79 job matcher din søgning 79 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ballerup Kommune 2 pædagogmedhjælpere til Børnehuset Søndergården til midlertidige stillinger

Ballerup Kommune, Måløv

Børnehuset Søndergården, Tueholmen 4, 2760 Måløv i distrikt Måløvhøj søger 2 pædagogmedhjælpere 37 timer til midlertidige stillinger fra den 1. juli 2022 til den 30. april 2023.

Vi er 34 MK’ere, som glæder sig til at kunne byde nye kolleger velkommen i vores fantastiske børnehus.

Børnehuset Søndergård består af ca. 135 børn fordelt på fem teams, hvor af det ene team er specialiseret i arbejdet med børn inden for autismespektret. I de øvrige team er vores børn i blandet aldersgrupper. Et team består af tre til fire pædagoger og en medhjælper. Derudover har vi fire pædagoger der på tværs af hus og aktiviteter varetager vores pædagogiske værksteder, - legeplads og særlig indsats for børnene. Huset er stort med masser af plads og en legeplads på 10.000m², der giver et perfekt uderum for børn og voksne.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
pro2match Senior Business Central Forretningskonsulent

pro2match søger for Vektus A/S i Måløv ved Ballerup

pro2match søger på vegne af Vektus - et Business Central konsulenthus, der sætter fart på den digitale transformation. Virksomheden vækster og søger derfor en kollega med solid erfaring. Du bliver en del af en inkluderende virksomhedskultur, hvor kollegerne hjælper hinanden, vidensdeler og indgår i et tæt samarbejde på forskellige projekter.

Vektus bygger løsninger på Business Central Standard – sammensat med en række forhandleruafhængige apps. Det betyder, at du kan give kunderne uvildig rådgivning, så de ikke bliver fastlåst i systemer og løsninger, som bliver forældet. Resultatet er Vektus fortsatte vækst, forårsaget af teamets solide evne til at optimere kundernes bundlinje. Virksomhedens kunder er produktions-, handels-, og finansielle virksomheder. Du får tildelt kunder, der matcher dine kvalifikationer og behov.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Eva Solo A/S
Proaktiv og visionær marketingchef

Eva Solo A/S, Måløv

Har du styr på de marketingfaglige discipliner, og mestrer du at motivere og udvikle dine medarbejdere? Så har vi udfordringen i veldrevne rammer med det gode købmandskab i højsædet.

I et tæt samspil med salgsafdelingen skal du sikre, at marketingafdelingen understøtter forretningen med effektive værktøjer, kampagner og content til de forskellige kanaler. En af dine vigtigste opgaver bliver at fastholde den visuelle retning og linje samt sikre værdierne, som brandet står for.

Vores kultur er uformel og ligefrem, og beslutningshastigheden er høj.

Eva Solo A/S
XL-BYG
Kontor- / regnskabsassistent – fuld tid

XL-BYG, Måløv

Har du lyst til en hverdag i en familieejet virksomhed, hvor du primært har ansvar for debitorområdet, så kig nærmere på denne jobmulighed hos XL-BYG JA Måløv.

I stillingen som kontorassistent kommer du blandt andet til at sidde med ansvaret for vores debitorer samt inddrivelse af forfaldne kundetilgodehavender. Samtidig vil du også få ansvaret for at bogføre og afstemme diverse finansposter i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejder og regnskabschefen.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Debitorbogholderi, herunder rykning af kunder, gennemgang/vedligehold af afdragsaftaler
 • Kontooprettelser, herunder kreditvurdering af nye og eksisterende kunder
 • Besvare kundehenvendelser
XL-BYG
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Slagtersvend eller mestersvend

Meny, Måløv

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend eller mestersvend?

Du får mulighed for at bruge alle dine evner – både ved skærebordet, hvor du laver lækre udskæringer, og i mødet med kunderne, hvor du deler ud af din madglæde og viden. Er du mestersvend får du samtidig også lederkasketten på, for du bliver slagtermesterens stedfortræder og sparringspartner. Du får et stort medansvar, når det kommer til vores udvalg af ferskvarer og afdelingens koncepter.

Dine dage byder bl.a. på at:

 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening i afdelingen
 • sikre at vore stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
Meny
Eva Solo A/S
Digitaliseringsansvarlig

Eva Solo A/S, Måløv

Som digitaliseringsansvarlig skal du mestre de operationelle processer og agere strategisk og forretningsorienteret sparringspartner for CFO og organisationen. Første opgave er implementering af nyt ERP-system med go live i foråret 2023. Herefter bliver du ansvarlig for vores IT Roadmap og optimal udnyttelse af IT-systemer understøttende Eva Solos forretning.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Beskrive alle væsentlige forretningsprocesser i organisationen
 • Drivkraft for konstant udvikling af den digitale strategi og efterfølgende operationel implementering
 • Udarbejde og følge op på projektplaner, budgetter samt dokumentation og rapportering til CFO på fremdrift og afvigelser
Eva Solo A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
DLR Kredit A/S Vurderingssagkyndig til erhvervsejendomme

DLR Kredit A/S, Esbjerg

Har du lyst til at arbejde i en finansiel virksomhed i en positiv udvikling? Er du en erfaren vurderingsspecialist med stærke kompetencer inden for vurdering og værdiansættelse af erhvervsejendomme? Er du desuden bosiddende i nærheden af Esbjerg eller omegn, og har du lyst til friheden ved at arbejde hjemmefra – så kan du være den, vi søger!

DLR Kredit søger en rutineret vurderingssagkyndig til at styrke det vestjyske team, som refererer til Erhvervsafdelingen. Du får tildelt et nyoprettet vurderingsdistrikt, som omfatter Esbjerg-, Varde- og Ribe-området. Distriktet bliver fastlagt efter nærmere aftale og under hensyntagen til din bopæl. Dit arbejde vil primært bestå i vurdering af boligudlejnings- og kontor/forretningsejendomme, andelsboligejendomme samt andre typer byerhvervsejendomme.