46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 46 resultater.
Jyske Bank
Bankrådgiver med erfaring og lyst til flere faglige udfordringer

Jyske Bank, Charlottenlund, Hellerup eller Østerbro

Brænder du for at give de bedste kundeoplevelser, og arbejde med kunder, som har en økonomi, hvor du kan bruge og udvikle din faglighed?

Vil du samtidig have en særlig rolle i forhold til dine kollegaer, og udvikle din interesse og kompetencer på kreditgivningen, så du på kortere sigt kan være med i vores bevilger-team?

Som vores nye bankrådgiver får du ansvaret for rådgivning til kunder med ejerbolig i familie- og seniorsegmentet. Du sætter dig ind i kundernes individuelle behov, ønsker og drømme, og du hjælper dem med kompetent og til tider kompleks rådgivning inden for især bolig, pension og investering.

Jyske Bank
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Jyske Bank
Bankrådgiver med mulighed for arbejdsplads i Charlottenlund, Hellerup eller Østerbro

Jyske Bank

Brænder du for skabe merværdi, og rådgive gode kunder? Har du fokus på udvikling af din faglighed og kan du bidrage med vinderindstilling?

Vil du arbejde med at skabe stærke professionelle relationer, så du hjælper vores kunder med at indfri deres drømme – hvad end det gælder boligkøb, pension eller investeringer?

Som vores nye bankrådgiver får du ansvaret for rådgivning til primært vores kunder med ejerbolig i unge- og familiesegmentet. Du sætter dig ind i kundernes individuelle behov, ønsker og drømme, og hjælper dem på vej med rådgivning inden for især bolig, pension og investering.

Jyske Bank
Plejehjemmet AdelaideDygtig sygeplejerske til hyggeligt, selvejende plejehjem

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Kom og vær med til arbejdet med at tænke værdighed ind i plejehjemmets dagligdag.

Vi søger en sygeplejerske i dagvagt, som vil være med til at sikre en høj sygeplejefaglig standard og give nærvær, tryghed og trivsel for Adelaides beboere.

Som sygeplejerske indgår du i et team med sygeplejersker i dag- og aftenvagt, som blandt andet skal tilrettelægge den daglige pleje, omsorg og aktivitet for beboerne. Du skal herudover koordinere samarbejdet omkring den enkelte beboer med interne og eksterne samarbejdspartnere, ligesom du er ansvarlig for at tilrettelægge og koordinere samarbejdet med pårørende. Herudover varetager du sygeplejeopgaver, og du sikrer, at dokumentationen er i overensstemmelse med gældende retningslinjer på tværs af huset.

Plejehjemmet AdelaideDygtige SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere til hyggeligt, selvejende plejehjem

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Kom og vær med til arbejdet med at tænke værdighed ind i plejehjemmets dagligdag.

Vi har brug for en dygtig kollega, som vil være med til at give vores beboere en god og tryg hverdag. Arbejdstiden er fra kl. 7-15 på hverdage og med vagt hver 3. weekend.

Det levede liv, hvor vores beboere mødes med værdighed, som de personer de er, og hvor deres pårørende er en naturlig del af deres liv.

Vores mål er at tilbyde individuel pleje og omsorg, hvor udgangspunktet er hensyntagen til og udnyttelse af den enkelte beboers ressourcer, såvel fysisk som psykisk og socialt.

Jobboozt ApSRESULTATSKABENDE EJENDOMSMÆGLER MED PARTNER POTENTIALE

Jobboozt ApS søger for Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen i Charlottenlundlund

Du er allerede velfungerende, og meget gerne lokal ejendomsmægler med god erfaring i både kommissionering og salg, og har gode resultater, hvor du er i dag. Du er flittig og sætter en ære i at være et skridt foran, ligesom din indsats er ca. 10% bedre end de flestes. Du har lysten til at være med i en succes, og vil gerne gøre dit bedste hver dag.

Vores motto er ”Mærk forskellen” – det gælder både for vores kunder og medarbejdere. Vi stiller høje krav og det gør vores kunder også – det forpligter derfor at være en del af Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen.

Din profil i øvrigt

 • Gerne uddannet ejendomsmægler ikke et “must”
 • Kan dokumentere gode resultater indenfor salg og kommissionering
 • Gerne lokalkendskab
Jobboozt ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

Flügger A/S
Store Manager

Flügger A/S, Charlottenlund

Er du vores nye Store Manager i Charlottenlund, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge, trives med stor handlefrihed og plads til personlig indflydelse til at ændre ting, så er du måske lige den vi er på udkig efter?

Som Store Manager hos Flügger har du et stort ansvar, mange alsidige opgaver og en dagligdag, der sjældent er ens. Dine opgaver spænder over både salg, rådgivning, ledelse og eventplanlægning til træning og udvikling af personale, som forretningsudvikling.

I Charlottenlund får du ansvar for din egen kundeportefølje som du skal udvikle, samt ansvar for 3 Store Assistants. Du får altså en afgørende rolle for både salgstallene, kundeservicen og teamet i Charlottenlund. Det er vigtig, at du går forrest og ikke er bange for at lære fra dig. Både når det kommer til at træne og udvikle dine egne medarbejdere og støtte kollegaer i opsøgende og relationsskabende salg.

Flügger A/S
Hovedstadens BeredskabVærkfører til auto- og elektronikværkstederne

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgerne i Hovedstadsområdet – hvor udviklingen går rigtig stærkt. Vi skal derfor være med til at sætte retningen og være på forkant med det, der møder os.

Du skal som vores nye værkfører stå i spidsen for et højprofessionelt værksted og sørge for at det hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling og teknologi. Du brænder for at lede og motivere mennesker til at yde deres bedste, også når det brænder på og vores operative enheder har brug for støtte, for eksempel ved store ulykker, hvor der er behov for maksimal backup til de indsatte styrker.

Vi tilbyder et selvstændigt og fagligt udfordrende job, hvor du selv tilrettelægger det daglige arbejde med reference til den tekniske chef

TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob - alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Tømrer-specialist

ARKITEKTT, Charlottenlund

ARKITEKTT søger tømrersvende med skarpe færdigheder indenfor tømrerfaget.

I teamet for Transformation og Renovering vil du indgå som en vigtig brik i forståelse for at renovere og transformere eksisterende bygninger. ARKITEKTT er eksperter i bygningsforandringer, og vores specialiserede medarbejdere arbejder med udgangspunkt i bygningernes iboende kvaliteter, og indgreb sker således altid med respekt for bevaringsværdierne.

Med ovennævnte forventer vi, at du som kandidat er “best-in-class” og elsker din profession som en hårdarbejdende, god kollega.

 • Selvstændig og struktureret
 • Kvalitetsbevidst og løsningsorienteret
 • Kan identificere dig med vores værdier: Ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed
Unique Human CapitalSenior Research Consultant

Unique Human Capital, Charlottenlund

Unique Human Capital er en professionel partner inden for Executive Search samt Search & Selection. Vi er kommet rigtig godt igennem første halvdel af 2020 til trods for Covid-19 pandemien, og vi har et stærkt fundament til fremtiden. Dette er takket være vores kunder, hvor vi løser mange komplekse search-opgaver på højt specialiseret niveau, samt en dygtig og velfungerende organisation, som er utrolig engageret og dedikeret.

Som Senior Research Consultant er det din opgave at gennemføre en effektiv og kvalitativ search-proces fra opstartsmødet med kunden og udarbejdelse af search-strategi til identifikation, kontakt og kompetenceafdækning af potentielle kandidater. Med reference til Research Director bliver du en del af search-teamet på 10 personer, og du skal desuden arbejde tæt sammen med de kundeansvarlige konsulenter og partnere, da vi altid løser opgaver i teams.

Mercuri Urval
Konstruktør/projektingeniør

Mercuri Urval søger for Paroc Panel System A/S

Stærk på detaljen og gode interpersonelle evner.

I rollen som konstruktør/projektingeniør hos Paroc Panel System arbejder du i en velkonsolideret virksomhed, der er blandt Europas førende leverandører af sandwichelementer til tage og vægge, og som er kendt for sine løsninger, der både er energieffektive, har en høj sikkerhed og et godt design.

Du varetager en nøgleposition i et mindre dansk team, og det er dig, der er ansvarlig for processen – fra kunden har afgivet sin ordre til ordren er leveret. Således er det dine primære opgaver at planlægge større og mindre kundeprojekter, udvikle projekttegninger i AutoCAD, udfærdige styrkeberegninger samt i nogle tilfælde også at udvikle projektspecifikke løsninger. I din dagligdag har du en stor berøringsflade; du har tæt dialog med dine to danske kolleger i salget, som du understøtter med teknisk support.

Mercuri Urval
Medtronic Danmark A/SCareers that change lives

Medtronic Danmark A/S

Main job duties

 • Lead workplace risk assessments as well as specific risk assessments including chemical, biological agents, fire, radiation, PPE, manual handling, ergonomics, displace screen equipment etc. with external & internal EHS teams in accordance with national legal requirements.
 • Propose mitigation measures/controls arising out of risk assessments to the local management team.
 • Participate in regular meetings with local & regional EHS team as well as management.

You will cover Denmark & Norway. And we will also be looking for a Student being based in Sweden supporting Finland & Sweden.

 • This is a temporary Student job for one year
 • You will work approx. 15 hours per week
 • You will have to be based in Denmark and you will be able to work from home
Arkitektfirmaet Povl Krebs ApS har travlt og søger en talentfuld og erfaren arkitekt
Som arkitekt på vores tegnestue kommer du til at arbejde med udfordrende projekter af vidt forskellig karakter, sammen med engagerede kollegaer i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.
ARKITEKTFIRMAET POVL KREBS ApS, Charlottenlund
Jobcenter