59 job matcher din søgning 59 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Deltidssygeplejerske 25-28 timer ugentlig søges

Lægeklinikken Kristian Arendrup, Nærum

Nærum Lægehuse er en samarbejdspraksis med fire selvstændige lægeklinikker. Hver praksis har egne patienter tilknyttet, men der er fælles venteværelse, og der er fælles faciliteter for personalet. Lægehuset prioriterer samarbejde, faglig udvikling samt sociale aktiviteter på tværs af de forskellige klinikker i lægehuset.

Læge Kristian Arendrup søger en sygeplejerske, der brænder for at gøre en forskel for de ca. 1.600 patienter, der er tilknyttet klinikken. Klinikken består af en læge, en uddannelseslæge samt dig som sygeplejerske.

Arbejdet indebærer blandt andet:

 • Selvstændige sygeplejekonsultationer/kronikerkontroller.
 • Telefonvisitation – ca. en halv time dagligt.
 • Rådgivning og vejledning af patienter både ved personligt fremmøde og i telefonen.
Rudersdal Kommune Terapeutfaglig afdelingsleder til Rehabiliteringscenter, Hegnsgården

Rudersdal Kommune

 • Vil du være med til at sætte retning for genoptræning og rehabilitering i Rudersdal Kommune?
 • Har du lyst til at gå forrest i udviklingen af tværfaglige midlertidige borgerforløb?

Så glæder vi os til at se din ansøgning.

Du bliver daglig leder at terapeutgruppen, som består af 12 engagerede og dygtige ergo- og fysioterapeuter, og du får ansvar for afdelingens driftsøkonomi. Du skal være med til at skabe rammerne for de tværfaglige strukturer og det gode faglige samarbejde på tværs af Hegnsgården.

Som terapeutfaglig leder vil du have et tæt samarbejde med to andre træningsfaglige ledere på henholdsvis Teglporten (ambulant genoptræning) og Skovbrynets midlertidige pladser, der primært varetager neurologiske borgerforløb.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Rudersdal Kommune Daglig leder af Skovbørnehaven Tudsen

Rudersdal Kommune, Nærum

Har du interesse i og ønske om at være i naturen, og kan du både lede, inspirere og videreføre en høj pædagogisk faglighed sammen med engagerede børn, medarbejdere og forældre, så er du måske den rette til stillingen som daglig leder i Tudsen.

I Skovbørnehaven Tudsen brænder alle medarbejdere og de 54 børnehavebørn for naturen og et aktivt udeliv med masser af ture, naturoplevelser og nysgerrighed.

Din arbejdstid vil være delt mellem børnerettede timer og tid til ledelsesopgaver for børnene, det giver naturligt en mulighed for at gå med i skoven minimum 17 timer om ugen.

Du skal sammen med personalet og forældregruppen fastholde den høje pædagogiske kvalitet og sikre, at den styrkede læreplan fortsat lever i børnehusets pædagogiske praksis sammen med godt humør og et stærkt sammenhold.

Irma A/S Slagtermester, Irma Nærum

Irma A/S

Til vores flotte butik i Nærum søger vi en dygtig slagtermester. I Irma Nærum vil du være en del af butikkens ledelsesteam, og du vil have et stort medansvar for, at butikken lever op til de værdier og den særlige ånd, som Irma er kendt for.

Vi er et ungt ledelsesteam, og derfor søger vi dig, der er en erfaren og struktureret slagter, men som stadigvæk har lyst til at udvikle sig som menneske og som leder, og som har fokus på mulighederne i delikatesse.

Opgaver:

 • Tilbyde kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse og betjente diske
 • Lave lækre "ta' mad hjem"-retter ud fra Irmas menukort, udskæringer og disponere varer til dine afdeling
 • Give kunderne inspiration til retter og servering - gerne med vin, der passer til
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Compass Human Resources Group A/S Business Development Manager

Compass Human Resources Group A/S søger for DCC Energi Center A/S i Nærum

Brænder du for at arbejde i feltet mellem udvikling og salg, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige rejse inden for salg af smøremidler? Så er det dig, vi leder efter.

Stillingen som Business Development Manager er organisatorisk placeret i den kommercielle organisation. Der vil være et fokus på DCC Energis smøremiddelforretning, som varetager salget af Shell og Gulf smøremidler.

Ambitionen er at vækste dette gode og solide forretningsområde igennem strategiske tiltag inden for indkøb, produktsortiment og salg. Til at drive denne spændende udvikling søger man derfor nu en dygtig Business Development Manager.

Compass Human Resources Group A/S
Willis Towers Watson
Eventkoordinator – Health, Wealth & Career

Willis Towers Watson, Nærum

Har du et stærkt planlægger-gen? Er du vild med at koordinere event- og kommunikationsopgaver? Så er det dig, vi søger!

Som eventkoordinator vil du sammen med dine kollegaer arbejde i et tværfagligt team, hvor vi supporterer vores salgs- og kundeteams med mange forskelligartede kommunikationsopgaver. Vi laver præsentationer, planlægger events, laver nyhedsmails m.m., som understøtter forretningen og skaber værdi for vores kunder.

Hos WTW kommer du ind i en virksomhed med engagerede og dygtige kollegaer. Der er et godt sammenhold og arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde – samtidigt med, at vi er professionelle samarbejdspartnere.

Willis Towers Watson
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Willis Towers Watson
Pensionskonsulent, personlig rådgivning

Willis Towers Watson, Nærum eller Aarhus

Vil du være med på et vinderhold? Og mangler du en arbejdsgiver, der er i vækst, udvikler forretningen og har store ambitioner? Så skal du måske være vores næste pensionskonsulent.

Som pensionskonsulent får du en afvekslende hverdag med daglig kontakt til mange nye mennesker. Fire dage om ugen rådgiver du medarbejderne om deres pensionsordning, mens fredagen er reserveret til sparring, forberedelse, efterbehandling – samt samvær med dine nærmeste kolleger på det kontor, du bliver tilknyttet.

Det er vigtigt, at du bl.a.:

 • har bred praktisk erfaring med pensionsrådgivning
 • opfylder de gældende kompetencekrav til pensionskonsulenter
 • har egen bil og kørekort
Willis Towers Watson