21 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

21 jobannoncer

Gem
Vagn og Lars Johansen El ApS

Er du vores nye elektriker?

Kvistgård

Vagn og Lars Johansen El ApS søger en uddannet elektriker. Du behøver ikke at have mange års erfaring, dem skal du nok få hos os, men det gør ikke noget, hvis du har.

Vi udfører ombygninger af kontorlandskaber fra start til slut samt ombygninger/tilbygninger af villaer. Vi arbejder med føringsveje, kraftinstallationer og lysinstallationer med styringer. Kendskab ikke nødvendigt, da oplæring kan finde sted.

Gem
Bavarian Nordic A/S

Senior Compliance Professional

Kvistgård

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

Do you have broad experience with compliance-related matters within root cause investigations and systematic problem-solving in a pharmaceutical Engineering or Manufacturing organization?

We offer you a chance to work in a dynamic environment with excellent opportunities to develop your personal and professional skills. You will join a team dedicated to well-being and goal achievement, while also fostering an enjoyable and engaging work environment.

Bavarian Nordic A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Bavarian Nordic A/S

Environmental Professional

Kvistgård

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

Har du lyst til og mod på at udvikle dig i en spændende virksomhed, eller er du bare er overbevist om, at din karriere i medicinalindustrien skal have en ekstra dimension? Kan du lide at arbejde med blandt andet GMP, forbedringer, aseptisk- og vaccineproduktion og kvalificering af udstyr?

Som vores nye miljøsupporter vil du blive involveret i den daglige drift, og vi vil sikre, at du får de rigtige kompetencer til at løse dine opgaver, så du nemt kan supportere vores vaccineproduktion med at håndtere dagligdags udfordringer i vaccineproduktionen

Bavarian Nordic A/S
Gem
Nordic Crane A/S - Danmark

Kranmekaniker

Kvistgård

Som mekaniker i Nordic Crane indgår du som nøgleperson i et team, hvor vi løser alle de service- og vedligeholdelsesopgaver vi selv kan bære. For at sikre drift-sikkerheden skal vores flåde - bestående primært af Liebherr maskiner - serviceres efter bedste evne.

Arbejdsmiljø og bæredygtighed er enormt vigtigt for os. Vi tror på en sund arbejdsplads med bæredygtige praksisser, der kan klare enhver udfordring for vores kunder.

Gem
Nordic Crane A/S - Danmark

Disponent

Kvistgård

Vi søger en kollega til vores kørselskontor på Sjælland. Vi har brug for dig, der brænder for at yde den gode service, selv når det går stærkt.

Arbejdsopgaver er bl.a.

  • Telefonisk kundeservice og rådgivning.
  • Vurdere og prisgive opgaver telefonisk.
  • Disponering af afdelingens kraner og mandskab.

Arbejdsmiljø og bæredygtighed er enormt vigtigt for os. Vi tror på en sund arbejdsplads med bæredygtige praksisser, der kan klare enhver udfordring for vores kunder.

Gem
Moment

Glade og humørfyldte medarbejdere til Matas

Allerød, Espergærde, Fredensborg, Humlebæk, Kokkedal, Kvistgård, Nivå

Som kommende medarbejder i webshoppen hos Matas, bliver du en del af et ungt og humørfyldt team, hvor der er tårnhøjt til loftet, frihed...

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Bavarian Nordic A/S

Manager – Global Governance for Maintenance and Metrology

Kvistgård

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdspladsWe are looking for a dedicated Manager for our Global Maintenance and Metrology team who shares our passion, drive, and energy to make a difference.

Your main responsibilities:

  • Manage the team of Engineers to support Maintenance and Metrology strategies
  • Setting strategic direction for Metrology and Maintenance across Bavarian Nordic
  • Project manager for the upgrade of current and new Metrology and Maintenance systems
Bavarian Nordic A/S
Gem
CTS Denmark A/S

Kvalitetsinspektør til ”final inspection” – kunne det være dig?

Kvistgaard

Se video om CTS Denmark A/S som arbejdsplads

Som Inspektør i vores kvalitetsafdeling vil dine ansvarsområder være:

  • At sikre høj kvalitet i udførelsen af det praktiske arbejde i slutkontrollen
  • At sikre at målinger udføres iht. til ISO 9001
  • Ansvarlig for at følge alle retningslinjer beskrevet i kvalitetssystemet

Vi tilbyder bl.a. en flad organisationsstruktur, et udfordrende og selvstændigt job, samt fleksibel arbejdstid og ferieafholdelse.

CTS Denmark A/S
Gem
Bavarian Nordic A/S

Technician

Kvistgård

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

Har du erfaring med teknisk arbejde inden for den farmaceutiske industri?

Du kommer til at være teknisk ansvarlig for vedligehold på utility-anlæg (damp, kedelcentral, vandanlæg, waste og køleanlæg).

Dine opgaver bliver bl.a. fejlfinding og udførelse af vedligehold på utility og forsyningsanlæg samt udarbejdelse af forebyggende vedligeholdelsesplaner (FMECA).

Bavarian Nordic A/S
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Flair søger for Expandia Moduler A/S
Gem
Flair

Projektleder

Kvistgård

Er du den fødte projektleder og elsker du at have mane bolde i luften? Bevarer du altid et køligt overblik og sørger for at alle involverede kender planen?

Hos Expandia Moduler kommer du til at være en del af Expandiaånden, en fantastisk virksomhedskultur som præges af orden, tryghed, engagement og fællesskab.

Som Projektleder vil du træde ind i et fagligt stærkt team på 8 kollegaer med forskellige roller, hvor både ambitionsniveauet, sammenholdet og humøret er højt. Her vil du opleve en hverdag være varierende og dynamisk. Du vil have din base i Kvistgård, men du vil ofte være ude på vores spændende projekter.

People Company søger for Nordsjællands Park og Vej I/S
Gem
People Company

Planlægger til vejområdet - Nordsjælland

Kvistgård

Vi leder efter en erfaren planlægger til vejområdet, der med handlekraft, god struktur og god kontakt til alle interessenter, kan styre en portefølje af større og mindre anlægs- og driftsopgaver.

Vi søger en medarbejder der kan varetage planlægning og koordinering af anlægs- og driftsopgaver inden for vejområdet. Arbejdsopgaver er bl.a. udbud af mindre anlægsarbejder, tilsyn med gravearbejder, kontraktholder og byggeleder for mindre anlægsarbejder, samarbejde med begge kommuner, håndtering af borgerhenvendelser, samt evt. deltagelse i vintertjenesten.

Gem
Bavarian Nordic A/S

Director of External Manufacturing Commercial Operations

Kvistgård

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

Are you an experienced leader looking for your next opportunity and have an interest in working with Contract Manufacturing Organizations?

You will be an important contributor in designing and shaping how we work with our portfolio of external manufacturers (CMO's).

The team and organization are relatively new, so you will have a significant impact on the way we work in the team as well as across the organization, to ensure that our products are manufactured on time and in the right quality.

Bavarian Nordic A/S
ACMPartners søger for Acti-Chem A/S
Gem
ACMPartners

Regional Sales Manager

Kvistgård

Som Regional Sales Manager hos Acti-Chem vil du spille en nøglerolle i at styrke og udvide virksomhedens tilstedeværelse i regionen.

Du vil være ansvarlig for at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer, identificere nye forretningsmuligheder, udvikle nye produktområder samt udvide produktporteføljen og implementere effektive salgsstrategier. På længere sigt vil der være mulighed for at opbygge et team af medarbejdere under dig.

Gem
Rudolf Steiner Skolen Kvistgård

Vi søger en lærer, som både kan være støttelærer og assisterende klasselærer til en klasse i grundskolen

Kvistgård

Vil du være med til at skabe inspirerende rammer for elever på en Rudolf Steinerskole?

Vi søger en støttelærer, som kan virke som assisterende klasselærer. Det betyder, at du, udover støttefunktion, også skal have egen undervisning, dog er det en mindre del.

Stillingen er med en BG på ca. 60-65 %, muligvis mere, afhængig af kvalifikationer og eventuelt din fagkombination.

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf of Bavarian Nordic A/S
Gem
Compass Human Resources Group A/S

EHS Specialist

Kvistgård

As an EHS Specialist, you will work closely with the Biosafety Officer (BSO) to ensure compliance and safety throughout the production area. You will implement necessary safety measures, promote a culture of health and environmental responsibility, and act as the main contact for regulatory bodies and inspectors.

Furthermore, you will manage responses to bio-related incidents, minimizing impact and restoring operations promptly. Partnering with the BSO, you will address chemical, biological, general safety, and biosecurity risks, ensuring aligned health and safety policies.

Compass Human Resources Group A/S
Gem
Bavarian Nordic A/S

Laborant QC Sampleflow

Kvistgård

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

Har du laboratorieerfaring og kunne du tænke dig at tage det næste skridt i din karriere?

Du får ansvar for og stor medbestemmelse over dine opgaver så de fleste dage vil gå stærkt, og opgaverne bliver ofte andre end dem, du havde planlagt og forventet.

Du vil opleve en dynamisk og udfordrende hverdag i QC, med mange spændende opgaver og en åbenhed over for nye idéer.

Bavarian Nordic A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV