36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 36 resultater.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Systemingeniør til udvikling af elektronisk indhentning

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Til en nyoprettet stilling i afdelingen for elektronisk indhentning (SIGINT) søger vi en dygtig systemingeniør, der vil være med til at udvikle FE's SIGINT-systemer.

Vil du være en del af et spændende og innovativt miljø, hvor der vil være rig mulighed for faglig og personlig udvikling, samtidig med at du bidrager til at styrke Danmarks sikkerhed? Så har vi en stilling til dig.

Jobbet består af integration af egenudviklede systemer i sammenspil med open-source og kommercielle produkter. Der vil være fokus på at automatisere og udvikle overvågning af systemerne for at sikre stabilitet og effektivitet. I den forbindelse vil der være en del egenudvikling.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Protokolanalytiker og softwareudvikler til udvikling af elektronisk indhentning

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Til en nyoprettet stilling i afdelingen for elektronisk indhentning (SIGINT) søger vi en dygtig protokolanalytiker og softwareudvikler, der vil være med til at udvikle FE's SIGINT-systemer.

Vil du være en del af et spændende og innovativt miljø, hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling, samtidig med at du bidrager til at styrke Danmarks sikkerhed? Så har vi en stilling til dig.

FE´s opgave er at indsamle, analysere og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed. Disse informationer indhentes over et bredt spektrum af muligheder, blandt andet i vores afdeling for elektronisk efterretningsindhentning.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Dragør KommuneBliv IT-supporterelev i Dragør Kommune

Dragør Kommune

Vi søger en IT-supporterelev med opstart pr. 1. juni 2021.

IT-supportuddannelsen har en varighed på 2 år, hvor du i praksis vil få kendskab til en stor del af kommunens It-funktioner. Den teoretiske del af uddannelsen består af tre skoleperioder. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

Opgaverne som IT-supporterelev omfatter bl.a.:

 • First-line brugersupport (software, PC’er, printer og mobile enheder)
 • HelpDesk administration
 • Brugeradministration

Du får en arbejdstid på 37 timer ugentligt med flekstid, samt mulighed for indflydelse på uddannelsesforløb. Derudover får du tilbudt 6 måneders ansættelse efter en velgennemført elevtid.

Sunclass Airlines ApSErfaren PA til administrerende direktør

Sunclass Airlines ApS, Dragør

Er du stærk på administration og koordinering? Er du serviceminded og har du en ”can-do” attitude? Så er du måske den PA, vi leder efter til at supportere vores administrerende direktør i flyselskabet.

Vi kan tilbyde en varieret arbejdsdag i et tempofyldt miljø hos Skandinaviens største charterflyselskab. Stillingen kræver et højt niveau af uafhængighed og individuelt initiativ kombineret med en høj grad af personligt drive.

Rollen som PA spænder bredt og to dage vil sjældent ligne hinanden. Et par af dine helt centrale opgaver vil være at

 • varetage administrative opgaver for den administrerende direktør og hans lederteam
 • koordinere og forberede materiale og opfølgning på interne og eksterne møder
 • supportere vores kommunikationsafdeling .
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Sunclass Airlines ApSFuel and Ground Ops Assistant Manager

Sunclass Airlines ApS, Dragør

Sunclass Airlines seeks a new dedicated employee to our Fuel and Ground Ops function.

Our new Assistant Manager is a person with experience from fuel handling or ground operations including knowledge of the rules and requirements of the authorities. You are a good negotiator and possess the ability to communicate with suppliers, stations and internally in Sunclass.

You must be versatile and understand the importance of us all working towards the same goal. Co-operation and communication are therefore keywords to you. The duties in Ground Operations will be Deputy to Ground Ops Manager, participate in the daily Ground Ops operations and to be responsible for fuel handling and logistic of fuel supply.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem dansk handels- og sikkerhedspolitik som analytiker for FE?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

FE søger en analytiker til varetagelse af arbejdet med eksportkontrol og screening af direkte udenlandske investeringer.

Trives du med at arbejde systematisk med blik for detaljen, er du grundlæggende nysgerrig og har du sans for, hvornår der er ugler i mosen, kan stillingen være noget for dig.

Du kommer til at arbejde med strukturering og analytisk behandling af store mængder informationer i FE’s analysestøtteværktøj og bidrage til FE’s betjening af nationale myndigheder på området for eksportkontrol og screening af direkte udenlandske investeringer. Du vil også udarbejde analyser og briefinger til brug for både nationale myndigheder og internationale partnere.

Dragør KommuneBrænder du for kommunikation, administration og god borgerservice?

Dragør Kommune

Dragør Kommune søger en administrativ medarbejder med flair for kommunikation og borgerservice til området for plan, teknik og erhverv. Stillingen er på 30 timer om ugen.

Dine hovedopgaver vil være:

 • besvare telefoner, mails og meddele tilladelser til fx gravninger, overkørsler, arrangementer i byen samt opfølgning på tilladelserne, hvis vilkårene ikke overholdes
 • postfordeling, journalisering, oprette sager og udvalgssager efter oplæg, besvare aktindsigtssager, hjælpe med udsendelse i forbindelse med større høringer og bidrage til trafiksikkerhedskampagner
 • web-redaktør, hvor du skal skrive mindre tekster eller tilpasse tekster efter oplæg
SuperBrugsenLedertrainee, SuperBrugsen Dragør

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kickstarte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor ”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Dragør KommuneHavneassistent til Dragør Havn

Dragør Kommune

Vi søger en alsidig havneassistent med stort kendskab til drift af lystbådehavne samt sans for kvalitet og detaljer.

Som havneassistent er du en vigtig brik i havnens drift og vedligeholdelse, hvor nogle opgaver løses selvstændigt og andre i fællesskab med den øvrige besætning på havnen.

Du har hænderne skruet rigtigt på, og går gerne forrest med løsning af store og små opgaver uanset hvad udfordringer du møder.

Du er formentlig faguddannet inden for det maritime område, men kan også være passioneret fritidssejler med anden håndværksmæssig uddannelse. Du kan arbejde selvstændigt, hurtigt og effektivt, og med udpræget sans for kvalitet og detaljer.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
SuperBrugsenSouschef, SuperBrugsen Dragør

SuperBrugsen

SuperBrugsen Dragør åbner ultimo juni 2021 og er på dette tidspunkt SuperBrugs-kædens nyeste madbutik. Butikken har en samlet størrelse på 790 kvadratmeter og fremstår med de nyeste koncepter i alle afdelinger.

Vi tilbyder:

 • Et arbejde, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag
 • Frie rammer til udfoldelse af talent
 • Løn efter kvalifikationer

Som souschef har du det overordnede ledelsesansvar for butikkens drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Drive butikken frem mod nye rekorder på salg og indtjening
 • Sørge for en dynamisk og salgs-/sæsonklar butik med en høj standard – hver eneste åbningstime
 • Skabe et vedvarende højt aktivitetsniveau
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic