51 job matcher din søgning 51 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bavarian Nordic A/S
Compliance Senior Professional

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Do you have experience working with process optimizations within a GMP environment? Are you motivated by diving into the core of complex technical deviations and being the driver behind implementing improvements in collaboration with key stakeholders? Then, you might be the Senior Compliance Professional we are looking for!

Bavarian Nordic A/S

As Snr. Compliance Professional you will become part of the newly established Compliance Support team in Technical Service (TS).

The team currently consist of 2 academics and the main areas of responsibilities are to drive deviations, lead compliance improvement-projects and ensure inspection readiness. Your role in the team will be to be driver of deviations and improvements and through that, collaborating with a broad number of specialists, technicians, and QA.

Bavarian Nordic A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Insight Cosmetics Group A/S Financial Accountant med fokus på procesoptimering og digitalisering

Insight Cosmetics Group A/S, Kvistgaard

Brænder du for økonomi og optimering af økonomiprocesser? Motiveres du af regnskab, struktur og at tallene stemmer? Er du selvstændig, proaktiv og parat til at tage det næste skridt i din karrierer? Hvis ja, så har vi måske det perfekte job til dig.

Du bliver en del af et lille team med fokus på løbende at optimere og digitalisere forretnings- og økonomiprocesser for at yde den bedst mulige service til vores kunder og proaktivt understøtte vores forretningsvækst. Opgaverne er varierede og dækker hele spektret af regnskabsdiscipliner og bogholderi. Du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og tage dine kompetencer til næste niveau, hvis du er opsat på at lære mere om controlling og rapportering.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Bavarian Nordic A/S
Maintenance Professional

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du flair for kvalitet, planlægning samt god teknisk indsigt?

Som Maintenance Professional får du en vigtig rolle i forhold til, implementering af nyt udstyr, FMECA’er, kvalitetssikring, produktionsovervågning, samt support i vores vedligeholdelsesprogram API PRO. Det vil være dig, der har det overordnede overblik i forhold til vedligehold i produktionen.

Dine opgaver vil være:

 • Lave risikovurderinger (FMECA) til identifikation af kritiske reservedele på produktionsudstyret.
 • Håndtering og opfølgning på ændringer, forbedringer mv.
 • Oprettelse af reservedele, vedligehold mv. i MMS (API PRO).
Bavarian Nordic A/S
Bavarian Nordic A/S
Maintenance Supporter

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Vil du være med i opstarten af en ny produktion og en teknisk avanceret fabrik? Trives du med en varieret og udfordrende arbejdsdag i en uformel organisation med fuld fart på? Har du lyst til at blive en del af et stærkt team, der sætter en ære i at holde vores produktionsudstyr kørende?

Bavarian Nordic A/S

Så er du måske en af vores nye Maintenance Supporter i Drug Substance – Maintenance & Metrology Afdeling på sitet i Kvistgaard.

Som Maintenance Supporter får du en vigtig rolle hvor du skal yde hjælp/support til den daglige drift samt vedligehold, implementering/opfølgning på løbende forbedringer, kvalitetssikring samt support til vores teknikere.

Bavarian Nordic A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Bavarian Nordic A/S
Teknikere til vedligehold af produktionsudstyr

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Dygtigt tekniker til vedligehold og kalibrering af pharmaceutisk produktionsudstyr

Bavarian Nordic A/S

Vil du være med i opstarten af en ny produktion og en teknisk avanceret fabrik? Trives du med en varieret og udfordrende arbejdsdag i en uformel organisation med fuld fart på? Har du lyst til at blive en del af et stærkt team, der sætter en ære i at holde vores produktionsudstyr kørende? Så er du måske en af vores nye vedligeholdsteknikere i Drug Substance – Maintenance-afdeling på sitet i Kvistgaard.

Som tekniker med ansvar for produktionsudstyr får du en hverdag præget af både mennesker og udstyr. Du får en stor kontaktflade i organisationen, hvor du kommer til at servicere mange mennesker og meget forskelligt udstyr.

Bavarian Nordic A/S
Meggitt A/S Ingeniør til servicering og udvikling af produktionen

Meggitt A/S, Kvistgaard

Vil du være med til at forbedre produktionen i en globalt førende virksomhed, der producerer komponenter til blandt andet Life Science industrien? Kan du søsætte nye projekter, men også få dem sikkert i havn? Så er dette måske dit næste job.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at understøtte den daglige drift samt at yde teknisk rådgivning til vores organisation. Men vi har også brug for, at du udfordrer vanetænkningen og videreudvikler vores teknologier og knowhow inden for produktionen.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Bavarian Nordic A/S
Operatør til Drug Substance

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

Kan du lide en dag med mange forskellige opgaver og en høj grad af selvbestemmelse og ansvar i en GMP-styret produktion? Har du lyst til at arbejde i et renrumsmiljø og være en del af et dedikeret team, der producerer vacciner? Så er du måske en af vores to nye procesoperatører.

Du bliver en del af vores produktionsafdeling, som er ansvarlig for produktionen af bulk vaccine, og som på nuværende tidspunkt består af tre teams og tre teamledere. Over de næste par år forventer vi, at afdelingen vokser markant.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

 • Arbejde i renrums miljø (herunder også aseptisk miljø og LAF-bænke)
 • Betjening, rengøring samt mindre vedligeholdelsesopgaver af produktionsudstyr
 • Udtagning og håndtering af procesprøver
Bavarian Nordic A/S
Bavarian Nordic A/S
Automation Specialist

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team og arbejde på en nybygget fabrik, med udstyr til sterilisation, fyldning, inspektion og pakning? Så søger vi en engageret automation specialist, der har mod på at tage et ansvar for vores produktionssystemer og være med til at sætte vores automatikstrategi i tæt samarbejde med udstyrsansvarlige og vores leverandører.

Bavarian Nordic A/S

I teamet vægter vi højt, at ansvar og indflydelse følges ad. Hvis du bliver ansat i den her rolle, vil du derfor opleve, at dine input bliver taget alvorligt og vejer tungt i forhold til den løsning vi sammen vælger.

Som Automation Specialist får du ansvaret for følgende områder:

 • Overordnet ansvarlig for systemer og automatik i Drug Product produktionen og sikre data integritet og validitet af systemer.
 • Ansvarlig for at præsentere og forsvare automatikløsninger og IT-systemer til inspektioner og audits, og sikre at vi er i compliance.
Bavarian Nordic A/S
Bavarian Nordic A/S
Teknisk Professionel til Aseptisk Isolator-fyldelinje

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team og arbejde på en nybygget fabrik med udstyr til sterilisation, formulering, fyld, inspektion og pak af aseptiske lægemidler? Så søger vi en engageret medarbejder til at udføre Teknisk Support til vores isolator fyldelinje. Du vil arbejde tæt sammen med den udstyrsansvarlige, hvor der i fællesskab skal prioriteres og planlægges samt udføres de opgaver, der hører med udstyret.

Bavarian Nordic A/S

Som Teknisk Professionel bliver du tilknyttet en isolator-fyldelinje, som fylder vores produkter i hætteglas under aseptiske forhold. Dette er en essentiel teknik, som sikrer at produktet forbliver sterilt indtil, det skal anvendes af slutbrugeren.

Du vil efter en oplæringsperiode blive ansvarlig for at:

 • Drive tekniske forandringer på produktionsudstyr.
 • Facilitere design af tekniske hjælpemidler til produktionen og i nogen tilfælde af helt nyt produktionsudstyr.
Bavarian Nordic A/S