50 jobannoncer matcher din søgning 50 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ChemoMetec A/S

Product Scientist i Product Engineering

Allerød

Er du passioneret omkring biokemi og måleteknik, og synes du, at det lyder spændende at være med til at forbedre samspillet mellem instrumenter og forbrugsvarer?

Du får en nøglerolle i at forstå, analysere og forbedre vores instrumenters samspil med prøver og forbrugsvare. Du blive en del af vores Product Engineering team, hvor humøret er i top og mange fagligheder er i spil.

AH Metal Solutions A/S

Produktionsmedarbejder

Allerød

AH Metal Solutions A/S søger ny medarbejder til vores produktion. Du skal indgå i et lille team af erfarne medarbejdere, der fremstiller tyndpladeemner i fuldautomatiske presser.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Fremstilling af metalemner, oplæring vil finde sted.
  • Procesopmåling af metalemner.
  • Rengøring, smøring og vedligehold af maskiner, værktøjer og generel oprydning og rengøring

Vi lægger stor vægt på engagement og mødestabilitet, og har et godt og sikkert arbejdsmiljø med en fri og fordomsfri omgangstone.

AH Metal Solutions A/S
ChemoMetec A/S

HR-specialist med recruiter erfaring (barselsvikariat på 9-12 måneder)

Allerød

Brænder du for rekruttering, onboarding og medarbejderpleje og trives du i en agil organisation?

Vi er på en spændende rejse og er derfor på udkig efter talentfulde personer, der vil være en del af teamet. Vi leder efter medarbejdere, der har drive og motivation – det er parametre der er vigtigere for os end din baggrund og erhvervserfaring.

Vi tilbyder frihed under ansvar og betragter evnen til at tænke ud af boksen som en klar styrke. Vi gør ikke noget, kun fordi andre gør det. Vi gør det, fordi det er den bedste løsning for ChemoMetec. Vi værner om vores kultur, som er baseret på at være agile og løsningsorienterede.

ATP
Gem
ATP

Kommunikationskonsulent til borgerettet kommunikation i Udbetaling Danmark

Allerød

Vi er på udkig efter en dygtig og engageret kollega, der brænder for at arbejde med borgerrettet kommunikation.

Du får ansvaret for at formidle vigtig information til vores borgere og arbejdsgivere gennem forskellige kanaler, herunder borger.dk, virk.dk, selvbetjeningen Min Barsel og breve.

ATP
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver for privatkunder

Helsingør, Allerød eller Hørsholm

Vi har brug for en serviceminded bankrådgiver, der motiveres af at have tilfredse kunder og dagligt arbejder for at finde netop de løsninger, der hjælper kunderne bedst på vej.

Du får stor fleksibilitet til selv at forme, hvordan du bedst løser opgaven. Det gælder både i forhold til at booke møder og til, hvordan du tilrettelægger din arbejdsuge.

Jyske Bank
Weibel Scientific A/S

Senior Field Service Engineer

Allerød

Do you have a deep understanding of electronic systems and a passion for high technology?

You will join a leading developer of radar systems – designed, built, delivered, and maintained for customers over most the world.

We are looking for a candidate with a degree in engineering or technical background and a good understanding of IT systems, electronics as well as mechanical systems.

Gem
Matas A/S

Group Loyalty Project Manager

Allerød (DK) eller Stockholm (SE)

Er du en stærk kommerciel profil med flere års erfaring fra kundeklub og udvikling af loyalitetsprogrammer?

Det bliver din kerneopgave at sikre fortsat positiv udvikling i kundetilfredshed- og loyalitet, og dermed sikre en værdiskabende vækst i vores loyalitetsprogram.

Herudover byder jobbet på muligheden for at sætte dit aftryk i en nyoprettet stilling, hvor vi er ultraambitiøse.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Svea Finans A/S

Kreditmedarbejder til fakturafinansiering og kundepleje

Allerød og Kongens Lyngby

Er du interesseret i at arbejde i den finansielle branche i et tempofyldt og alsidigt job med fokus på kundepleje og vigtigheden i at lykkes som et team?

Kundepleje og løbende opfølgning spiller en stor rolle i din dagligdag. Du skal som vores kunders forlængede arm besidde en generel god forretningsforståelse, uagtet hvilken branche de befinder sig i.

Du vil få ansvaret for registrering af indkomne fakturaer, der skal finansieres, afregning af udbetaling til kunder, registrering af indkomne indbetalinger samt besvarelse af spørgsmål og håndtering af eventuelle indsigelser fra debitorer.

Svea Finans A/S
Airlich ApS

Senior HVAC-ingeniør

Allerød

Bliv en del af Airlichs dynamiske team som Senior HVAC-ingeniør og få en central rolle i salg, udvikling og implementering af fremtidens grønne ventilationsteknologi.

Dit primære fokusområde vil være teknisk salgsfremmende aktiviteter, hvor du i tæt samarbejde med Airlichs CEO vil være med til at opsøge og skabe nye kunderelationer og forretninger. Ud fra faglig relevant rådgivning, salgsmøder og fysiske bygningsinspektioner vil du sikre udbredelsen af EcoGain™.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk, innovativ og engageret startup, hvor hjertet banker for at facilitere den grønne omstilling.

Weibel Scientific A/S

Software Developer

Allerød

Do you want to unfold your skills within software development and engineering in a world leading technology driven company?

We are looking for a skilled C# developer with proved track record in development of Windows based application software. We are specifically looking for someone that knows how to develop software for configuration and control of machinery, instrumentation, or process equipment.

Gem
Matas A/S

Group Financial Controller

Allerød

Ønsker du at blive en del af en af de mest succesfulde digitale transformationer i den nordeuropæiske detailhandel?

Dine kerneområder som Group Financial Controller:

  • Analysere og sikre finansiel compliance på tværs af alle koncernens selskaber
  • Kontrollere måneds- og årsrapportering herunder periodiseringer, hensættelser og afstemninger

Vi har en god frokostordning, massageordning, rabataftaler, sundhedsforsikring og fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage. Der vil med stillingen være enkelte rejsedage til datterselskaber primært i Danmark.

Gem
Matas A/S

Accountant med speciale i administration af lejemål

Allerød

I General Accounting får vi snarest muligt brug for en barselsvikar frem til 31. juli 2025 med mulighed for fastansættelse.

Din primære opgaver vil være at administrere lejemålene, men da vi er en stor regnskabsafdeling, kan der komme opgaver på tværs af afdelingen.

Vi tilbyder en udfordrende hverdag med fleksible rammer i en spændende virksomhed i vækst. Vi sætter en ære i at have et afslappet miljø, hvor der er plads til et godt grin.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Matas A/S

Ecommerce Product Assistant (studiejob)

Allerød

Læser du kommunikation, sprog, e-handel eller en anden humaniora uddannelse, elsker du struktur og høj detaljeringsgrad, og drømmer du om at prøve kræfter i et hus, hvor ambitionerne er høje, stemningen er endnu højere, og hvor vi hver dag har fornøjelsen af at arbejde med berigelse og optimering af mere end 55.000 produkter?

Vi leder efter vores næste kollega, der kan hjælpe os med at berige vores kæmpestore produktkatalog med vigtige attributter, billeder og produktbeskrivelser – en vigtig opgave, da produktdata er en af de væsentligste faktorer i en succesfuld webshop.

Gem
NIRAS

Proceskonsulent til tilbudsarbejde og projektledelse på vores miljøforbedrende infrastruktur

Allerød

Vil du være med til at påvirke klimaet i en positiv retning og udvikle dig som proceskonsulent og projektleder?

De arbejdsopgaver, som du kan se frem til at arbejde med, er bl.a.:

  • Arbejde med at afdække kundens krav og ønsker. Hvilke projekter vil vi byde på?
  • På sigt bliver du vores vigtigste nøglemedarbejder, der driver, former og skriver projekttilbud.
NIRAS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV