52 job matcher din søgning 52 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 52 resultater.
DMT Værktøj A/SHANDELSELEV, SALG søges til værktøjsgrossist

DMT Værktøj A/S, Skovlunde

Som elev hos DMT Værktøj får du en spændende hverdag med salg af kendte mærker og du kommer til at arbejde med produkter, som er kendt for at være af høj kvalitet. Du vil få indsigt i alt, hvad der sker i en travl salgsorganisation med højt fagligt niveau. Gennem forløbet, vil dine ansvarsområder, udvide sig i takt med din personlige og faglige udvikling.

Hos DMT Værktøj vil du komme til at arbejde med:

 • Salgssupport og backoffice-funktioner
 • Kundeoprettelser og ordrebehandling
 • Salg via elektroniske medier fx e-handel

Vi tilbyder dig et spændende forløb, hvor du vil komme hele vejen rundt i en handelsvirksomhed samt være en del af et team med høj faglig viden.

Camfil A/SKunde- og salgssupport til afdeling i Skovlunde

Camfil A/S

Vil du være med til at sælge produktløsninger, der har en direkte effekt på menneskers og miljøets ve og vel? Er du god til at tale med kunder og vil du have et spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor der altid er spændende opgaver at tage fat på? Så kan du nu blive en del af en markedsledende virksomhed, der arbejder for at sikre ren luft til alle.

Camfil A/S udvikler, producerer og leverer luftfiltreringsløsninger, der gavner menneskers helbred og miljøet. Der er stort fokus på kundeservice hos Camfil, og vi søger derfor dig, der er serviceminded og kan give vores kunder en rigtig god service.

Som kunde- og salgssupport får du følgende nøgleopgaver:

 • Besvare opkald fra kunder
 • Modtagelse af ordrer, indtastning og ordrebehandling via ordresystem
 • Udarbejdelse af og opfølgning på tilbud
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Ballerup KommuneOrdblindeinstituttet søger 1-2 lærere

Ballerup Kommune, Skovlunde

Vi søger lærere med linjefag i engelsk, geografi og biologi og også gerne kompetencer i et eller flere af følgende fag: dansk, håndværk og design, matematik, fysik, madkundskab, historie, kristendom eller specialpædagogik.

Stillingerne er med tiltrædelse den 1. januar 2021 og er faste stillinger på fuld tid.

Ordblindeinstituttet er en specialfolkeskole, som tilbyder vidtgående specialundervisning til elever med dysleksi og andre udfordringer. Vi har p.t. 87 elever i aldersgruppen 4.-10. klasse. Klasserne består af 7-10 elever. Vi arbejder i årgangsteam, hvor vi prioriterer tæt lærersamarbejde. Der er udstrakt brug af IT i undervisningen.

Ballerup KommunePlejecenter Rosenhaven søger en serviceassistent

Ballerup Kommune, Skovlunde

FOKUS PÅ FAGLIGHED, KVALITET OG UDVIKLING

Vi søger vi en serviceassistent til rengøring af fællesarealer og i plejeafdelingerne. Som servicemedarbejder vil du indgå i vores serviceteam på 4 servicemedarbejdere.

Stillingen er på 30 timer og med tiltrædelse pr. 1. november 2020 eller efter aftale.

Som serviceassistent på Plejecenter Rosenhaven vil din primære opgave være at gøre rent på vores plejeafdelinger samt andet rengøringsarbejde i huset.

I vores team er vi professionelle og tager vores arbejde seriøst. Vi sætter pris på humor i hverdagen, og vi prioriterer at hygge os – også sammen med borgerne. Vi har fokus på rehabilitering med borgerne, trivsel for alle og nærvær i forhold til borgerne.

EcocleanErfaren deltidsmedarbejder til bogholderiet, Butler's, Skovlunde (ca. ½ tid)

Ecoclean

Du er den erfarne regnskabsmedarbejder der magter at arbejde selvstændigt. Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du i høj grad er med til at definere hverdagen. Du skal arbejde selvstændigt med bogholderiopgaverne med reference til vores direktør.

Du skal arbejde selvstændigt, men vil arbejde tæt sammen med vores kundeservice og ansvarlige for ordrestyring & fakturering. Herudover får du ca. 30 nye kollegaer i produktionen, butikkerne og blandt chaufførerne. Vi har en god stemning og en frisk omgangstone.

Vi kan tilbyde gode og selvstændige personaleforhold og løn efter kvalifikationer.

Ballerup KommuneBørnehuset Himmel og Hav i Skovlunde søger erfarne pædagogmedhjælpere

Ballerup Kommune

Børnehuset Himmel og Hav søger snarest muligt engagerede pædagogmedhjælpere til børnehaveafdelingen - både til tidsbegrænsede stillinger og tilkaldevikarer. Stillingerne er på 15, 22 eller 37 timer om ugen.

Vi er et nyere stort børnehus, der åbnede 13. november 2017. Børnehuset er normeret til 120 børnehavebørn, 86 vuggestuebørn og en dagplejelegestue. Vi er beliggende meget tæt på Skovlunde station, hvor der er direkte forbindelse til København.

Vi har fokus på at udvikle et godt og stimulerende læringsmiljø, som både kan favne både få og mange børn. Mulighederne er mange, for vi har nogle fordelagtige muligheder i vores hus, som rummer egen hal, indendørs kørebaner, legeplads både på taget og i jordhøjde. Vi arbejder stueopdelt med et forpligtende samarbejde med naboteam og på tværs af grupperne.

SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen Skovlunde

SuperBrugsen

SuperBrugsen Skovlunde søger en kompetent slagtermester, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
SuperBrugsenSalgsleder i Tørvarer, SuperBrugsen Skovlunde

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 80 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde

Vi tilbyder:

 • En plads i butikkens ledergruppe
 • Et karrierejob hvor du indenfor 2 til 3 år er klar til at blive souschef
 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du får ansvaret for at pleje og profilere alt inden for tørvarer

Opgaver:

 • Ansvarlig for tørvarer
 • Evner at få det bedste ud af sæsonen hver dag, hver uge hele året
 • Sammen med dine medarbejdere - skabe en inspirerende afdeling
SuperBrugsenLedertrainee, SuperBrugsen Skovlunde

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

SuperBrugsenBagermester, SuperBrugsen Skovlunde

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 80 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får ansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål. Du sikrer gennem din motiverende og faglige ledelse af dit team, som udover dig består af 3 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Du vil have disse hovedopgaver:

 • Ansvar for produktion, salg, indtjening, løn og arbejdsplaner i afdelingen
 • Ansvar for, at afdelingen lever op til de gældende hygiejnekrav
 • Salgsklar butik hver dag
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

EcocleanSalgs- og marketingansvarlig med lederpotentiale

Ecoclean, Skovlunde

Butlers og Washa er Danmarks eneste Svanemærkede og samtidigt Danmarks største renseri såvel traditionelt som digitalt.

Vi henvender os til både BtB- og BtC-markedet og bruger en lang række forskellige værktøjer i salgs- og marketingarbejdet – fra personligt salg, traditionel markedsføring, digitale kanaler og sociale medier, så jobbet indeholder stor variation og kræver evnen til at prioritere og planlægge, hvad der er vigtigst.

Vi har et vækstmål og ser derfor et stort behov for at investere i og professionalisere salg og markedsføringsområdet ligesom der er et ønske om at løfte Butlers profil i markedet.

ALDI DanmarkUngarbejder - Skovlunde

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud.

Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne.

Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Ballerup KommuneNyt børnehus i Skovlunde søger musikalsk pædagog

Ballerup Kommune

Børnehuset Torvevej/Villa Blide har vokseværk, og der strømmer børn til. Derfor søger vi endnu en dygtig og nærværende pædagog primært til vuggestueafdelingen med tiltrædelse 1. december 2020.

Vuggestueafdelingen åbnede 1. februar 2020 og er tilknyttet en udflytter børnehave, som åbner i løbet af det sene efterår 2020. Vores fokus er natur, bevægelse og udeliv. Vi har en naturvejleder tilknyttet det samlede børnehus, og vi har flere pædagoger med faglige kompetencer inden for temaet natur og udeliv.

Vi vil dog også gerne arbejde med børns bevægelse, rytmer, lydforståelse og sangglæde. Derfor søger vi en dedikeret pædagog med musikalske evner og interesser i form af sang, bevægelse, lyd og rytmik. Ansøgere der kan byde ind med kompetencer og vilje inden for disse emner, vil få særlig opmærksomhed.