20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 20 resultater.
DamsgaardenVikarer

Damsgaarden, Gilleleje

Vi søger fagligt stærke vikarer, der brænder for at gøre en forskel for borgere med autismespektrumforstyrrelse

På Damsgaarden arbejder vi ud fra en resursefokuseret og anerkendende tilgang til beboerne, og gårdens dyr og naturen indgår som en integreret del af den pædagogiske praksis.

Som vikar kan du forvente:

 • at få en grundig introduktion til arbejdet med beboerne
 • at du bliver del af en tværfagligt sammensat personalegruppe
 • og at du indgår i den daglige drift og faglige udvikling som en ligeværdig medspiller
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Gribskov Kommune
Teamleder til Gribskov Helhedspleje

Gribskov Kommune, Gilleleje

Vil du være med til at bygge hjemmeplejen op, samt udvikle nye borgerrettede tværfaglige teams? Er du ambitiøs og god til at lede andre med afsæt i praksis?

Kan du sige ja til Gribskov Kommunes værdier – åbenhed, tillid, respekt, deltagelse, mod og fleksibilitet? Så er det måske dig vi søger til den nye stilling som teamleder.

Vi er en helt ny og ung organisation. Hvor Hjemmeplejen blev hjemtaget i december 2019 og for nyligt er Hjemmeplejen og Sygeplejen blevet samlet i én organisation. Vi er i en rivende udvikling, og har højt til loftet og god plads til nye idéer. Og her får du en unik mulighed for at blive en del af det hold, som skal være med til at skabe fundamentet for hjemmeplejen og den nye organisering.

Gribskov Kommune
OK-Fonden
Vores dygtige SSA-nattevagt skal læse videre - derfor mangler vi dig!

OK-Fonden, Gilleleje

Du får rig mulighed for at sætte dit præg på kulturen, hverdagen og fagligheden på Bavne Ager, når du sammen med et stærkt hold af dygtige kollegaer skal tage del i den endnu nye hverdag, hvor vi skaber et plejehjem, hvor hjemlighed, imødekommenhed, værdighed og naturligvis - mennesket - står helt forrest.

Med dit unikke bidrag - fagligt og menneskeligt - kan du være med til at sikre kvaliteten af sygeplejen og omsorgen på Bavne Ager. Gennem din erfaring, viden og dømmekraft koordinerer og prioriterer du sygeplejen hos beboerne. Når der er behov, kan du reflektere, støtte og sparre med dine kollegaer ift. de problemstillinger og særlige situationer, der kan opstå om natten. Gennem dit skarpe sundhedsfaglige fokus, kan du blandt andet varetage udredning og forebyggelse af fald, utilsigtede hændelser og indlæggelser for borgerne. Som SSA bliver du ansvarshavende medicinfaglig.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
jem & fix A/STimelønnet assistance med lukkeansvar (deltid) - Gilleleje

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Med stillingen følger også et lukkeansvar, hvor du får ansvaret for butikken og aflåsning af denne, når ledelsen ikke er tilstede.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Gribskov Kommune
Socialrådgiver/-formidler til Familierådgivningen i Social og Sundhed

Gribskov Kommune, Gilleleje

Gribskov Kommune ønsker at arbejde efter "Sveriges-modellen" på børne- og ungeområdet. Et tættere samarbejde med familierne – har du lyst til at være med?

Vi søger en socialrådgiver/-formidler til fastansættelse i et af vores distriktsteam i Familierådgivningen i Gribskov Kommune.

Vi er organiseret således, at børn og unge oplever færrest mulige skift, hvor rådgiverne varetager det samlede forløb i igangværende sager med underretning, undersøgelse og foranstaltning. Dette sikrer kontinuitet og flow i sagsbehandlingen overfor borgeren og giver rådgiverne mulighed for, at få erfaring og udvikle sig indenfor alle sagsbehandlingsskridt.

Gribskov Kommune
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Gilleleje

jem & fix A/S

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

 • Du har afsluttet 9. klasse
 • Du er interesseret i deltidsarbejde på cirka 4 ugentlige timer
 • Du er indstillet på at arbejde i weekenden
 • Du er udadvendt og kan lide at omgås andre mennesker
 • Du er samarbejdsvillig og ansvarsfuld
Gribskov Kommune
Sagsbehandlende ergoterapeut eller fysioterapeut

Gribskov Kommune, Gilleleje

Hvis du har mod på at indgå i et engageret og udfordrende fagligt fællesskab, hvor der lægges vægt på samarbejde og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, er vi måske det helt rigtige sted for dig.

Du har interesse for og er faglig kompetent på myndighedsområdet som sagsbehandlende terapeut og du har en uddannelsesmæssig baggrund som enten ergo- eller fysioterapeut. Du skal være med til, at sagsbehandle efter Servicelovens § 112, 113 og 116 som er kendetegnet ved lovmedholdelighed, god forvaltningsskik og tydelige afgørelser.

Du skal have interesse i at arbejde i en udviklingsorienteret organisation, der ikke er bange for at tænke og prøve nyt

Gribskov Kommune
Handicaphjælper
Vikar søges til 61-årig kvinde med sygdommen ALS.
Gilleleje
DUOS
SCT Transport søger kontor- og økonomielever
Vi har gode erfaringer med at uddanne ”superelever” – er du den næste i rækken?
SCT Transport A/S, Gilleleje, Hillerød
Elevplads.dk
Boligmægler med partnerpotentiale
Er du resultatorienteret og kundemindet?
EDC Torben Mikeli Olsen, Gilleleje
EDC-gruppen