31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 31 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Halsnæs KommunePPR søger psykolog til skoleområdet

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

PPR Halsnæs søger en psykolog til at varetage betjeningen af skoleområdet pr. 1. april 2021 eller snarest derefter. Stillingen er 37 på timer ugentligt.

PPR varetager et bredt spektrum af opgaver på 0-18 års området i samarbejde med andre faggrupper. Vi yder rådgivning, vejledning og supervision til ledelser, lærere, pædagoger, forældre samt til børn og unge.

Endvidere udfører vi pædagogisk psykologisk undersøgelser og vurderinger af børn og unge.

PPR varetager også terapeutiske forløb, brede psykologiske undersøgelser, afholder netværksgrupper for børn og forældre, dagbehandling, undervisning af andre faggrupper, Cool Kids, NEST klasser, theraplay/MIM m.m. Sorggrupper, skilsmissegrupper SES og meget mere.

BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Strandvejslægerne I/SKonsultationssygeplejerske

Strandvejslægerne I/S, Frederiksværk

Almen lægepraksis i Frederiksværk med 5 faste læger, 4 sygeplejersker, 2 lægesekretærer og 2-3 uddannelseslæger søger konsultationsygeplejerske til 33 timer ugentligt; ingen aften- eller weekendarbejde.

Du vil indgå i et dynamisk samarbejde med alle faggrupper, og du kommer til at varetage selvstændige konsultationer med bl.a. blodprøvetagning, EKG, spirometri og blodtryksmåling. Desuden vil du komme til at stå for kontroller af kroniske patientgrupper, herunder især diabetes- og KOL-patienter. Arbejdstempoet er til tider højt, men altid med mulighed for faglig sparring. Der vil også være telefonvisitation, e-mailkonsultationer og andre sekretærfunktioner i mindre grad. Alle opgaver skal løses i fællesskab.

Strandvejslægerne I/SSocial- og sundhedsassistent

Strandvejslægerne I/S, Frederiksværk

Almen lægepraksis i Frederiksværk med 5 faste læger, 4 sygeplejersker, 2 lægesekretærer og 2-3 uddannelseslæger søger social- og sundhedsassistent til 32 timer ugentligt; ingen aften- eller weekendarbejde.

Du vil indgå i et dynamisk samarbejde med alle faggrupper, og du kommer til at varetage selvstændige konsultationer med bl.a. blodprøvetagning, EKG, spirometri og blodtryksmåling. Omkring halvdelen af timerne skal du varetage sekretærfunktion med bl.a. telefonvisitation, receptfornyelse og administrativt arbejde, og alle opgaver skal løses i fællesskab. Der er altid mulighed for sparring.

Forsyningstilsynet
Chef, fjernvarme

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Vil du gøre en forskel i en spændende sektor og være med til at bidrage til en velfungerende energisektor? Er du fagligt stærk, og har du erfaring med eller lyst til ledelse? Så har du nu muligheden for at blive en del af ledelsen af en dynamisk organisation med alsidige opgaver og gode kollegaer.

Forsyningstilsynet har to centre, der arbejder med regulering af fjernvarmesektoren. Et center arbejder fortrinsvis med udvikling af reguleringen, og det andet center varetager opgaverne med hvile-i-sig-selv-reguleringen. Vi søger en fagligt stærk chef til centeret, der varetager den nuværende regulering af fjernvarmeselskaberne. Du får således en central rolle i håndhævelsen af hvile-i-sig-selv-reguleringen og i at sætte retning for vores tilsyn med branchen. Du leder centrets p.t. 15 medarbejdere og har ansvaret for at sikre høj arbejdsglæde og sikre understøttelsen af en velfungerende energisektor.

Forsyningstilsynet
Indrykket: 
Halsnæs KommuneSygeplejerske til at styrke hygiejneindsatsen

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Corona-epidemien har tydeliggjort vigtigheden af hygiejneindsatser og adfærd. Halsnæs Kommune har allerede en ambitiøs og velfungerende hygiejneorganisation på tværs af kommunen. Vi mangler bare dig, der har en projektleder i maven, brænder for hygiejneområdet og motiveres af relationsarbejde, så vi kan bevare og videreudvikle hygiejneindsatsen i kommunens mange virksomheder.

Du vil få en bred indsigt i kommunale opgaver i en kommune med kompetente og nysgerrige medarbejdere, der går den ekstra mil for at gøre det bare lidt bedre. Samtidig vil du få mulighed for at udvide dit eget kompetencefelt og samarbejde med mange fagligheder. Du vil indgå aktivt i sundhedsfremmende og forebyggende tiltag i hele kommunen med udgangspunkt i evidensbaserede retningslinjer. Du skal undervise, rådgive og yde faglig sparring til personale og ledere i kommunen.

Halsnæs KommuneBARSELSVIKARIAT SOM KULTURKONSULENT

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi søger en initiativrig og kulturfaglig stærk barselsvikar, der kan løfte en bred vifte af opgaver inden for kulturområdet og Åben Skole.

Som kulturkonsulent i Halsnæs Kommune er du kommunens fagkonsulent på kulturområdet og arbejder såvel analytisk og strategisk som praktisk med udvikling, projekter og tiltag inden for kulturområdet. Samtidig fungerer du som kommunens Åben Skole-koordinator, og du driver og sikrer udvikling i fælles tiltag på Åben skole-området for folkeskolerne i Halsnæs.

ARBEJDSOPGAVER:

 • Udarbejde sagsfremstillinger, strategier og lign. inden for kulturområdet til politisk behandling
 • Planlægning, styring og afvikling af kulturprojekter og events, herunder kulturprojekter i forbindelse med den regionale kulturaftale
 • Åben Skole-projekter og aktiviteter bredt inden for kultur, idræt, samfund og natur
STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
Halsnæs KommunePædagog 34 t. til SFO på Frederiksværk Skole

Halsnæs Kommune

Vi søger en relationskompetent og faglig dygtig uddannet pædagog. Stillingen er i vores SFO og i vores indskoling. Stillingen er på 34 timer og ønskes besat fra 1.3.21.

Vi tror at du har klare pædagogiske holdninger og har lyst til at skabe et trygt og udviklende miljø for vores elever i samarbejde med dit team i skolen og dine kolleger i SFO. Vi vil fortsat skabe et stærkt samarbejde, hvor vi får sat jeres forskellige kompetencer i spil til gavn for vores elever og deres trivsel.

Vi arbejder professionelt og ambitiøst for at give det bedste skoleforløb for alle, så børnene udvikler sig mest muligt personligt, fagligt og socialt. Vi har et godt kollegialt fællesskab i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor dagene sjældent er ens.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Halsnæs KommuneAmbitiøs pædagog søges til 37 timer i vuggestueteam i Børnehuset Kregme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vil du være med til at skabe høj pædagogisk kvalitet i Børnehuset Kregme?

Er du interesseret i at arbejde i en stor integreret institution med en positiv dynamisk stemning? Kan du lide at have en høj grad af indflydelse på den pædagogiske praksis og tør du blive dygtig i et refleksivt samspil med dygtige og engagerede kollegaer? Så er du måske den nye kollega, som vi vil have glæde af at arbejde sammen med.

Børnehuset Kregme ligger i udkanten af Frederiksværk i et område med meget nybyggeri og et kvarter som vokser. Børnehuset er et stort lyst hus, som stod færdigt i 2009. Vi har plads til 60 børnehavebørn og 40 vuggestuebørn, og vi er som udgangspunkt organiseret i 8 stuer, 4 teams med 5 personaler i hvert.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælper til nattevagter i Hjemmeplejen

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi søger en dygtig social- og sundhedshjælper til at hjælpe borgerne om natten i tæt samarbejde med sygeplejerske og assistent. Undervisning og anden introduktion foregår i dagtiden.

Mødested er i Sygeplejen, så man arbejder samlet om natten. Derfra kører man alene ud i bil til borgerne.

Vi tilbyder;

 • Individuelt tilrettelagt introduktion med tilknytning af mentor
 • Undervisning i omsorgssystem og nye tiltag
 • Godt arbejdsmiljø med en god tone og plads til gode idéer
Bygma
Sælger

Bygma, Frederiksværk

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Indrykket: 
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.