33 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

33 jobannoncer

Gem
OK-Fonden

Overlæge søges til Hospice Søndergård 22,5 timer/ugen

Måløv

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsEr du speciallæge og har erfaring med palliative forløb? Har du lyst til at være en del af en ambitiøs organisation, hvor den tværfaglige specialiserede palliation er hovedopgaven? Så tilbyder vi en sjældent udbudt stilling.

Som overlæge forventer vi, at du varetager den lægefaglige behandling og lindring af beboere samt daglig supervision af kolleger. Vi forventer at du bidrager til tryghed og inddragelse af de pårørende, som vi betragter som vores vigtigste samarbejdspartnere.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Souschef søges til Hospice Søndergård

Måløv

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Har du ledelseserfaring, brænder du for høj faglighed og har du let til grin?

Som souschef bliver du en del af et meget nærværende ledelsesteam som består af virksomhedsansvarlig overlæge, hospicechef (som er sygeplejerske) og dig.

Sammen skaber vi rammerne for at sikre, at fagligheden er til stede og at den specialiserede palliation hele tiden er i udvikling. At vi altid tager udgangspunkt i det enkelte menneske og at vi møder hinanden nysgerrigt og anerkendende og at vi alle oplever en arbejdsplads som vi er glade for og stolte af.

OK-Fonden
Gem
Ballerup Kommune

Tilkaldevikar til Børnehuset Måløv By

Måløv

Dagens største helte er vores vikarer, som hjælper os i nødens stund, når vi mangler hjælpende hænder og omsorg til vores skønne børn.

Hos os får du samarbejde med dygtige pædagogiske medarbejdere med fokus på små børns trivsel og udvikling samt en plads i et fagligt fællesskab, hvor der dagligt er gode grin og højt humør.

Børnehuset har fantastiske rummelige og lyse fysiske rammer, beliggende i et landsbymiljø tæt på offentlig transport og grønne områder.

Gem
OBH-Gruppen A/S

Vi søger byggerådgiver til private boligejere i Hovedstadsområdet

Odense SØ, Måløv eller Aarhus V

Vi søger en medarbejder, der vil yde god rådgivning inden for energioptimering, ny-, til- eller ombygning af private boliger.

Rådgivningen, du skal levere, dækker alle typer af opgaver indenfor byggeteknisk hjælp i det private boligmarked.

Vi tilbyder dig et fagligt inspirerende miljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder.

OBH-Gruppen A/S
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Ballerup Kommune

Sygeplejerske til plejehjemmet Sønderhaven

Måløv

Sønderhaven er et moderne plejecenter fra 2012 og huser to afdelinger med hver 24 boliger til borgere, visiteret til plejebolig samt 16 ældreboliger, der modtager visiterede ydelser fra plejecentret.

Vi er 3 sygeplejersker, der søger en ny kollega. Hos os vil du arbejde med at udvikle og formidle sygeplejen.

Du får

  • Fleksibilitet i arbejdstid og tilrettelæggelse af egen arbejdsdag
  • Fokus på kompetenceudvikling med mulighed for efteruddannelse
  • En spændende stilling, hvor tværfaglighed i opgaveløsning skal udvikles og integreres
Gem
Ballerup Kommune

Social- og sundhedsassistent i aftenvagt til Sønderhaven plejehjem og ældreboliger, med delt ansvarshavende funktion

Måløv

Drømmer du om at blive en del af et team, der sætter faglighed og samarbejde højt - samtidig med, at der skal være plads til de daglige smil og grin?

Sønderhaven er et moderne plejehjem fra 2012, der i alt huser 48 plejehjemsboliger samt 16 tilhørende ældreboliger. Her får du bl.a. engagerede kolleger, beboer og pårørende, der glæder sig til at byde dig velkommen og en synlig ledelse, som sammen med medarbejderne skaber den bedst mulige arbejdsplads.

Gem
Ballerup Kommune

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Sønderhaven plejehjem samt hosliggende ældreboliger

Måløv

Ønsker du at være med til at skabe rammerne for hjemlig hygge og en aktiv aften, tilpasset beboernes behov, hvor ugens og året traditioner mærkes og leves?

Drømmer du om at blive en del af et team, der sætter faglighed og samarbejde højt?

Sønderhaven huser i alt 48 plejehjemsboliger samt 16 tilhørende ældreboliger. En stor del af beboerne er diagnosticeret med demens og har kognitive skader – derfor er det vigtigt, at dagen har kendte rammer, men ingen fast dagsorden – der skal være nærvær til at læse den enkelte beboers humør og behov.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV