77 job matcher din søgning 77 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Silvan A/S Deltidssælgere 8 timer til Farum

Silvan A/S

Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi mangler! Lige nu søger vi deltidssælgere på 8 timer om ugen til vores butik i Farum.

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik hver dag
 • Servicere kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Du vil komme i tæt kontakt med mange kunder og kollegaer hver dag, det er derfor vigtigt at du sætter en ære i at levere den bedste service hver gang, samt er i stand til både at arbejde selvstændig og i et team.

Silvan A/S Salgsleder til Farum

Silvan A/S

Har du detail- og ledelseserfaring eller har du mod på en karriere indenfor detail, samt lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi mangler! Lige nu søger vi en salgsleder til vores butik.

Du vil som salgsleder være en fast del af butikkens ledergruppe og vil komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre et salgsklar butik
 • Servicere og rådgive kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Du vil komme i tæt kontakt med mange kunder og kollegaer hver dag, det er derfor vigtigt, at du sætter en ære i at levere den bedste service hver gang, samt er i stand til både at arbejde selvstændigt og i et team.

PenSam
Strategi- og udviklingskonsulent med dyb kundeforståelse

PenSam, Farum

Motiveres du af at sikre, at de ambitiøse strategiske målsætninger ikke kun lever på papiret, men også bliver omsat til virkelighed? Og brænder du for at arbejde med kundeindsigter og omsætte dem til konkrete initiativer?

Dit primære ansvar bliver at understøtte PenSams kundeområde i implementeringen af PenSams Strategi 2025 gennem løbende opfølgning på aktiviteterne i områdets handlingsplan. I Kundeområdet har vi ansvaret for alle de kundevendte aktiviteter og dermed ansvaret for at sikre den gode kundeoplevelse for vores mere end 460.000 medlemmer.

PenSam
Aasted
Project Manager

Aasted, Farum

Er du projektleder med teknisk og kommerciel forståelse?

Du får ansvaret for projekter indenfor vores Temper kategori. Det vil sige vores tempereringsmaskine, der kan producere veltempereret chokolade, som giver et højkvalitetsprodukt til beklædning, støbning eller fyldning af chokolade.

En af dine første opgaver i stillingen vil være at optimere den interne proces for eksekvering af netop Temper projekter.

Aasted
Hans Henning Nielsen A/S Møbel- eller bygningssnedker samt maskinsnedker søges til en alsidig hverdag i vores maskinsnedkeri

Hans Henning Nielsen A/S, Farum

Vi har travlt i øjeblikket, og en af vores maskinsnedkere går på pension. Så vi søger to dygtige medarbejdere. En med baggrund som møbel- eller bygningssnedker og en med baggrund som maskinsnedker.

Vi er i alt 55 medarbejdere fordelt på de 3 afdelinger og på kontoret, hvor vores døre altid er åbne – også vores direktørs. Stemningen er kendetegnet ved åbenhed og ærlighed, og vi lytter lige så meget til gode ideer fra vores svende, som fra vores mere erfarne medarbejdere.

Vi synes, det er vigtigt, at du passer rigtig godt ind – så afhængigt af dine erfaringer og lyst ser vi sammen på, hvilken arbejdsopgaver der skal danne rammerne om din nye hverdag.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
PenSam
Konsulent med ansvar for rådgivningskoncepter for sundhed

PenSam, Farum

Vil du være med til at sikre, at PenSams ca. 460.000 medlemmer får den bedst mulige serviceoplevelse, når de skal anvende vores nye sundhedsordning? Så er du måske vores nye konsulent med ansvar for sundhed.

Det er dig, som i tæt samarbejde med vores rådgivningsansvarlige og en række andre gode kolleger skal være med til at sætte retningen for, hvad vi tilbyder vores medlemmer i hele serviceoplevelsen – hvad enten den sker via telefon eller digitalt.

Helt konkret bliver dine arbejdsopgaver bl.a.:

 • Udvikling, implementering og løbende tilpasning af service- og rådgivningskoncepter indenfor sundhed som følge af kunde- og forretningskrav
 • Bidrage i arbejdet med strategiske oplæg
 • Identificering af nye behov og muligheder indenfor sundhedsordninger – herunder indgåelse af partnerskaber med relevante aktører
PenSam
Kvickly Bagersvend, Kvickly Farum

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Danelec Marine A/S
Operational Excellence Assistant

Danelec Marine A/S, Farum

As Operational Excellence Assistant you will provide methods, tools, and ideas to the technical support and service delivery teams, enabling them to deliver World Class service.

The end-users are always in focus, and their needs often call for activities that fall between the sales and after sales support teams. Therefore, your tasks will also include pro-active customer contact on a mix of technical and commercial matters; tasks that define the customers’ perception of our operational excellence.

Danelec Marine A/S
Aasted
Flowkoordinator

Aasted, Farum

Har du flair og interesse for planlægning, vareflow og logistik? Har du lyst til at understøtte den daglige drift af vores travle Temper afdeling, som ligger i en af vores 3 fabrikshaller, hvor vi også laver Støber & Extruderingsmaskiner til chokoladeproduktion?

Kan du lide at agere bindeled mellem flere afdelinger og søger at blive en del af en stolt og ambitiøs organsiation, som vægter kvalitet og at give vores kunder den bedst tænkelige leverance? Så læs videre her, det kan være netop dig, vi søger.

Du får ansvaret for den ugentlige planlægning af produktionen. Samtidig skal du have styr på vareflowet til afdelingerne, samt assistere afdelingens People Manager.

Aasted
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
PenSam
Senior finansiel controller

PenSam, Farum

Vil du som finansiel controller have regnskabsansvaret for vores pensionsselskab PenSam Pension og samtidig være en del af en spændende udvikling i et af landets største pensionsselskaber?

Som regnskabsansvarlig for PenSam Pension får du ansvaret for regnskabs- og rapporteringsopgaver for selskabet, men du vil også bistå med regnskabsopgaver relateret til andre selskaber – herunder ejendomsselskaber. Derudover arbejder du udviklingsorienteret og bliver involveret i afdelingens udviklingstiltag.

Hvis du gerne vil sætte dit aftryk på en spændende organisation, så er det helt sikkert nu, du skal komme med på holdet. Vi har vigtige projekter foran os, som du og dit team er en del af.

PenSam
PenSam
Forretningsorienteret IT-sikkerhedskonsulent til PenSam Bank

PenSam, Farum

Har du lyst til at blive PenSam Banks IT-sikkerhedskonsulent med ansvar for en række spændende opgaver indenfor IT? 

Som bankens IT-sikkerhedskonsulent bliver du en central person med mange forskellige funktioner. Du skal derfor synes, det er interessant at varetage et bredt udsnit af opgaver indenfor analyse, vurdering og implementering af ny lovgivning samt praktisk håndtering af kontroller, IT-sikkerhedshændelser, styringsdokumenter, leverandørstyring m.m. Alt dette i samarbejde med PenSams centrale IT-enhed og eksterne IT-leverandører.

PenSam
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Venaris Executive Search Managing Director

Venaris Executive Search søger for Viessmann Refrigeration Solutions i Farum

Are you a strong leadership profile who can translate strategy into action plans, and do you want to have the executive responsibility of the Danish business?

As Managing Director, you will develop the organization to become Solution Sales- and Life Cycle-oriented, customer-centric in an international partner network.

You will be responsible for creating sound customer relationships as well as communicating this throughout the Danish organization. In alignment with the Business Area, you will plan and execute growth strategies and lead the organization towards identifying and developing new customers.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV