62 jobannoncer matcher din søgning 62 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Hottinger, Brüel & Kjær

Senior Mechanical Engineer

Virum

As our new senior mechanical engineer, you will contribute to our future transducer designs and join our dedicated Sensor team, well known for its high-quality designs over the years.

Primary Responsibilities 

  • Develop the functional mechanics that form the core of our transducers, in collaboration with team members possessing domain knowledge.
  • Design and develop equipment/tools and processes for new transducer designs.

Freedom with responsibility is the framework for HBK’s employees.

Hottinger, Brüel & Kjær
Gem
Norlys

Implementation Manager – Sæt retningen for implementering på tværs af eMobility's forretningsområder

Silkeborg, Aalborg eller Virum

Kan du se dig selv opbygge og drive processer indenfor implementering af produkter, projekter og kontrakter i forbindelse med den videre udvikling af ladeløsninger i hele Danmark? Så har du nu mulighed for at blive en del af en spændende forretning i vækst.

Kulturen i eMobility er kendetegnet af en entreprenørånd, og der vil være rig mulighed for at sætte sit eget præg på både kultur og arbejdsgange. I teamet er der stor fokus på at fastholde denne entreprenørånd, samtidig med at trivsel, personlig udvikling og selvbestemmelse vægtes højt.

Norlys
Gem
Nexel A/S

Teknisk Designer – kom med på vores grønne rejse

Virum

Vil du arbejde med kritisk infrastruktur og bidrage til den grønne omstilling, som vi har rygende travlt med at understøtte?

Du behøver ikke være ekspert i både SCADA og OT, så længe du er klar til at blive det – og har lysten til at tegne og drifte systemer til brug i driften af elnettet i Østdanmark.

Nexel A/S
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Nexel A/S

Elinstallatør eller maskinmester til hovedstations el-anlæg

Virum

Kunne du blive ekspert på et nicheområde, som de færreste i branchen kender til? Og vil du være med til at sørge for strøm i kontakten hos vores kunder på Sjælland, Lolland og Falster?

Fordi vi arbejder med kritisk infrastruktur, så er vi en vigtig del af den grønne omstilling, og teknologien udvikler sig hele tiden. Det bliver derfor aldrig kedeligt, for din arbejdsdag bliver virkelig varieret.

Lars Nordgaard, din kommende leder
Nexel A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Nexel A/S

Senior forretningsanalytiker til Porteføljeplanlægning og -styring

Virum

Vil du være med til at sikre, at det sjællandske elnet kan møde de krav, den grønne omstilling stiller til os – så kom og hjælp os med at opbygge en effektiv porteføljeplanlægnings- og styringsfunktion.

Vores forretning står overfor en stor opgave med at imødekomme samfundets øgede krav og forventninger til både volumen og hastighed i den grønne omstilling. For at kunne levere på det, har vi behov for at sikre, at vores produktionsplanlægning sker med rettidig omhu og præcis i den takt, som vores kunder efterspørger.

- Rasmus Bohr, afdelingsleder
Nexel A/S
Gem
REMA 1000

Salgsleder

Virum

Se video om REMA 1000 som arbejdsplads

I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – nemlig at vi vil være bedst til at drive dagligvarebutik i Danmark. Det vigtigste element i den mission er engagerede kolleger, som elsker at gøre en forskel i deres job.

Som salgsleder hos REMA 1000 Virum får du et selvstændigt og udviklende job i et discountkoncept, hvor dit bidrag og din person vil blive værdsat, og hvor der er mulighed for at afprøve egne idéer i praksis.

REMA 1000
Gem
Nexel A/S

Driftsingeniør, maskinmester eller elinstallatør til test af relæer og sikring af forsyningssikkerhed

Vil du have et fleksibelt job, hvor du både bliver skarp på et nicheområde inden for el og støtter op om den grønne omstilling?

Så kom og hjælp os med at garantere strøm i kontakterne på Sjælland, Lolland og Falster, når du tester relæer og andet vitalt udstyr på vores anlæg.

Du kommer ind på et tidspunkt, hvor vi er i gang med at digitalisere vores anlæg og gøre dem klar til en grønnere fremtid – og den forandringsproces bliver du en vigtig del af.

Johan Djurhuus, din kommende afdelingsleder
Nexel A/S
Gem
Nexel A/S

Administrativ driftsplanlægger til support af drift af elnet

Virum

Kunne du tænke dig at være medansvarlig for den daglige drift og vedligehold af 10/0,4-KV-stationer samt anlæg i elnettet, og bidrage til fremtidens behov for grøn omstilling?

Du får en vigtig rolle som vores interne administrative driftsplanlægger. Her indgår du i forskellige arbejdsgrupper og deltager aktivt i vores fælles udvikling af afdelingen.

Du vil samarbejde tæt med vores kollegaer i afdelingen, ligesom du får en generelt bred rolle, som arbejder på tværs af afdelinger og funktioner på forskellige opgaver.

Nexel A/S
Cerius-Radius

Afdelingsleder, sparringspartner og ambassadør for vores hold af data scientists og andre erfarne eksperter

Virum

Vil du være en del af en afdeling, der skaber det data- og analysemæssige fundament for udbygningen og driften af det østdanske elnet?

Du får ansvaret for et spændende udviklingsområde med stort potentiale for at styrke vores indsigt, vores måder at arbejde på og vores eksterne formidling.

Frederik Dalgård Andersen, Funktionschef i Cerius-Radius
Phillips-Medisize A/S

Student Assistant in Strategic Sourcing

Struer or Virum

Are you interested in joining a company that designs safe and reliable medical devices, contributing to improve patient care? Do you thrive in an exciting and dynamic work environment, where your input is valued?

You will be part of our Global Innovation Development Commercial Excellence organization, and you will be driving cross-functional activities supporting your colleagues with e.g. data analysis, business strategy implementation, process improvements and change management.

Phillips-Medisize A/S
NNE
Gem
NNE

Service Manager in Facility Management at Novo Nordisk Engineering

Virum

Does the idea of operational excellence and strategic facility management excite you? And do you thrive on overseeing essential services and enhancing customer satisfaction? Then you’ll fit right in!

Your role will be key in ensuring that our colleagues benefit from superior facilities and services. Highly committed, you will oversee our outsourced canteen, café, reception, cleaning services and other related services. Your responsibilities extend beyond service quality assurance; You will also serve as an essential bridge between FM and our service partners, maintaining the seamless execution of services that FM is known for.

NOVASOL part of Awaze

HR Administrator (paternity cover)

Virum

Working as part of a pan-European team made up of team members across the UK and Denmark, you will be responsible for updating our People system, ensuring that changes are processed in a timely manner and employee data is accurate. You’ll also be supporting our employment contract flow incl. paperwork required through all aspects of the employee life cycle.

We’re all about holidays, so we practise what we preach and offer some great travel discounts. We offer flexible working hours and remote working, too.

NOVASOL part of Awaze
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Gem
Nexel A/S

Teknisk designer til afdeling for store anlægsprojekter i Virum

Vil du være med til at designe, udbygge og fremtidssikre elnettet i Danmark?

Vi mangler en dygtig teknisk designer, som kan være med til at dokumentere elforsyningsanlæg til vores hovedtransformerstationer – og som har lyst til at være med i et godt team af tekniske designere, teknikere og ingeniører. Er det dig?

Du får rig mulighed for at præge vores dokumentationsproces sammen med dine nære kolleger. Og så får du stor fleksibilitet til at forme din egen arbejdsdag.

Jacob Skovgaard Holm, afdelingsleder i Kombiprojekter
Nexel A/S
Andel Holding A/S

Bliv graduate i bæredygtigt indkøb

Virum

Er du uddannet kandidat i 2023 eller 2024, og brænder du for bæredygtighed, supply chain og strategisk indkøb?

Som graduate hos os kommer du ind i et stærkt fagligt miljø, hvor omdrejningspunktet er at understøtte forretningen med indkøbsløsninger, der er bæredygtige.

Andel er i rivende udvikling, og Koncernindkøb spiller en central og afgørende rolle i virksomheden. Du får som graduate muligheden for at præge denne udvikling.

- Casper Birkedal Jensen, indkøbschef i Koncernindkøb
Andel Holding A/S
Andel Holding A/S

Optimer og opsæt indkøbsprocesser som vores nye SAP S/4HANA P2P-applikationskonsulent

Svinninge, Virum, Haslev eller Ballerup

Du bliver budt velkommen i IT og Digital Innovation, hvor du bliver en del af et SAP-team med erfarne SAP-applikationskonsulenter. Vi arbejder tæt sammen med vores øvrige SAP-teams inden for Udvikling, Integrationer, Fiori og Autorisationer.

Vi har et rart arbejdsmiljø, hvor vi sætter en ære i sparring, videndeling – og i at hjælpe hinanden. Vi har et stærkt fagligt fokus, og arbejder målrettet både individuelt og i fællesskab. Vores fundament er en tryg hverdag og tillidsfulde relationer.

Jørn Ulrik Andresen, afdelingsleder
Andel Holding A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV