32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 32 resultater.
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Foodjob Nordic
Shipping & Logistics Coordinator – Seafood

Foodjob Nordic recruiting on behalf of Sirena A/S in Nærum

Foodjob Nordic is seeking a Shipping & Logistics Coordinator on behalf of Sirena A/S, a market leading seafood company dealing with global sales and marketing of high-end products. The objectives are clear, and the future growth ambitions are high.

The position will be responsible to set up, execute and optimize a commercial fresh seafood value chain of logistics and operations regarding international transports and warehousing end-to-end from fish farm to customers in Europe, and help ensure optimal logistics performance in cooperation with sales relevant suppliers, forwarding agents and various transportation companies to carry our products safely and swiftly from supplier to customer.

Foodjob Nordic
Autohuset Vestergaard A/SReservedelssælger til Nærum

Autohuset Vestergaard A/S

Vi søger en frisk reservedelssælger til vores afdeling i Nærum. Stillingen er som vikar, og tidsbegrænset til 6 mdr., men fastansættelse kan komme på tale, hvis vi fortsætter med at have lige så travlt som vi har nu.

Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Udpakning af varer
 • Ekspedere interne/eksterne kunder
 • Indkøb af daglige ordrer
Autohuset Vestergaard A/SNissan-tekniker til Autohuset Vestergaard i Nærum

Autohuset Vestergaard A/S

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Nærum.

Du er udlært mekaniker, og det er en forudsætning, at du har erfaring med Nissan. Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af service og reparation af biler, montering af tilbehør samt ad hoc-opgaver på værkstedet.

Til gengæld får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik. Du får samtidig en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Nærum GymnasiumErfaren administrativ medarbejder til Nærum Gymnasium

Nærum Gymnasium

Vi tilbyder en stilling med en varieret hverdag præget af stor kontakt til både ansatte, elever, forældre og eksterne parter.

Hovedopgaverne vil blive afstemt med den nye sekretær sammen med det øvrige sekretariat. Sekretariatets opgaver spænder vidt, fra fx eksamensindberetninger til Børne- og Undervisningsministeriet, over administration af elever i Lectio til udlevering af plastre og glemte sager.

Opgaver kunne fx være:

 • Elevadministration i vores studieadministrative system Lectio
 • Servicering af ansatte og elever ved sekretariatets skranke
 • Servicere elever i vores bogdepot.
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Elkjær & Sørensen Biler ApSMekaniker/Tekniker søges til værksted i Nærum

Elkjær & Sørensen Biler ApS

Grundet travlhed søger vi en ny mekaniker/tekniker til vores Automester E+ værksted med snarest mulig tiltrædelse.

Du er uddannet automekaniker, har kørekort og er teknisk velfunderet, da du også kommer til at arbejde med de nyeste teknologier.

Du vil opleve en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer samt forskellige bonusordninger.

Rudersdal KommuneSocial- og sundhedsassistent til plejeboliger med aktiviteter for de ældre og lavt sygefravær - dagvagt

Rudersdal Kommune, Nærum

Du bliver en del af et team med en social- og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper i aftenvagten, der varetager plejen for 20 beboere. Vi arbejder med helhedsorienteret sygepleje og koordinering og planlægning af borgerforløb med fokus på borgerens livskvalitet.

På vores afdeling er borgerne, fra 69 år til 98 år. Vi lægger vægt på mange nuancer i hverdagen, og vores kerneopgave er, at støtte/guide den enkelte borger sygeplejefagligt der, hvor de er i livet, så de holder sig sunde og raske, og kan bevare deres funktionsniveau mest mulig.

Vi lægger vægt på høj faglig kvalitet samt at skabe sociale relationer og livskvalitet for den enkelte borger b.la. ved at tilbyde forskellige aktiviteter i forhold til natur og kultur.

Rudersdal KommuneSocial- og sundhedshjælper til plejeboliger med aktiviteter for de ældre og lavt sygefravær - dagvagt

Rudersdal Kommune, Nærum

Du bliver en del af et team med en social- og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper i aftenvagten, der varetager plejen for 20 beboere. Vi arbejder med helhedsorienteret sygepleje og koordinering og planlægning af borgerforløb med fokus på borgerens livskvalitet.

På vores afdeling er borgerne, fra 69 år til 98 år. Vi lægger vægt på mange nuancer i hverdagen, og vores kerneopgave er, at støtte/guide den enkelte borger sygeplejefagligt der, hvor de er i livet, så de holder sig sunde og raske, og kan bevare deres funktionsniveau mest mulig.

Vi lægger vægt på høj faglig kvalitet samt at skabe sociale relationer og livskvalitet for den enkelte borger bl.a. ved at tilbyde forskellige aktiviteter i forhold til natur og kultur.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
GML-HR A/STeam Leader til Customer Support

GML-HR A/S søger for Nordic Houseware Group A/S i Nærum

Nordic Houseware Group A/S søger en erfaren Team Leader til Customer Support. Du får ansvar for et team af dygtige medarbejdere der servicerer kunderne i virksomhedens to selskaber; Plast-Team og Room Copenhagen.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift af afdelingen der består af 6 medarbejdere. Opgaven består blandt andet i at opbygge og vedligeholde et højt fagligt niveau, sikre implementering af nye processer og motivere og udvikle teamet. Du er, som Team Leader, selv ”hands-on” på opgaverne, og vil derfor også selv i høj grad indgå i driften og have ansvar for support af kunder.

Du tilbydes et bredt ansvar og en høj grad af frihed i en spændende vækstvirksomhed. Virksomheden holder til i attraktive lokaler i Nærum, tæt på motorvej og offentlig transport.

GML-HR A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
BloomErfaren projektleder til virksomhed i vækst

Bloom søger for Logos A/S i Nærum

Du bliver projektleder for innovative og varierede selvbetjente betalingsløsninger - kunne det friste?

Virksomheden udvikler kundespecifikke løsninger til selvbetjente betalingsterminaler, tilhørende mobile apps mv. De er blandt branchens førende i Norden på parkeringsbetaling, betaling til broer, færger, forlystelser, vaskerisystemer m.fl. samt har søsterselskabet NPS i Odense som udvikler betalingsløsninger til tankstationer og bilvaskehaller.

Logos oplever stor efterspørgsel på virksomhedens støt voksende produktportefølje. Virksomheden har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Maersk Container Industry (MCI)
Mechanical Engineer to support Star Cool in R&D

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev

You will be our new technical expert in a smaller team of young and dedicated employees. You will work closely with the R&D and Quality departments and report directly to the Head of System & Maintenance.

Based on input from the Quality department, your role will be to investigate and troubleshoot refrigeration components such as compressors, vacuum pumps, valves, etc. For this reason, it is important that you have some experience in coordinating smaller tasks/projects. As our trouble-shooter, you will also be our main person for communicating with relevant external suppliers.

Your key responsibilities will be to:

 • Lead the troubleshooting of refrigeration components on the Star Cool refrigeration machine
 • Identify mitigation areas and actions, and specify improvements to relevant parts
 • Act as the ‘go to’ person on the Star Cool refrigeration machine
Autohuset Vestergaard A/SServicerådgiver

Autohuset Vestergaard A/S, Nærum

Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse.

I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores 4 værdier som er: Troværdige, Kundeorienterede, Passionerede og Købmandskab. Kan du se dig selv i disse værdier, er du allerede et skridt nærmere en nyt job hos os.

Dine arbejdsopgaver:

 • Hovedsagelig servicering af kunderne på værksted
 • Planlægning og strukturering af mekanikernes hverdag
 • Ad hoc-opgaver
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob - alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!