20 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

20 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
SuperBrugsen

Slagtersvend, SuperBrugsen Gilleleje

Gilleleje, Hornbæk

Da vi laver et helt nyt set up i Gilleleje Brugsforening, hvor vi sammenlægger slagter og delikatessen fra begge butikker Hornbæk og Gilleleje, søger vi en ny slagter, som kan hjælpe os med og løfte denne opgave. Man bliver ansat med henblik på at arbejde i begge butikker, der bliver udarbejdet en arbejdsplan, så man ved hvor man skal møde.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet.

Gem
SuperBrugsen

Delikatesseassistent, SuperBrugsen Gilleleje

Gilleleje, Hornbæk

Da vi laver et helt nyt set up i Gilleleje Brugsforening, hvor vi sammenlægger slagter og delikatessen fra begge butikker Hornbæk og Gilleleje, søger vi nye hænder som kan hjælpe os med og løfte denne opgave.

Man bliver ansat med henblik på at arbejde i begge butikker, der bliver udarbejdet en arbejdsplan, så man ved hvor man skal møde.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
OK-Fonden

Plejehjem i Hornbæk søger SSH til dagvagt og afløsere til sommerferien

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsPå plejehjemmet Hornbækhave vil du blive en del af et kompetent og venligt team, hvor der er høj trivsel, gode muligheder for sparring samt spændende udviklingsinitiativer.

Vi har fokus på kerneopgaven, som er at sikre kvalitet og værdighed i beboernes liv sammen med dygtige og handlekraftige kollegaer. Som medarbejder på Hornbækhave vil du få mulighed for at udvikle og gøre brug af din faglighed i tæt samarbejde med ambitiøse og kompetente kollegaer.

OK-Fonden
STRANDPAVILLONEN HORNBÆK ApS
Gem

Kok med flair søges

Hornbæk

Elsker du at arbejde med råvarer af kvalitet ?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
STRANDPAVILLONEN HORNBÆK ApS
Gem

Part time-Waiter for StrandPavillonen Hornbæk

Hornbæk

We search after Waiters to StrandPavillonen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
STRANDPAVILLONEN HORNBÆK ApS
Gem

Deltidstjener til Restaurant Hornbæk Bodega

Hornbæk

Vi søger den bedste deltidstjener til vores restauranter "Hornbæk Bodega" 10-20 timer ugentligt, erfaring er ikke et absolut must, men...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
STRANDPAVILLONEN HORNBÆK ApS
Gem

Køkkenmedhjælper m. erfaring søges

Hornbæk

Vi søger en køkkenassistent med tiltrædelse hurtigst muligt, men venter gerne på den rette kandidat.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Sauntehus Slotshotel
Gem

Tjener søges til Sauntehus Slotshotel

Hornbæk

Sauntehus Slotshotel som er en del af 6 danske slotshoteller, søger en tjener (fuldtid) til at varetage servering og fester på slottet, da vi har forrygende travlt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

REMA 1000 i Hornbæk - Servicemedarbejder

Hornbæk

Har du lyst til at arbejde som servicemedarbejder hos REMA 1000 i Hornbæk, så er det måske lige dig vi har brug for.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Coop

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV