62 job matcher din søgning 62 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ballerup KommuneSønderhaven søger ferieafløsere

Ballerup Kommune

Skal du bruge din sommer på noget fornuftigt – skal du snuse til et spændende job der giver mening?

Sønderhaven har brug for dig som kan og vil have feriejob og måske studiejob i forbindelse med optagelse på studie til efteråret.

 • Vil du arbejde med ældre mennesker og deres særlige behov?
 • Er du nysgerrig og tør stille de mange spørgsmål og tage ved lære?
 • Arbejder du både med hjerte og hjerne?

Så send os en ansøgning.

Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistenter til Sønderhaven

Ballerup Kommune

Social- og sundhedsassistenter søges til vores aftenhold med start 1. september 2021.

Skal du med på en rejse, hvor vi søger nye mål for den faglige udvikling og arbejdet med personcentreret omsorg? Hvor hverdagen er fyldt med faglig sparring, refleksion og tværfagligt samarbejde.

Lige nu har vi et par spændende attraktive stillinger, som vi glæder os til at dele med dig hvis:

 • Du vil arbejde med ældre mennesker og deres særlige behov
 • Du kan krydse faggrænser uden at miste din faglige sikkerhed
 • Du både arbejder med dit hjerte og dine faglige kompetencer
Ballerup KommuneSygeplejerske til Sønderhaven

Ballerup Kommune

Er du frisk på at tage med på en rejse, hvor vi søger nye høje mål og går nye veje med den faglige udvikling og arbejdet med personcentreret omsorg? Vi vægter faglig sparring, refleksion og tværfagligt samarbejde.

Som sygeplejerske er du tiltænkt en spændende NY rolle med stort fagligt ansvar og faglige udfordringer, der gør hver dag til en spændende arbejdsdag i tæt samarbejde med ”søster plejecenter”.

Du vil få stort ansvar for både løsning af sygepleje faglige opgaver og dels supervision, sparring og kollegial sparring. Vi er i gang med at nytænke din rolle, så har du idéer og tanker til, hvordan en spændende arbejdsdag ser ud, så tag det endelig med.

OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere i hele landet

OBH-Gruppen A/S, Odense, Måløv og Aarhus

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ny-, til- eller ombygning af deres bolig. Er du bygningskonstruktør og vil du gøre en forskel for privatkunder rundt om i landet, så er det måske dig vi søger. I vores nystartede koncept yder vi bygherrerådgivning til privatkunder. Konceptet er baseret på vores samarbejde med Danske Bank, hvor vi laver Bolig- og Energirapporter.

Kvalifikationer:

 • Uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt
 • Har en håndværksmæssig baggrund
 • Erfaring med vurdering af bygningers tilstand
 • Er udadvendt og tillidsvækkende
OBH-Gruppen A/S
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
 XL-BYG,
Pladsmedarbejdere

XL-BYG, Måløv

Til snarlig tiltrædelse søger vi nogle dygtige og energiske pladsmedarbejdere på fuldtid til vores forretning i Måløv.

Er det noget for dig, så send din ansøgning i dag.

Jobbet:

 • Pakning af varer til levering af vores biler
 • Af- og pålæsning af både egne og fremmede biler
 • Give private og professionelle kunder på pladsen en god service.

Vi tilbyder et spændende job i JA-organisationen, med en afvekslende arbejdsdag i et positivt og uformelt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med pensionsordning og flere medarbejdergoder.

XL-BYG
XL-BYG
Sommervikar til varemodtagelsen - deltid

XL-BYG, Målev

Vi søger en dygtig og energisk medarbejder til sommerferieafløsning i vores varemodtagelse, fra nu og til udgangen af september.

Jobbet:

 • 20-25 timer om ugen:
 • Varemodtagelse af indkomne varer
 • Aflæsning af lastbiler

Et spændende job i JA organisationen, med en afvekslende arbejdsdag i et positivt og uformelt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med pensionsordning og flere medarbejdergoder.

XL-BYG
Ballerup KommuneNy kollega til aktivitets- og aflastningstilbud om dagen

Ballerup Kommune

Vi har til huse på Søndergårds Alle 100 i Måløv sammen med Aktivitets- og aflastningstilbuddet Døgn. Dagpladserne/samværsgrupperne er demensrelaterede og vores arbejdstid er 32 timer om ugen fra mandag og til fredag. Stillingen er ledig fra 1. august 2021.

Vi tilbyder et arbejde, hvor du på daglig basis sammen med en kollega har ansvaret for ca. 8-10 borgere, der bliver hentet hjemme og bragt hertil. Med borgeren i centrum - og personcentreret omsorg og andre demensrelaterede værktøjer – genkalder og udforsker vi sammen med borgerne hverdagen med forskellige genkendelige aktiviteter.

Vi samarbejder bl.a. med Parkhuset, Døgn-Aflastningspladserne, Hjemmeplejen og Visitationen. Vi sætter en ære i grundig dokumentation således, at vores visiterede tilbud er gennemskuelige for alle relevante samarbejdspartnere.

Novo Nordisk A/S
Equipment and IT Automation responsible in Production

Novo Nordisk A/S, Måløv

Are you passionate about automation and high production efficiency? Do you want to make a difference for the hundreds of millions of people that live with diabetes? Then this position might be the right one for you!

Novo Nordisk A/S

As our new Equipment and IT Automation Responsible, your day will be varied. For the most part, you will support the production and maintenance team to ensure the highest possible stability on our packaging line. You will need to use your expertise with systematic problem solving to ensure that the corrective actions prevent us from seeing the same problems again. Continuous improvements will also be your focus area to ensure that we are ready for the future's needs.

Novo Nordisk A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Vektus A/SSælger til Microsoft ERP-konsulenthus i Måløv

Vektus A/S

Er du en seriøs, troværdig og dygtig sælger? Har du erfaring med salg af digitaliseringsprojekter – gerne med udgangspunkt i cloud-løsninger – på B2B-markedet? Så er du måske vores nye sælger.

Til kontoret i Måløv søger vi en dygtig og troværdig sælger med kendskab til ERP-projekter og cloud-løsninger. Alternativt har du erfaring med salg – eller pre-sales af andet software, der understøtter forretningsgangene i en virksomhed.

Som sælger har du den direkte kundekontakt og ansvaret for at styre salget til egne kunder fra start til slut. Du driver selvstændigt hele salgsprocessen - fra den indledende kontakt, til afdækning og analyse af behovet og til sidst tilbudsskrivningen. Det er derfor vigtigt, at du arbejder systematisk og struktureret med salg, og at du kan lide at tale med både brugere og beslutningstagere. En af dine fornemmeste opgaver er at finde den rigtige løsning til den enkelte kunde.

pr trading a/s
Er du vores nye kollega?

pr trading a/s, Måløv

Kan du møde kunderne med et smil gennem telefonen?

Vil du give dine kunder en uovertruffen kundeoplevelse?

Så er du måske vores nye kollega!

I stillingen som Business Support-medarbejder bliver du ansvarlig for kundespecifikke opgaver i samarbejde med den allokerede KAM og vil være firmaets ansigt udadtil.

Opgavernes art og kompleksitet spænder over hele produktporteføljen i pr trading a/s og dine opgaver spænder bredt, og forskelligartet på en daglig basis.

pr trading a/s
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse