74 job matcher din søgning 74 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

& friendsIT-udvikler

& friends søger for Letpension i Virum

Som IT-udvikler hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden og erfaring samt bidrage til, at Letpension leverer deres nye versioner i den rigtige kvalitet til tiden.

Hvis du er den, vi søger, har du allerede bevist, at du er nysgerrig og har gåpåmod. Du er i dag den person, dine udviklerkolleger naturligt går til, hvis de har behov for sparring og viden.

Du er resultatorienteret og brænder for at gøre en forskel - en forskel, der kun kan opnås, hvis du har lyst og evner til at skabe resultater sammen med andre.

I Letpension arbejder de agilt, hvilket betyder, at IT og forretningsudvikling foregår i en tæt dialog. Du skal derfor trives i krydsfeltet mellem forretning og IT. De arbejder med Scrum i kvartalscyklusser, hvor alle bidrager på lige fod i forhold til de opgaver, der løbende prioriteres højest, og som udvikles i værktøjer primært fra et Microsoft-univers.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
JOB-LINK ApSProcurement Manager for our customer in the Pharma Industry

JOB-LINK ApS recruiting on behalf of a client in Virum or Kalundborg

In the job as Procurement Manager you will work in a highly dynamic, project driven work environment where you work closely together with other Procurement Managers, Project Managers, Technical Leads, Suppliers and Customers every day.

As Procurement Manager, you will be responsible for drafting procurement strategies and plans, and for planning and executing procurement and contract management activities in our projects (supplier selection, RFQ/RFP & tendering, evaluation, negotiation, contract drafting, etc.).

You will be responsible for aligning project expectations and requirements related to procurement, both internally with Project Managers and other key stakeholders, as well as externally with our Customers.

Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Awaze
Social Media Specialist

Awaze, Virum

We’ve got an exciting position (Maternity Cover) for an experienced Social Media Specialist to join our team in Virum, working across a range of our European brands.

The purpose of this role is to assist in delivering social media and PR strategies for NOVASOL to raise awareness and better showcase the range of products available.

The successful candidate will proactively use social media to support key campaigns through content creation, boosting of organic content, delivering prospecting activity, and monitoring campaign performance in-line with the outlined strategy.

They will also support the delivery of PR activity across our brands both from a consumer and property owner perspective, working alongside our PR agencies in the day to day coordination of press releases, reviewing media opportunities and reporting on coverage following campaigns.

Awaze
Circle K Danmark A/S

Store Manager/Butikschef

Circle K Danmark A/S, Virum

"Ikke bare et lederjob på en tankstation...”

Kan du lede din butik og dine medarbejdere til top-performance?

Circle K Danmark A/S

Hver dag gør vi hverdagen lettere for mennesker over hele verden. Vi er vokset til et succesfuldt globalt selskab med over 15.000 butikker i 24 lande. Vores mål er at blive verdens foretrukne sted at købe brændstof og mad på farten.

Dit mål hos Circle K vil være at lede din butik og dine medarbejdere til at yde fremragende, hurtig og venlig kundeservice; at sørge for, at vores kunder altid bliver mødt med et smil og lidt ekstra opmærksomhed.

Circle K Danmark A/S
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Behandlingsskolerne ApS
Pædagog til Behandlingsskolerne Chrysalis Virum

Behandlingsskolerne ApS

Vil du have et meningsfyldt job og hjælpe børn med særlige og komplekse udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et miljø med høj professionalisme og faglighed? Så læs videre!

Behandlingsskolerne

Behandlingsskolerne er Danmarks største private organisation for behandling og undervisning af psykisk sårbare børn og unge i den skolepligtige alder 8-16 år, der alle har sammensatte, iboende diagnostiske vanskeligheder. Vi er konstant i vækst og udvikling og er derfor organiseret i forskellige små skoler, som er tilrettet efter elevernes udfordringer og behov.

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsskolerne ApS
Lærer til Dagbehandlingsskolen Chrysalis Virum - Linjefag i tysk

Behandlingsskolerne ApS

Vil du have et meningsfuldt job?

Behandlingsskolerne

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Kunne du tænke dig, at prøve kræfter med at undervise på flere niveauer og arbejde i et miljø med høj professionalisme og faglighed indenfor specialområdet?

Så kan du blive en del af vores afdelinger på Behandlingsskolerne i Virum.

Behandlingsskolerne ApS
Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen Parcelvej

Dagli'Brugsen

Dagli'Brugsen Parcelvej er områdets lokale dagligvarebutik.

Vi er ca. 17 engagerede kolleger i alle aldre, som glæder os til at byde dig velkommen.

I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere sikrer du, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar. Du er med til at klargøre butikken til forskellige sæsoner, som f.eks. jul, påske, mv. Alle medarbejdere bidrager til at sætte kunden i fokus og yde en helt særlig kundeservice. Vi sætter trivsel højt, og ønsker os en kollega, som er i besiddelse af humor og en positiv indstilling.

De daglige opgaver består af:

 • Kundebetjening
 • Vareopfyldning
 • Bestilling af varer
Nexel
Teknisk designerelev til dokumentation af elnet

Nexel, Virum

Vil du være med til at designe, vedligeholde og kvalitetssikre vores anlægsdata til gavn for interne og eksterne kunder?

Er du vores nye elev, der motiveres ved at have orden på tingene, sans for detaljen og styr på deadlines, også når der er travlt? Så er det måske lige dig, vi har brug for som vores nye teknisk designerelev.

I det daglige arbejde er du ofte bindeled mellem den administrative og den udførende del af virksomheden. Derfor samarbejder du med mange faggrupper. Du kommer til at arbejde med fremstilling, arkivering, administration og formidling af teknisk dokumentation. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, imødekommende og ved, hvad god service er.

Nexel
HusCompagniet A/SApplication Manager søges til danskernes foretrukne husbygger-firma HusCompagniet, Virum

HusCompagniet A/S

Er du en skarp analytiker, motiveres du af at drive forbedringer af interne systemer og processer, og har du lysten til at blive en del af en organisation, der er på en spændende vækstrejse til et mere moderne IT landskab? Så står vi klar til at byde dig velkommen indenfor hos HusCompagniet.

Med mere end 40 års erfaring og en stærk likviditet bag os kan vi stolt bryste os af at være danskernes foretrukne partner, når de skal bygge deres nye hjem.

Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde vidt og vil blandt andet omfatte, at:

 • sikre at HusCompagniets applikationer drives sikkert og professionelt - herunder Business Central, Dynamics CRM samt Dokumenthåndteringssystemet
 • sikre en tydelig governance af krav/ønsker
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

AjourCareDrømmer du om en løn på 32.000 kr. om måneden, hvor du kun arbejder 30 timer om ugen? * Bliv respiratorisk hjælper hos AjourCare

AjourCare

Er du uddannet social- og sundhedsassistent? Kan du se dig selv i et job med eneansvar og tid til pleje og nærvær? Som respiratorisk hjælper hos AjourCare får du en kort arbejdsuge med 2-3 vagter af 12 timers varighed.

Vi leverer respiratorisk overvågning i Brugerens eget hjem. Med solid brancheerfaring besidder vi en stærk faglighed, som er med til at skabe tryghed for vores medarbejdere og Brugere.

Du får mulighed for at arbejde hos en Bruger i en af følgende lokationer: Holte, Helsingør, Virum, Slangerup, Gentofte, Glostrup, Ishøj, Rødovre, Vesterbro, Frederiksberg, Østerbro samt København SV og København N.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Sober Rens ApS
Salgs- og produktionsmedarbejder til renseri/vaskeri i Virum søges

Sober Rens ApS

Vil du være med til at tilbyde høj kvalitet og service til vores kunder...?

Texpert i Virum (tæt ved Virum Station) søger 1-2 medarbejdere til at betjene vores kunder i renseriet. Dine primære opgaver vil være kundebetjening samt færdiggørelse af rense- og vasketøj.

Et deltidsjob, ca. 27,5 timer, med mødedage mandag, onsdag, fredag den ene uge og tirsdag, torsdag og lørdag den anden uge. Der kan være skiftende mødetider afhængig af arbejdets tilrettelæggelse.

Sober Rens ApS
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.