63 job matcher din søgning 63 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
DAB
Ejendomsassistent, Værløse

DAB

Værløse almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ejendomsassistent til vores 12 forskellige boligafdelinger med i alt 1.257 boliger.

FIRMANAVN

Sammen med dine 20 kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af alle afdelingerne og udearealerne.

I dit arbejde skal du blandt andet

 • Sørge for vedligeholdelse og renholdelse af bygninger og grønne områder
 • Udføre småreparationer hos beboerne
 • Hjælpe med at etablere nye grønne anlæg og andre beboerfaciliteter
DAB
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Lyngby-Taarbæk Kommune
Dagtilbudsleder til nyopstartet børnehave

Lyngby-Taarbæk Kommune

Ser du natur, science og udeliv som en integreret del af den pædagogisk praksis, og kunne du tænke dig, at sætte dit eget præg på en ny naturbørnehave? Så læs videre her!

D. 1. september 2023 åbner Lyngby-Taarbæk Kommunes nye naturbørnehave ”Jordbærhaven”, og derfor søger vi en leder, som har lyst til at starte institutionen op fra bunden. Jordbærhaven er en udflytterinstitution med opsamling i Virum og fast base i Kirke Værløse. En af de første opgaver for den kommende leder vil være at afholde ansættelsessamtaler med det kommende personale og indkøbe inventar og indrette institutionen.

NTI A/S
Business Developer med stærke Business Central-kompetencer

NTI A/S, Værløse

NTI CADcenter A/S

Her er muligheden for et spændende job som Forretningsudvikler/Business Developer i Global Business Systems teamet med mulighed for stor indflydelse på vores fremtidige løsninger.

Jobbet inkluderer blandt andet:

 • Have tæt dialog med brugerne for at afdække behovene i Business Central
 • Have det fulde overblik over Business Central løsningen i NTI Group og være One Point of Entry i teamet
 • Være superbruger i Business Central og udføre løbende relevant konfiguration

Du får en spændende, alsidig hverdag. Du har mulighed for stor personlig udvikling i et dynamisk miljø.

NTI A/S
CB Svendsen A/S Teknisk Indkøber til dansk vækstvirksomhed

CB Svendsen A/S, Værløse

Vi skal udvide vores lille High Volume Team i CB Svendsen A/S. Det betyder, at vi mangler en kollega, som er vant til at arbejde med indkøbssystemer, Excel og har lidt teknisk flair og indsigt i elektronik og mekanik. Vi vækster voldsomt i disse år (noget må vi da have gjort korrekt for vores kunder).

Da vi er et lille team, så er der ingen specielle faggrænser. Udover at chefen altid har ret, skal vi kunne dække af for hinanden, når der er travlt. Vi skal også bl.a. kunne tjekke lagerstatus, bestille en fragtmand fra Polen til Danmark (også i den anden retning).

Din baggrund:
Et eller andet med indkøb, elektronik, produktion. Du er færdig med mandagstømmermænd og kan selv bære din kaffekop ud til opvaskemaskinen.

NTI A/S
Developer med Salesforce-viden

NTI A/S, Værløse

Afdelingen er relativ ny og under opbygning for at sikre et stærkt team, som kan imødekomme de fremtidige krav til løsningerne. Vi arbejder tæt sammen med forretningen for at sikre, at vi på bedste og mest effektive vis bidrager til gode kundeoplevelser og stærke processer i vores organisation.

NTI CADcenter A/S

Som vores nye kollega bliver du en del af en succesfuld IT-virksomhed med stort fokus på godt arbejdsmiljø og det kollegiale sammenhold. Hos NTI synes vi, at det både skal være fagligt udfordrende, men også rart og sjovt at gå på arbejde - humor er derfor en selvfølge.

NTI A/S
NTI A/S
Engageret Key Account Manager

NTI A/S, Værløse, Vejle eller Aarhus.

Her er muligheden for et spændende job som Key Account Manager i en økonomisk solid, NTI CADcenter A/Smarkedsledende virksomhed, der samtidig er innovativ med spændende produkter og de dygtigste medarbejdere.

Vi har stort fokus på medarbejdertrivsel, humor og god stemning. Er du vores nye kollega?

Du får en spændende, alsidig hverdag, og du har mulighed for stor personlig udvikling i et dynamisk miljø.

NTI A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Maskinsikkerhed ApS Vil du undervise i maskinsikkerhed og CE-mærkning?

Maskinsikkerhed ApS, Værløse, Kolding eller Aalborg

Der er stor efterspørgsel på vores kurser inden for maskinsikkerhed og CE-mærkning, lovpligtige eftersyn mv. og vi søger derfor en underviser mere til vores kursusafdeling (valgfri lokation: Værløse, Kolding eller Aalborg).

Maskinsikkerhed ApS er Danmarks største rådgiver inden for maskinsikkerhed og CE-mærkning, og vi bruger også vores viden til at undervise, hvor vi har landets største program af kurser på området.

Som underviser hos os vil du dels opleve meget engagerede elever med konkrete spørgsmål fra deres dagligdag, og kompetente kolleger, der har dyb indsigt i stoffet og meget gerne hjælper med at finde svar.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

Maskinsikkerhed ApS Vil du rådgive om ATEX og eksplosionssikring?

Maskinsikkerhed ApS, Værløse, Kolding eller Aalborg

Vi er Danmarks stærkeste team inden for CE-mærkning. Vores opgaveportefølje vokser, især i grøn energi, og vi søger derfor nyuddannede, erfarne og meget erfarne konsulenter til vores ATEX-hold i Værløse, Kolding og Aalborg.

Dine arbejdsopgaver (efter den nødvendige oplæring) vil bl.a. være:

 • Yde vores kunder seriøs rådgivning om sikkerhed i maskiner og procesanlæg, herunder ATEX og eksplosionssikring
 • Udarbejde løsninger og dokumentation i henhold til direktiver og standarder
 • Udarbejde risikovurderinger efter Maskindirektivet og ATEX-direktiverne

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV