37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 37 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Metz A/SIndkøbsassistent/ projektkoordinator til markedsledende virksomhed

Metz A/S, Vedbæk

Vil du have en varieret hverdag, hvor du håndterer ordrer fra start til slut? Vil du være en del af vores markedsledende virksomhed, som har stort fokus på CSR, og indgå i et dynamisk team, hvor du sparrer med et team af indkøbere? Og kan du lide tanken om, at vores indsigt i markedets krav og ønsker gør, at vi kommer først med de gode ideer? Bliv en del af Metz.

Hos os får du en alsidig hverdag, hvor du håndterer ordrer fra vores kunder fra start til slut. Hver ordre er forskellig og kan tage kortere eller længere tid, og du håndterer flere interessenter i processen i form af kunder, sælgere, grafikere og leverandører. Da vi laver specialproduktioner, betyder det, at du køber ind til hver opgave, vi har, og henter det hjem, kunden skal bruge.

Du får en hverdag i et åbent, lyst kontorlandskab i et team med 5 andre indkøbere og en indkøbschef, som du sparrer med.

TrackMan A/S
Copywriter

TrackMan A/S, Vedbæk

Want to join a market leading brand, have interest in sports and is a Copywriter with excellent writing skills?

Join us on our journey to enable athletes around the world with actionable data-driven-insights as well as best-in-class golf simulators.

Our products are relied upon by the best of the game to unleash their full potential, and you will contribute to building and nurturing an outstanding brand reputation and intimate relationships with the market leaders. As Copywriter, you will be responsible for writing captivating copy for a wide spectrum of marketing purposes both online and offline. You will be developing our efforts to build and expand our audience through powerful engagement with followers. You will report to the Vice President of Marketing & Communication and be a team member of our growing in-house agency at HQ in Vedbaek, Denmark.

TrackMan A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Irma A/SSalgsassistent Frugt & Grønt, Irma

Irma A/S

Som Frugt & Grønt-medarbejder i Irma bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for.

I Irma brænder vi for at gøre en forskel - for vores kunder og vores kollegaer. Som medarbejder i Irma afspejles din succes derfor både i kundernes tilfredshed og dine kollegaers trivsel.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med masser af udfordringer
 • Stor frihed til at arbejde med sortimentet
 • At blive en del af en stærk virksomhedskultur på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser
Rudersdal KommuneGenopslag - afdelingsleder til plejecenter Krogholmgård

Rudersdal Kommune, Vedbæk

Krogholmgård er et plejecenter som tilbyder boliger til mennesker med en demensdiagnose.

Vi er en ny ledelse, og en kerne af dygtige medarbejdere, som søger ny lederkollega og for at sikre høj faglighed på alle parametre, søger vi en afdelingsleder med sygeplejefaglig baggrund.

Ledelsesmæssigt skal vi sammen skabe en struktur der understøtter på sundhedsfaglige og pædagogiske indsatser. Ledelsesteamets fordeling af opgaver aftaler vi. Helt grundlæggende skal du lede 1 team, bestående af 2 afdelinger med i alt 16 beboere.

Den daglige indsats handler om, at du som afdelingsleder støtter medarbejderne i, at hverdagens praktiske, sociale og plejemæssige gøremål bliver udført med høj faglighed, empati og med fokus på den hverdagsrehabiliterende indsats, sådan at beboerne vedligeholder deres funktionsniveau og handlekompetencer længst muligt.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Promaxx ApSDygtig og engageret bogholder på deltid

Promaxx ApS, Vedbæk

Ny funktion: Promaxx er en ejendomsvirksomhed beliggende i Vedbæk i enestående dejlige omgivelser. Vi har et hyggeligt kontormiljø med få medarbejdere samt et stort netværk af samarbejdspartnere til at varetage vores mange funktioner.

Vi søger en moden person med et godt kendskab til bogføring og regnskab. Du er vant til at få arbejdet fra hånden og bidrage til den daglige gode atmosfære. Du er struktureret, detaljeorienteret og har en god ordenssans.

Den nyoprettede stilling omfatter fakturering af omkostninger for vedligeholdsarbejder af vores ejendomme samt alm. bogføring. Kendskab til UNIK vil være en fordel, men er ingen betingelse

Rudersdal KommuneInklusionspædagog til understøttelse af gode børnefællesskaber

Rudersdal Kommune

Du vil indgå i et team af inklusionspædagoger i Område Bøgebakken, der understøtter den inkluderende praksis i områdets syv børnehuse.

Du vil som Inklusionspædagog, sammen med børnehusets øvrige pædagoger, arbejde tæt sammen i den pædagogisk praksis, hvor specialpædagogikken møder almenpædagogikken til børnenes bedste.

Vi tager udgangspunkt i kommunens inklusionsstrategi, hvor inklusion anskues ud fra fire dimensioner nemlig; Fysisk, Social, Faglig og læringsmæssig samt Psykisk inklusion.

Som inklusionspædagog skal du samarbejde med det pædagogiske personale, medvirke til at afprøve og implementere pædagogiske værktøjer, metoder og redskaber for, at understøtte institutionens pædagoger i at omsætte dem i daglig praksis.

Rudersdal KommuneBørnehaveklasseleder til Trørødskolen

Rudersdal Kommune, Vedbæk

Er du vild med børn og vil du arbejde på en skole i rivende udvikling - så kom til Trørødskolen i Rudersdal Kommune.

Vi søger 1 børnehaveklasseleder, der brænder for arbejdet med børnenes skolestart, hvor læring, trivsel og fællesskab er de centrale pejlemærker for indsatsen.

På Trørødskolen er vi optagede af elevernes læring og trivsel. Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi udvikler os som professionelle og sammen udvikler vores praksis. Vi er optagede af at omsætte viden og metoder, der virker til vores dagligdag. Vores teamsamarbejde er præget af ansvarlighed, høje forventninger, vidensdeling, fælles løsninger og arbejdsglæde.

Geopal System A/SHar du flair for elektronik?

Geopal System A/S, Vedbæk

Har du stærke kompetente eltekniske egenskaber, med flair for elektronik? Er du ærekær og stolt af det stykke arbejder du leverer? Søger du anderledes og alsidig stilling, hvor du har mulighed for at præge din egen arbejdsdag? Så har vi måske stillingen til dig.

Da vi er i vækst og på trapperne til at lancere vores helt nye SIL- og ATEX-godkendte gasalarm, søger vi en engageret el-tekniker til vores produktion. Du bliver en del af vores produktionsteam, der består af 5 teammedlemmer, som varetager alt fra samling, montage, test og kalibrering af vores gasdetektorer og centraler samt i perioder mange og komplekse kundespecifikke tilpasninger.

Du vil dog få en særlig rolle med implementering af vores nye gasdetektor, GP-NOVA, i produktionen, og herunder stå for produktionsdokumentation og produktionsmodning i tæt samarbejde med udvikling/teknisk afdeling.

WindowMaster A/STechnical Sales & Support

WindowMaster A/S, Vedbæk

Gerstenberg Consulting søger en engageret og proaktiv kollega til salgsafdelingen hos WindowMaster – et dynamisk og prisvindende cleantech-firma, der leverer bæredygtige indeklimaløsninger til byggeindustrien.

Er du udadvendt og serviceminded, med teknisk flair, som brænder for at give den bedste kundeoplevelse, og kan du se dig selv som en del af WindowMasters danske salgsafdeling, så læs mere her.

Vi tilbyder

 • Et professionelt salgsteam, hvor du får en alsidig, central og koordinerende rolle
 • En salgs- og supportfunktion med en bred berøringsflade internt og eksternt
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en international vækstorienteret organisation
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Rudersdal KommuneBørnehavepædagog til børnehuset Den Grønne ært

Rudersdal Kommune, Vedbæk

Vi leder efter vores nye kollegaer til vores børnehave. Så er du nyuddannet eller har du rygsækken fuld af erfaring så er det lige dig vi leder efter.

Den Grønne Ært er et 0-6-årsbørnehus. På nuværende tidspunkt er vi 18 børn i børnehaven men over tid er vi normeret til en børnehavegruppe på 30 børn.

Du vil blive en del af et team på yderligere 2 pædagoger.

Med udgangspunkt i aktionslæring udvikler vi vores praksis, hvor både rutiner og aktiviteter er i fokus. Vi arbejder ud fra et anerkendende perspektiv, hvor den voksne går foran, ved siden af og bag barnet. Kerneopgaven er defineret ved at vi sikrer børns trivsel, sundhed, læring og udvikling.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S