60 job matcher din søgning 60 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Helge Lønhart A/S Medarbejder til butik og lager i veldrevet familievirksomhed

Helge Lønhart A/S, Skovlunde

Leder du efter et udfordrende job, hvor tempo, grundighed og højt humør går op i en højere enhed? Så skal du søge jobbet som lagermedarbejder. Her vil du møde glade og dygtige kollegaer, der gør hverdagen til lidt udover det sædvanlige.

I butikken og på lageret er vi 4 kollegaer, der har tæt kontakt med både salg, indkøb samt den øvrige organisation. Du arbejder sammen med modne, erfarne folk, og vi møder i forskellige vagter mellem kl. 05.30-16.15.

Vi søger en medarbejder der primært vil skulle møde i tidsrummet kl. 8.00-16.15. Der kan forekomme ændringer i arbejdstiden, ligesom der kan byttes rundt på vagter ved ferie e.l.

Ballerup Kommune Medarbejder til vågen tjeneste om natten

Ballerup Kommune, Skovlunde

Boligerne i Skovlunde er et døgndækket tilbud, hvor 33 voksne borgere er fordelt i 3 bo-grupper. For alle borgerne gælder, at det er mennesker med kognitive udviklingshandicap, hvoraf nogle også har fysiske funktionsnedsættelser.

Med udgangspunkt i borgernes selv- og medbestemmelse og den enkeltes ressourcer og behov, stræber vi efter at give de bedste betingelser for at leve et godt liv.

Som medarbejder i tjeneste om natten i Boligerne i Skovlunde forventes du at arbejde 7:7, hvilket vil sige, at du arbejder 7 nætter og har 7 nætter fri. Der vil altid være 2 vågne medarbejdere i nattjeneste på samme tid, og det forventes, at der samarbejdes tæt om opgaverne.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Ballerup Kommune Afdelingsleder til Plejehjemmet Lundehaven

Ballerup Kommune

Kunne du tænke dig at være en del af et hold og lede en enhed, hvor kerneopgaven er at medvirke til, at beboerne får mulighed for at leve et så værdigt og meningsfuldt ældreliv som muligt?

Et hold som drømmer om, at skabe plejehjem som borgerne vælger positivt til. Hvor vi ønsker, at vi vil være et attraktivt uddannelsessted med høj faglighed, som matcher beboernes nuværende som fremtidige behov.

Hvor vi arbejder mod at være 2 plejehjem med rigtig god kvalitet, hvor tilsyn er med få eller ingen bemærkninger, og at være plejehjemmene, hvor andre henter inspiration. Hvor vi tør være nysgerrige og opsøgende, og tør også spørge pårørende om, hvad de forbinder med det gode samarbejde og hvorledes vi kan agerer anderledes.

Gem
Hansen Toft A/S Udviklingschef - Innovation/udvikling af unikke solcellebatterier

Hansen Toft A/S søger for XOLTA A/S i Skovlunde

Har du lyst til at være med på en spændende bæredygtig vækstrejse, hvor du som erfaren forandringsleder bliver en af nøglepersonerne i XOLTAs kommende vækstrejse?

XOLTA er netop blevet en selvstændig virksomhed, hvorfor du her får en enestående chance for at få indflydelse, gøre en forskel og være med fra start i helt nye og moderne faciliteter i Skovlunde.

Du skal drive innovationen og sørge for, at XOLTA er ”top-in-class” udviklingsmæssigt — herunder sikre en god balance i produktporteføljen mellem kundernes behov og de teknologiske muligheder i industrien.

Hansen Toft A/S
ABB A/S Installatør, stærkstrømstekniker, maskinmester eller lignende til vores Drives/Motor field serviceafdeling

ABB A/S, Skovlunde eller Middelfart

Tag dit næste karriereskridt hos ABB og bliv del af et globalt team, der spiller en teknologisk hovedrolle i transformationen af samfund og industrier med fokus på at skabe mere produktiv og bæredygtig fremtid.

Grundlæggende handler dit job om at holde kundernes udstyr i topform. Du kommer primært til at arbejde med frekvensomformere. Vi har alle typer af produkter og kunder, og der vil derfor også være mulighed for at arbejde med digitalisering, DC styringer, motorer, aktive filtre, mellemspænding, spændingskvalitet/analyse m.m.

Vi lover dig et spændende og afvekslende job i en førende virksomhed med de nyeste og bedste produkter.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
De Forenede Dampvaskerier A/S
Sommerafløsere som chauffør søges til De Forenede Dampvaskeriers RECA division

De Forenede Dampvaskerier A/S, Skovlunde

De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) RECA division i Skovlunde søger en energisk og engageret servicechauffør der kan sikre, at vores kunder får en optimal service og leverance. Vi hjælper vores kunder med en professionel håndtering, vask og distribution af tekstilløsninger.

Vi tilbyder:

 • Sommerarbejde i ca. 4-5 uger (evt. flere uger kan aftales) i perioden uge 25-35.
 • Attraktive løn- og personaleforhold.
 • 1 uges oplæring sammen med den faste chauffør.
De Forenede Dampvaskerier A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Ballerup Kommune Social- og sundhedsassistent til plejehjemmet Rosenhaven - genopslag

Ballerup Kommune, Skovlunde

Er du social- og sundhedsassistent og har du brug for maksimal indflydelse på, hvornår du arbejder med sikkerhed for løn for et givent antal timer – så se her.

Ballerup Kommune har indgået en aftale som løber frem til 31. marts 2024 for det kommunale døgnområde. Du ansættes på et bestemt timeantal om ugen, men bestemmer selv, hvornår du vil arbejde inden for en periode på 12 uger.

På Rosenhaven har vi fokus på faglighed, kvalitet og udvikling. Vi er professionelle og tager vores arbejde seriøst, men vi sætter pris på humor i hverdagen og vi prioriterer at hygge os – især sammen med borgerne.

Ballerup Kommune Social- og sundhedshjælper til Rosenhaven - genopslag

Ballerup Kommune, Skovlunde

Er du social- og sundhedshjælper og har du brug for maksimal indflydelse på, hvornår du arbejder – med sikkerhed for løn for et givent antal timer – så se her.

Ballerup Kommune har indgået en aftale som løber frem til 31. marts 2024 for det kommunale døgnområde. Du ansættes på et bestemt timeantal om ugen, men bestemmer selv, hvornår du vil arbejde inden for en periode på 12 uger.

Om du er erfaren eller nyuddannet social- og sundhedshjælper er underordnet, bare du sammen med os vil være med til, at bibeholde det værdige ældreliv for vores beboere. Hvis du er nysgerrig på mulighederne så ring til os, så fortæller vi lidt mere om, hvad aftalen indebærer. Der er også mulighed for fastansættelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hitachi Energy Denmark A/S
Project Manager

Hitachi Energy Denmark A/S, Middelfart eller Skovlunde

Hos Hitachi Energy arbejder vi for at fremme en bæredygtig energifremtid for alle. Vi forsyner bl.a. vores hjem, skoler, hospitaler og fabrikker med elektrisk infrastruktur. Slut dig til os og bliv en del af et fantastisk team med dygtige, engagerede og humørfyldte kolleger – alt imens du hele tiden selv lærer nyt og udvikler dig.

Dine ansvarsområder

 • Drive projekter fra opstart til overdragelse til kunderne
 • Projektledelse af højspændingstilslutning indenfor klassisk netinfrastruktur (HV/MV-stationer, transformerstationer og Substations). Ladeinfrastruktur – eMobility, renewables (sol, vind, PtX), datacentre og andre andre projekter indenfor elektrificering
 • Projekt-, økonomi- og kundeansvar
Hitachi Energy Denmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV