45 job matcher din søgning 45 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 45 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Børnehuset SivUnikt børnehus i Farum søger en erfaren pædagog til arbejdet med børn med lavt immunforsvar og deres familier

Børnehuset Siv

Vi søger en engageret kollega, som gerne vil være en del af vores tætte personalegruppe.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med:

 • en glad stemning hvor dagene er vidt forskellige
 • mange forskelligartede arbejdsopgaver, inkl. praktisk arbejde (madlavning, hus og have m.m.)
 • erfarne og dedikerede medarbejdere med mange års anciennitet
 • høj faglighed og medbestemmelse i det pædagogiske arbejde med sårbare familier

I Børnehuset Siv kommer børnene sammen med en forælder. Det betyder at forældrene er til stede og observerer, at du passer deres syge barn. Personalet har ofte og løbende dialog med forældrene om barnets udvikling og trivsel - og om forældrenes trivsel.

PenSam
Finanselev til Skadesforsikring

PenSam, Farum

Vil du have en uddannelse, der favner bredt inden for forsikring og samtidig få foden indenfor hos et selskab med entreprenørånd og menneskeligt overskud?

Som finanselev hos PenSam Forsikring får du erfaring med alle facetter af forsikringsbranchen. Sammen med finanselever fra hele landet får du et bredt fagligt indblik i forsikringsvirksomhed, når du tager den 2-årige finanselevuddannelse ved Forsikringsakademiet.

 • I skadesafdelingen varetager du skadesanmeldelser og -behandling, hvor du taler med både kunder og fagfolk og vurderer, om skaderne kan/skal dækkes.
 • I salgsafdelingen har du stor kundekontakt, når du afdækker nye og eksisterende kunders behov og sammensætter forsikringstilbud.
 • I policeafdelingen får du indblik i den administrative del af forsikring, hvor du håndterer betalinger, registreringer og har kontakt med andre forsikringsselskaber og eksterne registre.
PenSam
PenSam
Finanselev

PenSam, Farum

Vil du have en uddannelse, der favner bredt inden for Pension, og samtidig få foden indenfor hos et selskab der er i en spændende digital udvikling og med menneskeligt overskud?

Som finanselev hos PenSam Pension får du erfaring med alle facetter af pensionsbranchen. Sammen med finanselever fra hele landet får du et bredt fagligt indblik i pensionsvirksomhed, når du tager den 2-årige finanselevuddannelse ved Forsikringsakademiet.

Dine arbejdsopgaver vil variere bredt og rummer blandt andet:

 • Sagsbehandling indenfor hele paletten af Pensions- og personforsikringsprodukter inkl. udbetalinger
 • Besvarelse af kundemails
 • Pensionsrådgivning via inbound og outbound kald
PenSam
Ibsen Photonics A/S
Skarp produktionstekniker med fingersnilde

Ibsen Photonics A/S, Farum

Ibsen Photonics A/S i Farum er i vækst, og vi søger derfor en produktionstekniker til vores daghold i Spektrometergruppen, hvor der produceres en række oftest kundespecificerede spektrometre, der sælges globalt.

Du vil indgå i et produktionsteam på 15, bestående af teknikere og PTA-medarbejdere, som arbejder med samling og test af spektrometre. Du vil primært komme til at arbejde med finmekanisk montage, herunder håndtering af optiske komponenter og sart elektronik, samt alignment og test af vores spektrometre. Dette omfatter:

 • Samling og justering af kompakte spektrometre
 • Limning med epoxybaseret 2-komponentlim under mikroskop
 • Justering, test og pakning af de færdige spektrometre
Ibsen Photonics A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Altiden Omsorg A/S
Altiden hjemmepleje HAF søger SOSU-hjælper

Altiden Omsorg A/S, Farum, Hillerød og Allerød

Er du klar til at gøre dagene gode for vores borgere i området omkring Farum, Hillerød og Allerød? Og vil du med i vores spændende udvikling, hvor du bliver en del af et fantastisk plejeteam?

I Altiden hjemmepleje har vi fået mulighed for at varetage en række plejeopgaver i Nordsjælland, hvor vi kører ud og hjælper en række af kommunernes borgere. Det har vi, fordi vi er dygtige til vores fag, og så går vi gerne et ekstra skridt for de mennesker, vi er ansvarlige for.

En særlig ting ved os er også, at vi tilbyder tilkøbsordninger til borgerne – såsom indkøb, ledsagelse til fest eller pasning af kæledyr.

Altiden Omsorg A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
PenSam
IT-sikkerhedsspecialist

PenSam, Farum

Brænder du efter et job, hvor kompetencer som ansvar, overblik, struktur, høj faglighed i forhold til IT-drift og databeskyttelse samt samarbejde på tværs er vigtige parametre, og hvor drivkraften er at lykkes og skabe resultater?

I jobbet bliver du en vigtig spiller i forhold til at sikre, at IT-drift og data drives effektivt og sikkert. Dette indebærer et effektivt samarbejde mellem IT-leverandører, IT og forretningsenhederne i PenSam. Du kommer i høj grad til at spille en aktiv og udførende rolle i den praktiske håndtering heraf.

PenSam
PenSam
Erfaren kvantitativ analytiker søges til Risikostyringsafdelingen i PenSam

PenSam, Farum

Til en nyoprettet stilling søges en erfaren risikoanalytiker, som kan være med til at drive arbejdet med udvikling og vedligeholdelse af selskabets risikomodeller og tilknyttede it-løsninger. Eksempler på konkrete opgaver du vil kunne få:

 • Risikomåling og integration af nye finansielle instrumenter i afdelingens risikostyringssystemer (MSCI Risk Manager/BarraOne)
 • Udvikling af risikomål og solvensberegninger i relation til langsigtede stokastiske fremregninger af aktiver og passiver
PenSam
Elma Instruments A/STeknisk support & salg med mulighed for produkt- og leverandøransvar

Elma Instruments A/S, Farum

Vi har forrygende travlt udvider løbende vores produktsortiment. Derfor søger vi hurtigst muligt en ny kollega i vores support- og salgsafdeling i Farum.

Jobbet:

 • Teknisk rådgivning, salg, support og ordremodtagelse
 • Telefon/mail/teams og tilsvarende betjening af kunder
 • Ansvar for udvalgte produktgrupper

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Pro-Anlæg ApSVi har brug for de bedste anlægsgartnere

Pro-Anlæg ApS, Farum

Vi søger dig, som er vant til at udføre anlægsarbejde af høj kvalitet. Dig som er ansvarsbevidst, løsningsorienteret og en god teamplayer.

Vi er en mindre virksomhed, der har fokus på godt håndværk og godt kollegaskab. Det skal være spændende, udfordrende og sjovt at gå på arbejde. Hos Pro-anlæg beskæftiger vi os blandt andet med arkitekttegnede haver, gårdmiljøer og nyanlæg i boligforeninger. Derfor kan vores opgaver variere meget og dagene bliver aldrig ens.

Vi tilbyder:

 • En moderne arbejdsplads med ordnede forhold og et godt arbejdsmiljø
 • Dygtige kolleger i inspirererede opgaver
 • Løn efter kvalifikationer
 • Firmabil
 • Ny maskinpakke der dækker alle behov
FC Nordsjælland A/SErfaren regnskabsassistent til bred økonomirolle (deltid)

FC Nordsjælland A/S, Farum

Har du bred økonomierfaring, og er du på udkig efter en stilling, hvor du selv kan være med til at præge arbejdsopgaverne og forme din egen hverdag?

I denne nyoprettede stilling hos FC Nordsjælland indgår du i et mindre økonomiteam, som har det overordnede ansvar for klubbens regnskabs-, rapporterings- og bogføringsopgaver.

Vi har, som de fleste andre virksomheder, et normalt regnskabsår med peak-perioder omkring månedsluk og årsregnskab, og dine opgaver kan blandt andet blive at:

 • varetage bogføring, herunder fakturering og håndtering af medarbejderudlæg
 • supportere omkring månedsafslutning og årsrapporter
 • afstemme konti og kontoudtog i e-conomic
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S