102 job matcher din søgning 102 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PenSam
Studentermedhjælper til PenSams kunderådgivning i Farum

PenSam

Leder du efter et job, som du kan kombinere med studierne? Er du hjemmevant i Office-pakken og nyder du administrative opgaver? Så er det måske dig, som vi søger.

Dine opgave indeholder forskellige administrative opgaver, hvor du bl.a. skal arbejde i forskellige backoffice-systemer og assistere pensionsrådgiverne ad hoc.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du interesserer dig for pension.

PenSam
PenSam
Mødebooker - studentermedhjælper til PenSams kunderådgivning i Farum

PenSam

Leder du efter et job, som du kan kombinere med studierne? Falder det dig naturligt at tale med forskellige typer af mennesker? Så er det måske dig, som vi søger.

Din opgave bliver via telefonen at booke møder med vores kunder der ønsker at samle deres pensioner samt assistere vores pensionsrådgivere.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du interesserer dig for pension.

PenSam
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Farum Beton & NaturstenIntern salgskonsulent

Farum Beton & Natursten

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver. Som person er du udadvendt, positiv og energisk.

Danfilter ApS
Indkøb og Salg: Servicekoordinator

Danfilter ApS, Farum

Danfilter udvikler og producerer filtre i Danmark, og så er vi dygtige til E-handel. Vi har succes, og det er vi stolte af. Vi er dygtige til vores arbejde og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder. Hos os er faglighed og udvikling i højsædet. Vi er pionerer inden for vores felt og kåret som Gazelle-virksomhed to år i træk. Vi er i rivende udvikling og har brug for en dygtig kollega til holdet – er det dig?

Du vil bl.a. stå for indkøb af råvarer og handelsvarer hos en bred vifte af internationale leverandører. Du vil få ansvar for planlægning af indkøb, booking af transport og logistik.

Danfilter

Hos Danfilter er du med i processerne fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores virksomhed og forretning. Og du vil kunne lægge nye lag på din karriere.

Danfilter ApS
Den Sociale Virksomhed
Solgaven i Farum søger fire fagligt stærke pædagoger med lyst til at udvikle indsatsen omkring beboergruppen

Den Sociale Virksomhed

Solgaven er et tilbud under genopbygning. Solgaven har gennem en længere tid være udfordret på flere fronter og du skal derfor have lyst til at være med til at udvikle Solgaven i en positiv retning med beboerne i centrum.

Solgaven er et § 108 tilbud til ældre blinde og svagsynede, men flere af Solgavens beboere har også en kognitiv funktionsnedsættelse. Solgavens botilbud har på 62 boliger - alle med egen terrasse. Her kan beboerne få et udgangspunkt for en tryg og aktiv hverdag.

Den Sociale Virksomhed
Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

PenSam
Product Manager til forretningsudvikling.

PenSam, Farum

Har du lyst at udvikle PenSams pensionsprodukter og services og har du erfaring fra liv- og pensionssektoren, så er det dig, vi søger.

I PenSam vil du som Product Manager være ansat i Forretningsudvikling i et team bestående af forretningsarkitekter og produktudviklere. Teamet har ansvaret for at udvikle og vedligeholde PenSams pensionsprodukter og forretningsprocesser. Forretningsudvikling har ansvaret for de fleste udviklings- og forandringsprojekter i PenSam.

Som Product Manager skal du drive udviklingsprocessen med fokus på produkter, branchestandarder, lovgivning, kunder, interessenter og effektivisering af forretningsprocesser.

PenSam
Danske BankPersonlig rådgiver med boligkompetence

Danske Bank

Vil du være med til at sikre, at vores kunder får den bedste rådgivning med særligt fokus inden for boligområdet?

Furesø-afdelingen søger lige nu en personlig rådgiver med boligkompetencer. Til dagligt er vi 10 kollegaer, som arbejder tæt sammen med resten af banken om vores kunder.

Du kommer til at rådgive vores kunder primært inden for bolig og daglig økonomi, og bliver dermed eksperten på boligområdet samtidig med, du er kundens personlige relation til banken.

Aasted
Facility Manager

Aasted, Farum

Vi søger en praktisk og erfaren Facility Manager til at koordinere og styre drift- og vedligeholdelse af vores faciliteter i Farum. Stillingen indeholder en bred vifte af arbejdsområder og muligheden for selv at præge jobbet.

Du bliver del af lederteamet, der kendetegnes ved et positivt sammenhold og god sparring i en spændende tid, hvor vi arbejder med strategisk udvikling i flere funktioner.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Videreudvikling af vores Facility Management-setup
 • Deltage i og bidrage til den grønne omstilling
 • Forbedring af facilitetsstyringsprocesser og -procedurer
 • Forhandling med og kontakt til vores eksterne leverandører
Aasted
FC Nordsjælland A/SErfaren regnskabsassistent til bred økonomirolle (deltid)

FC Nordsjælland A/S, Farum

Har du bred økonomierfaring, og er du på udkig efter en stilling, hvor du selv kan være med til at præge arbejdsopgaverne og forme din egen hverdag?

I denne nyoprettede stilling hos FC Nordsjælland indgår du i et mindre økonomiteam, som har det overordnede ansvar for klubbens regnskabs-, rapporterings- og bogføringsopgaver.

Dette er en deltidsstilling på 22-32 timer om ugen, og vi tilrettelægger sammen, hvordan timerne skal ligge.

Furesø KommuneKom og vær med i Skovbakken, vi står her og mangler en pædagog i den ene børnehavegruppe

Furesø Kommune

Er du vild med fælles oplevelser i naturen og fokus på børnenes læring?

Er en arbejdsdag fyldt med arbejdsglæde, og et arbejdsmiljø hvor forskellighed er en kompetence, noget for dig – og har du samtidig lyst til at være en del af et lille integreret dagtilbud, hvor der er et tæt samarbejde på tværs af stuerne? Så læs endelig videre, for så er du sikkert vores nye kollega.

I Skovbakken har vi fokus på udelivet, og nyder dagligt godt af vores legeplads og de omgivelser vi har lige i nærheden. Vi er optagede af at følge op på børnenes initiativer, og vi giver børnene mulighed for at få indflydelse på hverdagen. Vi griber deres undren, så vi sammen kan blive klogere på det, de er optaget af.

Tandlæge Katharina Axtmann Petersen ApSKlinikchef til populær tandlægeklinik i Farum

Tandlæge Katharina Axtmann Petersen ApS

Drømmer du om en ledelsesstilling med indflydelse på en tandlægeklinik med høj professionalisme og godt arbejdsmiljø? På den nyrenoverede tandlægeklinik Tandlæge Katharina Axtmann er vi et lille team der brænder for sund tandpleje. Vil du være vores tovholder og være med til at gøre vores hverdag glat og effektiv? Og drømmer du om at lede et lille professionelt team der prioriterer kvalitet og kommunikation i behandlingen?

Det vil være dit ansvar at lede den daglige klinikdrift ud fra fælles aftaler med klinikejeren.

Dine centrale arbejdsopgaver vil være at:

 • Lede og planlægge aftalebogen for klinikkens behandlinger.
 • Besvare telefonopkald, mails og henvisninger til klinikken.
 • Administrere klinikkens lagerbeholdning og foretage favorable varebestillinger.
 • Koordinere reparationer, servicetjek og vedligehold på klinikkens maskiner.
VERO MODA
Salgsassistent

VERO MODA, Farum

Til vores VERO MODA butik på Farum bytorv søger vi en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel og salgsklar.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
VERO MODA
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Den Sociale Virksomhed
Solgaven søger social- og sundhedshjælper til vågen nattevagt

Den Sociale Virksomhed, Farum

Bliv en del af Solgaven, et hus i konstant udvikling, og vær med til at gøre en stor forskel for blinde og svagsynede ældre.

Du vil indgå i nattevagtsteamet, hvor vi er 3 kollegaer – alle med en sundhedsfaglig baggrund. Vi er specialuddannede til at støtte og vejlede vores blinde og svagsynede beboere med baggrund i den enkeltes behov.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • er uddannet social- og sundshjælper
 • anser dokumentation som en del af hverdagen – vi benytter fagsystemet Nexus
Den Sociale Virksomhed
Danfilter ApS
Salgs- og kundeservicemedarbejder

Danfilter ApS, Farum

Danfilter

Hos Danfilter servicere vi vores B2B kunder og hjælper dem med at finde de rigtige filtre, til den rigtige pris. Hos Filterhuset servicerer vi vores B2C kunder, og hjælper med deres køb i vores webshop. Vi ønsker at give både vores B2B og B2C kunder den bedste oplevelse, når de køber filtre hos os og derfor skal vi bruge en super skarp og dygtig salgs- og kundeservicemedarbejder til vores kontor i Farum.

Du vil blive en del af et stærkt hold og få opgaver inden for salg, administration, logistik og kundeservice Dine primære opgaver vil være salg og service. Alt sammen krydret med en god omgang ad hoc-opgaver, der løbende kan udbygges i forhold til dine kompetencer.

Danfilter ApS