87 job matcher din søgning 87 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 87 resultater.
Reddernes FagforeningSekretær med flair for bogholderi (deltid)

Reddernes Fagforening

Er du grundig, serviceminded og har du erfaring med bogholderi?

Reddernes Fagforening søger en deltidsbestyrelsessekretær (5 timer/uge) til varetagelse af bestyrelsens administrative opgaver og let medlemskontakt.

Dine opgaver vil bestå i:

 • Bogholderi (lave løn, udbetale kørepenge, udbetale udlæg, lave regnskab og sende dette til vores eksterne revisor, og forestå øvrige udbetalinger til medlemmer og bestyrelsesmedlemmer)
 • Administrere udlejningen af sommerhus til medlemmer.
 • Modtage og fordele mails til bestyrelsen

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig for os, men vi forventer at du har erfaring med bogholderi.

H. Nielsen & Sønner, Bagsværd A/S
Dansktalende chauffører

H. Nielsen & Sønner, Bagsværd A/S

På grund af stigende kundetilgang og tilkøb af nye biler søger vi dansktalende chauffører til kørsel med kranbiler med D-certifikat, med og uden hængerkort, til spændende og varieret kørsel med nyere biler.

P.t. mangler vi chauffører til kørsel med kranvogne og kran-grab med kærre.

Løn efter kvalifikationer, sundhedsordning, ordnede arbejdsforhold og gode kollegaer.

UDEN ERFARING I KØRSEL MED KRAN, ER HENVENDELSE UNØDVENDIG.

H. Nielsen & Sønner, Bagsværd A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Gladsaxe KommuneEngagerede speciallærere til Bakkeskolen

Gladsaxe Kommune, Bagsværd

Vi søger 1-2 uddannede lærere til Bakkeskolen. Stillingerne er på 37 timer og til besættelse hurtigst muligt.

Bakkeskolen er et specialiseret helhedstilbud for børn med autisme, hvor undervisning, socialpædagogiske aktiviteter og fritid er integrerede.

I dette skoleår har vi 65 aktive elever med autisme fordelt på 11 klasser. Eleverne har forskellige læringsbehov, og lærere og pædagoger tager afsæt i den enkeltes funktionsniveau, ressourcer og interesser.

Eleverne har forskellige funktionsniveauer og fælles for dem er, at de alle har gavn af at indgå i tætte anerkendende relationer og af et forudsigeligt struktureret læringsmiljø. Du skal gerne være optaget af at inddrage bevægelse som en naturlig del af læringen.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Stena Recycling A/S
SERVICE-/PRODUKTIONSMEDARBEJDER

Stena Recycling A/S, Bagsværd

Har du lyst til en hverdag med mangeartede opgaver? Så kan vi tilbyde en travl hverdag med gode kollegaer. Du vil være tilknyttet vores afdeling i Brøndby, men din daglige arbejdsplads vil være i Bagsværd.

Som service-/produktion medarbejder er du med til at løfte det daglige arbejde med håndtering af restaffald fra en produktion i Bagsværd.

Dine opgaver og dagligdag vil indebære:

 • Rundtur på fabrikken for indsamling af affald ved hjælp af kassevogn med lift.
 • Modtage telefonopkald og mail ved bestilling af interne afhentninger
 • Klargøring af forsendelsespapirer, herunder til transport af farligt affald
Stena Recycling A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
ALDI DanmarkSalgsassistent - Bagsværd

ALDI Danmark

Leder du efter et job, som passer til skoleskemaet, og hvor du får ekstra ind på kontoen? Og vil du have det sjovt, imens du arbejder?

Som salgsassistent er du med til at give kunderne de gode oplevelser, som gør, at de kommer igen. Du er butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil. Samtidig får du butikken til at se lækker og indbydende ud i godt samarbejde med dine kolleger. Du får grundig oplæring, så du er helt skarp, når du:

 • betjener kunderne ved kassen med verdensklasse service
 • hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne
 • får butikken til at shine, når du gør rent.
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Novozymes A/SStudent Assistant, Household Care Marketing, Bagsværd

Novozymes A/S

Do you want to rethink your impact, and are you passionate about marketing and understanding consumer behavior? Then you might be our new Student Assistant.

You will be supporting our Global Marketing Managers on executing on our key projects with some of our biggest customers. Furthermore, supporting analytical work sales data, price policies, consumer studies and marketing data. Together with our Business Development Managers you will also be supporting on constructing sales collaterals fitting with the pains and needs in the market, and our value proposition of our upcoming launches. The higher performance you are able to show the more responsibility you will get.

Trækompagniet ApSLandets bedste gulvlægger

Trækompagniet ApS, Bagsværd

Trækompagniet søger landets bedste gulvlægger til trægulve – lyder dette interessant? Så har vi det helt rigtige job til dig!

Trækompagniet har et stort udvalg af eksklusive planke- og sildebensgulve. Vores kunder spænder fra små private over arkitekter til husbyggervirksomheder.

Vi er en flad organisation med ansvaret for vores egne projekter/arbejdsopgaver. Vi supporterer hinanden med viden og hjælp, når det er nødvendigt.

Du får:

 • Egen firmabil og værktøj
 • God løn og pension
 • Søde kollegaer
Trækompagniet ApSLeder til montageafdelingen (projektstyring)

Trækompagniet ApS, Bagsværd

Trækompagniet har et stort udvalg af eksklusive planke- og sildebensgulve. Vores kunder spænder fra små private over arkitekter til husbyggervirksomheder.

Vi er en flad organisation med ansvaret for vores egne projekter/arbejdsopgaver. Vi supporterer hinanden med viden og hjælp, når det er nødvendigt.

Vi vækster og mangler en til at lede vores montageafdeling. Du får 5-6 kollegaer i afdelingen, som alle sætter stor ære i, at kvaliteten er i top.

Du bliver Trækompagniets håndværksmæssige kontakt til kunderne og vil sørge for at bemande opgaverne og sikre, at de bliver løst til tiden.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic