76 job matcher din søgning 76 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Comwell HolteKok

Comwell Holte

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som kok hos Comwell Holte vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger i et helt nybygget køkken med alt det nyeste udstyr. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. Vi har stort fokus på bæredygtighed og er i tæt kontakt med vores gode leverandører og landmænd om at få sæsonens bedste råvarer.

Comwell HolteMorgenkok

Comwell Holte

Skal du være med til at give vores gæster den bedste start på dagen? Lige nu søger vi en morgenkok til Comwell Holte, der sammen med det øvrige morgenhold, skal sørge for netop det!

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som morgenkok på Comwell Kongebrogaarden bliver du del af et dynamisk og uformelt køkkenteam, som hver dag sætter en ære i at lave lækker og velsmagende mad til vores mange gæster. Vi tilbyder en stilling i en attraktiv og fast vagtplan, hvor ikke to dage bliver ens.

Comwell HolteKøkkensouschef

Comwell Holte

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som Køkkensouschef hos Comwell Holte vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Vi forventer, du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. Du har en stor passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Rudersdal KommuneAfdelingschef til Byplan

Rudersdal Kommune, Holte

Brænder du for planlægning, bevaring, grønne områder, udvikling af bymiljøer i et tæt samspil med lokalområdets borgere og aktører - og er du en nærværende og engagerende personaleleder? Så er det måske dig, vi søger.

Du får en fremtrædende ledelsesrolle i Byplan som leder af det planfaglige team og med områdechefen som din nærmeste chef og sparringspartner. Sammen med områdechefen vil du være ansvarlig for en bred opgaveportefølje, herunder det planfaglige, økonomiske og personalemæssige ansvar i Byplan.

Du skal være med til at sætte retningen for den fysiske udvikling af kommunen, hvor en række større byudviklingsprojekter er på vej. De politiske værdier er stærke med et ønske om at fastholde og udvikle de eksisterende kvaliteter i både bycentre og landzone med afsæt i kommunens grønne værdier og ambition om at være Danmarks bedste bo-kommune.

Altiden Omsorg A/S
Vagtplanlægger med administrative kompetencer søges til Fribo Holte

Altiden Omsorg A/S

Kan du få vagtplanlægning og administration til at gå op i en højere enhed? Vil du være med til at gøre Fribo Holte til en fortsat bragende succes? Så læs videre!

Vi søger en til at udfylde planlæggerrollen, der brænder for vagtplanlægning på et plejecenter. Vi forestiller os, at du har en faglig baggrund indenfor vores felt, men det vigtigste er, at du har et grundigt kendskab til vagtplanlægning for en større gruppe medarbejdere og mod på andre administrative opgaver.

Din primære opgave bliver vagtplanlægning og sikre denne, men du vil også skulle håndtere tastning af lønoplysninger, fakturering, håndtering af servicepakker og tilkøbsydelser, ind- og udflytninger af borgere samt almindelige, øvrige administrative opgaver.

Altiden Omsorg A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Comwell HolteEjendoms- og av-medarbejder

Comwell Holte

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som AV-og ejendomsmedarbejder på Comwell Holte, vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor skiftende arbejdstider kan forekomme men primært i hverdagene mellem 7 – 18. Weekendarbejde kan forekomme.

Arbejdsopgaver:

 • Bygningsdrift
 • Vedligeholdelse af gange, lokaler og værelser når der skal males, tapetseres m.m.
 • Daglige reparationer af diverse på værelser, i køkken, etc.
People In Action ApSMekanisk Designer til udvikling af finmekaniske produkter

People In Action ApS søger for G.R.A.S Sound & Vibration i Holte

Vil du med på en spændende rejse sammen med 120+ dedikerede kolleger indenfor målemikrofoner og andet akustisk udstyr? Vil du være en del af et team, som arbejder ud fra devisen, at ”intet er umuligt”, så kunne dette job være interessant for dig.

For vor kunde, G.R.A.S Sound & Vibration ApS søger vi en ny mekanik udvikler, som har en solid erfaring indenfor faget – især materialeviden indenfor metaller og plast i forhold til skærende processer, men også gerne sprøjtestøbning & mulighed for anvendelse af 3D printning til prototyper, produktionsprocesser og færdige produkter. Det er et plus, hvis du kender til branchen og har erfaring med udvikling af akustiske produkter, herunder mikrofoner, høreapparater eller anden produktudvikling af skærende bearbejdede finmekaniske emner.

Altiden Omsorg A/S
Fribo Holte søger flere dygtige SOSU-assistenter

Altiden Omsorg A/S

Trives du i et miljø, hvor din faglighed bliver taget alvorligt? Vil du dele din viden og dygtiggøre dine kolleger? Vil du være en del Fribo Holte, hvor vi lige nu fuld fart på indflytningerne?

Fokus på borgernes livskvalitet og helhedspleje

 • Som vores SOSU-assistent kommer du hele vejen rundt om plejen, da du håndterer pleje fra A til Z for vores borgere
 • Du er også med til at bringe din viden i spil og udfordre og inspirere dine kolleger, når du vejleder dem
 • Du får et stort ansvar, bl.a. for medicinhåndtering, rehabilitering og høj kvalitet i de faglige drøftelser og dokumentationen
Altiden Omsorg A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

AjourCareDrømmer du om en løn på 32.000 kr. om måneden, hvor du kun arbejder 30 timer om ugen? * Bliv respiratorisk hjælper hos AjourCare

AjourCare

Er du uddannet social- og sundhedsassistent? Kan du se dig selv i et job med eneansvar og tid til pleje og nærvær? Som respiratorisk hjælper hos AjourCare får du en kort arbejdsuge med 2-3 vagter af 12 timers varighed.

Vi leverer respiratorisk overvågning i Brugerens eget hjem. Med solid brancheerfaring besidder vi en stærk faglighed, som er med til at skabe tryghed for vores medarbejdere og Brugere.

Du får mulighed for at arbejde hos en Bruger i en af følgende lokationer: Holte, Helsingør, Virum, Slangerup, Gentofte, Glostrup, Ishøj, Rødovre, Vesterbro, Frederiksberg, Østerbro samt København SV og København N.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Mansoft A/S
Rekrutteringskonsulent

Mansoft A/S, Holte

Har du interesse i at arbejde med rekruttering af IT-konsulenter, så er du måske vores nye teammedlem?

Der er gang i IT-branchen, og efterspørgslen på vores fastansatte IT-konsulenter er stor. Vi søger derfor en ny rekrutteringskonsulent til teamet, som vil være med til at vækste forretningen endnu mere.

Rekruttering er i gang med en revitalisering, hvor nye og optimerede processer, metoder samt systemer implementeres. Vi tror på, at det er summen af vores forskellige kompetencer, der udgør teamets styrke. Vi bliver bedre af at hjælpe og lære af hinanden.

Mansoft A/S
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse