25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
OK-Fonden
Vil du have fast deltids-/studiejob?

OK-Fonden, Gilleleje

Vi søger deltidsmedarbejdere til at skabe tryghed og det gode liv på plejehjemmet Bavne Ager

Vi har brug for dig, der

 • Vil indgå i et fast weekendrul, f.eks. hver 2. eller 3. weekend
 • Har lyst til at arbejde i ferierne
 • Er uddannet indenfor plejeområdet
 • Er ufaglært, men har erfaring med at arbejde med ældre mennesker

Som deltidsmedarbjeder/afløser skal du sammen med resten af dine kollegaer bidrage til skabe et plejehjem, hvor hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og mennesket står helt forrest.

OK-Fonden
Fast deltids/studiejob på plejehjemmet Bavne Ager

OK-Fonden, Gilleleje

Vi søger deltidsmedarbejdere til at skabe tryghed og det gode liv på plejehjemmet Bavne Ager. Som deltidsmedarbejder/afløser skal du sammen med resten af dine kollegaer bidrage til skabe et plejehjem, hvor hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og mennesket står helt forrest.

Vi har brug for dig, der

 • Vil indgå i et fast weekendrul, f.eks. hver 2. eller 3. weekend
 • Har lyst til at arbejde i ferierne
 • Er uddannet indenfor plejeområdet, eller er ufaglært, men har erfaring med at arbejde med ældre mennesker, eller
 • Er studerende eller elev, og har lyst til at bruge din ny tillærte viden

Vi hører også gerne fra dig, hvis du blot ønsker at være løst tilknyttet som afløser

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Landmålingstekniker

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup og Gilleleje

Er du klar til en afvekslende arbejdsdag med ansvar for en bred vifte af landmålingsopgaver? Motiveres du af et varierende arbejdsmiljø hvor du veksler mellem at være på farten og foran computeren? Og leverer du høj kvalitet til tiden for at sikre tilfredse kunder? Så har du mulighed for at blive en del af landmålerteamet i Nordkysten. Jobbet byder på et bredt ansvarsområde i tæt samarbejde med dygtige kolleger.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling hvor mange faglige kompetencer kommer i spil
 • Et selvstændigt arbejde, hvor du i høj grad selv planlægger din arbejdsdag
 • Mulighed for at følge et projekt fra start til slut

Dit arbejdssted vil være fordelt over primært vores pladser i Storkøbenhavn med base på vores kontorer i Gilleleje og Glostrup.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Ønsker du at kombinere din tekniske faglighed indenfor gadebelysning med ledererfaring - og samler du på gode kundeoplevelser?

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje eller Glostrup

Netop det kan blive din hverdag hos Nordkysten A/S, hvor du som central teamleder vil være med til at fortsætte arbejdet med at udvide elafdelingen. Stillingen byder på et bredt ansvarsområde og mulighed for stor faglig og personlig udvikling i et innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Du får en selvstændig rolle og løfter ansvaret for projekternes økonomi og kvalitetsmål i tæt samarbejde med divisionschefen, kolleger på tværs af organisationen og eksterne samarbejdspartnere. Du slipper først kunden, når forventningerne er indfriet og alle er tilfredse.

Du er en succes i rollen som teamleder, når du lykkes med at:

 • Skabe gode kundeoplevelser baseret på optimale løsninger
 • Skaffe nyt arbejde til afdelingen (gennem opsøgende arbejde)
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Nybolig
Ejendomsmægler søges til Nybolig Egelund i Gilleleje

Nybolig

Vi har travlt, rigtig travlt og søger derfor en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent. Har du gennemslagskraft og store ambitioner? Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Egelund.

For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer.

Som [sælger eller mægler] kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

Nybolig
OK-Fonden
SSA Aftenvagt til Bavne Ager

OK-Fonden, Gilleleje

Ønsker du at følge dine arbejdsmæssige drømme, så er det lige dig vi mangler!

Bavne Ager åbnede i september 2019, og har plads til 72 beboere fordelt på 3 lunde. Kirsebærlunden, Birkelunden og Egelunden. Hvis du godt kan lide at have indflydelse, ikke er bange for at kaste dig ud i nye ting og holder af at være sammen med ældre mennesker, så kom og vær med i den spændende rejse på OK-Fondens friplejehjem Bavne Ager. Du har stadig rig mulighed for at få indflydelse på kulturen og arbejdsgangene.

Som social- og sundhedsassistent skal du sammen med resten af dine kolleger bidrage til skabe et plejehjem, hvor hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og mennesket står helt forrest. Vi arbejder tværfagligt og har foruden sundhedsfagligt personale, også pædagoger og terapeuter i vores personalegruppe.

OK-Fonden

Er du social- og sundhedshjælper og drømmer du om et meningsfuldt arbejdsliv - så læs med her

OK-Fonden, Gilleleje

Kom og vær med i den spændende rejse på friplejehjemmet Bavne Ager, hvor der stadig er rig mulighed for at få indflydelse på kulturen og arbejdsgangene. Vi går nye veje. Ikke altid i takt, men altid sammen, så beboere, familie, venner og kollegaer kan forfølge deres drømme og ”leve livet – hele livet”.

Du er social- og sundhedshjælper med blik for den enkelte beboers behov og ønsker, og kan handle efter det. Med dit unikke bidrag - fagligt og menneskeligt - kan du være med til at sikre kvaliteten af sygeplejen og omsorgen på Bavne Ager. Gennem din erfaring, faglighed, viden og dømmekraft koordinerer og prioriterer du sygeplejen hos beboerne. Gennem dit skarpe sundhedsfaglige fokus, kan du blandt andet varetage udredning og forebyggelse af fald, utilsigtede hændelser og indlæggelser for beboerne.

OK-Fonden
Ønsker du at følge dine arbejdsmæssige drømme, så er det lige dig vi mangler!

OK-Fonden, Gilleleje

Bavne Ager åbnede i september 2019, og har plads til 72 beboere fordelt på 3 lunde. Kirsebærlunden, Birkelunden og Egelunden. Hvis du godt kan lide at have indflydelse, ikke er bange for at kaste dig ud i nye ting og holder af at være sammen med ældre mennesker, så kom og vær med i den spændende rejse på OK-Fondens friplejehjem Bavne Ager. Du har stadig rig mulighed for at få indflydelse på kulturen og arbejdsgangene.

Du er social- og sundhedsassistent og er fagligt dygtig, og med evnen til at reflektere over de ting du observerer. Dit skarpe sundhedsfaglige fokus gør, at du kan arbejde med tidlig opsporing og triagering, samt formår at igangsætte relevante tiltag. f.eks. diverse undersøgelser, kontakt til læge eller andre samarbejdspartnere, og dermed varetage udredning og forebyggelse af forværring af kronisk sygdom eller akut opstået sygdom og dermed hindre unødige indlæggelser.

OK-Fonden
Ønsker du at følge dine arbejdsmæssige drømme, så er det lige dig vi mangler!

OK-Fonden, Gilleleje

Bavne Ager åbnede i september 2019, og har plads til 72 beboere fordelt på 3 lunde. Kirsebærlunden, Birkelunden og Egelunden. Hvis du godt kan lide at have indflydelse, ikke er bange for at kaste dig ud i nye ting og holder af at være sammen med ældre mennesker, så kom og vær med i den spændende rejse på OK-Fondens friplejehjem Bavne Ager. Du har stadig rig mulighed for at få indflydelse på kulturen og arbejdsgangene.

Du er social- og sundhedsassistent og er fagligt dygtig, og med evnen til at reflektere over de ting du observerer. Dit skarpe sundhedsfaglige fokus gør, at du kan arbejde med tidlig opsporing og triagering, samt formår at igangsætte relevante tiltag. F.eks. diverse undersøgelser, kontakt til læge eller andre samarbejdspartnere, og dermed varetage udredning og forebyggelse af forværring af kronisk sygdom eller akut opstået sygdom og dermed hindre unødige indlæggelser.

Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælper til Gribskov Helhedspleje

Gribskov Kommune, Gilleleje

Elsa Marie, Jannie, Anne og alle os andre har brug for dig, der er social- og sundhedshjælper.

Vi møder på arbejde for at gøre en faglig forskel og skabe et godt og trygt liv for borgerne i Gribskov kommune. Brænder du for et fælles vi, hvor kollegaer med forskellig faglighed, løfter opgaverne sammen, hjælper hinanden, og til sammen vil gøre det bedste for vores borgere, skal du læse nedenstående. Vækker det yderligere interesse, byder vi gerne på en kop kaffe og en snak med kommende kollegaer.

I den skønne fiskerby Gilleleje, hvor vinden blæser og solen næsten altid skinner ligger en af de tre lokationer af Helhedsplejen i Gribskov kommune. Helhedsplejen er en ny organisation som er sammenlagt i september i 2020, hvor får du mulighed for at sætte dit præg på organisationen.

Gribskov Kommune
Indrykket: