25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Fredensborg Kommune
AKT-leder, Nivå skole

Fredensborg Kommune

Nivå Skole ønsker at sætte kreativitet, åben skole og læring på mange måder på dagsorden, så vi kan motivere og rumme alle børn. Vores vision er at skabe en skole, hvor alle bysamfundets børn udvikler deres fulde potentiale, og hvor vi danner og uddanner hele, livsduelige mennesker med empati, udsyn, selvtillid, selvværd og selvindsigt.

Opgaver som AKT-leder

 • Du vil få ansvaret for drift og udvikling af skolens ressourcecenter – herunder samarbejdet med DSA-koordinator, læsevejledere, skolens ressourcepædagoger og lærere.
 • Du vil være med til at udvikle vores indsatser for de elever, grupper og klasser, som har behov for særlig opmærksomhed. Her vil du være i tæt dialog med skolens og SFO´s pædagogiske ledere for at skabe de bedst mulige inkluderede og motiverende lærings- og børnemiljøer.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Fredensborg Kommune
Er du vores nye psykolog til Møllevejens dagbehandlingsskole?

Fredensborg Kommune, Nivå

Fredensborg Kommune søger psykolog fuldtid til Møllevejens Dagbehandlingsskole, spor A.

I denne stilling får du mulighed for at understøtte de børn, der af forskellige grunde har slået sig mest i det almene skolesystem. Du vil både dække PPR-funktionen samt behandlingsforløb for børnene og forældrene på Møllevejens Skole. Derudover vil du deltage i teammøder, behandlingskonferencer og varetage supervisionsforløb med skolens personale.

Vi søger dig der:

 • Er autoriseret cand.psych eller cand.pæd.psych.
 • Trives i tværprofessionelle samarbejdsflader med lærere, pædagoger og rådgivere
 • Har erfaring med behandlingsarbejde, under Serviceloven (§ 11.3 og § 52.3) med børn, unge og familier
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Boligforeningen VIBOEjendomsmesterassistent

Boligforeningen VIBO, Nivå

Til Boligforeningen VIBOs driftsområde Nivå, søger vi snarest en erfaren og engageret ejendomsmesterassistent med stor erfaring med varmecentraler.

Sammen med ejendomsmesteren skal du sikre en god og effektiv drift i tæt samarbejde med 11 kolleger, afdelingsbestyrelserne og driftschefen.

Dine væsentligste ansvarsområder er:

 • Ledelsesansvar ved ejendomsmesterens fravær.
 • Pasning af ejendomskontoret herunder servicering af beboere.
 • Varmecentraler og tekniske installationer.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job på 37 timer ugentlig, hvor der er mange muligheder for relevant efteruddannelse, samt sundhedsordning og kunstforening m.v.

Fredensborg Kommune
Vejledning og Behandling søger audiologopæd/logopæd fuldtid til Fredensborg Kommune pr. 1. maj 2021 eller hurtigst herefter

Fredensborg Kommune, Nivå

Er du solidt forankret i (audio)logopædi og brænder du for at styrke de tidlige indsatser for børns sprogudvikling? Kan du oversætte dine faglige kompetencer til praktiske tiltag, som de professionelle omkring børnene, kan udnytte til at støtte børn med sproglige udfordringer? Nyder du at være del af såvel monofaglige som tværfaglige teams, der alle arbejder for læring, udvikling og fællesskab?

På Møllevejen, har vi samlet alle vores indsatser på børneområdet, der indeholder både ”Vejledning og Behandling” samt en dagsbehandlingsskole og der arbejder således både logopæder, psykologer, pædagogiske vejledere, praksisvejledere, lærere og pædagoger. Som logopæd vil du blive tilknyttet en række dagtilbud og skoler i et bysamfund, hovedparten af opgaverne vil ligge på 0-6 års området.

Fredensborg Kommune
Er du vores nye psykolog med PPR - og behandlingserfaring?

Fredensborg Kommune, Nivå

Fredensborg Kommune søger 2 psykologer fuldtid til ”Vejledning og Behandling”. Vejledning og Behandling hører under det samlede tilbud Møllevejen, som varetager både kommunens PPR-funktioner og behandlingsindsatser efter Serviceloven.

I denne stilling får du mulighed for at understøtte familier og professionelle i, at alle børn skal trives og udvikles i skolerne. Du vil også varetage terapeutiske og rådgivende forløb under Serviceloven samt afholde gruppeforløb for både børn og voksne, som er med til at skabe agens og mestring i livet på trods af diagnoser.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Auto-Mow ApSInternational B2B Sales Account Manager – German or English speaking

Auto-Mow ApS, Nivå

AAUTO-MOW's startup and growth have exceeded all expectations, and therefore, we are looking for result-oriented and driven B2B sales executives to join our team.

At AUTO-MOW, we deal exclusively with B2B sales. We aim to become one of the leading suppliers of robotic lawnmower equipment in Europe. AUTO-MOW’s foundation is built on high ambition and a driven focus on development and innovation, resulting in an exponential market response due to the unique solutions we offer the industry.

Our onboarding process will ensure you are well prepared for the job, and you will receive Denmark's best sales training. We will set realistic and achievable goals for you and will have regular sales and coach meetings.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
Fredensborg Kommune
Vi søger sommer- og weekendafløsere til Plejecenter Mergeltoften - SSA/SSH eller lignende

Fredensborg Kommune, Nivå

Vi søger vikarer til sommer- og weekendarbejde på Mergeltoftens plejehjem. Er du studerende eller skal du snart ud på arbejdsmarkedet og kunne du godt tænke dig at arbejde indenfor ældreplejen, er her en mulighed. Hvis du er uddannet SSH/SSA er det selvfølgelig ingen hindring. Har du overblik og godt humør, så har vi jobbet, hvor du bliver en del af Plejecentret Mergeltoften.

Der bor 50 beboere i 8 små huse, som er indrettet i leve/bo-miljøer. Vi prioriterer hjemmelighed højt og arbejder på at inddrage børn, dyr og planter som en del af den meningsfulde hverdag hos beboerne. Vi har bl.a. 3 huskatte, fugle. Vi lægger stor vægt på, at det er beboerens hjem og det skal være et godt sted at være, både for beboere og personale.

ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Fredensborg Kommune
Møllevejens Vejledning og behandling søger en pædagogisk vejleder, som brænder for de mest udsatte børn

Fredensborg Kommune, Nivå

Vi søger dig, der er en erfaren pædagog og som har ambitioner på alle børns vegne. Kan du både vejlede pædagoger i hverdagens praksis, skabe refleksion og give følgeskab, når noget er svært og kan du se muligheder i at understøtte børn og deres relationer i de pædagogiske læringsmiljøer på 0-6 års området?

Møllevejens pædagogiske vejlederteam består af 12 pædagogiske vejledere. Vi arbejder på 0-6 års området, samt på SFO1 og 2. Som vejleder, er du tilknyttet ét af kommunens 4 bysamfund og er under daglig opgave-koordinering ved AKT-leder i områdeinstitutionen.

Vores kerneopgave består i at understøtte 0-6 års institutionernes og SFO´ernes arbejde med de mest udsatte børn i kommunen, så deres udvikling og trivsel sikres bedst muligt.

Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Fredensborg Kommune
Er du ufaglært eller SOSU og kunne du tænke dig at være weekend- og ferieafløser for Fredensborg hjemmepleje?

Fredensborg Kommune

Vil du hjælpe vores ældre borgere i Fredensborg Kommune med daglig omsorg, pleje og rengøringsopgaver?

Så giver vi dig nu mulighed for at blive timelønnet afløser hos os i Fredensborg Hjemmepleje. Vi har mest brug for dig i weekender og i ferieperioder, i vores 4 bysamfund – Kokkedal, Nivå, Fredensborg og Humlebæk.

Du behøver ikke have en uddannelse, men du skal være ansvarsbevidst og omhyggelig. Til gengæld får du et job med mening, hvor du kommer rundt til mange af vores søde borgere, og du får dygtige og glade kollegaer.