45 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

45 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

DSB
Gem
DSB

Assisterende butikschef til DSB 7-Eleven Vanløse Station

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor der er fokus på at skabe engagement hos medarbejderne, salg og gode kundeoplevelser? Så har vi jobbet til dig!

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, en løn, der afspejler dine kvalifikationer og en bonusordning forankret i butikkens resultater. Du har gode muligheder for at deltage i lederudviklingsaktiviteter.

DSB
DSB
Gem
DSB

Salgsassistenter til Vanløse Station DSB 7-Eleven (8 timer om ugen)

Forestil dig, at du har nogle rigtig gode kollegaer, som du har det sjovt med, mens du arbejder. Hvis du kan lide at yde god kundeservice og sælge, så har vi jobbet til dig!

Vi tilbyder dig gode ansættelsesvilkår og løn efter gældende overenskomst. Du får gode personalerabatter på udvalgte produkter, attraktivt medlemskab af PureGym, sundhedsforsikring og mulighed for gratis togkort.

DSB
Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Københavns Kommune

Dagbehandlingsskolen Frederikshøj søger behandlingsansvarlig psykolog

Vanløse

Målgruppen er børn og unge med udsathed og socioemotionelle, psykologiske og psykiatriske vanskeligheder.

Vi søger en psykolog, der kan være ansvarlig for tilrettelæggelsen af behandlingsarbejdet omkring eleverne og på samme tid bidrage til at styrke metoder og strukturer i vores teams af dygtige medarbejdere.

Vi tilbyder et stærkt arbejdsfællesskab, hvor ledelse og medarbejdere sætter kvalitet, faglighed og samarbejde højt.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Be Sporty ApS

Be Sporty-Trainer til børn i idræt eller dans

Vi ønsker at være ugens højdepunkt for hvert børn. Vi skaber boblende følelser og fremtryller latter med vores måde at lede på.

Hos Be Sporty får du

  • Op til 177 kr. pr. træning
  • Mulighed for at skærpe dine lederevner
  • Festligt samvær i vores community

Arbejdet finder sted i løbet af efterårs- og forårssemestret, og vi har et færdigt træningsindhold. Hvert semester indeholder 10 træningsuger, og det næste semester starter i september 2024. Du arbejder 2-10 timer/uge.

Be Sporty ApS
Gem
Behandlingsskolerne ApS

Behandlingsansvarlig psykolog søges til Polaris Vanløse - en dagbehandlingsskole for unge

Vanløse

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Vil du hjælpe unge med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold?

Du vil komme helt tæt på elevens hverdag og tilegne dig en bred og rig viden om komplekse psykiske udfordringer og opnå en masse erfaring med klinisk terapi med børn og unge.

Behandlingsskolerne ApS
Ejendoms- og Servicefunktionærernes Landssammenslutning (ESL)

Faglig konsulent

Vanløse

ESL er en fagforening for ansatte indenfor for ejendomsservice. Vores medlemmer er blandt andet ejendomsserviceteknikere, ejendomsfunktionærer og varmemestre.

Dine opgaver vil blandt andet være besvarelse af generelle henvendelser, sagsbehandling og rådgivning indenfor vores overenskomstområde samt øvrig ansættelsesretlig lovgivning.

Alment Praktiserende Læger Kjerulff ApS

Lægesekretær

Vanløse

Vi søger en lægesekretær på 30 timer om ugen fra d. 1/9-24 til at varetage telefonvisitation, kalenderadministration og praktiske klinikopgaver. Vi kan tilbyde et arbejde med alsidige opgaver i venlig atmosfære med fokus på faglighed.

Som sekretær hos os bliver du en del af et arbejdsfællesskab med engagerede medarbejdere og chefer. Vi arbejder tværfagligt og hjælper hinanden, hvor vi kan. Vi er fleksible, og fleksibilitet går begge veje, ved sygdom og ferier o. lign. dækker vi ind for hinanden.

Gem
Iki Sushi

Fuldtidstjener til vores restaurant / takeaway til vores fem afdelinger

København

Er du parat til at blive det nyeste medlem af Iki Sushi, hvor vi tilbyder sushi og andre japanske specialiteter i høj kvalitet og til en rimelig pris?

Du bliver en del af vores hold af ligesindede sushielskere, som nyder at give vores gæster en god oplevelse, samtidig med at de har det sjovt sammen.

Jie Gong, din kommende leder
Iki Sushi
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Bodenhoffs Bageri

Butiks-/Souschef

Har du lyst til at være en del af vores bagerfamilie?

Bodenhoff er mere end godt bagværk, så søger du et sted med sprøde kollegaer og BMO til morgenmad på hver vagt, så er du kommet til det rette sted!

Se video om Bodenhoffs Bageri som arbejdspladsVi glæder os til at byde dig velkommen til én stor familie, hvor vi på tværs af alle 11 butikker har et tæt sammenhold.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads samt gode karrieremuligheder i Danmarks største familieejet bageri.

Gem
Bodenhoffs Bageri

Fuldtids- og deltidsmedarbejder søges til vores afdelinger

Har du lyst til at være en del af vores bagerfamilie?

Bodenhoff er mere end godt bagværk, så søger du et sted med sprøde kollegaer og BMO til morgenmad på hver vagt, så er du kommet til det rette sted!Se video om Bodenhoffs Bageri som arbejdsplads

Vi glæder os til at byde dig velkommen til én stor familie, hvor vi på tværs af alle 11 butikker har et tæt sammenhold.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads samt gode karrieremuligheder i Danmarks største familieejet bageri.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV