82 job matcher din søgning 82 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

UCplus
Studentermedarbejder til UCplus – marketing og kommunikation

UCplus, Skovlunde

Vi har fart på i Forretningsudvikling hos UCplus. Derfor søger vi en studentermedarbejder til at varetage forskellige opgaver inden for marketing og kommunikation. Du kommer til at hjælpe kollegerne i afdelingen med alt lige fra praktiske opgaver til udarbejdelse af indhold til infoskærme og sociale medier.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse i kommunikation, markedsføring eller IT og gerne vil blive klogere på ”arbejdet i den virkelige verden”. Du tænker kommercielt og har lysten til at sælge et produkt, der gør en forskel for rigtig mange mennesker i Danmark. Vi hjælper blandt andre nye danskere med at lære det danske sprog og uddanner nye bus-, tog- og lastbilchauffører.

UCplus
ABB A/S Projektleder

ABB A/S, Skovlunde eller Fredericia

Tag dit næste karriereskridt hos ABB, og bliv del af et globalt team, der spiller en teknologisk hovedrolle i transformationen af samfund og industrier med fokus på at skabe en mere produktiv og bæredygtig fremtid.

Kan du lide at udfolde dig bredt på tværs af projektledelse, tilbud og projekteksekvering, så har vi et spændende job klar til dig. Det vil sige, du skal selvfølgelig også have lyst til at få både kæmpe impact og lige så stor indflydelse.

Dit fokus bliver el-infrastrukturen, forsyning og industrikunder i bred forstand. Projekterne spænder fra nye projekter til service og opgraderinger, inkl. deltagelse i design og tilbudsfasen.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Ballerup Kommune Pædagogisk leder til mellemtrinnet og skolens pædagogiske læringscenter i Skovlunde Skole

Ballerup Kommune

Skovlunde Skole bygger på tolerance, trivsel og fællesskab. Både fagligt og menneskeligt har vi høje ambitioner, og vi har fokus på, at alle tager ansvar for den skole, vi er sammen om.

Vores mission er enkel: At være en virkelig god folkeskole og et trygt samlingspunkt for Skovlundes børn, unge og familier.

Vi er en skole på to matrikler med et stort ledelsesteam, der er tæt på kerneopgaven. Du skal stå i spidsen for mellem-trinnet på afdeling Lundebjerg, hvor dit fokus er på læring, elevtrivsel og personaleledelse. Herudover skal du sammen med din ledermakker på Afdeling Rosenlund sikre nogle fælles rammer og traditioner for skolens samlede mellemtrin. Du får også et godt samarbejde med Klub Skovlunde omkring elevernes dag fra 8-17.

Ballerup Kommune Omsorgsmedarbejder eller social- og sundhedshjælper - Aflastningstilbuddet Torvevej

Ballerup Kommune, Skovlunde

Vi søger dig der vil være med til, at skabe et trygt og godt aflastningstilbud til unge/voksne med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser hos Aflastningstilbuddet Torvevej.

Har du erfaring eller interesse, så kan det være lige dig vi søger som vores nye omsorgsmedhjælper

Borgerne har brug for dig, der er omsorgsmedhjælper eller uddannet social- og sundhedshjælper.

Ligeledes skal du være A-menneske og kunne lide at stå tidligt op alle ugens hverdage og få tidligt fri igen. Borgerne har brug for en medarbejder der kommer kontinuerligt hver morgen til, at understøtte og hjælpe i hygiejne øjemed, morgenmad og gøres klar til, at komme afsted til dagtilbud.

Ballerup Kommune Kasperskolen søger en skolekonsulent/logopæd

Ballerup Kommune, Skovlunde

Kasperskolen søger en engageret skolekonsulent/logopæd, der i samarbejde med skolens vejlederteam, medarbejdere og ledere kan understøtte elevernes læring, udvikling og trivsel.

Stillingen er på 20 timer ugentligt med start 1. august 2022.

ARBEJDET OMFATTER

 • Logopædiske undersøgelser og vurderinger af børn
 • Logopædisk undervisning af elever
 • Samarbejde med og vejledning til elevernes forældre
 • Konsultative forløb samt deltagelse i sparring på pædagogisk praksis ude i klasserne.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

City Container Danmark A/S
Renovationsmedarbejder

City Container Danmark A/S, Skovlunde

Er du serviceminded, mødestabil og er du vant til fysisk arbejde, kan du som ferieafløser få mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed i et frit job med gode kollegaer og ordentlige forhold?

Du bliver en del af en afdeling på 38 renovationsmedarbejdere og vil som afløser indgå i gruppen og afløse på de distriktsruter, hvor der er behov.

Alt efter hvilken rute du afløser på, aflønnes du på enten timeløn eller akkord. Aflønnes du på akkord, har du fri, når dagens tur er kørt.

Som afløser skal du forvente, at du ligeledes kan blive bedt om at løse forefaldende opgaver f.eks. vask og lettere vedligehold af indsamlingskøretøjer. Du skal kunne møde på lokationen på Meterbuen 6, i Skovlunde.

City Container Danmark A/S
Ballerup Kommune Matematiklærer i udskolingen til Skovlunde Skole

Ballerup Kommune

Er du gennemsyret af et børnesyn hvor meningsfulde læringsfællesskaber er et vigtigt pejlemærke i din undervisning?

Skovlunde Skole bygger på tolerance, trivsel og fællesskab. Både fagligt og menneskeligt har vi høje ambitioner og vi har fokus på, at alle tager ansvar for den skole, vi er sammen om.

Vi søger en matematiklærer til 8. årgang med klasselærerfunktion. Derudover er fagene biologi, geografi, fysik/kemi og idræt i spil. Du er naturligvis linjefagsuddannet i matematik, men vi forventer også, at du er det i et eller flere af de efterspurgte fag.

tic elkas A/S QHSE Manager med visioner

tic elkas A/S, Skovlunde

Brænder du for miljø og bæredygtighed? Er du struktureret og god til at planlægge og udføre dine opgaver selvstændigt og trives du i en agil organisation i vækst? Vil du være den drivende kraft i videreudviklingen af QHSE-området hos en virksomhed med mange internationale projekter?

Hos tic elkas er kvalitet og miljøpåvirkning nøgleord, som vi konstant arbejder med at forbedre. Vi søger derfor en dedikeret QHSE Manager, som skal arbejde målrettet med at udvikle virksomheden inden for de områder.

Arbejdsopgaver omfatter bl.a.

 • Løbende opdatering af procedurer og vejledninger til ledelsessystemerne
 • Deltage i kunders audit af tic elkas
 • Ansvarlig for planlægning og udførelse af både interne og eksterne audits
Dantec Dynamics A/S Indkøber

Dantec Dynamics A/S, Skovlunde

Til vores indkøbsafdeling søger vi en energisk, pålidelig, resultatorienteret og selvstændigt arbejdende person til følgende arbejdsområder;

Indkøb og leverandørstyring af

 • mekanisk bearbejdede dele
 • print monteret
 • optiske komponenter
 • mekaniske komponenter
 • diverse katalogvarer

Som indkøber i Dantec Dynamics vil du have en spændende og varieret hverdag, hvor du med din tekniske og kommercielle indsigt vil være med til at forbedre samarbejdet med leverandører og sideløbende afsøge nye forsyningsmuligheder.

Caverion A/S
People Development Manager

Caverion A/S, Skovlunde

We are looking for a People Development Manager to be part of our People Development team in Caverion Group HR. People Development team drives common strategic people development activities and projects to support key business objectives and to improve employee experience, engagement, performance, and productivity.

Your key responsibilities will include:

 • you have the ownership of our Listening to Employees concept and you will ensure high-quality, efficient, and scalable employee engagement, pulse -, exit-, and onboarding surveys. You will also be responsible to ensure that the outcomes of these surveys are utilized in our businesses.
 • working with the resourcing related topics like recruitment process development, candidate experience, employee value proposition etc.
Caverion A/S
Volue Technology Denmark AS Accountant & Country Coordinator

Volue Technology Denmark AS, Skovlunde

Vi søger en regnskabsansvarlig til vores danske organisation, som derudover vil få rollen som landekoordinator. Du vil få en nøglefunktion i at være bindeleddet mellem den danske organisation og hovedkontorets økonomi- og HR-funktion i Volue, som sidder i Norge.

Du har lyst til at arbejde hos os, fordi du her kommer til at arbejde i et firma, der aktivt gør en forskel i arbejdet med den grønne omstilling, og fordi vi kan sikre dig udfordringer og læring i et tæt samarbejde med dygtige kolleger.

Volue Group blev etableret i 2020 og er markedsleder inden for teknologier og tjenester, der driver den grønne omstilling. Baseret på 50 års erfaring leverer Volue innovative løsninger, systemer og indsigt til brancher, der er afgørende for samfundet. Over 730 medarbejdere arbejder sammen med mere end 2000 kunder om energi-, elnet-, vand- og infrastrukturprojekter, der sikrer en bæredygtig, fleksibel og pålidelig fremtid.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
ABB A/S IT Engineer – 800xA, virtualisering, Windows m.m.

ABB A/S, Skovlunde

Tag dit næste karriereskridt hos ABB og bliv del af et globalt team, der spiller en teknologisk hovedrolle i transformationen af samfund og industrier med fokus på at skabe mere produktiv og bæredygtig fremtid.

Kan du lide variation i dit arbejde? Vil du også gerne have rigtig gode muligheder for at udvikle dig og have indflydelse på egne opgaver? Så har vi det helt rigtige job klar til dig.

Dine ansvarsområder

 • Installation og konfiguration ABB’s egenudviklede HMI-systemer 800xA
 • Serviceopgaver med fokus på sikkerhed – programopdateringer og lignende
 • Windows-administration inklusive server-administration og Active Directory
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Ballerup Kommune Nærværende pædagoger med hjertet på rette sted - til Børnehuset Lilletoften

Ballerup Kommune, Skovlunde

Vi søger pr. 1. juli 2022 to pædagoger på 37 timer ugentligt til vores børnehus. En af vores pædagoger i børnehaven, er netop fyldt 70 år og vil derfor gerne nyde sit otium. Det synes vi er helt fair. Stillingen er i Mellemgruppen i børnehaven, hvor du vil blive en del af et team bestående af en anden pædagog samt en pædagogmedhjælper.

Samtidig er en af vores pædagoger i vuggestuen blevet tilbudt en stilling nærmere sin bopæl, og der er derfor en stilling ledig på Solstrålerne, hvor du også vil blive en del af et team bestående af en anden pædagog samt en pædagogmedhjælper.

Ballerup Kommune Pædagoger til Kasperskolenl

Ballerup Kommune, Skovlunde

Har du lyst til, at få arbejde på en af Danmarks bedste specialskoler, så er chancen der nu. Vi søger 4 faste/tidsbegrænsede pædagoger i henholdsvis Indskoling, Mellemtrin og Udskoling med tiltrædelse 1. august 2022.

Kasperskolen er et miljø med høj faglighed. Som skole arbejder vi målrettet med, at optimere elevernes faglige kompetencer og personlige ressourcer, samt styrke deres selvværd. Vi har som målsætning, at den enkelte elev kan tage aktivt og konstruktivt ansvar for eget liv og har fokus på, at eleven kan indgå i fællesskaber ved, at give mulighed for, at indgå i social læring i et inkluderende fællesskab.

Opgaven udføres i et spændende og velfungerende tværfagligt samarbejde mellem lærer- og pædagoguddannet personale, samt andet skolerelevant personale. Skolen er et helhedstilbud, hvor dagen ikke er delt op i en skoledel og fritidsdel, men hvor skole og fritid veksler dagen igennem.

Gulvlageret ApS Elev

Gulvlageret ApS

Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, højt humør og fart over feltet? Kan du holde hovedet koldt når butikken er fuld af kunder, og vil du udvikle dig hos en succesrig webshop?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

Et af de følgende uddannelseskrav skal være opfyldt for at søge:

 • EUD, EUX, HHX & HG(V) elever har direkte adgang til elevpladsen.
 • STX, HTX & HF med 5 ugers EUS5 forløb har også direkte adgang.