25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Widex A/S
Hardware Verification Technician/Engineer

Widex A/S, Lynge

We are looking for a Hardware Verification Technician/Engineer to join our team under the R&D department. You will report to our Hardware Design Manager and contribute to the development of new hearing aid models and ensure a quality that makes them suitable as finished products.

Some of your daily tasks as a Hardware Verification Engineer are:

 • Actively participates in both development projects and research/pre-investigations with regards to electrical functionality and performance.
 • Studies, evaluates and concludes on technology, methods, components and products.
 • Specifies, develops, debugs and tests electronics for products and test equipment.
Widex A/S
Jobindex A/S
Dynamisk og forretningsorienteret Nordic HR Responsible med potentiale

Jobindex A/S søger for Despec Danmark A/S i Lynge

Det bliver din fornemste opgave at sikre, at Despec bliver ved med at være en attraktiv, god og tidssvarende arbejdsplads, der uden problemer kan tiltrække nye, dygtige talenter og samtidig fastholde og videreudvikle vores gode medarbejdere, så de har lyst til at være her i lang tid.

Du bliver eneansvarlig for vores fælles nordiske HR-funktion for Danmark, Norge og Island og bliver en del af vores nordiske Finance & HR-afdeling med reference til vores Nordic Financial Manager.

Du får ansvar for at drive og videreudvikle HR, så funktionen kan fortsætte med at være en værdiskabende, dynamisk og forretningsorienteret ledelsessupport. Desuden kommer du til at varetage den brede pallette af HR-opgaver indenfor rekruttering, onboarding, udvikling, offboarding og administration i den forbindelse.

Jobindex A/S
ISS Facility Services A/S
Vi søger en "handyman" til vores kunde i Lynge

ISS Facility Services A/S

Brænder du for at hjælpe andre mennesker, løse teknisk relaterede opgaver, og leverer du med høj kvalitet? Så har vi brug for dig i vores hastigt voksende ISS Technical Services til at hjælpe i Lynge i Nordsjælland med løsning af forskelligartede opgaver inden for indvendigt og udvendigt vedligehold.

Når du arbejder hos os, får du en spændende og varieret hverdag på en tryg arbejdsplads med personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et erfarent team med fokus på drift og servicering af kundens behov.

Det er teamets ansvar og opgave at hjælpe hinanden med at løse de planlagte samt de daglige, akut opståede opgaver, hvor vores kunde skal opleve hurtig, effektiv og høj grad af kvalitet i opgaveløsningen.

ISS Facility Services A/S
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Arne Hansens Eftf. ApSAnlægsstruktør søges

Arne Hansens Eftf. ApS, Lynge

Kan du arbejde selvstændigt, og kunne du tænke dig et spændende job med varierende arbejdsopgaver?

Vi har travlt og søger derfor, hurtigst muligt, en erfaren fuldtidsmedarbejder til anlægsarbejde, der omfatter alt indenfor kloak og vedligehold samt jord, belægning og beton m.m.

Vi forventer, at du har godt maskinkendskab samt relevant uddannelse som anlægsstruktør, rørlæggeruddannelsen (kloak trin 1 + 2), kloakmester eller tilsvarende.

Vi tilbyder et selvstændigt job i en veldrevet forretning, god løn, gode kolleger og en fri og hyggelig omgangstone.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
UNEEG medical A/S
Produktionsassistent – gerne med PTA-kompetencer

UNEEG medical A/S, Lynge

UNEEG medical A/S søger erfaren produktionsassistent gerne med tekniske kompetencer og interesser, da PTA-opgaver vil kunne indgå i dine arbejdsopgaver. Du vil blive en del af vores nyligt etablerede Supply Chain team, som spiller en vigtig rolle i forhold til rettidig levering.

Dine hovedopgaver bliver:

 • Test og konfiguration af komponenter og produkter
 • Varemodtagelse og indgangskontrol
 • Klargøring, pakning og forsendelse af produkter til markedet samt underleverandører
UNEEG medical A/S
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

GreenWork ApSVi søger to anslægsgartnere med speciale i plejeteknik

GreenWork ApS, Lynge

Vi søger to fagligt dygtige anlægsgartnere til at servicere vores gode kunder i København og Nordsjælland.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Pasning af beplantning
 • Beskæring og fældning af mindre træer
 • Etablering og pleje af græs

Vi har en høj arbejdsmoral og et godt socialt fællesskab. Alle i GreenWork bidrager til et positivt og succesfuldt miljø, hvor sikkerhed, arbejdsglæde og kvalitet er i top.

GreenWork ApSDriftsleder til velrenommeret anlægsgartnervirksomhed

GreenWork ApS, Lynge

Vi søger en driftsleder, der kan mere end de fleste, til anlæg og grøn pleje – gerne med baggrund som have-/parkingeniør, urban landskabsingeniør eller anlægsgartnertekniker.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at:

 • beregne, udarbejde og følge op på tilbud
 • projektadministrere opgaverne
 • koordinere arbejdet med vores teams i marken

Alle i GreenWork bidrager til et positivt og succesfuldt miljø, hvor sikkerhed, arbejdsglæde og kvalitet er i top.

Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Q8 Danmark A/SSalgsassistent til Q8 Lynge

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 30 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden, og dine vagter vil oftest ligge i dagstimerne.

HumanTrust A/S
Key Account Manager

HumanTrust A/S søger for Netteam i Lynge

Er du et teknisk salgsgeni, og evner du at sælge de helt rette netværksløsninger, som matcher kundernes behov? Så kan du få et salgsjob med rig mulighed for at strukturere din egen arbejdsdag og videreudvikle salgsindsatserne i Netteam – en del af GlobalConnect.

Netteam er et Cisco fokuseret konsulent- og implementeringshus inden for netværksløsninger, IT-sikkerhed, datacenter, collaboration og cloudservices. Virksomheden, der er en del af GlobalConnect, har derfor brug for dig, der har forståelse for kundens behov. Herigennem sælger du effektive, fremtidssikrede løsninger.

Som Key Account Manager får du følgende nøgleopgaver:

 • Fastholde og udvikle salget til eksisterende kunder i distriktet Sjælland og Storkøbenhavn
 • Planlægge og implementere handlingsplaner for den enkelte kunde
 • Idéudvikle og optimere indsatser i salgsafdelingen i samarbejde med Sales Director
HumanTrust A/S
Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!