34 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

34 jobannoncer

Gem
Grænn A/S

Kemiker med interesse for kosmetiske produkter til regulatorisk stilling i udviklingsteamet

Farum

Få en unik mulighed for at få indflydelse hos Grænn, der står bag Danmarks førende makeup-brand Nilens Jord samt Miild Beauty.

Vi søger en medarbejder med indgående kendskab til kemi og sans for teknisk dokumentation. Vi er på udkig efter dig, der har baggrund inden for kemi og en passion for kosmetiske produkter, ingredienser og lovgivning. Du bliver en del af udviklingsteamet og bliver instrumental for udviklingen af nye produkter for Danmarks største makeupbrand Nilens Jord og Miild.

Gem
JT3 klima A/S

Serviceteknikere

Farum

Vi søger lige nu serviceteknikere til service på røg- og brandventilation, ventilation samt køleanlæg. Du vil blive en del af et dynamisk og engageret team.

Du er løsningsorienteret, kan deltage i alle faser af opgaver med særlig fokus på kundens behov og er vant til at arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder gode muligheder for videreudvikling af dine kvalifikationer i en virksomhed, hvor vi bygger på samarbejde og et godt arbejdsmiljø.

Gem
Den Sociale Virksomhed

Solgaven søger pædagog til aftenvagter

Farum

Har du lyst til at arbejde på botilbud for ældre mennesker med synshandicap?

Vi er specialuddannede til at støtte og vejlede vores blinde og svagsynede beboere med baggrund i den enkeltes behov ud fra en rehabiliterende og personcentreret tilgang. Vores primære opgave er at skabe rammer for et godt hverdagsliv, hvor fokus er på beboernes trivsel, ressourcer og udfordringer.

Vi tilbyder:

  • Vagtrul efter 5-2-princippet
  • Gode muligheder for at præge arbejdsopgaverne
  • Gode muligheder for faglig udvikling.
Den Sociale Virksomhed
Gem
Den Sociale Virksomhed

Solgaven søger sundhedspersonale til faste weekender

Farum

Solgaven er et botilbud og dagcenter for ældre blinde og svagsynede. Vi er specialuddannede til at støtte og vejlede vores blinde og svagsynede beboere og daggæster med baggrund i den enkeltes behov. Vores primære opgave er at skabe rammer for et godt hverdagsliv, hvor fokus er på beboernes trivsel, ressourcer og udfordringer.

Vi tilbyder:

  • Fastansættelse til weekendvagter fra 8 til 12 timer pr. vagt, efter dit ønske. Der er mulighed for hver 2. eller hver 3. weekend.
  • Grundig introduktion til personlig pleje samt kurser i forflytning og mobility.
Den Sociale Virksomhed
Gem

Pædagogisk støtte søges til glad en dreng i Farum

Farum

Har du erfaring med autisme og vil du arbejde aktivt med pædagogisk støtte?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Solhjorten

Pædagogisk personale søges til Solhjorten og Solhjem

Farum eller Hillerød

Vi arbejder ud fra Rudolf Steiners pædagogik, og vores mål er at skabe rammerne for vores elever og brugeres trivsel og indlæring gennem en fast og rytmisk struktureret hverdag.

Ser du dig selv i følgende?

  • Har du antroposofisk baggrund/kendskab til helsepædagogikken? Gerne erfaring fra specialområdet.
  • Brænder du for at arbejde med børn, unge og voksne med særlige behov?
  • Ønsker du at understøtte vores antroposofiske værdigrundlag på Solhjorten og Solhjem?
Solhjorten
Gem

Butiksassistent under 18 år - Farum

Farum

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat?

Indrykket:
Gem
Epta Refrigeration Service

Køleteknikere

Farum eller Viborg

Vi søger engagerede køleteknikere til både vores sjællandske (Farum) og jyske (Viborg) afdeling.

Opgaverne du kommer til at udføre, vil være servicering af butiks- og supermarkeds samt storkøkkenudstyr baseret på HFC, HFO, Co2 samt Glykol, i alt fra store til små anlæg.

Eptas virksomhedskultur er præget af et stort engagement i innovation og miljø, og virksomheden går forrest i udviklingen af topmoderne bæredygtige kølesystemer.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
CHANGE of Scandinavia A/S

Operations Assistant

Farum

Brænder du for at butikkerne kan levere en enestående kundeoplevelse?

Du vil have daglig kontakt til såvel butikschefer og regionschefer for at sikre, at vi opererer i forhold til vores retningslinjer og definerede processer. Du er go-to-personen som skaber kontakten til de(n) relevante afdeling(er) (IT, logistik, planning, marketing m.fl.) og sørger for at udfordringer løses hurtigt og effektivt af rette person.

CHANGE of Scandinavia A/S
Gem
Casa Italia A/S

Selvstændig logistikassistent til handels- og produktionsvirksomhed

Farum

På grund af kraftig vækst i virksomheden er der behov for yderligere bemanding i vores logistikafdeling.

Primære arbejdsopgaver:

  • Ordrebehandling: Modtagelse og behandling af kundeordrer fra skandinaviske kunder
  • Lagerstyring: Overvågning og opdatering af lagerbeholdninger, gennemførelse af lageroptællinger og rapportering af lagerstatus

Du får kompetente kollegaer, som er præget af åbenhed og professionalisme.

Gem
Be Sporty ApS

Be Sporty-Trainer til børn i idræt eller dans

Vi ønsker at være ugens højdepunkt for hvert børn. Vi skaber boblende følelser og fremtryller latter med vores måde at lede på.

Hos Be Sporty får du

  • Op til 177 kr. pr. træning
  • Mulighed for at skærpe dine lederevner
  • Festligt samvær i vores community

Arbejdet finder sted i løbet af efterårs- og forårssemestret, og vi har et færdigt træningsindhold. Hvert semester indeholder 10 træningsuger, og det næste semester starter i september 2024. Du arbejder 2-10 timer/uge.

Be Sporty ApS
Gem
Moment

Lagermedarbejder til Bagsværd, deltid

Bagsværd, Ballerup, Farum, Hellerup, Herlev, Kgs. Lyngby, Søborg, Værløse

Til større møbelkæde med hovedlager i Bagsværd, søger vi to-tre lagermedarbejder som vil indgå i et fast korps med tilkaldevagter og faste vagter.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
PenSam

Erfaren kvantitativ analytiker søges til risikostyringsafdelingen i PenSam

Farum

Brænder du for finansiel modellering og programmering, og vil du gerne have en central rolle i risikostyringen af investeringsportefølje på 180 mia. kr.? Hvis ja, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi udvikler avancerede interne IT-løsninger til integration af risikostyringsværktøjer fra MSCI og Moodys med internt udviklede beregningsmoduler og databaser. Vi søger en kollega som kan være med til at drive vores udviklingsaktiviteter og som samtidigt ønsker en stærk kobling til den løbende investeringsforvaltning gennem deltagelse i afdelingens risikoanalyse og -rapporteringsopgaver.

PenSam
Gem

SSA eller pædagog søges 22 timer om ugen i Farum

Farum

Er du uddannet SSA eller pædagog?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Ibsen Photonics A/S

Salgsassistent til vækstvirksomhed

Farum

Vi har en ambition om at vokse os større, og her kan du være med til at spille en afgørende rolle. Du vil blive en del af vores salg og marketing team, som i dag består af syv medarbejdere og en række distributører.

Vi sælger B2B, og vores kunder er typisk mellemstore til store, internationale producenter af tekniske måleinstrumenter over hele verden. Vores kunder er ofte ingeniører, så kommunikationen kan godt være af teknisk karakter, men du skal nok modtage den rette oplæring og få god støtte fra dine tekniske kollegaer.

Ibsen Photonics A/S
Gem
Ibsen Photonics A/S

Ingeniør til PTA i vækstvirksomhed

Farum

Er du stærk til dit fag, og brænder du for at udvikle robuste løsninger sammen med dygtige kollegaer i et kundeorienteret team? Så har vi måske den rigtige stilling til dig.

Som PTA ingeniør bliver du en del af vores spektrometer team, som arbejder med ramp-up og produktion af spektrometre, både pilotserier og højvolumen produktion. Din vigtigste opgave bliver at understøtte, udvikle og forbedre vores produktionsprocesser, samt i tæt samarbejde med R&D introducere og rampe nye produkter op i produktionen.

Ibsen Photonics A/S
Gem
PenSam

Business Controller til Økonomistyring

Farum

Du får ansvaret for økonomistyringen for dine egne områder og afdelinger, hvor du agerer sparringspartner og løbende har dialog med ledelsen.

- Hanne Damgaard Bergholz, Økonomichef

Du bliver en del af en større økonomiafdeling med 18 gode kolleger fordelt på 3 teams, men mere præcist bliver du en del af teamet Økonomistyring, der har fokus på styring af PenSams omkostninger, brugen af økonomisystemet ’Dynamics 365 Business Central’ samt betalinger og afstemninger.

PenSam

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV