72 job matcher din søgning 72 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 72 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Forsyning Helsingør A/S
Financial Controller

Forsyning Helsingør A/S

Vil du være med til at løse en række spændende og alsidige controlling opgaver for Forsyning Helsingørs 12 aktieselskaber? Så tilbyder vi et udfordrende job i en stærk økonomiafdeling.

Dine primære opgaver bliver controlling og rapportering vedrørende Forsyning Helsingørs affaldsselskab samt styring af koncernselskabernes anlægsinvesteringer.

Controlling og rapporteringsopgaverne vedrørende affaldsselskabet omfatter både den løbende månedsrapportering til ledelsen og den årlige budget- og årsregnskabsudarbejdelse.

Boliggården
Kontorelev til økonomiafdeling

Boliggården, Helsingør

Vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere? Og er du talstærk og klar til at nørde med tallene, så er du måske vores nye kontorelev til økonomiafdelingen.

Med start i september 2021 vil du i løbet af din 2-årige elevtid komme godt rundt i økonomiafdelingens mange discipliner – lige fra budgetter, budgetopfølgning, afstemninger, huslejevarslinger, finansiering af forskellige renoverings- og byggeopgaver til regnskaber og kontakt med revisor.

Du får mulighed for at prøve dig selv af og udvikle dig både fagligt og personligt inden for økonomi. Du vil være i kontakt med beboere, kolleger i andre afdelinger, afdelingsbestyrelser og andre samarbejds-partnere.

Du vil træde ind i økonomiafdelingen på lige fod med dine syv kolleger. Du vil få selvstændige opgaver, men også opgaver, som du skal løse i samarbejde med andre.

Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Helsingør KommuneLeder til staben for økonomi og administration

Helsingør Kommune

Har du solid erfaring med og mod på at stå i spidsen for opbygningen og driften af en organisatorisk enhed med fokus på økonomi og styring, administrative arbejdsgange og processer, understøttelse af MED- og arbejdsmiljøorganisationen, der skal sikre organisationen en stabilitet til løsning af nuværende og kommende udfordringer, så er jobbet som stabsleder måske noget for dig?

Du

 • får det overordnede operationelle ansvar for den økonomiske drift samt ansvar for kompetenceudvikling af 11 distriktslederes økonomiske indsigt og kvalifikationer således, at alle har en synlig opmærksomhed på betydningen i balancen mellem den økonomiske ramme, personaleadministrative regler og ønsker og borgernes behov.
 • skal være personaleleder for det administrative niveau, der i dag er sammensat af 8 ansatte med ansvar for både administration, arbejdsmiljøorganisationen, digitaliseringsområdet samt tillidsrepræsentanterne.
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Projekt MenneskeVil du være misbrugsbehandler i Projekt Menneske?

Projekt Menneske, Helsingør

Projekt Menneske er en selvejende organisation, som tilbyder misbrugsbehandling indenfor Kriminalforsorgen. Vi arbejder med forbehandling i arresthuse på Sjælland, samt i Horserød Fængsel med stoffri døgnbehandling og ambulant behandling.

I forbindelse med en omorganisering, har vi fået mulighed for at opnormere vores behandlerteam, og vi søger derfor henholdsvis en behandler til den ambulante behandling, samt en behandler til den stoffrie døgnbehandling i Horserød Fængsel. Stillingerne er tidsbegrænset til 31.12.21 med mulighed for forlængelse og er fastsat til 35 timer ugentligt.

Dine arbejdsopgaver vil være

 • opsøgende arbejde i fængslet
 • afklaring og udredning af den indsattes ønsker og behov for behandling
 • facilitere individuelle behandlingsforløb
 • facilitere gruppebehandling
KvicklySalgsassistent Food, Kvickly, Helsingør

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 120 medarbejdere. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
Randstad A/S
Montagemedarbejdere inden for elektronik

Randstad A/S søger for kunde i Helsingør

For vore kunde i Helsingør søger vi montagemedarbejder inden for elektronik. Vi tilbyder lærerige vikariater, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Der er primært tale om vikariater med henblik på fastansættelse efter 13 ugers vikariat.

Opgaverne er bl.a.:

 • At håndlodde leadede komponenter, klargøre og isætte komponenter
 • Visuel kontrol af monterede komponenter samt touch-up og reparation af monterede print
 • Kundereparationer og hvad der ellers måtte komme af ad hoc-opgaver i en travl hverdag

De opgaver, du kommer til at arbejde med, afhænger naturligvis af din baggrund, erfaring og uddannelse, men overstående er bare nogen eksempler på, hvad du kan komme til at arbejde med.

Indrykket: 
Nordsjællands PolitiKontorelever med speciale i offentlig administration

Nordsjællands Politi

Vi søger kontorelever med start d. 1. september 2021.

Hos Nordsjællands Politi kan vi tilbyde dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, hvor du sammen med nogle dygtige og engagerede medarbejdere kommer til at løse nogle af de mange administrative opgaver, som løftes af Nordsjællands Politi.

Som elev hos os kommer du til at indgå i en turnusordning, hvor du kommer rundt i forskellige afdelinger gennem dit uddannelsesforløb. Du vil derfor få en arbejdsdag, der ofte indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. & 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

Lidl Danmark K/S
Souschef Fuldtid til Lidl Helsingør

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
KvicklySalgsassistent, Kvickly, Helsingør

Kvickly

Vi leder efter nye kollegaer til vores forområde, som består af kasselinjen, bageren, kiosken og posthuset.

Kan du nikke genkendende til disse ting, så kan det være dig der er vores nye stjerne:

 • Ansvarsbevidst og serviceminded
 • Smilende og udadvendt
 • Har afsluttet 9. klasse
 • Klar på at lære.

Så kan vi tilbyde jer et fantastisk arbejdsmiljø med 100 kollegaer, og masser af spændende arbejdsdage i et travlt varehus, i hjertet af Helsingør by.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM