168 jobannoncer matcher din søgning 168 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Santander Consumer Bank

Fraud Team Leader - Nordic role

Hvidovre

The Team Leader provides thought leadership and strategic directions to how the team manages its fraud investigation and and cooperates with external parties such as FSA, law enforcement, regulators, police and other banks.

You will provide leadership and a Nordic strategic mindset in how the team can use data analysis to better prevent financial crime by better understanding customer behavior and habits and secure robust controls of data.

Santander Consumer Bank
Koncerncentre

Automatiktekniker til spændende stilling på Hvidovre Hospital, Center for Ejendomme

Hvidovre

Er du en dygtig automatiktekniker med god teknisk forståelse? Ønsker du at være en del af et dedikeret team på Hvidovre Hospital og bidrage til at sikre en problemfri drift af hospitalets tekniske systemer?

Du vil være en del af vores tekniske team, der er ansvarlig for at vedligeholde og optimere de automatiske systemer på hospitalet. Din ekspertise vil bidrage til at sikre en stabil og sikker drift af hospitalets kritiske infrastruktur. Du skal også kunne reagere i pludselige opståede situationer/nedbrud på operationsstuerne eller sterilcentralen, som sikrer den rigtige renhed af kirurgisk udstyr.

Koncerncentre
Santander Consumer Bank

Senior HR Analyst

Hvidovre

Would you like to be part of a high-performing HR team in one of the world’s largest banks?

You will play a crucial role with identifying and driving implementation of key people analytics metrics and developing data collection methodologies to ensure accurate and reliable data in HR systems, reports, and dashboards.

We offer being part of a highly competent, dedicated, and friendly HR-team with strong collaboration across the Nordics. You will also have flexible working hours with possibility to work partly from home.

Santander Consumer Bank
Kompetence Partner ApS søger for KM Optics Denmark ApS
Gem
Kompetence Partner ApS

IT-tekniker til medicinsk udstyr

Hvidovre

Dine primære opgaver vil være at servicere og supportere såvel eksisterende som nye kunder.

Derudover vil du komme til at stå for installation af hardware, integration og konfiguration af software hos vores kunder, som er optikere, øjenlæger og øjenafdelinger over hele landet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en social og uformel omgangstone, hvor alle bidrager på tværs af faggrupper og arbejder sammen mod fælles mål.

Gem
Novonesis

Utility Tekniker til Technical Service på Novonesis\' produktionssite i Avedøre

Har du lyst til at være en del af vores team, hvor vi har en hyggelig, personlig og uformel arbejdsatmosfære med højt til loftet, fleksibilitet og godt fællesskab?

I rollen som Utility Tekniker kommer du bl.a. til at arbejde med dampkedler, kemi-, vand- og køleanlæg, HVAC, samt øvrige medier, der forsyner vores produktion og pakkerier. Der kan desuden i denne stilling blive tale om at lave tilsyn på dokumentation, maskiner og anlæg i forbindelse med indkøring af et ny fabriksafsnit.

Novonesis
CrushGrind®

Salgschef

Hvidovre

Vi søger en salgschef, som skal hjælpe os med at få CrushGrind® ud til forbrugere over hele verden.

Stillingen

 • Pleje og udvikling af eksisterende agenter og distributører
 • Ledelse af salgsteam med to medarbejdere

Vi tilbyder gode og passionerede kollegaer og et godt arbejdsmiljø med højt til loftet samt grundløn med god pensionsordning og performancebaseret bonus.

Gem
Ørsted

Quality Supervisor til Maintenance Execution

Hvidovre

I denne rolle vil du udvikle og implementere kvalitet i planlægning og udførelse af vedligehold, og lave kvalitetskontrol af det udførte vedligehold og dokumentation.

I revisionsperioder vil du agere supervisor på lige fod med afdelingens maintenance supervisorer for de eksterne leverandører på Avedøreværket, H.C. Ørstedværket og Svanemølleværket. Du vil arbejde ambitiøst med kommunikation og dialog med mange interessenter.

Ørsted
Gem
JYSK

Store Manager Trainee til JYSK i Storkøbenhavn

Hvidovre

Vil du uddanne og udvikle dig selv? Drømmer du om at stå i spidsen for din egen butik inden for 10 måneder? Og er du klar til at kickstarte din karriere via én af landets bedste ledelsesuddannelser i detail?

Se video om JYSK som arbejdspladsDu får en professionel lederuddannelse. Programmet består af træning af høj kvalitet inden for ledelsesværktøjer og butiksdrift – og er en god kombination af teoretiske træningsmoduler og praktisk træning i butikkerne.

JYSK
Viking Assistance A/S

Key Account Manager

Hvidovre

Vi leder efter en super KAM’er, der ikke er bange for at går forrest, og tør være en vigtig brik i vores fortsatte vækst.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udvikling, vækst og vedligeholdelse af eksisterende kunder.
 • Identificering og bearbejdning af potentielle kunder og dermed opbygge en stærk pipeline.

Du vil opleve stor selvstændighed og frihed, og du får rig mulighed for at sætte dit præg på både din og Vikings udvikling.

Viking Assistance A/S
Lantmännen Schulstad A/S

Driftsleder/Procesleder til industribageri

Avedøre

Er du klar til næste skridt i din karriere inden for produktion?

På bageriet i Avedøre søger vi en procesleder, der vil være med til at sikre en stabil produktion. Du får ansvaret for driften i bageriet. Personalet dækker ca. 15 faste medarbejdere.

Du går forrest, evner at arbejde på tværs og skabe opbakning hele vejen rundt. Og dit fokus på udvikling af processer skaber succes i stillingen.

Lantmännen Schulstad A/S
Rea Erhvervsbiler A/S

Person-, vare- og lastvognsmekanikere/-lærlinge søges til REA Erhvervsbiler

Glostrup, Hvidovre eller Slagelse

Trives du med en hverdag, hvor din vigtigste opgave er, at få kunderne på farten hurtigst muligt, samtidig med at bilen spiller 100% ved aflevering? Så er det dig, vi står og mangler i vores team.

Vi er hos REA Erhvervsbiler på jagt efter person-, vare- eller lastvognsmekanikere/-lærlinge til vores afdelinger i Slagelse, Glostrup og Hvidovre. Vi sælger og servicere IVECO og Fiat Professional, men har også brugte biler igennem værkstedet.

Vi tilbyder et job hos en af Danmarks førende forhandlere af IVECO og Fiat Professional. Her vil du få mulighed for at arbejde med alle facetter af reparation og vedligeholdelse.

Hilti Danmark A/S

HR Student Worker

Hvidovre

Er du passioneret omkring mennesker, og vil du være med til at forme fremtidens HR-landskab i en global organisation?

Som HR Student Worker vil du få lov til at beskæftige dig med en bred palette af HR-opgaver.

Dine primære ansvarsområder vil bestå i:

 • Rekruttering: Screen og vurder kandidater for at sikre de bedste match til vores organisation.
 • Arbejdsmiljø: Bidrag til at skabe et positivt arbejdsmiljø gennem APV-målinger og iværksættelse af forskellige initiativer.

Dette er chancen for at udvikle dig inden for HR i et studiejob med ansvar og spændende udfordringer.

Gem
Novonesis

Procesoperatør til daghold på vores fabrik i Avedøre

Som operatør på vores daghold vil du få en bred vifte af opgaver, og du vil naturligvis blive sat grundigt ind i dem alle sammen af dine nye kollegaer og leder.

