46 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

46 jobannoncer

Gem
Radiometer Medical ApS

Production Manager, Nathold

Brønshøj

Se video om Radiometer Medical ApS som arbejdspladsTil vores Sensor Kassetteteam søger vi en Production Manager, der er motiveret for at lave ændringer via LEAN samt automatisering og forbedring af komplekse processer. Vi har fokus på forandring for at imødekomme væksten og den stigende efterspørgsel efter vores produkter.

I produktionen arbejdes bl.a. med automation, manuel montage, limning, visuel kontrol og test. Udstyret bruges som led i produktionsprocessen af vores Sensor Kassetter, som er en uundværlig del af vores diagnostiske apparater.

Vi vil gerne byde dig velkommen til dit nye team af operatører på natholdet, som består af 19 medarbejdere. Din hverdag vil primært være i aften og nattetimerne fra kl. 22.00 - 06.00.

Gem
Radiometer Medical ApS

Production Manager, Aftenhold

Brønshøj

Se video om Radiometer Medical ApS som arbejdspladsVi vil gerne byde dig velkommen til dit nye team af operatører på aftenholdet, som består af 34 medarbejdere. Du kan glæde dig til en rolle med klart definerede målsætninger relateret til forbedring af kvalitet, kapacitet og levering til tiden ved brug af LEAN.

Du afholder produktionsmøder med medarbejderne, og følger produktionens trends samt de vigtigste målsætninger. Du følger dagligt produktionen og er tæt dialog med relevante interessenter i organisationen.

Gem
Radiometer Medical ApS

Payroll Specialist (m/f/d)

Brønshøj

Se video om Radiometer Medical ApS som arbejdsplads

The Payroll Specialist for Radiometer is responsible monthly processing of payroll for more than 1.300 employees in Denmark, through the Visma payroll system (MLE). The responsibility also includes ad-hoc assistance to the organization, covering payroll questions, tax issues, the Danish holiday act, and several collective agreements. Furthermore, we ensure compliance within national requirements by law and company compliance requirements (SOX).

This position is also the point of contact towards other Danaher companies in relation to payroll activities, and ad-hoc contact to the payroll supplier Visma, Danish Tax agency.

Gem
Radiometer Medical ApS

Faglært industritekniker til mekanikværksted (nathold)

Brønshøj

Se video om Radiometer Medical ApS som arbejdspladsVi søger en faglært industritekniker, der har solid erfaring med CNC fræsning og drejebænke. Arbejdet er på vores mekanikværksted på fast nathold, hvor arbejdstiden fordeler sig på 34 timer pr. uge fra mandag til torsdag.

Lokalt og globalt får du entusiastiske og begejstrede kolleger, som værdsætter det at gøre en forskel. Du får frihed under ansvar, gode karriere- og uddannelsesmuligheder samt en række attraktive vilkår bl.a. flextidsordning, sundhedsforsikring, eget fitnesscenter og mulighed for tilkøb af mad i vores kantineordning.

Gem
Akademiet for Talentfulde Unge, Øst

Kompetent og erfaren programleder

Brønshøj

Vil du arbejde i en mindre, men førende forening i rivende udvikling, med mange bolde i luften og høj grad af selvstændighed? Har du et godt overblik og arbejder struktureret og målrettet?

Vil du være en del af et dedikeret og engageret team, hvor alle medvirker til at nå de fælles mål?

Akademiet for Talentfulde Unge søger en dygtig og erfaren programleder til at står for vores talentprogrammer til ungdomsuddannelserne. Send os en ansøgning hvis du har relevant erfaring og en passion for at arbejde med unge mennesker. Opstart snarest muligt efter aftale.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Børnehaven Voldparken

Pædagog og barselsvikar

Brønshøj

Vi søger en pædagog (uddannet pædagog) og en barselsvikar (uddannet pædagog) til vores dejlige børnehave, begge på 35 timer på Jordbærstuen.

Vi er en selvejende børnehave, som ligger i Husum, godt placeret i grønne omgivelser.

Vi er en blandet børnegruppe, p.t. 21 forskellige nationaliteter, og arbejder derfor målrettet med at give børnene de bedste sproglige forudsætninger, inden de skal i skole. Ud over sprog har vi fokus på natur, udeliv og science.

Børnehaven Voldparken
Gem
Kaiser Sport & Ortopædi ApS

Butiksrådgiver til KSOhuset i Brønshøj

I fuldtidsstillingen som kunderådgiver bliver du en bærende del af KSOhuset i Brønshøj, som består af fysioterapeuter og fagpersonale fra sportsbranchen.

Du er selvfølgelig interesseret i sport, behandling af sportsskader og nyder selv glæde af din aktive livsstil. Erfaring fra detailbranchen er ikke et krav.

Du får bl.a.:

  • Grundigt introforløb med oplæring og undervisning
  • En dagligdag i et team med høj faglighed og mange grin
  • Uddannelse i produktkendskab og biomekanik via vores KSOacademy Program
Gem
Q-Interline A/S

Softwareudvikler søges til Q-Interlines udviklingsafdeling

Tølløse eller Brønshøj

Du bliver drivkraften og den ansvarlige for udvikling, samt drift og vedligehold, fejlretning og support af vores SaaS løsning og IoT infrastruktur. Du vil også være ansvarlig for relaterede udviklingsprojekter i tæt samarbejde med resten af udviklingsteamet, øvrige kollegaer, kunder og leverandører.

Du bliver en del af en mindre, men meget fleksibel organisation, der er kendetegnet ved en stærk pionerånd, hvor vi arbejder tæt sammen på tværs, og med kort vej fra ide til handling. Dit bidrag er vigtigt, og du får alle muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Q-Interline A/S
Gem
Radiometer Medical ApS

Faglært værktøjsmager/maskinarbejder/finmekaniker

Brønshøj

Se video om Radiometer Medical ApS som arbejdsplads

Som faglært tekniker i Radiometer vil din dag være varieret, da du kommer i berøring med forskelligt udstyr.

Du er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde manuelt, halvautomatisk og automatisk udstyr til vores montage og test.

Vi tilbyder en unik mulighed for at arbejde i en medicoteknisk virksomhed, hvor videndeling og faglig respekt er med til at gøre det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde.

Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem

Vil du arbejde indenfor det respiratoriske område i Brønshøj. Hvor dit fokus er på det respiratoriske og ikke på plejeopgaver...

Brønshøj

Grundet en traumatisk ulykke har borger nu behov for hjælp 24 timer i døgnet alle årets dage.

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu
Gem

Medarbejder under 18 år til delikatessen - Brønshøj

Brønshøj

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Indrykket:
Gem

Butiksassistent under 18 år - Brønshøj

Brønshøj

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat?

Indrykket:
Gem

Handicaphjælper med plejeerfaring søges til dreng i Brønshøj

Brønshøj

Har du erfaring med at arbejde med personlig pleje?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV