40 job matcher din søgning 40 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
TrackMan A/S
Certification Engineer

TrackMan A/S, Vedbæk

Do you have a passion for certification and approval? And do you thrive on working closely with engineers and test houses?

At TrackMan, we are growing fast and constantly striving to further develop, produce, and deploy our market-leading sports tracking solutions.

You will have the overall responsibilities for successful certification/approval of TrackMan’s products by providing information about design for approval & certification at project kickoff, EMC measurement during development, and ensure final product certification and approval prior to launch.

TrackMan A/S
TrackMan A/S
Student Assistant - Talent acquisition and employee experience

TrackMan A/S, Vedbæk

Are you a master’s student and would like a student job in a rapidly growing company? Do you get a thrill out of tracing good candidates? Are you structured and a strong relationship builder? Are you curious, eager to learn, and like to have an impact on your job and surroundings?

As our Student Assistant, you will play an instrumental role in attracting and recruiting the best talent as we continue to grow our business.

You will be part of an HR team, where humour and professionalism go hand in hand. You will have plenty of opportunities to acquire practical knowledge within a range of HR disciplines in a growing and truly international company.

TrackMan A/S
Rudersdal Kommune Vil du stå i spidsen for Vedbæk skole? Et godt sted at være, et godt sted at lære

Rudersdal Kommune

Vi søger en visionær og ambitiøs skoleleder, som skal bygge videre på Vedbæk Skoles stærke udgangspunkt og samtidig sikre fremdrift med at skabe en skole, eleverne ville komme i, selvom de ikke skulle. En sådan skole skabes kun gennem tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere, og vi søger derfor en skoleleder, som ser en fornem opgave i at motivere og støtte skolens dygtige medarbejdere.

Du bliver Vedbæk Skoles ansigt udadtil og indadtil. Sammen med ledelsesteamet og centrale ressourcepersoner skal du lede en spændende udviklingsproces vedrørende skolens organisering og praksis.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
TrackMan A/S
Elektronikingeniør

TrackMan A/S, Vedbæk

TrackMan A/S er i konstant vækst, og vi har derfor fokus på udvikling og produktion af vores markedsledende produkter inden for sensor tracking systemer til boldbaserede sportsgrene. Derfor ønsker vi nu at styrke vores team med endnu en dygtig og motiveret PTA-ingeniør med flair for at udvikle og drifte testudstyr til brug i vores moderne produktions- og test-afdeling i Vedbæk.

Som PTA ingeniør vil du arbejde sammen med tre andre PTA medarbejdere, og desuden tæt sammen med både vores produktion og udviklingsafdeling. Du får en vigtig rolle i optimeringen af vores produktionsflow og produktkvalitet. Du bliver ansvarlig for at udvikle vores testudstyr, som omfatter både mekanik, hardware og test-software.

TrackMan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
TrackMan A/S
Data Engineer

TrackMan A/S, Vedbæk

Here’s your opportunity to join our growing data engineering team. The team is responsible for capturing, processing and delivering real time data on athlete performance from our cutting-edge radar and computer vision-based tracking technology. Our products are used by some of the best athletes in the world.

Example projects we are working on:

 • Ingest of data from various sources to provide greater insights into data for our data scientists and the business
 • Taking our data lake to the next step by introducing a data mesh architecture to allow us to grow even more
 • Introduce new cloud computing advancements into our stack to limit technical depth and ensure a modern architecture
TrackMan A/S
TrackMan A/S
People Operations Coordinator

TrackMan A/S, Vedbæk

Sætter du en ære i at levere HR ydelser med høj kvalitet og god service? Er du initiativrig og drives af ”at tingene altid kan gøres en smule bedre”? Og er du ikke mindst en teamplayer, som trives i et uformelt miljø? Så er det lige dig vi er på udkig efter!

Som vores People Operation Coordinator vil du få ansvar en bred vifte af administrative HR-opgaver i en international IT-virksomhed.

Vores team består af en Talent Acquisition Specialist, en Student Assistant, Head of HR og en People Operations Coordinator. Vi har hver især vores egne ansvarsområder, men arbejder tæt sammen for at støtte og udnytte hinandens styrker.

TrackMan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

TrackMan A/S
Head of Supply Chain and Procurement

TrackMan A/S, Vedbæk

TrackMan is searching for a Head of Supply Chain and Procurement with ownership of all supply chain related processes from demand planning, purchasing and inventory management. The Head of Supply Chain and Procurement will report directly to the CFO of TrackMan.

You will be responsible for managing the Supply Chain and Procurement team with focus on:

 • Securing a sustainable match between demand and supply across TrackMan portfolio of products and accessories to secure deliveries to customers
 • Work closely with Production to secure deliveries on time
 • Manage inventory with a focus on keeping optimal inventory levels
TrackMan A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Gem
KAB Servicemedarbejder til DSI Ældreboligerne Bakkehaven

KAB, Vedbæk

Går du med en drøm om at yde god service?

Du vil selv skulle håndtere arbejdet i Bakkehaven, men du vil få hjælp og støtte fra en kundekonsulent, en driftskonsulent og en sekretær fra KAB.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en af Danmarks bedste beliggenheder, og gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV