57 job matcher din søgning 57 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
To psykologer søges til PPR Egedal Kommune snarest muligt og senest 1. august 2023

Egedal Kommune, Ølstykke eller Smørum

Vi har en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet med fokus på opgaven. Du får en mentor, som vil være tilknyttet dig.

Som psykolog er dine arbejdsopgaver alsidige og består bl.a.:

  • Rådgivning, vejledning og supervision af fagprofessionelle inden for børns udvikling, læring og trivsel
  • Afklarende samtaler og observationer
  • Udarbejdelse af pædagogiske psykologiske vurderinger

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi både er samskabende om meningsfulde løsninger, men også løser opgaverne selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi vægter den tværfaglige sparring højt.

Egedal Kommune
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Oticon
Student Assistant for Brand Management

Oticon, Smørum

Do you have an interest in bringing marketing campaigns to the market and while gaining insights into large projects in a global setting? Then we have the perfect student job for you!

Join us in this role where you’ll support driving forward the development of Oticon’s bi-yearly product campaigns and quarterly marketing activities. Whether you are interested in marketing campaigns or project management, you will be able to put theory into practice and learn about how large-scale product campaigns and marketing activities come to life for highly technological and innovative products.

Oticon
Demant
Group Financial Controller for global MedTech

Demant, Smørum

If you are ready for a career in a global finance organization, this might be the opportunity you are looking for!

Ask an employee in Demant what the most rewarding aspect of their work-life is, and most would without hesitation say, “To make a difference”. To develop high-end, hearing aid solutions to help hearing-impaired people around the world.

Our team is responsible for controlling of and consolidating the financials from our subsidiaries across the world as well as preparing the external financial reporting of the Group. This includes IFRS compliance, M&A accounting, interaction with and support of our global Finance organization and coordination with the auditors globally.

Demant
 KAR+CO
Tekniker til kalibrering af måleudstyr

KAR+CO søger for Buhl & Bønsøe A/S i Smørum

Har du teknisk baggrund og lyst til en rolle som kalibreringstekniker – både i eget laboratorium og on-site ude hos kunder?

I din hverdag varetager du den praktiske kalibrering inden for områderne temperatur-, fugt- og trykmåleudstyr. Du arbejder selvstændigt med kalibreringsopgaverne, som du følger fra start til slut. I forbindelse med kalibreringen udarbejder du også dokumentation i form af kalibreringscertifikater.

 KAR+CO
Demant
Legal Counsel

Demant, Smørum

The close-knit legal team in Denmark consists of 16 highly skilled professionals. We have a great team spirit and an great working environment. The Danish legal team supports top management, as well as all of Demant’s brands, including Oticon, Audika, Philips and EPOS.

As legal counsel you will be close to the decision-making processes in Demant and work closely with the business. You will be interacting directly with a diverse range of stakeholders and support the Demant Group globally with your advice.

Demant
Egedal Kommune
Selv den vildeste fantasi kan gå i opfyldelse

Egedal Kommune, Smørum

- hos os i Fantasihaven. Hvis du er nysgerrig på børnenes intentioner og tør investere i relationerne, så er du lige den, vi mangler, og vi glæder os til at møde dig.

Vi er en stor og levende 0-6 års institution med fantastiske børn, en engageret personalegruppe og nogle virkelig gode fysiske rammer, som indbyder til pædagogisk nytænkning og kreativitet. Udenfor har vi en fantastisk legeplads – bl.a. med udeværksted, bålhytte, shelter, fodboldbane og bane til mooncars og cykler.

Indenfor har vi et lækkert indrettet motorikrum med mulighed for opdeling, et smukt sanserum og et veletableret værksted fyldt med muligheder.

Egedal Kommune
Demant
International Trainer, Technology and Audiology - maternity cover

Demant, Smørum

Does it motivate you to create and deliver industry-leading training solutions to customers globally – equipping them to provide world-class support for hearing aid users around the world? Do you have experience in the hearing aid business and are you good at putting yourself in the user's place?

You will participate actively in the team’s effort to develop new and innovative training materials and methods to help Demant remain a world leader in professional training. Using your creativity along with your audiological and technological knowledge, you will create presentations, videos and e-learning modules.

Demant
Egedal Kommune
Børnehuset Stangkær søger en autentisk og fagligt dygtig pædagog på 35 timer pr. 6. juni 2023 i et barselsvikariat

Egedal Kommune, Smørum

Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring, så vil vi meget gerne have dig med i vores fællesskab, hvor vi sammen tager os kærligt af vores børn.

Vi søger en ny kollega, der brænder for det pædagogiske arbejde og er i stand til at give børn tryghed, omsorg og udfordringer. Vi forventer, at du kan arbejde inkluderende og er didaktisk orienteret. Du skal kunne reflektere over din egen praksis og have humor. Vi er et hus, hvor vi voksne er bevidste om, hvorvidt og hvornår vi skal gå foran – ved siden af – eller bag ved barnet.

Du vil hurtigt få et naturligt overblik over hele afdelingen og ikke kun over egen stue eller gruppe.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
For enden af regnbuen finder du vores skønne børnehus

Egedal Kommune, Smørum

Nyoprettet souschefstilling i Regnbuen  

Går du med en drøm om at være en del af en institution i udvikling, hvor du kan være med til at sætte dit eget præg? Vi ønsker os en kollega, der brænder for at skabe trygge relationer, og som vil støtte op om stærke børnefællesskaber og evner nærværende arbejde i børnehøjde.   

Vi er opmærksomme på at inspirere hinanden og sætte vores kompetencer i spil. Vi er nysgerrige efter at høre om dine ideer, drømme og visioner. Så kom, og del dem med os. 

Sammen er vi på en faglig rejse, hvor vi udvikler os, evaluerer vores praksis og afprøver nye arbejdsgange i det daglige for at skabe den bedste hverdag for vores børn.

Egedal Kommune
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Egedal Kommune
Vuggestuepædagog, med kærlighed til faget og hjertet på rette sted, ønskes

Egedal Kommune, Smørum

Hvis du bliver glad i låget af at arbejde pædagogisk med at synge, danse og lege, så er du velkommen i vores sjove og lærerige arbejdsfællesskab i Lille Sødal.

Vi leder efter dig, der har lyst til at udvikle den pædagogiske praksis sammen med os. Du kan lide at kravle, hoppe og danse, men også sidde stille, kramme og være en nærværende voksen for børnene.

Vi arbejder struktureret med voksenorden og planlægning, da det giver de roligste og bedste læringsmiljøer.

Egedal Kommune
Eltech Solutions A/S Skal du være en del af et stærkt hold og søger nye udfordringer?

Eltech Solutions A/S, Smørum

I samarbejde med dine passionerede kollegaer vil du være med til at løse en bred vifte af opgaver.
Til dagligt vil du have en stor kontaktflade til vores kunder, eksterne sælgere samt til vores leverandører.

Du bliver en del af en velfungerende og uformel organisation, hvor frihed under ansvar ikke bare er en talemåde. Du vil opleve en travl og varieret dagligdag, hvor du vil få mulighed for at udvikle dig - både fagligt og personligt - i et godt arbejdsmiljø, hvor man lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil indebære:

  • Ordrebehandling
  • Support til kunder
  • Support til eksterne sælgere
  • Reklamationsbehandling
HRpeople
Technical Sales Consultant for industrial batteries

HRpeople recruiting on behalf of XOLTA A/S in Smørum

Se video om XOLTA A/S som arbejdsplads

Do you have a proven track record in selling electrical products and solutions? Have you demonstrated your ability to apply in-depth knowledge to respond to customer demands resulting in long term contracts, then you may be our new Sales consultant for industrial batteries.

Your primary responsibility is to develop the industrial battery pack portfolio. This will include active search for new customer leads through canvas sales and networking. As part of the job, you will also manage existing long-term accounts with whom you will develop close relations and build further on their potential.

Depending on the customer, you will typically interact with different parts of the organization: sourcing, R&D and commercial functions.

HRpeople
Oticon
Industrial PhD Fellowship – audio signal processing & machine learning for hearing assistive devices

Oticon, Smørum

An industrial PhD position is offered by Oticon A/S and Dept. Electronic Systems, Aalborg University under the supervision of Dr. Meng Guo (Oticon), Prof. Jesper Jensen (Oticon/Aalborg University), and Prof. Zheng-Hua Tan (Aalborg University).

Se video om Oticon som arbejdsplads The project focuses on solutions of the acoustic feedback problem using machine learning (ML) techniques to obtain novel feedback solutions which can better handle critical feedback situations and hence ensure that an optimal hearing loss compensation can always be provided to the users.

Oticon
Demant
Legal intern Demant A/S (BA.jur./Cand.jur./HA.(jur.)/Cand.merc(jur.)

Demant, Smørum

Would you like to work with legal and compliance in a large international corporation? Demant is offering a unique opportunity for personal and professional development in a dynamic and ambitious work environment, characterized by a global outlook and a dedicated focus on compliance.

As a Legal Intern you will undertake challenging and varying tasks in support of our deliveries to reach strategic goals and the day-to-day operations of the global Demant organization, and you will work with colleagues across all business units and all affiliates.

Demant
Demant
Tax Manager to join our Group Tax department

Demant, Smørum

Your main task will be, to support the future development of the corporate income tax area in Demant, mainly in Denmark but also globally. You will also be part of our journey of creating better transparency in the global tax compliance area and preparing and implementing new processes for Demant to keep up with new global tax legislation such as e.g. Pillar II.

Educational background withing accounting is considered a big plus but is not a requirement. Furthermore, it would be great if you also bring experience within ERP systems. And last, you are fluent in English, as this is our company language.

Regardless of the tasks, one thing is certain: You will face a steep learning curve with a high degree of responsibility from day one.

Demant
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV