28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Vallensbæk Kommune

Pædagoger til Sommerfuglen

Vallensbæk Strand

Til vores børnehave søger vi en pædagog, der sammen med os vil have fokus på kerneopgaven, og planlægger dagen ud fra børnenes perspektiv.

For os er det vigtigt, at du er eller snart bliver uddannet pædagog og har en legende tilgang. Vi ser os selv være meget i børnehøjde og mangler en i vores team, der tør at prøve nye tiltag.

Vallensbæk Kommune

IT-koordinator til Vallensbæk Kommune

Vi søger pr. 1. juli 2024 en IT-koordinator, der kan fungere som IT-blæksprutte på ældre-, sundhed- og socialområdet.

Dine arbejdsopgaverne er blandt andet:

  • at være systemadministrator og dermed sørge for optimal funktionalitet og løbende kvalitetssikring af områdets store IT-systemer (Cura Omsorg/Cura Social, Curaplan og KMD-vagtplan)
  • at sikre support og vejledning af brugerne i driften
  • konfiguration af nye funktioner som løbende bliver integreret i Cura
Vallensbæk Kommune

Administrativ medarbejder med flair for økonomi til Voksen, Familie og Forebyggelse i Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Strand

Elsker du tal og kan du holde orden i kolonnerne? Vil du hjælpe med at holde styr på økonomien på det specialiserede voksen- og børneområde, så har vi et job til dig.

Vi har gennem de sidste år opbygget et godt system til en tæt og overskuelig budgetstyring på børneområdet og er nu i gang med at udvikle et lignende system på voksenområdet. Du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen, i samarbejde med ledelsen og økonomimedarbejdere i organisationen.

Vallensbæk Kommune

IT-support elev

Vallensbæk Strand

Som IT-support elev hos os får du en enestående mulighed for at udforske forskellige arbejdsområder inden for drift og udvikling af IT. Du vil få en meget spændende og alsidig uddannelse med brede kompetencerammer. Vi tilbyder et læringsmiljø, hvor du får hands-on erfaring og mulighed for at bidrage aktivt til opgaveløsningen.

Du får en hverdag, hvor vi prioriterer det sociale samvær højt og har en humoristisk tone. Sammen kan vi give dig en god og attraktiv uddannelse.

Vallensbæk Kommune

Ernæringsassistent til hyggeligt plejecenter

Vallensbæk Strand

Vi søger en engageret ernæringsassistent til Plejecenter Højstruphave, som brænder for at tilberede gode hjemmelavede måltider, inspireret af både traditioner og højtider. Din kreativitet og omhyggelighed skal afspejle sig ud fra beboernes ønsker og behov i dagligdagen.

Vi tilbyder en positiv og hjemlig arbejdskultur, mulighed for kreativ indflydelse på menuer og kostplaner samt godt kollegaskab og en nærværsorganisation, der bygger på tillid og dialog.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Orkla Care A/S

Kommunikationschef

Vallensbæk

Har du erfaring med virksomhedskommunikation internt såvel som eksternt. Motiveres du af at være en del af et engageret og professionelt team og har du lyst til at stå for kommunikationen i en Danmarks førende virksomheder indenfor kosttilskud, har vi jobbet til dig.

Som ansvarlig for den interne kommunikation skal du bidrage til at medarbejderne er opdateret om virksomhedens udvikling og hvordan vi lykkes med vores strategiske og lokale initiativer. Igennem vores interne kommunikation styrker vi vores kultur og relationen mellem vores medarbejdere og os som virksomhed.

Vallensbæk Kommune

Udekørende sygeplejerske søges

Vallensbæk Strand

Brænder du for klinisk lederskab og koordinering af borgerforløb i tæt samarbejde med hjemmeplejen?

Vi leder efter en sygeplejerske, der i samarbejde med os, vil have fokus på læring og udvikling i organisationen, for at sikre borgerne kontinuitet og sikkerhed for den rette behandling og pleje til rette tid. Vi arbejder målrettet med tidlig opsporing med hjemmeplejegrupperne og mødes dagligt med grupperne.

Vi tilbyder dig indflydelse på tilrettelæggelse af din arbejdsplan via ønskeplan i elektronisk ”KMD Opus vagtplan”. Stillingen er på fuld tid, og i 8 timers dagvagt i tidsrummet klokken 7:00 til 15:30. Weekendvagt hver 5. uge.

Vallensbæk Kommune

Spændende barselsvikariat som rådgiver i projektstilling med fokus på småbørnsfamilier

Vallensbæk Strand

Vi søger en dygtig medarbejder, der har lyst til at indgå i et småbørnsteam, der sammen med dig vil bestå af i alt fire myndighedsrådgivere, hvor to sidder på socialområde og hvor du og en kollega skal sidde på specialområdet, derudover er der tilknyttet to familiebehandlere.

Med projektet ønsker vi at opspore og håndtere familiers udfordringer, mens bekymringerne endnu er små. Og de familier, der har mere komplekse udfordringer, ønsker vi at give en mere helhedsorienteret og kvalificeret indsats end muligt i dag.

Vallensbæk Kommune

Specialteamet i Familie og forebyggelse søger en ny kollega

Vallensbæk Strand

Familie og Forebyggelse har en ledig 37 timers stilling i specialteamet til dig, som brænder for at arbejde med børn og unge med funktionsnedsættelser. I forbindelse med at en fast rådgiver overgår til vores nye projekt, ” Sammen om en tryg familiestart”, har vi behov for en ny kollega til at varetage de ordinære rådgiveropgaver i specialteamet.

Du vil blive en del af et dedikeret børn- og ungeteam, med høj faglighed og godt kollegaskab. Vi sørger selvfølgelig for en god on-boarding til området. Der er fast faglig sparring i teamet, ekstern supervision og mulighed for hjemmearbejde og flekstid.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Vallensbæk Kommune

Bliv en del af vores engagerede lærerteam på Egholmskolen i Vallensbæk

Vallensbæk Strand

Vi er en stor skole i Vallensbæk - spækket med dejlige elever og gode kolleger, der vil være med til at give dig et godt arbejdsliv.

Til kommende skoleår søger vi flere lærere både til vores fase 1 (1.-5. årgang) og fase 2 (6.-9. årgang). Det er en fast stilling og vi er meget fleksible i forhold til sammensætning af skemaet og ansættelsesgrad.

Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdsdagen, samt et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø med gode muligheder for kompetenceudvikling og faglig sparring.

Orkla Care A/S

Medical Advisor med kommerciel tilgang

Vallensbæk Strand

Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige og passionerede kolleger, hvor du kan gøre en stor forskel med dine faglige kompetencer og være en vigtig drivkraft i at udvikle det faglige samarbejde med vores kunder?

Din primære opgave er at rådgive omkring vores produkter i den primære og sekundære sektor. Herunder at opbygge et tæt netværk af relevante health care professionals.

Orkla Danmark

Trainee Finance

Vallensbæk Strand

Kunne du tænke dig at blive en del af en af Danmarks stærkeste fødevarevirksomheder med fart på hverdagen og fokus på at levere?

Som Økonomielev i Orkla Danmark vil du få et solidt kendskab til vores Business Operations område indenfor Finans, Økonomi og regnskab. Det er vores ambition at du løbende får mere og mere ansvar og udvikler dig under hele elev-forløbet. Du vil indgå i finansteamet, som har ansvar for koncernens økonomi, herunder månedsafslutning og rapportering, samt revision og ekstern Årsrapportering.

Vallensbæk Kommune

Vil du være med på holdet?

Vallensbæk Strand

Vores dejlige daginstitution Nøddeboparken i Vallensbæk Syd, tæt ved vand, dejlige naturområder og stationen, mangler en dedikeret og initiativrig pædagog til at indgå i vores vuggestueteam eller evt. i vores børnehavegruppe/bushold.

  • Vi er et hus med høj faglighed, som arbejder målrettet og lægger vægt på en struktureret hverdag med fokus på dagens rutiner
  • Vi er alle i gang med at uddanne os i ”Sprogklar” og du vil selvfølgelig blive en del af dette uddannelsesforløb
  • Du får mulighed for løbende videreuddannelse, hvis du har ambitioner om at stå endnu stærkere fagligt
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

OB GAS
Gem

Chauffør søges

Vallensbæk Strand

OB Gas ApS har mange års erfaring i branchen og specialiserer sig i levering af gasflasker til forskellige typer erhvervskunder, herunder...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV