30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BBT Fiberoptic ApS

Servicetekniker

Holte

Du vil varetage opgaver som bl.a.:

  • service og reparation af Fusion Splidsere og testudstyr
  • teknisk kundeservice pr. telefon og på serviceværkstedet
  • support til salgsafdelingen.

Vi tilbyder et travlt og alsidigt job i en meget dynamisk virksomhed med et uformelt arbejdsklima. Du får også gode ansættelsesforhold og mulighed for kurser hos udvalgte leverandører i udlandet.

Visma e-conomic a/s

Go-To-Market Advisor

Hjemmearbejdsplads

Visma Group is on the lookout for a new colleague with go-to-market competence and a strategic mindset – is that you?

As a crucial part of our dynamic team, you'll be instrumental in elevating companies to new heights through our three levels of support:

  • Train the Trainer - Develop competence of the companies through self-serve training material, facilitating academies and peer groups.
  • Guide & Advice - Support company leaders with go-to-market strategy and operations within the different areas of commercial strategy.
Visma e-conomic a/s
Rudersdal Kommune

Sagsbehandler til Team Personlige Tillæg

Holte

Sætter du en ære i at være sagsbehandler helt ud til fingerspidserne?

Det er vores opgave, at hjælpe borgere, der er svært økonomisk stillede med at få råd til det mest basale. Vi udbetaler personlige tillæg til folkepensionister og hjælper borgere med bl.a. at få råd til at betale tandlægeregninger eller høje medicinudgifter.

I Rudersdal Kommune ønsker vi at skabe den bedste arbejdsplads med fleksible rammer, så vi kan løse vores vigtige og meningsfulde kerneopgave. Vi tilbyder gode muligheder for fleksible rammer med mulighed for at arbejde hjemme, så du kan få arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen.

Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

GRAS Sound & Vibration A/S

Elektronikfagtekniker

Holte

Synes du at lyd og teknisk udstyr er spændende? Og kan du lide at arbejde med montage og analog elektronik? Så har du nu muligheden for at blive en del af en spændende og succesfuld virksomhed i vækst og udvikling, hvor der produceres målemikrofoner og andet akustisk udstyr til hele verden.

Vi tilbyder en spændende hverdag med varierede opgaver inden for produktion og service af analoge produkter, herunder strømforsyninger, power moduler akustiske munde og lavstøjsmikrofoner.

FUGL LEONHARDT søger for kunde
Gem
FUGL LEONHARDT

Facility & ejendomskoordinator med håndværksmæssig tilgang søges

Holte

Du vil stå for drift og vedligeholdelse af ca. 8 ejendomme. Rollen er en udførende rolle og du arbejder hands-on med ejendommene. Derudover planlægger og koordinerer du ejendomsrelaterede opgaver og styrer de leverandører som deltager i drift og vedligehold.

Du bliver en del af en virksomhed som har fokus på trivsel og work life balance; vi samarbejder om opgaverne og løfter i flok.

Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
WellPerform ApS

Administrativ Koordinator

Holte

Vi søger en alsidig profil til at bistå med opgaver inden for personalerekruttering, onboarding samt support til vores finansteam.

Trives du med varierende opgaver, et spændende arbejdsområde og et uformelt miljø, så er denne stilling måske noget for dig?

Vi passer vi på vores medarbejdere og kan tilbyde et attraktivt arbejdsmiljø med fleksible arbejdstider til den rette person. Der er mulighed for hybrid-arbejde efter aftale.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

Gem
Webhelp

Kundesupporter for stor streaming klient, hjemmefra!

Hjemmearbejdsplads

Er du en ægte tv-serieafhængig, der elsker at binge-watche? Så er du lige den person, vi leder efter til at arbejde hjemmefra!

Dine fineste opgaver bliver bl.a.:

  • Besvare henvendelser fra abonnenter via telefon, e-mail eller chat
  • Yde teknisk support og løse streaming-relaterede udfordringer
  • Guide seere i brugen af vores app og platform

Vi tilbyder en grundig træning og en god arbejdsplads, hvor teamwork og kreativitet er i fokus.

Webhelp
EFSEN UV & EB Technology

Automationsingeniør

Holte

Hvis du ønsker udfordringer inden for design og udvikling af maskiner, stor selvstændighed og en hverdag med et godt og energisk team, der spænder vidt fagteknisk, så er vores job måske lige det, du leder efter.

Til daglig vil du være en del af et stærkt hold med meget medindflydelse på retning, design og struktur i afdelingen. Din stærke side inden for el og programmering skal være med til at sætte standarden for, hvordan vi gør og leverer ting fremover. Hverdagen er sjov og travl, og sammen får vi balancen mellem arbejde og privatliv til at gå op.

EFSEN UV & EB Technology
Rudersdal Kommune

PPR-psykolog tilknyttet til Dronninggårdklasserne

Holte

Stilling som PPR-psykolog tilknyttet til Dronninggårdklasserne – en chance for at gøre en forskel for børn og unge indenfor autismespekteret.

Hos os får du et arbejde med fagligt spændende udfordringer, hvor du arbejder selvstændigt, og som en del af et tværfagligt team, bestående af logopæder, fys/ergoterapeuter, psykologer og PPR-konsulenter. Vi er en arbejdsplads, hvor fagligt engagement understøttes af tillidsfuld ledelse, som vægter at være lydhør og tilgængelig.

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S
Gem
FOGH NISSEN Management

Area Sales Manager

Hjemmearbejdsplads

Danmark - 600 faste kunder fra start – kørende 3-4 dage pr. uge hjemmekontor afhængig af bopæl – attraktiv bonusordning

Du vil fra start få overdraget ca. 600 danske kunder, som i dag handler hos NGI. Produktporteføljen er gennem de seneste år blevet udvidet betragteligt, og det bliver dig, der skal brede det ud.

Du vil indgå i NGIs teamopdelte salgsafdeling, og du vil blive en del af det skandinaviske team på i alt 3 dygtige og energiske NGI-medarbejdere. Din hverdag vil være hos kunderne og på landevejen, når du ikke er på dit hjemmekontor.

JS Danmark A/S

Annoncekonsulent

Åbyhøj
Mulighed for hjemmearbejde

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Som annoncekonsulent skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning.

Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelses niveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annonce materiale og overholdelse af deadlines.

MVP Factory

Country Manager & Insurance Broker (f/m/d) - Transportation & Logistics

Hjemmearbejdsplads

Are you a forward-thinking insurance broker with a passion for digital innovation and a deep understanding of the transportation and logistics sector?

We are a technology-driven international insurance brokerage focused on redefining how risks are evaluated and predicted for large fleets of vehicles. Our mission is to bring transparency, fairness, exceptional service, proactivity, and mutual profitability to the forefront of the insurance experience using data and technology.

We offer the chance to be a key player in a startup that prioritizes innovation and impact.

MVP Factory

Aftenvagt 28 timer pr.uge

Holte

Vi søger en social- og sundhedsassistent til aftenvagt ”5:2”, hver anden uge på Døgnrehabliteringen Skovbrynet i Holte.

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu

Salgsmedarbejder 20 timer - Holte

Holte

Har du let til smil og trives du i et fællesskab af gode kollegaer?

Indrykket:
PEERS
Gem

Har du oplevet psykiske udfordringer? Brug dine erfaringer og gør en forskel

Birkerød, Holte, Nærum

Projektet "Bro til hverdagslivet" mangler lige nu frivillige i Rudersdal.

Indrykket:
Hentet fra frivilligjob.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV