81 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

81 jobannoncer

Gem
Banedanmark

Trafikleder til Helgoland eller Helsingør

Se video om Banedanmark som arbejdspladsSom trafikleder bliver du en del af Trafikstyring Øst, og din arbejdsplads bliver i den regionale kommandopost på Helgoland eller i Helsingør.

Du får en helt central position, da det er din indsats der sørger for, at passagerer og tog kommer sikkert frem og til tiden. Du kommer altså helt ind i hjertet af togdriften og får dermed en viden og erfaring, der giver mange muligheder for at videreudvikle dig i Banedanmark.

Banedanmark
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
SENG

Butikschef

Helsingør

Er DU vores nye stjerne i butikken, der kan gøre en forskel for alle de kunder, du vejleder frem til den helt rigtige sengeløsning, samt for de medarbejdere du på bedste anerkendende vis motiverer til at performe 110% hver dag?

For at lykkes i denne rolle kræver det, at du besidder en stor portion situationsfornemmelse, en masse tålmodighed og en ægte interesse i, og forståelse for, hvad der skal til for at give kunderne unikke oplevelser HVER dag. Og det kræver, at du som leder går forrest og viser de gode eksempler for butikkens andre medarbejdere!

Gem
Sittingsuits ApS

Personlig Assistent til CEO (Deltid)

Helsingør

Er du organiseret, detaljeorienteret og klar til at være højre hånd for vores CEO? Sittingsuits Aps, beliggende i Helsingør, søger nu en personlig assistent til vores CEO, Rebecca Johansen. Dette er en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med ledelsen i et dynamisk og innovativt miljø.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, der kan tilpasses studie eller andre forpligtelser samt et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du vil have direkte indflydelse på din arbejdsdag.

Dette job er ideelt som et studiejob og tilbyder værdifuld erfaring indenfor administration og ledelsessupport.

Gem
Forsyning Helsingør A/S

Renovationslærling søges

Helsingør

Mangler du en læreplads? Er du vild med lastbiler, udendørs arbejde og drømmer du om at blive chauffør? Vi søger en lærling til vores renovationsafdeling i Forsyning Helsingør. Du kan se frem til en spændende hverdag med bl.a. følgende opgaver:

  • Indsamling af alle fraktioner af affald
  • Afhentning af storskrald og haveaffald
  • Komprimator- og kranbetjening mv.

Vi tilbyder:

  • En spændende læreplads i forsyningsbranchen med gode jobmuligheder
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på sikkerhed og trivsel
  • Grundig oplæring af erfarne chauffører og renovationsmedarbejdere
Forsyning Helsingør A/S
Gem
Den Internationale Højskole

Viceforstander

Helsingør

Den Internationale Højskole søger en dynamisk, robust og fleksibel viceforstander, som trives i et multikulturelt miljø og en travl og uforudsigelig hverdag med masser af aktiviteter og liv fra morgen til aften.

Viceforstanderen skal være villig til at bo på skolen i en af de personaleboliger, højskolen stiller til rådighed. Vi tilbyder et spændende, mangfoldigt og menneskevarmt miljø i skønne naturomgivelser tæt på vandet, Kronborg og Helsingør by.

Gem
SPAR

Selvstændig købmand til SPAR Helsingør

Grib chancen for at skabe din egen forretning som selvstændig købmand

Er du kommercielt tænkende? Har du værdierne og fokus rettet direkte mod kunderne og dine kollegaer? Hvis du kan svare ja til ovenstående, har du nu muligheden for at få markedets største ledelsesmæssige frihed og et ubegrænset indtjeningsloft.

Som selvstændig købmand i SPAR driver du et forretningskoncept på vegne af en veletableret kæde.

SPAR
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Howden Turbo

R&D Manager

Helsingør

Your overall responsibilities are to lead R&D projects including financial governance and provide support to Sales, Service, Product Management and Manufacturing.

This includes managing our local R&D department with 5 subordinates in close collaboration with the Global Product Group in Howden.

The role comes with a large degree of freedom and responsibility, opportunities for both professional and personal growth, free E-Learning courses, and daily interaction with highly skilled colleagues in house and across the borders.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Louis Nielsen A/S

Optiker til Louis Nielsen Helsingør

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Som optiker i Louis Nielsen bruger du din viden indenfor øjensundhed og sygdomsopsporing til at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn.

Hos Louis Nielsen har vi stor fokus på at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn, så de kan leve med størst mulig livskvalitet. Det bidrager du til ved at foretage synstest til ekspertpræcision og give den bedst mulige rådgivning i valg af briller og kontaktlinser.

Louis Nielsen A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Forsyning Helsingør A/S

Tilkaldevikar til weekender søges til Forsyning Helsingør – Skibstrup Affaldscenter og Helsingør Genbrugsplads Cirklen

Ålsgårde og Helsingør

Har du lyst til at arbejde under åben himmel i alt slags vejr, yde rigtig god service og bidrage til at vores genbrugspladser fremtræder imødekommende og ordentlige?

Du skal du være god til at kommunikere, håndtere konflikter og samarbejde – og med overblik og godt humør kunne vejlede kunderne.

Du skal have fysikken til at både at kunne gå meget og være udendørs, da arbejdet primært foregår under åben himmel hele dagen - året rundt.

Gem
365discount

Souschef, 365discount Helsingør

Er du klar til udvikling på fast speed?

Når du vælger at være souschef hos 365discount, er du garanteret en spændende udvikling; af dit lederskab, af din faglighed og personligt.

Vi lærer alle sammen – hele tiden – og du får gode muligheder for at lære i 365discount: sammen med din butikschef i dagligdagen og selvfølgelig via såvel digitale som fysiske kurser og uddannelse.

Gem
Knud E. Hansen A/S

IT-supporter søges

Helsingør

Vi leder efter en ny kollega der kan indgå i vores afdeling og yde support til vores medarbejdere på hovedkontoret i Helsingør og vores kontorer i Odense, Australien, Færøerne, Spanien, England og USA og sørge for vedligeholdelsen af vores applikationslandskab.

Som vores nye IT-supporter vil du blive en vigtig del af vores dynamiske team, hvor du vil tage ansvar for at sikre en effektiv IT-support og vedligeholdelse af vores applikationslandskab. Det er vigtigt at give brugerne en hurtig og effektiv hjælp, samt løse problemerne professionelt.

Gem
Helsingør Kommune

Er du til levende byplanlægning i Helsingør?

ByLab er Helsingør Kommunes spydspids for byplanlægning, geodata og almene boliger. Vi har ansvaret for kommunens strategiske og fysiske byplanlægning, og har brug for flere hænder i vores team. Vi søger derfor flere nye kolleger til vores byudviklingsteam.

Vi tager afsæt i en løsningsorienteret dialog for at skabe attraktiv, bæredygtig og mangfoldig byplanlægning sammen med byrådet, borgerne, virksomhederne og vores arkitekturråd.

Vi har brug for dig der vil drible med bolden i et team, som vil dig - og hvor vi hjælper hinanden til at blive gode sammen. Vi lægger vægt på at læring både sker i praksis, men også gennem kurser og anden kompetenceudvikling.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV