22 jobannoncer matcher din søgning 22 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

The Mill & Mortar Trading Company ApS

Mulighed for at blive en del af verdens bedste produktionsteam

Vedbæk

I denne omgang søger vi primært kolleger til tidsbegrænset ansættelse, dog minimum 6 mdr. Passer godt til studenter på sabbatår.

Dit arbejde vil bestå af blanding, afvejning og pakning af vores krydderier, snacks og kagedekoration. Dertil kommer rengøring og andet forefaldende arbejde.

Du behøver ikke have erfaring, vi skal nok sørge for at lære dig op.

TrackMan A/S

Elektronikmekaniker / Elektroniktekniker

Vedbæk

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du med de rette kvalifikationer vil få mulighed for at deltage i planlægningen og udførelsen af en bred vifte af spændende opgaver inden for fejlfinding, reparation og service af vores produkter.

Arbejdsopgaver

  • Fejlfinding og reparation af print på komponent niveau (HF, analog og digital teknik)
  • Reparation og service af kunde RMA'er (elektronik og mekanik)
  • Test og kalibrering
TrackMan A/S
Geopal System A/S

Vil du være en del af vores produktionsteam?

Vedbæk/Farum

Geopal udvikler, producerer og sælger alarmsystemer til detektering af gasser/dampe, kulilte, oxygen, kuldioxid m.m. til brug i forskellige industrier.

Vi oplever fortsat vækst, så selv om vi lige har ansat en helt fantastisk medarbejder, har vi brug for endnu en dygtig og pligtopfyldende medarbejder til vores produktionsteam i vores nye lokaler i Farum, som vi forventer at flytte ind i til juni.

Vi oplever fortsat vækst, så selv om vi lige har ansat en helt fantastisk medarbejder, har vi brug for endnu en dygtig og pligtopfyldende medarbejder til vores produktionsteam i vores nye lokaler i Farum, som vi forventer at flytte ind i til juni.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Rudersdal Kommune

Viceskoleleder til Trørødskolen

Vedbæk

Er du en dygtig leder? Og vil du arbejde på en skole i udvikling? Så kom til Trørødskolen!

Du skal lede vores dygtige medarbejdere i deres arbejde med at understøtte læringsprocesser, som tilgodeser vores elevers læringspotentialer, med sigte på undervisningsdifferentiering i praksis.

Jobbet er spændende og meningsfuldt for den rette kandidat.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Brinch & Partners søger for Greengo Energy A/S
Gem
Brinch & Partners

Grid Analyst Engineer til industriskala vedvarende energiparker

Vedbæk

Vær med til at skabe de teknisk set mest optimale løsninger på kobling af vedvarende energiparker til eltransmissionsnettet

Arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Udvikling af projektet ved at tilvejebringe og analysere information fra transmissionnsselskaber, DSO’s og andre relevante kilder med henblik på at planlægge nettilslutning og sikre at det enkelte projekt er rentabelt
  • Håndtere nettilslutningsansøgninger og tilladelser
Brinch & Partners
Hørsholm Kommune

Afdelingsleder søges til Margrethelund Plejehjem

Vedbæk

Vil du være med til at gøre Margrethelund Plejehjem til det lille plejehjem med store hjerte – er du vores nye afdelingsleder?

Margrethelund er et lille, hyggeligt plejehjem, beliggende i fantastiske omgivelser i Vedbæk, med i alt 35 plejeboliger fordelt på to afdelinger. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer for vores beboere, pårørende og medarbejdere, hvor nærvær, trivsel, arbejdsmiljø, høj service og medarbejderindflydelse er i fokus.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
Rosemunde

Pattern Designer

Vedbæk

ROSEMUNDE is currently seeking a skilled Pattern Designer to uphold the quality standards of our products.

Join a dynamic workplace with room for creativity, challenges, and initiative. You’ll be part of a dedicated team with supportive colleagues, working towards shared goals in a positive environment.

As an individual, you possess a keen eye for details, excellent organizational skills, and a structured, analytical approach to work. Moreover, you are solution-focused, constructive, outgoing and driven.

Børnehus med stærk faglig profil, søger pædagog

Vedbæk

Kom og blive del af et godt team.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Er du vorers nye dagvagt?

Vedbæk

Margrethelund er et lille, hyggeligt plejehjem med 35 beboere beliggende i fantastiske omgivelser i Vedbæk.

Indrykket:
Gem

Ledertrainee, Brugsen Vedbæk 1

Vedbæk

Drømmer du om et lederjob med fuld fart på, så kickstart din lederkarriere i Brugsen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Skolepædagog

Vedbæk

Vedbæk Skole søger en relationel stærk og faglig dygtig pædagog til vores SFO/SFK.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Salgsassistent, Brugsen Vedbæk 1

Vedbæk

Dagli'Brugsen er områdets lokale dagligvarebutik, muligvis Danmarks bedst beliggende supermarked, lige ud til Strandvejen og med kig over Øresund.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
MS-Omics ApS Trørød
Gem

Data scientist for metabolomics team

Vedbæk

Would you like to contribute to advancing the development of metabolomics in the field of microbiome research?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV