48 job matcher din søgning 48 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Rudersdal Kommune Logopæd med interesse indenfor specialområdet

Rudersdal Kommune, Holte

Vi søger en logopæd til Rudersdal Kommunes specialbørnehave, Børnehuset Rudegårds Allé. Her bliver du en del af det tværfaglige team fra PPR, der er tilknyttet børnehaven. Dine primære samarbejdspartnere, vil være pædagogerne fra børnehaven, hvor du indgår i samarbejdet om at vejlede, observere, undersøge og undervise børnene.

Din ansættelse bliver forankret i PPR, men alle dine arbejdsopgaver retter sig mod børnehaven, hvor du får din daglige gang.

Du får et job med spændende arbejdsopgaver, hvor specialpædagoger og det tværfaglige team fra PPR er optaget af at skabe en hverdag, hvor børnene trives og udvikler sig.

Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Comwell Holte Morgentjener supervisor

Comwell Holte

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som Morgen supervisor på Comwell Holte, vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dine kollegaer har I en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Boligkontoret Danmark
Konsulent, som kan tage ledelse og levere høj kundetilfredshed – til Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Holte

Boligkontoret Danmark

Se video om Boligkontoret Danmark som arbejdsplads

Kan du drive beslutninger frem - også når der er flere forskellige hensyn og interesser i spil? Og trives du med at arbejde med både frivillige og professionelle med mange forskellige tilgange til både opgaven og livet? Så læs videre.

Til Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Holte søger vi en konsulent, med politisk forståelse og en stærk formidlingsevne i både skrift og tale. Du har erfaring i at løse administrative og projektorienterede opgaver på et højt fagligt niveau og har flair for tal.

Overordnet vil du komme til at fungere som bindeled mellem afdelingskontoret og boligorganisationernes bestyrelser. Opgavefeltet er meget bredt, da vi rådgiver og formidler rådgivning inden for alle aspekter af det at drive og drifte almene boliger.

Boligkontoret Danmark
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Kvickly Slagtersvend, Kvickly, Holte

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 105 medarbejdere som ligger midt i den dejlige by Holte. Vi ser ikke så meget til turister men har til gengæld en masse stamkunder. I butikken går vi højt op i kvalitet, service og at butikken hver dag ser pæn og præsentabel ud for vores kunder.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
Altiden
Fribo Holte søger en social- og sundhedsassistent til dagvagt

Altiden

Søger du nye udfordringer, eller er du nyuddannet, så har vi stillingen til dig!

Vi er et nybygget friplejehjem drevet af Altiden. Vi kalder det Fribo, fordi vi gerne vil skabe et hjem, hvor der både er frihed til at vælge selv og til at være en del af et fællesskab. På Fribo leves et værdigt og individuelt liv med respekt for den enkeltes vaner og ønsker.

Fællesskabet er afgørende, når vi skal være der for andre mennesker, som har brug for vores støtte. Hos os bliver du mødt af kollegaer og en ledelse, som tror på dig, din faglighed og din dømmekraft. Som social- og sundhedsassistent kommer du i høj grad til at bidrage til det gode samarbejde - så vi sammen kan sikre en god og tryg hverdag for vores beboere.

Altiden
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

Rudersdal Kommune Skoleleder Holte Skole

Rudersdal Kommune

Kan du se dig selv som skoleleder på en ”ny skole”, hvor du sammen med ledere, lærere, pædagoger, TAP’er, forældre og ikke mindst børnene udvikler fremtidens skole, baseret på stærk, lokal skolehistorie, værdier og stolte traditioner?

Har du som skoleleder allerede været med til at skabe gode resultater for børnene, og er du klar til at sætte retning og bruge dine erfaringer og kompetencer på en ny, spændende men også krævende rejse?

Kan du fra starten få respekt og følgeskab, fordi du ved, hvordan man samler og driver en skole og samtidig – visionært – udvikler og forbedrer, mens hverdagen passes?

Hvis tre gange ”ja”, kan du være på vej til et perspektivrigt jobskift!

Rudersdal Kommune Barselsvikar for psykolog til PPR Rudersdal

Rudersdal Kommune, Holte

Hos os får du et arbejde med fagligt spændende udfordringer, hvor du arbejder selvstændigt og som en del af et tværfagligt team. Vi er en arbejdsplads, hvor fagligt engagement understøttes af tillidsfuld ledelse, som vægter at være lydhør og tilgængelig.

Vi er en familievenlig arbejdsplads, og du får stor indflydelse på tilrettelæggelse af egen arbejdstid. Vi har både intern og ekstern supervision samt mentorordning. Du vil få rig mulighed for at være med til at videreudvikle det psykologfaglige fællesskab. Dine psykologkolleger er dygtige og engagerede og bredt fordelt på alder og erfaring.

Der er tale om et barselsvikariat fra 1/8-23 og seks måneder frem med mulighed for forlængelse.

JS Danmark A/S Account Manager

JS Danmark A/S

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

JS Danmark A/S Annoncesælger

JS Danmark A/S

Er du et konkurrencemenneske, og brænder du for at skabe synlige resultater?

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

Altiden
Fribo Holte søger social- og sundhedshjælper til aftenvagt

Altiden

Kan du se dig selv være en del af et miljø præget af en vision om at gøre verden lidt bedre, ét menneske ad gangen? Og brænder du for at yde en omsorgsfuld pleje og være en del af et stærkt fællesskab?

Vores beboere skal føle sig trygge og godt tilpas i levet, og det er du med til at lykkes med. Derfor søger vi dig, som er tillidsskabende, rolig og fagligt godt klædt på til at yde en god og nærværende omsorg for vores beboere.

Du er uddannet social- og sundhedshjælper, og har du demenserfaring, er det en fordel, men ikke et krav.

Altiden

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV