95 job matcher din søgning 95 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Er du vores nye Filialdirektør i Helsingør?

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Er du nuværende leder, eller går du med en lederdrøm, er dette måske jobbet for dig. Du bliver en del af en ledergruppe for Nordsjællands 7 filialer, som alle er på en vækstrejse.

Som leder skal du støtte dine medarbejdere som sparringspartner og coach samt sikre aktiviteter og opfølgning på disse. Som filialdirektør i Helsingør har du ud over ledelsesansvaret også din egen kundeportefølje, der primært består af privatkunder og mindre erhvervskunder.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Webhelp
Kundeservicekonsulenter til vores britiske kunde

Webhelp

Vil du være med til at kvalitetssikre vores kundesupport?

Vi søger efter kundeservicekonsulenter for vores britiske kunde. Vi starter et nyt kundeprojekt i norden, hvor vi har brug for hjælp med vores egen AI-teknologi, som i fremtiden vil skulle kunne hjælpe med vores kunders skriftlige kommunikation. Derfor mangler vi kundeservicekonsulenter, som kan kvalitetssikre det nye system. Dit arbejde vil derfor være at tjekke e-mails og sikre sig, at det er sprogligt og grammatisk korrekt.

Når AI'en har tilegnet sig evnerne til at kunne garantere kvalitet på egen hånd, så vil der være en overgang til et mere kundevendt arbejde, hvor du vil modtage opkald og emails på vegne af vores klienter og rådgive deres kunder.

Webhelp
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Helsingør

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten?

Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 10 timer pr. uge.

Danske Naturlegepladser ApS Kunne du tænke dig at arbejde med legepladser?

Danske Naturlegepladser ApS, Helsingør

Vi vokser fortsat og har nu brug for endnu en dygtig håndværker. Du har gerne erfaring fra legepladsbranchen, men da den nødvendige oplæring vil finde sted ved ansættelse, er dette bestemt ikke et krav. Vi har i 2019 og 2022 modtaget Børsens gazellepris, hvilket betyder, at vi er en virksomhed i fremgang med styr på tingene.

Hos os er kvalitetsmærket, at vores kunder gentagne gange vender tilbage, og vi bestræber os altid på at overgå kundens forventninger.

Opgaven består primært af opsætning af naturlegepladser samt tilhørende anlægsarbejde.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Louis Nielsen A/S
Salgsassistent til Louis Nielsen Helsingør

Louis Nielsen A/S

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Som salgsassistent i Louis Nielsen giver du en personlig og serviceminded rådgivning indenfor produktvalg og mode. Du vil også være med til at sikre, at vores kunder bevarer deres gode syn ved at kontrollere om deres øjne er sunde og raske.

Vi lægger stor vægt på udvikling af vores egne talenter og som noget helt specielt hos Louis Nielsen, får du direkte adgang til at blive partner og medejer af din egen butik, hvis det skulle blive noget for dig!

Louis Nielsen A/S
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Louis Nielsen Helsingør

Louis Nielsen A/S

Hos Louis Nielsen får du som salgselev et spændende forløb i et fagligt og energisk team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg. Som salgselev i Louis Nielsen bliver du klædt på til at rådgive vores kunder personligt omkring valg af briller og kontaktlinser. Du vil få et indgående produktkendskab, forståelse for mode og personlig fremtoning.

Louis Nielsen A/S
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Applus Danmark A/S
Er du Bilsagkyndig, eller drømmer du om det? Så er det lige dig, vi søger!

Applus Danmark A/S, Helsingør

Vil du lære mere om trafikfarlige fejl og kundekontakt, er du uddannet bilsagkyndig, eller har du en mekanisk baggrund? Vi har fået travlt i Helsingør og søger derfor nye kollegaer, som har lyst til at syne køretøjer.

Se video om Applus Danmark A/S som arbejdsplads

Vores tekniske afdeling består af 4 medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig, så du aldrig står alene.

Du skal bl.a. søge jobbet, fordi:

 • Vi ønsker at være den bedste arbejdsplads og betaler gerne uddannelser til dig
 • Du har altid adgang til support fra vores tekniske afdeling
 • Vi gør en forskel for vores kunder
Applus Danmark A/S
ILVA
Butikschef

ILVA, Helsingør

Kan du skabe resultater gennem andre? Kan du se fordelene ved et job som butikschef, hvor du:

Se video om ILVA som arbejdsplads

 • Har det fulde ansvar for butikkens drift og salgsmål?
 • Går forrest på salgsgulvet ligesom du evner at inspirere dine kollegaer til at nå butikkens målsætninger?
 • Løbende har mulighed for at udvikle dit ledelsesrum gennem vores interne ledelsesprogram?
ILVA
Biografdirektør

Moment søger for Movie House ApS i Helsingør

MovieHouse i Helsingør søger en passioneret og engageret biografdirektør, som vil være med til at skabe uforglemmelige oplevelser for biografens gæster. Du syntes det er spændende at gøre biografen til mere end blot et sted, hvor man ser film, men også et sted hvor man skaber minder og oplevelser sammen med venner, familie eller kolleger.

Hvis du nyder at se film og kan se dig selv stå i spidsen for at skabe enestående og mindeværdige oplevelser der vil give genlyd i Helsingør og Nordsjælland, så er dette jobbet for dig.

Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Kvickly Bagersvend, Kvickly Helsingør

Kvickly

Vi laver brød efter gamle traditioner med surdej, og koldhævede deje. Med en central beliggenhed i Stjernegade i Helsingør bymidte, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi har et godt samarbejde mellem bageriet og bagerdisken. Så vi kan hjælpe hinanden.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Kvickly Bager mestersvend, Kvickly Stjernegade Helsingør

Kvickly

Med en central beliggenhed i Helsingør bymidte er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi har et godt samarbejde mellem bageriet og bagerdisken. Så vi kan hjælpe hinanden.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV