20 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

20 jobannoncer

Gem
Halsnæs Kommune

Vil du, som er uddannet SSH, være med til at skabe en tryg hverdag og et værdigt liv for vores beboere? Så er det dig, der skal være vores nye kollega på Fjordnæs

Hundested

Er du stolt af dit fag og får du energi af at hjælpe andre mennesker?

Fjordnæs danner rammerne for 36 beboere, som er fordelt på to områder med 16 boliger på det ene og 20 på det andet område. Vi har ca. 45 medarbejdere tilknyttet som refererer til områdelederen. Foruden områdelederen er der en teamleder, som bl.a. står vagtplanlægning.

Vi har en synlig og nærværende ledelse, der vægter åbenhed og kommunikation højt, hvilket er med til at sikre medindflydelse og det gode arbejdsmiljø.

Gem
Hundested Propeller A/S

Bogholderiassistent

Hundested

Er du en serviceminded holdspiller med solide kompetencer inden for bogføring? Har du lyst til at have en alsidig hverdag med en bred opgavepalette?

Arbejdsopgaver:

  • Bogføring af kreditorfakturaer.
  • Håndtering af rejseafregninger.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt, og du vil få gode muligheder for at bidrage til en professionel og serviceminded produktionsvirksomhed, som leverer effektive og unikke løsninger til deres kunder verden over.

Hundested Propeller A/S
Gem

Ledsager

Hundested
Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem
Halsnæs Kommune

Børneergoterapeut

Hundested

Børnenes ergoterapeut i Halsnæs kommune søges! Du får stor variation i opgaverne, og frie rammer til planlægning og udførsel.

Du har forløb med børn fra 0-18 år med mange forskellige udfordringer indenfor pædiatrispecialet herunder udredning, behandling og indsatser i barnets nærmiljø. Du er forældrenes støtte, og du tilbyder de mange forskellige fagprofessionelle et tæt tværfagligt samarbejde.

Gem
Hundested Propeller A/S

Er du industritekniker/maskinarbejder/manuel drejer eller metalsliber/industriel maler?

Vi vokser og har brug for nye kollegaer.

Hvad siger du til at være med til at producere avancerede skibspropeller, gear og thrustere til store seljskibe, yachts, færger og i hele verden?

Vi er en arbejdsplads, der vokser år for år, men holder fast i en positiv, faglig og familiær kultur. Vi dyrker sociale arrangementer og hjælper hinanden.

Hundested Propeller A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Hundested Propeller A/S

Projektleder – Vi uddanner dig til projektleder og giver dig et godt arbejdsmiljø med interessante kunder og opgaver

Hundested

Vi har brug for dig,

  • Der vil dyrke projektledelse som fag.
  • Som vil dygtiggøre dig i alle aspekterne af projektledelse.

Vi tilbyder et spændende arbejde i et dynamisk miljø, hvor du vil have mulighed for at udvikle dine projektlederevner og tekniske kompetencer.

Der skal være plads til at have det sjovt i en travl hverdag, hvor der er mange bolde i luften, og hvor vi leverer udstyr, speciallavet til hver kundes specifikke krav.

Hundested Propeller A/S
Hundested - Rørvig Færgefart A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Nordiske Medier
Gem
Benzon Ejendomsmægler ApS

Sagskoordinator (barselsvikariat)

Hundested

Vi søger en dygtig sagskoordinator til et spændende barselsvikariat hos Benzon Ejendomsmægler.

Er du struktureret, detaljeorienteret og har erfaring med at koordinere bolighandler eller lignende stillinger? Så kan det være dig, vi leder efter!

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et kreativt og engageret team.

Gem
Bostedet Aktiv På Slettebjerggård

Pædagog eller pædagogisk assistent

Hundested

På Bostedet AKTIV søger vi en engagerede kollega, som brænder for at skabe en meningsfuld hverdag for beboerne, med øje for den enkeltes livskvalitet og udvikling.

Bostedet er bygget op som et familielignende tilbud, hvor beboerne deltager i bostedets daglige gøremål efter bedste evne.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med engagerede og fagligt dygtige kollegaer.

Gem
Halsnæs Kommune

Unik aftenvagtstilling som sygeplejerske i vandkants-Danmark på Midlertidige Døgnpladser - Hundested Plejecenter

Hundested

Er du erfaren eller nyuddannet – har du kendskab til rehabilitering eller ej – vi laver et introprogram tilpasset lige netop dig.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Aftenvagtsstilling 5/2 med weekendvagt hver 2. weekend.
  • Et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og altid plads til et godt grin.
  • Muligheden for at følge forløb fra start til slut og faciliteter de ting, den enkelte borger har brug for for at opnå deres individuelle mål.
Gem
Halsnæs Kommune

Teknisk servicemedhjælper 10-12 timer i Hjemmeplejen - tillægsjob/hyggejob

Frederiksværk, Melby og Hundested

Du får til opgave at holde hjemmeplejens biler rene og pæne, og melde ind til teknisk serviceleder, når det er tid til service-værksteds-besøg. Ud over at have styr på bilerne, er der lidt forskellige ad hoc-opgaver, blandt andet køre med IT, vasketøj, køre en tur på containerplads, hente post på rådhuset samt hjælpe til, hvor der er behov.

Timetal er mellem 10-12 og 37 timer om ugen. De 10-12 timer foregår i Hjemmeplejen. Såfremt du ønsker flere timer, vil disse blive tilbudt på en lignende kommunal arbejdsplads inden for fagområdet.

Gem
Halsnæs Kommune

Administrativ medarbejder med flair for økonomi og god organisatorisk forståelse til Hundested Plejecenter

Hundested

Administrationen på Hundested Plejecenter varetager en bred vifte af opgaver indenfor administration og økonomi. Disse opgaver udføres i tæt samarbejde med ledelsen og dine to kontorkollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.

  • Økonomiopgaver, regnskab, budgetlægning - og opfølgning
  • Administration og styring af puljer og projekter
  • Formidling af information til ledelsen og MED-udvalg

Du bliver en del af en arbejdsplads med god trivsel og fokus på godt arbejdsmiljø.

Gem
Opholdsstedet Home

Drømmer du om at være en del af et helt særligt sted for anbragte unge?

Hundested

Vi søger en kollega, der ligesom personalegruppen i Home, brænder for arbejdet med sårbare unge mennesker.

Som ansat vil du blive en del af en dynamisk og tæt personalegruppe, som med erfaringer, uddannelse, supervision og kæmpestort engagement danner grundlaget for en spændende og givende arbejdsplads i stor udvikling.

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor vi tør gå nye og anderledes veje, og ikke er bange for at tænke alternativt og ud af boksen i arbejdet med de unge.

IMC Business Consulting A/S søger for H.P.Jensen Fisk
Gem
IMC Business Consulting A/S

Forretningsorienteret og salgsorienteret butikschef

Hundested

HP Jensen Fisk er en mindre dansk virksomhed inden for salg af kvalitetsfisk og visse færdigretter til private og virksomhedskunder i Nordøstsjælland.

Du får en stilling med salg, ledelse og drift i en mindre ejerledet virksomhed. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og bl.a. inkludere Indkøb af fisk og fiskeprodukter hos grossister samt salg af fisk og visse færdigretter i fiskebutikken samt i de to fiskebiler

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
HALSNÆS SMEDEN A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
ADM Denmark A/S

The finance team at ADM is looking for a Controlling Analyst

Hundested

Controller and Bookkeeper in perfect harmony – is that you? Can you see yourself in a workplace where humor and commitment go hand in hand? Then read on here...

The role is divided into 70% controlling and 30% bookkeeping. As part of a developing finance team, you will play a crucial role in making our H&W finance team successful in relation to our internal stakeholders.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV