42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 42 resultater.
Real Coffee ApS
E-Business Manager

Real Coffee ApS, Holte

Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan udvikle dit talent indenfor digital markedsføring og projektledelse? Samtidig med at du hver dag fremmer økologi og Fair Trade.

Din primære rolle bliver drift og udvikling af vores webshop, hvor du skal sikre den fortsatte vækst og udvikling med reference til den adm. direktør. Du formår at omsætte konkrete ideer til forretning og indtjening.

E-business Managers arbejdsopgaver:

 • Koordination og evaluering af kampagneaktiviteter
 • Projektledelse af IT-udviklingsopgaver baseret på Woocommerce og Wordpress
 • Pris- og lønsomhedsberegninger
Real Coffee ApS
TietoEvry/Tieto Denmark A/S
Erfaren Forretningskonsulent

TietoEvry/Tieto Denmark A/S, Holte

Vi søger en erfaren forretningskonsulent, som brænder for digitalisering, konsulentrollen og muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder.

Som forretningskonsulent i TietoEvry skal du kunne bistå vores kunder med design og implementering, så vores løsning understøtter kundens processer og skaber værdi i deres forretning. Du tilbydes en rolle i et stærkt team, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes præger hverdagen. Teamet består af højtkvalificerede medarbejdere med dyb og bred faglig viden.

Opgaver og ansvar, bl.a.

 • Rådgivning af kunden i brugen af vores standardprodukt til ESDH
 • Kortlægning og implementering af kundens arbejdsprocesser, samt rådgivning om digitalisering
 • Udarbejdelse af designspecifikationer og løsningsdokumentation
Reddernes FagforeningSekretær med flair for bogholderi (deltid)

Reddernes Fagforening

Er du grundig, serviceminded og har du erfaring med bogholderi?

Reddernes Fagforening søger en deltidsbestyrelsessekretær (5 timer/uge) til varetagelse af bestyrelsens administrative opgaver og let medlemskontakt.

Dine opgaver vil bestå i:

 • Bogholderi (lave løn, udbetale kørepenge, udbetale udlæg, lave regnskab og sende dette til vores eksterne revisor, og forestå øvrige udbetalinger til medlemmer og bestyrelsesmedlemmer)
 • Administrere udlejningen af sommerhus til medlemmer.
 • Modtage og fordele mails til bestyrelsen

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig for os, men vi forventer at du har erfaring med bogholderi.

KvicklySalgsassistent Food, Kvickly Holte

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 140 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
Financial Controller til succesfuld kapitalforvalter i vækst

Jobindex A/S søger for Artha Kapitalforvaltning Fondsmæglerselskab A/S i Holte

 • Har du arbejdet med værdifastsættelse, rapportering og compliance? Her får du en spændende mulighed for at være med til at vækste en allerede succesfuld virksomhed og komme helt tæt på forretningen.

Artha Kapitalforvaltning og associerede selskaber er en familie af Danmarks bedste formueforvaltere og investeringsforretninger, og du kan se frem til at samarbejde med erfarne folk fra den finansielle sektor.

Udover dit kerneområde får du også lidt en finansiel ’blækspruttefunktion’, hvor du blandt andet assisterer med controlling af månedsrapportering for de omkring 700 kunder, hvis midler vi forvalter gennem værdipapirer, aktier, obligationer og ejendomme.

Har du drivet og kompetencerne, kan du tage ejerskab over netop dit område og udvikle din rolle i virksomheden over tid.

Jobindex A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Rudersdal KommuneMedarbejder til Pas & Kørekort i Borgerservice

Rudersdal Kommune, Holte

Brænder du for at yde en god borgerservice? Bliver du motiveret af at hjælpe kommunens borgere med forskellige opgaver? Giver det dig energi og arbejdsglæde, når borgerne føler sig godt hjulpet? Så leder Borgerservice efter lige netop dig.

Borgerservice søger en energisk medarbejder til vores pas & kørekort-team, hvor vi er borgernes første møde med Rudersdal Kommune.

For at lykkes i stillingen skal du trives med frontekspedition samtidig med, at du kan lide sagsbehandling, da stillingen også indeholder dette indenfor pas og kørekortområdet.

Du bliver en del af vores pas og kørekort-team, som består af 4 medarbejdere, der tilsammen leverer en god og smilende borgerservice indenfor pas, kørekort, Nemid, skat og folkeregisterområdet.

Rudersdal KommunePædagog

Rudersdal Kommune, Holte

Rollingerne kalder, så det gjalder ” Vil du lege med os”? Skov og sø. Mark og eng, vi har det hele i Holte.

Børnehuset Højbjerggård har p.t. 30 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn. Vi ligger i naturskønne omgivelser med et hav af muligheder for natur og udeliv. Vi lægger i særdeleshed vægt på børnenes aktive deltagelse, forpligtende fælleskaber og ser legen som barnets fortrukne og meningsgivende beskæftigelse.

Pædagoger og medhjælpere, unge som erfarne, samarbejder om at tilrettelægge aktiviteter og rutiner, så børnenes zone for nærmeste udvikling rammes bredest muligt.

Vores personalegruppe er åben, fleksibel, og generelt i en rivende udvikling, hvor især implementeringen af den styrkede læreplan er i fokus.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Rudersdal KommuneInklusionspædagog til understøttelse af gode børnefællesskaber

Rudersdal Kommune

Du vil indgå i et team af inklusionspædagoger i Område Bøgebakken, der understøtter den inkluderende praksis i områdets syv børnehuse.

Du vil som Inklusionspædagog, sammen med børnehusets øvrige pædagoger, arbejde tæt sammen i den pædagogisk praksis, hvor specialpædagogikken møder almenpædagogikken til børnenes bedste.

Vi tager udgangspunkt i kommunens inklusionsstrategi, hvor inklusion anskues ud fra fire dimensioner nemlig; Fysisk, Social, Faglig og læringsmæssig samt Psykisk inklusion.

Som inklusionspædagog skal du samarbejde med det pædagogiske personale, medvirke til at afprøve og implementere pædagogiske værktøjer, metoder og redskaber for, at understøtte institutionens pædagoger i at omsætte dem i daglig praksis.

EDC
Erfaren salgskoordinator

EDC, Søllerød

EDC Lars Zola-Honoré er en ejendomsmæglervirksomhed i fortsat vækst. Vi har travlt og søger endnu en fagligt velfunderet og serviceminded kollega til at bistå os med den administrative del af vores mange handler.

Vores kontor er beliggende i Søllerød, men vi har hele området nord for København som vores arbejdsplads, og vi sælger mange af landets mest attraktive boliger. Du vil indgå i et team på 7 ambitiøse kollegaer med skarpt fokus på at yde et professionelt salgsarbejde – hver gang!

Som vores nye salgskoordinator tager du dig kompetent af alt papirarbejdet i forbindelse med bolighandlerne, og din hverdag vil være præget af en høj grad af selvstændigt ansvar, travlhed og faglige udfordringer.

EDC
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
GRAS Sound & Vibration A/SSenior Production Engineer

GRAS Sound & Vibration A/S, Holte

B2B high-tech company is looking for a strong candidate for a position in R&D

GRAS Sound & Vibration, a global leader in high-quality measurement microphones exported to all parts of the world, is looking for a Senior Production Engineer for our Danish Headquarter in Holte.

You will play a key role in our production engineering function, as the 3rd member. You will play a key role in securing an efficient development and execution of the many exciting initiatives.

Responsibilities of the role:

 • Concept level design of manual and semi-automation production equipment
 • Be responsible for manufacturing of the equipment – e.g. together with a specialist supplier/contractor
 • Be a part of a team driving many of the enablers for making our production scalable, including continuous improvements
GRAS Sound & Vibration A/SSenior Development Engineer

GRAS Sound & Vibration A/S, Holte

B2B high-tech company is looking for a strong candidate for a position in R&D

GRAS Sound & Vibration, a global leader in high-quality measurement microphones exported to all parts of the world, is looking for a Senior Engineer for our Danish Headquarter in Holte.

You will play a key role in securing an efficient product development of new and improved old products, where innovation is high on the agenda.

Responsibilities of the role:

 • Develop new products within our main focus area of sensors, primarily measurement microphones
 • Take the task of improving existing products and/or enable it for high volume production when needed
 • With the mindset of designing a device for an end-user, you are a key person for constructing the bits & pieces making the total product experience, including adding more and more functionality to the products