigt job som souschef/Assistant Store Manager, hvor du er med til at sikre, at den daglige planlægning og drift af butikken lever op til vores koncepter, målsætninger og standarder.

Du har også et stort medansvar i forhold til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere, og du er med til at sikre, at de trives og udvikler sig til at blive gode stabile medarbejdere i butikken, eller får mulighed for at komme videre ad Circle K-karrierestigen.

Circle K Danmark A/S
Frederikssund Kommune
Vejingeniør til myndighedsopgaver og anlæg i Vej- og Trafikafdelingen

Frederikssund Kommune, Slangerup

Vi søger en ny kollega, da et par af vores kolleger ønsker en seniorordning med færre timer frem mod en kommende pension. Derfor ser vi ind i et generationsskifte på sigt. Alt efter din profil vil vi sammensætte opgaverne, så de passer ind i afdelingens samlede opgaveportefølje.

I afdelingen varetager vi dels myndighedsopgaver inden for Vejloven, eksempelvis godkendelse af vejprojekter i forbindelse med udarbejdelse af lokalplaner, og dels anlægsopgaver inden for vej og sti - både på vejområdet men også i det åbne land, hvor der er fokus på de rekreative stiforbindelser. Afdelingen har årlige puljer til nye forbedringer, blandt andet Den tekniske Anlægspulje og Cykelstipuljen.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Frederikssund Kommune
SSA til dagvagt på Omsorgscentret Solgården i Slangerup

Frederikssund Kommune

Stillingen er på 32 timer ugentlig med arbejde hver 2. eller 3. weekend og med start den 1. marts 2021.

Omsorgscentrene Solgården & Tolleruphøj hører organisatorisk sammen. Begge centre er levende huse med masser af aktiviteter - både for centrenes egne beboere og for borgere udefra. Her er 84 boliger fordelt på 4 afdelinger. Den ledige stilling er i Afdeling Linden & Birken på Solgården.

Profil: Vi er et musikalsk omsorgscenter med fokus på hverdagsrehabilitering.

Musikken bruges både plejefagligt og i aktiviteter med borgerne. Ligeledes vægtes fysisk træning og udeliv højt – altid med udgangspunkt i og tilpasset den enkelte borgers interesser og behov.

Frederikssund Kommune
SSA til dagvagt i demensenhed på Omsorgscentret Solgården i Slangerup

Frederikssund Kommune

Vi har tid til beboerne i demensenhed på Omsorgscentret Solgården i Slangerup. Vi søger en SSA til dagvagt.

Stillingen er på 32 timer ugentlig med start den 1. marts 2021.

Afdeling Egen danner rammen om 14 demente borgeres hjem. Den enkelte beboers livshistorie, ressourcer og behov er udgangspunkt for den omsorg og pleje vi tilbyder. Hverdagsrehabilitering tænkes ind i alle ydelser og kreativitet og nye ideer hilses velkommen. Musikken bruges både plejefagligt og i aktiviteter med borgerne. Ligeledes vægtes fysisk træning og udeliv højt – altid med udgangspunkt i og tilpasset den enkelte borgers interesser og behov.

Toyota Material Handling Danmark
HR-koordinator

Toyota Material Handling Danmark, Slangerup

Er du struktureret og kvalitetsbevidst? Kunne du tænke dig en rolle, hvor du har en stor kontaktflade og vil sætte en ære i god service, sparring og professionel hjælp til dine kollegaer? Hvor du får mulighed for mindre forbedringsopgaver og udvikling af vores administrative processer i HR? Så er jobbet som HR Koordinator måske noget for dig.

Toyota Material Handling Danmark

Som HR-koordinater får du en dagligdag i et uformelt miljø med et selvstændigt ansvar og indflydelse på planlægning af din arbejdsdag. Du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver indenfor HR-paletten, som mere konkret vil de bestå af:

 • Personaleadministration i forbindelse med ansættelser og fratrædelser
 • Udarbejdelse af standardansættelseskontrakter og tillæg
 • Vedligehold af GPDR-procedure for HR
Toyota Material Handling Danmark
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

PeopleLinkBoreformand

PeopleLink søger for Franck Miljø- & Geoteknik i Slangerup

Selvstændige opgaver med ansvar for drift af borerig

Vi har travlt hos Franck Miljø- & Geoteknik, og søger derfor en erfaren boreformand, som kan tage ansvaret for at drifte en af vores rigge, som primært opererer på Sjælland og i København.

De daglige opgaver kan være meget klare på tegnebrættet – men udfordringerne viser sig ofte først, når boringerne er i gang. Arbejdet kræver derfor både erfaring og overblik. Du skal være løsningsorienteret og i stand til at holde hovedet koldt i en udfordrende og til tider hektisk hverdag.

Du kan se frem til en varieret hverdag, og som du ved, er det et meget selvstændigt arbejde, så snart du kører ud fra pladsen. Du kan regne med, at du bliver del af et team, hvor fagligheden og kvaliteten i arbejdet altid vægtes højt, og hvor organisationen står bag de beslutninger, du træffer når du er ude. I løbet af sommeren flytter vi til nyopførte lokaliteter i Smørum.

PeopleLinkMiljørådgiver

PeopleLink søger for Franck Miljø & Geoteknik A/S i Slangerup

Vil du bruge din viden i et praktisk miljø tæt på kunder og myndigheder?

Brænder du for et job, hvor du kan kombinere det praktiske og det teoretiske? Så er her muligheden for en varieret og udfordrende arbejdsdag, hvor du bl.a. løser følgende opgavetyper.

 • Planlægning og projektledelse af forureningsundersøgelser
 • Vurdering af opgaveomfang og ressourcebehov
 • Tilsyn ifm. gravearbejde og oprensninger
 • Udarbejdelse af miljøtekniske rapporter, §8-ansøgninger, risikovurderinger m.v.

Opgaverne løses i vidt omfang selvstændigt, i en vekselvirkning mellem at være ude i felten og hjemme på kontoret. Du får udstrakt frihed under ansvar og således også masser af muligheder for at præge og forme dit eget job.

Pædagog søges til socialpædagogisk opholdssted
Team Cura søger engageret og faglig kompetente pædagoger til ny spændende opgave snarest muligt.
Team Cura A/S, Slangerup
Jobcenter
Indrykket: