307 job matcher din søgning 307 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til CTS-opgaver i Storkøbenhavn

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Vil du være med til at drive udviklingen af CTS-projekter og -service? I denne nyoprettede rolle tager du vores nye CTS-forretning til det næste niveau.

Kemp & Lauritzen

Vil leder enten efter dig med solid erfaring af CTS-projekter – eller dig med et friskt uddannelsesbevis, gode ideer og ild i øjnene.

Hos CTS-afdelingen i Storkøbenhavn er der fart på og et stort potentiale for vækst. Derfor leder vi efter dig som vores nye projektleder, der kan gå forrest og lede udviklingsrejsen.

Lige nu har afdelingen 7 dygtige folk, som du får ledelsen af. Og udover din normale rolle som projektleder vil du udvikle afdelingen i tæt samarbejde med øvrige projektledere og afdelingslederen. Med tiden opbygger du dit eget team af CTS-teknikere og får en selvkørende forretning.

Kemp & Lauritzen A/S
Rigspolitiet IT-projektleder til politiets byggeprojekter

Rigspolitiet, Hvidovre eller Aarhus

Vil du være med til at lede it-projekter, som skaber rammerne for politiets arbejde? Vil du være med til at gøre det lettere for politiet at udføre deres arbejde? Er du den nye it-projektleder, der skal sikre at politiet har de rette it-faciliteter, når det handler om netværk, arbejdsstationer og krydsfelter?

Som it-projektleder på politiets byggeprojekter, kommer du til at stå i spidsen for it-leverancer til politilokationer, som enten renoveres eller nybygges. Du skal være med til at sikre de rette it-installationer til de ansatte på lokationerne, herunder blandt andet efterforskere og betjente i beredskabet.

Chr. Hansen A/S Produktionsspecialist med kvalitets- og improvement mindset

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

Vi har re-organiseret Operations og søger nu en produktionsspecialist til vores supportteam.

Trives du i et arbejdsmiljø med højt til loftet og stor grad af medbestemmelse? Så tag et nærmere kig på denne stilling.

Dine arbejdsopgaver vil komme til at spænde bredt. Du vil bl.a. være ansvarlig for produktkvaliteten, receptændringer samt implementering af nye produkter i produktionen.

Chr. Hansen A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Efuma ApS
eCommerce specialist

Efuma ApS, Hvidovre

Webudvikling – Solid IT-erfaring – Stor selvstændighed og personlig udvikling

Har du mod på nye udfordringer i en hurtigt voksende international virksomhed, hvor du kommer til at sætte store præg på udviklingen af virksomhedens online platforme? Er du en erfaren eCommerce specialist, og vil du anvende din IT- og systemviden til at gennemføre en transformation af vores eCommerce platforme i vores ambitiøse omnichannel strategi?

Sammen med de øvrige eCommerce, marketing og webudviklere kommer du til at få en spændende opgave med at sikre driften af vores IT-funktioner samt vores online handelsplatforme.

Den rette kandidat har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne, formår at navigere blandt de mange webshops som vi driver med fokus på hele værdikæden. Nogle af opgaverne er blandt andet at varetage den daglige drift og vedligehold af vores webshops.

Efuma ApS
August Faller A/S Kvalitetsassistent

August Faller A/S, Hvidovre

Der søges en erfaren kvalitetsassistent til den danske afdeling af en førende emballagevirksomhed specialiseret i pharma-og healthcare-segmentet. På virksomheden i Hvidovre produceres æsker til lægemidler.

På grund af en stigende efterspørgsel søges en kvalitetsassistent til at løse opgaver indenfor GMP-dokumentation og specielt frigivelse af ordrer.

Afdelingen består af 4 medarbejdere, der håndterer alle kvalitetsrelaterede opgaver på virksomhedens site i Hvidovre. Samtidig indgår August Faller A/S i Faller Gruppen, som er en førende europæisk leverandør af sekundær emballage inkl. foldeæsker, etiketter og indlægssedler. Den danske virksomhed arbejder selvstændigt med emballageløsninger primært til kunder indenfor pharma- og healthcare-segmenterne i Norden.

Børnehaven Lodsvej 64
Den selvejende institution Børnehavehuset Lodsvej i Hvidovre søger en souschef fra 1. juni, stillingen er på 36 timer

Børnehaven Lodsvej 64, Hvidovre

Børnehavehuset Lodsvej er en børnehave med ca. 40 børn og 7 voksne, vi er et lille hus med en dejlig atmosfære, kom og oplev det.

Vi kan tilbyde:

Se video om Børnehaven Lodsvej 64 som arbejdsplads
 • Engagerede kollegaer med fælles ambitioner om at yde omsorg og skabe trygge rammer og nærvær for trivsel, læring og udvikling.
 • Vi lægger stor vægt på at give plads til leg, er nysgerrige og reflekterende og har lyst til at udvikle vores pædagogiske praksis.
 • En struktureret organisering af det pædagogiske arbejde i institutionen.
Børnehaven Lodsvej 64
TP Aerospace Holding A/S Credit Controller

TP Aerospace Holding A/S, Hvidovre

Do you want to take Credit Controlling to the next level while developing your own skills in a global accounting team? Then this is your opportunity!

Working from our office in Copenhagen, you will be part of a strong accounting team, where everyone is striving to be one step ahead of the company growth. Tasks and responsibilities include:

 • Monitoring and collecting unpaid invoices from the full customer base in the group.
 • Monitor and control vendors' payment terms and credit limits.
 • Report to group management on KPIs relating to debt collections, vendor payment terms, and group liquidity.

With your education (e.g., accounting, finance, administration or other relevant) and 3+ years of experience from working as a Credit Controller or similar, preferably from an international Company, you know how to approach a challenge and enjoy that not two days are the same.

TP Aerospace Holding A/S Accounting Assistant (deltid/part time)

TP Aerospace Holding A/S, Hvidovre

Working from our office in Hvidovre, you will be part of a strong international accounting team that is always striving to be one step ahead of the company's growth.

Your primary tasks will revolve around:

 • Reconciliation of purchase order to received vendor invoices.
 • Assistance with daily bookkeeping.
 • Assistance with payment of invoice.

With your accounting related education (accounting/HD or similar) supplemented by 2+ years of experience from working in an accounting department, you are strong in the fundamental principles and value the quality of your work.

Wrist Ship Supply
Back Office Assistant

Wrist Ship Supply, Hvidovre

Do you want to be a part of a company with an ambitious growth strategy and a global footprint? Then this might be the job for you.

Wrist Marine Logistics in Copenhagen are looking for a back office assistant to help us reaching our goal of delivering Expert Care to the seafarers around the world. You will have a broad range of tasks and will be the helping hand of the freight forwarders.

Key responsibilities:

 • Registration of new orders from our costumers
 • Order follow up with suppliers all around the world.
 • Communication with external stakeholders
 • Making sure that our orders are on time in full
Wrist Ship Supply
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Hvidovre, Stamholmen

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 25 timer pr. uge.

All Recruit ApS
Talent Searcher

All Recruit ApS, Hvidovre

Stærkt team med fantastisk kultur – All Recruit søger ny kollega

Vi er fem kollegaer der deler et kontorfællesskab med vores søstervirksomheder, og det går virkeligt godt i vores butik. Det er skønt at tjene penge og være en succes, men vi kan godt mærke at vi er ved at få travlt. Så vi er på udkig efter vores næste gode kollega, og måske er det dig?

Vores største behov i skrivende stund er en Talent Searcher, som kan hjælpe os med at finde og screene dygtige IT-folk til vikariater og faste stillinger. Det skal bl.a. gøres ved at skabe tillid og tilknytning til vores forretning. Men vores virksomhed er i udvikling hele tiden, så hvis du har ambitioner om at arbejde med rekruttering A-Z og/eller HR på sigt, gør det ikke noget.

All Recruit ApS
DACHSER Denmark A/S
Speditørelever

DACHSER Denmark A/S, Hvidovre

Vil du have en uddannelse, der åbner døren til det meste af verden? Drømmer du om at starte et karriereforløb, hvor du kan udfolde dine evner og indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø?

Lige nu er vi på udkig efter engagerede og ambitiøse speditørelever til vores afdeling for vejtransport på Avedøre Holme i Hvidovre. Her vil du under din elevtid få rig mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for speditionsfaget og lære at arbejde tæt med kollegaer, kunder og leverandører i ind- og udland.

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, så du med tiden selvstændigt kan guide vores kunder og håndtere deres transporter på bedst mulig måde.

DACHSER Denmark A/S
JKS Logistik- og produktchef til Yokohama Danmark A/S i Hvidovre

JKS søger for Yokohama Danmark AS

Er du en fremragende logistikkoordinator? Har du erfaring med planlægning af containertransport og trives du i en ansvarsfuld rolle? Er du proaktiv og vant til at tænke i løsninger, hvor kun fantasien sætter grænserne? Trives du i en meget omskiftelig hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du sikrer stabil drift? Så er det lige dig, vi søger.

En god planlægning kan ændre sig fra dag til dag, og dit største fokus er at agere på de omskiftelige leveringstider og koordinere det rette mandskab på den rette opgave, og ændre i en given planlægning.

JKS
føtex Management Trainee til Nonfood - Hvidovre

føtex

Management Trainee-uddannelsen er en udbygning af uddannelsen som salgselev. Denne uddannelse er for dig, der allerede nu ved, at du gerne vil være leder.

En uddannelse som Management Trainee i Salling Group er det oplagte valg for dig, der gerne vil være leder og ønsker at få det stærkeste springbræt og de bedste rammer til at udleve dine ambitioner.

Derfor søger vi dig, der gerne vil styrke dine personlige kompetencer og udvikling. Dig, der gerne vil arbejde målrettet med dine udviklingsmuligheder og skabe en stærk karriere med salg, ledelse og drift. Dig, der brænder for kommunikation, planlægning og samarbejde. Dig, der har motivationen til at tage din karriere et step op og vil være med til at sætte præg på fremtidens moderne ledelse i Salling Group. Har du viljen?

Saint-Gobain Ecophon A/S
HR Business Partner

Saint-Gobain Ecophon A/S, Næstved og Hvidovre

Som HR Business Partner, skal du være med til udvikle og drive virksomhedens HR-indsats – og derved sikre medarbejdernes arbejdsforhold, udvikling, trivsel, løn, personaleadministration, samt support og rådgivning til Saint-Gobain Ecophon A/S' ledere og direktører.

Du vil blive en del af en verdensomspændende virksomhed, der sætter sikkerhed og godt arbejdsklima højt, og vil være blandt de bedste i verden.

Dine opgaver:

 • Rekruttering, ansættelse og fratrædelser
 • Udarbejde ansættelseskontrakter på alle niveauer
 • Rådgive og besvare overenskomst-relaterede spørgsmål i forhold til Industriens overenskomst.
Saint-Gobain Ecophon A/S
Schenker A/S
Customer Development/Pricing Manager Ocean

Schenker A/S, Taulov eller Hvidovre

Trives du med at gøre en forskel, og at din indsats bemærkes? Drives du af resultater, og får du energi af at være der, hvor tingene sker? Kunne du tænke dig at have et af de største globale netværk indenfor transport- og logistikløsninger i ryggen?

Vil du med på vores vækstrejse? Med denne stilling henvender vi os til dig, der vil give kunderne en god oplevelse og til dig, som ønsker at gøre en forskel. Du bliver bindeleddet mellem salgsafdelingen og operationen, samtidig med at du kommer til at du arbejde med egen kundeportefølje, både udviklings- og operationsmæssigt.

Du bliver en del af et fantastisk team med dygtige kollegaer i en organisation, hvor der er en god stemning, masser af energi og et godt sammenhold. Vi tilbyder et miljø med masser af udfordringer, frihed under ansvar, og mulighed for karriereudvikling.

Schenker A/S
Schenker A/S
Speditør sø-eksport til Key Accounts

Schenker A/S, Hvidovre eller Taulov

Trives du med at gøre en forskel, og at din indsats bemærkes? Kan du holde overblikket, og nyder du en stor kontaktflade til kunder og leverandører i dit daglige arbejde?

Kan du lide blandingen af driftsorienterede opgaver og at løse udfordrende opgaver for kunderne? Kunne du tænke dig at have et af de største globale netværk indenfor transport- og logistikløsninger i ryggen?

Du vil primært skulle arbejde med vores Key Accounts, hvor du vil få del i ansvaret omkring deres forsendelser. Du laver daglige opfølgninger på sendinger og afvigelser i Schenker-netværket og følger proaktivt op på forsendelser for at sikre, at afsendelse sker rettidigt.

Schenker A/S
Oterra
Head of Global S&OP and Supply Planning

Oterra, Hvidovre

You will join a highly skilled and engaged Global S&OP and Supply Planning team. Oterra was carved out from Chr. Hansen in 2021, and since then, we have worked on establishing our infrastructure, including our ERP system. We are in the early days of SAP S4/Hana go-live and Oterra are working on IBP (Integrated Business Planning). It consists of an end-to-end business and financial planning system all in one integrated process.

As Head of Global S&OP, you will be expected to drive the following areas:

 • Continue to develop a very engaged Global S&OP organization
 • Key driver of the Executive S&OP process, SC KPI's and ensure resolution of critical SC constrains
 • Enable Management to focus on key business critical topics and decision making
Oterra