38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bin-X Dgt ApS Servicetekniker til vandbehandling

Bin-X Dgt ApS, Nivå

Vi søger en udadvendt, teknisk kompetent og fleksibel servicetekniker til at udføre serviceopgaver hos vores kunder i hele Danmark - og lejlighedsvist opgaver i udlandet.

BIN-X er en familieejet virksomhed, der udvikler, sælger og servicerer vandbehandlingssystemer til bekæmpelse af bakterier i drikkevand og varmt brugsvand (ultrafiltreringssystemer) og optimering og korrosionsbeskyttelse af vand i lukkede køle- og varmesystemer (EnwaMatic). Dine opgaver bliver blandt andre:

 • Klargøring og idriftsættelse af nye projekter
 • Service og vedligeholdelse af eksisterende installationer
 • Dokumentation og rapportering
Assure Wealth A/S
IT udvikler

Assure Wealth A/S, Nivå

Drømmer du om at bidrage med udvikling af custom software i en mindre virksomhed? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og retning for virksomhedens IT-platform? Er du interesseret i at bruge dine kompetencer til at hjælpe os med sikre fremdrift i vores IT-udvikling? Så har vi muligvis det rette job til dig.

Helt konkret betyder dette:

 • Videreudvikling af vores samlede IT-platform for at realisere arkitekturelle forbedringer og understøtte nye forretningsbehov
 • Udvikling af Self-Service og Rapporterings-løsninger til vores kunder
 • Videreudvikling og tilpasning af vores batch-software.
Nordsjællands Park og Vej I/S
Erfaren grøn plejer til Parker, Natur og Vandløb - fastansættelse)

Nordsjællands Park og Vej I/S

Har du blik for både små og store linjer, og har du lyst til en hverdag med selvstændighed, spændende drift- og udviklingsopgaver i store og små parker i to Nordsjællandske Kommuner? Så skal du læse videre.

Vi søger 1-2 gartnere til parkerne i Helsingør og Fredensborg Kommune.

Fokuspunkter:

 • Udvikling og forskønnelse gennem drift
 • Bæredygtig drift
 • Biodiversitet

Du vil indgå i et velfungerende team, det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde med respekt for den kultur og de værdier vi har i NSPV.

Nordsjællands Park og Vej I/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Alcadon ApS
Er du vores nye tekniske sælger?

Alcadon ApS, Nivå

Er du den rette person, der er klar til at indgå i vores salgsteam og blive del af en virksomhed, som er i god vækst, med gode arbejdsforhold og engagerede kolleger? Vi søger en erfaren tekniker med flair for salg.

Opgaverne spænder bredt og omfatter bl.a. salg af en række produkter såsom:

 • Test og måleudstyr fra AFL, Inno og Fluke
 • Blæsemaskiner fra Jetting
 • Tekniske løsninger i fiber- og kobberinstallationer

Vi forventer, at arbejdet vil være en blanding af opsøgende salg til nye kunder og servicering af eksisterende kundeportefølje samt deltagelse i div. salgsfremmende aktiviteter, såsom messer, temadage, m.v.

Alcadon ApS
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Assure Wealth A/S
IT-medarbejder til drift og optimering hos Assure Wealth

Assure Wealth A/S, Nivå

Brænder du for at tage ansvar og til tider at have mange bolde i luften? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og virksomhedens IT-drift? Er du interesseret i at blive en del af en Fintech-virksomhed i vækst? Så har vi muligvis det rette job til dig.

Assure Wealth er en Fintech-virksomhed, der via egenudviklede applikationer skaber fremtidens uvildige formueoverblik på tværs af banker og kapitalforvaltere. Vi hjælper vores kunder med at forstå og følge op på deres investeringsunivers.

Vi søger en person til at håndtere IT-administrations- og supportopgaver, og som kan understøtte vores IT-udviklingsteam og vores finansielle Operations Team i deres daglige forretningsgange, bl.a. gennem support og drift af vores egenudviklede batch software.

Assure Wealth A/S
Nivaagaards Malerisamling Engageret kok

Nivaagaards Malerisamling, Nivå

Motiveres du af at give gæster en særlig oplevelse? Er du på udkig efter et job i unikke omgivelser i et velfungerende team, hvor du arbejder 30 timer? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil blive en del af et engageret og velfungerende team, som består af en køkkenchef, to cafémedarbejdere og otte unge medhjælpere.

Du er enten faglært kok eller madentusiast og har erfaring fra andre køkkener. Det er væsentligt, at du befinder dig godt i et lille team, hvor alle hjælper, når der er behov for det. I vores team er det vigtigt, at alle tager del i dagens opgaver og løfter i flok. Som person er du udadvendt, serviceminded og fleksibel. Du tilfører godt humør i hverdagen og er engageret i dit arbejde.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Fredensborg Kommune
Fredensborg Hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere til aftenvagt

Fredensborg Kommune, Nivå

Er du vores nye aftenkollega?

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere i Nivå, er du uddannet social- og sundhedshjælper, og har du lyst til at medvirke til et godt arbejdsmiljø i vores aftengruppe?

Så er du måske en af vores nye medarbejdere til det udekørende aftenteam.

Vi søger dig, der kan lide at arbejde rehabiliterende med en målrettet indsats til den enkelte borger og i samarbejde med dine kolleger dag og aften.

Du kan lide at have din faste køreliste, men står parat til at hjælpe dine kollegaer, hvis de har behov for din hjælp.

Vi mødes i pausen midt på aftenen og sparrer med hinanden om evt. udfordringer, faglige observationer eller anden faggruppe. Vi arbejder med triage.