55 jobannoncer matcher din søgning 55 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem

Salgsassistent MENY Skovlunde

Skovlunde

I løbet af sommeren åbner MENY et topmoderne MADmarked i Skovlunde – som kommer til at danne centrum for Skovlundes nye bymidte. Her skal kunderne opleve et sublimt kundemøde kombineret med et fantastisk varesortiment inden for alle kategorier.

Du skal medvirke til at sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling, hjæpe med varebestilling, disponering og leverandørkontakt samt med at opbygge spændende og inspirerende udstillinger.

Meny
Gem

Kolonialchef til MENY Skovlunde

Skovlunde

I løbet af sommeren åbner MENY et topmoderne MADmarked i Skovlunde – som kommer til at danne centrum for Skovlundes nye bymidte. Her skal kunderne opleve et sublimt kundemøde kombineret med et fantastisk varesortiment inden for alle kategorier – lige fra lækre kolonialvarer og vine til et inspirerende udvalg af oste, fisk og kød samt frugt & grønt.

Du bliver bl.a. ansvarlig for at butikken altid er indbydende og inspirerende i tråd med kædens koncepter og sikrer, at sortiments- og øvrige kædeaftaler bliver overholdt.

Meny
Gem

Vinchef MENY Skovlunde

Skovlunde

I løbet af sommeren åbner MENY et topmoderne MADmarked i Skovlunde – som kommer til at danne centrum for Skovlundes nye bymidte. Her skal kunderne opleve et sublimt kundemøde kombineret med et fantastisk varesortiment inden for alle kategorier – lige fra lækre vine og kolonialvarer til et inspirerende udvalg af oste, fisk og kød samt frugt & grønt.

Du skal bl.a sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet vinafdeling, der flugter med tidens trends og tendenser.

Meny
Gem

Salgsleder MENY Skovlunde

Skovlunde

I løbet af sommeren åbner MENY et topmoderne MADmarked i Skovlunde – som kommer til at danne centrum for Skovlundes nye bymidte. Her skal kunderne opleve et sublimt kundemøde kombineret med et fantastisk varesortiment inden for alle kategorier – lige fra lækre kolonialvarer og vine til et inspirerende udvalg af oste, fisk og kød samt frugt & grønt.

Til denne spændende opgave søger vi en salgsleder, der har mod på at åbne en splinterny butik med alle de spændende opgaver der følger – er det dig?

Meny
Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
Gem
itm8

IT Konsulent

Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparring og højt humør er en naturlig del af hverdagen?

Du kan enten blive primær IT Konsulent for forskellige kunder, hvor du bruger det meste af din tid Onsite eller remote med ad hoc-opgaver i varierende størrelse og omfang, eller IT Konsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder på indkommende sager, og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger.

itm8
Gem
itm8

Supportkonsulent

Er du verdensmester i at løse kundens IT-problemer, og sætter du en ære i at levere den ultimative kundeservice?

Opgaverne spænder bredt i alt fra IT-outsourcing, infrastruktur og support. Du yder primært support via telefon og kan i visse tilfælde blive sendt onsite hos kunden.

Vi sætter stor pris på hinanden på kontoret og nyder faktisk at møde ind (de fleste dage) og dyrke fællesskabet. Ligegyldigt hvor travlt vi har, tager vi os altid tid til at være der for hinanden og samler op både dagligt og på møder

Supportkonsultant Nikolai Søholt Jensen.
itm8
Ballerup Kommune

Pædagogmedhjælper legende og nysgerrig til Børnehuset Sømosen

Skovlunde

Vil du være en del af en engageret personalegruppe, og drømmer du om at gøre en forskel for børn, så har du her en unik mulighed, for at få gode kollegaer i et mindre børnehus.

Vores forældre oplever vores hus roligt og imødekommende, og samarbejdet med vores forældre prioriteres højt. Vi ligger midt i en oase, nær mose, skov og store grønne arealer.

Udelivet vægtes højt i dagligdagen, ligeså at der er tid til omsorg, nærvær, leg og daglige rutiner.

PRO&CO søger for itm8
Gem
PRO&CO

IT-konsulenter

Er du en dygtig konsulent, som motiveres af at arbejde tæt sammen med kunderne og finde de bedste løsninger, som understøtter lige netop deres forretning?

Du får rollen som betroet rådgiver med forståelse for kundens forretning og behov. Du sikrer, at kundernes infrastruktur løbende udvikles, og at de får tilbudt relevante optimeringer.

Kulturen er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone.

PRO&CO
PRO&CO søger for itm8
Gem
PRO&CO

Supportkonsulenter

Esbjerg V, Silkeborg, Skovlunde eller Viby J

itm8 søger servicemindede supportkonsulenter, der brænder for at give kunderne den bedste IT-oplevelse og som motiveres af at blive bedre og lære nyt. Lyder det som noget for dig?

Som supportkonsulent bliver du en del af Costumer Care-teamet, hvor du sammen med dine kollegaer primært yder remote support – og af og til også opgaver on-site hos kunderne.

Du får fleksible arbejdsforhold med gode muligheder for hjemmearbejde. Kulturen er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone.

PRO&CO
Ballerup Kommune

Afdelingsledere til aftenvagt på plejehjem Lundehaven og Rosenhaven

Skovlunde

Vi arbejder med ledelse på nye måder og ønsker at have en fleksibel organisation, hvor det er muligt at optimere med ledelse, når opgaverne kalder på det.

Derfor opnormerer Ballerup Kommune med fire afdelingslederstillinger på vores plejehjem – to af disse stillinger er til plejehjemmene Lundehaven/Rosenhaven med én ekstra afdelingsleder på hvert plejehjem.

Din kerneopgave er ledelsesmæssigt at støtte op om og medvirke til, at beboerne får mulighed for, at leve et så værdigt og meningsfuldt ældreliv som muligt.

Radiatorland

Salgsmedarbejder med fokus på god og kompetent kunderådgivning

Skovlunde

Er du klar til at skabe merværdi for vores kunder og være med til at forme fremtiden inden for VVS?

Som en del af vores dedikerede team vil dine primære opgaver inkludere telefonisk kundedialog og -besøg primært i Storkøbenhavn, rådgivning og service, udarbejdelse af tilbud og samarbejdsaftaler, opsøgende salg samt deltagelse på messer og i udvikling af kundeaktiviteter.

Vi tilbyder et selvstændigt job med daglige udfordringer.

Gem
Camfil A/S

eCom sælger til afdeling i Brabrand eller Skovlunde

Skovlunde, Brabrand

Vil du være med til at formidle produktløsninger, der har en direkte effekt på menneskers og miljøets ve og vel? Er du god til at tale med kunder og vil have et spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor der altid er opgaver at tage fat på?

Til en nyoprettet stilling søger vi en eCom sælger med forretningsforståelse og strategisk fokus, der med tiden kan blive medansvarlig for forretningsudviklingen af vores eksisterende eCom-løsning (webshop). Du vil blive ansvarlig for dit eget salgsbudget og for at servicere eksisterende webshopkunder og skaffe nye webshopkunder.

Gem
Camfil A/S

Teknisk supportmedarbejder

Skovlunde

Vi udvider vores team – og vi har brug for dig til at supportere vores gode kunder og kollegaer. Er du god til at tale med kunder og vil have et spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor der altid er opgaver at tage fat på? Så kan du nu blive en del af en markedsledende virksomhed, der arbejder for at sikre ren luft til alle.

Vi tilbyder en dejlig arbejdsplads med

  • rare kolleger og et uformelt arbejdsmiljø
  • hjemmearbejdsplads én dag om ugen
Ballerup Kommune

Pædagogisk leder til Skovlunde Skole

Skovlunde

Vi søger en pædagogisk leder, der skal stå i spidsen for udskolingen på afdeling Rosenlund, hvor dit fokus er på læring, elevtrivsel og personaleledelse.

På Skovlunde Skole vil du få en hverdag, hvor den pædagogiske ledelsesopgave bliver vægtet højt. Du vil opleve en medarbejdergruppe, som efterspørger ledelse, og du vil være en del af et stort og velfungerende ledelsesteam, der har ambitioner og let til grin, men som også tør udfordre hinanden på vejen mod at opnå den bedste løsning for alle skolens elever.

Murerfirmaet P. Winther Jespersen A/S

Projektleder til gennemførelse af fag-, og hovedentrepriser

Skovlunde

Hos PWJ A/S ønsker vi at fastholde og styrke den eksisterende medarbejderstab og samtidig sikre den positive udvikling, som PWJ A/S gennemgår for tiden.

Dine arbejdsopgaver vil være gennemførelse af fag- og hovedentrepriser fra opstart til aflevering, samt 1. og 5. års gennemgang i samarbejde med den daglige ledelse. Du vil indgå i et team af dygtige og gode kollegaer, som du i samarbejde med skal udføre de vundne tilbudsopgaver sammen med.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med gode kollegaer i et frit arbejdsmiljø.

Gem
itm8

Client Manager

Herning, Viby J, Skovlunde

Motiveres du af salg og opbygning af langvarige relationer? Har du en god teknisk IT-forståelse og en evne til at identificere nye forretningsmuligheder?

Du vil skabe og vedligeholde de gode relationer, overtage kunder fra vores New Business-afdeling og fortsætte samarbejdet og den gode dialog efterfølgende. Som kundernes daglige kontaktperson vil du, i samarbejde med kolleger, sikre en førsteklasses service, og samtidig bidrage til yderligere salgsmuligheder. Din indsats vil være afgørende for både kundens udvikling og styrkelsen af itm8's position inden for Managed Services-markedet.

itm8
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Energi360

Teknisk konsulent

Hadsten, Skovlunde

Vi søger lige nu dygtige tekniske medarbejdere til salg og rådgivning af erhvervskunder, hvor vi i samarbejde med kunden sammensætter en energimæssig løsning, der er optimal for den enkelte virksomhed.

I denne rolle vil du kunne sætte dig selv, og din viden i spil overfor virksomheder som ønsker omstilling af deres energi. Du vil i høj grad kunne præge din arbejdsdag selv, herunder prioritering af opgaver og deadlines.

Energi360
Ballerup Kommune

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt mandag til fredag

Skovlunde

Vil du være med til at sikre faglighed i plejen, give din viden fra dig og medvirke til at sikre trivsel i aftenvagten på plejehjemmet Rosenhaven?

Det får du hos os

  • En arbejdsplads der arbejder målrettet på, at sikre kvalitet og faglig udvikling og som har social kapital som et bærende element i hverdagen.
  • God og nærværende ledelse, sammen opnår vi trivsel. Vi får som noget nyt afdelingsledelse tæt på aftenvagten
  • Vi skaber tryghed og nærvær ved, at møde hinanden med respekt, omsorg og åbenhed

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV