42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 42 resultater.
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Ravnsnæs Gruppen ApS
Vi søger maskinfører, brolægger & arbejdsmedarbejder

Ravnsnæs Gruppen ApS

Sætter du pris på en alsidig hverdag med spændende opgaver, og et team med stærkt sammenhold, så er du måske vores nye medarbejder.

Opgaverne er meget varierende fra mindre opgaver for private kunder, til større opgaver som fx en del af en større erhvervsentreprise. Du vil derfor komme til både at arbejde tæt med private kunder der skal have løst mindre opgaver, ofte igennem deres forsikringsselskab, men også større opgaver i forbindelse med erhvervsentrepriser, hvor vi har større gravearbejder og brolægningsopgaver.

Vi får nye opgaver ind og mangler flere hænder. Vi søger derfor ekstra mandskab til at hjælpe vores teams.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

Rudersdal KommunePædagoger

Rudersdal Kommune, Holte

”Idrætsinstitution Skovlyhuset” er blevet et større børnehus med mere plads til fysisk leg og bevægelse i centrum. Nu søger vi to pædagoger til vuggestueafdelingen.

Som pædagog er du med til at udvikle Skovlyhuset fra ”lille til stor institution” med fokus på faglighed, trivsel og udvikling for børn og medarbejdere.

Du er god til, at skabe relationer, er åben, lyttende og tydelig i din kommunikation. Du tør gå foran, og har erfaring med at strukturere, organisere og se muligheder. Du prioriterer forældresamarbejde højt og har et positivt ressourcefokuseret menneskesyn.

Rudersdal KommuneAfdelingsleder til Idrætsinstitutionen Skovlyhuset

Rudersdal Kommune, Holte

”Idrætsinstitution Skovlyhuset” er blevet et større børnehus med mere plads til fysisk leg og bevægelse i centrum.

Som afdelingsleder er du med til at udvikle Skovlyhuset fra ”lille til stor institution” med fokus på faglighed, trivsel og udvikling for børn og medarbejdere. I ledelsesteamet er du med til at varetage ledelsesmæssige opgaver og tage ansvar for processer.

En af fokus opgaverne bliver organisering og struktur af læringsmiljøer og børnefællesskaber og du er tovholder for planlægning, refleksion og evalueringsprocesser.

Du kommer primært til, at have børnetimer i børnehaveafdelingen. Med en fordeling der hedder 7 ledelsestimer og 30 børnetimer.

Aconta ApSRegnskabsmedarbejder – bliv kundernes talknuser

Aconta ApS, Holte

Vil du arbejde for en moderne regnskabsvirksomhed, der sætter digitalisering og bæredygtighed på dagsordenen?

”Vi er ikke så støvede. Vi tror på, at man sagtens kan levere et godt stykke arbejde og have det sjovt på samme tid,” fortæller Acontas kundeansvarlig Fredrik Dudek.

Som regnskabsmedarbejder får du din egen portefølje på mellem 20-40 virksomheder såsom frisører, restauranter, håndværkere og lignende. Der er mulighed for periodevis at sidde hos nogle af dine kunder. Uanset hvad får du masser af kundekontakt på mail og over telefonen, når du:

 • indhenter materiale fra kunderne
 • laver den daglige bogføring for dine kunder – herunder debitor, kreditor, finansposteringer, afstemninger samt momsindberetninger og løn
 • klargør materiale til revisor eller foretager årsafslutningen selv.
Irma A/SButikselev, Irma Holte

Irma A/S

Er du frisk, har masser af energi og gåpåmod, og vil du have en meningsfyldt hverdag og en virkelig god uddannelse i en af detailbranchens mest anerkendte kæder? Så bliv salgsassistentelev i Irma.

Et ja til at blive salgsassistentelev i Irma, er et ja til en karriere på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. I Irma arbejder vi meget målrettet med eleverne, for vi håber at se dem som fremtidens ledere i vores butikker.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende hverdag, hvor du gradvist vil blive uddannet i alle butikkens afdelinger
 • En toårig allround uddannelse, som kan bruges bredt indenfor handel
 • 10 ugers skole undervejs, hvor du vil blive undervist på Irmas eget uddannelsescenter
ActivCare A/SPersonalekonsulent

ActivCare A/S, Holte

Er du fagligt velfunderet og robust, løsningsorienteret, fleksibel, positiv og humoristisk?

Vi er en aktiv og ambitiøs team-afdeling, der med stort engagement primært varetager opgaver omkring vagtdækning hele døgnet til hjemmeboende respiratoriske borgere, borgere med handicap samt pleje af syge i eget hjem.

Opgaverne består desuden i rekruttering og vagtplanlægning samt fastholdelse af medarbejdere. En stor del af den daglige opgaveløsning består af sparring med medarbejdere og samarbejdspartnere. Opgaverne driftes fortrinsvis i dagtimerne, der skal dog også forventes aftenarbejde. Du vil indgå i fast weekendrul sammen med den øvrige personalegruppe.

CerCell ApSVærkstedsmedarbejder med erfaring for drejning og fræsning

CerCell ApS, Holte/Herlev

CerCell A/S er en mindre virksomhed i vækst og vi søger derfor en fuldtidsmedarbejder, der kan indgå i vores produktionshold.

Til dagligt vil du indgå i vores værkstedshold, der primært har til opgave at fremstille vores komponenter i et mindre stykantal til vores samleproces.

Dine opgaver vil være:

 • Produktionsopgaver
 • Mindre vedligeholdelsesarbejde
 • Assistere ved eventuelle udviklingsprojekter

Vi tilbyder varieret arbejdsdag med god for mulighed for selvledelse og masser af udfordringer.

KvicklyBagermester, Kvickly, Holte

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 125 medarbejdere som ligger midt i den dejlige by Holte. Vi ser ikke så meget til turister, men har til gengæld en masse stamkunder. I butikken går vi højt op i kvalitet, service og at butikken hver dag ser pæn og præsentabel ud for vores kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du får ansvaret for at pleje og profilere bageriområdet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ansvaret for at lede bageriproduktionen og bageriudsalget via din motiverende lederstil
 • Ansvarlig for, at afdelingen når sine drifts- og profilmål
 • Opfølgning på produktion, løn, indtjening og salg
KvicklySalgsleder Frugt&Grønt, Kvickly, Holte

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for frugt & grønt og samtidig være mellemleder for 10 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
Hovedstadens BeredskabVærkfører til auto- og elektronikværkstederne

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgerne i Hovedstadsområdet – hvor udviklingen går rigtig stærkt. Vi skal derfor være med til at sætte retningen og være på forkant med det, der møder os.

Du skal som vores nye værkfører stå i spidsen for et højprofessionelt værksted og sørge for at det hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling og teknologi. Du brænder for at lede og motivere mennesker til at yde deres bedste, også når det brænder på og vores operative enheder har brug for støtte, for eksempel ved store ulykker, hvor der er behov for maksimal backup til de indsatte styrker.

Vi tilbyder et selvstændigt og fagligt udfordrende job, hvor du selv tilrettelægger det daglige arbejde med reference til den tekniske chef

Rudersdal KommuneByggeprojektleder, Ejendomsafdelingen

Rudersdal Kommune, Holte

Du skal agere som intern bygherrerådgiver, hvor du skal organisere og styre vores byggeprojekter fra tidlig planlægning til aflevering til drift. Det betyder blandt andet udbud og indgåelse af kontrakter, samarbejde med eksterne entreprenører og rådgivere og kommunikere med vores fagforvaltninger, institutionsledere, servicemedarbejdere og borgere. Du har både det samlede projektoverblik og styr på detaljer i økonomien.

En del af jobindholdet er kvalitetssikring af processer, hvor vi også arbejder med commissioning for en mere effektiv projektering, afleveringsproces og overgang til drift af bygningerne.

Du forventes at arbejde selvstændigt og vil få indflydelse på, hvordan vi som team løfter sammen, og udvikler opgaverne.

TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob - alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Rudersdal KommunePædagoger søges til Børnehuset Mælkebøtten, Holte

Rudersdal Kommune

JUBI og HURRA. Vi får nu flere pædagoger her i Mælkebøtten!

Vi har økonomi til at hæve den samlede pædagogprocent. Vi søger derfor pædagogisk uddannet personale i efteråret 2020.

Mælkebøttens pædagogiske profil er ” Bevægelse, leg og fællesskaber”

Huset har før i tiden, været certificeret idrætsinstitution, og har derfor en solid tradition for pædagogisk understøttede bevægelses aktiviteter.

Vi lægger i særdeleshed vægt på børnenes aktive deltagelse, forpligtende fællesskaber og ser legen som barnets fortrukne og meningsgivende beskæftigelse.