39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Elkjærgruppen Lynge ApS
Pladesmed søges

Elkjærgruppen Lynge ApS

Har du mod på at blive en del af en unik arbejdsplads, hvor du samtidigt bliver certificeret specialist i Land Rover, Jaguar, Tesla, Mini og BMW? Så er det dig, vi mangler!

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads med gode muligheder for udvikling
 • Arbejde i et pladecenter med almindelige personbiler, specialbiler, varebiler samt aluminiumsbiler
 • Løbende træning i den sidste nye teknologi
Elkjærgruppen Lynge ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Københavns Politi Ny medarbejder til håndtering af koster

Københavns Politi, Lynge

Har du lyst til at være en del af en stor og anderledes arbejdsplads, hvor du bliver del af et administrativ team? Så er stillingen i Sektionen for koster og arkiv måske en mulighed for dig.

Vi søger en ny medarbejder med lagererfaring og kendskab til administrativt arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Modtagelse og kontrol af koster
 • Registrering af koster
 • Pladslægning af koster
 • Destruktion/salg/udlevering af koster
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Arne Hansens Eftf. ApS Anlægsstruktør søges

Arne Hansens Eftf. ApS, Lynge

Kan du arbejde selvstændigt, og kunne du tænke dig et spændende job med varierende arbejdsopgaver?

Vi har travlt og søger derfor, hurtigst muligt, en erfaren fuldtidsmedarbejder til anlægsarbejde, der omfatter alt indenfor kloak og vedligehold samt jord, belægning, fundamenter og betonarbejde m.m.

Vi forventer, at du har godt maskinkendskab samt relevant uddannelse som anlægsstruktør, rørlæggeruddannelsen (kloak trin 1 + 2), kloakmester eller relevant erhvervserfaring.

Vi tilbyder et godt, selvstændigt job i en veldrevet forretning, god løn, gode kolleger og en fri og hyggelig omgangstone.

Despec Denmark A/S
Talstærk og dynamisk BID & Price Coordinator

Despec Denmark A/S, Lynge

Har du lysten til at udvikle og implementere prisstrategier i en nordisk virksomhed i vækst? Og vil du være en del af en dynamisk virksomhed, hvor indlæringskurven er stejl og det kollegiale fællesskab højt? Så er du måske den rette kandidat til vores nordiske BID & Price team.

Hos Despec oplever vi en stor interesse for salg og håndtering af producentdrevne kampagner og særpriser for forhandlere og slutkunder via forhandlere. Dette område kalder vi for BID & Price. Vi har opnået en særlig markedsposition, da vi har valgt en kommerciel og proaktiv BID & Price strategi. Derfor mangler vi nu en ekstra kollega, som kan sikre, at vi fastholder vores stærke markedsposition. Foruden at holde en tæt dialog med producenter og forhandlere, indeholder arbejdet også afstemning, beregning, analyse og opfølgning.

Despec Denmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

GOSH Copenhagen
ER DU VORES NYE KEY ACCOUNT ASSISTANT?

GOSH Copenhagen, Lynge

Vi søger en analytisk og talstærk Key Account Assistant, til at indgå som en del af vores dynamiske salgsteam. Din primære opgave bliver, i tæt samarbejde med vores Key Account Managers og igennem dybdegående analyser, at sikre fremdrift på vores lokale og internationale markeder.

DE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER OMHANDLER:

 • Udarbejdelse og behandling af diverse analyser (pris, salgstal, sortiment, marked)
 • Daglig kontakt, opfølgning og support af kunder (både danske og internationale)
 • Daglig kontakt og support til det danske salgsteam

Vi tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed i rivende udvikling, hvor hverdagen er varieret, og hvor den rigtige medarbejder har store muligheder for at præge egen samt virksomhedens udvikling.

GOSH Copenhagen
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
GOSH Copenhagen
Er du vores nye Key Account Manager?

GOSH Copenhagen, Lynge

Internationalt mindset og solid salgserfaring er nogle af de kernekompetencer, som vi søger hos vores nye kollega. Som en del af et dynamisk salgsteam får du ansvaret for at drive og udvikle nøglekunder i Danmark og internationalt.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

 • Opbygge, drive og udvikle nøglekunder
 • Prisberegne, markeds- og salgsanalysere
 • Udarbejde marketingplaner i samarbejde med vores marketingafdeling
 • Kontraktforhandle

Vi tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed, hvor hverdagen er varieret, og den rigtige medarbejder har mulighed for at præge egen samt virksomhedens udvikling.

GOSH Copenhagen
WS Audiology
Customer Care Agent

WS Audiology, Lynge

Er du drevet af god kundeservice og har du lyst til at arbejde med produkter, der øger livskvaliteten for mennesker signifikant? Er du fleksibel, nysgerrig og har du en god appetit på at lære og være med til løbende at udvikle en afdeling i stor udvikling?

Vi leder netop nu efter en Customer Care Agent, til at yde en formidabel kundeservice til vores kunder, herunder offentlige og private høreklinikker samt høreapparatbrugere i Danmark.

Dine primære opgaver består i at passe vores kundetelefon og behandle ordrer, fakturaer og krediteringer. Det er derfor vigtigt, at du både kan lide at kommunikere via telefon og på samme tid løse administrative opgaver.

WS Audiology