45 job matcher din søgning 45 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gribskov Kommune
Pædagog til Børnehuset Brumbassen i Blistrup, 35 timer

Gribskov Kommune, Græsted

Er du en pædagog, der går op i omsorg og børns bevægelse? Så søger Brumbassen dig

Ønsker du at arbejde i en institution med adgang til gode bevægelsesrum og erfarne kollegaer? Og vil du være del af en hverdag, hvor tryghed og omsorg går hånd i hånd med børns leg, læring og udvikling?

Så håber vi, at du bliver vores nye kollega. Brumbassen i Blistrup søger nemlig en pædagog, der vil skabe gode rammer for vores børn 35 timer om ugen.

Du vil blive en del af personalegruppe med en god portion humor. Vi er et mindre hus med en mindre personalegruppe. Det betyder, at vi giver plads til hinanden, udviser fleksibilitet og anerkender hinanden gensidigt. Derfor vil du hurtigt kunne føle dig hjemme i hverdagen, hvor vi fokuserer på at give trygge rammer og at udnytte legepladsen og nærområdet som læringsmiljø. Dertil har vi fokus på den sproglige indsats.

Gribskov Kommune
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Fonden Dagskolen Ternen Husk solcreme til læhjørnet - vi søger en pædagog

Fonden Dagskolen Ternen, Græsted

Foråret har ramt os og i læhjørnet mellem de hvide mure, hvor pædagoger og lærere hver dag vinteren over har hilst ”godmorgen” og stemt ind i hinandens nervesystem, varmer solen allerede godt. Samtalen er positiv. Vi er en skole i fremgang. Alle har gennem året været på samme efteruddannelse, så vi har etableret et fælles sprog i vores dialog og i statusrapporterne. Der er ny legeplads på vej og nye cykler et ved at blive samlet.

Vi søger en pædagog, gerne med autisme-erfaring. Som ansat på Ternen skal man have et særligt blik for vores elevgruppe. Have en tro på, at børn gerne vil gøre det godt.

Fonden Dagskolen Ternen Husk solcreme til læhjørnet - vi søger en lærer

Fonden Dagskolen Ternen, Græsted

Foråret har ramt os og i læhjørnet mellem de hvide mure, hvor pædagoger og lærere hver dag vinteren over har hilst ”godmorgen” og stemt ind i hinandens nervesystem, varmer solen allerede godt. Samtalen er positiv. Vi er en skole i fremgang. Alle har gennem året været på samme efteruddannelse, så vi har etableret et fælles sprog i vores dialog og i statusrapporterne. Der er ny legeplads på vej og nye cykler et ved at blive samlet.

Vi søger en lærer, der kan have matematik med udskolingen på skemaet, gerne med autisme-erfaring. Som ansat på Ternen skal man have et særligt blik for vores elevgruppe. Have en tro på, at børn gerne vil gøre det godt.

Gribskov Kommune
Tre uddannede lærere til Gribskolen

Gribskov Kommune, Græsted

Kan du stå på hænder, tale tysk eller spille guitar?

På Gribskolen er vi godt i gang med årets fagfordeling, og vi søger lige nu tre dygtige kolleger.

Vi har på Gribskolen stort fokus på, at læring og trivsel går hånd i hånd. I det kommende skoleår kommer vi til at have et særligt fokus på hvordan vores professionelle praksis på skolen kan være med til at øge begge dele hos vores elever.

Vi skal derudover også øve os på en mere fleksibel planlægning af både undervisning og aktiviteter i det kommende skoleår.

Den ene stilling vil primært være i vores indskoling med matematik som omdrejningspunkt - og gerne musik. Derudover har vi brug for to lærere til vores mellemtrin og udskoling, gerne med kompetencer i dansk, tysk, historie/samfundsfag eller engelsk.

Gribskov Kommune
Altiden Omsorg A/S
Botilbud i Græsted søger pædagog

Altiden Omsorg A/S

Drømmer du om et ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor du vil være med til at præge udviklingen og fagligheden i et nyopstartet tilbud?

Altiden søger engagerede medarbejdere, som brænder for at skabe en meningsfuld hverdag for beboerne med øje for den enkeltes livskvalitet og udvikling. Vi arbejder ud fra en anerkendende pædagogisk tilgang og visuel struktureret pædagogik, hvor målet er at støtte borgerne i udvikling af deres sociale og kognitive færdigheder.

Målgruppen er voksne med Autisme-Spektrum forstyrrelser samt andre udviklingsforstyrrelser. Beboerne har behov for trygge og individuelt strukturerede rammer for at kunne overskue hverdagen.

Altiden Omsorg A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gribskov Kommune
To pædagogmedhjælpere til Gribskolen FO afd. Græsted og Tingbakken

Gribskov Kommune, Græsted

Vi søger to pædagogmedhjælpere – 25 timer ugentligt. En til afdelingen i Græsted og en til afdelingen på Tingbakken og gerne med erfaring med børn i alderen 6-13 år.

Du skal være interesseret i at arbejde og være en del af et i forvejen fremragende tilbud, hvor vi har en god omgangstone og hvor der er plads til humor.

Du skal være klar på at indgå med en arbejdstid primært om eftermiddagen.

Du skal være med til at give børnene i fritidsordningen en sjov eftermiddag med masser af glæde og sjove timer. Du skal være bevidst om at handle i overensstemmelse med Gribskolens pædagogiske grundlag og kommunens børne og ungepolitik.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Pædagog til Gribskolen FO, afd. Hyggen - 30 timer ugentligt

Gribskov Kommune, Græsted

Vi søger en pædagog, gerne med erfaring med børn i alderen 6-13 år

Du skal være interesseret i at arbejde og være en del af et i forvejen fremragende tilbud, hvor vi vægter det relationelle arbejde højt.

Du skal være klar på, at indgå i en arbejdstid der primært ligger om eftermiddagen, og herunder have fornemmelse og forståelse for pædagogens rolle i Fo´ens hverdag.

Du skal være med til at få bragt fokus på det pædagogiske arbejde, i fritidsordningen. Og du skal være bevidst om at handle i overensstemmelse med Gribskolens pædagogiske grundlag og kommunens børne og ungepolitik.

Gribskov Kommune
Gem
Gribskov Kommune
Planlægger med udekørende funktion til Helhedsplejen

Gribskov Kommune, Helsinge, Græsted eller Gilleleje

Struktureret, engageret og fagligt kompetent planlægger med udekørende funktion

Vi søger en ny kollega, der kan varetage kombinerede opgaver indenfor vagtplanlægning og administration samt borgernære opgaver som del af en udekørende funktion.

Du bliver en del af en tværfaglig gruppe bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Vi vægter faglig sparring og triage højt, og vi samarbejder målrettet på at skabe en god arbejdsplads med fokus på faglighed, kvalitet og udvikling.

Vi arbejder ud fra en sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang, hvor vi støtter borgerne i at blive medansvarlige for eget liv med udgangspunkt i deres egne ressourcer og behov.

Gribskov Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: