69 job matcher din søgning 69 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 69 resultater.
LindevangPædagog søges til bostøttefunktion

Lindevang, Helsingør

Vi søger en pædagog som bostøtte på det velfungerende og anerkendte socialpsykiatriske botilbud Lindevang i Helsingør. Det er vigtigt for os, at du er fagligt kompetent, omstillingsparat og klar til at have medindflydelse på Lindevangs positive udvikling. På Lindevang er faglighed, trivsel samt personale- og beboerinddragelse i højsædet.

Dette er et job for dig, der kan lide at samarbejde med borgere om individuelle ønsker for et godt hverdagsliv. Samarbejdet kan bestå i at yde praktisk hjælp, støtte og vejledning i dagligdagen med udgangspunkt i recovery-tilgangen. Du indgår i tværfagligt netværk omkring den enkelte borger, hvor vi arbejder ud fra en bred vifte af faglige metoder.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv arbejdsplads i udvikling med en sund økonomi
 • Privat virksomhed med offentlige overenskomster
 • Gode arbejdsforhold med god normering og godt arbejdsmiljø
Scander A/S
Kørende B2B-sælger søges i Danmark!

Scander A/S, Helsingør

Uanset verdenssituation går vi som virksomhed altid støt og selvsikkert frem. Vil du tage din livs største rejse med mig og min gruppe, der investerer i vores største ekspansion nogensinde i 2020?

Scander A/S

I Rahmqvist-gruppen mener vi, at det er en styrke at have forskellige erfaringer og baggrunde og arbejde aktivt for at øge mangfoldigheden. Derfor leder vi efter dig der vil være en del af vores team, og som ønsker og er klar til at tage den største rejse i DIT liv.

Hvad vi tilbyder dig:

 • Forberedende træning i mødebooking og i vores produkter
 • Rahmqvist collage vores egen dybdegående salgstræning
 • Den ultimative kundeadministrator i dit distrikt
Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
Vi søger verdens sejeste og sjoveste Business Controller

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S, Helsingør

Årsregnskaber, rapportering, intercompany fakturering - tal behøver ikke være kedelige (synes vi). Så drives du af at skabe kvalitet i data, gode processer og solidt samarbejde på tværs af organisationen, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Du vil indgå i en mindre økonomifunktion med engagerede kollegaer, der ikke kan det, du kan. Som Business Controller vil du blive udfordret med mange forskelligartede opgaver, og det er afgørende, at du arbejder selvstændigt og med en ”hands-on” tilgang. Du vil få en helt central rolle i forbindelse med skabelse af overblik, rapportering og opfølgning.

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Projekt MenneskeVil du være misbrugsbehandler i Projekt Menneske?

Projekt Menneske, Helsingør

Projekt Menneske er en selvejende organisation, som tilbyder misbrugsbehandling indenfor Kriminalforsorgen. Vi arbejder henholdsvis i Vestre Fængsel med forbehandling samt i Horserød Fængsel med stoffri døgnbehandling og ambulant behandling.

Vi søger en behandler til fortrinsvis at varetage forbehandling for kvinder i Vestre Fængsel. Der vil endvidere være mulighed for at supplere med vagter på vores stoffrie døgnbehandling for kvinder i Horserød Fængsel.

Behandlingen består af gruppebehandling, aktiviteter, NADA øreakupunktur og individuelle samtaleforløb.

Dine arbejdsopgaver vil være

 • opsøgende arbejde i fængslet
 • afklaring og udredning af den indsattes ønsker og behov for behandling
 • facilitere individuelle behandlingsforløb
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
ALDI DanmarkUngarbejder - Helsingør

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud.

Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
Nordsjællands Park og Vej I/SMekaniker, fastansættelse

Nordsjællands Park og Vej I/S, Nivå og Helsingør

Nordsjællands Park og Vej er en sammenlægning af park- og vejafdelingerne i Fredensborg og Helsingør Kommuner. Virksomheden beskæftiger ca. 120 medarbejdere, som varetager vedligeholdelsen af kommunernes veje, fortove og grønne arealer. Om vinteren varetager vi derudover snerydning på kommunernes veje. Vi har en stor maskinpark bestående af småmaskiner, specialmaskiner og forskellige køretøjer. Nordsjællands Park og Vejs værksted er fordelt på to lokationer, på H.P. Christensensvej i Helsingør og på Møllevej i Nivå.

Vi tilbyder

 • et alsidigt, selvstændigt og udviklende job med mange udfordringer
 • en uformel omgangstone og engagerede kolleger, som er klar til at hjælpe dig til rette
 • et stærkt fagligt miljø
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

Gurreparkens BørnehusUddannet pædagog 30 timer til vuggestuen

Gurreparkens Børnehus, Helsingør

Gurreparkens Børnehus er et hyggeligt privat børnehus med en vuggestue og en børnehave med plads til samlet 56 børn. Vi har desuden tilknyttet vores ”Naturhus” på Hymersvej, hvor vi har en vuggestueafdeling med 10 vuggestuebørn. Naturhuset bliver også brugt til lejlighedsvise ture for vuggestuebørnene.

Vi ligger i Gurreparkens bebyggelse, med en dejlig stor veludnyttet legeplads tilknyttet børnehuset. Vi er tæt på Helsingør centrum, tog og bus. Desuden har vi 3 el-ladcykler, der gør det nemt at komme til skov, strand og byens kulturelle tilbud.

Den ledige stilling er i vuggestuen. Den faste medarbejdergruppe i huset består af 6 pædagoger og 4 medhjælpere. Desuden har vi 2 pædagoger og 2 medhjælpere i vores Naturhus.

DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/SRegnskabassistent

DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S, Helsingør

Vil du være en del af en spændende virksomhed i udvikling? Har du lyst til at arbejde med en række forskellige administrative opgaver såsom at assisterer med bogføring, udarbejdelse af forbrugsregnskaber og budgetter m.v.?

Som administrativ medarbejder hos DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S skal du være med til at aflaste vores ejendomsadministratorer med nogle af de ovennævnte arbejdsopgaver.

Vi lægger vægt på medarbejdernes individuelle faglige udvikling, og derfor understøtter vi opnåelsen af dine personlige ambitioner. Indholdet af stillingen er således ikke endeligt defineret, men påvirkes af dine kompetencer. Vi sørger for oplæring og støtte.

Helsingør Rammelistefabrik og Maskinsnedkeri ApSSnedker/tømrer

Helsingør Rammelistefabrik og Maskinsnedkeri ApS

Vi er en passioneret og kvalitetsbevidst snedkervirksomhed, som udfører opgaver med stor vægt på detaljerne. Vores kunder forventer høj kvalitet og tryghed i vores arbejde, så vi forventer også at du, vægter dette højt.

Du vil opleve, at få ansvar fra starten. Når der opstår uforudsigeligheder, skal du kunne finde løsninger, og gerne i samråd med vores kunder så det ønskede resultat opnås.

Du vil komme til at arbejde med:

 • vinduer og døre
 • diverse renoveringsopgaver
 • køkkener og inventar
 • og meget mere
ALDI Danmark1. Assistent 30 timer - Helsingør

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
KvicklySalgsleder food, Kvickly, Helsingør

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for tørvarer, ferskvarer øl&vand og vin og samtidig være mellemleder for 15 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
KvicklyKundechef, Kvickly Helsingør

Kvickly

Du vil som kundechef i samarbejde med varehuschefen arbejde for Kvickly-kultur/servicekulturen

Du får mulighed for at:

 • bruge din viden inden for kundeservice og salg og samtidig være en del af den daglige ledelse af 60 medarbejdere
 • drive din afdeling med stor passion med KUNDEN I FOKUS
 • blive en del af ledergruppen i varehuset

Som kundechef refererer du til varehuschefen og indgår i ledergruppen. Stemningssætter i varehuset og ikke mindst i forområdet. Arbejde ud fra glæden ved at glæde andre.

Det er først og fremmest din opgave at:

 • være rollemodel i forområdet, kunne vise vejen og være en del af arbejdsplanen
 • sørge for, at der altid er en høj standard i kasse, kiosk og bagerdisk
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling indenfor området
Hovedstadens BeredskabVærkfører til auto- og elektronikværkstederne

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgerne i Hovedstadsområdet – hvor udviklingen går rigtig stærkt. Vi skal derfor være med til at sætte retningen og være på forkant med det, der møder os.

Du skal som vores nye værkfører stå i spidsen for et højprofessionelt værksted og sørge for at det hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling og teknologi. Du brænder for at lede og motivere mennesker til at yde deres bedste, også når det brænder på og vores operative enheder har brug for støtte, for eksempel ved store ulykker, hvor der er behov for maksimal backup til de indsatte styrker.

Vi tilbyder et selvstændigt og fagligt udfordrende job, hvor du selv tilrettelægger det daglige arbejde med reference til den tekniske chef

Boliggården
Boligsocial medarbejder med pædagogiske kompetencer (30-37 t./u.)

Boliggården, Helsingør

Trives du med mange forskellige opgaver og dage, som på ingen måde er ens? Og kan du indgå i og opbygge relationer til børn, unge og forældre? Så er du måske vores nye kollega!

Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for følgende aktiviteter:

Det næste skridt – en række forskellige tiltag, der styrker den enkelte unges muligheder i forhold til uddannelse og arbejdsliv. Fx har vi unge ansat i lommepengeforløb og i Ung til Ung-forløb, hvor vi har fokus på at få de unge i ordinært fritidsjob samt guidning til at udforme ansøgning og CV

Samarbejde med skolerne om forskellige kompetenceforløb

Familiekursus – et læringsforløb for forældre til børn i dagtilbud, der på grund af forskellige barrierer eller andre forhold har brug for en tættere introduktion til forældrerollen i dagtilbud og skoler