26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 26 resultater.
Fredensborg Kommune
Fredensborg Musikskole søger sanglærer til soloelever, mindre grupper og kor

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vores sanglærer gennem mange år har fået gang i solokarrieren, og derfor søger vi en afløser til 10/37 stilling.

Vi søger en musikalsk, energisk, initiativrig, nysgerrig, samarbejdsvillig og gerne erfaren underviser, som brænder for at få mennesker til at synge, store som små.

 • Du skal have en videregående uddannelse eller tilsvarende samt et solidt kendskab til dit fag
 • Du skal kunne rumme soloelever fra begynder- til talentniveau
 • Du må meget gerne have erfaring med korledelse af børne- og ungdomskor og eventuelt holdundervisning af små børn.
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Philipson Wine ApS
Dynamisk vinindkøber søges til Philipson Wines fortsatte vækst

Philipson Wine ApS, Kokkedal

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af Danmarks største online vinhandel, hvor du som vininteresseret indkøber skal bidrage til vores fortsatte store vækst i Danmarks største vin online forretning med det bedste vinsortiment, og i øvrigt det største og bedste udvalg i økologiske vine.

Som indkøber vil du arbejde dynamisk med at sikre, at Philipson Wine altid tilbyder vores kunder den bedste vinkvalitet til prisen. Vores målsætning er altid at være markedets bedste indkøber og altid være på forkant med udviklingen.

Philipson Wine er en meget dynamisk virksomhed etableret i 1987, der siden 2002 har solgt vin online på internettet.

Philipson Wine ApS
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Fredensborg Kommune
Pædagog til Børneengen i et barselsvikariat

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Har du lyst til at være del af en arbejdsplads med højt til loftet, faglig refleksion og fingeren på pulsen i forhold til den nyeste udvikling?

Vi søger dig, der:

 • er uddannet pædagog eller er pædagogisk assistent
 • brænder for at arbejde med en mangfoldighed af børn og familier i et multikulturelt miljø
 • har en stærk faglig forankring
 • er personligt robust
 • vil være del af et samarbejde baseret på interesse og imødekommenhed
Fredensborg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Fredensborg Hjemmepleje

Fredensborg Kommune

Vil du være en del af en velfungerende hjemmeplejegruppe, der arbejder tværfagligt for at borgerne kan leve et liv med størst mulig selvbestemmelse og selvstændighed?

Hjemmeplejen i Fredensborg Kommune har fire mindre, lokale grupper med sygeplejersker, SSH- og SSA’ere. Det betyder, at vi er tæt på borgerne, og der er gode muligheder for faglig sparring i hverdagen.

Vi søger nu 2 social- og sundhedsassistenter. En til dagvagt og en til blandede vagter dag/aften i Kokkedalsgruppen. Du har mulighed for at få indflydelse på timetal og vagtrul – men regn som udgangspunkt med 28 til 32 timer ugentligt.

Støttekontaktgruppen
Støttekontaktgruppen søger pædagoger/pædagogmedhjælper til botilbud

Støttekontaktgruppen, Kokkedal

Er du fagligt velfunderet, robust, engageret og god til at arbejde selvstændigt? Brænder du for at skabe udvikling og er fuld af godt humør? Så er det måske dig vi søger!

Vi søger medarbejdere til Botilbuddet Karlebo Hus 2. Karlebo Hus 2 er et botilbud med plads til 10 beboere i alderen 18-55 år med udviklingshæmning og udviklingsforstyrrelse herunder autismespektrumforstyrrelse under SEL §107 (De beboere vi aktuelt har er mellem 18 og 30 år).

Dagligdagen består i høj grad af ADL træning. Det vil sige, at du som medarbejder skal støtte og vejlede beboeren i forhold til daglig struktur, personlig hygiejne, indkøb og madlavning, rengøring, økonomi samt støtte i forhold til fastholdelse i dagtilbud/uddannelse.

jem & fix A/SButiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Kokkedal

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
AudiReceptionist med flair for den gode kundeoplevelse til Audi Hørsholm

Audi, Kokkedal

Vi søger til start 1. oktober en yderst professionel og udadvendt receptionist, der motiveres af at sætte standarden, når det gælder kundeservice, der kan matche vores eksklusive bilmærke.

Som den udadvendte og opsøgende receptionist for alle kunder i vores forretning er du med til at sikre, at vores kunder oplever kundebetjening på et meget højt og professionelt niveau, når de besøger Audi Hørsholm.

I din centrale rolle får du et tæt samarbejde med vores salgs- og servicerådgivere. Du bliver en del af teamet omkring vores showroom/kundeventeområde, hvor du prioriterer, at kunden får en professionel og venlig modtagelse i forretningen.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Fredensborg Kommune
Vi søger en SSH eller SSA til demensdaghjem Birkeholm på Pleje - og Aktivitetscenter Egelunden

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Er du SSH eller SSA og har du lyst til at forfølge drømmen om "det gode ældreliv" for borgere med demens? Vil du være den der bidrager til en tryg og indholdsrig hverdag for borgerne i demensdaghjemmet Birkeholm? Så er denne stilling noget for dig!

Du bliver en del af et team på fire medarbejdere. Demensdaghjemmet er opdelt i to rum med to medarbejdere og en gruppe på op til otte hjemmeboende borgere pr. dag. Stillingen er på 30 timer ugentlig med vagt -og weekendfri.

I demensdaghjemmet vil dine opgaver være:

 • Afhentning og hjemkørsel af borgerne i minibus
 • Planlægning og gennemførelse af aktiviteter og ture
 • Fælles frokost med kolleger og borgere i daghjemmet
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Scanomat A/S
iOS Developer with focus on Coffee, IOT- and Swift development :)

Scanomat A/S, Kokkedal

We are searching for full-time iOS developers who wants to take part in our mission in delivering the world’s best coffee experience, through vertically integration and the interplay between hardware, software and coffee.

We are searching for One Senior and One Junior iOS developer to join Scanomat from September 1st, 2020. Do you love the iOS ecosystem? You prefer programming in Swift, and maybe also a bit of Objective-C – and even running Swift on Linux (which is being the language of choice in the higher level layers of the coffee machines, to run our core domain logic for drinks execution).

You will be working on iPhone, iPad and our Apple Watch extension. If you are set for it, you will also be working with Swift on Linux, which runs our coffee machine. It would be highly appreciated, if you have a bit of embedded C or electronics background (but not a requirement).

Scanomat A/S
Fredensborg Kommune
Genopslag – Vi søger en GDPR-konsulent til Team Jura i Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Har du lyst til at arbejde med løsninger på tværs af organisationen? Er du fortrolig med databeskyttelse og har mod på at drive processen og implementeringen, så vi er i front inden for databeskyttelse?

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • være med til at udarbejde arbejdsgangsbeskrivelser, procedurer, tjeklister m.m. for arbejdet med GDPR og udbrede kendskabet til databeskyttelse via målrettet information og undervisning til medarbejderne
 • være med til at udarbejde notater vedrørende GDPR og være med til at fortolke praksis
 • rådgive i forbindelse med behandling af personoplysninger fx i forbindelse med nye tiltag i kommunen eller ved konkrete forespørgsler fra eksempelvis sagsbehandlere eller chefer
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
Friluftsliv for piger der tør - og lederkompetencer på CV'et
I Christiansbjerg gruppe har vi for 2 år siden oprettet en juniortrop (3-5. klasse).
De grønne pigespejdere, Kokkedal
frivilligjob.dk