Følgende er de opgaver, som du vil bruge mest tid på, på dine vagter:

 • Overvåge produktionen med ABB-styresystem, samt SAP og MES.
 • Afveje og opblande råvarer ud fra vores produktionsrecepter.
Novonesis
Chr. Olesen Synthesis A/S

Procesingeniør

Hvidovre

Har du lyst til at starte din karriere med at arbejde inden for farmaceutisk produktion? Og har du mod på at bevæge dig ud i tværfaglige udfordringer, der ligger lidt uden for din uddannelse?

Vi er en virksomhed i vækst, og produktionsvolumenerne vokser – så derfor har vi et stort behov for at styrke vores ingeniørgruppe med et nyt medlem, der kan medvirke til, at vi får moderniseret vores udstyr, som produktionen vil få stor gavn af.

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Mekanikere

Greve, Avedøre, Hillerød, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg

MAN Truck & Bus er en stor international virksomhed, så vi tilbyder dig:

 • Gode og stabile arbejdsforhold
 • Et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr
 • Mekaniske opgaver med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team

Se videoen med Casper og Steffen, der fortæller om jobbet, når du klikker ind på annoncen.

Ansøgningsskemaet tager 2 sekunder at udfylde, så vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Chr. Olesen Synthesis A/S

QC-laborant med varierende opgaver

Hvidovre

Har du lyst til at sikre kvaliteten af vores API’er i en QC-funktion, hvor du får lov at løse en palet af forskellige opgaver? Har du lyst til at blive en del af en velfungerende gruppe, hvor du løbende bliver trænet i nye opgaver af dine erfarne kolleger?

Så er det måske dig, der er vores kommende QC-laborant. Vi er i en proces, hvor vi vokser, og derfor søger vi en laborant, der trives med fleksibilitet og gerne vil udvikle sig.

Vi vil altid være lydhøre over for den enkelte laborant. Hvis du har interesse for en opgave, så lytter vi og sørger for, at du bliver trænet i den og får lov til at løse den

QC-kemiker Lars O. Lyngsø
Gem
Forsvaret

Infrastrukturchef til Forsvarsministeriets it-organisation, Cyberdivisionen

Hvidovre

Har du solid erfaring inden for infrastruktur samt stærke evner inden for ledelse, it og teknologi fra en større kompleks organisation? Så har du her en unik mulighed for at få direkte indflydelse på opbygningen af en ny og stærk it-infrastruktur i Cyberdivisionen.

Som chef for Infrastrukturafdelingen træder du ind i Cyberdivisionen, som er en stor, forholdsvis ny og kompleks organisation, der er på en spændende og udfordrende vækstrejse.

Forsvaret
Gem
føtex

Bagersvend til føtex - Hvidovre

Hvidovre

Brug din faglighed i føtex’ bageri, hvor du bliver omgivet af dygtige kolleger. Her får du gode forhold med fri i helligdagene og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Som medarbejder i føtex – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i føtex, men på tværs af hele koncernen.

Gem
Novonesis

Procesoperatørlærling til vores fabrik i Avedøre

Vi søger endnu en lærling til vores produktion på vores site i Avedøre. Vi har pt. seks procesoperatørlærlinge, og vi vil meget gerne have endnu en til vores team – er det dig, eller en du kender?

I stillingen som procesoperatørelev hos Novonesis vil du arbejde med mange forskellige processer: lagerhåndtering, processtyring, pakkeri, og rengøring. For at sikre den bedste og bredest mulige lærlingeperiode vil du også få erfaring med processer fra andre afdelinger.

Novonesis
KALTECH Gearservice ApS

Reparatør – industritekniker, smed, skibsmontør eller lign.

Hvidovre

Kan du evt. se dig selv som udekørende montør?

Vi tilbyder blandt andet:

 • En arbejdsplads med mulighed for udvikling af personlige kompetencer
 • Mulighed for at præge din egen arbejdsdag hvor 2 dage aldrig er ens
 • Gode kollegaer og godt arbejdsmiljø

Vi søger erfarne reparatører/montører, med flair for service og reparationsopgaver af transmissionskomponenter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV