18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Bavarian Nordic A/S
Automatikspecialist

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Vil du være en del af et stærkt team, der arbejder med udstyr til sterilisation, fyldning, inspektion og pakning? Vi søger en erfaren Automatikspecialist til at varetage det tekniske ansvar for alle systemer benyttet til sterilproduktion i vores nybyggede fabrik i Kvistgård.

Bavarian Nordic A/S

Vi er begyndt på en transformativ rejse mod at blive en af de største specialiserede vaccineproducenter ved at udmærke os inden for R&D-innovation, produktion og kommercialisering, og vi leder derfor efter talentfulde medarbejdere til at hjælpe os med at drive forandringen. Kom ombord på vores rejse og lad os ændre flere liv sammen.

Som Automatikspecialist bliver du:

 • Overordnet ansvarlig for systemer og automatik i Drug Product og sikrer dataintegritet og validitet af systemer
 • Ansvarlig for at præsentere og forsvare automatikløsninger og IT-systemer til inspektioner og audits og sikre, at vi altid er i compliance
Bavarian Nordic A/S
Noa Noa
Content- og SoMe manager

Noa Noa, Kvistgård

Har du en historiefortæller i maven og brænder du for sociale medier, kreativitet og resultater, så skal DU måske være med til at løfte Noa Noa ind i fremtiden.

I Noa Noa dyrker vi charmen i det uperfekte, upolerede og relaterbare. Vi hviler i hverdagen og i livet generelt. Den historie skal vi have formidlet via vores digitale kanaler sammen med etablering af et community, der skal styrke relationen til vores kunder.

Arbejdsopgaver

 • Du får ansvar for at udvikle og eksekvere på contentstrategien på tværs af Noa Noas brands (Noa Noa, Miniature og Unmade)
 • Budgetansvar for produktion og distribution af content
 • Planlægning og implementering af paid kampagner
Noa Noa
Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og HandelsfirmaVærkfører - smedeværksted

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma, Kvistgård

Som selv kan tage fat og skabe yderligere vækst sammen med 6 dygtige smede søges for tiltrædelse snarest muligt.

Du bliver den daglige hands-on teamleder for 6 dygtige smede, går forrest og deltager i det daglige arbejde på lige fod med smedene i produktionen. Du fungerer som teamlederen, der fordeler opgaver, tager ansvar og engagerer dine kollegaer i det daglige samtidig med, at du sparrer omkring løsninger og muligheder for at levere kundens projekter i høj kvalitet og til tiden.

Du forventes derfor både at være en dygtig smed og teamleder samtidig med, at du forventes at tage ansvar og bidrage aktivt i forbindelse med levering af kundernes projekter til tiden. Optimering af interne processer og vedligeholdelse af tiltag i henhold til ISO 9001:2015 og ISO 3834 vil være en vigtig del af teamlederrollen.

Accoat A/SMedarbejdere til lakering

Accoat A/S, Kvistgård

Accoat A/S søger 2 medarbejdere til vores lakeringsafdelinger P1 og P2, begge på daghold.

 • P1: Jobbet veksler mellem vådlakering og pulverlakering af mindre og mellemstore emner.
 • P2: Jobbet består mest af pulverlakering af store emner ved høje temperaturer, hvorfor jobbet kræver at man er fysisk robust.

Til begge stillinger hører der en del for- og efterbehandling af emner.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med overfladebehandling eller har prøvet at coate før. Men vi tilbyder en grundig oplæring i afdelingens produktionsmetoder via en ”fadder”-ordning.

Det er et krav, at du er mødestabil og pligtopfyldende, fordi du kommer til at være en meget vigtig brik i det store billede.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Bavarian Nordic A/S
Process Specialist: become process owner for commercial scale visual inspection

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Do you have experience with commercial scale visual inspection within the pharmaceutical industry? Are you specialized in the regulatory requirements within visual inspection? Do you thrive in a role as process owner where you get a broad area of responsibility and influence in everything you do?

As Process Specialist you will become a part of the Fill & Finish Processes team within the FnF Production Support department. The department are responsible for getting the new Fill & Finish facility ready for operation, carrying out product qualifications in collaboration with colleagues in other areas and for the processes when manufacturing commercial batches.

Bavarian Nordic A/S

Your tasks will include:

 • Build and anchor the process foundation (Knapp studies, defect catalogues, certification and training
 • Implementation of new product variants
 • Establish and improve batch records and procedures
Bavarian Nordic A/S
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S
Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og HandelsfirmaProject- and Drafting Engineer

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma, Kvistgaard

Would you like to become a key employee with Mark & Wedell A/S (M&W) which is a global mechanical/electrical engineering and manufacturing company located in Kvistgaard, 40 km north of Copenhagen? M&W is serving a solid and growing international customer base within the global mining-, minerals-, metals-, power generation- and big science markets.

The successful candidate will become part of a team of 10+ competent mechanical and electrical construction and development engineers. The candidate will be responsible for successful coordination and execution on a portfolio of international customer projects from the time of successful sale until final shipment/installation and documentation.

TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Skov-og naturteknikerelev
Når man som elev ikke er på skole, vil man hos NSPV indgår i teamet Vand, Park & Natur, som indeholder driftsopgaver som skov og...
Nordsjællands Park og Vej, Kvistgård
Jobindex