31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Sydvesta A/SSælger til Fyn og Sydjylland

Sydvesta A/S

Vi søger en sælger, der vil blive en del af salgsteamet og være med til at styrke relationerne til eksisterende og nye kunder, styre salgsprocessen samt udvide kundeporteføljen.

Som salgskonsulent skal du – i tæt samspil med dine kollegaer – videreudvikle det professionelle samarbejde med eksisterende kunder og opbygge nye kunderelationer. Dit daglige virke er i marken hos dine kunder, hvor du vil planlægge og eksekvere diverse salgsfremmende aktiviteter og udstillinger i butikkerne, således at salget ud af butikkerne optimeres bedst muligt.

Du kendetegnes ved at være resultatorienteret, tillidsvækkende og vedholdende, og er kendt for at have en naturlig gennemslagskraft. I det daglige kører du ud til kunderne med udgangspunkt fra din egen bopæl, og det er derfor særdeles vigtigt, at du kan planlægge din egen salgsindsats, er selvdrevet og vant til at arbejde selvstændigt.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Hjemmearbejdende kundeservicemedarbejdere med flair for IT søges til Webhelp

Webhelp

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København. Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Mulighed for hjemmearbejde
Arla Foods
SAP Project Manager - Aarhus

Arla Foods, Viby J.

Do you have firm experience in running projects and agile ways or working? And do you want to be part of creating the foundations for Arla digitalization?

You will be an important player in our organization as you facilitate the delivery of several key initiatives in close collaboration with your team and internal stakeholders across Arla Foods. As a real team player, you have a passion for working with agile principles and take pride in solving complex dilemmas.

More specifically, your responsibilities include:

 • Drive the delivery of projects across the IT Solutions Organization
 • Ensure engagement of key resources stakeholders within IT
Arla Foods
Hjemmearbejdsplads
Mercer Pensionsrådgivning A/S
Sales Executive – B2B sales

Mercer Pensionsrådgivning A/S

Hvis uvildig rådgivning, høj etik og stærk faglighed også er kerneværdier for dig, så er du lige den, vi søger!

Mercer ønsker at hjælpe vores nuværende og fremtidige kunder med det seneste og bedste, som pensionsbranchen kan tilbyde. Derfor søger vi lige nu en kollega, som kan hjælpe med at nå ud med budskabet til de kunder, der ikke allerede samarbejder med os.

Så trives du med opsøgende salg og rådgivning af kunder inden for pension og sundhedsforsikringer, gerne med specielt fokus på forebyggende sundhedsordninger og på bæredygtige investeringer, så kan du meget vel være den rette til vores team.

Da meget af dit arbejde foregår i samarbejde med mæglere og kolleger i hele landet, er din bopæl af mindre betydning, men du må påregne at komme på et af vores kontorer jævnligt.

Mercer Pensionsrådgivning A/S
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderProduct Owner

TimeXtender

A bold challenger and bridge-building Product Owner to TimeXtender.

Do you want to have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will branch our Operational Data Exchange out to other cloud data platforms beginning with Snowflake? Then read on, it sounds like we are the perfect match!

We are looking for:

 • A PO with a thorough understanding of business value and what opportunities in the product we can take advantage of or what limitations we must overcome to deliver such value
 • An IT/Software educational and working background
 • IT knowledge in data warehousing, software development, and preferably BI
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Hjemmearbejdsplads
Hørning Parket A/S
Dedikeret ekstern projektsælger til Danmark

Hørning Parket A/S

Med ønsket om at fortsætte udbygningen af betjeningen af arkitekter, rådgivere og salget til gulventreprenører i Danmark søger Hørning Parket en projektsælger til at indgå i vores stærke og erfarne salgsteam i vores unikke fabrik.

Med udgangspunkt fra din hjemadresse planlægger du selv din hverdag med besøg hos nye og eksisterende kunder. Din primære opgave vil være proaktivt at bearbejde eksisterende og nye kunder i Danmark samt at håndtere forespørgsler, små som store og vedligeholde og udbygge relationerne med rådgivere og kunder, for derigennem at udvikle salget. Du vil - efter grundig oplæring - selv være i stand til at håndtere tilbudsgivning og opfølgning. Du støttes naturligvis altid igennem et tæt samarbejde af vores danske salgsteam.

Hørning Parket A/S
Lauritzen FondenServiceminded housekeeper (deltid) til Klithuset

Lauritzen Fonden, Dronningmølle

Som housekeeper i Klithuset vil du få en omskiftelig og travl hverdag med mange forskellige praktiske opgaver med fokus på at skabe de helt rigtige rammer for vores mange gæster.

Klithuset ligger på en uforstyrret strandgrund helt ud til Øresund, 500 meter fra Dronningmølle by. Det er ejet af Lauritzen Fonden og udlejes i dag udelukkende internt i Lauritzen-gruppen til medarbejderes private arrangementer og virksomhedernes konferencer.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at bestå af:

 • Opgaver inden for rengøring, herunder oprydning, opfyldning og varebestilling
 • Ansvarlig for kontakt til eksternt rengøringsfirma, herunder kvalitetssikring og opfølgning
 • Kontakt til gæster, herunder modtagelse af gæster og fremvisning af Klithuset
 • Kontakt til leverandører og håndværkere
Hjemmearbejdsplads
Euromaster Danmark A/SKey Account Manager til Euromaster - Region Nord

Euromaster Danmark A/S

Er du drevet af at skabe salg og vækst? Ved du noget om dæk? Er du en af branchens tunge drenge ? Er du struktureret, flittig, målrettet og en vindertype?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har vi en super spændende udfordring til dig, hvor du får en spændende dagligdag, gode kolleger og et job, hvor du kan gøre en afgørende forskel. Og for nogle af vores centre, kan du ligefrem være den afgørende faktor i bestræbelserne på at få succes.

Dit job bliver at servicere og sælge vores palet af løsninger til vores kundesegmenter (Last og Light-segmentet). Titlen bliver Key Account Manager Nord, hvor du refererer til Salgs-direktøren. Med udgangspunkt i dit hjemmekontor, dækker du hele region Midt- og Nordjylland.

Hjemmearbejdsplads
Foodjob Nordic
Country Manager Denmark (m/f/x) for renowned beverage brand

Foodjob Nordic is recruiting on behalf of a client

Are you ready for the next career step and to unleash the potential in Denmark?

Foodjob Nordic is looking for an ambitious commercial profile to join our client - a significant producer of beverages marketed under very well known brands with commitment to great taste, health and sustainability.

As Country Manager you will executing the strategy for the Danish market with responsibility for all sales related activities including revenue, distribution and profit objectives. This implies:

 • Leadership of all sales related activities Ownership of current customers and acquisition of new customers
 • Full responsibility of budget and listings
Foodjob Nordic
Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
Certus Forsikringsagentur ApSAssurandører

Certus Forsikringsagentur ApS

Vi søger selvstændige assurandører med bopæl i eller i nærheden af Trekantsområdet.

Ønsker du muligheden for en hverdag, du selv administrerer, og hvor arbejdet består i at oparbejde din egen kundekreds (portefølje), kunne Certus være det rigtige sted for dig.

Vi tilbyder forsikringsprodukter til private husstande. Vores formidlingskoncept bygger på hhv. gammeldags salg af forsikringer, som foregår i kundernes eget hjem og hvor agenten bliver kundens primære kontaktperson samt via telemarketingsalg.

Hjemmearbejdsplads
Indexed ApSDigital projektleder søges til udviklingshus

Indexed ApS

Vi søger en digital projektleder, som kan være bindeleddet mellem kunde og udviklingsteam. Du vil være en del af processen fra første kundekontakt til endelig levering af projektet.

Projekter kan være mindre opgaver i den daglige drift til nye platforme, webshops og hjemmesider bygget fra bunden. Et vis kendskab til onlinebranchen vil være en fordel, men ikke et krav.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Udspecificering af kravspecifikation, sitemap og milestones i dialog med kunden
 • Tilbudsgivning
 • Dialog mellem udvikler og kunde
Mulighed for hjemmearbejde
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Hjemmearbejdsplads
JS Danmark A/SMødebooker til virtuelt team

JS Danmark A/S

Er du en selvstændig sælger med et naturligt hunter-instinkt? Og motiveres du af at arbejde i en KPI- og performancedrevet virksomhed med frihed under ansvar?

Så kan du lige nu blive en del af en positiv og proaktiv arbejdsplads, hvor det er muligt at få arbejdsliv og familieliv til at gå op i en højere enhed.

Til trods for coronakrisen havde vi i 2020 det bedste år i 10 år, og væksten fortsætter. Denne situation vil vi gerne udnytte til at omstille os til at blive en mere digital og virtuel virksomhed.

Vi har derfor valgt at styrke vores salgsorganisation yderligere med et nyt virtuelt team bestående af resultatdrevne og strukturerede mødebookere. Mødebookerne skal ved hjælp af vores nyeste teknologi inspirere vores kunder virtuelt gennem individuelle onlinepræsentationer for at overbevise dem om vores produkt og koncept.

Hjemmearbejdsplads
JS Danmark A/SAnnoncesælger til virtuelt team

JS Danmark A/S

Er du Sælger med stort S? Trives du i en travl hverdag, hvor KPI’er, konkurrence og salgstal er for øje, samtidig med at du har seriøse muligheder for at tjene en god løn uden loft?

Så kan du lige nu blive en del af JS Danmark A/S’ nye virtuelle team af dygtige annoncesælgere, som får mulighed for at drive arbejdet hjemmefra. Til trods for coronakrisen havde vi 2020 det bedste år i 10 år, og væksten fortsætter. Denne situation vil vi gerne udnytte til at omstille os til at blive en mere digital og virtuel virksomhed.

Jobbet:

 • Din primære opgave er at tilbyde den mest optimale annonceløsning til dine kunder via telefonen.
 • Du indhenter annoncemateriale fra dine kunder og forstår at overholde deadlines.
 • Det er dit ansvar at varetage egen kundeportefølje samt at opnå et månedligt salgsbudget på 400.000 kr.