65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lagkagehuset
Vil du udvikle dit lederskab og skabe succesfuld drift?

Lagkagehuset, Værløse

Er du en motiverende og inspirerende leder, som brænder for at give gæsterne en fantastisk helhedsoplevelse og få dine kollegaer til at trives og performe? Som Butikschef i Værløse vil du få en sjov og travl hverdag med det fulde ansvar for den daglige drift af butikken.

Lagkagehuset

Du kan skabe en succesfuld drift gennem et velfungerende samarbejde mellem bageri og butik, en flot fremtoning i butikken og ikke mindst motiverende ledelse af salgsteamet.

Vores gæster er de allervigtigste vi har, og derfor bliver en stor del af din rolle som Butikschef at være til stede på gulvet, sammen med dine kollegaer. Som Butikschef bør du betragte dig selv som vært/værtinde for butikken og du kan forvente, at fordelingen mellem administration og drift på gulvet er ca. 20/80.

Lagkagehuset
Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
CB Svendsen A/SSMT-/THT-montagemedarbejder til elektronikproduktion

CB Svendsen A/S, Værløse

CB SVENDSEN A/S søger en medarbejder til vores elektronikproduktion. Elektronikproduktionen spænder over SMT- og THT-montage samt ”box-building” og anden mekanisk montage. Vi producerer prototyper, 0-serier og serieproduktioner samt div. elektronisk og mekanisk test. I dag er vi 10 medarbejdere, men vokser og har behov for yderligere kræfter.

Den ideelle kandidat har følgende kvalifikationer:

 • Du har gode samarbejdsevner, er lærenem og er initiativrig
 • Du trives i et miljø i forandring og deltager aktivt med dine gode ideer
 • Du har god erfaring med SMT- og THT-montage
 • Du har håndloddet SMT og THT og er erfaren i IPC-A-610
Nordic WingMarcom-medarbejder

Nordic Wing, Værløse

Marketing- og kommunikationsmedarbejder

Nordic Wing er en fremadstormende virksomhed som udvikler, producerer og sælger avancerede ubemandede fly til kortlægning, overvågning og rekognoscering, både indenfor civile og militære marked

Vi har brug for en marketing- og kommunikationsmedarbejder i Værløse, som vil være med til, på en yderst professionel måde, at sprede budskabet til vores markeder, om vores unikke løsninger.

Opgaver, der bl.a. hører til stillingen:

 • Vedligehold af hjemmeside (udarbejde nyheder, content)
 • SoMe-planlægning og implementering (videoer, billeder og mindre grafisk materiale)
 • Skriftlige kommunikationsopgaver af forskellig karakter
 • Layout-opgaver (salgsmateriale mv.)
Nordic WingIntern teknisk salgsmedarbejder

Nordic Wing, Værløse

Nordic Wing er en fremadstormende virksomhed som udvikler, producerer og sælger avancerede ubemandede fly til kortlægning, overvågning og rekognoscering, både indenfor det civile og militære marked

Vi ønsker at styrke vores salgsafdeling med en selvstændig intern teknisk salgssupport med god teknisk forståelse og indsigt.

Da dit primære ansvar vil være at supportere og vejlede vores kunder i Danmark og på sigt også internationalt er det vigtigt, at du kan kommunikere på engelsk både i skrift og tale.

Opgaver, der bl.a. hører til stillingen:

 • Salg og rådgivning af vores kunder
 • Vejledning, rådgivning og produkttræning
 • Udarbejdelse samt opfølgning på tilbud
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
CB Svendsen A/SIndkøber til en af Danmarks førende elektronikproducenter

CB Svendsen A/S, Værløse

Som indkøber vil du skulle indkøbe elektroniske komponenter og en bred portefølje af mekaniske dele. Endvidere vil du skulle støtte op og medvirke i vareoprettelsesprocessen og oprettelse af styklister.

Du vil være ansvarlig for dine igangværende indkøbsordre og skal kunne kommunikere afvigelser på priser, leveringstider m.m. til relevante interessenter. Du vil indgå i et indkøbs- og planlægningsteam på yderligere 3 personer, og du vil skulle arbejde tæt sammen med vores projektsælgere, produktionsafdelinger og vores lager. Du får rig mulighed for sammen med teamet at videreudvikle processer og procedure m.m. i afdelingen.

CCL ScandinaviaSpecialarbejder til funderingsafdeling i Værløse søges

CCL Scandinavia

CCL Fundering søger arbejdsomme medarbejdere til vores produktion hvor vi borer, rammer og presser minipæle samt udfører jord-, kloak- og betonarbejder. Vi oplever stor efterspørgsel og tilgang af nye opgaver og vil derfor gerne udvide vores produktion med gode og arbejdsomme folk. Vores arbejdsområde er primært hovedstaden og Sjælland, men der kan forekomme opgaver på Fyn og Jylland, hvor der efter aftale honoreres for diæt og rejse.

Jobbet består af aktiviteter som fx udgravning og understøbning, etablering af Københavner-spuns samt ramning og presning af minipæle.

Arbejdet er et speciale, hvor vi er en af landets førende virksomheder. Vores kunder er typisk større entreprenørfirmaer, men vi har også selvstændige entrepriser for private bygherrer som skal have udført en fuld kælder-renovering.

Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderTalent Acqui­si­tion and De­ve­l­op­ment Spe­ci­a­list

TimeXtender

Talent Acquisition and Development Specialist with high-quality execution power!

Are you passionate about the Future of Work and do you want to be a key driver in bringing our organization forward in being so attractive, that all X-people thrive, grow, and create strong business results AND we are able to attract the right talent from all over the globe? Do you know the exact magic of the moment when top talent meets the right company - and are able to make that happen? And last, are you ready to roll up your sleeves and get things done manifesting high-quality execution power? Then read on as we might be the right match!

You will play a vital role in our super ambitious continuous journey building an agile and high-performing organization creating outstanding results.

Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderDeveloper

TimeXtender

Are you the .NET/C# developer, that wants to play a key part in building a world-class product?

Are you passionate about developing the technology behind a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment? Do you see yourself as a dedicated developer in our highly skilled Product Circle, where you will set new standards for how to build an automated data management system? Then read on, sounds like we are the perfect match!

We offer:

 • A role where you have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system
 • An effective SCRUM way of creating output and achieving goals
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderProduct Owner

TimeXtender

A bold challenger and bridge-building Product Owner to TimeXtender.

Do you want to have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will branch our Operational Data Exchange out to other cloud data platforms beginning with Snowflake? Then read on, it sounds like we are the perfect match!

We are looking for:

 • A PO with a thorough understanding of business value and what opportunities in the product we can take advantage of or what limitations we must overcome to deliver such value
 • An IT/Software educational and working background
 • IT knowledge in data warehousing, software development, and preferably BI
NTI A/S
Økonomimedarbejder søges til spændende IT-virksomhed i Værløse

NTI A/S

NTI CADcenter A/S

Vi søger en ny kollega til vores Økonomiafdeling. Vi søger efter dig, der er meget serviceminded og samtidig er omhyggelig og opmærksom på, at det, du leverer, er i orden.

Det er dog ikke nok, at du er dygtig til dit job og er tilgængelig - du skal også være et ordentligt menneske og en god kollega, der kan samarbejde med de fleste og dele din viden.

Vi tilbyder…

 • et selvstændigt job, hvor du sammen med dine 4 kolleger er ansvarlig for at få bogholderiet og Økonomiafdelingen til at køre
 • et rigtig godt arbejdsmiljø
 • en masse positiv feedback fra de medarbejdere, du hjælper
NTI A/S
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mulighed for hjemmearbejde
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S