56 job matcher din søgning 56 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NLMK DanSteel A/S
Supervisor til spændende vedligeholdelsesopgaver

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader, en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og rette personlighed til at fejlsøge og optimere kvaliteten i vores vedligeholdelsesorganisation, så er du måske vores nye supervisor.

Dine væsentlige arbejdsopgaver:

 • Daglig ledelse af eget team med faglærte medarbejdere.
 • Planlægning af både det daglige og det løbende vedligeholdelsesarbejde.
 • Fejlsøgning og fejlretning ved nedbrud.
Halsnæs KommunePlejecentrene i Halsnæs Kommune søger fælles projektleder

Halsnæs Kommune

Sundhedsstyrelsen har udbudt en projektpulje til at styrke omsorg og nærvær i ældreplejen. Projekterne i de syv kommuner er meget forskellige, men har det til fælles, at vi skal lære af hinanden og finde gode løsninger til fremtiden.

For at kunne gennemføre projektet ønsker vi en projektleder, der bidrager med blandt andet:

 • Projektledelse, herunder projektbeskrivelse/projektplan, gennemførelse og samarbejde med styregruppen.
 • Dataindsamling og analyse.
 • Kendskab til ældreplejen og lyst til at gå i dialog med beboere og pårørende.
 • Forståelse for pædagogik og undervisning både internt i kommunen og over for de syv andre kommuner.
Forsyningstilsynet
Jurister med interesse for energiret, EU-ret og grøn omstilling

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Brænder du for energiret og for at sikre forbrugernes rettigheder? Har du lyst til at være med til at sikre, at den grønne omstilling sker på en omkostningseffektiv måde for både de store virksomheder og den lille forbruger? Så kan du nu blive en del af et team, som arbejder med energiret og forbrugerbeskyttelse.

Som jurist i NET vil dine arbejdsopgaver bl.a. være at:

 • udarbejde afgørelser om godkendelse af de priser og betingelser som forsyningsvirksomhederne stiller til deres kunder på el- og gasområdet for brug af virksomhedernes forsyningsnet
 • udføre tilsynsopgaver i forbindelse med konkrete henvendelser fra borgere og virksomheder
 • deltage i EU-arbejdsgrupper om fælles tilsynsopgaver over grænserne i EU
Forsyningstilsynet
Forsyningstilsynet
Analytisk økonom til udvikling, overvågning og regulering af elmarkederne

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Vil du være med til at udvikle og overvåge markederne for el i EU og Norden og sørge for, at de er velfungerende? Vil du gerne anvende din økonomiske faglighed på et område i hastig udvikling? Kan du lide at formidle resultaterne af dine analyser? Så søger Forsyningstilsynet lige nu en økonom til Center for transmission, engrosmarked, REMIT og internationale forhold (TERI).

I TERI er vi 19 kolleger og består af en elgruppe, en gasgruppe og et REMIT-team. Din opgaveportefølje vil afhænge af din profil. Dine opgaver vil bl.a. kunne omfatte:

 • Analyser og sagsbehandling af forslag til markedsdesign fra elbørser og transmissionssystemoperatører i Danmark, Norden og EU
 • Screening og efterforskning af sager om mulige overtrædelser af markedsmisbrugsreglerne i EU-forordningen om integritet og gennemsigtighed på engrosenergimarkederne (REMIT)
 • Tilsynsopgaver, nationalt og internationalt.
Forsyningstilsynet
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Centrum Personale A/S
OPERATIV CONTROLLER/BOGHOLDER

Centrum Personale A/S søger for Halsnæs Forsyning i Frederiksværk

Er du en erfaren bogholder, og har du erfaring med controlling-opgaver? Ønsker du en hverdag med mange og forskellige opgaver? Er du interesseret i at arbejde i en virksomhed i forandring, så er denne stilling måske lige noget for dig:

Vi søger en controller/bogholder, der bliver motiveret af at arbejde både i bredden og i dybden. Du kommer til at få en alsidig hverdag med frihed under ansvar.

Opgaver:

 • Hjælpe til med årsafslutning og årsregnskab.
 • Hjælpe til med månedsregnskaber.
 • Du får ansvaret for at omsætning periodiseres og sandsynliggøres.
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Halsnæs KommuneMIDGÅRDEN SØGER TILKALDEVIKARER TIL DAG-, AFTEN- OG NATTEVAGTER

Halsnæs Kommune

Du skal være fyldt 18 og kunne behandle andre mennesker ordentligt. Kvalifikationer derudover kan vi lære dig. Du får introduktionsvagter med en mentor, og der er god mulighed for støtte fra erfarne kollegaer.

Vi mangler personale til at aflaste ved ferie, sygdom og kurser. Henover sommeren kan vi tilrettelægge en eller flere fuldtidsvikariater.

Er du kun interesseret i et mindre antal timer, er det også muligt. Du kan byde ind på præcis de vagter, der passer dig i vores bookingapp.

En del af vagterne kan planlægges i god tid, men vi har behov for, at du kan træde til med kort varsel ved akutte sygemeldinger.

Arbejdet består hovedsageligt i at hjælpe vores borgere med personlig hygiejne, praktiske hverdags-gøremål og aktiviteter.

Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

Halsnæs KommunePædagoger til Midgården

Halsnæs Kommune

Leder du efter et arbejde, hvor der både er plads til fag og menneske? På Midgården er vi ambitiøse med vores pædagogiske arbejde. Derfor prioriterer vi et fællesskab, som vi alle har lyst til at være en del af og bidrage til.

Midgården er et botilbud efter SEL § 108 for borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Vi søger nu 2 kollegaer til vores specialiserede teams med integreret 1:1 støtte.

Vi har brug for dig, som formår at tilpasse din tilgang mentalt såvel som fysisk til borgernes aktuelle behov. Det kan du, fordi du har faglig viden om de særlige forudsætninger borgerne har, og fordi du har menneskelige kompetencer til at afstemme dit møde efter dette.

Personligt har du ro og styrke til at fastholde indsatsen, også når det er svært for borgeren, men samtidig erfaring til at tage selvstændige beslutninger om at skifte tempo eller metode, så snart du fornemmer, at det er nødvendigt.

Halsnæs KommuneSygeplejerske til Halsnæs Hjemmepleje

Halsnæs Kommune

Halsnæs hjemmepleje består af 4 grupper: sygeplejen, samt 3 plejegrupper – Hundested, Melby og Frederiksværk, der består af ca. 45 medarbejdere, der alle er uddannet SSH elle SSA. Sygeplejen har døgnbemanding, hvor de 3 plejegrupper kun kører dag- og aftenvagter.

Halsnæs hjemmepleje er en organisation, der arbejder på at skabe trivsel og arbejdsglæde i hverdagen, hvilket er en af årsagerne til, at vi lige er påbegyndt et 3½ år forløb – Vækstkultur – et forløb med forskelligt fokus på at hjælpe hinanden til at til at få en kultur, som vi kan være stolte af og trives i både i det enkelte område, men også på tværs af områderne.

Stillingen er nyoprettet – du skal i samarbejde med gruppen være med til at løfte fagligheden.

Halsnæs KommuneBrolægger/grå anlægsgartner søges til Natur og Vej

Halsnæs Kommune

Natur og Vej søger en brolægger/anlægsgartner, der primært skal beskæftige sig med belægning/asfaltarbejde. Er I et sammentømret 2-personers sjak, så hører vi også gerne fra jer.

Har du lysten og evnerne til at gøre en forskel og levere gode serviceoplevelser for alle brugere og borgere i Halsnæs Kommune? Hvis ja, så passer du helt sikkert godt i vores organisation.

Du bliver en del af en levende arbejdsplads med godt 25 engagerede og selvstændige kolleger, der udfører en bred pallette af arbejdsopgaver i kommunen.

Du bliver ansat på en arbejdsplads, der er i løbende udvikling, og hvor vi altid har travlt. Vi løser tingene i fællesskab, og du er derfor også klar til at byde ind på andre opgaver i afdelingen.

Halsnæs KommuneSommerferieafløser til omsorg og pleje på Arresøparken

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Er du social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller ufaglært, og brænder du for at gøre en forskel for de ældre borgere, så er det hos Frederiksværk Plejecenter, du skal søge. Vi søger sundhedsfaglige medarbejdere til sommerferieafløsning i både dagvagt og aftenvagt.

Vi søger en ny kollega, som trives med at tage ansvar for at yde omsorg og pleje til beboerne på Arresøparken, der i stigende grad har behov for medarbejdere med en høj faglighed – med fokus på helheden.

Vi kan blandt andet tilbyde dig:

 • Et spændende job, hvor ikke mange dage ligner hinanden.
 • En spændende arbejdsplads i udvikling, hvor du vil have dygtige og engagerede kolleger.
 • Et plejecenter med fokus på god trivsel, gode rammer, dialog og samarbejde.
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Øre-Næse-Hals SpeciallægeØre- næse- halsklinik i Frederiksværk søger ny medarbejder

Øre-Næse-Hals Speciallæge

Øre, næse og halsklinik i Frederiksværk søger ny sygeplejerske/ klinikassistent til 22 timers stilling om ugen med en fast ugentlig fridag pr. 01.08.2020 eller snarest derefter.

Du skal være uddannet indenfor det sundhedsfaglige område, sygeplejerske, klinikassistent, lægesekretær eller social- og sundhedsassistent. Øre, næse og halsklinik er enkeltmandspraksis beliggende i Frederiksværk. Jobbet er meget alsidigt og du skal være klar til at varetage de opgaver dagen måtte byde.