51 job matcher din søgning 51 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 51 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Accountor Denmark A/S
Forretningsorienteret Financial Controller

Accountor Denmark A/S søger for Nordcarrier i Måløv

Er du kvalitetsbevidst, analytisk og har du den økonomiske værktøjskasse i orden? Trives du med frihed under ansvar, indflydelse samt kort beslutningsvej fra ideer til handling? Og vil du med på vores vækstrejse? så er denne stilling måske noget for dig.

Du tilbydes en spændende stilling i en international speditør og transport virksomhed i fortsat vækst. Du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på hverdagen og rig mulighed for at videreudvikle dig fagligt i takt med virksomheden vækst.

Med reference til den administrerende direktør vil du sidde i en stabsfunktion, hvor arbejdsopgaverne spænder bredt, herunder support til ledelsen, udarbejdelse af regnskaber, budgetopfølgning, momsregnskab, anlægsaktiver og ansvarlig for IT, forsikringer m.v.

pr trading a/s
Projektkoordinator til pr trading a/s

pr trading a/s, Måløv

Er du en erfaren og kompetent projektkoordinator som absolut trives godt med at understøtte en professionel salgsorganisation med fokus på BtB-løsningsalg? Og vil du være en del af en virksomhed i stærk udvikling og med højt ambitionsniveau. Så læs mere her…

pr trading søger lige nu en erfaren og kompetent projektkoordinator. Vi tilbyder en spændende support- og koordinationsrolle til vores velfungerende salgsteam, en hektisk og udfordrende hverdag, fantastiske kunder, dygtige kollegaer og stærke leverandør-partnerskaber.

Du vil få ansvar for at sikre en effektiv projektstyring af varierende og komplekse opgaver i samarbejde med og på tværs af selskabets afdelinger. Du skal være indstillet på, at der stilles høje forventninger og samtidig er mulighed for faglig og personlig udvikling. Arbejdet vil foregå sammen 40 engagerede medarbejdere fra vores nyindrettede domicil i Måløv.

pr trading a/s
Flügger A/S
Kundeorienteret butiksassistent med delt arbejdsplads i Måløv og Brøndby

Flügger A/S

Er du vores nye butiksassistent i Brøndby og Måløv, to af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge og nyder at rådgive og inspirere kunder, så er du måske den, vi leder efter?

Som butiksassistent hos Flügger får du et stort ansvar, mange alsidige opgaver og en dagligdag, der sjældent er den samme. Du vil være en del af et team med stærkt fokus på salg, rådgivning og altid opretholde en høj standard i butikken.

I Flügger Farver i Brøndby og Måløv vil du dele din fuldtidsansættelse mellem de to butikker, men indgå på lige fod med de andre i butiksteamet som er ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration til mersalg og få nye kunder. Dine opgaver spænder fra salg, rådgivning, event-planlægning og andet dagligt arbejde for at holde butikken klar til kunden på en mandag såvel som en søndag.

Flügger A/S
jem & fix A/SButiksassistent (deltid) - Måløv

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

Arne Stubbe Automobiler A/S
Sælger til Renault søges!

Arne Stubbe Automobiler A/S, Måløv

Hos Stubbe søger vi en dygtig, branchekendt Renault-sælger til vores afdeling i Måløv.

Som sælger hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du indgå i et dedikeret Renault-salgsteam bestående 2 medarbejdere. I alt vil du blive en del af et samlet salgsteam på 8 sælgere inkl. salgschefen i vores Måløv-afdeling.

Du får en plads på et professionelt team, der beskæftiger erfarne og dygtige branchefolk. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner samt fremtidig karriere. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine hidtidige resultater. Heri indgår firmabilordning og sundhedsforsikring.

Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Ballerup KommunePædagog søges til Klakkebjerg Fritidscenter i Måløv

Ballerup Kommune

Klakkebjerg Fritidscenter (en del af Klub Måløv) søger en uddannet pædagog 31 timer ugentligt til ansættelse den 1. maj 2021. Vores ugentlige åbningstid er 13:30 til 17:00. Yderligere er vores ungdomsklub åben fra 17 til 22. Der forventes mindst 1 ugentlig aftenvagt i ungdomsklubben.

Stillingen er primært i vores udeområde med særligt fokus på børnenes selvbyggerhuse. Udeområdet indeholder også rollespil, bålaktiviteter og diverse værkstedsmuligheder. Udeområdet har tre faste medarbejdere, der ses som et samarbejdende team, hvor medarbejderne efter aftaler supplerer hinanden. Stillingen skal også ses som en del af fritidscentrets samlede virke. Yderligere kan der forekomme timer i skolesamarbejdet - indtil 5 timer ugentligt – efter aftale.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

  • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
  • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
  • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Ballerup KommunePædagog søges til Klubben ved Brydegården

Ballerup Kommune, Måløv

Klubben ved Brydegården søger en pædagog pr. 1. april 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer ugentlig.

Vi søger en pædagog, som vil være en aktiv del af vores cafémiljø, små dyr (kaniner og marsvin), bevægelse og i forhold til pigegrupperne. Har du også helt andre kvalifikationer, så hører vi også gerne dem.

Som pædagog i Klubben ved Brydegården, kommer du til at være en af vores pædagoger på mellemtrinnet på Måløvhøj skole, afd. Måløv og skal samarbejde med et af mellemtrinnets årgangsteams.

Arbejdstiden ligger derfor både om formiddagen i skolen, eftermiddage i klubben og en enkel aften ugentlig.

Ballerup KommunePædagoger med socialpædagogisk viden søges til Børnehuset Søndergården

Ballerup Kommune, Måløv

Vi søger en pædagog med socialpædagogisk viden og erfaring til det specialiserede tilbud i Børnehuset Søndergården afd. Junibakken. Stillingen er en fastansættelse på 37 timer og med tiltrædelse 1. Maj 2021

Søndergården er et integreret børnehus med ca. 115 børn og 30 medarbejdere, som er organiseret i fire 0-6 års familieteams Vimmerby, Katholt, Bulderby og Lønneberg samt et 0-6 års team i afdelingen Junibakken, som er det specialiserede tilbud i Børnehuset Søndergården.

Søndergården har til huse i et nyere stort lyst og rummeligt hus med plads til fysisk udfoldelse, pædagogiske værksteder og spændende legemiljøer. Vi har en 10.000 m2 dejlig stor legeplads med mange udfoldelsesmuligheder - bl.a et stort cirkustelt med bålplads.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

  • Formulering af salgsstrategi
  • Opsøgende salgsarbejde
  • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic