51 job matcher din søgning 51 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsyningstilsynet
Økonomer til udvikling af ny regulering på affaldsområdet

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med økonomisk regulering med stor betydning for samfundet? Vil du bidrage til at fremme den grønne omstilling på en effektiv måde, som sikrer høj forsyningssikkerhed og lave priser til forbrugerne?

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Affaldssektoren er et helt nyt tilsynsområde for os. Vi søger derfor økonomer og generalister til vores nyligt etablerede center for affald. Vi arbejder med at udvikle og indføre en helt ny økonomisk regulering og et skærpet økonomisk tilsyn med affaldssektoren

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som er med til at sikre en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads og du får bl.a. mulighed for hjemmearbejde.

Forsyningstilsynet
Forsyningstilsynet
Økonom(er) med regnskabsforståelse til tilsynet med fjernvarmesektoren

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Har du lyst til at bruge din økonomiske værktøjskasse i arbejdet med en sektor, som har stor betydning for både samfundet og den enkelte borger? Vil du være tæt på udviklingen af ny økonomisk regulering, og har du mod på at bringe reguleringen i spil til gavn for forbrugerne og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet.

I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte.

Forsyningstilsynet
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Halsnæs Kommune Er du uddannet social- og sundhedshjælper og har lyst til nye udfordringer i et nyt aftenvagtteam, så læs videre her

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Her på Løvdalen starter vi nye aftenvagtteams op fra 1. maj. Du vil blive en del af et fast team og få muligheden for at være med til at sætte de bedste rammer for vores beboere og afdeling.

For os betyder nærvær, tillid og omsorg alt – sammen skaber vi gode dage. Det gør vi ved at sikre et fast team omkring beboerne. Ved at værne om det gode og hyggelige måltid. Ved at skabe hjemlige og hyggelige rammer. Ved at sikre mulighed for bevægelse og aktiviteter og understøtte venskaber. Vil du være med til dette, så søger vi dig, som værdsætter at yde pleje og omsorg til beboere på plejecentret, og som har en hjertevarm tilgang til det at gøre en forskel for beboernes hverdag.

Halsnæs Kommune Pædagogiske assistenter søges til Center for botilbud og beskæftigelse afdeling Midgården

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Leder du efter et arbejde, hvor der både er plads til fag og menneske? Vi er ambitiøse med vores pædagogiske arbejde og et fællesskab, som vi alle har lyst til at være en del af og bidrage til.

Vi søger to pædagogiske assistenter: en fastansættelse og et vikariat af et års varighed. 

Midgården er et botilbud for borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Her bor både unge og ældre, som har brug for din tilstedeværelse og støtte til at få en dagligdag til at fungere.

Vi vil klæde dig godt på, så du får mulighed for at blive en del af vores team.

Halsnæs Kommune Pædagoger søges til Center for botilbud og beskæftigelse afdeling Midgården

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Leder du efter et arbejde, hvor der både er plads til fag og menneske? Vi er ambitiøse med vores pædagogiske arbejde. Derfor prioriterer vi et fællesskab, som vi alle har lyst til at være en del af og bidrage til.

Midgården er et botilbud efter SEL § 108 for borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Arbejdet består i pædagogisk og praktisk støtte til al daglig livsførelse. Afhængigt af den enkeltes behov kan det være alt fra hjælp til personlig hygiejne og til at støtte borgere i at deltage i sociale aktiviteter.

Vi prioriterer grundig introduktion til arbejdet.

Forsyningstilsynet
Engageret og dygtig jurastuderende til spændende opgaver med forvaltnings- og energiret

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Kunne du tænke dig at arbejde med spændende opgaver med forvaltnings- og energiret i forbindelse med økonomisk regulering af gas- og elnetvirksomheder med stor betydning for samfundet? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - Forsyningstilsynet.

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Som juridisk studentermedhjælper i Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, hvor du kan få en rigtig god start på din karriere som jurist.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og vil primært dreje sig om træffe afgørelser i konkrete sager, som indeholder både energiretlige og forvaltningsretlige problemstillinger.

Forsyningstilsynet
Forsyningstilsynet
Jurist til energi- og forvaltningsret

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Ønsker du indblik i reglerne for tilslutning af vindmøller til elnettet – både møller på land og på energiøer? Er du nysgerrig på de juridiske problemstillinger omkring solceller? Har du lyst til at få skærpet din forvaltningsretlige kunnen? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet.

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Opgaverne vedrører de juridiske aspekter ved brug af og tilslutning til vores el- og gasnet. I flere af opgaverne er der en international vinkel – både i nordisk regi og i EU-sammenhæng.

Du får muligheden for at opbygge eller forbedre dine kompetencer som sagsbehandler og blive en yderst attraktiv specialist inden for energiregulering, med gode kompetencer inden for dansk og EU forvaltnings- og energiret.

Forsyningstilsynet
Talent & Mind Driftmedarbejder til pumpeteamet

Talent & Mind søger for Halsnæs Forsyning A/S i Frederiksværk

Halsnæs Spildevand A/S søger snarest muligt en dygtig og engageret driftsmedarbejder til pumpegruppen i spildevandsvirksomhedens driftsteam.

Dine nøgleopgaver:

  • Daglig drift, optimering, vedligehold og reparation af spildevands- forsyningens 650 pumpestationer i samarbejde med vore dygtige medarbejdere, til formål at holde anlæggene fuld funktionsdygtigt og driftsstabile.
  • Oprette, håndtere og dokumentation af vedligeholdelsesopgaver via EnviDrift, der er vores vedligeholdelsessystem.
Halsnæs Kommune Frederiksværk Børnehus søger daglig pædagogisk leder

Halsnæs Kommune

Er du en daglig pædagogisk leder med høje ambitioner på både medarbejdere og børns vegne? Kan du spille dine kollegaer og medarbejdere gode? Har du ambitioner og ressourcesyn på børnenes vegne? Sætter du altid børns trivsel først i dit pædagogiske virke? Så er det dig, vi leder efter!

Vi er beliggende i Frederiksværk midtby ved det skønne Krudtværksområde. Vi er en aldersintegreret daginstitution, som er normeret til 50 vuggestuebørn, 80 børnehavebørn og som også huser en del af kommunens pladser til børn med særlige behov.

I vores hus bliver du en del af et velfungerende og erfarent ledelsesteam og en engageret medarbejdergruppe, der arbejder med høj faglighed og ambitioner omkring børns udvikling og trivsel.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Halsnæs Kommune Pædagog til Børnehuset Ahornvej

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vil du arbejde i ”verdens bedste vuggestue”? Så har du chancen for at blive en del af et fantastisk team i Børnehuset Ahornvejs vuggestue.

Du bliver tilknyttet vores vuggestueafdeling, som består af 2 grupper med 10 og 11 børn. Her vil du sammen med det øvrige personale indgå i arbejdet med at skabe trivsel, omsorg, udvikling og læring for de 0-2-årige børn.

I Vuggestuen arbejdes der med individuelle læringsmål dels igennem den nære kontakt mellem barnet og den voksne og dels i mindre grupper. Som pædagog hos os er der rig mulighed for at sætte præg på pædagogikken, så man opfylder faglige såvel som personlige mål.

Halsnæs Kommune Løn- og personalekonsulent

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Du får ansvaret for dit eget område, som aftales i forhold til din erfaring og består bl.a. af godkendelse og kvalitetssikring af de decentrale indberetninger fra vores mange institutioner.

Den daglige personaleadministration med bl.a. at udfærdige ansættelsesbreve samt holde dig orienteret om overenskomster og regler på personaleområdet er også en del af dine opgaver.

Lønteamet er en del af Personaleafdelingen, og teamet er samlet i sit eget lyse, dejlige kontor. Vi har en meget fleksibel tilgang til arbejdstider og hjemmearbejdsdage. Vi er kendt for at kunne levere resultater og samtidig have fokus på god trivsel.

Halsnæs Kommune Spændende tværfaglig stilling som borgerkonsulent til Jobcenter Halsnæs

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi søger endnu en borgerkonsulent til vores team i ”Sammen om ny velfærd”. Sammen om ny velfærd er et tilbud til borgere med udfordringer af stor tværfaglig kompleksitet.

I funktionen som borgerkonsulent vil du både få en myndigheds- og en udfører-funktion, så borgerne sikres håndholdt støtte i deres udviklingsforløb i forhold til tilknytning til arbejdsmarkedet og sociale udfordringer. Teamet arbejder med begrænset sagsstamme, får supervision, og der er tæt kollegial og ledelsesmæssig sparring på opgaveløsningen.

Du har stor frihed i tilrettelæggelsen af arbejdet, når blot den gode sagsbehandling og fagligheden er i højsædet.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

  • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
  • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
  • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV