44 job matcher din søgning 44 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Halsnæs Kommune Områdeleder i fysioterapien

Halsnæs Kommune, Hundested

Vil du være en del af en fantastisk arbejdsplads i bevægelse, hvor tillid, indflydelse og frihed skaber afsættet for opgaveløsningen?

Vil du lede vores 23 fysioterapeuter i arbejdet med at sikre og udvikle de bedste rammer for genoptræning og rehabilitering af borgere i Halsnæs Kommune? Har du visioner for fremtidens fysioterapi og kan du få følgeskab så fysioterapeuterne oplever at have de rette kompetencer til morgendagens krav og udfordringer?

Som områdeleder i fysioterapien leder du fysioterapeuter, der varetager kommunens fysioterapeutiske opgaver bl.a. rådgivning, vejledning og behandling af børn fra 0 til 18 år, genoptræning og rehabilitering af borgere henvist efter sundheds- eller serviceloven samt patientrettet forebyggelse som; lænderyg forløbsprogram, KOL mv. Endvidere sundheds- og beskæftigelsesfremmende tilbud ved fysioterapeut. Fysioterapeuterne varetager hver deres fagområder.

Halsnæs Lilleskole Pædagogisk ildsjæl

Halsnæs Lilleskole, Hundested

Halsnæs Lilleskole søger en uddannet pædagog til en 30 timers stilling. Du har base i fritidsdelen, men skal også bidrage ind i skolen. Din arbejdstid vil primært ligge om eftermiddagen fra kl. 12-17.

Du er en erfaren pædagog, der ved hvem du er og hvad du står for. Du giver af dig selv i dit arbejde og du er her for at gøre en forskel.

Du har måske allerede kendskab til lilleskole-kulturen og kan se dig selv som en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok ud fra skolens grundlæggende pædagogiske værdier og børnesyn.

Som pædagog skal du besidde et højt fagligt niveau, have interesse og gerne erfaring i at arbejde med børn i aldersgruppen 5-9 år og 9-14 år.

Halsnæs Lilleskole Kreativ underviser i kulturfag og naturfag søges

Halsnæs Lilleskole, Hundested

– Årsvikariat 32 timer med mulighed for forlængelse

Er du træt af målstyret undervisning og brænder du for at undervise alternativt, kreativt og dannende? Tror du på at elever er mere end bare et tal og at dannelse er meget mere end standpunktskarakterer og testresultater? Kan du tænke din undervisning helt ud af boksen - ja, ud af klasseværelset og gerne helt ud i naturen? Er du god til at samarbejde og arbejde på tværs af fag og klassetrin? Ser du relationer og fællesskab, som de vigtigste parametre i læring og trivsel - så er Halsnæs Lilleskole stedet for dig!

Vi søger en kulturfags - og naturfagslærer til vores udskoling - og gerne med erfaring i at undervise i dansk og evt. idræt, men det er ikke et krav.

Halsnæs Lilleskole Musik- og matematiklærer til vores skønne lilleteam

Halsnæs Lilleskole, Hundested

Brænder du for at undervise alternativt, kreativt og dannende. Kan du tænke din undervisning helt ud af boksen - ja, ud af klasseværelset og gerne helt ud i naturen? Er du god til at samarbejde og arbejde på tværs af fag og klassetrin? Ser du relationer og fællesskab, som de vigtigste parametre i læring og trivsel - så er Halsnæs Lilleskole stedet for dig!

Du har måske allerede kendskab til lilleskole-kulturen og kan se dig selv som en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok ud fra skolens grundlæggende pædagogiske værdier og børnesyn.

Vi søger en fuldtids matematik- og musiklærer primært til vores lilleteam (1. -5. klasse) - dog med timer i musik i 6. klasse og som valgfag for udskolingen.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Den Sociale Virksomhed
Forstander til den sikrede institution Sølager

Den Sociale Virksomhed, Hundested

Kan du lede og videreudvikle en veldrevet, sikret institution for unge, der er slået ind på den forkerte kurs, og som skal anvises en ny vej i livet? Og har du et solidt ledelsesfagligt fundament, og kan du stå i spidsen for en arbejdsplads med stor politisk bevågenhed? Så vil vi gerne høre fra dig.

Din ledelsesopgave omfatter faglig ledelse, personaleledelse, driftsledelse og strategisk ledelse, som du skal udøve sammen med ledergruppen på Sølager.

Høj faglighed og et godt arbejdsmiljø skal være højt på din dagsorden, og du skal have et skarpt blik på, hvad der virker og skal bevares, og hvad der skal udvikles.

Den Sociale Virksomhed
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Halsnæs Kommune Vi har en ledig uniform i fysioterapien – skal den være din?

Halsnæs Kommune, Hundested

Vores kollega går på barsel, og nu har du mulighed for at blive en del af en engageret fysioterapi.

Du vil få kompetente kolleger med god energi i arbejdet. Vi lægger vægt på et positivt menneskesyn, godt kollegaskab og et udviklende fagligt miljø.

Vi søger en kollega, der:

 • Er nysgerrig på og har lyst til faglig udvikling til gavn for kommunens borgere.
 • Er fleksibel og kan arbejde selvtilrettelæggende under hensyntagen til fysioterapiens samlede opgaver.
 • Indgår anerkendende i samarbejdet med kolleger, borgere, pårørende og øvrige samarbejdspartnere,

I Træning og Aktivitet behandler vi kommunens borgere efter service- og sundhedsloven. Behandlingen kan foregå individuelt, på hold, ude som inde, i borgerens hjem og omgivelser eller på midlertidige døgnpladser.

Skolen ved Havet Lærere med kompetencer indenfor matematik, naturfag, idræt, dansk og krea

Skolen ved Havet, Hundested

Privatskolen, Skolen ved Havet i Hundested vokser fortsat. Som en vigtig brik i denne udvikling efterlyser vi nye kræfter med kompetencer indenfor matematik, naturfag, idræt, dansk og krea.

Kan du tysk eller musik – vil det være fantastisk, men intet krav.

Udover de sødeste elever, kan vi tilbyde gode, hjælpsomme kolleger, høje faglige ambitioner, en skøn pionerånd og en attraktiv løn samt et max på 25 ugentlige undervisningslektioner.

Du kan forvente:

 • At have stor indflydelse på dagligdagen – både pædagogisk, læringsmæssigt og praktisk
 • En kort vej fra ide til beslutning til udførelse
 • En forældregruppe og et omgivende samfund, der bakker skolen op på alle måder
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S