66 job matcher din søgning 66 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NykreditSeniorprivatrådgiver til Center Charlottenlund

Nykredit, Charlottenlund

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Som seniorprivatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Unique Human CapitalManagement konsulenter søges til konsulenthus i vækst

Unique Human Capital søger for A-2 A/S i Charlottenlund

First Chair Group, som A-2 Management Consulting blev en del af i 2018, er i vækst, og virksomhedens +200 konsulenter har brug for yderligere kollegaer til at varetage spændende konsulentopgaver for nogle af Danmarks største virksomheder. Her er udvikling og ledelse af store transformationsprojekter, effektiviseringssprojekter samt digitaliserings- og optimeringsprojekter på dagsordenen hos kunderne.

Vi søger derfor management konsulenter på alle niveauer som bliver en del af A-2’s Supply Chain/Operations Practice og som evner at skabe udvikling hos kunderne og kan varetage projekter inden for:

 • Supply chain strategy and transformation
 • Procurement strategy & excellence
 • Performance tracking and spend management
Holmegårdsparken
Holmegårdsparken søger medarbejdere til fast hver 3. weekend

Holmegårdsparken, Charlottenlund

Har du lyst til at give beboerne en tryg og meningsfyldt tilværelse og være med til at skabe vores mission om ’Det gode liv i Holmegårdsparken’?

Søger du studierelevant arbejde, så vil Holmegårdsparken være det helt rigtige sted for dig. Her kan du lære om helhedspleje, få mulighed for at omsætte din viden til praksis og øge dine kompetencer. Den viden du får på studiet kan du få lov til at udvikle og bruge med det samme og vi er meget åbne overfor den nyeste viden og tanken om at vi alle kan lære af hinanden.

En arbejdsdag på Holmegårdsparken er meget uforudsigelig, men dine primære opgaver vil være personlig pleje, praktisk hjælp, kommunikation både med pårørende, beboere og kolleger, omsorg og koordinering og strukturering af egne arbejdsopgaver.

Holmegårdsparken
Irma A/S
Butikselev, Irma Jægersborg Allé

Irma A/S

Er du frisk, har masser af energi og gåpåmod, og vil du have en meningsfyldt hverdag og en virkelig god uddannelse i en af detailbranchens mest anerkendte kæder? Så bliv salgsassistentelev i Irma.

Et ja til at blive salgsassistentelev i Irma, er et ja til en karriere på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. I Irma arbejder vi meget målrettet med eleverne, for vi håber at se dem som fremtidens ledere i vores butikker.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende hverdag, hvor du gradvist vil blive uddannet i alle butikkens afdelinger
 • En to-årig allround uddannelse, som kan bruges bredt indenfor handel
 • 10 ugers skole undervejs, hvor du vil blive undervist på Irmas eget uddannelsescenter
Irma A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Azets Insight A/SFinancial controller til international virksomhed

Azets Insight A/S, Charlottenlund

Vores kunde er en af regionens største inbound-rejsearrangører, der tilbyder en lang række gruppeture og -tjenester, som opfylder alle kunders behov i Skandinavien, Island, Finland, Baltikum og Rusland.

Virksomheden er et lokalt nordisk selskab med 38 internationale medarbejdere fra 18 forskellige lande, og de har derfor altid den nyeste viden om udviklingen inden for de mange markeder, de arbejder i – lige fra kulturelle begivenheder til den samfundsmæssig udvikling i de respektive lande. De er en del af selskabet i England.

Som vores kundes nye Financial controller får du 2 gode kolleger 1 bogholder og Head of Finance, som du også refererer til i det daglige. Da det er et lille team kommer du til at lære alle opgaver at kende, så I kan hjælpe hinanden når der er ferie.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Danske BankPersonlig rådgiver med boligkompetence

Danske Bank, Charlottenlund

Vil du være med til at sikre, at vores kunder får den bedste rådgivning med særligt fokus inden for boligområdet, i én af bankens 20 kompetencecentre.

Charlottenlund-afdelingen er i rivende udvikling og derfor udvider vi med en ekstra rådgiver. Til dagligt er vi 32 kollegaer, som arbejder tæt sammen med resten af banken om vores kunder

Du kommer til at rådgive vores kunder primært inden for daglige økonomi og bolig, og bliver dermed eksperten på boligområdet samtidig med, du er kundens personlige relation til banken.

Jobindex A/S
Kundeservicerådgivere

Jobindex A/S søger for EasyPark A/S i Charlottenlund

Vil du have et rigtig godt og stabilt job med professionel kundeservice i centrum?

EasyPark har udviklet en nem og brugervenlig app til mobiltelefonen, som sikrer parkanter den samme brugeroplevelse, uanset hvor du parkerer i både Danmark og resten af Skandinavien samt det meste af Central- og Sydeuropa.

Du får plads på vores kontor i Charlottenlund, hvor vi sidder ca. 40 medarbejdere. Vi lever og ånder for vores kunder og sætter en stor ære i, at kunden altid får en fantastisk oplevelse, når de kontakter os.

Først lærer vi dig grundigt op i vores systemer, processer og app, og når du er parat, bliver det din opgave at rådgive vores kunder på telefon og mail.

Jobindex A/S
Slagter LundEkspedient/butiksslagter

Slagter Lund, Frederiksberg og Charlottenlund

Vi søger en dygtig, præsentabel og passioneret butiksslagter med stor kvalitetssans, som kan give vores kræsne kunder en god og kyndig betjening.

Er du ikke uddannet slagter, men brænder for den gode personlige service og er fuld af energi, er det dig, vi søger.

Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads med godt humør, gode kolleger og mulighed for at arbejde i forskellige butikker og teams. Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer pr. uge fordelt på 4 arbejdsdage. Vi arbejder ca. fra 8-18.30 på hverdage og 2 ud af 3 lørdage fra 7-15.

Vi forventer, at du kan indgå i et ungt arbejdsteam. Du er mødestabil, og da vi har meget travlt, kan du bevare overblikket. Du er positiv af sind og åben overfor forandringer.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Plejehjemmet AdelaideDygtig vaskerimedarbejder

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Som vaskerimedarbejder er du en del af vores rengøringsteam, og varetager daglig vask af beboernes tøj samt kollegernes uniformer på vores plejehjem med i alt 55 boliger. Der kan også blive tale om andre opgaver med rengøring af fællesarealer.

Du skal være opsøgende og have et tæt samarbejde med kolleger i plejen, hvor vi med gensidig respekt for hinandens arbejdsområder, får løst opgaverne i fællesskab. Vigtigst af alt er, at du har lyst til dit arbejde.

Plejehjemmet AdelaideSOSU-assistenter

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Kan du se dig selv på et hyggeligt plejehjem med disse tydelige værdier: omsorg, ordentlighed, tillid, ansvarsfuldhed, styrke og mod.

Vi søger:

 • Fast assistent i dagvagt
 • Barselsvikar fra efteråret 2021 og ca. 1 år frem
 • ’Springer’ – 25 timer pr. uge og uden weekendvagter
 • Afløsere – dag, aften og weekend
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Meny
Slagtersvend søges til MENY Jægersborg Alle 4, Charlottenlund

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder. Samtidig får du også mulighed for at bruge din viden og dine ideer til at forme afdelingen, og have medindflydelse på hvilket sortiment vi skal tilbyde vores kunder.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
 • sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret.

Meny