58 jobannoncer matcher din søgning 58 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Academic Work søger for Aasted
Gem
Academic Work

Teknisk Koordinator

Farum

Aasted er på en spændende vækstrejse, og du har nu mulighed for at blive en del af den internationale markedsledende virksomhed. Har du sans for teknik, og brænder du for at give den bedst mulige kundeoplevelse?

Du vil i denne rolle være med til at sikre positive kundeoplevelser, i samarbejde med dine kolleager, ved at bidrage til planlægning og afsætningen af de forskellige service aktiviteter Aasted tilbyder. Du vil også beskæftige dig med prissætning og udarbejdesle af tilbud på reservedele samt en række andre diverse ad hoc-opgaver.

Academic Work
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Aasted

EL-kyndig medarbejder

Farum

Er du en dygtig elektriker eller automatiktekniker og frisk på nye muligheder? Har du interesse i at være med til at bygge verdens største og bedste chokolademaskiner og anlæg? Så er det sikkert dig vi søger til at styrke vores team.

Som en del af vores virksomhed, vil du få mulighed for at arbejde på spændende projekter, hvor vi vægter kvalitet, procesoptimering og at give vores kunder den bedst tænkelige leverance.

Aasted
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Danelec

CRM Lead

Farum

Did you know around 90% of globally traded goods are carried over the waves, contributing to around 3% of the world’s greenhouse gas emissions?

Join us in our mission to help shipowners operate efficiently and reduce emissions. In this role, you’ll play a crucial part in developing effective internal digital solutions tailored for our customer-facing staff.

If this sounds suitable to you, then you might be our new CRM Lead.

Danelec
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
CHANGE of Scandinavia A/S

Operation Manager

Farum

Vi søger en ny kollega, der kan sikre en effektiv og optimal drift af vores ca. 60 danske butikker.

Stillingen indebærer en bred vifte af administrative og operationelle opgaver, der alle sigter imod at effektivisere og optimere vores butikker, så der skabes fokus på vores kunder og salgsmål.

Du får en høj grad af selvstændighed og frihed under ansvar, og samtidig en række kollegaer, der står klar til at hjælpe dig til succes.

CHANGE of Scandinavia A/S
Gem
Grænn A/S

Product Development and Procurement Assistant til Nilens Jord, Flora Danica Parfums og Miild Beauty hos Grænn

Farum

Du bliver en del af et team med holdningen: intet er umuligt – det er bare ikke gjort endnu.

Dine opgaver vil bl.a. være løbende opfølgning på mange forskelligartede produktudviklingsprojekter, du får stor leverandørkontakt og du vil yde support til dine kollegaer i indkøbsteamet.

Dit falkeblik holder styr på opgaverne, og du kan nemt spotte, hvilken opgave du skal snuppe først.

Gem
Grænn A/S

Grafisk Designer med kærlighed til beauty hos Nilens Jord og Miild

Farum

Nilens Jord og Miild Beauty er begge midt i en større rebranding i samarbejde med nogle af de bedste designbureauer og fotografer på markedet.

Vi søger derfor dig til at spille ind med din viden og æstetiske sans til at eksekvere den nye designidentitet på alt fra emballager til kampagnemateriale.

Vi giver dig en unik mulighed for at sætte dit præg på vores brands.

Grænn A/S
Zoetis Denmark ApS

Incoming QC Laborant til Kvalitetsafdeling

Farum

Rollen omfatter udtagning af prøver og test af indgående materiale, hjælp til test af færdige produkter i henhold til gældende krav og gennemførelse af inspektioner. Evnen til at kommunikere og planlægge effektivt i samarbejde med dine kolleger er afgørende for at sikre, at aktiviteterne udføres inden for deadlines.

For at give en ellers spændende hverdag et ekstra krydderi, ynder vi at være sociale og afholde aktiviteter, der styrker sammenholdet på tværs af afdelingerne.

Stillingen er tidsbegrænset med mulighed for deltid.

Zoetis Denmark ApS
Academic Work recruiting on behalf of Aasted
Gem
Academic Work

Automation Support Engineer

Farum

Aasted is on an exciting growth journey and now you have the opportunity to join a international market leading company. Do you have a solid Technical and software skills and are you passionated about providing the best possible customer experience?

Aasted is a sustainable, Danish family-owned company and a worldwide market leading manufacturer of production solutions within the chocolate, bakery, and confectionery industries. At Aasted, they value a flat work structure where input and creative ideas from employees are more than welcome. Aasted continuously aims to be an including and flexible workplace, with a friendly and professional culture.

Academic Work
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S

Gartner/ ”handyman”

Farum, Fredensborg, Gilleleje

Vi søger en gartner/”handyman” til vedligeholdelse af vores grønne områder samt mindre reparationer og vedligehold af diverse bygninger.

Stillingen kræver en person med en god energi, som har lyst til at varetage mange forskellige arbejdsopgaver og som trives med variation i arbejdet.

Arbejdsopgaverne udføres for det meste selvstændigt, men planlægges i tæt samarbejde med vores staldmanager og virksomhedens ejer.

ScanPeople ApS søger for Kiranto Foods A/S
Gem
ScanPeople ApS

Lageransvarlig til Bang & Bonsomer A/S (Kiranto Foods) i Farum (Try & Hire)

Kiranto Foods, der er ejet af den finske virksomhed Bang & Bonsomer, producerer og sælger ingredienser til levnedsmidler, herunder krydderier, tørblandinger og marinader. Du vil som lageransvarlig have ansvar for lageret.

Dine arbejdsopgaver:

  • Truckkørsel
  • Pak og pluk af varer (brug af plukseddel)
  • Arbejde på PC, mail og IFS (internt system)
  • Bookning af transporter via bookingsystem
  • Forefaldende opgaver, eksempelvis skifte pære, blande og veje ingredienser
Sika Danmark A/S

Finance Assistant

Farum

Vil du være en del af et dynamisk team i en international koncern? Har du en passion for økonomi og ønsker du en udfordrende og spændende arbejdsdag?

Du har her muligheden for at blive en del af et ungt økonomiteam, som prioriterer at have et stærkt sammenhold og godt samarbejde både på tværs af teamet og på tværs af hele organisationen.

Sika Danmark A/S
Furesø Kommune

Stjerne-pædagog til lille gruppe på kommende 0. årgang eller andre spændende indsatser i vores MiniUnivers (0. og 1. årgang)

Farum

MiniUniverset består efter sommerferien af tre 0. klasser med cirka 20 elever i hver + en lille gruppe med syv elever samt to 1. klasser. Alle syv elever i den nye lille gruppe har fået bevilget ekstra støtte, så normeringen er god.

Hos os vil du få en vigtig rolle som pædagog med fokus på de elever, der har brug for en ekstra kærlig hånd i ryggen.

På Lyngholmskolen har vi et stærkt kollegialt fællesskab. Udover at være professionelle sammen, så har vi det også sjovt og hyggeligt i hinandens selskab.

Lægerne Farum Hovedgade

Jordemoder eller sygeplejerske 32-37 timer ugentligt til almen praksis

Farum

Vores højt værdsatte jordemoder stopper desværre snart hos os, og vi er derfor i gang med det vigtige arbejde at finde den rette medarbejder, der skal være et centralt omdrejningspunkt i driften og vil være med til at udvikle klinikken i forhåbentlig mange år fremover.

Klinikken udgøres af aktuelt af 2 yngre speciallæger, 1 jordemoder, 1 klinikassistent og 1 lægesekretær samt 1-2 uddannelseslæger.

MagVenture A/S

Teamleder - Final Test and Inspection

Farum

Afsluttende kontrol og sikkerhedstest af alle vores produkter er helt afgørende for at beskytte patienter og brugere. Før afsendelse kontrolleres hvert eneste produkt derfor omhyggeligt for at sikre, at alting fungerer helt som det skal.

Se video om MagVenture A/S som arbejdsplads

I afdelingen Final Test and Inspection vil du derfor ofte være den sidste, der ser produktet, før det tages i brug. Det kræver personer med særlig høj kvalitetssans og et godt overblik. Som teamleder vil du sikre, at afdelingen er velfungerende, og at dine folk trives.

MagVenture A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV