52 job matcher din søgning 52 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HRpeople
Ambitiøs og erfaren mødebooker søges

HRpeople søger for Lead Marketing i Karlslunde

Motiveres du af resultater og selvstændig tilgang til opgaven? Så bliv mødebooker hos Lead Marketing!

Vi er et telemarketingshus, der vægter ansvarlighed højt samt sætter en ære i at have respekt for dem, vi ringer til. Vi er et mindre team af erfarne og selvstændige mennesker, som prioriterer god trivsel, også når vi har travlt. Vi har ambitiøse mål for både den enkelte og for teamet.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • at ringe kanvas fra professionelt phonersystem
 • tage den forretningsorienterede dialog med erhvervsvirksomheder
 • approache, afdække kunden og booke mødet
HRpeople
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
AREPA Danmark A/S Teknikere søges til spændende global virksomhed inden for teknisk skadeservice

AREPA Danmark A/S, Karlslunde og Silkeborg

Hos AREPA Danmark A/S søger vi en dygtig vagt-tekniker med baggrund inden for f.eks. maskin- eller elektroteknik. Du skal være typen, der finder tekniske udfordringer spændende og med en løsningsorienteret tilgang til meget varierende arbejdsopgaver. AREPA har et beredskab, hvor vi kaldes ud til tekniske skader, og hvor vores første opgave er at udføre skadestop og hernæst være med til at identificere samt implementere en løsning.

Løsninger involverer ofte rensning af teknisk udstyr efter f.eks. brand- og vandskader, og vi ser stor variation i dag-til-dag-opgaver fra stort til småt. Det er vigtigt, at du er fleksibel mht. arbejdstid og kan lide et arbejde, hvor du kan blive kaldt ud til opgaver hovedsageligt i Danmark, men også i udlandet.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Greve Kommune Greve Kommunes hjemmepleje område Stranden syd vokser og vokser …

Greve Kommune, Karlslunde

Derfor søger vi fagligt dygtige social- og sundhedsassistenter til dag- og aftenvagt.

Jobbet som social- og sundhedsassistent byder på mange forskelligartede opgaver, så der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Arbejdsopgaverne spænder vidt, så du skal være omstillingsparat og fleksibel, da ingen dage er ens.

Du skal være god til dansk i både skrift og tale og have erfaring i at arbejde med IT, da vi dokumenterer elektronisk.

Dag arbejdes hver tredje weekend. Timetal mellem 20 og 37 timer – ud fra dine ønsker.

Aften arbejdes der 5-2, det vil sige hver mandag, tirsdag og lige weekender – i gennemsnit 28 timer pr. uge.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

LOXAM A/S
Klargøringsmedarbejder med overblik og godt humør søges til branchens mest attraktive arbejdsplads, LOXAM A/S, Rental i Karlslunde

LOXAM A/S

Vil du være med på LOXAMs rejse mod at blive branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning?

Som klargøringsmedarbejder bliver du en del af et stærkt og meget erfarent hold, med ”god” humor og plads til selvstændighed. Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice og holde orden - så er du måske den, vi søger?

Arbejdsopgaver:

 • Klargøring af maskiner, hvilket omfatter en proces, hvor du modtager materiellet, gennemgår for fejl og mangler, vasker og klargør til næste udlejning
 • Udlevering af materiel til kunder
 • Ad hoc-opgaver og ansvar for oprydning på plads og værksted, så den altid fremstår trimmet
LOXAM A/S
JKS Teknisk stærk IT-supporter til kundesupport

JKS søger for dnp Visiosign i Karlslunde

Trives du med at give en optimal kundeservice, og elsker du at supportere kunder og sikre at nye B2B-kunder onboardes optimalt? Har du samtidig bred IT-teknisk indsigt, så er du måske vores nye IT-supporter.

Som IT-supporter hos dnp Visiosign bliver du en del af et team af 4 dygtige, erfarne support-medarbejdere. Teamet yder support til vores kunder i Visiosign Cloud via mail eller telefon, alle opgaverne registreres i ticket-systemet, som er integreret i Sales Force og vores erp-system. Vi har ca. 500 unikke kunder og 10.000 slutbrugere. I mange tilfælde er der tale om kunderelationer, der er mangeårige.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Support af Visiosign Cloud, vores content management system til deling af indhold på informationsskærme, konferenceskærme og skærme ved møderum og indgang
 • Konfiguration af kundeløsninger, både nye og eksisterende kunder
 • Daglig sagshåndtering
JKS
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
Lillebo 1 Pædagog/pædagogisk assistent eller medhjælper til vores ene børnehavegruppe

Lillebo, Karlslunde

Ser du meningsfulde relationer og et udviklende læringsmiljø, som forudsætning for et godt børneliv, så er Lillebo den rette arbejdsplads for dig.

Du skal være interesseret i at skabe et omsorgsfuldt, nærværende, anerkendende, relationelt og udviklende læringsmiljø for vores børn i Lillebo.

Vi er en selvejende institution under Børneringen i Karlslunde, der er normeret til 24 vuggestuebørn og 42 børnehavebørn. Vi har driftsoverenskomst og et godt samarbejde med Greve kommune. Derudover er vi en del af netværket Karlsvognen.

Lillebo ligger tæt på strand, skønne grønne omgivelser og Karlslunde station. Derudover ligger vores hus på en naturskøn grund med bålhytte, høns og skønne hyggekroge. Vi har hver 5. uge tilknyttet en bus, der kan køre med 7 børn og to voksne.

Helmer Christiansen A/S Byggeleder

Helmer Christiansen A/S, Karlslunde

– Hvor kvalitet og mennesker er i højsæde

Helmer Christiansen A/S i Karlslunde søger en Byggeleder til at indgå i et team af 3 erfarne Byggeledere.

I Helmer Christiansen A/S tilbyder vi en spændende og udfordrende stilling i en traditionsbunden virksomhed med et stærkt renommé i branchen. Du bliver en del af et team af dygtige medarbejdere som alle bidrager til et stort engagement og en fri omgangstone.

 • Du bliver ansvarlig for gennemførsel af projekter fra tilbud til levering.
 • Dine opgaver bliver styring af hoved- og fagentrepriser:
 • Tilbudskalkulation