59 job matcher din søgning 59 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JABS Group A/S JABS Group seeks Customer Advisor - Vanløse, Denmark

JABS Group A/S

Brænder du for at skabe den gode kundeoplevelse? Vil du være med til at fortsætte udviklingen i en succesfuld e-commerce virksomhed? Så er det måske lige dig, vi mangler til vores nye showroom i Vanløse!

Dine opgaver vil bl.a. indebære:

 • Rådgivning og servicering af kunder i vores showroom
 • Udarbejdelse og opfølgning på tilbud
Behandlingsskolerne ApS
Pædagog til Fortuna Vanløse Dagbehandlingsskole og Observationsenhed

Behandlingsskolerne ApS

Grundet en planlagt kapacitetsudvidelse søger vi lige nu en eller flere dygtige kollegaer, der har erfaring med eller stor interesse i arbejdet med kognitivt udfordrede elever, til at blive en del af vores skole, Fortuna Vanløse.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Vi tror på, at alle børn og unge skal have mulighed for at få et værdifuldt og selvforsørgende voksenliv, og vi arbejder ud fra en klar filosofi: Vi giver aldrig op! Vi mener, at alle vores elever rummer potentialer for udvikling. Kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode arbejdsforhold? Så kom og bliv en del af Behandlingsskolerne.

Behandlingsskolerne ApS
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
SAB Boligselskab Driftssekretær til SAB Vanløse/Sydhavn

SAB Boligselskab

Kan du gøre den rette forskel i hverdagen for vores beboere?

Du vil blive involveret i både de administrative processer og den daglige drift af afdelingerne i tæt samarbejde med servicecenterets anden driftssekretær og servicemedarbejdere, samt i understøttelse af driftslederen.

I stillingen vil du få en bred kontakt til beboere, kolleger, håndværkere og leverandører og du vil fungere som bindeleddet mellem beboerne og ejendomskontoret.

Københavns Kommune Fem dygtige lærere, gode kolleger og samarbejdspartnere til Damhusengens Skole

Københavns Kommune, Vanløse

Vi søger fem lærere til vores gode, ambitiøse, livlige og interessante skole. Og vi glæder os til at tage imod jer.

Vi er midt i planlægningen af kommende skoleår, og vi ved derfor, at vi har gode faglige og kollegiale muligheder klar til jer.

For alle stillinger gælder det, at vi tager godt imod nye og nyuddannede lærere. At nye og nyuddannede lærere får nogle særlige og kloge hensyn ift. opgaver og undervisning, observation og vejledning. Det gælder også, at vi er en skole i god udvikling, vi præsterer godt og har børn og unge i god trivsel.

Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsansvarlig psykolog til Center for Skolevægring

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Vi søger en kollega til Center for Skolevægring, Vendepunktet, hvor fokus er, at eleverne bryder skolevægringen og igen kan komme i skole.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Vores nye kollega har hjertet på rette sted og brænder for at være en omsorgsfuld og professionel person for vores børn og unge.

Du arbejder der, hvor det giver mening for eleverne og tilrettelægger selv det meste af din tid. Opgaven går også ud på at danne gode, vedvarende relationer med eleverne, øge deres motivation for undervisning og understøtte og varetage elevernes behandlingsplan og interventioner. Du vil være en vigtig brik i behandlingsarbejdet og i elevernes indslusning på skolerne.

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsskolerne ApS
Børnelæge for skolebørn med særlige udfordringer - Fleksibel deltid

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Har du lyst til at arbejde i frie og fleksible rammer? Vil du gerne arbejde som en del af et mindre fasttømret, tværfagligt team? Vil du gerne hjælpe børn og unge med særlige udfordringer til at passe på deres helbred? Vores børnelæge gennem 14 år har søgt videre, og vi søger derfor en ny kollega.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Som børnelæge hos os skal man være klar til at tale med børn med meget forskellige behov og udfordringer. Undersøgelser skal oftest udføres med lidt alternative tiltag for at få det til at lykkedes. Men vi synes alle sammen, det er SÅ fantastisk, når det gør og går derfor gerne langt! Derfor lægger vi vægt på, at du har interesse for og erfaring med arbejdet med psykisk sårbare børn og unge.

Behandlingsskolerne ApS
Københavns Kommune Verahus, et center for borgere med erhvervet hjerneskade, søger medarbejdere med pædagog- eller sundhedsfaglig baggrund

Københavns Kommune, Vanløse

Vi søger dygtige og engagerede medarbejdere, der har lyst til spændende jobs, hvor kerneopgaven, fagligheden og sparring er i fokus.

Vi søger sosu-assistent eller pædagog til et barselsvikariat på 35 timer om ugen og pædagog til ansættelse 30 timer om ugen.

Du arbejder i blandede vagter dag og aften i tidsrummet ml. kl. 7.00 og kl. 23.00 og med weekendvagt hver 2. weekend.

Vi søger dig, som brænder for at arbejde med mennesker med erhvervet, medfødt og progredierende hjerneskade. Du kan og vil igennem dine handlinger støtte beboerne i deres meningsfulde, selvstændige, selvbestemmende og vedligeholdende hverdagsrehabiliteringsforløb.

Jyske Bank
Opsøgende bankrådgiver

Jyske Bank, Frederiksberg, Nørrebro, Valby, Vanløse

Vi har brug for dig, der er dygtig til dit fag – og som har interesse i at møde vores gode kunder med værdiskabende og god rådgivning i øjenhøjde.

I Jyske Bank, Privat har vi fokus på at arbejde sammen om at give kunderne de bedste kundeoplevelser. Derfor arbejder vi, ud over din egen kundeportefølje, også på tværs af kundeporteføljer og lokationer, således vi kan udnytte de nære kollegaers kompetencer, og alle de tværgående potentialer.

Det betyder, at der i din rolle er fokus på at give den gode rådgivning overfor kunderne, enten alene eller i tæt samarbejde med kollegaer.

Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver med speciale i investering

Jyske Bank, Frederiksberg, Nørrebro, Valby, Vanløse

Engageres du af at opsøge nye forretningsmuligheder specielt indenfor investering, hvor kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi i dialogen, så er dette job måske noget for dig.

Vi har et stort potentiale i vores markedsområde, som dækker Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro, Valby og Vanløse, og til at få mest muligt ud af det, søger vi en ny erfaren kollega, der elsker at tale med kunder og rådgive dem, så de oplever at vi skaber værdi for dem.

Jyske Bank
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Ladcyklen.DK ApS Cykelmekaniker

Ladcyklen.DK ApS, Vanløse

Nu har du muligheden for at blive en del af Europas største ladcykelforretning – i et spændende job som cykelmekaniker til vores team på værkstedet i Vanløse.

Du er en humoristisk og engageret cykelmekaniker, som kan varetage reparationer af el-ladcykler og kundebetjening / ind- og udlevering af reparationer m.v.

Hos Ladcyklen får du kollegaer og sparringspartnere i særklasse, og du får din egen arbejdsstation med hydraulisk lift. Vi tilbyder dig bl.a.:

 • Personlig og faglig udvikling med den nyeste teknologi indenfor ladcykler.
 • Løbende videreuddannelse.
 • Fleksible arbejdstider.
DSB Er du vores nye butikschef til 7-eleven DSB?

DSB

Er du dygtig til ledelse og medarbejderudvikling? Ser du en ære i at være den bedste, og bliver du motiveret af at motivere andre?

Som vores nye butikschef på Flintholm Station har du ansvaret for butikkens økonomiske resultat – og resultaterne får du gennem dine medarbejderne, som skal sørge for, at kundeoplevelsen og salgsresultaterne går op i en højere enhed.

DSB

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV