33 job matcher din søgning 33 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Webhelp
Kundeservicekonsulenter til vores britiske kunde

Webhelp

Vil du være med til at kvalitetssikre vores kundesupport?

Vi søger efter kundeservicekonsulenter for vores britiske kunde. Vi starter et nyt kundeprojekt i norden, hvor vi har brug for hjælp med vores egen AI-teknologi, som i fremtiden vil skulle kunne hjælpe med vores kunders skriftlige kommunikation. Derfor mangler vi kundeservicekonsulenter, som kan kvalitetssikre det nye system. Dit arbejde vil derfor være at tjekke e-mails og sikre sig, at det er sprogligt og grammatisk korrekt.

Når AI'en har tilegnet sig evnerne til at kunne garantere kvalitet på egen hånd, så vil der være en overgang til et mere kundevendt arbejde, hvor du vil modtage opkald og emails på vegne af vores klienter og rådgive deres kunder.

Webhelp
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fredensborg Kommune
Koordinerende Social- og sundhedsassistent

Fredensborg Kommune, Nivå

Plejecenteret Mergeltoften er på udkig efter en uddannet, dygtig, faglig stærk og selvstændig koordinerende Social-og sundhedsassistent i dagvagt 35 t/uge med vagt hver 3. weekend i vores dejlige leve-bo miljøer.

Elsker du dyr og hjemlige omgivelser, så har vi jobbet du leder efter.

Som koordinerende SSA hos os, har du ansvaret for beboerne i klyngen i det daglige, sammen med dine faste SSA- og SSH-kollegaer samt sygeplejersken.

Vi arbejder ud fra tanken om hjemlighed og vil gøre Mergeltoften til et levested, som er et hjem for vores beboere, så tæt på det liv, vores beboere hidtil har levet.

Benny Djarlo Automobiler A/S Mekaniker

Benny Djarlo Automobiler A/S, Nærum og Nivå

Vi har travlt i vores forretninger og søger derfor lige nu mekanikere til vores værksteder i Nærum og Nivå.

Har du lyst til at arbejde med nogle af markedets bedste biler og mod på en hverdag med en masse spændende opgaver, så send os din ansøgning allerede i dag.

Du vil indgå i et stærkt, professionelt team bestående af særdeles fagligt dygtige medarbejdere, du forventes at kunne udføre alle opgaver i forbindelse med service og reparation af biler.

Du får:

 • Et spændende job i en travl virksomhed.
 • Gode muligheder for faglig udvikling.
 • Gode arbejdsforhold og kollegaer.
Boligforeningen VIBO Sekretariatsleder – Nivå og Kokkedal

Boligforeningen VIBO

Som sekretariatsleder har du ansvaret for en bred og ambitiøs boligsocial helhedsplan, der dækker tre boligforeninger over et geografisk stort område på tværs af Nivå og Kokkedal.

Du kommer til at stå i spidsen for et erfarent og dygtigt team på fire boligsociale medarbejdere, der har været i området gennem mange år og som har et godt og solidt samarbejde med afdelingsbestyrelser, beboere, Fredensborg Kommune og lokale samarbejdspartnere.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med bl.a.:

 • Fundraising
 • Udvikling af netværk og partnerskaber
Boligforeningen VIBO
Servicefirmaet Renell A/S Sommerferieafløser til fast plads i Nivå

Servicefirmaet Renell A/S

Servicefirmaet Renell A/S søger en sommerferieafløser til en fast i Nivå. Pladsen består af ældre borgere med særlig behov, hvorfor det kræver at du er mentalt stærk.

Pladsen er fuldtid (37 timer pr. uge), med start klokken 06:00 og i perioden 26/06-2023 til den 07/08-2023.

Vi kan derimod tilbyde dig rengøringsarbejde under ordnede forhold samt en grundig introduktion til arbejdsopgaverne, samt det at være ansat i en svanemærket virksomhed.

Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fredensborg Kommune
Nivå Skoles SFO II Klub Basen søger uddannet pædagog/klubpædagog

Fredensborg Kommune

Vil du være med til at give vores klubbørn en god og stabil hverdag i klubben og brænder du for sy – og kreaværksteder, så søger Nivå Skoles SFO II, en uddannet pædagog / klubpædagog 25t/u pr. 1.august 2023, eller snarest derefter.

I samarbejde med vores anden dygtige kreapædagog, bliver du ansvarlig for vores syværksted/kreaværksted.

Fredensborg Kommune
Områdeleder til Nivågruppen – vil du lede på en helt ny måde?

Fredensborg Kommune

Kunne du tænke dig at nytænke ledelse i en helt ny teamstruktur?

En struktur, hvor vores hjælpere, som kender borgerne allerbedst, får en stærkere stemme, og vores assistenter og sygeplejersker er faglige fyrtårne?

Du kender sikkert de klassiske job i hjemmeplejen. Men vi vil tænke anderledes og give medindflydelse. Og det kan du være med til,” fortæller Christian Morhordst, leder af Hjemmeplejen.

Fredensborg Kommune
Gruppeleder til Pleje- og Aktivitetscenter Mergeltoften

Fredensborg Kommune, Nivå

Har du lyst til at arbejde med ledelse og samtidig et ønske om et meningsfyldt job, hvor du med dit nære kendskab til sygeplejefaglig sparring kan gøre en forskel for både borgerne og medarbejdere?

Du kommer til at indgå i en ledergruppe som består af vores centerleder Silke, Lisa, leder af aktivitetscenteret og René, leder for vores interne vikarkorps. Du har personaleansvar for ca. 45 medarbejdere, inklusive afløsere.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Du har stor indflydelse og medbestemmelse på din hverdag.
 • Mange muligheder for faglig og personlig udvikling.
 • Mentorordning som giver mulighed for sparring for dig.
Fredensborg Kommune
Faglig dygtig social- og sundhedsassistent til Nivå Hjemmepleje

Fredensborg Kommune

Ønsker du en hverdag med et godt arbejdsmiljø? Hvor der er højt til loftet, når det gælder ideer og udvikling? Så kom til os til Nivå Hjemmepleje.

Vi tilbyder dig:

 • God introduktion, som er tilpasset individuelt
 • Weekendvagt hver 2. eller 3 weekend
 • Godt arbejdsmiljø og mulighed for faglig udvikling
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV