65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Avantpark
Customer Service Manager/Back Office Manager

Avantpark, Charlottenlund

Avantpark søger en struktureret og energisk Customer service/Back Office Manager, med lyst til at tage med på en spændende og udfordrende start-up-rejse.

Avantpark tilbyder digitale og bæredygtige parkeringsløsninger med fokus på at sikre den bedst mulige brugeroplevelse.

Vi har travlt og skal derfor have forstærket vores team med endnu en stærk og arbejdsom profil. Du skal kunne lide at have mange bolde i luften, uden at tabe for mange af dem. Du skal kunne lide at arbejde med kunder, også de besværlige. Du skal sætte en ære i at følge opgaverne til dørs, og du skal have mod på at tage mere og mere ansvar i din rolle.

Det vil klart være en fordel, hvis du er vant til at arbejde med kundeservice og mere administrative opgaver. Erfaring med SoMe og vedligeholdelse af hjemmesider vil være et plus.

Avantpark
Avantpark
Projektkoordinator

Avantpark, Charlottenlund

Avantpark søger en Projektkoordinator med mod på mere.

Vi er Danmarks nyeste og smarteste parkeringsoperatør (100% digitale). Vi har travlt og skal have forstærket vores Operations team med en stærk og arbejdsom profil.

Du skal kunne lide at have mange bolde i luften, uden at tabe for mange af dem. Du skal kunne arbejde i grænselandet imellem salg og levering. Du skal sætte en ære i at følge opgaverne til dørs, og du skal have mod på at tage mere og mere ansvar i din rolle.

Det vil være en fordel, at du er vant til at arbejde med projekter af byggeteknisk karakter, du har nemt ved at sætte dig ind i problemstillinger og lettere tekniske spørgsmål.

Avantpark
FUGL LEONHARDT Fuldtidsreceptionist med flair for IT-systemer

FUGL LEONHARDT søger for Øjenhospitalet Danmark ApS

Vil du være en del af vores imødekommende og serviceminded TEAM, som alle stræber efter at gøre hver dag til en god dag på arbejde. Dagligdagen er præget af et højt tempo og høj faglighed med fokus på at levere en tryg og god oplevelse til alle vores patienter. Vi har altid fokus på patienternes tryghed og behov, uanset om relationen er over telefonen eller direkte kontakt.

Vores patienterne skal bookes, guides og have besvaret deres spørgsmål vedr. alt fra konsultationstider og behandlingsforløb til de psykologiske og følelsesmæssige behov er opfyldt. Patienten skal være, og føle sig i centrum.

Der skal derudover foretages forskellige praktiske og en del administrative opgaver, der kræver du har flair for IT-systemer. Det er vigtigt at have ”attention to detail”, både når der bookes men også iht. at sørge for, der altid er præsentabelt og pænt i receptionen og på resten af hospitalet.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Butikschef til succesfuld farvehandel

Uldahl Gruppen A/S, Charlottenlund

Vi har brug for dine evner til at videreudvikle butikken i Ordrup

Såfremt du brænder for salg af malerprodukter og andre produkter til indretning og vedligeholdelse, så er denne stilling formentligt interessant for dig.

Du behøver ikke nødvendigvis at være uddannet maler eller farvehandler, men det er vigtigt, at malerprodukter interesserer dig.Du skal være glad for at rådgive andre til at opnå gode resultater på baggrund af din rådgivning. Det gælder både kunder og medarbejdere.

Som leder er du hjælpsom. Du har en coachende lederstil, som gør dig i stand til at knytte medarbejdere til dig i et team, som er kendetegnet ved indlevelse og tryghed hos alle. Du kan derfor med rette se dig selv som en kulturopbygger, og mange vil sætte stor pris på at samarbejde med dig.

Unique Human Capital Finansbogholder/Regnskabsassistent

Unique Human Capital søger for First Chair Group i Charlottenlund

Brænder du for at arbejde med regnskab, budgetter og bogføring i samarbejde med andre, er dette en spændende stilling i vores Shared Service Center

Vi søger en Finansbogholder/Regnskabsassistent med erfaring og gode regnskabsmæssige kompetencer. Det er en stilling med mange forskelligartede opgaver indenfor regnskab og økonomi, hvor du får mulighed for at være langt nede i detaljen og til at gøre Shared Service Centeret mere effektivt.

Arbejdet vil bl.a. bestå i:

 • Håndtering og bogføring af finansbilag og omkostningsfakturaer mv.
 • Håndtering af alle udgående kreditorbetalinger
 • Bogføring af udlægs- og kreditkortafregninger
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Dansk HøreCenter Salgs- og serviceassistent

Dansk HøreCenter, Hjørring, Aalborg, Helsingør, Charlottenlund, Køge eller Holbæk

Der er plads til dig hos Dansk HøreCenter, uanset om du er uddannet audiologiassistent, ønsker en uddannelse som audiologist eller er administrativ medarbejder.

Hos Dansk HøreCenter sætter vi en ære i, at kunderne oplever verdens bedste service. Det sker via højt humør, faglighed og empati. Vi søger dig, der elsker at arbejde selvstændigt med salg, kundeservice og lette administrative opgaver. I Dansk HøreCenter har vi ambitionerne om at levere de bedste kundeoplevelser i markedet – vil du være med og vil du gå forrest?

Vi oplever netop nu markant fremgang i hele landet – og har derfor brug for dig i jobbet som salgs- og serviceassistent i vores afdelinger i:

 • Hjørring / Aalborg
 • Helsingør / Charlottenlund
 • Køge / Holbæk
Gentofte Kommune Attraktiv lederstilling i Gentofte Hjemmesygepleje

Gentofte Kommune, Charlottenlund

Vi søger en daglig leder til hjemmesygeplejerskerne i Gentofte Hjemmepleje.

Som daglig leder er du personaleleder for ca. 25 sygeplejersker i dagsygeplejegruppen Syd. Sygeplejerskerne har en lang og bred faglig erfaring og arbejder med stor selvstændighed i opgaveløsningen. Jobbet er præget af stor handlefrihed med gode udviklingsmuligheder samt ledelsesmæssig sparring.

Dagsygeplejerskerne yder hjemmesygepleje til knap 700 borgere i eget hjem og på sygeplejeklinikker, og er med til sikre faglig sparring til andre faggrupper I Pleje & Sundhed og på tværs i organisationen. Vi arbejder målrettet på at udvikle det nære sundhedsvæsen, hvor kompleksiteten er støt stigende.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Tour Partner Group Nordics
Experienced Sales & Operations Manager

Tour Partner Group Nordics, Charlottenlund

We are one of the leading incoming tour operators specialising in the Nordic & Baltic destinations. Our clients are based throughout Europe, APAC and LATAM. For our Copenhagen based office, we are currently seeking a Senior Sales & Operations Manager for French speaking markets and a Senior Sales & Operations Manager for English speaking markets.

Tour Partner Group Nordics

This senior role priorities our higher-value client relationships. It is expected that you will travel to visit your clients from time to time and attend trade fairs representing the company and its values to your portfolio of clients. You are the first point of contact for these clients and have responsibility for their performance and satisfaction. Together with your clients you will develop authentic itineraries and create memories for their customers that should last a lifetime.

Tour Partner Group Nordics
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Edora A/S Teknisk leder af Kanban-team

Edora A/S, Charlottenlund

Brænder du for at etablere og lede et agilt Kanban-udviklingsteam? Så er det måske dig, vi har brug for her i Edora.

Teamet skal fungere som en slags teknisk SWAT-enhed, der hjælper med små og akutte udviklingsopgaver overalt i organisationen, herunder tekniske opgaver for udvikling, salg, drift samt supporten i form af 2nd-level udviklingsassistance. Da teamet er nyt, er der rig mulighed for at påvirke, hvordan den nye Kanban-funktion skal fungere i detaljerne, og hvordan samarbejdet med resten af organisationen skal køre.

Som teknisk leder af Kanban-teamet får du den unikke mulighed at definere teamets opgaver fra bunden af. Du sikrer, at Kanban-processen fungerer og forestår, at teamet løser de rigtige opgaver. Du får bl.a. lejlighed til at vælge de rigtige værktøjer, etablere de rette processer samt metoder og varetage teamets kommunikation med resten af organisationen/de forskellige udviklingsprojekter/ledelsen.

Gentofte Kommune Driftsleder til Gentofte Ejendomme

Gentofte Kommune, Charlottenlund

Vil du have en hverdag, hvor du kan udvikle dig, og sammen med os videreudvikle vores driftsorganisation, hvor byggestenene er samarbejde, trivsel og et godt arbejdsmiljø? Så har vi jobbet til dig som driftsleder. Send os din ansøgning, vi afholder løbende samtaler – og ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder et job, i en nyoprettet stilling, hvor du får ansvar for din egen ejendomsportefølje med mulighed for at præge driftsopgaven på en spændende og afvekslende arbejdsplads.

I Gentofte Ejendomme vægter vi samarbejde, eksekvering, kvalitet, prioriterer gode løsninger samt et højt ambitionsniveau. Som driftsleder tager du ansvaret for, at samarbejdet med relevante interessenter fungerer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.