59 jobannoncer matcher din søgning 59 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Ballerup Kommune

Pædagog til Klub Måløv - afdeling Klubben ved Brydegården

Måløv

Vil du være med til at motivere og i gangsætte aktiviteter for børn og unge i deres fritid?

Som pædagog i klubben vil du få en vigtig rolle i mange børn og unges liv. Vi arbejder med: Relationer, pædagogik, fællesskaber, inklusion, udvikling af kompetencer og at motivere dem til at deltage i et aktivt fritidsliv.

Du får en alsidig hverdag, hvor du vil kunne være med til at sætte dit præg på huset. Et sted med tid til fordybelse, sparring med hinanden og ledelse tæt på kerneopgaven.

Ballerup Kommune

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Sønderhaven plejehjem

Måløv

Ønsker du at være med til at skabe rammerne for hjemlig hygge og en aktiv aften, tilpasset beboernes behov, hvor ugens og året traditioner mærkes og leves?

Drømmer du om at blive en del af et team, der sætter faglighed og samarbejde højt?

Det får du hos os

  • En arbejdsplads med fokus på kompetenceudvikling og mulighed for efteruddannelse/kurser
  • En spændende stilling, hvor tværfaglighed i opgaveløsning skal udvikles og integreres
  • Engagerede kolleger, beboer og pårørende, der glæder sig til at byde dig velkommen.
Ballerup Kommune

Social- og sundhedsassistent i aftenvagt med delt ansvarshavende funktion

Måløv

Drømmer du om at blive en del af et team, der sætter faglighed og samarbejde højt - samtidig med, at der skal være plads til de daglige smil og grin?

Dine vigtigste opgaver

  • Skabe rammerne for en hyggelig og aktiv aften, tilpasset beboernes behov, hvor ugens og årets traditioner mærkes og leves
  • I samarbejde med SSA-kollega fordele den ansvarshavende funktion

Du får en arbejdsplads med fokus på kompetenceudvikling og mulighed for efteruddannelse/kurser og engagerede kolleger, beboer og pårørende, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
C-Level Consulting ApS søger for OBH-Gruppen A/S
Gem
C-Level Consulting ApS

Forretningschef Miljø & Sundhed

Odense SØ, Måløv, Aarhus V

Er du klar til at lede en landsdækkende operation, hvor du går forrest i salg og relationer?

Dit ansvarsområde er at lede dedikerede medarbejdere i konsulentfunktion og det tilhørende laboratorie. Lige nu er der et team på 13 medarbejdere, og din opgave bliver at udvide aktiviteterne geografisk såvel som kunderelateret.

OBH går op i at der er lige dele plads til frihed, fagligt fokus og klare forretningsresultater.

C-Level Consulting ApS
Gem
OK-Fonden

Hospice Søndergård søger kostfaglig medarbejder der brænder for at levere kvalitet

Måløv

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsPå Hospice Søndergård søger vi en kok eller ernæringsassistent, som har lyst til at være en del af et team på 5 kostfaglige medarbejdere, hvor kreativitet er en del af vores DNA.

Køkkenet leverer hver eneste dag morgenbuffet, frokostbuffet med varm mad, kaffe/kage buffet og aftenbuffet.

Og alle i køkkenet sætter en ære i at lave mad der både dufter og smager skønt - men også ser helt fantastisk ud. For der skal noget særligt til, for at give alvorligt syge mennesker lyst til at spise - og det lykkes vi rigtig godt med.

OK-Fonden
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Flügger A/S

Store Manager til Flügger i Måløv

Måløv

Er du vores nye Store Manager i Måløv, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge, trives med stor handlefrihed og plads til personlig indflydelse til at ændre ting, så er du måske lige den vi er på udkig efter?

Som Store Manager hos Flügger har du et stort ansvar, mange alsidige opgaver og en dagligdag, der sjældent er ens. Dine opgaver spænder over både salg, rådgivning, ledelse, eventplanlægning til træning og udvikling af personale, som forretningsudvikling.

Flügger A/S
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Nordic Medicare A/S

Konsultationssygeplejerske til lægeklinik

Måløv

Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer?

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad internt undervisning for at sikre, at du opnår de ønskede kernekompetencer.

Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation, men også sårbehandling, vaccinationer mv.

Ballerup Kommune

Social- og sundhedsassistent til fast nattevagt til Aktivitet og Aflastning

Måløv

Hos os får du et meningsfyldt, livsbekræftende og af og til kompliceret arbejde, hvor borgere, primært med en demenssygdom, kommer til aflastning i kortere/længere tid.

Vi er et mindre døgnafsnit med otte pladser og otte faste medarbejdere – et afsnit, hvor samarbejde er i højsædet samtidig med et stort ønske/behov for selvstændighed. Du vil skulle arbejde syv dage om ugen i ulige uge i tidsrummet kl. 23-7.

Vi er kreative og fleksible. Vi afløser, hjælper og supplerer hinanden – både når noget er svært, men også når forskellige kompetencer skal i spil.

Gem
OK-Fonden

Ny stilling som sygeplejerske både i udekørende team og på hospice Søndergård

Måløv

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsBrænder du for at levere kvalitet i den specialiserede palliation både i eget hjem og på hospice? Og mener du også, at livet skal leves – hele livet?

Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og mulighed for at levere en kvalitativ pleje og behandling. Du vil naturligvis blive tilbudt en grundig introduktion.

OK-Fonden
KvalitetsRengøring ApS

Rengøringsassistenter 1-2 på deltid 10-25 t. pr. uge: København S og K

Se video om KvalitetsRengøring ApS som arbejdsplads

Stabile personer 1-2 søges til lettere kontor-/klinikrengøring ca. 10-20 timer pr. uge primært på Amager/KBH. K samt Ballerup/Måløv/Ølstykke.

Derudover søger vi 1 assistent/trappevasker til primært dagrengøring kl. 8-? mandag, tirsdag og onsdag (trappevask på Kbh. Ø+S) ca. 10-15 t. pr. uge. inkl. lettere kontor-/lejlighedsrengøring.

KvalitetsRengøring ApS

Business Process Manager

Måløv

Are you looking for an opportunity to combine your hands-on SAP expertise with managing internal and external stakeholders?

Indrykket:

Laborant til QC-laboratorie

Måløv

Har du lyst til at videreudvikle dine kompetencer og gøre en forskel for patienter verden over ved at levere kvalitetsanalyser?

Indrykket:

Principal Scientist - PBPK modelling

Måløv

Do you want to be part of our pioneering journey to advance the way we use mathematical modelling to inform and guide drug discovery and development?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV