28 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

28 jobannoncer

Gem
Halsnæs Kommune

Ergoterapi-kernefaglighed og stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdsuge!

Hundested

Vi søger 3 ergoterapeuter, 2 til faste stillinger og 1 til barselsvikariat, som sammen med teamet skal løfte opgaver indenfor hverdagsrehabilitering, vores midlertidige døgnpladser og kommunens plejecentre.

Vi har en særlig opgavekombination af neurologiske genoptræningsopgaver og hverdagsrehabilitering, hvor du indgår i samarbejde med monofaglig kollega.

Vi tilbyder individuelt tilrettelagt introduktion til arbejdspladsen med mentorordning samt et godt arbejdsmiljø med fokus på kerneopgaven baseret på respektfuldhed og faglighed.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Pio Pharm Denmark ApS

Teamleder til fødevareproduktion

Hundested

Du får en spændende stilling, hvor du – med reference til Head of Production – får ansvaret for et nyt team på 8-10 operatører.

Du får en grundig oplæring indtil, du er kommet godt ind i stillingen og har fået det fornødne overblik over hele produktionsprocessen.

Din overordnede opgave bliver at sikre, at der bliver produceret planmæssigt efter gældende procedurer, og at teamet lever op til de opstillede mål dvs. levering i rette tid og kvalitet.

Gem
Pio Pharm Denmark ApS

Operatør til fødevareproduktion

Hundested

Vil du være med fra start til produktion af fødevarer, der eksporteres til hele verden?

Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Ansvarlig for indstilling, drift, overvågning og rengøring af produktionsudstyr.
  • Sikre at maskinerne kører korrekt og effektivt.
  • Udføre regelmæssig kontrol af produkter for at sikre overensstemmelse med kvalitetsstandarder.
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Halsnæs Kommune

Vores beboere har brug for dig til at sørge for gode måltider og godt selskab

Hundested

Vil du være en del af et lille køkkenteam, som sørger for at servicere vores beboere på Fjordnæs? Kan du lave smørrebrød, bage kager, gøre rent og bevare overblikket, selvom der er folk omkring dig?

Vi mangler hjælp i vores køkken 20-25 timer om ugen i dagstiden. Tidsrummet er fleksibelt, så det passer til både dig og os. Ved ønske om fuldtid kontaktes arbejdspladser i kommunen med henblik på at tilbyde resterende timeantal der.

Gem
Halsnæs Lilleskole

Er matematik, naturfag og idræt i overbygningen lige dig?

Hundested

Hvis du også drømmer om at være med til at skabe et godt og bærende ungdomsfællesskab – både fagligt og socialt – så er du lige ved at være havnet det rigtige sted.

Vi på Halsnæs Lilleskole ønsker os en fagligt skarp lærer, der kan engagere, motivere og begejstre vores nysgerrige og skønne overbygningselever. Derudover er det vigtigste for os, at du har lyst til at skabe skoleglæde, faglig nysgerrighed og trivsel.

Vi er i gang med at udvikle vores projektbaserede læring, og du vil blive en del af et kollegialt udviklingsarbejde med masser af spændende prøvehandlinger.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Halsnæs Kommune

På Hundested Skole tilbyder vi det bedste lærerjob i stærkt lokalt fællesskab

Hundested

Vi søger dig, som er på udkig efter et arbejde på en god arbejdsplads, hvor vi støtter og kender hinanden, hvor der er højt til loftet og gode muligheder for selv at præge hverdagen og skolen.

Vi søger en kollega, som brænder for naturfag - fysik og biologi - i udskolingen.

På Hundested Skole arbejder vi i årgangsteams, og vi tilbyder en god mentorordning til nyansatte, ligesom vi tager helt særligt hånd om dig, hvis du er nyuddannet.

Gem
Halsnæs Kommune

3-4 pædagoger søges til fantastisk behandlings- og specialundervisningstilbud

Hundested

Lillebjerg skole er beliggende i Hundested - tæt på vand og skøn natur.

Vi er en skole med ca. 30 elever fra 0. til 9. klasse. Vi har en profil, hvor den neuro-affektive udviklingspsykologi og det systemisk/narrative udgør de overordnede forståelsesrammer i arbejdet med og i undervisningen af eleverne.

Vi søger 3-4 pædagoger til at indgå i en vekselvirkning mellem teamsamarbejde i en større børnegruppe og evt. en specifik opgave på enkelte børn.

Gem
Halsnæs Kommune

Lærer søges til fantastisk behandlings- og specialundervisningstilbud

Hundested

Lillebjerg skole er beliggende i Hundested - tæt på vand og skøn natur. Fra 1. august bliver vi større, så derfor søger vi nogle flere kollegaer.

Vi søger en lærer, der har erfaring med at undervise elever med udfordringer indenfor autismespekteret. Du skal kunne undervise i matematik og andre skolefag.

Du vil løbende blive tilbudt relevante kurser og kompetenceudvikling og få faglig supervision med interne psykologer og dygtige engagerede kollegaer.

Gem
Hundested Propeller A/S

Kontorelev indenfor økonomi og administration

Hundested

Du er velkommen i dette job, både hvis du gerne vil være elev her, eller, hvis du allerede er uddannet.

Hvis du søger at blive kontorelev og er en ambitiøs og lærenem person, der søger en fantastisk mulighed for at kickstarte din karriere inden for kontoradministration?

Arbejdsopgaver:

  • Assistering ved daglige administrative opgaver såsom posthåndtering, telefonpasning og korrespondance.
  • Varetage selskabets reception, modtagelse af kunder og leverandører og opdækning til møder.

Vi tilbyder en spændende mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for kontoradministration.

Hundested Propeller A/S
IMC Business Consulting A/S søger for H.P.Jensen Fisk
Gem
IMC Business Consulting A/S

Forretningsorienteret og salgsorienteret leder

Hundested

HP Jensen Fisk er en mindre dansk virksomhed inden for salg af kvalitetsfisk og visse færdigretter til private og virksomhedskunder i Nordøstsjælland.

Du får en stilling med salg, ledelse og drift i en mindre ejerledet virksomhed. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og bl.a. inkludere Indkøb af fisk og fiskeprodukter hos grossister samt salg af fisk og visse færdigretter i fiskebutikken samt i de to fiskebiler

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV