88 job matcher din søgning 88 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kaiser Sport & Ortopædi ApS Værkstedsansat

Kaiser Sport & Ortopædi ApS, Brønshøj

Kan du lide at skabe noget og være kreativ med hænderne, arbejde med formbare materialer og med større maskiner?

Vi har brug for en dygtig værkstedsansat til vores hovedværksted i Brønshøj til fremstilling af ortopædiske indlæg. Arbejdet vil primært foregå på et nyoprettet værksted med nye maskiner og optimale arbejdsvilkår. Konkret bliver dine arbejdsopgaver bl.a.:

 • Fremstille ortopædiske indlæg til klinikkernes behandlere i alle Kaiser Sport & Ortopædis huse i Danmark
 • Sørge for at alle fremstillede indlæg kommer til de rette afdelinger.
 • Generel assistance til klinikansatte i hverdagen i Brønshøj
Gem
Enemærke & Petersen A/S
Procesleder: Skal du styre processen på renoveringen af DK’s mest ikoniske højhuse?

Enemærke & Petersen A/S, Bellahøj

Elsker du at nørde tidsplaner, cyklogrammer og processer? Og vil du sætte dit præg på renoveringen af et stykke dansk bygningshistorie? Så tilbyder Enemærke & Petersen nu jobbet som procesleder på renoveringen af Bellahøj.

På renoveringen af Bellahøj får du muligheden for at afprøve dine planlægningsevner på etagebyggeri i op til 13 etager. Her er din planlægningsindsats en afgørende faktor i om alle teams på pladsen samarbejder med hinanden – og om byggeriet får det gode produktive flow, der sikrer en rettidig aflevering. Så vi har helt sikkert en god udfordring til dig i dette job!

Du får et stærkt team med et solidt sammenhold i ryggen, når I skal løse de udfordringer, der vil være på et højhusbyggeri fra starthalvtredserne.

Enemærke & Petersen A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Radiometer Medical ApS Produktionsmedarbejdere

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Vi søger flere medarbejdere til Radiometers produktion i Brønshøj, nærmere bestem til Apparat Fabrikken. Nogle stillinger er permanente andre er tidsbegrænsede.

For at blive en succes i jobbet skal du kunne håndtere flere forskellige processer og kunne arbejde i teams. Du skal kunne håndtere flere opgaver ad gangen og stadig bevare overblikket.

Opgaverne er indenfor følgende områder:

 • Montagearbejde af mindre emner
 • Visuel inspektion og test af emner
 • Kvalitetskontrol og test af Instrumenter
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Københavns Kommune Kontaktperson med sundheds- eller socialfaglig baggrund til Botilbud Rønnebo

Københavns Kommune, Brønshøj

Kom til fysisk 'Åbent hus' og hør om vores spændende stilling!

Vi inviterer indenfor til en uforpligtigende fremvisning og snak om stillingen som kontaktperson på botilbuddet Rønnebo.

Vi har mulighed for at byde en ny kollega velkommen, og det glæder vi os til. Vi søger en ny kollega til en fuldtidsstilling, men vi er åbne overfor ønske om færre ugentlige timer.

Vi har for kortere tid siden opdelt beboerne og personalet i huset i 2 husgrupper med det formål at skabe mere nærvær, kendskab og overblik til gavn og glæde for både beboerne og personalegruppen. Du kan endnu nå at være med til at forme vores nye hverdag og struktur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Radiometer Medical ApS Ingeniørpraktikant til Produktionsteknisk afdeling

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Du vil blive tilknyttet vores apparat-produktionsafdeling i Brønshøj, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores Produktionstekniskafdelings-team i produktionen. Dine opgaver vil blive en blanding af projektopgaver og daglige driftsopgaver som bl.a.:

 • Du vil blive involveret i det daglige teamwork med produktionen og i arbejdet med at vedligeholde vores kvalitetssystem.
 • Du vil blive involveret i behandlingen af afvigende vare i produktionen med bl.a. vurdering af overholdelse af kravspecifikationer og standarder i f.eks. konstruktionstegninger.
 • Du vil blive involveret i kvalificering af nye projekter og re-kvalificering af eksisterende.
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Radiometer Medical ApS Student Assistant for Sales and Operations Planning with a Flair for Excel and VBA

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Radiometer Medical has a broad and technologically diverse product portfolio that contributes to the treatment of millions of patients worldwide each year and is highly specialized in LEAN. The Sales and Operations Planning team is responsible for creating the forecasts across all product groups.

Typical Assignments

 • Ad hoc support for the S&OP team and the rest of Global Supply Chain covering
  • Optimizing and creating tools in Excel and VBA, e.g. for the forecast process
  • Participate in Kaizen events, providing the latest knowledge from your education
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
Focus2 ApS
Arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør til renoveringsopgaver

Focus2 ApS, Brønshøj

Et spændende og udviklende job, hvor du får en central rolle i vores afdeling for renovering.

Vi er en virksomhed, der lægger vægt på bæredygtighed. Vi har korte beslutningsprocesser, som du er med til at påvirke. Spændende opgaver hos en god fast kundebase, men også mange nye opgaver. Vi søger dig, der kan arbejde målrettet og selvstændigt, styre sin tid. Du er god til at kommunikere med kunder og kollegaer og du kan afslutte dine opgaver.

Focus2 er et rådgivende bygningsingeniørfirma, hvor vi siden 2006 har specialiseret os indenfor byggeteknisk rådgivning, energirådgivning og bygningsrenovering i det Storkøbenhavnske område.

Focus2 ApS