122 job matcher din søgning 122 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

M/S Museet for SøfartKurator og researcher med internationalt udsyn

M/S Museet for Søfart, Helsingør

M/S Museet for Søfart søger antropolog/kulturhistoriker/kurator med flair for at finde og formidle de gode historier fra 400 års maritim kulturhistorie. Er det dig?

M/S Museet for Søfart skal over de næste par år udvikle helt nye faste udstillinger. Udstillingerne skal bygge videre på museets tradition for at skabe poetiske, sanselige og overraskende udstillinger, der henvender sig et bredt publikum, herunder især dem, der ikke interesserer sig for søfart – endnu.

Vi søger derfor en ny kollega til udstillingsteamet, der skal være med til at finde de gode historier, der ikke er blevet fortalt endnu, og de nye spændende vinkler på søfartshistorien, der skal danne rygrad i de nye udstillinger.

ILVA
Serviceminded deltidssælger

ILVA, Helsingør

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet og møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Marienlyst StrandhotelErfaren People & Culture Manager

Marienlyst Strandhotel, Helsingør

Vi er en arbejdsplads i en rivende udvikling, derfor ønsker vi at udvide vores ledelsesteam med en People & Culture Manager.

Vil du være med til at fortsætte udviklingen af Marienlyst Strandhotel med en stor indvirkning på den kultur, hvor vores medarbejdere trives og vores gæster kommer igen og igen?

Du er en strategisk sparringspartner i ledergruppen, du udvikler og uddanner ledere, etablerer rutiner og processer, men du elsker også grave dig ned i arbejdsret, arbejdsmiljø og medarbejderorganisationer.

Dine hovedopgaver:

 • Rekruttering A-Z
 • On-boarding og Off-boarding
 • Medarbejdersamtaler
 • Sparring og supportering med lederne
 • Personalesager
LindevangVikarer søges til bostøttefunktion i socialpsykiatrien

Lindevang

Vi søger vikarer som bostøtter til det velfungerende og anerkendte socialpsykiatriske botilbud Lindevang i Helsingør. Det er vigtigt for os, at du er fagligt kompetent, omstillingsparat og klar til at arbejde tæt sammen med de mennesker, der bor på Lindevang. På Lindevang er faglighed, trivsel samt personale- og beboerinddragelse i højsædet.

Dette er et job for dig, der kan lide at samarbejde med borgere om individuelle ønsker for et godt hverdagsliv. Samarbejdet kan bestå i at yde praktisk hjælp, støtte og vejledning i dagligdagen med udgangspunkt i recovery-tilgangen.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med god normering og godt arbejdsmiljø samt en samarbejdende kultur med højt fagligt engagement.

Retnemt.dk ApSKundeservicemedarbejder til RetNemt Måltidskasser

Retnemt.dk ApS, Helsingør

RetNemt producerer og sælger måltidskasser online til travle familier over hele landet. Vi lægger vægt på at være salgs- og servicemindede, og vores mission er simpelthen at levere kundeservice i verdensklasse. Vi er netop blevet børsnoteret i Stockholm som en del af Nordens førende måltidskasse-udbyder LMK Group. Til tiltrædelse snarest muligt søger vi en dygtig og erfaren kundeservice-medarbejder.

Du vil blive en vigtig del af et stærkt kundeserviceteam. Du vil selvstændigt skulle håndtere daglig kontakt med kunder på telefon, e-mail, online-chat og sociale medier samt have kontakt til vores distributør omkring leveringer. Som en usædvanlig, men vigtig del af vores gode kundeservice vil du også skulle gennemføre udgående kald. Du indgår herudover som back-up på diverse, ugentlige driftsopgaver f.eks. i form af opsætning af lister til vores produktion.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
ALDI Danmark1. assistent Helsingør

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Academic WorkBankrådgiver

Academic Work søger for Sparekassen Sjælland-Fyn A/S i Helsingør

På vegne af SparekassenSjælland-Fyn søger Academic Work en bankrådgiver, som vil blive en del af afdelingen i Helsingør i et team bestående af fire andre medarbejdere. Her vil du indgå i et dynamisk, ambitiøst og værdibaseret pengeinstitut med korte beslutningsveje.

Du vil du få en bred berøringsflade til både filialer og erhvervscentre samt stabsfunktionerne i hovedsædet, og vil få ansvar for en attraktiv kundeportefølje som primært består af privatkunder. Du vil opleve, at dit team har et stærkt fokus på den gode kundeoplevelse og rollen som professionel sparringspartner.

Du bliver tilbudt:

 • Et spændende job med gode karrieremuligheder
 • Mulighed for at udvikle dine personlige kvalifikationer i et godt socialt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på høj medarbejdertilfredshed
 • Gode personaleforhold med bl.a. sundhedsforsikring, tandforsikring og fri mobilordning
 • Frihed og fleksibilitet i din hverdag
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/SEjendomsadministrator

DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S, Helsingør

Vi søger vi en dygtig og engageret ejendomsadministrator, som kan administrere foreninger og udlejningsejendomme.

Som administrator hos os får du ansvaret for din egen portefølje af ejendomme hele vejen rundt, hvilket stiller krav til både din faglighed og din personlighed.

Vi tilbyder dig:

 • At blive en del af et mindre team i udvikling, hvor du får søde kollegaer, og hvor vi hjælper hinanden og udveksler erfaring og viden.
 • Et job, hvor 2 dage ikke er ens, hvor du selv er med i planlægningen, og hvor det aldrig bliver kedeligt at gå på arbejde.
 • Gode vilkår, herunder massage- og frugtordning, skøn beliggenhed ved Kronborg på Helsingørs Nordhavn samt gode parkeringsforhold og ikke langt fra Kystbanen.

KvicklyAfdelingsleder, Nonfood, Kvickly Prøvestenscentret, Helsingør

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for nonfood og få samtidig den daglige ledelse af 9 medarbejdere
 • drive din afdeling med frihed til at præge sortimentet
 • blive en del af ledergruppen i varehuset

Som afdelingsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling
 • rådgive og betjene vores kunder
Helsingør KommuneKoordinerende konsulent til ældreområdet - i politisk og strategisk sekretariat

Helsingør Kommune

Er du vores nye koordinerende kraft på ældreområdet, der har lyst til at arbejde med styringsmekanismer på området, og som samtidig kan være med til at sætte retning for den strategiske og faglige udvikling?

Center for Sundhed og Omsorg i Helsingør Kommune har høje ambitioner og arbejder løbende med at styrke kvaliteten på sundheds- og ældreområdet. Centret har et tværfagligt sekretariat med 20 medarbejdere. Til sekretariatet søger vi en kollega, der både kan sikre overblik og sammenhæng på tværs af sekretariatets indsatser, og som kan gå forrest i vores ambition om fortsat at styrke den faglige sparring og synergi blandt kollegerne i sekretariatet.

Würth Danmark A/S
Sælger til byggebranchen i Nordsjælland

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg og har du viljen til at skabe resultater?

Unik System Design A/S

I Würth går vi på arbejde med ét fælles mål. Vi vil være en innovativ og attraktiv partner for det professionelle marked, så vi sammen kan skabe værdifulde løsninger, der hele tiden bliver smartere og bedre.

Er du en del af Würth, handler dit arbejde om vores kunder. Det gælder uanset din rolle og funktion. Nøgleordet er kvalitet!

Würth Danmark A/S
Helsingør Lilleskole
Genopslag - dansk- og engelsklærer til mellemtrinnet

Helsingør Lilleskole

Vores skole kan ikke beskrives med ord. Den skal opleves! Her emmer af liv, nysgerrighed, kreativitet og lærelyst.

Koncentration, fordybelse og en smule konstruktivt kaos går hånd i hånd. Vi er ca. 30 engagerede lærere og pædagoger, 225 herlige elever og et aktivt fællesskab af forældre.

Fællesskabet, ligeværdighed, medmenneskelighed, accept, tolerance og social forståelse er krumtappen i Helsingør Lilleskoles grundsyn, og det er skolens mål, at disse principper er bærende for alle aktiviteter.

Vi vil give eleverne en lærerig og tryg skolegang ud fra det overordnede pædagogiske princip, at indlæring skal ske under hensyntagen til det hele menneske, hvor såvel det enkeltes intellektuelle som dets musisk-kreative side bliver stimuleret og styrket.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: