115 job matcher din søgning 115 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 115 resultater.
Brødrene DahlIntern sælger til Danmarks største grossist på VVS og VA, Gentofte

Brødrene Dahl

Vil du være med til at give vores kunder den bedste service og vejledning? Som intern sælger hos Danmarks største grossist på VVS og VA kommer du til at arbejde i et miljø, hvor der er fokus på sammenhold, medarbejderudvikling og branchens bedste kundeservice.

Som intern sælger har du, i tæt samarbejde med din butikschef og den eksterne sælger, ansvar for at give kunderne den bedste service. Du går langt for at sætte dig ind i kundernes behov – og indfrier deres forventninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:

 • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
 • ordremodtagelse primært pr. mail og telefon, men også fysisk, samt udskrivning af ordrer
 • projektstyring af sager
Brødrene Dahl
GigtforeningenDataanalytiker/løsningsarkitekt

Gigtforeningen, Gentofte

Forstår du dig på dataanalyse, og hvordan en CRM-platform fungerer? Så er det dig, vi søger til vores CRM-team!

Hos Gigtforeningen har vi de seneste år gennemgået en større digital udvikling, og vi er nu klar til at føre vores CRM-vision til næste niveau. Vi anser data som rygraden af CRM-afdelingen og søger derfor en kompetent dataanalytiker og løsningsarkitekt til at fuldende vores CRM-team.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

 • Kravspecificere CRM-udviklingsopgaver over for vores eksterne partner
 • Opsætning og tilpasning af Power-BI rapporter og CRM-visninger
 • Understøtte CRM-teamet og Fundraising med relevante data og analyser
Indrykket: 
GigtforeningenAutomation specialist

Gigtforeningen, Gentofte

Har du teknisk forståelse og forstand på personificeret kommunikation? Vil du være en del af en digital succes og samtidigt gøre noget godt? Så er det dig, vi søger!

Hos Gigtforeningen har vi de seneste år lagt fundamentet for personificeret digital kommunikation, og nu er vi endelig klar til at føre visionen ud i livet. Vi søger derfor en automation specialist med en god teknisk forståelse og interesse for personaliseret kommunikation til at fuldende vores CRM-team.

Du vil sammen med vores content-ansvarlige stå for at tilrettelægge hvornår, hvor og ikke mindst hvad vi kommunikerer til vores nuværende og potentielle medlemmer.

Du vil få ansvar for at opsætte og udvikle mailflows, triggers, tracking, landing pages og meget andet, så vores digitale kommunikation bliver optimal.

Indrykket: 
GigtforeningenAmbitiøs systemadministrator (midlertidig stilling/genopslag)

Gigtforeningen, Gentofte

Brænder du for at understøtte fremtidens sundheds-IT, og vil du være med til at gøre en forskel? Så er det dig, vi har brug for! Send din ansøgning til os senest den 8. februar.

Vi er midt i gennemførelsen af en ambitiøs IT- og digitaliseringsstrategi, og vi har brug for dig for at komme i mål. Dit primære arbejdsområde vil være klassisk systemadministration, samtidig får du mulighed for at være teknisk ansvarlig på nogle af vores mange digitaliseringstiltag.

Din vigtigste opgave som systemadministrator er at holde applikationer og services i luften samt levere serviceorienteret IT-understøttelse til brugerne på tværs af vores enheder. Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Drift og vedligeholdelse af back-end applikationer og services i samarbejde med teamet
 • Systemsupport og -ansvar for udvalgte applikationer
 • Teknisk ansvarlig på udvalgte digitaliseringsprojekter
Indrykket: 
Elgiganten A/S
Køkkenkonsulent

Elgiganten A/S, Gentofte

Elgigantens køkkener, Epoq, betyder høj kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder alle de kendte hvidevaremærker, og vi er af den overbevisning, at det skal være sjovt at komme på arbejde – uanset hvem du er, og hvor du kommer fra.

Din primære opgave er at rådgive vores kunder, og finde den mest optimale løsning til dem. Du taler med dem om deres drømme og om alle de muligheder, de får med et køkken fra Epoq. Ud fra hvad de fortæller dig, tegner du deres helt eget køkken i vores tegneprogram.

Din hverdag kommer til at bestå af at:

 • rådgive og vejlede kunder ved køb af køkken og bryggers inkl. hårde hvidevarer og husholdningsprodukter.
 • følge op på kunder og leverancer, da det er helt essentielt for kundens samlede oplevelse
 • sørge for salgsklare udstillinger og vedligehold af afdelingens køkkenudstillinger samt udskifte skilte og produkter.
Elgiganten A/S
Indrykket: 
Gentofte KommuneForstander til botilbuddet Pilekrogen

Gentofte Kommune

Vil du være med til at stå i spidsen for Pilekrogen, som er et veldrevent og højtprofileret bosted i en af landets største, mest spændende og ambitiøse kommuner? Er du en dygtig leder, visionær og fagligt ambitiøs?

Pilekrogen er et socialpsykiatrisk tilbud efter Lov om Social Service § 108. Det er et højt specialiseret tilbud til 16 svært stillede psykisk syge borgere. Beboerne kan have et forbrug af andre stoffer end de lægeordinerede og de kan have dom til behandling.

Det kan vi tilbyde

 • Du bliver leder for to daglige ledere og 29 dygtige og dedikerede medarbejdere.
 • Vi tilbyder et spændende job med højt til loftet og et stort ledelsesrum. Ud over dine daglige teamledere og medarbejdere understøttes du af Gentofte Kommunes områdeleder for Social og Handicap Drift og en dygtig og ambitiøs konsulentgruppe i Kvalitet & Udvikling.
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Ørsted
Student Assistant

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where the world runs entirely on green energy. This is our vision.

Join us in this role where you’ll take part in building our position as a leader in the sustainable energy transformation. For the right candidate, the position offers a steep learning curve, a degree of independence, and exposure to an entrepreneurial way of working. You’ll serve as one of the key members of the Project Development team.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • supporting preparation of presentations, sales material, and similar
 • supporting commercial projects, including coordinating meetings and following up on actions
 • updating and preparing monthly reporting
Ørsted
Indrykket: 
Scandinavian Tobacco Group A/S
Ambitiøs og skarp Business Analyst med kommercielt mindsetET

Scandinavian Tobacco Group A/S, Gentofte

Har du flair for at drive kunde- og forretningsanalyser, og kan du derigennem skabe værdi for vores kunder og vores forretning? Og søger du et ansvarsfuldt, udfordrende og til tider krævende job hos en international og markedsledende virksomhed inden for Fast-Moving Consumer Goods, hvor du får en nøglerolle i at drive vores kunde- og forretningsudvikling samt priser? Så er du måske vores nye kollega.

Scandinavian Tobacco Group A/S

Som Business Analyst indgår du i vores Customer Service & Insights team. Teamet arbejder på tværs af det svenske og danske marked og du vil blive vores ’go-to’ person for analyser, udvikling og input til det danske marked.

Dine insights vil bl.a. blive brugt til at understøtte vores strategier og udvikles i tæt samarbejde med de øvrige teams i salg, marketing samt ledelsen.

Scandinavian Tobacco Group A/S
Indrykket: 
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Ørsted
Student Assistant for Indirect Taxes

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you can practice your theoretical skills and learn more about working with tax, finance, and business development in the green energy sector.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be part of a highly skilled and dynamic team working with indirect taxes and supporting an award-winning in-house team in delivering high-quality tax support to the entire business.

You’ll play an important role in:

 • assisting on our digital transformation journey by analysing and implementing a tax reporting tool and tax determination tool
 • supporting with preparation of GST/VAT returns and underlying documentation
 • supporting with customs issues, including custom declarations
 • maintaining and updating our archiving systems
Ørsted
Indrykket: 
Danmon Group A/S
Salgssupporter/sekretær

Danmon Group A/S, Gentofte

Vi søger en salgssupporter/sekretær, som kan indgå i vores salgs- og administrationsteam. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling og fremstår udadvendt, alsidig og serviceminded samt formår at bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag. Opgaverne vil være differentierede og spændende. Vi er en virksomhed, der sætter standarden for fremtidens teknologi!

Primære arbejdsopgaver:

 • Daglig support af salgsteamet
 • Håndtering af leverandøraftaler, indkøb, ordrebehandling samt fakturering
 • Planlægning af transport til kunder i ind- og udland
Brødrene Hartmann A/SFuldtidsstilling som trainee i dynamisk team

Brødrene Hartmann A/S, Gentofte

Motiveres du af at arbejde med procesforbedringer og i et dynamisk team på tværs af en børsnoteret international og voksende koncern med højt til loftet? Motiveres du af at lære nyt ? Er du stærk i at formidle denne viden videre? Så er du måske vores nye kollega hos Brødrene Hartmann A/S i Gentofte, hvor vi kan tilbyde dig en 2-årig fuldtidsstilling som trainee med henblik på efterfølgende fastansættelse.

Vi udvikler dig til forretningskonsulent, som betyder, at efter endt uddannelse kan du skabe praktiske løsninger og effektive processer, der giver brugertilfredshed. Indlæringskurven er stejl, og vi regner med, at du i løbet af de 2 år kan udvikle dig til processpecialisten, der identificerer optimeringsmuligheder, tester, træner, supporterer og dokumenterer det arbejde, som i sidste ende højner den forretningsmæssige effektivitet i vores globale virksomhed.

Indrykket: 
Sterling Polish Company A/SProduktionsmedarbejder

Sterling Polish Company A/S, Gentofte

Sterling Polish Company søger en kvalitetsbevidst, moden, stabil og samarbejdsorienteret medarbejder til en spændende fuldtidsstilling i vores produktion.

Vi er en mindre organisation, i et ikke-ryger-miljø, hvor kvalitet, hjælpsomhed, overholdelse af leveringsaftaler, godt humør og kammeratskab spiller en vigtig rolle.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

 • Tapning og pakning af rengøringsprodukter og metalpudsemidler
 • Varemodtagelse og -forsendelse
 • Blanding af råvarer efter recept
 • Omstilling af maskiner til produktion
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Ørsted
Data Scientist

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you embark on a steep and fun learning curve in one of the most dynamic industries for the largest offshore wind operator.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be part of a team responsible for advanced analysis on the technical performance of our offshore fleet. You’ll be working with multiple stakeholders from sites and different global support functions to provide the tools to drive data-driven decisions.

The team works in a DevOps setup with end-to-end responsibility for development and maintenance of the analytics tools, which includes collaborating closely with IT development teams.

Ørsted
Indrykket: 
Ørsted
Global Workplace Solutions Lead

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you can help shape our workplace and way of working.

Ørsted

Join us in this role where you’ll help drive the development and implementation of new ways of working and ensure a global approach for meeting workplace-related business needs in our global office portfolio.

You’ll play an important role in:

 • developing and implementing new ways of working concepts to ensure increased corporate, people, and facility performance
 • defining what workplace experience means to our company from a workplace, workspace, and office point-of-view
 • developing and implementing workplace layout, design concepts, and standards aligned with our company brand and communications guidelines
Ørsted
Indrykket: