39 jobannoncer matcher din søgning 39 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gentofte Kommune

Administrativ medarbejder til Gentofte kommunes havne

Charlottenlund

Gentofte Havne søger en administrativ medarbejder med primært arbejdssted i Skovshoved Havn med tiltrædelse snarest muligt.

Dine opgaver er f.eks. at tage imod henvendelser fra brugere og leverandører, tildele jollepladser, være ansvarlig for adgangssystemer, udvikle nye større og mindre projekter, løse tekniske problemer.

Vi tilbyder et alsidigt job på en spændende arbejdsplads, hvor frihed under ansvar er i højsædet.

Gem
Imerco

Salgsassistent til Imerco Charlottenlund (Weekend assistance)

Charlottenlund

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks største kæde indenfor køkken, gaver og bord?

Du får en uforudsigelig hverdag med masser af udfordringer, hvor du afdækker kundens behov og kombinerer dette med den bedste kundeservice. Du får dit eget ansvarsområde som f.eks. køkken, el-artikler eller gaver. Inden for dette område har du ansvaret for varebestilling, varemodtagelse samt opfyldning.

Imerco
Josephine Schneiders Ungdomsbolig

Josephine Schneiders Ungdomsboliger – en døgninstitution for unge – søger pædagoger

Charlottenlund

Brænder du for det specialiserede område, er du fagligt kompetent og har du viden om miljøterapeutisk arbejde? r du dygtig til relationsarbejde, kan du lide at arbejde autentisk med unge mennesker og gå forrest som positiv rollemodel? Så er du måske den nye kollega, vi søger til en sjældent udbudt fuldtidsstilling.

Vi kan tilbyde dig en dynamisk arbejdsplads med ”højt til loftet”, plads til forskelligheder og et udviklende miljø

Dansk Hestevæddeløb ApS

Økonomiansvarlig med personaleansvar

Charlottenlund eller Tranbjerg J

Du vil få ansvaret for at sikre høj kvalitet i vores økonomistyring og afrapportering samt implementere digitale løsninger og systemer, der optimerer vores forretningsprocesser.

I tæt samarbejde med ledelsen vil du få mulighed for at påvirke selskabets strategi og vækst gennem en koordineret opgaveløsning, hvor målet er at komme 360 grader omkring de løbende udfordringer og opgaver.

Dansk Hestevæddeløb ApS
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Holmegårdsparken

Afdelingssygeplejerske

Charlottenlund

Holmegårdsparken er et populært plejehjem, kendt for vores anerkendende tilgang og gode værdiarbejde. Vi bor i et nybygget hus fyldt med varme, aktiviteter og liv.

Vi søger en ny afdelingssygeplejerske, der brænder for at gøre en forskel for beboere, pårørende, frivillige, medarbejdere og ledelseskolleger.

Dine opgaver på afdelingen spænder bredt, lige fra sikring af fornuftig vagtdækning til opfølgning på budgetterne.

Holmegårdsparken
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Godafsked ApS

Bedemand med sort bælte i kundeservice

Charlottenlund

Vi søger en dygtig bedemand til koordinering, der er dedikeret til at yde kundeservice i verdensklasse. Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor dine primære opgaver inkluderer:

  • Besvarelse af telefonopkald og e-mails samt kommunikation med kollegaer og bedemænd over hele Danmark.
  • Kontakt og koordinering af ceremonier med præster, kirker, kirkegårde og pårørende.
  • Daglig opfølgning i sagshåndteringssystem og andre relevante programmer på computeren.

Vi tilbyder mulighed for hjemmearbejdsdage efter oplæring (maksimalt 2 hverdage om ugen).

Gem

Delikatesseassistent til MENY Charlottenlund, Jægersborg Allé 4

Charlottenlund

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Som delikatesseassistent kommer du til at prøve lidt af hvert. Du har primært fokus på produktionen af friske måltidsløsninger i køkkenet, og samtidig tager du proaktivt del i udviklingen af nye retter, så delikatessen altid matcher de behov, vores kunder har.

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret.

Meny
Kong Chr. IX og Dronning Louises Børneasyl i Ordrup
Gem

Pædagog - 31 timer

Charlottenlund

Bliv en del af en historisk institution og vær med til at forme fremtiden for vores børn!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Ledsager søges til f

Charlottenlund

Ledsager søges til borger på 75 år, med et synshandicap.

Indrykket:
Hentet fra DUOS
MASH SKOVRIDERKROEN ApS
Gem

MASH Skovriderkroen is looking for a sous chef for the kitchen

Charlottenlund

Beautifully located between forest and beach, MASH Skovriderkroen in Charlottenlund is the largest of our MASH restaurants.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Souschef til Restaurant Charlottenlund Fort

Charlottenlund

Charlottenlund Fort er beliggende i det naturskønne Charlottenlund i Gentofte Kommune, lige nord for København og med udsigt ud over Øresund og den smukke strand.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Automekaniker søges

Charlottenlund

Er du Danmarks bedste mekaniker?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV