20 job matcher din søgning 20 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Halsnæs Kommune Sygeplejerske til aftenarbejde på Solhjem Plejecenter

Halsnæs Kommune, Melby

Er du vores nye kollega på Solhjem, hvor der er fokus på stjernestunder for beboerne og høj faglighed?

Vi vil gerne øge vores sundhedsfaglige kompetencer om aftenen og søger en sygeplejerske til at arbejde 28 timer i 5-2-rul.

Vi søger en ny kollega, som trives med at tage ansvar for at yde omsorg, pleje og sygepleje til beboerne på Solhjem, som i stigende grad har behov for medarbejdere med en høj faglighed – med fokus på helheden.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i udvikling, hvor du vil have dygtige og engagerede kolleger og med kompetenceudvikling ved faglig sparring og undervisning.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Halsnæs Kommune Ressource-/sprogpædagog til Børnehuset Melby

Halsnæs Kommune

Brænder du for udvikling af pædagogiske læringsmiljøer, og vil du være med til at styrke den tidlige og inkluderende indsats? Børnehuset Melby søger en ressource-/sprogpædagog til en 32-timers stilling med start 1. august 2023.

Sammen med ledelse og medarbejdere skal du udvikle inspirerende og inkluderende læringsmiljøer. I stillingen er der stor mulighed for indflydelse på arbejdets indhold, så det er job med stort ansvar og tilsvarende frihed.

Du vil have en fast dag i vuggestuen som pædagog, og de sidste fire dage er du selv med til at planlægge dit skema og dine arbejdsopgaver.

Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Halsnæs Kommune Melby Hjemmepleje søger en social- og sundhedsassistent til dagvagtstilling

Halsnæs Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i vores velfungerende hjemmeplejegruppe. Er du til sammenhold, humor og den gode stemning, så skal du søge hos os.

Har du lyst til

 • at bidrage med din faglighed og sprudlende personlighed?
 • at dygtiggøre dig? Vi tilbyder nemlig flere kompetencegivende forløb og undervisning.
 • at gøre en forskel for vores borgere i Halsnæs?

Så tror vi, du vil passe godt ind her hos os i Melby.

Melby Hjemmepleje er en godt sted at arbejde, vi er 38 skønne, humoristiske medarbejdere, der er imødekommende og rummelige.

Halsnæs Kommune Melby Hjemmepleje søger to social- og sundhedshjælpere til aftenvagtsstillinger

Halsnæs Kommune

Vi søger to social- og sundhedshjælpere til fast stilling i vores velfungerende hjemmeplejegruppe – er du til sammenhold, humor og den gode stemning, så skal du søge hos os.

Vi dækker et stort område i Halsnæs Kommune med udkørsel fra Melby. I løbet af køreturen får du masser af lys og frisk luft, når du kører på vores gode el-cykler eller lytter til din yndlingsmusik i radioen, når du kører en bilrute. Det giver et dejligt frisk pust inden næste besøg.

Melby Hjemmepleje er en godt sted at arbejde, vi er 38 skønne, humoristiske medarbejdere, der er imødekommende og rummelige.

Om aftenen har vi fem ruter, og vi søger én kollega til vores mandags-/tirsdagshold og én til vores onsdags-/torsdagshold.

World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

Halsnæs Kommune AKT-lærer til Melby Skole

Halsnæs Kommune

Vi søger en lærer, gerne med inklusionsvejlederuddannelsen, som vil være en medspiller i bestræbelserne på at skabe klassefællesskaber, der giver deltagelsesmulighed for alle vores elever.

Du skal have lyst til at arbejde som AKT-lærer på alle klassetrin, og derudover skal du kunne undervise i almindelige skolefag.

I kommende skoleår vil de almindelige skolefag primært ligge i indskoling og på mellemtrinnet.

Du vil ligeledes blive en del af skolens resurseteam, som i kommende skoleår får udvidet antallet af lærertimer til forebyggende og foregribende indsatser. Det betyder bl.a., at en del af dit arbejde vil være som co-teacher i de klasser, hvor du har AKT-opgaver.

Halsnæs Kommune Er du vores nye fransklærer på Melby Skole?

Halsnæs Kommune

Vi søger en lærer, der kan undervise i fransk på mellemtrinnet og i udskolingen. Vi tilgodeser også dine andre kompetencer i vores fagfordeling. Kunne det være noget for dig?

Vi søger en aktiv, fleksibel og engageret lærer med gode samarbejdsevner og vilje/lyst til at indgå i tæt teamsamarbejde omkring børnenes trivsel og læring. Vi er i gang med at implementere co-teaching på alle skolens årgange, hvilket du forventes at indgå i.

Vi tilbyder en stilling, hvor samarbejde er i fokus, og hvor du som ny vil føle dig velkommen med en god mentorordning for nyansatte, særligt hvis du er nyuddannet.

Vi giver meget gerne en kop kaffe og en rundvisning på skolen.

JS Danmark A/S Account Manager

JS Danmark A/S

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

JS Danmark A/S Annoncesælger

JS Danmark A/S

Er du et konkurrencemenneske, og brænder du for at skabe synlige resultater?

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

Curia Teknisk projektleder (NPI) - Elektronikproduktion - Nyoprettet stilling i vækstvirksomhed

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Viggo Bendz A/S
Vi udvider og søger sælgere med kendskab til entreprenørbranchen med mere ...

Viggo Bendz A/S

Sætter du pris på medindflydelse, gode kunder, stærke kvalitetsprodukter og en virksomhed, der er i vækst? Og har du relevant erfaring som sælger af teknisk udstyr – gerne i entreprenør- og / eller nedrivningsbranchen?

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Fastholde og udvikle vores nuværende store kundebase
 • Opdyrke nye kundeforhold
 • Give sparring til kunderne omkring udstyret

Vi stiller hjemmekontor til rådighed, og derfor er din geografiske placering mindre vigtig, men du vil naturligvis altid være velkommen til fælles frokost i Høng, hvis din vej kom forbi.

Du har erfaring i at sælge teknisk udstyr i et B2B-miljø (gerne entreprenørbranchen el.lign.) og har måske en teknisk baggrund – eks. mekaniker, smed, tekniker.

Viggo Bendz A/S
Social- og sundhedsassistent til primært aftenarbejde på Solhjem Plejecenter
Er du uddannet social- og sundhedsassistent, og vil du være med til at skabe mest mulig trivsel for beboerne på Solhjem?
Halsnæs Kommune, Melby
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV