124 job matcher din søgning 124 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tier1 Asset A/S
Digital Marketing Specialist

Tier1 Asset A/S, Allerød

You will work with our brand and strategy and develop our online sale and digitalization together with our skilled colleagues.

Tier1 Asset A/S

Your main tasks are to proactively review and develop new ways to message our brand by challenging the existent and implement marketing strategy in relation with the sales strategy.

Together with your team, you will align expectations on our key partners and develop a marketing plan for each key partner, estimate a budget for the activities and develop and maintain our partner portal.

The operational tasks are to create marketing material, update the product pictures, newsletter, update website and partner portal, taking pictures/videos, SoMe posts, and campaigns on different platforms etc.

Tier1 Asset A/S
Lessor Group
Softwarearkitekt til markedsførende softwarehus I Lessor

Lessor Group, Allerød

Er du klar til at tage det arkitektoniske lederskab for store SaaS-løsninger i vækst?

FIRMANAVN

Til Lessors løn- og HR-system, Danløn, søger vi en teknisk erfaren softwarearkitekt, der har overblikket over softwarearkitekturen og IT-miljøet og kan tage beslutninger om, hvordan vi bedst udvikler nye features med mere.

I jobbet som softwarearkitekt skal du

 • skabe en teknisk vision, der understøtter forretningsvisionen
 • identificere væsentlige arkitektoniske elementer i produktudviklingsprocessen
 • løfte kvaliteten og skalerbarheden af løsningerne
Lessor Group
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex A/S
Cloud Sales Specialist – ready to unleash your tech potential?

Jobindex A/S recruiting on behalf of Hewlett Packard Enterprise A/S in Allerød

Are you ready to accelerate your technical sales talent at a leading tech company working with an edge-to-cloud platform that transforms businesses around the world?

“We want to be digital in every corner of our company. And you will become an important part of our digital data-driven mission, evolving and developing alongside us,” says Bjørn Nielsen, Country Manager, Hybrid IT.

Curious? Read more about the job here.

Jobindex A/S
TDC Pensionskasse Vicevært til TDC Pensionskasses ejendomme

TDC Pensionskasse, Snekkersten og Allerød

Trives du med at udføre praktiske driftsopgaver og samtidig møde alt fra lejere til samarbejdspartnere med kvalificeret og venlig assistance?

TDP's ejendomsadministration beskæftiger otte viceværter på ejendomme i hele Danmark. Dit arbejdssted vil være i Nordsjælland og fordelt mellem to adresser i henholdsvis Snekkersten og Allerød.

Vi søger en kollega med erfaring fra et tilsvarende job som ejendomsfunktionær, vicevært eller med en baggrund i et håndværksfag. Du vil stå for bl.a.:

 • Driftsmæssig vedligeholdelse og renholdelse af ejendomme og udenomsarealer
 • Grøn vedligeholdelse
 • Rekvirering af og tilsyn med håndværkere
AMETEK Denmark A/S
Spændende stilling som operatør

AMETEK Denmark A/S, Allerød

Du har netop nu en unik mulighed for at blive en del af vores montageafdeling og lære af nogle af verdens dygtigste medarbejdere inden for temperaturkalibrering.

Dine opgave følger i høj grad salget og består af montering af tegningsspecifikke komponenter, der via rutekort og montagedokumentation monteres til instrumentet er samlet. Derefter skal instrumentet testes via et computerprogram og efterfølgende leveres til vores laboratorie, der videretester instrumenter. Processen er gennemdokumenteret og nem at tilgå. Når du ikke producerer til salgsordrer, opretter du produktionsordrer og monterer undermontager til instrumenterne.

AMETEK Denmark A/S
AMETEK Denmark A/S
Indkøber

AMETEK Denmark A/S, Allerød

AMETEK Sensors, Test & Calibration er en af verdens førende producenter og udviklere af kalibrerings- og måleinstrumenter til temperatur, tryk og signal- samt temperaturfølere.

Til at styrke vores indkøbsafdeling i Allerød søger vi lige nu en ny medarbejder til en central rolle i vores supply chain. Nogle af de opgaver, vores nye medarbejder kommer til at beskæftige sig med, er bl.a. at:

 • Understøtte vores lagerstyrer, Production Scheduling, logistikoptimering
 • Håndtere backlog management ved at udføre følgende opgaver: identificere, indsamle, analysere datarapportering, der understøtter lagerstyring
 • Drive nøglefunktioner til lagerstyring gennem oprettelse af planer, der optimerer lagerniveauer
AMETEK Denmark A/S
Allerød Kommune Brænder du for ledelse og skabelsen af gode læringsmiljøer?

Allerød Kommune

Lillerød Børnehus i Allerød Kommune søger pædagogisk leder til leg, læring og trivsel for børn i 0 - 6 års alderen.

I Lillerød Børnehus står vi over for en sammenlægning af tre af vores fire huse med tilsammen ca. 150 børn og vi vil gerne have dig med!

Vi mangler dig som pædagogisk leder, der sammen med vores anden pædagogiske leder kan lede os alle godt igennem denne proces og sammen med alle medarbejdere kan være med til at sikre mest muligt læring, udvikling, trivsel og dannelse for alle børn.

Essity Salgs- og Marketingkoordinator

Essity, Allerød

Brænder du for at arbejde med koordinering, kommunikation og kundedialog?

Så er der her en mulighed for at blive en del af et energisk og super-dedikeret salgsteam som Salgs- og Marketingkoordinator.

Du får et selvstændigt ansvar for koorderingen med marketing og apotekskæderne omkring aflevering af apotekskampagner og andre support-materialer samt den løbende koordinering og opdatering af priser og produkter til grossisterne. Du bliver dybt involveret i uddannelses-teamet, der arbejder på tværs af salg- og marketing, hvor du vil være ansvarlig for bookning af steder, foredragsholdere og have materialer klar til uddannelser og konferencer. Du vil få hjælp fra vores dygtige piccoline.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

ChemoMetec A/S QC-Laborant / QC-Operatør

ChemoMetec A/S, Allerød

Er du en dygtig laborant/operatør, der brænder for at arbejde med analyser og kvalitetskontrol, og vil du være med til at sikre kvaliteten af vores produkter? Hvis ja, så er du muligvis den vi leder efter hos ChemoMetec – en international bioteknologisk virksomhed med store visioner.

Det er vores mål at yde en effektiv og faglig stærk kvalitetskontrol og herigennem sikre, at vores produkter altid lever op til vores kvalitetskrav. Vi lægger vægt på imødekommenhed, fleksibilitet, selvstændighed og kompetent opgaveløsning til aftalte tid. Afdelingens arbejde er præget af varierende deadlines med løbende samarbejde internt i afdelingen.

Afdelingen har en travl hverdag med tæt kontakt mellem kollegaer, hvor der samtidig bliver lagt vægt på selvstændighed og fornuft. Du vil bl.a.:

 • Deltage i almindelig laboratoriedrift i et GMP-miljø
 • Udføre QC tests på instrumenter og andre forbrugsvarer
 • Vedligeholde og kontrollere apparatur
Gem
Hørsholm Kommune Genopslag: Borgerrådgiver

Hørsholm Kommune, Allerød og Hørsholm

Allerød og Hørsholm Kommuner har oprettet en fælles borgerrådgiverfunktion, der skal styrke dialogen mellem administration og borgere, og forbedre borgernes retssikkerhed i begge kommuner.

Borgerrådgiveren skal desuden medvirke til, at dialogen med borgerne bruges til at forbedre kommunernes sagsbehandling og borgerbetjening

Som borgerrådgiver bliver dine opgaver at behandle henvendelser vedrørende kommunens sagsbehandling, personalets optræden og udførelsen af konkrete opgaver. Du skal hjælpe borgerne til at forstå de afgørelser, der bliver truffet, og hvis nødvendigt vejlede dem videre i klagesystemet.

Du skal kunne lide den direkte borgerkontakt, da jobbet bl.a. indebærer samtaler med borgerne og træffetid.

Dit arbejde foregår i et tæt samarbejde med kommunernes forvaltninger ved en uformel kontakt til chefer og ledere. Samtidig skal du kunne agere som mægler i forbindelse med løsning af konkrete konflikter.

Lessor Group
Senior netværkskonsulent

Lessor Group, Allerød

Vi søger en erfaren, imødekommende og ambitiøs netværksspecialist, der ikke er bange for at sætte retningen og gå forrest, når der skal realiseres løsninger til glæde for de 75.000 virksomheder, der bruger Lessors løsninger til at få en nemmere hverdag.

FIRMANAVN

Med høj vækst og endnu større ambitioner, skal vi sikre en stabil, skalérbar og sikker infrastruktur til vores kunder. Her kommer du som netværksspecialist til at spille en vigtig rolle i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Du får ansvaret for:

 • Lessors infrastruktur på netværk end2end inklusiv DC-netværk
 • Udarbejdelse af standard løsninger
 • Udvælgelse af fremtidige løsninger/leverandør
 • Uddannelse af kollegaer (hjælp til selvhjælp)
Lessor Group
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Hoffmann A/S Serviceelektrikere

Hoffmann A/S, Glostrup, Skibby, Allerød eller Lejre

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Hoffmann Teknik er i fortsat vækst og søger derfor serviceelektrikere til snarlig tiltrædelse.

Kvalifikationer og personlige egenskaber

 • Du er uddannet elektriker, er faglig dygtig, og kvalitet er en værdi, du sætter højt.
 • Du er serviceminded, troværdig og fleksibel.
 • Du er løsningsorienteret og nysgerrig på nye og spændende udfordringer.
 • Du tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne og kan arbejde selvstændigt, men samtidig være en holdspiller.
Hoffmann A/S
Jyske Bank
Leder med ansvar for værdiskabende aktiviteter og salg

Jyske Bank, Helsingør, Hørsholm og Allerød

Til vores geografiske område, der er fordelt på tre lokationer i Helsingør, Hørsholm og Allerød søger vi en leder, der drives af gode resultater og værdiskabelse for kunder såvel som medarbejdere.

Du vil få et job, hvor vi hele tiden løfter barren i forhold til vores fælles kompasretning i Fremtidens Privat i Jyske Bank, hvor vi ønsker at udvikle marked, kunder og medarbejdere.

Du vil i samarbejde med et lederteam på tre - afdelingsdirektøren, leder med internt fokus og dig, som leder med eksternt fokus - få ansvaret for at drive det geografiske område og fortsætte afdelingernes strategi. Det er vigtigt, at du brænder for det geografiske område, er en ildsjæl og indpisker, og at du trives i et miljø, hvor der ikke er langt fra tanker til handling.

Jyske Bank
Fritz Hansen A/S
Medarbejder til Produktion & Lager

Fritz Hansen A/S, Allerød

Kunne du tænke dig at blive en del af en international organisation, som designer og producerer nogle af verdens mest anerkendte møbelikoner?

Vi søger en fuldtidsmedarbejder til vores Produktion og Lager på vores hovedkontor i Allerød. Du vil komme til at arbejde i et team bestående af seks dygtige og engagerede medarbejdere, der primært beskæftiger sig med produktionen af Poul Kjærholm-møbler (PK-kollektionen), pakning af møbler samt diverse ad hoc-opgaver af praktisk karakter. Konkret bliver dine arbejdsområder:

 • Samling og pakning af møbler i vores montageafdeling
 • Pluk, pak og forsendelse fra lager
 • Varemodtagelse samt andet lagerarbejde
Fritz Hansen A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: