55 job matcher din søgning 55 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 55 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistent til Boligerne i Skovlunde

Ballerup Kommune

Til hurtigst mulig tiltrædelse søger vi en engageret og empatisk social- og sundhedsassistent 30-37 timer ugentligt i skiftende tjenester til 3 bo-grupper.

Botilbuddet er et døgndækket tilbud, hvor der kommer til at bo 33 borgere fordelt i 3 bo-grupper. Det er en udvidelse fra den nuværende organisation med 12 pladser, og derfor mangler vi nogle fantastiske og entusiastiske social- og sundhedsassistenter, der vil være med til at starte vores nye tilbud op.

Hos os vil du som assistent varetage pleje og omsorg samt varetage de sygeplejefaglige opgaver hos beboerne. Dette foregår i tæt samarbejde med dine pædagogiske kollegaer samt social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Derudover er der sat tid af til medicinhåndtering, lægekontakt og sparring med dine kollegaer.

Zeppelin Danmark A/SApplication Manager M3 – Business IT

Zeppelin Danmark A/S, Skovlunde

We are building an organization for Business IT Nordics with the goal to becoming a trusted ally of the business.In this work we are looking for an Application Manager M3 with focus on delivering value to the business by the successful delivery of application management.

You will drive support, maintenance and improvements of our M3 systems in Denmark and Sweden, as well as to work as a contact point between business, local IT, central IT and 3rd party vendors

YOUR RESPONSIBILITIES

 • Responsible for the process and rules for support and management, meaning – incidents, requests and change.
 • Ongoing, operating dialog with vendors.
 • Support the business (customer and IT) in questions, support and projects.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Adept Water Technologies A/S
Regnskabs- og økonomiansvarlig

Adept Water Technologies A/S, Skovlunde

Vi ønsker at ansætte en regnskabs- og økonomiansvarlig, som er ambitiøs og kan se sig selv vokse i stillingen sammen med firmaet, og som vil være med til den fremadrettede opbygning af Adept Water Technologies – vi kan love dig, det bliver spændende – men også udfordrende. Du vil blive en del af ledelsen og du skal være parat til mange forskelligartede opgaver.

Ansvarsområder/opgaver:

 • Daglig bogføring og administration, leverandørfakturahåndtering, bogføring af omkostningsfaktura/bilag, bogføring af indbetalinger
 • Momsregnskab,
 • Regnskabsafslutninger, periodiseringer og afstemning
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
tic elkas A/SAutomatiktekniker/elektriker til eltavlemontage

tic elkas A/S, Skovlunde

Vil du arbejde med montage af styre- og forsyningstavler til mindre og større industrikunder inden for Pharma, food og maskinproduktion? Og vil du have en hverdag med rare kollegaer og afvekslende opgaver?

Velkommen til tic elkas A/S. Du får omkring 160 nye kollegaer fordelt på 3 afdelinger i Skovlunde, Randers og Kaunas i Litauen. Mere specifikt bliver du en del af vores tavleproduktion i Skovlunde, hvor 30 kollegaer står klar til at byde dig velkommen.

Vi tilbyder blandt andet gode lønforhold, pension, fleksordning og Sundhedsforsikring.

Ballerup KommuneErfaren og engageret afdelingsleder søges til Plejecenter Rosenhaven

Ballerup Kommune, Skovlunde

Er du en erfaren personaleleder? Brænder du for skabe de bedste betingelser for vores beboere? Og har du den nødvendige ledelseserfaring til at stå i spidsen for udviklingen af en kultur med høj faglig kvalitet og høj medarbejdertrivsel?

Hvis ja, vil vi rigtig gerne have dig med om bord som vores nye afdelingsleder på Plejecenter Rosenhaven. Du bliver leder for vores dygtige medarbejdere på 2 af vores afdelinger samt rengøringen. Derudover vil du få et tæt samarbejde med vores stærke lederteam.

Vi søger en erfaren afdelingsleder med gennemslagskraft og engagement, som vil være med til at styrke og fastholde den gode udvikling på Rosenhaven.

Ecoclean
Skarp controller søges

Ecoclean, Skovlunde

Er du en dygtig allround regnskabsprofil, og har du potentialet til at tage det fulde ansvar?

Du har styr på de klassiske discipliner inden for bogholderi og regnskab og er vant til at deltage i alle rutiner i en regnskabsfunktion samt inden for kontoradministration.

Du vil få såvel operationelle hands-on opgaver inden for daglig bogføring og administrative opgaver som ad hoc-projekter og analyser. Du har potentialet til at udvikle dig og vil i takt dermed blive involveret i flere forskellige aspekter af Butlers drift og udvikling.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med frihed under ansvar i en professionel virksomhed. Du vil i alt møde 35 kolleger i et godt og velfungerende miljø. Vi trives, som du, med travlhed, mange bolde i luften samt mulighed for faglig og personlig videreudvikling.

Ecoclean
Nybolig
Sagsbehandler søges til Nybolig Lizette Byrdal, Skovlunde

Nybolig

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag?

For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne. Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver.

Som sagsbehandler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Så det er afgørende, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Nybolig
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
tic elkas A/SEl-installatør til vores Installation & Serviceafdeling

tic elkas A/S

Vil du arbejde med mindre og større industrikunder inden for Pharma, food og maskinproduktion? Og vil du have en hverdag med rare kollegaer og afvekslende opgaver?

Du får omkring 160 nye kollegaer fordelt på 3 afdelinger i Skovlunde, Randers og Kaunas i Litauen. Mere specifikt bliver du en del af vores Installation og Serviceafdeling i Skovlunde, hvor 15 kollegaer står klar til at byde dig velkommen.

Som el-installatør udfører du følgende opgaver:

 • Ansvarlig for vores el-autorisation.
 • Vedligehold og udvikling af vores kvalitetsledelsessystem (ISO 9001).
 • Afklaring og design af tekniske løsninger.
Mercedes-Benz CPH
Service Advisor Assistant til Mercedes-Benz CPH

Mercedes-Benz CPH, Skovlunde

Har du god erfaring fra bilbranchen? Er du serviceminded, omhyggelig og systematisk i din arbejdsgang, og kunne du tænke dig at arbejde for et af verdens stærkeste brands? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af en god arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer, hvor du skal være med til at sikre, at afdelingen leverer den ønskede kvalitet og kundeservice. Du får en vigtig rolle, og din faglighed og omhu er ligesom dine samarbejdsevner med til at gøre virksomheden og brandet til noget ud over det sædvanlige.

Som Service Advisor Assistant har du to primære opgaver:

 1. Forberede arbejdskort, fakturere, forespørgsler til forsikringsselskaber vedr. reparationen samt andre administrative opgaver.
 2. Være en del af dagligdagen i Skovlunde og sikre tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere.
Aristo Pharma Nordic ApSRegulatory Affairs Specialist

Aristo Pharma Nordic ApS, Skovlunde

The vacant position will be to perform regulatory related activities supporting our existing portfolio within our generic products and also participate in preparations for new business opportunities. A part of your responsibilities involves co-operation with other departments and functions within Aristo as well as external partners, and it is therefore of great importance that you contribute to this co-operation in a small team.

Your main role and responsibilities will be to assist our Head of Nordic Regulatory Affairs in the following activities as specified below:

 • Support in preparation and submission of variation submissions to the Nordic authorities in collaboration with the Global Regulatory Affairs Team and other key persons in the organization
 • Review art work (cartons, leaflets and labels)
 • Review incoming customer complaints and prepare responses to internal/external customers
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Ballerup KommunePædagogmedhjælper til Børnehuset Villa Kulla i Skovlunde

Ballerup Kommune

Vi søger en pædagogmedhjælper 32 timer ugentlig. Du er omsorgsfuld, nærværende og anerkendende i relationen til barnet og børnegruppen. Du skal samarbejde med pædagogerne på stuen om at sikre en genkendelig struktur for børnene i hverdagen og deres rutiner, der tager udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe.

Derudover skal du være en del af det pædagogiske og praktiske samarbejde på tværs af børnehaven og i hele børnehuset.

Forventet tiltrædelse 1. april 2021 eller snarest derefter.

Villa Kulla er et skønt børnehus, der pædagogisk har fokus på det enkelte barn og børnegruppens trivsel, udvikling og læring i og gennem fællesskabet. Vi arbejder ud fra den anerkendende tilgang til børnene. Vi reflekterer over og udvikler børnenes læringsmiljø bl.a. ved at analysere vores pædagogiske praksis. Børnehuset er normeret til 72 vuggestuebørn og 100 børnehavebørn.

Ballerup KommuneSygeplejerske søges til vikariat på Plejecenter Lundehaven

Ballerup Kommune, Skovlunde

Plejecenter Lundehaven søger sygeplejerske til tre måneders vikariat/dagvagt med weekendvagt hver 6. weekend med tiltrædelse 1. maj 2021.

Som sygeplejerske i dagvagt er du tilknyttet 2. sal, men vil have samarbejde med sygeplejersker på 1. sal og indbyrdes vagtplanlægning med dem. Du vil have det sygeplejefaglige ansvar i afdelingen, og du refererer direkte til afdelingssygeplejersken.

Personalegruppen er en tværfaglig gruppe med mange faglige og menneskelige styrker. Vi er professionelle og tager vores arbejde seriøst, men vi sætter pris på humor i hverdagen, og vi prioriterer at have et godt arbejdsmiljø og at hygge os sammen med borgerne.

SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Skovlunde

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 80 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Dagrofa Foodservice
Souschef Drift/Administrativ medarbejder til Skovlunde Dagrofa Engros

Dagrofa Foodservice

Vores ambitiøse butik mangler netop nu en kollega. Som ny kollega i butikken vil du være med til at sikre, at vi får det fulde potentiale ud af vores nye brand i Skovlunde.

Vi har skabt et nyt brand – Dagrofa Engros, for at blive den fortrukne samarbejdspartner/grossist for kiosker og købmand. Vi søger derfor en, der er motiveret for at komme med på den rejse, så vi sammen kan levere den bedste oplevelse for vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil indeholde følgende og erfaring inden for disse områder er klart at foretrække:

 • Styring og opfølgning af Butikkens Daglige Avancer og Prissætning
 • Styring og opfølgning af Web-Platform Daglige Avancer og Prissætning
 • Statusgennemførelse og opfølgning – 2 gange årligt – samt daglige kontrol-tjek