48 job matcher din søgning 48 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SuperBrugsen Slagtersvend, SuperBrugsen, Gilleleje

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ca. 100 engagerede medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af conveniencevarer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gribskov Kommune
Udskolingslærer til Gilbjergskolen

Gribskov Kommune, Gilleleje

Gilbjergskolens udskoling søger lærer, som brænder for matematik og naturfag

Gilbjergskolen er en folkeskole med adresse i og omkring det smukke Gilleleje i Gribskov Kommune.

Vi lægger vægt på faglighed, innovation, fællesskab og ordentlighed. Vi tager det med os, der virker, men vi er ikke bange for at prøve nyt. Vi arbejder i en skolestruktur med teamdannelser herunder klasseteams, årgangsteams, linjeteams.

Af skolens 800 elever går ca. 260 i udskolingen. Herudover får du mere end 100 kompetente og engagerede kolleger.

Vi tilbyder

 • Ansættelse på en skole, der tør kigge på egen praksis
 • Fagligt stærke teams
 • En dygtig og inkluderende medarbejderstab
 • Mulighed for indflydelse på opgaven
Gribskov Kommune
Gem
Gribskov Kommune
Planlægger med udekørende funktion til Helhedsplejen

Gribskov Kommune, Helsinge, Græsted eller Gilleleje

Struktureret, engageret og fagligt kompetent planlægger med udekørende funktion

Vi søger en ny kollega, der kan varetage kombinerede opgaver indenfor vagtplanlægning og administration samt borgernære opgaver som del af en udekørende funktion.

Du bliver en del af en tværfaglig gruppe bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Vi vægter faglig sparring og triage højt, og vi samarbejder målrettet på at skabe en god arbejdsplads med fokus på faglighed, kvalitet og udvikling.

Vi arbejder ud fra en sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang, hvor vi støtter borgerne i at blive medansvarlige for eget liv med udgangspunkt i deres egne ressourcer og behov.

Gribskov Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektlederen som sætter strøm til fremtidens ladestandere

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup og Gilleleje

Vi er lige nu på udkig efter vores næste projektleder til vores kabel- og forsyningsafdeling.

Vi leder efter dig, som kan mærke nysgerrigheden vokse, når vi fortæller, at du bidrager til den grønne omstilling og at du vil være involveret i mange mindre projekter ad gangen, fordi dit primære fokus vil være på forsyning til fremtidens ladestandere. Et forretningsområde, hvor god procesledelse er mindst lige så vigtigt som god projektledelse.

Vi har kontorer i Glostrup og Gilleleje, som du kan benytte afhængig af, hvilken lokation som passer bedst ind i din hverdag. Forvent dog en alsidig hverdag, hvor du både vil have din gang på pladserne såvel som på kontoret.

Leitech Instruments ApS Maskinarbejder/industrioperatør

Leitech Instruments ApS, Gilleleje

Til vore 2 CNC-drejebænke søger vi dygtig maskinarbejder/industrioperatør.

Da vor dygtige mangeårige kollega har valgt at starte som selvstændig, søger vi ny en medarbejder til vor egenproduktion.

Primære arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne er varierede og oftest i små serier, indenfor følgende:

 • CNC-drejning på vor Biglia B 301 SM samt Nakamura – Tome WT-150
 • Indkøring, opstilling og bearbejdning af emner
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Altiden Omsorg A/S
Vi søger afløsere til Bakkebo Omsorgscenter

Altiden Omsorg A/S, Gilleleje

Vil du skabe nærvær og gode stunder for vores beboere på Bakkebo? Så har vi et spændende og studierelevant job til dig.

Har du en sundhedsfaglig profil gemt i dig? Du går måske med overvejelser omkring at påbegynde uddannelse inden for de sundhedsfaglige fag – eller måske er du bare på udkig efter et job. Hos os får du, uanset dine overvejelser, muligheden for et spændende job og relevant erfaring.

Du vil indgå i den daglige pleje og dine arbejdsopgaver vil blandt være at hjælpe beboere med de daglige gøremål. Du får selvfølgelig den nødvendige oplæring, løbende sparring og støtte i et alsidigt job med gode udviklingsmuligheder.

Altiden Omsorg A/S
Gem
Gribskov Kommune
Sommerferiejob i Helhedsplejen

Gribskov Kommune

Vi søger dig, som gerne vil arbejde enten som timelønnet eller i et vikariat over sommeren i hjemmeplejen i Gribskov Kommune. Du har måske en faglig baggrund inden for faget eller en interesse for faget. Du vil gerne, sammen med os, arbejde med opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem. Vi er en udekørende funktion, og kørekort er derfor nødvendigt.

Vi arbejder i teams, der udover et tæt samarbejde, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden også vægter et tæt tværfagligt samarbejde med bl.a. praktiserende læger, akutfunktionen og visitationen.

Hvad kan vi tilbyde dig

 • Opgaver hos borgerne tilpasset dit kompetenceniveau og evt. faglige baggrund.
 • God introduktion også med udgangspunkt i dine kompetencer.
 • Relevant undervisning og sidemandsoplæring.
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Visitator til team visitation og hjælpemidler

Gribskov Kommune, Gilleleje

Hvis du har mod på at indgå i et engageret og udfordrende fagligt fællesskab, hvor der lægges vægt på samarbejde og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, er vi måske det helt rigtige sted for dig.

Vores nye kollega skal være optaget af at skabe sammenhæng og arbejde med udgangspunkt i den enkelte borgers værdier og ønsker; naturligvis inden for lovgivningens rammer.

Du står i dag med en kompetenceprofil du vil bringe i spil på myndighedsområdet, som visitator, og du har en uddannelsesmæssig baggrund som matcher stillingen. Du kan både være uddannet terapeut eller sygeplejerske. I hverdagen skal du sikre, at visitation til servicelovsydelser er kendetegnet ved lovmedholdelighed, god forvaltningsskik og tydelige afgørelser.

Gribskov Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.