48 job matcher din søgning 48 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Fredensborg Kommune
Lærer

Fredensborg Kommune

På Kokkedal Skole starter vi i august et nyt specialtilbud (k-klassen) op for elever med opmærksomhedsvanskeligheder.

Vi søger dig, som vil være med til at starte et nyt tilbud op fra bunden i et team på fire. I skal varetage undervisningen af 6-8 elever, der alle har brug en tydelig struktur og rolige nervesystemer omkring sig for at få den bedst mulige skolegang. Eleverne er ikke nødvendigvis diagnosticeret, men har som udgangspunkt vanskeligheder med opmærksomheden og muligvis også inden for autismespektret og er normaltbegavede.

På Kokkedal Skole arbejder vi i selvstyrende teams, hvor undervisningen og skemaet tilrettelægges, så der er mulighed for faglig fordybelse og for at tilrettelægge skoledagen efter elevernes behov.

Fredensborg Kommune
Pædagog

Fredensborg Kommune, Kokkedal

På Kokkedal Skole starter vi i august et nyt specialtilbud (k-klassen) op for elever med opmærksomhedsvanskeligheder.

Vi søger dig, som vil være med til at starte et nyt tilbud op fra bunden i et team på fire. I skal varetage undervisningen af 6-8 elever, der alle har brug en tydelig struktur og rolige nervesystemer omkring sig for at få den bedst mulige skolegang.

Vores pædagogiske tilgange vil være inspireret af low arousal og TEACCH, og så vil vi også gerne trække på elementer fra co-teaching. Men vigtigst af alt er, at vi får motiveret eleverne til læring, og her tænker vi også, at vore nye ”Innovateket” (et 1400 kvm makerspace) skal spille en rolle, ligesom vores fantastiske udearealer også skal være et læringsrum.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Gem
Fredensborg Kommune
Er du vores nye halinspektør i Gymnastikkens Hus i Fredensborg Kommune?

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for servicering af indendørs idrætsanlæg, og sætter du pris på samarbejdet med foreninger og brugere i fritidslivet?

Vi søger en engageret, fleksibel og kompetent halinspektør til en 20-timers stilling i vores nye Gymnastikkens Hus i Kokkedal.

Dine opgaver er mangeartede og alsidige og med en stor kontaktflade til mange forskellige brugere og foreninger. Rent praktisk spænder arbejdsopgaverne lige fra at renholde og vedligeholde udearealer til at udføre serviceopgaver og sørge for, at de tekniske installationer samt AV-udstyr fungerer. Du varetager også kontakten til kommunens ejendomscenter og håndværkere, når Gymnastikkens Hus skal vedligeholdes.

Fredensborg Kommune
Social- og Sundhedshjælperelever søges

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Banker dit hjerte for at give omsorg til ældre mennesker? Så søger Fredensborg Kommune Social- og Sundhedshjælperelever. Du er i gang med eller har bestået Grundforløb 2 på en erhvervsskole med indgangen sundhed, omsorg og pædagogik eller anden relevant uddannelse.

Dine arbejdsområder vil være at skabe struktur i borgernes hverdag, støtte borgerne med det praktiske og hjælpe med den personlige pleje og arbejde rehabiliterende. At fokusere på tidlig opsporing og identificering af behov for professionel indsats samt følge med i borgernes tilstand og reagere, hvis den ændrer sig.

Du vil få en meningsfuld arbejdsdag med spændende udfordringer i et godt læringsmiljø med gode rammer og professionel støtte og vejledning. Du vil få mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. En uddannelse med stor mulighed for at få et job efter endt uddannelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Dyssegården
Personale til miljøterapeutisk arbejde

Dyssegården, Kokkedal

Har du interesse for socialpsykiatri samt arbejdet med børn og unge, og vil du bidrage til, at psykisk sårbare børn og unge opnår en meningsfuld tilværelse med de bedste muligheder for udvikling?

Se video om Dyssegården som arbejdsplads

Dyssegården udvider med syv børne-/ungepladser og søger i den forbindelse kvalificeret personale til miljøterapeutisk arbejde.

Særlige ansvarsområder er:

 • Kontaktpersonsopgaver, herunder ungesamtaler, forældrekontakt og samarbejde med eksterne aktører
 • Deltagelse i vores organisatoriske behandlingsstruktur med teammøde, statusmøder og ugentlige behandlingskonferencer
 • Fortløbende arbejde med at evaluere og udvikle mål og delmål i samarbejde med den unge
Dyssegården
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

COMM2IG A/S Udbudsassistent til IT-forhandler i vækst

COMM2IG A/S, Kokkedal

Har du interesse for IT? Er du selvstændig? Er din tilgang struktureret? Så er COMM2IG en oplagt mulighed for dig.

Din primære arbejdsopgave er administration og vedligeholdelse af vores eksisterende rammeaftaler, hvor katalogerne løbende opdateres med nye priser og varer. Du vil derfor have dialog med vores leverandører, samt assistere vores kunder på aftalen, såvel internt som eksternt.

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så arbejdspladsen forbliver moderne, fleksibel og tryg.

føtex Medarbejder til delikatessen - Kokkedal

føtex

Vil du have et job med fleksible arbejdstider og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i føtex måske lige noget for dig. Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

At være ansat i føtex er meget mere end at holde butikken pæn, ordentlig og opfyldt. Du bliver en vigtig del af en hverdag, der byder på stor variation, og du lærer at læse den situation, du befinder dig i, samtidig med at du bliver styrket i kommunikation og konfliktløsning.

Autosearch ApS Trainee til CUPRA/SEAT

Autosearch ApS søger for Autohuset Hørsholm i Birkerød

CUPRA/SEAT i Birkerød vokser, og derfor søger vi en frisk og energisk person, der vil lære hvordan et værksted og et reservedelslager fungerer, og som har et par stærke hænder og et godt hoved. Du vil få mulighed for at udvikle dig i jobbet, og hvis du kan og vil, er der gode fremtidsudsigter for dig. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har interesse for biler eller teknik.

CUPRA/Seat Birkerød er en af Danmarks største forhandlere af Cupra og Seat, og er en del af koncernen under AUTOHUSET HØRSHOLM, som er en privatejet, veldrevet og succesrig virksomhed.

jem & fix A/S Butiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Kokkedal

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, bliver du motiveret af udvikling og vil du elske at være med i en byggemarkedskæde i solid vækst? Så er det måske dig vi mangler hos jem & fix!

Dine arbejdsopgaver:

 • Du vil få tildelt forskellige områder i butikken som du skal varetage ansvaret for
 • Du bliver en del af et stærk team som samarbejder om driften i butikken
 • Du er med til at sætte dit præg på butikkens dagligdag

Vi tilbyder dig en god lønpakke inklusiv bonusordning, Fritvalgslønkonto, pensionsordning og sundhedssikring fra dag et.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV