30 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

30 jobannoncer

Gem
Fredensborg Kommune

Dygtig lærer til specialtilbud - K-klassen på Kokkedal Skole

Brænder du for at arbejde med elever der har opmærksomhedsforstyrrelser eller kunne du tænke dig at blive klogere på special pædagogik- og har du lyst til at være med til at udvikle et skoletilbud der udvikler eleverne både fagligt, socialt og menneskeligt.

På Kokkedal Skole startede vi i august 2023 et nyt specialtilbud (k-klassen) op for elever med opmærksomhedsforstyrrelser. Lige nu går der 8 elever i tilbuddet, samt 4 ansatte. Ud over matematik og natur/teknologi er der også billedkunst, historie, HDS, kristendom i skemaet, alt sammen på 4. årgang, samt andet du synes kunne være spændende.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Fredensborg Kommune

Social- og sundhedshjælper til dagvagt

Kokkedal

Fagligt stærk SSH og gerne med viden om demens søges til Egelunden pleje- og aktivitetscenter.

Udover den daglige omsorg og pleje af beboerne vil din opgave som SSH også være at indgå i plejeforløb i tæt samarbejde med SSA’ere og faste sygeplejersker og indenfor dit ansvarsområde. Vi triagerer dagligt og i tæt samarbejde med SSA, sygeplejerske og egen læge, tilrettelægger du en individuel pleje- og behandlingsplan for hver enkelt beboer.

Vi arbejder i omsorgsarbejdet ud fra Tom Kitwoods omsorgsteori og skal arbejde med dette som det omsorgsfaglige ståsted på Egelunden videre frem i 2024.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Fredensborg Kommune

Tandlæger søges til Tandplejen

Kokkedal og Humlebæk

Vi søger tandlæger til en fast stilling pr. 15.8.24 og et barselsvikariat pr. 1.9.24. Begge stillinger er som udgangspunkt fuldtidsstillinger, men vi hører også gerne fra dig, hvis du kan arbejde min. 3 dage ugentligt.

Vi søger jer, der brænder for at arbejde med børn og unge i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Arbejdet vil fortrinsvis være behandling af børn og unge 0-21 år, men der kan også blive brug for dig til vores socialtandplejepatienter.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
COMM2IG A/S

IT-Infrastruktur Specialist til IT-forhandler i vækst

Kokkedal

Som vores nye IT Infrastruktur Specialist med tilknytning til kontoret i Kokkedal, bliver du en del af et velfungerende og engageret team, der altid støtter hinanden.

Du får delvist ansvar for mange forskellige og spændende IT-opgaver og projekter, såvel interne som eksterne.

Du kommer til at være en del af vores IT-afdeling, og skal være med til at understøtte den daglige drift internt og de forskellige driftsløsninger som vi tilbyder til vores kunder.

Vi tilbyder et spændende og lærerigt selvstændigt job i en dynamisk virksomhed.

COMM2IG A/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
STARK Danmark

STARK Hørsholm søger Salgsmedarbejder til butikken

Kokkedal

Vil du gøre en markant forskel med dine salgs- og servicefærdigheder? Har du en unik evne til at forstå og opfylde kundernes behov?

Som STARKS nye Salgsmedarbejder er du vores vigtigste ambassadør udadtil, og du får derfor en vigtig rolle i at sikre førsteklasses service i samarbejde med resten af teamet. Du har først og fremmest fokus på ekspedition af kunder.

STARK Danmark
Gem
STARK Danmark

STARK Hørsholm søger Danmarks dygtigste tøjsælger

Kokkedal

Vil du være med til at starte STARK Hørsholms helt nyetablerede beklædningsafdeling op? Har du evnerne til at forstå og opfylde kundernes behov?

Som STARKS nye Salgsmedarbejder er du vores vigtigste ambassadør udadtil, og du får derfor en vigtig rolle i at sikre førsteklasses service i samarbejde med resten af teamet. Du har først og fremmest fokus på ekspedition af kunder.

STARK Danmark
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Dyssegården

Er du Dyssegårdens nye erfarne psykolog?

Kokkedal

Se video om Dyssegården som arbejdsplads

Vores målgruppe er børn og unge samt unge voksne, som er normaltbegavede med psykiatriske problemstillinger og psykotiske symptomer.

Vi tilbyder et spændende job i en organisation, hvor du selv har mulighed for at have indflydelse på dine arbejdsopgaver, tilrettelæggelse af arbejdstiden samt på organisationens faglige udvikling.

Dyssegården
Gem
Dyssegården

Har du interesse for socialpsykiatrisk arbejde med unge voksne (18-25 årige)?

Kokkedal

Vores målgruppe er børn og unge samt unge voksne, som er normaltbegavede med psykiatriske problemstillinger og psykotiske symptomer.

Se video om Dyssegården som arbejdsplads

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Kontaktpersonsopgaver, herunder faste ugentlige kontaktpersonstider, let støtte til praktiske opgaver i dagligdagen, og samarbejde med eksterne aktører
  • Deltagelse i vores organisatoriske behandlingsstruktur med teammøder, statusmøder og ugentlige behandlingskonferencer
Dyssegården
Gem
føtex

Kasseassistent - Kokkedal

Kokkedal

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet.

Gem
Scanomat A/S

Havemand / Handyman

Kokkedal

Scanomat A/S søger en medarbejder/handyman til vores interne vedligeholdelsesafdeling. Vi søger en havemand – gerne gartner – til vedligeholdelse af inden- og udendørsarealer.

Dine primære opgaver vil være græsslåning, almindeligt havearbejde og beskæring af træer/buske samt pasning af grønne arealer og planter inde og ude.

Vi tilbyder en stilling med mange forskellige arbejdsopgaver, sundhedsordning samt evt. deltid.

Scanomat A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV