106 jobannoncer matcher din søgning 106 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Novo Nordisk A/S

Håndværker / Tekniker for adgangskontrol

Bagsværd

Se video om Novo Nordisk A/S som arbejdsplads

Træd ind i rollen som Security Coordinator for access control, hvor du på tværs af vores anerkendte danske sites vil spille en vigtig rolle i at sikre problemfri drift og vedligeholdelse af vores adgangskontrolsystemer (ACS) og deres tilknyttede IT-infrastruktur.

Dine kerneopgaver vil omfatte:

 • Sikre den daglige drift af vores adgangskontrolsystem (ACS)
 • Kompetent programmering under systemets opstart og drift
 • At bidrage til forbedringen af vores adgangskontrolsystem under udvikling
Novo Nordisk A/S
Novozymes A/S part of Novonesis A/S

Research Associate, HHC

Bagsværd

Være med til at udvikle fremtidens enzym produkter til vaskemidler ved at undersøge enzym performance ved at udføre nedskalerede og fuldskala vaskeforsøg. Ligeledes indbefatter dette undersøgelse af substratfjernelse med Soxtherm ekstraktion og lugtmåling med GC-MS.

Du bliver involveret i forsøgsplanlægning, databehandling samt rapportering af resultater. Endelig vil et innovativt mindset være en fordel.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Novozymes A/S part of Novonesis A/S

Laborant, HHC Lab

Bagsværd

Vores opgave er at hjælpe vores kunder med at implementere biologiske løsninger indenfor vaskemiddelindustrien.

I denne rolle, kommer du til at gøre en forskel ved at undersøge effektiviteten og stabiliteten af enzyme produkter i vaskemidler bl.a. ved udførelse af nedskalerede og fuldskala forsøg. Dette omfatter arbejde med standardiserede testmetoder samt analytiske teknikker (f.eks. spektrofotometriske målinger).

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
GodEnergi

Driftsleder til entrepriseafdelingen

Bagsværd

Du bliver en del af en virksomhed med fart over feltet, da vi har lynende travlt med at skabe elektriske muligheder rundtom i landet.

Se video om GodEnergi som arbejdsplads

Arbejdsopgaver

 • Tilsyn og opfølgning med projekter
 • Daglig planlægning af arbejdsopgaver
 • Diverse søgninger omkring LER, gravetilladelser, parkeringsforhold og jordforhold, m.m.
GodEnergi
Gem

Serviceleder til MENY Bagsværd

Bagsværd

Vil du skabe gode oplevelser for vores kunder med fokus på kvalitet og ekstraordinær kundeservice? Og vil du være den nærværende leder, som spiller dine MADarbejdere gode og fortsætter udviklingen i MENY Bagsværd?

I MENY er vi kendte for vores høje kvalitet, og derfor har vi også et af de bredeste og mest varierende udvalg – inden for alle varegrupper – i dansk detailhandel.

Meny
Boligcenter Søborg ApS

Danbolig Søborg og Bagsværd søger kompetent sagsbehandler

Søborg, Bagsværd

Har du en baggrund som ejendomsmægler, solid erfaring med tinglysning og eventuelt køberrådgivning?

Så kan dette være din chance for at tilslutte dig vores team.

Som sagsbehandler hos os bliver din hverdag fyldt med spændende udfordringer.

Vi tilbyder dig muligheden for både personlig og faglig vækst i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor god stemning og teamets energi prioriteres højt.

Bliv en del af vores markedsledende team i Gladsaxe Kommune!

Moove Group A/S

Reklamationsmedarbejder

Bagsværd

Vil du give vores kunder, vognmænd og chauffører en god oplevelse, når et problem opstår og løses, så alle parter kan komme bedst muligt videre? Er du lidt af en detektiv når sager skal opklares, og undersøger du tingene både effektivt og ordentligt?

Din hverdag kommer til at bestå af reklamationer og problemløsning. Du bliver en del af kvalitetsafdelingen på 3 medarbejdere, hvoraf 2 er reklamationsmedarbejdere og 1 er teamleder. Vi går op i, at det også skal være hyggeligt når vi er på arbejde. Vi har travlt, men også tid til et kollegialt klap på skulderen og et godt grin.

Moove Group A/S
Anticimex Innovation Center A/S

Teknisk indkøber

Helsinge, Bagsværd

Vi søger en ny kollega, som vil indgå i vores operation team, med fokus på indkøb af tekniske produkter.

Opgaverne består i at udvælge egnede leverandører tidligt i udviklingsprocessen i samarbejde med R&D, så vi får en stærk leverandørbase, som kan levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

At arbejde for AIC betyder bl.a., at du har stor frihed under ansvar, til at få opgaverne løst i god kvalitet og til tiden.

Gem
JYSK

Deputy Store Manager til JYSK Bagsværd

Bagsværd

Se video om JYSK som arbejdsplads

Er du klar til at motivere dit team i samarbejde med din Store Manager? Kan du sikre, at teamet har masser af Sales Attitude og altid yder Danmarks bedste kundeservice? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter!

Du får chancen for at arbejde i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg.

JYSK
Gem
JYSK

Sælger til JYSK Bagsværd

Bagsværd

Brænder du for at sælge? Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice sammen med dit team? Trives du i en varierende hverdag med fart over feltet? Så er du præcis den sælger, vi er på udkig efter!

Du får chancen for at arbejde i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som sælger i JYSK får du:

 • Mulighed for udvikling og ansvar – vi stræber efter at finde størstedelen af vores ledere internt.
 • Interne konkurrencer på tværs af butikker og distrikter med fede præmier
 • Attraktiv salgsbonus der belønner salg og gode resultater
JYSK
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

(Senior) Strategy Project Manager

Bagsværd

Do you want to impact the strategic direction of Novo Nordisk Research & Early Development (R&ED) and drive projects to enable cutting-edge science and breakthrough innovation?

Indrykket:

Category Manager for IT Consulting

Bagsværd

Are you a Category Manager who wants to take part in developing the IT consulting area in Novo Nordisk?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV