41 job matcher din søgning 41 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Temp-Team A/S søger for Dstny A/S
Gem
Temp-Team A/S

Fagligt stærk regnskabsmedarbejder til firma i vækst

Nærum

Vores kunde, Dstny, udbyder telefoninetværk, mobiltelefoni, netværk, WiFi, infrastruktur og integrationer. Løsningerne leveres som hosted services, hvilket betyder lavere udgifter og bedre sikkerhed for kunderne.

Med hele paletten af ydelser til rådighed kan Dstny tilbyde nogle helt unikke løsninger, der hjælper dansk erhvervsliv med at minimere omkostninger og optimere indtjeningen.

Vi søger en regnskabsmedarbejder, der trives i et uformelt men engageret miljø. Du er ansvarlig og arbejder selvstændigt. Sammen med regnskabsafdelingens tre øvrige medarbejdere sikrer du, at opgaverne løses effektivt og korrekt.

Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Autohuset Vestergaard A/S

Salgstrainee

Nærum

Kan du se dig selv i jobbet som salgselev? Hos Autohuset Vestergaard i Nærum får du friheden til at realisere dine ambitioner som sælger.

I rollen som salgstrainee, har du mange forskellige opgaver. Ud over at hjælpe med at sælge biler, spiller du en vigtig rolle i at sørge for at hele salgsprocessen er optimeret. Når alt kommer til alt, er vores vigtigste opgave, at give vores kunder en god oplevelse.

DCC Energi Center A/S

Product Manager til E-mobility

Nærum

Kan du lide at udvikle løsninger, der tænker 360 grader rundt om kunden inden for E-mobility? Og har du et godt overblik og kan projektlede og samarbejde på tværs af forskellige niveauer?

Vores afdeling på 4 kollegaer, som er ansvarlig for udvikling og salg af vores E-mobilitet løsninger har travlt, og vi søger derfor en ny kollega som vil være med til at udvikle vores eksisterende forretning.

Du bliver ansvarlig for at udvikle forretningsområdet i samspil med kollegaer og interne nøgleressourcer.

Du får en vigtig rolle i forhold til det tværgående samarbejde med andre afdelinger, som også arbejder med salg af vores E-mobilitetsløsninger.

DCC Energi Center A/S
WTW
Gem
WTW

Forsikringsmæglerassistent – Erhvervskunder

Nærum

Tiltaler det dig at arbejde i en virksomhed, hvor uvildighed og kundetilfredshed er i højsædet?

Se video om WTW som arbejdsplads

Vi søger en forsikringsmæglerassistent/kundekoordinator til vores Client Service team for erhvervskunder. Teamet er ansvarligt for at rådgive, servicere og administrere vores forsikringsprogrammer i tæt samarbejde med de kundeansvarlige forsikringsmæglere.

WTW
Hansen Toft A/S søger for Reflective Technologies ApS
Gem
Hansen Toft A/S

CFO - tech-industrien

Hjemmearbejdsplads

Vil du have ansvaret for økonomifunktionen hos en af Nordens største app-virksomheder inden for Non-gaming Consumer Subscription? Der er tale om en sjælden scale-up succes inden for app-udvikling, som i løbet af de senere år er lykkedes med en massiv opkøbsrejse.

Som CFO får du ansvaret for at opbygge en stærk intern økonomifunktion, idet den daglige økonomistyring i dag er outsourcet. Du sikrer en god ”financial engineering”, og du skaber en retvisende og enkel rapportering til ledelse og investorer.

Virksomheden har en meget moderne organisationsform, som er digitalt understøttet, så du kan arbejde, hvorfra du ønsker.

Hansen Toft A/S
Gem
Bomag GmbH

Area Sales Manager (m/f/d) Europe (Nordics & Irland)

Hjemmearbejdsplads

Your tasks:

  • Monitoring and developing the Bomag brand (Sales, Aftersales, GP and Market share) in the Nordics and Ireland
  • Strengthening our sales process by driving, managing, and supporting our dealer network and key accounts in the area, incl. setting up development plans as well as sales strategies, monitoring KPIs, and ensuring goal achievements
  • Functioning as an interface between BOMAG interests and those of partners and customers
  • Engaging directly with key accounts and rental companies as well as setting up key fair participations
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Vi tilbyder gode karriere- og udviklingsmuligheder som Buddy, Team Leader og Sales Manager.

Curia recruiting on behalf of Trackunit A/S
Gem
Curia

Payroll Partner

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a new colleague, who we imagine will get energized from ensuring correct pay on time as well as providing the best possible service to the business in cooperation with your team. We will make sure that you’ll get daily professional challenges in an international context and support you in the best way possible in these challenges.

With locations in the hearts of Copenhagen, Kolding, Aarhus, and Aalborg, we offer you a flexible setup with the possibility of working from one of our locations or remotely from anywhere in Denmark.

Flexibility and hybrid working is not just a cliche to us or something we state in a job posting. We offer you a flexible setup and believe that you can best structure how your routines look in order for you to balance everything in your life.

Lokaltog A/S

Lokomotivføreraspiranter til opstart d. 1. marts 2024 hos Lokaltog A/S – vil du med på holdet?

Trives du med at sidde på første række gennem landskaber, der konstant skifter karakter, have ansvaret for mange menneskers sikre transport, have fri når andre er på arbejde og arbejde, når andre har fri - så er jobbet som lokomotivfører måske lige noget for dig.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdspladsVi ønsker at styrke vores driftsorganisation og leder derfor efter engagerede og kompetente lokomotivføreraspiranter, som ønsker at blive en del af holdet, og være med til at sikre, at vi leverer en god kundeoplevelse, hver dag, året rundt.

Lokaltog A/S
Hansen Toft A/S søger for Business Broker A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Virksomhedsmægler - M&A

Hjemmearbejdsplads

Vil du arbejde med rådgivning og salg af virksomheder — og har du potentiale til at blive medejer i en succesfuld M&A rådgivningsvirksomhed? Så har vi måske det helt rigtige job til dig.

Som virksomhedsmægler i Business Broker får du et tæt samspil med beslutningstagere i dansk erhvervsliv, og du driver hele salgsprocessen ifm. virksomhedssalg. Sideløbende er du aktiv i det salgs- og netværksarbejde, der er med til at generere nye projekter.

Til dine nøgleopgaver hører vurdering af salgbarhed og værdiansættelse af virksomheder, virksomhedsanalyse og præsentation, identifikation af og kontakt til potentielle købere, forhandling og rammeaftaler/LOI mellem sælger og køber, koordinering af due diligence- og transaktionsdokumenter m.m. i tæt samarbejde med advokater, revisorer, banker og andre.

Hansen Toft A/S
DCC Energi Center A/S

Technical Manager - med kommercielt forståelse

Nærum

Motiveres du af at udarbejde tekniske løsninger i samarbejde med kunder, leverandører og kollegaer? Er du nysgerrig og løsningsorienteret, og kan du se dig selv være med til at bringe smøremidler i spil som en del af den grønne omstilling?

Du vil overtage den daglige kontakt til nogle af vores eksisterende kunder, hvor det bliver din opgave at rådgive og skabe værdi for vores kunder. Du vil kunne bringe dine tekniske eller praktiske erfaringer i spil og derved skabe merværdi og udbygge vores smøreolieforretning hos den enkelte kunde.

Vi tilbyder dig et spændende job i en international energivirksomhed med store frihedsgrader, medindflydelse samt gode personlige og faglige udviklingsmuligheder

DCC Energi Center A/S
Alka Forsikring

TIA-udvikler til Kundevendt Digitalisering

Ballerup
Mulighed for hjemmearbejde

Ønsker du at blive en del af et hold, der omfavner gode ideer, har det sjovt og er dedikeret til at gøre en forskel?

Netop nu leder vi efter en dygtig udvikler, der kan være med til at fastholde vores position, som digital frontrunner. Du kommer til at være med til at fremtidssikre vores platforme, udvikle nye produkter og vedligeholde de eksisterende løsninger.

Som afdeling kan vi tilbyde et uformelt og varmt fællesskab, samtidig med at vi er ambitiøse og elsker at levere gode løsninger.

Alka Forsikring
DCC Energi Center A/S

CUSTOMER EXPERIENCE-KONSULENT - MED FOKUS PÅ KUNDEMÅLINGER OG FEEDBACKANALYSER

Nærum

Er du passioneret omkring kunders oplevelse og kan omsætte deres feedback til brugbare indsigter i vores organisation, så der det dig vi leder efter.

Du vil med din viden og erfaring være med til at udvikle og udvikle vores kundemålingsprogram og skabe værdifulde indsigter til brug i hele vores organisation.

Du er motiveret, udadvendt og klar på at blive eksperten i at designe, planlægge og implementere og aktivere kundemålinger samtidig med, at du kan dykke dybt ned i kundefeedback, udføre dataanalyser og facilitere præsentationer og diskussioner af nøgleindsigter med interessenter.

DCC Energi Center A/S
DCC Energi Center A/S

Markedschef - El

Nærum

- Med digital mindset til etablering af nyt forretningsområde

Har du erfaring fra el-området, og kan du opbygge nye digitale processer og på sigt en ny organisation? Så er det dig vi leder efter i en nyoprettet stilling.

Du vil være ansvarlig for vores etablering som ny el-leverandør, og din opgave bliver at opbygge de systemer, processer og den organisation, som skal være med til at få det til at lykkes.

Det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde, og vi er stolte af vores gode resultater og åbne arbejdsmiljø. Vi samarbejder og tror på, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater.

DCC Energi Center A/S
Velka Shopping

Partnership Coordinator/Partnership Manager – Fuldtid, Remote, Danmark

Hjemmearbejdsplads

Har du et kommercielt mindset, og brænder du for e-commerce og Partnership Management? Besidder du stærke relationsdannende kompetencer, og er du passioneret omkring digital marketing, affiliate marketing og Google Shopping?

Som Partnership Coordinator/Partnership Manager bliver du en del af en international, professionel og dedikeret vækstvirksomhed, der udelukkende arbejder med Google Shopping og e-commerce.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV