46 job matcher din søgning 46 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) Studentermedhjælper til anklagemyndigheden i National enhed for Særlig Kriminalitet, Østdanmark

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK), Karlslunde/Glostrup/Valby

Har du interesse og flair for strafferetten? Og kunne du tænke dig et studenterjob, hvor du både får praktisk erfaring og et indblik i, hvad National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) arbejder med?

Vi søger nu et antal jurastuderende til stillinger som studentermedhjælpere hos anklagemyndigheden i NSK i Østdanmark.

Arbejdet omfatter bl.a. lettere sagsbehandling af et bredt spekter af sager inden for anklagemyndighedens kompetenceområde. Dit arbejde vil således bl.a. bestå af udarbejdelse af bødeforelæg, slutteskrivelser og afgørelser om aktindsigt. Endvidere kan du få til opgave at hjælpe anklagere med f.eks. at søge juridisk information, herunder undersøgelse af teori og domspraksis til brug for forberedelsen af retssager.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

  • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
  • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
  • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Tømrer- og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS 2 nye tømrere

Tømrer- og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS, Karlslunde

Vil du være en del af en engageret team, hvor godt humør, stor faglighed og ærekærhed står højt? – Så kig med her.

Tømrer og Snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS er et 45-årigt godt gedigent tømrerfirma, hvor vi til dagligt er ca. 40 mand med eget snedkerværksted.

Da vi hele tiden udvikler os, har vi derfor brug for den rette mand/kvinde. Så kan du lide at vide, hvem dine kollegaer er, have et godt samarbejde samt faglig sparring omkring dine arbejdsopgaver, så læs med her.

Vi tilbyder en selvstændig stilling, hvor kvaliteten er i højsædet.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
TSG EL Vi søger en frisk selvkørende elektriker til EV-afdeling i Karlslunde

TSG EL, Karlslunde

Vores afdeling i Karlslunde søger en elektriker, som selvstændigt kan foretage reparation, installation og vedligehold af ladestandere. Jobbet er meget selvstændigt, og det vil være dig, der har ansvaret for at styre og planlægge din hverdag og arbejdstid samt foretage indkøb og have kontakten til kunderne indenfor følgende område:

  • Installation af el-ladere
  • Vedligehold/reparationer af eksisterende installationer
  • Udfyldning af dokumentation

Vi tilbyder et spændende job med alsidige arbejdsopgaver, stor frihed under ansvar, fokus på trivsel og sociale arrangementer samt en virksomhed i positiv udvikling.

Tjw Fragt A/S Trailer-/landbrugs-/lastbilmekaniker

Tjw Fragt A/S, Karlslunde

Vi søger en trailer- / landbrugsmekaniker med hænderne skruet rigtigt på.

Til vores lille værksted, som består af to mand + arbejdende værkstedchef. Der er en uformel tone og tæt kontakt til chauffører/disponenter.

Opgaverne er syn og vedligehold af vores vognpark bestående af trækker, trailer, link, forvogne samt el-stablere.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
Saint-Gobain Denmark A/S
Category Manager hos stor international virksomhed

Saint-Gobain Denmark A/S, Kalundborg, Karlslunde, Vamdrup eller København

Er du klar til at styre et stort indkøbsbudget i en stor international virksomhed? Vi arbejder inden for produktion af byggematerialer. Du har eget ansvar for egne kategorier, og du har nogle års erfaring med indirekte indkøb.

Se video om Saint-Gobain Denmark A/S som arbejdsplads

Jobbet er Category Management af indirekte omkostninger (general expenses), og du er ansvarlig for kategoriens samlede indkøb på ca. DKK 60M/år i Saint Gobain Denmark A/S.

Udgangspunktet er en god og tæt dialog med stakeholders internt i forretningen og de eksterne leverandører, der sikrer, at vi indkøber bedst – med en velovervejet balance mellem pris og kvalitet samt konstant fokus på bæredygtighed.

Saint-Gobain Denmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
GF Forsikring
Salgschef til GF Hovedstaden

GF Forsikring

Er du en dygtig leder med salgserfaring fra forsikringsbranchen? Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere?

Vi søger nu en dygtig salgschef til at lede et af vores teams på 10 medarbejdere bestående af både rådgivere og assurandører fordelt på vores to kontorer på Gammel Kongevej og i Vallensbæk.

Du bliver en del af en travl, dynamisk og lokalt orienteret forsikringsklub med stort fokus på medlemspleje. Vi arbejder godt sammen i forhold til at skabe resultater, og hjælper hinanden på tværs af kontorerne.

GF Forsikring
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Brade Technic & Solutions ApS
Brænder du for el og er du ikke bange for at komme i stødet ... så er du måske den el-tekniker vi lige står og mangler?

Brade Technic & Solutions ApS, Karlslunde

Er du udannet industrielektriker, automatiktekniker eller har en anden relevant el-uddannelse, så se at få sendt os en ansøgning og kom med i ”Brade-banden”.

Vi er en mindre virksomhed med ca. 30 ansatte. Vi er opdelt i forskellige afdelinger, hvor vi i Brade Technic & Solutions er specialiseret i udførelse af reparation og vedligeholdelsesopgaver. Vi laver tekniske løsninger, udførelse af mindre styringstavler, PLC-styringer, opbygning og udførsel af standardisering af eks. El-dokumentation.

Vi passer godt på vores medarbejdere og bruger mange ressourcer på trivsel, uddannelser og på at skabe en arbejdsplads, vi alle gerne vil være en del af.

Brade Technic & Solutions ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV