25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Fredensborg Kommune
Energi- og varmeplanlægger til ambitiøs klimaindsats - barselsvikar

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Fredensborg Kommune er en ambitiøs klimakommune. Vi søger en barselsvikar til energi- og varmeplanlægning, der også vil være med til at omsætte kommunens klimamålsætninger til konkrete projekter og resultater. Planlæggeren kommer til at arbejde med klimaindsatsen i kommunens Energicenter, der inspirerer borgere og virksomheder til at spare energi, køre grønt og klimatilpasse.

Energi- og varmeplanlæggeren skal varetage myndighedsopgaver og planlægge for varmeforsyningen i samarbejde med forsyningsselskaber og andre berørte parter, fx i forbindelse med nye boligområder, udvidelse af forsyningsnet og konvertering af naturgasområder etc.

Herudover deltage i den tværkommunale varmeplanlægning i projektet ”Grøn varme” og i det regionale projekt ”Energi på Tværs”.

Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

BøgegårdenVi har dit drømmejob!

Bøgegården, Kokkedal

 • Er du pædagog og brænder for dit fag?
 • Har du lyst til at arbejde med udgangspunkt i en bevidstgjort og reflekteret praksis – hvor barnets udvikling, læring, trivsel og dannelse er i centrum?
 • Har du lyst til at arbejde sammen med andre, som brænder for at arbejde med børn?
 • SÅ ER BØGEGÅRDEN DET RIGTIGE STED FOR DIG!

Lige nu er DU så heldig, at vi søger en uddannet pædagog 35 timer om ugen til vores skønne vuggestue.

Bøgegården er en stor institution, som huser børn fra 0-18 år, hvilket betyder, at barnet kan gå på Bøgegården hele vejen igennem sit institutionsliv. På Bøgegården lægger vi vægt på det nære i det store. Det betyder, at hver afdeling har fokus på netop deres aldersgruppe med egne lokaler og faste personalestab. På den måde oplever børn og forældre, at hverdagen føles tryg og rolig ude i afdelingerne, samtidig med at man kan nyde godt af de fordele det har, ved at være en stor institution.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedsassistenter til udekørende aftenvagt

Fredensborg Kommune

Aftenvagten i Fredensborg Hjemmepleje er fordelt i mindre teams i de fire lokalområder i kommunen: Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg. Derudover er der en sygeplejegruppe, som fordeler sig ud i lokalområderne.

De lokale teams er fleksible og hjælpes ad på tværs når der er behov for det, enten med borgerbesøg eller sparring omkring faglige spørgsmål og arbejder tæt sammen med sygeplejegruppen.

Vi mangler en fagligt dygtig social- og sundhedsassistent – og en engageret kollega til Kokkedalsgruppen.

Din arbejdstid er fra kl. 15.00-kl. 23.
Og dit arbejdsrul er:
Ulige uger: onsdag og torsdag
Lige uger: mandag, tirsdag samt fredag, lørdag og søndag

Indrykket: 
STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
Støttekontaktgruppen
Vi vokser! Støttekontaktgruppen modtager nye beboere og har derfor brug for flere dygtige medarbejdere. Vi søger aktuelt en pædagog/pædagogmedhjælper til botilbuddet Karlebo Hus 3

Støttekontaktgruppen, Kokkedal

Er du fagligt velfunderet, robust, engageret og god til at arbejde selvstændigt? Brænder du for at skabe udvikling og er fuld af godt humør? Så er det måske dig vi søger!

Vi søger en medarbejder til Botilbuddet Karlebo Hus 3. Karlebo Hus 3 er et §107/§108 tilbud bestående af 7 selvstændige lejligheder med eget køkken og bad. Målgruppen er borgere som har brug for et individuelt tilrettelagt botilbud.

Dagligdagen består i høj grad af ADL træning. Det vil sige, at du som medarbejder skal støtte og vejlede beboeren i forhold til daglig struktur, personlig hygiejne, indkøb og madlavning, rengøring, økonomi samt støtte i forhold til fastholdelse i dagtilbud/uddannelse.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Fredensborg Kommune
Afstemningsspecialist til vores opkrævningsteam

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Til vores Opkrævning søger vi dig, der er en engageret medarbejder, og som har solid økonomisk erfaring, som mestrer afstemninger, og kan beherske flere økonomisystemer samtidigt. Du skal trives med afstemninger, løbende økonomiske opgaver og systemvedligeholdelse.

I vores opkrævningsteam, er vi i alt 5 medarbejdere. De 3 tager sig af opkrævning hos borgeren, mens du og en erfaren kollega primært sikrer økonomi, afstemninger, support i fakturaskrivning og systemvedligeholdelse på debitorområdet.

Opgaver:

 • Afstemninger af bank, restance og mellemregningskonti samt mediekonti. Herunder kontering af rettelser.
 • Placeringer af bankindbetalinger til dækning af fakturakrav.
 • Vedligeholdelse af opsætningen vedr. KMD OPUS Debitor.
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Active SearchØkonomimedarbejder (32-37 timer pr. uge) søges til spændende virksomhed i modebranchen.

Active Search søger for Fransi A/S billi bi i Kokkedal

For vores kunde, Fransi A/S/Billi Bi, som er en af Skandinaviens førende skomode virksomheder med domicil i Kokkedal, søger vi en fleksibel, selvstændig og ansvarsbevidst medarbejder.

I samarbejde med regnskabschefen, vil du sidde med regnskabet for Fransi A/S/Billi Bi.

Her vil dine primære arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Debitorstyring, som vægter en stor del af opgaverne
 • Kreditorstyring
 • Betalinger

Udover opgaverne i moderselskabet, vil du få ansvaret for virksomhedens regnskab som udgør to butikker og WEB shop, der beskæftiger ca. 20 ansatte, her vil du selvstændigt sidde med hele regnskabet ”fra A til Z” og gøre det klart til årsregnskabet med flg. opgaver.

Active Search
Fredensborg Kommune
Pædagog til barselsvikariat i vuggestue 30 timer

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Er du færdiguddannet som pædagog den 1. februar, og vil du gerne ud og lære noget om det gode vuggestueliv? Eller er du erfaren pædagog med lyst til nye omgivelser? Så kom til Fasangårdens vuggestue, hvor vi har et barselsvikariat ledigt.

Vil du høj faglighed, kan du understøtte struktur i den pædagogiske praksis med afsæt i børnenes perspektiver, og brænder du for nærværende samspil og leg - så er det dig, vi mangler!

Indrykket: 
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Fredensborg Kommune
Projektleder for DK2020

Fredensborg Kommune, Kokkedal

I en årrække har Fredensborg Kommune arbejdet ambitiøst med klimaområdet. Siden byrådet i 2019 vedtog Grøn politik 2019-2023, har vi arbejdet målrettet med at udmønte ambitionerne i indsatser for bl.a. grøn mobilitet, nedsættelse af CO2-udledning fra bygninger og virksomheder og som grøn arbejdsplads. Vi er med i DK2020 og fra 2021 nedsættes Fredensborg Kommunes Klimaråd, der med en bred sammensætning af politikere, erhvervsliv og interessenter skal understøtte kommunens grønne omstilling.

Vi søger en erfaren projektleder til at lede DK2020-arbejdet i Fredensborg Kommune og sammen med kolleger, politikere og borgere at skabe konkrete resultater på et område, der står højt på den politiske dagsorden i kommunen. Du får også til opgave at understøtte det nye Klimaråd i Fredensborg Kommune og løfte opgaven med den årlige klimakonference.

Indrykket: 
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
Butiksassistent under 18 år - Kokkedal
Er du mellem 15 og 18 år, og har du afsluttet 9. klasse?
Netto, Kokkedal
Netto
Indrykket: