72 job matcher din søgning 72 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

B.C. Gas og Vand
VVS-montør søges til virksomhed med fokus på grøn energi

B.C. Gas og Vand, Farum

Vi er et mindre VVS-firma, startet helt tilbage i 1990, beliggende i Nordsjælland Farum/Furesø blot 20 km fra København. Vi servicerer kunder i nærområdet og har enkelte tilbage i KBH.

Vi tilbyder:

 • Egen firmabil, Ford Transit, et år gl.
 • Egen mobiltelefon til ordrestyring - vi kører papirløst
 • God løn med interesse om varig ansættelse, ikke til enkelt projekt

Vores arbejdsopgaver består af:

 • Energioptimering og konvertering, herunder installation af Bosch varmepumper luft/vand
 • Service af FJV-anlæg
 • Danfoss styringer - anvendes hovedsageligt ved renovering
B.C. Gas og Vand
Furesø Vandforsyning a.m.b.a. Er du Furesø Vandforsynings nye administrative medarbejder med stort servicegen og flair for struktur?

Furesø Vandforsyning a.m.b.a., Farum

Vil du være en del af Furesø Vandforsynings administrative team i Farum? Vil du sammen med os bidrage til at løse vores forskellige administrative opgaver?

Du vil få en afvekslende hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket. Som administrativ medarbejder vil dine arbejdsopgaver, i tæt samarbejde med dine kollegaer, blandt andet være at:

 • besvare henvendelser fra forbrugere via mails og telefon
 • håndtere og behandle forbrugsdata, flytteopgørelser, ansøgninger om vand mv.
 • vedligeholde vores forbrugsafregningssystem og hjemmeside
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Sæther Nordic A/S
Commercial Brand Manager for Gucci, Chloé & Burberry

Sæther Nordic A/S, Farum

Hos Sæther brænder vi for at sikre succes for vores brands. Vi er et stærkt team af ambitiøse, kompetente medarbejdere, og vi søger nu endnu en kollega, der skal stå i spidsen for vores vækstende luxury portefølje bestående af Gucci, Chloé og Burberry.

I stillingen som Commercial Brand Manager hos E. Sæther A/S bliver du en nøgleperson i et stort salg- og marketingteam. Du indtræder i et firma i rivende udvikling, hvor mærkevarer, kommercielt og digitalt mindset går hånd i hånd. Vi er alle drevet af at arbejde med de brands, vi omgiver os med, og du vil få engagerede og dygtige kolleger.

Som Commercial Brand Manager bliver du ansvarlig for at drive og udvikle din portefølje af brands på det danske marked. Du vil stå for brandenes lokale eksekvering i overensstemmelse med brandstrategien og kundernes retningslinjer.

Sæther Nordic A/S
Farum Fjernvarme A.m.b.a.
Drifts- og vedligeholdelsesassistent

Farum Fjernvarme A.m.b.a.

Farum Fjernvarme har travlt med den grønne omstilling. Vores varmepumpeanlæg er ved at blive indkørt og vi er allerede i gang med nye grønne projekter, som skal videreføre vores grønne omstillingsstrategi. Vi er et attraktivt sted at arbejde med fokus på god arbejdskultur, gode muligheder for den enkelte, høj medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde. Nu har vi brug for endnu en kollega til teamet.

Er du en praktisk anlagt kollega, og har viden og erfaring med anlægsprojekter og vvs, og kan du drifte tekniske anlæg, så er du måske den kollega vi søger. Omstillingsparathed, erfaring indenfor fjernvarmeinstallationer, anlægsentrepriser, samt drift af luft/vand varmepumpe og gaskedler mv. prioriteres højt.

Farum Fjernvarme A.m.b.a.
Farum Fjernvarme A.m.b.a.
Energiplanlægger/maskinmester

Farum Fjernvarme A.m.b.a.

Farum Fjernvarme er i gang med omstilling til bæredygtig varme, med flere muligheder inden for vedvarende energier på kort og lang sigt. Som en del af vores planer hører udrulning af fjernvarme til nye kunder. I forbindelse med disse opgaver har vi brug for en erfaren energiplanlægger/maskinmester.

Du kommer bl.a. til at:

 • Udarbejde projektforslag og myndighedsgodkendelser og initiere evt. informationskampagner samt indhente anlægstilbud i forbindelse med kundetilslutninger i nye fjernvarmeområder
 • Deltage i kontraktforberedelse og -forhandling i forbindelse med varmeleveringsaftaler til vores distributionskunder samt varmeleverandører
 • Føre tilsyn med igangværende anlægsprojekter
Farum Fjernvarme A.m.b.a.
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Farum

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 10 timer pr. uge.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

CHANGE of Scandinavia A/S
Marketing multi-talent for CHANGE Lingerie

CHANGE of Scandinavia A/S, Farum

Do you have a flair for business and marketing, and do you have a positive attitude and always a smile on your face? Would You like to join the CHANGE journey towards an even stronger market position, where we convey our message about our 88 different bra sizes to our customers.

As Marketing Assistant, you will assist in “connect the dots” between our various departments – design, purchase, visual merchandise, retail, store design and external providers to effectively plan and execute campaigns and other marketing initiatives. You will also be supporting the planning and coordinating of the productions such as (film/photo shoots) casting, location, samples etc.

A main part of the job is to coordinate our creative marketing campaign materials including the production and localization to all markets.

CHANGE of Scandinavia A/S
CHANGE of Scandinavia A/S
Video Editor for CHANGE Lingerie

CHANGE of Scandinavia A/S, Farum

Are you experienced and creative within video editing. Do you have a good feeling of digital media needs ? Would you like to be a part of our marketing production team and have the responsibility for capturing, editing, and producing videos and photos for internal and external purposes ? Then you might be our next Video Editor.

Video has become the best way for communicating company messages on online platforms, and we have high ambitions for the creation of great video content, which engages both customers and employees. In this position you will have a key role in defining an important part of our future communication. We are looking for a proactive and dynamic Video Editor, accustomed to handle multiple tasks and with an eye for the details.

CHANGE of Scandinavia A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Struktureret disponent til stilling i Farum

Moment søger for City Container A/S

Er du på udkig efter et job som disponent? Har du erfaring med komprimatorbiler? Så har vi en god mulighed i Farum til dig.

Som disponent vil dine primære opgaver være at planlægge og konstant optimere kørslen og ruteplanerne for komprimatorbilerne.

I samarbejde med dine kollegaer er din vigtigste opgave at sikre gode kundeoplevelser hver gang. Du vil derfor være med til at øge servicegraden, at skabe mersalg og optimere kundernes løsninger. Dit ansvarsområde vil primært være komprimatorbiler, men der kan på sigt blive mulighed for at arbejde med liftbiler.

Drifts- og administrationsopgaver fylder ligeledes i dagligdagen i stillingen og du vil her stå for disponering og opfølgning af den daglige drift. Det kan eksempelvis være i forhold til ruteplanlægning, timegodkendelser i VISMA og godkendelse af ordre til fakturering.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

KAB Servicemedarbejder søges til Servicecenter Farum Midtpunkt

KAB

Har du lyst til et alsidigt job med mange servicefunktioner? Så er det dig, vi søger til Servicecenter Farum Midtpunkt.

Jobbet byder på en bred vifte af arbejdsopgaver, f.eks.:

 • Pasning og pleje af grønne områder.
 • Rengøring med større gulvmaskiner.
 • Renholdelse af fællesarealer.

Vi tilbyder et ansvarsfuldt, alsidigt og udfordrende job i en dynamisk organisation i udvikling og vækst.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Farum Skovbørnehave
ER DU VORES NYE LEDER?

Farum Skovbørnehave

Brænder du for naturen og for at lede tæt på, i en børnehave hvor vi arbejder for det gode børneliv?

Farum Skovbørnehave er en privat institution med ca. 20 børn i alderen 3 til 6 år, og vi har eksisteret i over 35 år.

Se video om Farum Skovbørnehave som arbejdsplads

Vi søger dig, som ønsker at være tæt på børnene i dagligdagen i en fantastisk skovbørnehave, og dig som ønsker at være pædagogisk leder – måske har du endda siddet i en lignende stilling før. Vi har højt til loftet, og du får her en stilling, hvor du har tid til det daglige arbejde med børnene. Sidst men ikke mindst får du muligheden for at være leder i en velfungerende børnehave, hvor du samtidig kan være med til at sætte dit eget præg.

Farum Skovbørnehave
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Elkjærgruppen Lynge ApS
Pladesmed søges

Elkjærgruppen Lynge ApS

Har du mod på at blive en del af en unik arbejdsplads, hvor du samtidigt bliver certificeret specialist i Land Rover, Jaguar, Tesla, Mini og BMW? Så er det dig, vi mangler!

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads med gode muligheder for udvikling
 • Arbejde i et pladecenter med almindelige personbiler, specialbiler, varebiler samt aluminiumsbiler
 • Løbende træning i den sidste nye teknologi
Elkjærgruppen Lynge ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-