186 job matcher din søgning 186 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Im. Stiholt A/S Montør med vilje til udvikling

Im. Stiholt A/S, Hvidovre

Til vores afdeling i Hvidovre søger vi en montør med vilje til at arbejde med hydraulik og mekanik.

Vi forventer, at du har hænderne skruet rigtigt på, og du er villig til at tage fat. Det er en fordel, men ikke et krav, at du er uddannet smed, kranmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker, automekaniker, lastbilmekaniker eller lignende.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med smedarbejde, reparation og service fortrinsvis på renovations-aggregater, endvidere også reparation og service af slamsugere, kraner og andre former for hydraulik. Arbejdet vil være på vores værksted og ude i marken hos kunderne.

Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse
IT-sagsbehandlere til Forsvarets Cyberdivision

Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Hvidovre

Har du flair for IT, og kunne du tænke dig at arbejde i en teknologidrevet og dynamisk virksomhed med opgaver inden for sagsbehandling og levering af nyt IT-materiel?

Så er du måske vores nye medarbejder til kapacitetscenter for Klassificerede Systemer, hvor vi støtter brugere i hele verden med sikre og effektive IT-løsninger.

Vi søger selvstændige sagsbehandlere, der skal stå for håndtering af IT sager på det klassificerede område inden for Pc, terminaler, print, VTC, telefoni, TV/AV og indbygget udstyr.

Opgaveløsningen understøtter administrative såvel som operative brugere ved Forsvaret og statslige myndigheder – herhjemme og ude i verden.

Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Komplex ApS
Ambitiøs og handledygtig konsulent med potentiale

Komplex ApS, Hvidovre

Vi søger en ambitiøs og energisk salgsprofil, som drives af vækst og resultater og samtidig har lyst til at tage ansvaret i en ledende rolle.

Vi har brug for dig, der råber højt og er kreativ – en forandringsskaber, der kan motivere sine omgivelser. Vi tilbyder til gengæld en arbejdsplads, hvor sammenhold, sparring og udviklingsmuligheder er i fokus.

Din hverdag kommer til at bære præg af, at vi er en mindre virksomhed. Det betyder, at du kommer til at arbejde med alle dele af rekrutterings- og vikaropgaverne, herunder udfærdigelse af jobannoncer, screene kandidater og afholde samtaler med kandidater.

Komplex ApS
Schüco Denmark ApS
Vil du være med til at bygge fremtidens vindues- og facadekonstruktioner? – barselsvikar i Marketing

Schüco Denmark ApS, Hvidovre

Vores marketingkoordinator kan med glæde se frem til en familieforøgelse og derfor søger vi en barselsvikar. Der er forskellige arbejdsområder, du vil blive involveret i.

Det får du af os

  • En uformel arbejdsplads i Hvidovre nær København
  • En central rolle i et dedikeret team på 12
  • En arbejdsuge på 37 timer med fleksible arbejdstider:
Schüco Denmark ApS
Viking Assistance A/S Trives du med at hjælpe og vil du være én af hverdagens helte?

Viking Assistance A/S, Hvidovre

Lige nu leder vi efter natte/dagvagt til vores alarmcentral i Hvidovre. Jobbet består i at besvare opkald fra danske kunder, der har brug for assistance.

Vikings kunder står typisk med et akut og frustrerende problem - såsom autostop eller lignende - og forventer at få løst problemet så hurtigt som muligt og med færrest mulige gener. Med dit gode overblik, menneskelig indsigt samt de værktøjer du får stillet til rådighed, skal du hjælpe med at finde den bedste kombination af løsninger til at få kunden videre.

Vi tilbyder et spændende job med nye udfordringer hver dag samt gode personlige udviklingsmuligheder.

Station Next – Den Danske Ungdomsfilmskole
Administration- og regnskabsansvarlig

Station Next – Den Danske Ungdomsfilmskole, Hvidovre

Vi har brug for en administrations- og regnskabsansvarlig med godt overblik og administrativ tæft. Vi tilbyder en stilling med stor variation i et kreativt miljø med unge, filmproduktion og dedikerede kolleger.

Vi er en lille organisation, og som den eneste i administrationen bliver du ansvarlig for bogføring, løn og kursusadministration og vil være kontakten til kunder og de freelance filmfolk, som vi bruger som undervisere samt andre samarbejdspartnere.

Station Next – Den Danske Ungdomsfilmskole
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

August Faller A/S Kvalitetsmedarbejder (QA/QC)

August Faller A/S, Hvidovre

Til August Faller A/S i Hvidovre søger vi til snarlig tiltræden en kvalitetsmedarbejder (QA/QC) til vores kvalitetsafdeling.

August Faller A/S er en emballagevirksomhed, hvor kundesegmentet består af pharma- og healthcare virksomheder. Virksomheden er specialiseret indenfor udvikling, fremstilling og salg af æsker til den farmaceutiske industri.

Som kvalitetsmedarbejder vil du indgå som en nøgleperson inden for virksomhedens kvalitetskontrol. Jobbet indebærer reklamationsbehandling, dokumentation og frigivelse af producerede ordrer, samt øvrige kvalitetsrelaterede opgaver.

Rigspolitiet IT-sikkerhedsspecialister til Rigspolitiet

Rigspolitiet, Hvidovre

Har du lyst til at bidrage til Danmarks sikkerhed? Drømmer du om at være Danmarks bedste IT-sikkerhedsspecialist, og har du lyst til at arbejde med tophemmelige projekter? Så læs mere her.

Rigspolitiet er på en innovativ rejse, hvor du kan være med til at sætte dit præg. Vi arbejder hver dag for at sikre stabil og sikker drift af politiets netværk og sikkerhedsløsninger. En kompleks opgave, som stiller høje krav til vores
systemer, teknologier, it-sikkerhedssetup og kompetencer. Store strategiske projekter venter forude.

Vi tilbyder et spændende job med store udviklingsmuligheder.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

  • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
  • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Klinikassistent til øre-næse-halsklinik søges

Specialklinikken v/Steffen Ørntoft, Hvidovre

Til dynamisk øre-næse-hals speciallægeklinik søges klinikassistent til deltidsstilling.

I klinikken arbejder to læger og tre andre klinikassistenter. Her behandles mange børn og børnefamilier, men der kommer patienter i alle aldre.

Klinikassistenterne deltager i alt arbejde i klinikken. Det indebærer patienthåndtering, både i telefon og i klinikken. Desuden udføres journalskrivning, assistance ved undersøgelser og operationer samt øvrigt forefaldende arbejde. Der vil også være selvstændige arbejdsopgaver, som f.eks. optagelse af høreprøver og allergitestning.

Santander Consumer Bank
System Owner

Santander Consumer Bank, Hvidovre or Oslo

Your main responsibility is to further develop a solution for the establishment and continuous risk classification of customers in the Nordics using the Trapets InstantWatch platform.

You will participate actively in the Bank's development activities and projects and have responsibility for deliveries and solution design. An important task will be to keep to the development plan and roadmap for the applications, in close collaboration with system owners and suppliers.

Santander Consumer Bank
Wrist Ship Supply
Back Office Assistant

Wrist Ship Supply, Hvidovre

Vil du være en del af en virksomhed med en ambitiøs vækststrategi og et globalt mindset? Så har vi jobbet til dig.

Primære arbejdsopgaver:

  • Registrering af nye ordre fra kunder
  • Ordreopfølgning med leverandører i hele verden
  • Kommunikation med eksterne stakeholders

Du kan se frem til et fagligt og udfordrende job i en global virksomhed med en ambitiøs vækststrategi. Vi tilbyder et positivt, uformelt og internationalt arbejdsmiljø hvor du er omgivet af dygtige kolleger.

Wrist Ship Supply
Kemp & Lauritzen A/S
Servicekoordinator - København

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Ønsker du at arbejde med en bred vifte af administrationsopgaver indenfor primært fakturering – og har du et ønske om at tage ansvar for sagsøkonomi og kunder? Så er vi den rette arbejdsplads for dig.

I rollen vil du, med reference til vores Teamleder, være en del af et team på 10 dygtige medarbejdere der primært arbejder med fakturering. Din rolle er et essentielt element i forretningen som yder support til service-, projektledere og afdelingschefer.

Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Ventilationsingeniør til Tekniske Entrepriser i Hvidovre

Kemp & Lauritzen A/S

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor du får mulighed for at arbejde med projektering af ventilationsanlæg på nogle af landets største entrepriseprojekter?

Du får mulighed for at arbejde selvstændigt med opgaverne, og med stor mulighed for at være med til at præge afdelingens fortsatte udvikling inden for digital projektering af ventilation.

Kemp & Lauritzen A/S
Rigspolitiet Proaktiv studentermedhjælper med interesse inden for it og test

Rigspolitiet, Hvidovre

Har du lyst til at ruste dig til fremtidens projektsamfund og har interesse inden for it og test? Så kom og hjælp vores testsektion med at gøre deres testprojekter bedre!

I testsektionen går det hurtigt og der er altid mange projekter i gang, hvorfor vi har brug for dig til at hjælpe os med alle de praktiske ting, vi har svært ved at nå i hverdagen.

Som studentermedhjælper vil din primære rolle blive at hjælpe sektionslederne med opgaver som eksempelvis:

- Opfølgning på konsulenters tidsregistrering
- Stå for det administrative i forbindelse med indkøb af konsulentydelser
- Planlægge og koordinere en række teamdage og seminarer for sektionen

Rigspolitiet Sekretariatschef til Koncern IT

Rigspolitiet, Hvidovre

Du har nu mulighed for at blive chef for et sekretariat, der er den drivende kraft i understøttelsen og udviklingen af politiets it-organisation.

Ledelsessekretariatet er it-direktørens sekretariat og varetager dermed understøttelsen af Øverste Ledelse samt den tværgående ledelsesunderstøttelse i politiets it-organisation.

Vi er et sekretariat med ambitioner om at levere effektiv og højt kvalificeret sekretariatsbetjening. Hverdagen er ofte travl og udfordrende, men vi prioriterer samtidig et godt sammenhold og kollegialt fællesskab højt, ligesom vi insisterer på at skabe frirum til humor, at holde en uformel omgangstone og at bevare en god balance mellem arbejds- og privatliv.

Rigspolitiet Infrastrukturarkitekt til nytænkning af politiets IT-løsninger

Rigspolitiet, Hvidovre

Har du lyst til at bruge dine kompetencer, hvor de gør en stor forskel? Og vil du være med til at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave ved at udvikle dansk politis IT-organisation?

Som infrastrukturarkitekt i Rigspolitiet skal du være med til at indfri vores ambition om at skabe et IT-landskab, der består af en ny gennemautomatiseret IT-infrastruktur. Vi tilbyder dig en helt central rolle i forhold til at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave: at udarbejde og drive IT-løsninger, der fungerer og understøtter politiets arbejde bedst muligt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV