82 job matcher din søgning 82 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 82 resultater.
Matas A/SKategorichef til Matas Indkøb

Matas A/S, Allerød

Er du en erfaren leder som brænder for kategoriudvikling, og kan du se dig selv arbejde for en fremadstormende og ledende dansk virksomhed indenfor sundhed og skønhed, så har vi måske jobbet til dig.

Til vores Helse & Velvære afdeling søger vi en Kategorichef med stor online & offline erfaring fra detailhandel. Du kommer til at varetage ansvaret for en lang række kategorier indenfor Velvære b.la. MediCare, Håndkøb, Fodpleje, Mundpleje og Hus & Have.

Du vil indgå i et dedikeret kategorichef team, og du vil samtidig indgå i tæt samarbejde med interne stakeholders bl.a. fra afdelingerne Marketing, E-commerce, Logistik og Salg. Du får det overordnede ansvar for at udvikle, implementere og sikre eksekvering af de rette kategoristrategier samt at lede et kompetent team på 6 medarbejdere.

ATP
Projektleder til styring af IT-projekter

ATP, Allerød

Har du erfaring med at lede og skabe fremdrift i IT-projekter? Kan du holde snor i interessenter og bidrage til, at dit team når i mål? Så er det måske dig, vi søger til ATP’s Project & Agile Center of Excellence (PACE).

I PACE er vi ansvarlige for at understøtte og videreudvikle ATP’s projektportefølje samt det agile arbejde i organisationen. Vi står i spidsen for at udbrede best practice inden for agil udvikling og projektstyring i ATP.

Vi søger dig, der udover projektledererfaring har en grundlæggende forståelse for teknik og drift og som tidligere har arbejdet med infrastruktur. Dig, der kan skabe opbakning hos leverandører, interne kunder og kolleger og vil:

 • lede, planlægge og risikostyre IT-projekter
 • planlægge og afklare deadlines med leverandører
 • håndtere forskellige interessenter
ATP
Private Equity Administrators ApSØkonomiassistent

Private Equity Administrators ApS, Allerød

Vil du være en del af et alsidigt team med fokus på opgaveløsning, kvalitet og højt serviceniveau? Vil du være med til at administrere nogle af Nordens førende kapitalfonde?

Som ny økonomiassistent i Private Equity Administrators vil du varetage administrationsopgaver i form af bogføring, håndtering af fakturaer, daglig besvarelse af henvendelser fra vores samarbejdspartnere og samtidig hjælpe vores administratorer i de løbende opgaver vi får ind. Du vil primært arbejde i Navision med invoice-workflow.

 • Erfaring med Excel
 • Engelsk på skrift og i tale
 • Kendskab til og tidligere beskæftigelse med bogføring (debet/kredit)
 • Kendskab til økonomisystemer
Tier1 Asset A/S
Handelselev – vil du være med til at gøre en forskel for miljøet

Tier1 Asset A/S, Allerød

Drømmer du om at uddanne dig til handelsassistent i en bæredygtig international virksomhed med dygtige kollegaer?

Som handelselev hos os får du et spændende toårig uddannelsesforløb. Du bliver en del af et ungt team, som arbejder med kundeservice, salgssupport, back office-opgaver og logistik, hvor vi har det sjovt og støtter hinanden.

Tier1 Asset A/S

Du vil få indsigt i alt, der sker i en travl salgsorganisation med højt fagligt niveau.

Du bliver introduceret til vores teams, dine kollegaer og mange spændende opgaver som bl.a.:

 • Kunderådgivning via telefon og mail
 • Ordrehåndtering og daglig opfølgning af ordrer
 • Håndtering af reklamationer og ombytning
Tier1 Asset A/S
Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
NIRAS
Projektassistent til NIRAS Safety

NIRAS, Allerød eller Aarhus

NIRAS Safety er en afdeling, der beskæftiger sig med brandsikring af byggeri og industri med både egne kunder samt tværfagligt i NIRAS. Vores arbejde består bl.a. i udarbejdelsen af brandstrategirapporter og tilhørende dokumentation, der skal benyttes i forbindelse med ansøgning om byggetilladelse, og som tillige skal danne grundlag for projektering af bygningsdele og installationer hos vores øvrige kollegaer i NIRAS samt samarbejdspartnere (arkitekter, entreprenører, bygningsejere, bygningsudviklere mv.).

Dit arbejdsområde, med støtte fra afdelingsledelsen, vil primært være:

 • Skabe overblik over projekter, hvor der er tilknyttet en certificeret brandrådgiver.
 • Systematisere de enkelte projekter således, at der er en fælles struktur for håndtering og arkivering af kontrolplaner og kontrolrapporter i vores dokumentstyringssystem.
NIRAS
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Jobindex A/S
Cyber Security Engineer – Radar Systems

Jobindex A/S recruiting on behalf of Weibel Scientific in Allerød

Secure the world’s best radar systems

In Weibel, we develop the world’s most advanced tracking and drone detection radar systems to clients like NASA and Lockheed Martin. To stay in the lead of this growing market, Weibel is searching for an engineer to strengthen our product development with knowledge and passion for Cyber Security implementation.

You will join a small team of specialists where Cyber Security is an integrated part of the mission and you will work together with the system architects and the rest of R&D to develop and deliver hardened Information Assurance solutions that can stand the test against Cyber-attacks.

You work will ensure that the radar system can safeguard confidential data in radars system when it is used to e.g. test weapons system or monitor space missions.

Jobindex A/S
ATP
IT-analytiker til design og datamodellering af grunddata

ATP, Allerød

Har du erfaring med analyse og datamodellering? Og vil du være en del af et stort IT-fællesskab, hvor vi laver løsninger til gavn for danskerne? Så er det dig, vi søger i Login, Workzone & UDK Data, som er en del af ATPs IT-organisation.

I ATPs IT-organisation er vi på udkig efter en IT-analytiker, der har lyst til at indgå i et agilt team med fagfælleskab omkring grunddata, der indhentes fra store offentlige registre, lagres i egne databaser og beriges, inden de stilles til rådighed for resten af koncernen.

Du og teamet udvikler, vedligeholder og supporterer grunddata-applikationer, der primært er baseret på person-, virksomheds- og ejendomsdata.

ATP
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

NIRAS
Erfaren landskabsarkitekt, med flair for projektledelse

NIRAS, Allerød

Brænder du for landskabsarkitektur i en tværfaglig organisation. Så har du måske lyst til at være med på landskabsholdet hos NIRAS, hvor vi arbejder med bæredygtig landskabsarkitektur fra de første krøllede skitser til de sidste afgørende streger.

Vi har rigtig travlt for tiden og søger derfor en erfaren landskabsarkitekt til at styre vores projekter sikkert i mål. Du får mulighed for at arbejde kreativt med mange alsidige projekter i et tværfagligt miljø, hvor der er højt til loftet og plads til grin.

Vi ønsker os en kollega, der brænder for at gøre projekter bygbare og samtidig har en stærk æstetisk sans.

NIRAS
Empaka Kartonnage A/SProduktionsmedarbejder til emballagevirksomhed

Empaka Kartonnage A/S, Allerød

Hos Empaka A/S søger vi, til snarlig tiltræden, en produktionsmedarbejder.

Vi producerer emballage primært i karton samt vakuumformede plastindlæg. Din primære opgaver bliver pakning af forskellige emner fra vores maskiner.

Din arbejdstid er kl. 7–15.30 mandag til torsdag og 7-12 fredag og vi arbejder p.t. udelukkende med daghold.

Du tilbydes en fuldtidsstilling med gode kollegaer i en travl virksomhed, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Novomatrix ApSEnergisk og serviceminded assistent

Novomatrix ApS, Farum

Til vores marketingsafdeling søger vi en assistent, der har et stærkt servicegen og som selvstændigt kan udføre dagens opgaver. Dagligdagen er meget dynamisk og du skal være forberedt på, at dagene sjældent er ens. Dine opgaver varierer bredt – Lige fra telefonopkald til indkøb.

Samtidig skal du være frisk på at få en masse skridt i benene, når der skal deles breve ud til vores kunder i de områder vi etablerer fibernet.

Du vil agere assistent for vores søde projektleder for sommerhusområderne, hvor dine primære opgaver vil være:

 • Dialog med vores kunder på mail og telefon
 • Dialog med vores kunder på Facebook
 • Udarbejde diverse lister i Excel bl.a. adresselister
 • Uddeling af kampagner, skilte og breve
 • Indkøb inhouse bl.a. frokost
Bihl+Wiedemann GmbHField Application Engineer

Bihl+Wiedemann GmbH, Allerød

Bihl+Wiedemann er en internationalt aktiv producent af elektronik til automatiseringsteknik med hovedkvarter i Tyskland. Vores højteknologiske produktsortiment fokuserer på enheder til erhvervssikkerhed og datakommunikation i maskiner og udstyr. Vores produkter bruges over hele verden af førende producenter af forbrugs- og kapitalgoder.

Vi vokser konstant og vil derfor gerne så snart som muligt udvide vores team i Danmark med en Field Application Engineer på vores adresse i Danmark - Allerød.

Dine opgaver:

 • Teknisk rådgivning og konceptudvikling af individuelle løsninger til vores kunder baseret på vores produktsortiment
 • Omfattende teknisk assistance til vores kunder via telefon, e-mail eller på stedet
 • Aktiv support til vores kunder i Norden under hele salgsprocessen med fokus på aktiviteter forud for salget
Weibel Scientific A/SProduktionsteknikere – elteknisk samling af droneradarer

Weibel Scientific A/S, Allerød

Har du en elteknisk baggrund og erfaring med montage og produktion af komponenter med både el og mekanik? Hvis du derudover har det nødvendige gåpåmod til at være med til at starte en ny afdeling op, så har vi et mere end almindeligt spændende job til dig.

I Weibel producerer vi verdens bedste og mest avancerede radarsystemer. Vi producerer alting selv, helt fra første idé til radaren er færdigbygget, testet og monteret hos kunder over hele kloden. Vi oplever historisk succes og vækst, og det er derfor, vi har brug for dig.

Du kommer bl.a. til at:

 • Bygge vores klassiske radarer – til du er kommet ind i vores systemer, processer m.m.
 • Montere elektriske dele til brug i droneradarer
 • Samle og montere mekaniske dele til brug i droneradarer
Altiden Omsorg A/S
Altiden hjemmepleje HAF søger SOSU-hjælper

Altiden Omsorg A/S, Farum, Hillerød og Allerød

Er du klar til at gøre dagene gode for vores borgere i området omkring Farum, Hillerød og Allerød? Og vil du med i vores spændende udvikling, hvor du bliver en del af et fantastisk plejeteam?

I Altiden hjemmepleje har vi fået mulighed for at varetage en række plejeopgaver i Nordsjælland, hvor vi kører ud og hjælper en række af kommunernes borgere. Det har vi, fordi vi er dygtige til vores fag, og så går vi gerne et ekstra skridt for de mennesker, vi er ansvarlige for.

En særlig ting ved os er også, at vi tilbyder tilkøbsordninger til borgerne – såsom indkøb, ledsagelse til fest eller pasning af kæledyr.

Altiden Omsorg A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
SundVikar ApSStuderende søges til sundhedsfagligt vikarbureau i Allerød

SundVikar ApS

SundVikar har behov for at supplere vores team af erfarne konsulenter og dygtige studerende med yderligere et antal studerende. Vores kontor ligger i Allerød tæt på S-togstationen.

Du skal kunne hjælpe med at tage vagter om aftenen, i weekenden og på helligdage. Disse vagter kan varetages hjemmefra. Herudover skal du kunne deltage i oplæring på kontoret på hverdage, samt kunne hjælpe i hverdage når det passer med dit studie, herunder i ferieperioder.

Vores nye studerende skal primært fungere som bookingkonsulenter, hvor opgaven er at oprette og booke vagter, herunder have kontakt til vikarer og kunder. Herudover vil der være mulighed for at deltage i andre opgaver, herunder rekruttering af nye vikarer og administrative opgaver på kontoret.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser