52 job matcher din søgning 52 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

CDM A/S.NET-udvikler til spændende stilling i en højteknologisk dansk virksomhed

CDM A/S, Kokkedal

#Chat-speak robots, sales & marketing software, houseowners social digital platform (myhouse.dk), digital climate plan, software for tender management, GDPR processes, Dynamic pricing - is what we do.

Vil du arbejde selvstændigt og programmere avanceret software, videreudvikle et forvaltningssystem til fortsat digital integration, i direkte dialog og sparring med kunden?

Bliv en del af en specialiseret software-organisation med engagerede og fagligt kompetente specialister i Product-teamet. Ansvarlig for udvikling af softwaren til kundens kerneprodukt baseret på agile processer og i dialogen med produktejere, teamlederen og erfarne kollegaer.

Arbejd med ny- og videreudvikling af web-services, utility-programmer og komponenter, hvor værktøjerne er Typescript, JavaScript, html, C# og .NET samt fremtidige standardløsninger baseret på fx Azure, Containerteknologier og .NET 5.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Dyssegården
Socialrådgiver

Dyssegården, Kokkedal

Vi søger en fagligt velfunderet socialrådgiver med erfaring inden for børne- og familieområdet, meget gerne suppleret med psykiatrisk og/eller institutionserfaring.

Dyssegården er en selvejende non-profit institution, som bedriver miljøterapeutisk og psykiatrisk døgn- og dagbehandling for i alt ca. 43 unge i alderen 12 til 23 år. Målgruppen er unge med hoveddiagnoser såsom skizofreni, autismespektrum forstyrrelse eller OCD.

Dine arbejdsområder:

 • En nøgleperson i visitationsudvalget, sammen med nuværende socialrådgiver og øverste ledelse, med ansvar for ind- og udskrivningsforløb og -møder.
 • Det overordnede og daglige ansvar for kontakten til de unges hjemkommune og øvrige eksterne samarbejdspartnere (myndighedsrådgivere, familieplejekonsulenter, PPR samt UU-vejledning mv.).
Dyssegården
Fredensborg Kommune
Dansklærer til specialklasse på mellemtrinnet

Fredensborg Kommune, Kokkedal

I vores specialklasse, for elever med generelle indlæringsvanskeligheder, skal du med din faglighed og personlighed være med til at skabe undervisningsveje for alle elever.

I specialklasserækken er vi organiseret i 4 klasseteam med samarbejde på tværs af klasserne. Vi arbejder i selvstyrende teams, hvor undervisningen og skemaet tilrettelægges, så der er mulighed for faglig fordybelse og for at tilrettelægge skoledagen efter elevernes behov. Vi en del af den store og fleksible skole og tilrettelægger aktiviteter og undervisningen så tæt på den almene skole som muligt.

I det daglige arbejde med eleverne skal du have en god fornemmelse for, hvor den enkelte elev er og om der er behov for at ændre på tilgangen til eleven og undervisningen. Det kræver at du kan strukturere kaos og rumme den enkelte elev og få gruppen til at fungere sammen.

Fredensborg Kommune
Genopslag - Dansklærer til mellemtrinnet

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Kokkedal Skole søger en ambitiøs lærer til primært at varetage danskundervisningen sammen med ét af vores etablerede team på mellemtrinnet. Du skal med din faglighed og personlighed kunne skabe en god relation til eleverne og være en af de gennemgående kræfter på klassen/årgangen, så eleverne fortsat har et holdepunkt i deres hverdag og læring.

Du er engageret, aktiv og en naturlig rollemodel. Du formår at sparre, dele viden og i samarbejde med dit team skabe udvikling i kraft af dine faglige kompetencer. Er du endvidere positiv og uhøjtidelig med en humoristisk åre, vil du passe lige ind. Du skaber læring og trivsel i kraft af:

 • En tydelig dagsorden i klassen
 • Anerkendende klasseledelse, men med gennemslagskraft over for eleverne
 • Relationsarbejde
Fredensborg Kommune
Social- og sundhedsassistent til udekørende aftenvagt i Kokkedal

Fredensborg Kommune

Vil du være en del af Kokkedalgruppen – kan du se dig selv arbejde ud fra vores værdier Fokusereret - udadrettet - ambitiøs – fornyende - forskellighed - fællesskab og brænder du for at gøre en forskel så er det dig Kokkedals aftenteams har brug for

Fredensborg Hjemmepleje er fordelt i mindre teams i de fire lokalområder i kommunen: Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg. Derudover er der en sygeplejegruppe, som fordeler sig ud i lokalområderne. De lokale teams er fleksible og hjælpes ad på tværs når der er behov for det, enten med borgerbesøg eller sparring omkring faglige spørgsmål og arbejder tæt sammen med sygeplejegruppen.

Vi tilbyder:

 • Et godt fagligt miljø med mulighed for kompetenceudvikling
 • Godt arbejdsmiljø med plads til humor og hinanden
 • Godt samarbejde med både nære kolleger, øvrige teams og andre faggrupper
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende copywriter/tekstforfatter/redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren danskstalende tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

Fredensborg Kommune
Myndighedsrådgiver til ungeområdet

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Myndighedsrådgiver til ungeområdet 15-25 år i Fredensborg Kommune, Center for Familie og Handicap

Er du vores kommende dygtige og erfarne myndighedsrådgiver? Og har du lyst til og mod på at gøre en forskel for unge med særlige behov? Så læs videre her.

Størstedelen af din tid vil gå med:

 • Udarbejdelse af børnefaglig undersøgelse, Ungeplaner (handleplaner) samt opfølgning på unge under 18 år
 • Udarbejdelse af VUM Ungeplaner (handleplaner) samt efterfølgende opfølgning på unge mellem 18 og 25 år
 • Iværksættelse af og afslutning af foranstaltninger, herunder også § 82a og § 82b
 • Deltagelse i statusmøder og netværksmøder med tværfaglige samarbejdspartnere
Hjemmearbejdsplads
INNIOIndependent, hardworking student who could support INNIO at contract management and support this project in various languages

INNIO

We are looking for an independent, hardworking student who could support INNIO at contract management and support this project in various languages.

In this role you will be responsible for:

 • Be a part of the implementation and integration of a new Configure-Price-Quote tool in an international working environment
 • Read through and identify all relevant information for contract execution from service contracts
 • Interact with local staff in multiple countries to collect additional contract information

At INNIO we offer you an international working environment, flexible working time and 100% home office at the time.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.