53 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

53 jobannoncer

Gem
Furesø Kommune

Er du pædagog, og kunne tænke dig at arbejde i vuggestue i et mindre dagtilbud – måske sammen med en nuværende kollega?

Værløse

Vi kan tilbyde et børnehus, hvor vi har stor fokus på at skabe det bedste børneliv. Mens vi arbejder på det, kan vi tilbyde et godt fællesskab af kollegaer, hvor der er en høj psykologisk tryghed blandt kollegaerne.

Børnehuset Nørreskoven er et 0-6 års dagtilbud i smørhullet mellem naturområder, skov og villakvarter. Stillingen er på ca. 35 timer, der er mulighed for at ønske færre eller flere timer.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
iWatt ApS

Kundeservicemedarbejder

Værløse

Kunne du tænke dig at levere enestående kundeservice til både private og professionelle kunder?

Bliv en del af vores hold af kompetente kollegaer, hvor du får mulighed for at dygtiggøre dig inden for kundeservice og andre kontorrelateret opgaver.

Din primære opgave vil være at betjene vores kunder via telefonen og håndtere indgående ordrer. Derudover vil du varetage almindelige kontoropgaver og yde support til både kunder og kollegaer.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
MOHO Works A/S

Klejnsmed

Værløse

Dine daglige opgaver kan bestå af alt fra Tig-svejs, slib- og afgratning af laserskårne emner, bukning, boltsvejs, presmontage (PEM), operatør på vores Trulaser Weld 1000 og 5000-svejserobot samt Migatronic Cowelder.

Du kommer ind i et velfungerende team bestående af erfarne klejnsmede og produktionsmedarbejdere, som alle har fokus på kvalitet og samarbejde.

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og udvikling vægtes højt.

Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Nordic Wing

Projektleder til udviklingsafdelingen

Værløse

Nordic Wing søger en projektleder til vores udviklingsafdeling til styring af udviklingsprojekter og -opgaver sammen med vores dygtige droneudviklingsteam indenfor mekanik, software og elektronik.

Du skal i rollen udarbejde projektplaner, følge op på aktiviteterne og styre ressourcerne sammen med vores Team Leads.

Stillingen er nyoprettet, og derfor er der i jobbet stor mulighed for at påvirke og styrke en spændende virksomhed i hastig vækst.

Nordic Wing
Gem
Nordic Wing

Regional Sales Manager

Værløse

Vi søger dermed en Regional Sales Manager med dybe rødder indenfor B-t-G og kendskab til strategiske salgsbarrierer.

Som Regional Sales Manager har du ansvaret for at dække fokusmarkeder, herunder etablering af lokale samarbejdspartnere, hvor du er med til at sikre fremtidige ordrer gennem langsigtet samarbejde og tætte partnerskaber.

Der vil være god mulighed for at bidrage i en spændende virksomhed i hastig vækst.

Nordic Wing
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Furesø Kommune

Center for By og Miljø i Furesø Kommune søger innovativ og initiativrig GIS-koordinator

Værløse

Har du teknologisk forståelse og interesse i at følge med i udviklingen inden for dataområdet? Har du gode analytiske evner, er struktureret og kan drive processer? Vil og kan du lave dataanalyser, der understøtter det tekniske fagområde?

Du kommer til at arbejde med kommunens GIS- og kortgrundlag, ejendomsdata, afdelingens IT og digitalisering, myndigheds- og driftsopgaver inden for udvikling af data og kortgrundlag ift. lokalplaner, planstrategi og kommuneplanlægning, byudvikling og landzoneadministration samt håndtering af byggesager og tilladelser. Der er mange spændende opgaver at tage fat på.

Gem
Nordic Wing

Service-/rengøringsmedarbejder til dagarbejde

Værløse

Nordic Wing er en innovativ vækstvirksomhed indenfor droneudvikling- og produktion. For at sikre en god og imødekommende arbejdsplads for vores medarbejdere søger vi nu en service-/rengøringsmedarbejder til vores team.

Dine primære opgaver vil være alsidige indenfor både service og rengøring, hvor du selvstændigt tilrettelægger dagens opgaver med en positiv tilgang og et løsningsorienteret mindset.

Nordic Wing
Gem
Wexøe A/S

Key Account Manager med mulighed for ansvar for eget produktområde

Kommerciel person til salg af Software & Automationsløsninger og tilhørende komplementære produkter til det danske marked.

Ønsker du en karriere med udfordringer og muligheder for at præge fremtiden inden for automationsløsninger og grøn omstilling? Så har du nu chancen for at blive en af vores nye Account Managers i vores industri division.

Vi ekspanderer og søger derfor nye kollegaer til vores Industri division, der leverer og udvikler globalt anvendte automationsløsninger.

Wexøe A/S
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

  • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
  • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Gem
Gerresheimer Vaerloese A/S

Studentermedhjælper til kvalitetsafdelingen

Værløse

Til vores fabrik i Værløse/Jonstrup søger vi en studentermedhjælper over 18 år, der har mulighed for at arbejde ca. 10 timer hver anden weekend, fordelt over lørdag og søndag fra kl. 7.30.

Du vil indgå i et team sammen med en af vores kvalitetsassistenter, og være ansvarlig for frigivelse af døgnets produktion.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende arbejde, hvor du blandt andet vil opnå god kendskab til GMP samt dokumentation i Pharma industrien.

Gerresheimer Vaerloese A/S
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
IQinAbox ApS

COO

Værløse

Vi er en innovativ scale-up virksomhed, der er førende inden for anvendelsen af data-science, monitorering, big data og kunstig intelligens (AI) til digitalisering af landbrugs- og fødevaresektoren.

Opgaver bliver bl.a.:

  • Kapitalfremskaffelse
  • Aftaleforhandlinger

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Gem
Agfa HealthCare

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a Business Development Manager (BDM) to join our experienced Sales team. The Business Development Manager will provide day-to-day sales activity to AGFA HealthCare customers, prospects and the AGFA HealthCare organisation.

The BDM acts as single point of contact to key customers and prospects for Agfa HealthCare IT products & services. He/she is responsible for identifying opportunities, creating an account strategy, coordinating and controlling the sales process, managing customer expectations and negotiating contracts.

Gem
Sofieskolen

Pædagoger til Sofiebo – genopslag

Værløse

Er du passioneret omkring det specialiserede pædagogiske arbejde med børn og unge? Vil du øge din faglige viden om og forståelse for børn og unge med autisme, så er dette måske noget for dig.

Sofiebo er en del af Sofieskolen, og når du bliver ansat hos os, får du redskaber, som vil udvikle din faglighed med grundlæggende viden om og indsigt i autismediagnoserne. Du vil blive en del af et fagligt team, som brænder for at øge trivslen og udvikle ressourcerne hos vores børn og unge mennesker.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV