46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 46 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Flügger A/S
Imødekommende studentermedhjælper/butiksassistent til vores butik i Charlottenlund

Flügger A/S

Er du vores nye studentermedhjælper eller deltidsbutiksassistent i Charlottenlund, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge og nyder at rådgive og inspirere kunder, så er du måske den, vi leder efter?

Som butiksassistent hos Flügger får du et stort ansvar, mange alsidige opgaver og en dagligdag, der sjældent er den samme. Du vil være en del af et team med stærkt fokus på salg, rådgivning og altid opretholde en høj standard i butikken.

I Flügger Farver i Charlottenlund vil du som deltidsansat på 6 timer indgå på lige fod med de andre i butiksteamet som er ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration til mersalg og få nye kunder. Dine opgaver spænder fra salg, rådgivning, event-planlægning og andet dagligt arbejde for at holde butikken klar til kunden på en mandag såvel som en søndag.

Flügger A/S
Irma A/SButikselev, Irma Jægersborg Allé

Irma A/S

Er du frisk, har masser af energi og gåpåmod, og vil du have en meningsfyldt hverdag og en virkelig god uddannelse i en af detailbranchens mest anerkendte kæder? Så bliv salgsassistentelev i Irma.

Et ja til at blive salgsassistentelev i Irma, er et ja til en karriere på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. I Irma arbejder vi meget målrettet med eleverne, for vi håber at se dem som fremtidens ledere i vores butikker.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende hverdag, hvor du gradvist vil blive uddannet i alle butikkens afdelinger
 • En to-årig allround uddannelse, som kan bruges bredt indenfor handel
 • 10 ugers skole undervejs, hvor du vil blive undervist på Irmas eget uddannelsescenter
Plejehjemmet AdelaideSygeplejersker

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Kan du se dig selv på et hyggeligt plejehjem med disse tydelige værdier: omsorg, ordentlighed, tillid, ansvarsfuldhed, styrke og mod.

Vi søger:

 • Fast aftensygeplejerske 15 timer pr. uge (i gennemsnit)
 • Sygeplejevikar

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet sygeplejerske – gerne med erfaring fra plejehjem
 • Er god til at samarbejde med og inddrage beboerne
 • Brænder for samarbejdet med beboere med demens og har gerne kendskab til personcentreret omsorg

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • En god introduktion og oplæring
 • At du bliver en del af et engageret team med høj faglighed
 • Et åbent og positivt arbejdsmiljø
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Sct Joseph - Søstrenes SkoleEngageret pædagog med interesse for sport og idræt søges til privatskole

Sct Joseph - Søstrenes Skole, Charlottenlund

Sct. Joseph Søstrenes Skole og SFO søger en uddannet pædagog med tiltrædelse 1. april 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 30 timer

SCT.JOSEPH SØSTRENES SKOLE I ORDRUP er en katolsk privatskole, som bygger på det kristne livs-og menneskesyn. Skolen har 450 elever fordelt på to spor fra børnehaveklasse til 9.klasse. Vi er 10 voksne i SFO ”Spiren” som drager omsorg for 184 børn.

Vi søger en dygtig og engageret pædagog der vil indgå i vores fællesskab både i SFO og i indskolingssamarbejdet. Du skal være vild med sport, og have lyst og interesse i at sætte mange sjove aktiviteter i gang for børnene om eftermiddagen, både på legepladsen og i gymnastiksalen. Skolearbejdet vil være ca. 10 timer om ugen i en indskolingsklasse, resten af arbejdstiden lægges i skolens SFO.

Gentofte KommuneSocial- og sundhedsassistent til Ordruplund fast dagvagt

Gentofte Kommune

Er du en erfaren social-og sundhedsassistent, og har du lyst til at arbejde med at vores beboere har et meningsfuldt og værdigt liv, resten af livet? Har du lyst til at deltage i en forandringsproces?

Ordruplund er et lille hyggeligt plejehjem opdelt i 2 afdelinger. Der er 39 beboere i alt, som alle har forskellige interesser, behov og ressourcer. Ordruplunds personale er engagerede, ansvarsbevidste og selvstændige. Der er fokus på tværfaglig samarbejde, faglig dialog, sparring og et godt arbejdsmiljø. Vores arbejde skal understøtte beboerne i at have meningsfuldt og værdigt liv.

I efteråret 2021 flytter alle medarbejdere og beboere fra Ordruplund til nybyggede plejeboliger på Jægersborghave. Du skal sammen med dine kolleger deltage i sammenlægningen af Jægersborghave og Ordruplund. Denne proces er allerede startet med fælles strategi og arbejdsgrupper.

Plejehjemmet AdelaideVi har brug for dygtige kolleger

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Vi søger:

 • Nattevagt (7 nætter på arbejde/7 nætter fri)
 • Aftenvagter
 • Dagvagter

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • En god introduktion og oplæring
 • At du bliver en del af et engageret team med høj faglighed
 • Et åbent og positivt arbejdsmiljø
 • En alsidig, travl og udfordrende arbejdsplads

Vores værdier er omsorg, ordentlighed, tillid, ansvarsfuldhed, styrke og mod. Værdierne betyder meget for os, og du skal kunne identificere dig med disse værdier.

fakta a/s
Souschef, Fakta Jægerborg Alle

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
NORD
SÆLGER til livsstils- og shoppingmagasin i Nordsjælland

NORD, Charlottenlund

NORD livsstils- og shoppingmagasin igennem 8 år søger en sælger, der kan rådgive og inspirere det lokale erhvervsliv til at få bedre respons på deres mediekommunikation, få flere kunder og øge deres omsætning. NORD er et kendt og anerkendt lokalt livsstils- og shoppingmagasin, der dækker fra Østerbro og op til Rungsted.

Som sælger vil du få ansvaret for at kontakte beslutningstagere i det lokale erhvervsliv. Du vil rådgive dem om udbyttet ved at benytte deres lokale magasin. Du vil være ansvarlig for at nå dit salgsbudget og arbejde indgående med pipeline management og CRM. Du får salgsværktøj og salgscoaching for at sikre, at du får en flyvende start.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke baseret på en fast grundløn og provision uden loft.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Holmegårdsparken
Sygeplejerske som teamkoordinator med weekendvagt hver 6. weekend

Holmegårdsparken, Charlottenlund

Har du lyst til at være med til at være ansvarlig for vores sygeplejefaglige dokumentation, undervisning og kompetenceudvikling på afdeling C?

Holmegårdsparken er Danmarks ældste plejehjem, i smukke omgivelser i Ordrup med 120 beboere fordelt på 6 afdelinger. Her er fokus på det hele menneske, den individuelle beboers ressourcer og behov, hjemlige rammer for beboerne og gode arbejdsforhold for dig og dine kolleger.

Som teamkoordinator skal du medvirke til at omsætte målsætning til handling. Du skal i tæt samarbejde med din leder være ansvarlig for at identificere de sygeplejefaglige opgaver, med udgangspunkt i beboernes behov og stå for den faglige planlægning i afdelingen. Vi har en forventning om at du brænder for at sikre og udvikle en pleje af høj kvalitet med dine kollegaers kompetencer for øje.

Holmegårdsparken
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM