49 job matcher din søgning 49 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 49 resultater.
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Hartmanns A/SAdministrativ assistent

Hartmanns A/S søger for Chempilots i Farum

Er du administrativt stærk – med erfaring inden for QA, EHS, CSR eller ISO 9001 og kunne du tænke dig at blive del af en virksomhed i vækst? Læs videre her……..

Chempilots er en velkonsolideret kontraktproducent, der har stor erfaring i at forestå udvikling og opskalering af bl.a. polymersynteser med henblik på fremstilling og levering af specialpolymerer til især medico- og pharmaindustrien.

Som et resultat af virksomhedens vækst, søger Hartmanns for Chempilots en ambitiøs administrativ assistent med erfaring fra et eller flere af områderne QA/QC, EHS og CSR. Du vil få til opgave at understøtte ledelsen med planlægning og udførelse af administrative opgaver inden for disse områder med hovedvægten på kvalitets-delen.

Shape Robotics ApS
Lead Software Developer

Shape Robotics ApS, Farum

As a Lead Software Developer; you will have a key role in reviewing, designing, maintaining and extending the development of Shape Robotics’ software products. You will work in close collaboration with both management, other developers, and subcontractors to ensure we can produce, deliver, and provide service to our customers.

Shape Robotics ApS

Employee’s responsibilities:

 • Daily meetings with our App Software Team.
 • Design and development of our software products.
 • Ensure continuous software maintenance.
Shape Robotics ApS
Hans Henning Nielsen A/SSnedkere og tømrere til omgående ansættelse

Hans Henning Nielsen A/S, Farum

Snedkere til Serviceafdeling:
Serviceafdelingen beskæftiger sig med mange forskelligartede arbejdsopgaver, forsikringsskader, ombygning og istandsættelse af institutioner, tandlægeklinikker, lejligheder og erhvervslejemål.

Tømrere til Entrepriseafdeling:
I Entrepriseafdelingen vil arbejdet bestå af akkord- og timelønsarbejde fordelt i centrum og Storkøbenhavn.

For begge stillinger gælder:

 • Du har svendebrev som snedker eller tømrer
 • Værktøj og sikkerhedsudstyr stilles til rådighed
Aasted
Hardwareansvarlig til standardisering og optimering af el-design

Aasted, Farum

Er du omhyggelig med dine opgaver, og vil du arbejde konstruktivt med de fejl og forbedringsønsker, der kommer fra dine kollegaer? Ønsker du at ensrette vores el-design, så montagen bliver mere effektiv, og vil du støtte konstruktørerne i deres valg af el-komponenter? Så er du måske vores nye el-HW-ansvarlige i Product Engineering-teamet.

Dine primære opgaver bliver:

 • Standarddesign el-/PLC-styretavler til vores maskiner designet vha. CADdy/IGE+XAO
 • Vedligehold og opdatering af vores CADdy-/IGE+XAO-database
 • Support til konstruktørerne og HW-designerne hos Aasted
Aasted
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

KvicklyBager mestersvend, Kvickly Farum

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 99 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Medansvar for at pleje og profilere bager-afdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål
 • Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt
 • Sikre at egenkontrol bliver overholdt 100%
Furesø Vandforsyning a.m.b.a.Furesø Vandforsyning søger en engageret projektleder til ledningsprojekter og vedligeholdelse af ledningsdatabasen til en stilling med masser af variation

Furesø Vandforsyning a.m.b.a., Farum

Furesø Vandforsyning søger en engageret projektleder/GIS-medarbejder til en stilling med masser af variation.

Vi ønsker hele tiden at blive bedre og arbejder derfor løbende med forbedringer og effektivisering af vores ydelser og projektleverancer. Vi står bl.a. overfor en konvertering af vores ledningsregistreringssystem.

Som projektleder/GIS-medarbejder har du ansvaret for

 • At sikre at vores GIS-database er opdateret ift. ledningsoplysninger og brudregistreringer mm.
 • At følge ledningsprojekter fra planlægning, udbud og borgerinddragelse til udførsel og opfølgning og slutteligt en opdatering af vores database
 • At føre tilsyn med igangværende opgaver i marken og følge op på mangler
Zoetis Denmark
CAD Engineer

Zoetis Denmark, Farum

For our Diagnostic Instrument Development team in Research & Development we are looking for an experienced CAD Engineer to work on the development of diagnostic instruments.

You will be working in a highly cross-disciplinary R&D team on the development of innovative and robust bench-top analyzers aimed at Veterinary applications.

The CAD Engineer primary responsibilities are detailing 3D models and creating 2D drawings for parts and assemblies created by Design Engineers, complete tolerance analysis and document tolerances on 2D drawings following Geometric Dimensioning and Tolerancing GM&T standards, manage Bill of Materials for parts and assemblies, and act as the local CAD, EPDM and PLM administrator.

Zoetis Denmark
Zoetis Denmark
Principal Mechanical Design Engineer

Zoetis Denmark, Farum

For our Diagnostic Instrument Development team in Research & Development, we are looking for an experienced Principal Mechanical Engineer to work on the development of diagnostic instruments. In this position, you will have a leading role in the Instrument development line.

You will be working in a highly cross-disciplinary R&D team on the development of innovative and robust bench-top analyzers aimed at Veterinary applications. You will be developing device specifications, solve complex mechanical challenges, and make well-justified decisions on parts and materials to ensure a safe and robust mechanical design. This will include system analysis, prototyping, documentation, and planning.

Zoetis Denmark
Cph Diagnostisk Center A/SRadiolog

Cph Diagnostisk Center A/S, Farum

Fuldtid og/eller deltid

Vil du være en del af vores højtkvalificerede team og sætte et fagligt præg på vores nyåbnede billeddiagnostiske center?

CPH Diagnostisk Center er et nystartet privat billeddiagnostisk center beliggende centralt i Farum, kun 5 minutters gang fra Farum Station og motorvejen i flotte, nye lokaler. Vi tilbyder et stort udvalg af radiologiske undersøgelser, herunder MR-scanninger (Siemens 1,5 Tesla), CT-scanninger (Canon Aqulion), røntgen (Siemens) samt ultralyd (Toshiba).

Ansøger til stillingen skal være speciallæge i diagnostisk radiologi og have dokumenteret interesse og erfaring indenfor muskuloskeletal MR og/eller muskuloskeletal ultralydsscanning og gerne med bred ultralydserfaring inklusiv muskuloskeletal erfaring, samt ultralydsvejledt injektion ved MR-artrografier.

Hartmanns A/SQuality Assurance & Control Manager

Hartmanns A/S søger for Chempilots i Farum

Har du erfaring med GMP og/eller ISO 13485 og finder du det spændende at videreudvikle arbejdet med kvalitet i alle faser? Vil du være en del af en mindre virksomhed i vækst og med store ambitioner? Så er dette job lige noget for dig.

Chempilots er en velkonsolideret kontraktproducent, der har stor erfaring i at forestå udvikling og opskalering af bl.a. polymersynteser m.h.p. fremstilling og levering af specialpolymerer til især medico- og pharmaindustrien.

Som et resultat af virksomhedens vækst og mål om at sikre en strømlinet overgang fra projekt til produktion tilbydes nu en stilling som QA/QC Manager med direkte reference til direktionen. På sigt forventes opbygget et QA/QC team med muligt ledelsesansvar for teamet.

CPH Privathospital A/SSygeplejerske til opvågning/sengeafsnit

CPH Privathospital A/S, Farum

CPH Privathospital er et nyere hospital med 3 topmoderne operationsstuer og et opvågningsafsnit med 6 pladser og et sengeafsnit med 8 sengepladser.

Vi dækker mange forskellige specialer blandt andet ortopædkirurgi, rygkirurgi, urologi, øre-næse-hals, mave-tarmkirurgi og plastikkirurgi.

Vi har et bredt tværfagligt samarbejde i opvågning, sengeafdeling og anæstesiafdeling. Det primære arbejdsområde vil være i opvågningsafdelingen og på sengeafsnittet.

Arbejdstiden er fordelt på dag- aften- og nattevagter i hverdagene, vi holder lukket i weekender og helligdage.

Den Sociale Virksomhed
Solgaven søger vågen nattevagt – social- og sundhedsassistent med ansvarshavende funktion

Den Sociale Virksomhed, Farum

Bliv en del af Solgaven og vær med til at gøre en stor forskel for blinde og svagsynede ældre.

Som social- og sundhedsassistent på Solgaven bliver du en del af et hus i konstant udvikling. Du skal have lyst til at medvirke til en fortsat udvikling af den faglige kvalitet. Du vil indgå i nattevagtsteamet, hvor vi er 3 kollegaer – alle med en sundhedsfaglig baggrund. Vi er specialuddannede til at støtte og vejlede vores blinde og svagsynede beboere med baggrund i den enkeltes behov. Vores primære opgave er at skabe rammer for et godt hverdagsliv, hvor fokus er på beboernes trivsel, ressourcer og udfordringer.

Den Sociale Virksomhed
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

E. SætherSENIOR KEY ACCOUNT MANAGER

E. Sæther, Farum

Digitale kompetencer, holdspiller og nytænkende er nogle af de kvaliteter, du skal besidde som vores nye kollega…

Som Senior Key Account Manager hos E. Sæther A/S får du en central rolle i vores salgsindsats. Du evner at indlede stærke relationer, da du er bindeleddet mellem vores salgs- og marketing-teams og vores største kunder. Du vil få en stor kontaktflade internt med brand managers, salgs- og marketingdirektører samt kundeservice.

Jobbet er spændende og udfordrende, idet du skal håndtere alt lige fra koordinering af nylanceringer til kommunikation med vores største kunder. Vi lever i en foranderlig verden med mere og mere fokus på det digitale, så har du nye ideer og kan tænke ”ud af boksen”, er jobbet her, måske noget for dig. Organisatorisk refererer du som Senior Key Account Manager til vores Salgsdirektør.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser