27 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

27 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
SuperBrugsen

Ferskvareleder, SuperBrugsen Gilleleje

Grib chancen hos SuperBrugsen Gilleleje og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 100 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • påvirke og udvikle et specifikt fagområde
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
TS-EL ApS

Dygtig og kvalitetsbevidst elektriker søges

Gilleleje

Vi mangler akut en dygtig elektriker, er det dig?

Vi beskæftiger os primært med renovering, spjældopgaver og nybyg, hvorfor du helst skal have erfaring med dette. Vores team befinder sig hovedsageligt i Nordsjælland, men har til tider også opgaver i København og omegn.

Vi tilbyder en alsidig hverdag med spændende opgaver, frihed under ansvar samt gode kollegaer og godt arbejdsmiljø.

Gem
SuperBrugsen

Slagtersvend, SuperBrugsen Gilleleje

Gilleleje, Hornbæk

Da vi laver et helt nyt set up i Gilleleje Brugsforening, hvor vi sammenlægger slagter og delikatessen fra begge butikker Hornbæk og Gilleleje, søger vi en ny slagter, som kan hjælpe os med og løfte denne opgave. Man bliver ansat med henblik på at arbejde i begge butikker, der bliver udarbejdet en arbejdsplan, så man ved hvor man skal møde.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet.

Gem
SuperBrugsen

Delikatesseassistent, SuperBrugsen Gilleleje

Gilleleje, Hornbæk

Da vi laver et helt nyt set up i Gilleleje Brugsforening, hvor vi sammenlægger slagter og delikatessen fra begge butikker Hornbæk og Gilleleje, søger vi nye hænder som kan hjælpe os med og løfte denne opgave.

Man bliver ansat med henblik på at arbejde i begge butikker, der bliver udarbejdet en arbejdsplan, så man ved hvor man skal møde.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet.

Gem
NOVASOL part of Awaze

Cleaning Supervisor

Gilleleje

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være almindelig rengøring samt hovedrengøringer af feriehuse, planlægning og prioritet af hovedrengøringer, ansvar for at vi lever op til høj kvalitet og standarder samt ansættelse og oplæring af personale m.m.

Du tilbydes en alsidig og spændende stilling i en førende virksomhed. Af personalegoder får du bl.a. gode rabatter på leje af feriehuse i Europa til dig, din familie og venner.

NOVASOL part of Awaze
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Er du projektlederen, som motiveres af at sikre driften af det danske elnet?

Gilleleje eller Glostrup

Så ligger muligheden for dine fødder! Vi har lige nu en stilling, som projektleder, hvor du sammen med dit hold af dygtige kolleger i vores kabel- og forsyningsafdeling tager hånd om drift og vedligehold af eksisterende el-forsyningsledninger. Forvent en varieret hverdag, hvor du både bruger tid på kontoret, men også er ude på pladserne.

Foruden dit store fokus på at drifte og vedligeholde eksisterende el-forsyningsledninger, vil du i samspil – med din projektchef – have fokus på at drive din egen faglige udvikling til næste niveau. Og det er uanset om du kommer fra en lignende stilling eller at du er ny i jobbet som projektleder.

Gem
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Indtag rollen som projektleder i vores kabelafdeling og bidrag til den grønne omstilling

Gilleleje eller Glostrup

Kan du mærke motivationen for at arbejde med langvarige kundekontrakter og tilmed bidrage positivt til fremtidens grønne omstilling i Danmark? Så har du muligvis snart en plads på vores hold! Lige nu er vi på udkig efter vores næste projektleder, som motiveres af en central og selvstændig rolle, hvor du får ansvaret for egne kabelprojekter fra start til slut.

Dit team har base i vores afdeling i Gilleleje, hvor du også vil have din daglige gang – når du altså ikke lige lægger vejen forbi pladserne. Når du er landet godt i afdelingen og har fået styr på projekter og processer, er der rig mulighed for at benytte vores kontor i Glostrup, hvis det passer bedre i din hverdag.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
NY FORM A/S

Vil du være med på holdet i Gilleleje som butikschef?

Gilleleje

Er du vild med at sælge sports- og fritidstøj? Motiveres du af at drive butik og brænder du for at skabe resultater? Sætter du en ære i, at butikken står salgsklar og inspirerende?

Som den ansvarlige styrer du din ”egen” butik i henhold til NY FORM´s koncept og visioner. Du har det fulde ansvar for butikkens resultater og de driftsmæssige opgaver, samt ansvar for personalet, herunder motivering og udvikling. Ydermere udarbejdelse af vagtplaner og ansættelse samt oplæring.

Gem
TO VVS ApS

VVS-montører søges til TO VVS ApS!

Gilleleje

Er du på udkig efter mere end bare et job? Hos TO VVS ApS går vi imod strømmen og skaber et arbejdsmiljø, der kombinerer professionalisme med en afslappet og hyggelig atmosfære.

Hvad tilbyder vi?

 • En mulighed for avancering til f.eks. projektleder eller serviceleder.
 • Et humoristisk og dynamisk team, hvor et smil og en god latter er en del af hverdagen.
 • Moderne udstyr, herunder biler med automatgear og smartphones
TO VVS ApS
Gem
Store-Pit ApS

Lagermedarbejder

Gilleleje

Er du en glad og energisk person, der leder efter en spændende mulighed for at arbejde i en travl og engageret virksomhed? Er du detaljeorienteret og sætter pris på strukturerede processer, men samtidig klar til at håndtere forskelligartede opgaver i løbet af dagen?

Som en vigtig del af vores team vil du have mulighed for at spille en afgørende rolle i vores daglige drift. Din indsats vil være med til at sikre, at vores lager er velorganiseret og produktivt, hvilket er afgørende for vores virksomheds succes.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV