77 job matcher din søgning 77 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 77 resultater.
expuri executive search – Passion for talentKemiingeniør

expuri executive search – Passion for talent søger for kunde i Allerød

Kemiingeniør med erfaring indenfor Bio Technology og biomarkører søges til spændende udviklingsprojekter

Virksomheden blev grundlagt i 2001 og ejes af en stor international koncern, som er markedsførende indenfor sit felt.

Virksomheden har en flad organisation, og kemiingeniøren refererer direkte til den adm. direktør. I det daglige indgår man i selvkørende grupper, såvel som tværfaglige grupper (biologi, mekanik og software). Der vil ligeledes være tæt samarbejde med CMO i flere europæiske lande.

Kemi-gruppen med ansvar for alle biosensorerne består af 3 kemikere og 2 laboranter. Gruppen varetager hele kvalitetskæden fra råvare indgangskontrol over produktionssupport til afsluttende godkendelse. Udover almindelig laboratorieudstyr foretages størstedelen af analyserne på specialudviklet automatiske maskiner.

KvicklyDelikatesseleder, Kvickly, Allerød

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 180 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Allerød er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange købestærke kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • En plads i ledergruppen, med reference til slagtermesteren

Opgaver:

 • Daglig ledelse og produktion samt kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag, hvor du har frihed til at præge sortimentet
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
AS3 Work&CareFREELANCE FYSIOTERAPEUTER - Frederikssund, Ballerup, Køge, Greve og Allerød

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care er specialiseret i helhedsorienterede og tværfaglige arbejdsmarkedsrettede forløb for sygemeldte og ledige med psykiske og fysiske problemstillinger. Vi søger freelance fysioterapeuter til vores centre i Frederikssund, Ballerup, Køge, Greve og Allerød, der er motiverede for at optimere vores kandidaters fysiske og mentale helbred, så de bliver helt eller delvist raskmeldt eller på anden vis opnår opkvalificering og afklaring af deres fysiske funktionsevne.

Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdssteder. Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Omfanget af opgaver er varierende og aftales individuelt.

Ulrich Søgård ApS
Junior controller – tag vores økonomifunktion til nye højder

Ulrich Søgård ApS søger for Johs. Tandrup A/S i Allerød

Kunne du tænke dig en nøglerolle hos en visionær produktionsvirksomhed, som vil tage din faglighed til næste niveau?

Nikkede du lige? Det håber vi. For vi har vækst på programmet hos Johs. Tandrup A/S. Derfor har vores CFO Brian Steffensen brug for dig, din energi og dine gode idéer.

Han fortæller: ”Du er med til at opbygge vores økonomifunktion og skalere den sammen med mig. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen, og til en tæt sparring i hverdagen.”

Læs meget mere om dit nye job lige her.

Ulrich Søgård ApS
Matas A/SPaid Social Specialist til Matas eCommerce

Matas A/S, Allerød

Brænder du for performance marketing og sociale medier? Så har vi det perfekte job til dig!

Vil du arbejde i en solid virksomhed i rivende online vækst. En virksomhed der binder de fysiske butikker sammen med en gennemført onlinesatsning, der er en af de mest populære webshops i Danmark? - Så er det her du skal søge!

I vores strategi om at blive det uomgængelige medievalg med vores kontakt til 1,6 mio kunder, er vi i Matas i gang med at udvikle os til et mediehus. Til vores eCommerce-afdeling søger vi en kollega, der kan håndtere alle betalte kampagner på FB/IG, lige fra eksekvering til rapportering.

Ud over eksekvering vil du, i samarbejde med vores Digitale Marketing Manager være ansvarlig for den overordnede strategiske udvikling af Paid SoMe - Stillingen er med andre ord for dig, der ønsker ejerskab over betalt annoncering på sociale medier.

ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mercuri Urval
Marketing & Communications Manager - Nordic & UK

Mercuri Urval recruiting on behalf of tesa in Allerød

At tesa, we are passionate about tape! And more specifically about creating value for our customers with the tapes and other adhesive solutions we offer to various industrial companies, craftsmen and private end-users.

We are looking for an experienced Marketing & Communications Manager with a strong commercial mindset for tesa’s General Industrial Markets (GIM). Your top priorities will be to keep growing our market share and our position as a key value-creating business partner to our partners and customers.

Your product portfolio will be technical tapes and adhesives for industrial use, and your target markets are industrial distributors and production companies within various segments such as food, marine, vehicle conversion and furniture production.

Mercuri Urval
Weibel Scientific A/SCyber Security Manager

Weibel Scientific A/S, Allerød

Kan du videreudvikle et sikkerhedsniveau, der tilfredsstiller bl.a. NASA og Lockheed Martin?

Ligger din uddannelse, erfaring og professionelle interesse inden for cyber security baseret på Cisco teknologier, og leder du efter et job, hvor du kan få de største og mest spændende faglige udfordringer, så har du fundet det. I Weibel udvikler og producerer vi verdens mest avancerede radarsystemer til kunder som NASA og det amerikanske forsvar.

Helt overordnet handler dit job om at sikre Weibel mod alle typer af fjendtlige cyber-angreb. Dine primære opgaver bliver at:

 • Gennemgå vores netværk og udarbejde en plan for opdatering af dokumentation og processer – som du efterfølgende styrer både som projektleder og som hands-on operativ
 • Overvåge netværket – analysere trafik, teste kontroller m.m.
 • Dagligt overvåge og gennemgå DLP-advarsler og hændelser (i samarbejde med ekstern SAC)
ALDI Danmark1. Assistent 30 timer Allerød

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Pres-Vac Engineering A/STechnical Sales Manager med stort kommercielt drive

Pres-Vac Engineering A/S, Allerød

Pres-Vac Engineering er verdensførende inden for tryk-vakuum ventiler til tankskibe, hvor vi oplever et øget fokus på miljørigtige løsninger til bl.a. reduktion af VOC-gasser. Området har de seneste par år gennemgået en væsentlig turn-around med fokus på supply-chain og produktoptimering, og fokus er nu rettet imod lønsom toplinjevækst.

Vi søger derfor efter en teknisk velfunderet kommerciel profil, der skal være med til at realisere forretningsområdets store vækstpotentiale. Det bliver den nye tekniske sælgers opgave at fastholde og udvikle projektsalget til store værfter og redere.

Arbejdsopgaverne er typisk tilbud – herunder design, dokumentation, tilbudsopfølgning og ordrebehandling i tæt sparring med det tekniske team, eksterne agenter og egne kolleger på kontoret i Kina.

Egsgaard - HR
Elektrikerlærlinge til telesikring

Egsgaard - HR søger for Telesikring A/S i Esbjerg, Rødekro, Ålborg eller Allerød

Interesserer du dig for el-teknik, og vil du gerne udvikle dit talent inden for feltet? Vil du bidrage til at skabe tryghed for vores kunder gennem installation og vedligehold af sikringsløsninger? Og kunne du tænke dig en fremtid i en spændende branche med mange karrieremuligheder?

telesikring har gennem mere end 50 år passet godt på danske virksomheder og hjem. Med fokus på den gode kundeople­velse og et højt sikringsfagligt niveau har vi skabt os en position som én af Danmarks største sikringsvirksom­heder.

Som Elektrikerlærling i telesikring kommer du til at arbejde med sikrings­anlæg inden for automatiske indbrudsalarmer (AIA), adgangskontrol (ADK), TV-overvågning (TVO) og automatisk brand alarmering (ABA).

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

 XL-BYG,
Lagermedarbejder

XL-BYG, Allerød

Jobbets primære indhold:

 • Ordreklargøring og pakning af varer til levering/afhentning af/pålæsning af vognmænd
 • Vareopfyldning, orden og vedligeholdelse af lageret, lageroptimering og ajourføring af lagerstyring
 • Løbende og forefaldende opgaver relation til afdelingen

Vi tilbyder den rigtige kollega:
En fuldtidsstilling, med en spændende og afvekslende hverdag i Byggevarebranchen.

At være en del af en velfungerende, fremtidsorienteret og nytænkende organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Et tæt samarbejde med dine kollegaer og ikke mindst Logistikchefen som uddelegerer gennem ansvar og tillid. Et udpræget optimistisk og positivt arbejdsklima, hvor personlige og faglige forskelle giver en stærk helhed.

Ordnede forhold med overenskomst-fastsat løn og ferie samt helbreds/sygesikring.

XL-BYG
Matas A/SAbonnement- og Loyalty Program Manager til Club Matas

Matas A/S, Allerød

Kan du drive det kommercielle udviklings-roadmap for sammenhængen mellem Matas´ abonnementsforretning og loyalitetskonceptet samt tage 360 graders ansvar for program og eksekvering?

Hos Matas har vi en spændende nyoprettet stilling, hvor du får mulighed for at udvikle abonnements- og loyalitetskoncepter samt får program- og eksekveringsansvar.

Du får Hands-on projektledelse og forretningsudvikling på tværs af organisationen, og du skal sikre at mål og KPI opnås og rapporteres.

Dertil koordinerer og optimerer du rammen omkring konceptet, og sparer med de tekniske kompetencer, der har udviklingsansvaret.

Dine ansvarsområder er:

 • Implementere og videreudvikle nye strategier for loyalitetskoncepter i Club Matas
 • Konceptudvikle og designe abonnementsmodeller omkring Club Matas
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSCSenior proceskontrol specialist til PLC/DCS-systemer

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Har du erfaring med DCS-programmering? Kunne tænke dig at være en del af et fagligt stærkt netværk i en projektorienteret virksomhed? Er du interesseret i at have store dele af verden som din arbejdsplads?

Vi søger en kollega med erfaring til vores DCS-afdeling, der er en del af Burmeister & Wain Scandinavian Contractors (BWSC) udførende del af organisationen med ansvaret for eksekvering af EPC-projekter. Afdelingens yder derudover support til virksomhedens service- og O&M-funktioner, der servicerer kraftværker i bl.a. Europa, Caribien, Syd- og Mellemamerika samt Afrika.

Jobbet som Senior DCS-specialist spænder bredt, og du vil typisk skulle beskæftige dig med flere af følgende områder:

 • Projektering samt koordinering af PLC-/DCS-systemer
 • Udarbejdelse af designforslag samt DCS-konfigurationer og netværk
 • Programmering af PLC-/DCS-systemer
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSCSenior Control Engineer for power plant designs

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Do you have extensive hands on experience as Control Engineer and can demonstrate project leadership within instrumentation and control? Can you identify and assist in implementing best practices within the area to ensure the delivery of our EPC projects worldwide? And do you want to be part of an ambitious company driven by delivering world-class, sustainable energy solutions?

Then you might be the right candidate to become a part of our Instrumentation and Control team (I&C) in Project Execution.

BWSC is currently working on several large waste-based power plants. We are therefore looking for a new colleague with competencies and motivation to manage our sub-suppliers functional design and the skills to incorporate this into the overall control philosophy.