21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 21 resultater.
Vallensbæk KommuneMedarbejder til debitorteamet

Vallensbæk Kommune

I Center for Økonomi & Indkøb søger vi en medarbejder til debitorteamet. Vi er et lille velfungerende center med en spændende hverdag, udfordrende opgaver, dygtige kollegaer og en uformel omgangstone.

Vi søger en medarbejder, der selvstændigt kan varetage opgaven omkring den daglige drift i forhold til opkrævning samt servicering af borgere, virksomheder og kommunens fagcentre.

Derfor forventer vi, at du vil trives med opgaver som f.eks.:

 • Påligning og opkrævning
 • Inddrivelse og nedbringelse af kommunens restancer
 • Bistå fagcentre med vejledning
 • Besvarelse af borgerhenvendelser
 • Systemvedligeholdelse (KMD Opus Debitor)
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Lonza Copenhagen ApSProcesoperatør

Lonza Copenhagen ApS, Vallensbæk Strand

Til Lonza Copenhagen, der ligger i Vallensbæk Strand søger vi en procesoperatør til at deltage i vores daglige produktion af agarose. Hvis du ønsker at arbejde under værdierne respekt og arbejdsglæde, samt trives med at være en del af en mindre organisation, lokalt i Danmark, så læs videre.

Du vil blive tilknyttet et produktionsteam som arbejder ifølge en turnusplan. Teamet har ansvaret for at afvikle produktionen i henhold til produktionsplaner og arbejdsprocedurer.

Opgaverne vil primært være:

 • Betjening og overvågning af procesanlæg
 • Udføre manuelle procestrin med afvejning, dosering, prøvetagning, rengøring m.m.
 • Registrering af procesdata
Orkla Foods DanmarkCategory & Shopper Insights Manager til Saft & Drikke

Orkla Foods Danmark, Vallensbæk Strand

Er du analytisk stærk og kommerciel i din tilgang til kategoriudvikling? Kan du tage ejerskab af en vigtig kategori med stærke drikkevarebrands? Vi har brug for en eksekveringsstærk Category & Shopper Insights Manager til at drive vores brede portefølje af saft og drikke under mærker som FUN Light, Den Gamle Fabrik og Ribena.

Som Category & Shopper Insights Manager for vores saft-kategori får du ansvar for en af Orkla Foods Danmarks største forretningsområder. Kategorien kræver meget fokus, og som kategoriansvarlig skal du derfor have et stærkt analytisk og kommercielt mindset, og kunne arbejde tværorganisatorisk for at opnå vores ambitiøse mål på området, både internt ift. vores produktion og eksternt ift. kunder, principal-kontakter og bureauer.

Orkla Foods DanmarkJunior Category & Shopper Insights Manager

Orkla Foods Danmark, Vallensbæk Strand

Banker dit hjerte for stærke brands og har du lyst til at sætte endnu mere fart og fokus på plantebaseret mad? Og er du samtidig analytisk og eksekveringsstærk?

I så fald har vi brug for dit talent til at bidrage til udviklingen af nogle af Danmarks stærkeste fødevarebrands. Som Junior Category & Insights Manager i Orkla Foods Danmark får du mulighed for at arbejde med højt prioriterede kategorier og styrke dine egne kompetencer i en stærk og udviklende organisation.

Din arbejdsdag vil hovedsageligt foregå på vores nye flotte hovedkontor i Vallensbæk, hvor flere Orkla-selskaber holder til under samme tag. Vi har indrettet os med moderne faciliteter, der indbyder til samarbejde og understøtter vores stigende behov for vidensdeling på tværs.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
GF Forsikring
Forsikringsrådgiver til GF Hovedstaden

GF Forsikring, Tårnby, Vallensbæk og Frederiksberg

Vi er inde i en succesfuld udvikling og har derfor brug for nye kollegaer til vores kontorer på hhv. Tårnby Torv, Vallensbæk Stationstorv og vores kommende kontor på Frederiksberg, der åbner i slutningen af 2020/begyndelsen af 2021.

Som forsikringsrådgiver hos os får du ansvar for at sælge til og rådgive nye og eksisterende medlemmer. Kontakten til medlemmerne foregår primært via telefon og mail, og vi har også en del personlige henvendelser på kontorerne. Vi deltager desuden i flere medlemsarrangementer, messer etc., hvor du vil have mulighed for at sælge og rådgive via relationer.

GF Forsikring
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Vallensbæk KommuneRønnebo/midlertidige boliger søger en faglig kompetent sygeplejerske

Vallensbæk Kommune

Vi er et team af humoristiske, veluddannede og meget engagerede medarbejdere i Rønnebo/midlertidige boliger, der yder sygepleje og pleje til vores 10 beboere og 6 midlertidige boliger for nuværende. Vi gør meget ud af, at vores ældre skal opleve at blive mødt med respekt og høj sygeplejefaglig kvalitet. Vi arbejder med en tilgang til beboerne, der bygger på principper om gensidig respekt, trivsel og tryghed.

De to sygeplejersker på afdelingen er sammen med teamlederen ansvarlig for, at borgerforløbene er fagligt tilrettelagt, så borgerne oplever stor faglighed og sammenhæng i deres forløb i tæt samarbejde med øvrige samarbejdspartnere.

Stillingen er en fast stilling på 32 timer ugentligt i dagvagt og er som udgangspunkt weekendfri, men du må være indstillet på også at tage aftenvagter eller weekendvagter en gang imellem, når hjemmesygeplejen har brug for hjælp.

Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Resurs Bank AB
Specialist til pre-collection – er det dig?

Resurs Bank AB, Vallensbæk Strand

Resurs Bank søger en dygtig specialist til vores Pre-collection-team, som håndterer kunder i rykkerproces og andre specialprocesser, samt udgør en del af vores Kreditorganisation med fokus på minimering af tab.

Afdelingens vigtigste opgave er servicering af vores kunder i vanskeligheder. Du kommer til at bidrage til dette både direkte i form af specifikke sagsbehandlingsopgaver og indirekte som led i de administrative opgaver med bedrageri, kundehåndtering og eksterne samarbejdspartnere indenfor inkassoområdet.

Vi tilbyder attraktiv lønpakke med pension- og sundhedsordning, kantine, personaleforening, sociale arrangementer og meget mere.

Resurs Bank AB
Resurs Bank AB
Pre-collection-medarbejder med øje for excellent kundeservice

Resurs Bank AB, Vallensbæk Strand

Resurs Bank søger en motiveret pre-collection-medarbejder med talent for den gode kundeservice til vores pre-collection-team. Teamet håndterer kunder i rykkerproces og andre specialprocesser, samt udgør en del af vores kundeservicefunktion.

Du har ansvaret for at servicere den del af vores kunder, som er i vanskeligheder. Du vil blive grundigt oplært i regler og procedurer, som vi forventer at du efterlever. Vi forventer, at du har et forhåndskendskab til processerne omkring håndtering af dødsbobehandling og gældssaneringshåndtering, herunder anmeldelse af krav- og bohåndtering. Kendskabet kan f.eks komme fra bank, inkassovirksomhed, ejendomshandel eller anden relevant erfaring.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension- og sundhedsordning, kantine, personaleforening, sociale arrangementer og meget mere.

Resurs Bank AB
Orkla CareIndkøbskoordinator

Orkla Care, Vallensbæk Strand

Som en af indkøbskoordinatorerne i logistikafdelingen bliver du en del af et stærkt kollegialt fællesskab.

Logistikafdelingen samarbejder tæt sammen med alle afdelinger i virksomheden, hvorfor du kan se frem til at arbejde sammen med mange passionerede kolleger inden for forskellige fagområder.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Disponering og indkøb af råvarer og emballage i henhold til forecast
 • Udarbejdelse af forecast til leverandører
 • Priskontrol samt opfølgning på indkøbsordrer
 • Kontering og varemodtagelse i SAP
Vallensbæk KommuneIT-koordinator til pleje- og omsorgsområdet

Vallensbæk Kommune

I Center for Pleje og Omsorg søger vi pr. 1. oktober 2020 en IT-koordinator, der kan fungere som IT-blæksprutte på det samlede ældre- og sundhedsområde. Du får til opgave at sikre den løbende drift og support på afdelingens IT-systemer, ligesom du bliver en central figur i den samlede udvikling af digitalisering, velfærdsteknologi og telemedicin på området.

Center for Pleje og Omsorg løser opgaver i forhold til hele ældreområdet, herunder hjemmepleje, plejecentre, sygepleje og rehabilitering samt socialpædagogisk bistand i mindre botilbud. I driften i hverdagen er vi meget afhængige af et velfungerende omsorgssystem.

Center for Pleje og Omsorg består af 5 decentrale enheder. Der er i alt ca. 220 medarbejdere i Center for Pleje og Omsorg. På Rådhuset er dine nærmeste samarbejdspartnere konsulenter, visitatorer, administrative medarbejdere og IT-afdelingen.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
SuperBrugsenSalgsleder Frugt & Grønt, SuperBrugsen, Vallensbæk

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 40 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde

Som salgsleder i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • sikre drift og økonomi i din afdeling
 • udvikle afdelingen og præge sortimentet