20 jobannoncer matcher din søgning 20 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ARC – Amager Ressourcecenter

Servicemindede ferieafløsere til affaldsindsamling

Tårnby og Dragør

Er du frisk på et ferieafløserjob og har du erfaring med affaldsindsamling og kan yde service ud over det sædvanlige?

Som ferieafløser kommer du til at indgå i et team bestående af omkring 35 professionelle kollegaer, som i sommer skal sikre en stabil drift overfor vores kunder i samarbejde med kørselslederen.

Du vil med al sandsynlighed komme rundt i hele driften og beskæftige dig både med dagrenovation og de øvrige affaldsordninger. Som ferieafløser skal du forvente, at du deltager i tilhørende forefaldende opgaver fx omkring løbende vedligehold af biler.

ARC – Amager Ressourcecenter
Sunclass Airlines ApS

Crewplanner

Dragør

Do you have experience in shift planning or scheduling? We are now looking for a crewplanner to join our dynamic team managing schedules and optimizations for our crew across all our Nordic bases!

In Sunclass we are about 900 flying colleagues divided into pilots and cabin crew. We are looking for a crewplanner who will work closely with the other planners as well as colleagues in long-term planning, the training department and Operation Control Centre, who together are responsible for the everyday life of our flying colleagues. The work consist of planning crew in 4 week blocks, planning of training activities and follow up on days-off requests.

Sunclass Airlines ApS
Framehouse ApS

Skal du have sabbatår eller et studiejob? Vi søger en piccoline/piccolo til vores innovative og kreative receptionshold

Dragør

Se video om Framehouse ApS som arbejdsplads

Er du klar til at kickstarte din jobkarriere i en dynamisk og moderne virksomhed?

Vil du være med til at skabe en fantastisk oplevelse for vores lejere, brugere og gæster?

Dine opgaver bliver – blandt andet:

 • Pleje og service til vores lejere og gæster
 • Booking af møder og forplejning
 • Bidrage til vores sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn)
 • Planlægning af arrangementer som fællesskabspadel, bilvask og massageordning
 • Hjælpe med frokostordning og morgenmad
Framehouse ApS
Dragør Kommune

Livredder/teknisk servicemedarbejder til Dragør svømmehal og opsyn til dameafdeling

Dragør

Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?

Dine arbejdsopgaver vil inkludere, at du

 • agerer vært for vores mange gæster og sammen med dine kollegaer er svømmehallens ansigt udadtil
 • holder opsyn ved vores bassiner
 • sikrer høj rengøringsstandard – udfører vedligeholdende og genoprettende rengøring

Du skal bestå erhvervslivredderprøven som et led i din ansættelse. Vi tilbyder træning og prøveaflæggelse.

Dragør Kommune
Boligselskabet Strandparken

Ejendomsservicetekniker til Boligselskabet Strandparken i Dragør

Er du serviceorienteret og har flair for reparationer? Trives du med at hjælpe beboere og sørge for, at boligerne og vores maskinpark fungerer godt?

Sammen med vores team af 6 velfungerende ejendomsfunktionærer, 1 driftssekretær, 1 driftsleder skal du være med til at yde en positiv og god service til vores beboere samt varetage opgaver med vedligeholdelse af vores bygninger og grønne områder.

Dragør Kommune

Er du drevet af at arbejde med de mindste børn og er nærvær, tryghed og omsorg vigtige elementer i dit arbejde? Så er det måske dig/jer, der skal være vores nye kollegaer

Dragør

Er du til udeliv, natur og frisk luft i alt slags vejr? Brænder du for at skabe værdifulde oplevelser, leg og læring i naturen – og kan du skabe sammenhæng mellem inde- og udeliv ved at tage naturen med indenfor og give den nyt liv?

Som pædagog i Nordstrandens vuggestue, skal du være med til at gøre naturen til et pædagogisk læringsrum for vores dejlige børn. Det betyder, at du skal kunne se mulighederne i naturen, fx finde på nye lege, hvor børnene kan bruge deres sanser og motorik og også lære noget om, hvordan man passer godt på naturen.

Dragør Kommune
SuperBrugsen

Souschef, SuperBrugsen Dragør

Dragør

Vil du være med til at lede og udvikle en mellemstor dansk virksomhed? Har du leder-og købmandskab i blodet, forståelse for teknologi, tal og mennesker, så har du nu muligheden hos Danmarks største detailvirksomhed.

Du bliver en del af en butik med 40 medarbejdere med en god beliggenhed i Dragør, og er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at assistere vores mange kunder.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Dragør Kommune

Ny Plan- og Byggechef søges - Skal det være dig?

Dragør

Vi er på jagt efter en erfaren byplanlægger, med lyst til at stå i spidsen for plan- og byggesagsområdet og herigennem sikre god prioritering, sikker drift og udvikling af opgaverne fra idé til plan og tilladelse.

Vi er ved at lægge sidste hånd på planstrategien, hvor det åbne land er i centrum. Derudover er der igangsat planlægning og udvikling af et nyt stort erhvervsområde og et byomdannelsesområde.

Du har måske ikke prøvet kræfter med ledelse endnu, men kan du opnå resultater i relation med andre, er du godt på vej.

Dragør Kommune
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S

Serviceminded HR assistent/Blæksprutte til virksomhed i vækst

Dragør

Baseret i Kastrup tæt på lufthavnen og med reference til HR Chefen, søger vi en dygtig og engageret HR Administrator/Blæksprutte til vores HR-team.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Moment

Skadeservicemedarbejder med ASBEST til Herlev

Ballerup, Dragør, Frederiksberg, Herlev, København K, Valby

Vi tilbyder dig lige nu mulighed for at komme til at arbejde for en af Nordens førende virksomheder indenfor skadesservice, industri- og ejendomsservice.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Skadeservicemedarbejder til opgave ved Børsen mv

Ballerup, Dragør, Frederiksberg, København K, Valby

Vi tilbyder dig lige nu mulighed for at komme til, at arbejde for en af Nordens førende virksomheder indenfor skadesservice, industri- og ejendomsservice.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem

Dragør, Kongevejen - Butiksmedarbejder OVER 18 år (dagtimer)

Dragør

Har du stået i butik før, og går du ikke i skole?

Indrykket:
Hentet fra Ungarbejde.dk
Gem

Dragør, Kongevejen - Sommerassistance OVER 18 år (fuldtid)

Dragør

Har du stået i butik før, og mangler du et sommerjob?

Indrykket:
Hentet fra Ungarbejde.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV