49 jobannoncer matcher din søgning 49 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Weibel Scientific A/S

Studentermedhjælper til IT Support

Allerød

Vil du være med til at løse en bred vifte af IT udfordringer og derigennem gøre hverdagen nemmere for dine kolleger? Så er stillingen som vores nye IT Studentermedhjælper måske noget for dig?

Du vil blive en del af det team, der har ansvaret for drift af infrastruktur, applikationer og generel brugersupport. Som en del af vores supportfunktion bliver du en vigtig del af den daglige dialog mellem IT og slutbrugere, og du får ansvar for egne opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • 1st/2nd level support til vores kolleger
  • Daglig håndtering samt opfølgning på service requests samt incidents igennem vores sagsbehandlingssystem
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC

ERP Consultant

Allerød

Are you passionate about implementing and rolling out ERP systems, and are you able to deliver high-class support?

The job includes a high variation of tasks, from analysis of business requirements and being a key person in the implementation to daily support of end users and superusers.

We offer an exciting position in a dynamic, skilled, and collaborative work environment. Further, we promote opportunities for professional development and growth.

Gem
Matas A/S

Matas Creative Agency søger grafisk rentegner

Allerød

Vi har mange krøllede hjerner – men har brug for flere kreative hænder. For med nye ambitioner kræver det nye kompetencer.

Som grafisk rentegner er det din opgave at implementere vores mange koncepter til husets kanaler. Du skal være god til at følge brandguidelines og trives godt med at assistere andre. Det er derfor vigtigt med en bred medieforståelse og et stærkt æstetisk øje, der forstår at arbejde medie-specifikt. Vi forventer, at du har en stærk digital forståelse, såvel som du ved, hvordan man arbejder med det trykte medie.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Flair søger for GNP Energy AS
Gem
Flair

Key Account Manager til GNP Energy

Allerød

Er du proaktiv, selvstændig og har erfaring med salg af el fra energibranchen? Og ønsker du en rolle med mulighed for stort ansvar og medindflydelse?

I rollen som Key Account Manager tilbydes du en lønpakke, som er baseret på en god fast grundløn og en bonusordning. Du tilbydes derudover muligheden for et stort medansvar og muligheden for at påvirke forretningen.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Weibel Scientific A/S

Warehouse Operator

Allerød

Vil du være en del af en spændende lagerfunktion i en danskejet produktionsvirksomhed i vækst?

Sammen med dine kolleger tager du initiativ til at udvikle og forbedre vores daglige processer. Du får mulighed for at få indflydelse på din hverdag, og på hvordan vores processer fungerer optimalt fremadrettet.

Gem
Matas A/S

Team Lead Development hos Matas Group Digital

Allerød

Matas Group Digital er en af Nordens mest succesfulde e-commerce-aktører, og de søger en dygtig Team Lead til deres Udviklingsteam, som har det primære ansvar for udviklingen af deres Apoteker-services.

Arbejdsopgaver:

  • Ledelse af udviklingsteamet, som tech lead og SCRUM-master.
  • Samarbejde med Head of Group Digital Development.
  • Arbejde på tværs af Matas Group Digital.
ChemoMetec A/S

Product Scientist i Product Engineering

Allerød

Er du passioneret omkring biokemi og måleteknik, og synes du, at det lyder spændende at være med til at forbedre samspillet mellem instrumenter og forbrugsvarer?

Du får en nøglerolle i at forstå, analysere og forbedre vores instrumenters samspil med prøver og forbrugsvare. Du blive en del af vores Product Engineering team, hvor humøret er i top og mange fagligheder er i spil.

AH Metal Solutions A/S

Produktionsmedarbejder

Allerød

AH Metal Solutions A/S søger ny medarbejder til vores produktion. Du skal indgå i et lille team af erfarne medarbejdere, der fremstiller tyndpladeemner i fuldautomatiske presser.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Fremstilling af metalemner, oplæring vil finde sted.
  • Procesopmåling af metalemner.
  • Rengøring, smøring og vedligehold af maskiner, værktøjer og generel oprydning og rengøring

Vi lægger stor vægt på engagement og mødestabilitet, og har et godt og sikkert arbejdsmiljø med en fri og fordomsfri omgangstone.

AH Metal Solutions A/S
ChemoMetec A/S

HR-specialist med recruiter erfaring (barselsvikariat på 9-12 måneder)

Allerød

Brænder du for rekruttering, onboarding og medarbejderpleje og trives du i en agil organisation?

Vi er på en spændende rejse og er derfor på udkig efter talentfulde personer, der vil være en del af teamet. Vi leder efter medarbejdere, der har drive og motivation – det er parametre der er vigtigere for os end din baggrund og erhvervserfaring.

Vi tilbyder frihed under ansvar og betragter evnen til at tænke ud af boksen som en klar styrke. Vi gør ikke noget, kun fordi andre gør det. Vi gør det, fordi det er den bedste løsning for ChemoMetec. Vi værner om vores kultur, som er baseret på at være agile og løsningsorienterede.

ATP
Gem
ATP

Kommunikationskonsulent til borgerettet kommunikation i Udbetaling Danmark

Allerød

Vi er på udkig efter en dygtig og engageret kollega, der brænder for at arbejde med borgerrettet kommunikation.

Du får ansvaret for at formidle vigtig information til vores borgere og arbejdsgivere gennem forskellige kanaler, herunder borger.dk, virk.dk, selvbetjeningen Min Barsel og breve.

ATP
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver for privatkunder

Helsingør, Allerød eller Hørsholm

Vi har brug for en serviceminded bankrådgiver, der motiveres af at have tilfredse kunder og dagligt arbejder for at finde netop de løsninger, der hjælper kunderne bedst på vej.

Du får stor fleksibilitet til selv at forme, hvordan du bedst løser opgaven. Det gælder både i forhold til at booke møder og til, hvordan du tilrettelægger din arbejdsuge.

Jyske Bank
Weibel Scientific A/S

Senior Field Service Engineer

Allerød

Do you have a deep understanding of electronic systems and a passion for high technology?

You will join a leading developer of radar systems – designed, built, delivered, and maintained for customers over most the world.

We are looking for a candidate with a degree in engineering or technical background and a good understanding of IT systems, electronics as well as mechanical systems.

Gem
Matas A/S

Group Loyalty Project Manager

Allerød (DK) eller Stockholm (SE)

Er du en stærk kommerciel profil med flere års erfaring fra kundeklub og udvikling af loyalitetsprogrammer?

Det bliver din kerneopgave at sikre fortsat positiv udvikling i kundetilfredshed- og loyalitet, og dermed sikre en værdiskabende vækst i vores loyalitetsprogram.

Herudover byder jobbet på muligheden for at sætte dit aftryk i en nyoprettet stilling, hvor vi er ultraambitiøse.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Airlich ApS

Senior HVAC-ingeniør

Allerød

Bliv en del af Airlichs dynamiske team som Senior HVAC-ingeniør og få en central rolle i salg, udvikling og implementering af fremtidens grønne ventilationsteknologi.

Dit primære fokusområde vil være teknisk salgsfremmende aktiviteter, hvor du i tæt samarbejde med Airlichs CEO vil være med til at opsøge og skabe nye kunderelationer og forretninger. Ud fra faglig relevant rådgivning, salgsmøder og fysiske bygningsinspektioner vil du sikre udbredelsen af EcoGain™.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk, innovativ og engageret startup, hvor hjertet banker for at facilitere den grønne omstilling.

Gem
Matas A/S

Accountant med speciale i administration af lejemål

Allerød

I General Accounting får vi snarest muligt brug for en barselsvikar frem til 31. juli 2025 med mulighed for fastansættelse.

Din primære opgaver vil være at administrere lejemålene, men da vi er en stor regnskabsafdeling, kan der komme opgaver på tværs af afdelingen.

Vi tilbyder en udfordrende hverdag med fleksible rammer i en spændende virksomhed i vækst. Vi sætter en ære i at have et afslappet miljø, hvor der er plads til et godt grin.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Matas A/S

Ecommerce Product Assistant (studiejob)

Allerød

Læser du kommunikation, sprog, e-handel eller en anden humaniora uddannelse, elsker du struktur og høj detaljeringsgrad, og drømmer du om at prøve kræfter i et hus, hvor ambitionerne er høje, stemningen er endnu højere, og hvor vi hver dag har fornøjelsen af at arbejde med berigelse og optimering af mere end 55.000 produkter?

Vi leder efter vores næste kollega, der kan hjælpe os med at berige vores kæmpestore produktkatalog med vigtige attributter, billeder og produktbeskrivelser – en vigtig opgave, da produktdata er en af de væsentligste faktorer i en succesfuld webshop.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV