114 job matcher din søgning 114 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole Kok til skolens køkken

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

Allerød Privatskole søger en ny medarbejder, som skal stå for den daglige ledelse af skolens helt unikke køkken og den obligatoriske madordning for elever og ansatte.

Brænder du for det sunde måltid, og vil du være med til at gøre en forskel for vores madmodige elever på skolen, så er stillingen måske noget for dig.

På Allerød Privatskole er mad ikke bare mad. Vi lægger stor vægt på, at vi sammen skaber et sanseligt miljø, en sjæl og en madkultur, hvor køkkenet er et levende rum på skolen, og hvor der hver dag dufter af nybagt brød og dejlig hjemmelavet mad.

Nybolig
Nybolig Farum & Allerød søger junior mægler/salgstrainee

Nybolig

Hos Nybolig Farum & Allerød – Lynge, løber vi meget stærkt!. Vi søger derfor en dygtig juniormægler/salgstrainee til vores forretninger.

Vi er et kvalitetsbevidst og resultatorienteret team, der ser god kundeservice, seriøs rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Styring af køberkartotek
 • Udarbejdelse af flyers og andet markedsføringsmateriale
 • Fremvisninger og salg af boliger
Nybolig
Nutricia A/S Medical Affairs and Market Access Manager Denmark

Nutricia A/S, Allerød

Vil du være del af en innovativ virksomhed med dygtige og passionerede kolleger, hvor vi arbejder for et vigtigt formål? Og vil du udvikle det danske marked inden for medicinsk ernæring, herunder fødevarer til særlige medicinske formål? Har du en passion for klinisk ernæring, og har du evt. klinisk erfaring inden for terapiområderne onkologi eller geriatri?

Du vil besidde en nøglefunktion i det kommercielle team og formidle viden omkring medicinsk ernæring og vigtigheden af dette inden for relevante terapiområder samt drive og integrere de faglige aktiviteter og prioriteter i den årlige kommercielle plan i tæt samarbejde med kolleger i marketing og salg.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Den Selvejende Institution Allerød Privatskole Allerød Privatskole søger fra 1. august 2023 en lærer til at dække fysik/kemi i udskolingen

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, tilbyder vi en spændende stilling på en velrenommeret privatskole i Allerød. Vi har mange muligheder i fagfordelingen i forhold til dine andre linjefag. Vi lægger vægt på, at vores lærere evner at holde et højt fagligt niveau i undervisningen samtidig med, at elevernes trivsel først og fremmest er i højsæde.

På Allerød Privatskole tror vi på, at et trygt miljø giver ro til at lære, til at opleve og til at undres. Alle, såvel ansatte som elever, skal føle sig som en del af fællesskabet. Gode faglige kompetencer skal suppleres med veludviklede sociale kompetencer.

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole Afdelingsleder

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

Har du lyst til at arbejde i en fuldtidsstilling med 12 lektioners undervisning om ugen og resten til ledelse på en helt fantastisk skole i Allerød?

Vi søger en passioneret og empatisk afdelingsleder, som har lyst til at indgå i vores skoleledelse, der lige nu består af en skoleleder og en viceskoleleder.

Vi tilbyder bl.a. god mulighed for at videreuddanne dig, en stor grad af med- og selvbestemmelse samt særdeles gode undervisningsfaciliteter og meget motiverede elever bakket op af ressourcestærke forældre.

Gem
MV Polering ApS
MV Polering søger vinduespudsere i Nordsjælland

MV Polering ApS

Se video om MV Polering ApS som arbejdsplads

Fri som fuglen, masser af frisk luft, solen skinner fra en skyfri himmel, fuglene kvidrer friskt fra morgenstunden, og du kan være tidligt hjemme og nyde resten af dagen med familien.

Når vi samtidig giver rigtig god løn, nogle fede rammer, når der skal hentes arbejde, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 40 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid?

MV Polering ApS
AMETEK Denmark A/S
Medarbejder med teknisk flair

AMETEK Denmark A/S, Allerød

Lige nu søger vi en ny medarbejder til vores serviceafdeling. Kandidaten vi søger, har gåpåmod og hænderne skruet rigtigt på. Personen skal kunne håndtere udstyr op til 15 kg. Fordi rollen er udadvendt mod vores kunder, skal personen kunne lide kundekontakt og have en naturlig tilgang til service. Derudover skal personen have interesse for teknik samt være nysgerrig og have lyst til at lære noget nyt.

Der arbejdes hverdage fra kl. 8:30-16:30 med lidt fleksibilitet.

Arbejdsopgaverne er bl.a.:

 • Udpakning af serviceordrer og registrering af servicejob i Navision.
 • Fejlfinding, reparation, sikkerhed og funktionstest af produkter.
 • Servicebesøg hos danske kunder.
AMETEK Denmark A/S
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Technical Project Manager – 3D, Layout and Space Management

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Come join us and take part in the green energy transition. We are currently looking for a Technical project manager to join our team and be part of further developing our business to establish BWSC as a strong partner for green energy players.

You will be one of our inhouse specialists within our engineering organisation, working with all aspects of space management on new plants as well as servicing existing plants.

Experience from the energy sector is a big plus, but not a requirement.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Mekanisk ingeniør

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Søger du et job inden for energi og procesanlæg, i fuld fart inden for den grønne omstilling, hvor du vil blive betroet stort ansvar samt indflydelse og gennemslagskraft?

Som mekanisk ingeniør bliver du ansvarlig for mekanisk design. Du kommer til at varetage all-round plant engineering, trouble shooting, tværgående koordinering med andre ingeniørdiscipliner samt leverandører og kunder. Du vil typisk arbejde med følgende områder inden for mekanisk engineering:

 • Rørdesign og PID-diagrammer
 • Specifikation og indkøb af rør, fittings, ventiler og udstyr
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC El-ingeniør/El-installatør

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Søger du et job indenfor energi- og procesanlæg, i fuld fart indenfor den grønne omstilling, med stort ansvar og indflydelse på eget arbejde? Har du stor erfaring indenfor elektroteknik og dens udfordringer og ville du trives med at arbejde i en international, voksende og dynamisk virksomhed med base nord for København? Så er du måske den rette kandidat til dette job.

Som el-ingeniør bliver du ansvarlig for elektrisk design. Du kommer til at varetage all-round plant engineering, troubleshooting, tværgående koordinering med andre ingeniørdiscipliner samt leverandører og kunder.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Mekanisk Procesingeniør

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Søger du et job inden for energi og procesanlæg i fuld fart inden for den grønne omstilling, hvor du vil blive betroet stort ansvar samt indflydelse og gennemslagskraft? Har du stor erfaring inden for den termodynamiske verden og dens udfordringer? Vil du trives med at arbejde i en international, voksende og dynamisk virksomhed med base nord for København? Så er du måske den rette kandidat til dette job.

Du har nu som Mekanisk Procesingeniør mulighed for at blive en del af vores Engineering og Plant Support-afdeling og være en del af en virksomhed med klare ambitioner.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Technical Project Coordinator, Green Energy Solutions

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Come join us and take part in the green energy transition. We are currently looking for a Technical project coordinator to join our team and be part of further developing our business to establish BWSC as a strong partner for green energy players.

Our first projects within power-to-hydrogen are well underway and the next are in the pipeline. We need more people onboard across several disciplines to leverage our ambitions within delivery of green hydrogen plants in Denmark and beyond.

You will be one of our inhouse specialists within green energy solutions. Dependent on your areas of interest and experience, focus may be on specific parts of the solutions (with a start in Power-to-hydrogen).

Guldager A/S
Servicekoordinator

Guldager A/S, Allerød

Guldager er i en spændende udvikling, hvor vækst er på dagsordenen. Det indebærer, at vores montører og teknikere er på flere jobs hos kunderne – og det skal planlægges.

Stillingen som servicekoordinator er en nøglepost, hvor du kommer til at sidde midt i ”orkanens øje”. Med tråde til de udekørende montører/tekniker, kunderne, sælgerne og lederne.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du vil få mange forskellige opgaver. Du vil referere til vores Servicechef Brian Bonde Johansen og en stor del af dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med serviceteamet.

Guldager A/S
Guldager A/S
Kontorelev

Guldager A/S, Allerød

Søger du en kontoruddannelse i en international virksomhed i vækst? Så kan det være dig, vi leder efter hos Guldager!

Hos Guldager A/S kan vi tilbyde dig en uddannelse i et spændende og udviklende miljø med muligheder for at afprøve og udvikle dine kompetencer i samarbejde med dygtige kollegaer i vores kundecenter.

Uddannelsens opbygning i løbet af de 2 år veksler du mellem praktisk læring og skoleophold på din nærmeste skole.

Guldager A/S
Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Business Development Manager – Kedelservice

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Kunne du tænke dig at arbejde med salg af service-, moderniserings- og opgraderingsopgaver af kedelanlæg i Skandinavien?

Som Business Development Manager vil du i en tempofyldt hverdag aktivt stå for BWSC’s kedelservicesalg og identificere både kunder og forretningsmuligheder. Konkret vil dine ansvarsområder bl.a. være:

 • Identificere kundeemner og serviceforretningsmuligheder inden for den nordeuropæiske og skandinaviske region
 • Aktivt opdatere vores CRM-system ift. det nordeuropæiske og skandinaviske marked
 • Vedligeholdelse af forholdet til kunder, forretningspartnere og andre interessenter samt udvidelse af vores netværk i regionen
Weibel Scientific A/S Måletekniker til moderne produktionsvirksomhed

Weibel Scientific A/S, Allerød

Har du erfaring med måleteknik, og ønsker du et afvekslende job med stor mulighed for at skabe de bedste rammer i en nystartet IQC afdeling?

Din rolle i teamet bliver at kontrollere både egenproducerede emner samt indkøbte mekaniske emner.

Du får 14 gode, kompetente og erfarne kolleger i Weibels moderne produktionsfaciliteter på vores hovedkontor i Allerød.

Profil Search
Global Key Account Manager - Marinebranchen - Sjælland

Profil Search søger for G&O Maritime Group

Brænder du for at gøre en forskel, vil du bidrage til den grønne omstilling og er du kundeorienteret og har en positiv indstilling?

Vi søger en handlekraftig og robust profil, der med sit store drive og engagement kan udvikle salget af incineratorer og bioreaktorer på det internationale maritime marked. Begge produkter medvirker aktivt til at sikre en miljørigtig håndtering af affald, herunder spildevand, slamolie og fast affald.

Vores nye global key account manager skal kunne agere i et producent/agent-netværk, der i fællesskab skal udvikle og fremme salgsarbejdet og hvor de primære kunder er skibsredere og værfter.

Søg information om virksomheden på www.gomg.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV