48 job matcher din søgning 48 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 48 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
SEAS-NVE
Overvågningstekniker med servicegen

SEAS-NVE, Virum

Vil du være med til at overvåge elnettet, så personsikkerhed, anlægssikkerhed og leveringssikkerhed er i top og giver tryghed hos brugere og medarbejdere? Og kan du samtidig give kunderne en god service i telefonen, så de føler sig hørt? Motiveres du af et intenst og dynamisk miljø, hvor faglig dygtighed og samarbejde er i fokus?

Dine arbejdsopgaver er mangfoldige:

 • Overvågning af 400V-lavspændingsnettet gennem kommunikation med kunder, teknikere og arbejdsledere og samtidig sørge for igangsætning af vedligeholdelsesarbejder og fejludbedring efter driftsforstyrrelser.
 • Kommunikation til vores kunder, når der opstår driftsforstyrrelser.
 • Kommunikation internt i organisationen, når der opstår driftsforstyrrelser.
SEAS-NVE
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
HusCompagniet A/SSØGER DATA ENGINEER

HusCompagniet A/S, Virum

HusCompagniet har siden februar 2019 været i gang en ny Business Intelligence rejse for at blive en mere data drevet virksomhed. Dette har skabt et øget behov for ny indsigt i data, som allerede findes og bruges i forretningen, samtidig med at brug af nye teknologier såsom Self-Service BI, Automatisering og Machine Learning.

Din vigtigste opgave bliver at kunne forstå den tekniske løsning og bruge BI værktøjer til både at udvikle nyt, men også sikre den daglige drift af de eksisterende løsninger.

Dit primære fokus vil være back-end (databaser og ETL) samt udvikling af kuber, hvor der vil være mulighed for at sætte dit eget præg. Opgaver indenfor opsætning og tilretning af rapporter (i Power BI) er også ønsket. På længere sigt vil vi også gerne i gang med ML.

& friendsErfaren udviklingsansvarlig/Scrum Master

& friends søger for Letpension

Som udviklingsansvarlig hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden som Scrum Master til at sikre, at Letpension får leveret deres nye versioner i den rigtige kvalitet. Til tiden.

Hvis du er den vi søger, har du allerede bevist, at du er blandt de bedste inden for dette felt. Du er i dag den person, dine kollegaer naturligt går til, hvis de har behov for sparring og viden.

Som udviklingsansvarlig i Letpension IT, skal du via intern og ekstern dialog afstemme forventninger og facilitere planlægning af nye versioner, der både løser kort- og langsigtede udviklingsønsker. Du skal derfor trives i krydsfeltet mellem forretning og IT og være vant til at begå dig i en politisk verden. I Letpension IT tager de ansvar som et team, så du skal også forvente, at du kommer til at være projektleder på nogle af Letpensions eksterne opgaver samt have lyst til at tage andre opgaver, der matcher din profil.

& friendsErfaren udviklingsansvarlig/Scrum Master søges til Letpension

& friends søger for Letpension i Virum

Som udviklingsansvarlig hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden som Scrum Master til at sikre, at Letpension får leveret deres nye versioner i den rigtige kvalitet. Til tiden.

Som udviklingsansvarlig i Letpension vil dine primære opgaver være

 • at planlægge nye versioner i samarbejde med kolleger og sikre, at de bliver udviklet og testet til tiden i den nødvendige kvalitet.
 • at agere projektleder på Letpensions opgaver mod deres samarbejdspartnere som primært er PFA og datacentralerne.
 • at være med til at forbedre Letpensions agile udviklingsproces.

Letpension tilbyder spændende og varierede arbejdsopgaver samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Virum Torv Advokater ApSAdvokatkontor søger ejendomsadministrator

Virum Torv Advokater ApS

Brænder for administration, tal og kommunikation med bestyrelser og beboere? Så det er måske dig vi leder efter til lede vores ejendomsadministration.

Du bliver ansvarlig for vores administration der i øjeblikket består 21 ejendomme, som er en blanding af ejer, andelsforeninger og enkelte udlejningsejendomme.

Virum Torv Advokater er et lokalt advokatkontor med ejendomsadministration, beliggende klods op at Virum Station. Vi har derudover også et lokalt kontor i Birkerød, Birkerød Advokater. Vi er i alt 8 ansatte, og har et godt arbejdsmiljø og er gode til at samarbejde. Vores hovedarbejdsområder er fast ejendom og ejendomsadministration, dødsbehandling, familie-arveret mv. Vi sætter pris på en uformel omgangstone, men vi har en travl hverdag.

Irma A/SSalgsassistent Kasse, Irma Sorgenfri

Irma A/S

Skal du være en del af vores hyggelige team her i Irma Sorgenfri?

Vi søger en frisk og serviceminded kollega med god energi samt en lyst til at give alle vores kunder den allerbedste serviceoplevelse.

Som kassemedarbejder i Irma Sorgenfri bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at alle vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for.

I Irma brænder vi for at gøre en forskel - for vores kunder og vores kollegaer. Som medarbejder i Irma Sorgenfri afspejles din succes derfor både i kundernes tilfredshed og dine kollegaers trivsel.

Vi tilbyder:

 • Et job med masser af kontakt til mange mennesker
 • At blive en del af en stærk virksomhedskultur på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser
 • Løn efter kvalifikationer og en ugentlig arbejdstid på 37 timer
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Marketing Coordinator

Arts Media Denmark ApS, Virum

For the role, we are looking for person with a broad marketing experience that includes digital and print marketing, exhibition material etc.

We are a small organization with large ambitions so you must be highly self-driven and determined to deliver. Thoroughness combined with innovation and flexibility are all essential skills. At ArtsMedia you will have a creative and flexible working environment. You will report directly to our COO but will be working with team members across the organization.

Most importantly we aim for candidates who can see themselves functioning in a growing start-up culture where still a lot of processes and procedures are under formation.

Andel Holding A/S
Engageret projektingeniør til hovedstationer

Andel Holding A/S, Virum

Den grønne omstilling og den deraf afledte elektrificering af samfundet gør, at elnettet i de nærmeste år står overfor store anlægsinvesteringer. Har du lysten til at arbejde med højspændingsanlæg, og vil du være en del af den grønne udvikling og bidrage til vores spændende rejse, så er det måske dig, vi står og mangler?

Andel Holding A/S

Jobbet indebærer projektarbejde på anlæg fra kontroludstyr til krafttransformatorer, og stillingen kræver, at du spænder bredt fagligt. Vi forventer ikke, at du kan dække alle specialområder fra starten, men det er vigtigt, at du har den nødvendige vilje og evne til at sætte dig ind i teknikområdet.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
NOVASOL A/SDanmarks største feriehusudlejer søger en Marketing specialist med et kreativt og digitalt mindset

NOVASOL A/S, Virum

Vil du være en del af en international virksomhed med fokus på vækst og udvikling?

Til NOVASOLs hovedkontor i Virum søger vi en energisk og kreativ kollega, som kan indgå i vores marketingteam.

Som marketing specialist er opgaven at komme i dialog med nye husejere og samtidig passe godt på vores eksisterende husejere. Stillingen er nyoprettet og du vil skulle være med til at bygge mange kontaktpunkter med kunderne op fra bunden.

Du vil derfor komme til at arbejde med en bred palette af marketing- og kommunikationsinitiativer, -projekter og -kampagner på tværs af paid-, owned- og earned-kanaler, som du vil drive, implementere og eksekvere på, i tæt samarbejde med inhouse-kompetencer i andre afdelinger.

NOVASOL A/SIT-Supporter

NOVASOL A/S, Virum

Savner du tiden til at kunne fordybe dig i arbejdet med at skabe kvalitetsløsninger, som du kan være stolt over og tryg ved? Så har vi det helt rigtige job til dig!

Foruden at indgå i det daglige servicedesk arbejde med 1st og 2nd level support, bliver dit hovedansvar at støtte teamet med at knække de svære nødder, grave dig i dybden og få løst gentagne problemstillinger én gang for alle eller reducere generne ved de uundgåelige problemer. Ofte i tæt samarbejde med kolleger og eksterne specialister.

Desuden ligger der nogle konkrete opgaver, som du og teamet skal i gang med:

 • Nyt ITSM-system
 • Opsætning og udførelse af rutiner for patching af Server og Workstations
Marsh A/S
Mæglerassistent til vores Corporate afdeling i Virum

Marsh A/S

Hos Marsh bliver du en del af en global virksomhed med over 40.000 ansatte. I mere end 130 lande skaber og sikrer vi forretningsmuligheder for de største virksomheder gennem rådgivning om risiko, risikostyring og forsikring.

Marsh A/S

Som Mæglerassistent skal du servicere vores kunder på højt niveau samt supportere vores kundechefer og forsikringsmæglere. Du skal sikre et godt og værdiskabende samarbejde mellem forsikringsselskaber og Marsh kolleger samt overholde deadlines og sikre kvalitet i proces- og dokumentationskrav.

Dine primære opgaver

 • Daglig servicering af nationale virksomheder
 • Administration af kunders forsikringsforhold
 • Støtte mæglere med administrative opgaver
Marsh A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser