173 job matcher din søgning 173 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 173 resultater.
Chr. Hansen A/SMaternity cover for Global Supply Planner

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

As Global Supply Planner your main responsibility is global capacity planning including balancing actions based on capacity tools and overviews. The capacity planning is done to secure optimal utilization of the global production capacity while balancing the demand, inventories and minimizing the cost.

Further you will:

 • Lead on global bulk planning activities, including balancing global capacities, coordinating new launces and updating/following up on performance KPI’s.
 • Coordinate optimal product allocation per production line to balance supply/demand and to minimize cost and CO2 emissions.
 • Support the Sales & Operations Planning process globally with the goal of ensuring one business wide demand plan as well as an effective Supply/Demand balance.
Chr. Hansen A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Lantmännen Unibake Danmark A/S
IT-supportelev

Lantmännen Unibake Danmark A/S, Hvidovre

Elsker du teknik, IT og at hjælpe andre? Og drømmer du om en spændende og udfordrende karriere i ”superligaen” af dansk fødevareproduktion? Så håber vi, at du vil spille med på vores hold! Vi søger nemlig en super engageret og motiveret elev til vores IT-afdeling i Avedøre pr. januar 2021.

Hvis du bliver elev hos os, gør vi alt, hvad vi kan for at sørge for, at du bliver en succes. Det betyder blandt andet, at vi giver dig spændende og varierede opgaver, en attraktiv elevløn, stiller nødvendigt udstyr som bærbar firma PC til rådighed og giver dig en mentor, så du får personlig rådgivning og sparring under uddannelsen.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Support af brugere herunder onsite IT support til opsætning af nye medarbejdere og generelt
 • løbende issues fra brugerne Opdatering og vedligehold af systemer
Lantmännen Unibake Danmark A/S
Tømrerfirmaet Paulsen A/SEr du vores nye økonomimedarbejder med flair for administration?

Tømrerfirmaet Paulsen A/S, Hvidovre

En dagligdag hos Tømrerfirmaet Paulsen er aldrig ens. Der er rutineopgaver, der skal løses, men også mange ad hoc-opgaver, der gør dagen afvekslende. Du vil indgå i et team med to andre og vi vil sammen løfte de forskellige opgaver, der kommer. Opgaverne spænder bredt som alt fra print og laminering til ansøgninger hos kommunen for vores byggeprojekter og diverse analyser mv.

Dine opgaver:

 • Ansvarlig for daglige bogføringsrutiner, herunder bilagshåndtering og kontering.
 • Ansvarlig for systematisk debitor- og kreditoropfølgning
 • Ansvarlig for kreditorbetalinger via bankmodul i E-regnskab
Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS i Rødovre

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

itelligence a/s
Nordisk Ressource Manager til international IT-koncern

itelligence a/s, Hvidovre

itelligence er en international fremadstormende IT virksomhed og en af verdens førende SAP partnere. itelligence leverer alt fra rådgivning til implementering af SAP løsninger, inklusive efterfølgende drift og support. Vi leverer også løsninger på andre teknologi platforme som Microsoft, Tableau og Qlik inden for Data & Analytics området.

Vi søger en struktureret, resultatorienteret og kommerciel ressource manager til at understøtte den overordnede ressource planlægning og allokering for vores nordiske organisation. Du bliver ansvarlig for koordinering af ressource- og kompetence match, support til det nordiske ledelsesteam og projektledere for at sikre det bedste grundlag for projekt- og opgaveløsning, varetage dialog og samarbejde med eksterne samarbejdspartnere – og på sigt varetage ressourceallokering og kommercielt ansvar for udvalgte kunder.

itelligence a/s
If SkadeforsikringLandeansvarlig og leder til Quality and Support Denmark

If Skadeforsikring, Hvidovre

Du kan kalde det for leder til Quality and Support DK. Men i virkeligheden er vi på udkig efter en ny kollega, der elsker at udvikle mennesker og sikre den høje kvalitet i forretningen.

Vil du være med til at skabe trygge rammer for vores kollegaer og kunder? Teamet, som du får ansvaret for, sikrer høj kvalitet, overholdelse af guidelines og forretningsgange, håndtering af betalinger, lønsomhedstiltag og er kompetent support for vores kolleger i fronten, så de altid har de bedste rammer for at være ved vores kunders side.

Som leder får du ansvaret for at udvikle og coache vores Quality Manager og 14 øvrige kollegaer samt rekruttere nye efter behov. Som Head of Quality and Support DK bliver du ansvarlig for, at teamet når i mål med at levere den bedste service til vores interne kunder og altid sikre, at kunden er fokus i alt, hvad vi gør.

Per Aarsleff A/S
Tilbudsleder til større anlægsprojekter på Sjælland

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Vil du have afgørende indflydelse på tilbudsprojekter inden for anlægsprojekter? Motiverer det dig at udarbejde tilbud på nogle af Danmarks største projekter? Har du solid erfaring med kalkulation og har lyst til at stå i spidsen for tilbudsprocessen?

Vi oplever stor aktivitet i Aarsleff Anlæg & Byggeri, hvorfor vi søger en tilbudsleder til beregning af store anlægsprojekter på Sjælland.

I stillingen får du en central plads i vores tilbudsafdeling, som på nuværende tidspunkt består af 10 engagerede kolleger, hvor du refererer direkte til tilbudschefen. Her vil du have din daglige gang på kontoret i Hvidovre kombineret med byggepladsbesøg.

Per Aarsleff A/S
Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl Friheden

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
ProSelectionProaktiv, kommunikerende Finansiel Controller søges til større velrenommeret virksomhed i Storkøbenhavn

ProSelection søger for kunde

I en større dansk velrenommeret virksomhed, bliver du , i en afdeling bestående af tre fagligt stærke personer med reference til virksomhedens CFO, i et tæt samarbejde med virksomhedens outsourcede bogholderi, salgsansvarlige og afdelingsledere involveret i følgende opgaver.

Arbejdsopgaver

 • Opfølgning på bogholderi
 • Regnskabsudarbejdelse
 • Månedsrapport
Indrykket: 
Per Aarsleff A/S
MEDARBEJDER TIL MATERIELPLADSER I HVIDOVRE OG ROSKILDE

Per Aarsleff A/S

Vil du være med til at sikre, at vores materielpladser fungerer optimalt? Motiveres du af både faste opgaver og afvekslende ad hoc-opgaver? Har du håndværksmæssig snilde?

I Hvidovre har vi en 58.000 kvadratmeter stor plads, hvor vi opmagasinerer maskiner og materialer. Vi har ligeledes en mindre plads i Roskilde.

Du skal sammen med dine kolleger sørge for orden og ryddelighed på pladserne. Du skal stå for at modtage, afsende samt registrere maskiner og udstyr. Du får særligt ansvar for udstyr tilhørende vores funderingsafdeling og vil stå for al kommunikation omhandlende deres materiel.

Per Aarsleff A/S
RigspolitietServer- og citrixspecialist til Rigspolitiets infrastruktur

Rigspolitiet, Hvidovre

Vil du være med til at understøtte de forretningskritiske operative it-løsninger i Rigspolitiet?

I rollen som specialist for Server og Citrix, indgår du i sektionen som i fælleskab har ansvaret for den grundlæggende IT-infrastruktur, der understøtter diverse administrative, operative og efterretningsmæssige værktøjer.

Din primære opgave bliver at implementere, drifte og vedligeholde Windows og Citrix-software på servere og klienter. Du får her en vigtig rolle og et stort ansvar for at sikre en stabil drift, god ydeevne samt at vedligeholde og implementere højteknologiske løsninger af forskellig karakter for enhederne i Rigspolitiet.

Hverdagen byder på mange alsidige opgaver og udfordringer – store som små. Det spænder over alt fra tekniske nørderier, for at løse tingene på en ny og forbedret måde, til konkrete fejlsøgninger og udbedringer ved nedbrud.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
A.C. Perch´s ThehandelPakkemedarbejdere søges

A.C. Perch´s Thehandel, Hvidovre

Til vores lager/pakkeri i Hvidovre søger vi stabile medarbejdere, der kan indgå i et dynamisk team af yngre medarbejdere. Vi forventer, at du kan tænke selvstændigt, har en høj arbejdsmoral og arbejder hurtigt og grundigt. Derudover taler og skriver du dansk.

Som virksomhed kan vi tilbyde en travl, men spændende hverdag, søde kollegaer, samt rige muligheder for både personlig og arbejdsmæssig udvikling.

Arbejdsopgaver:

 • Pakning af te til vores webshop-kunder
 • Pakning af te til vores butikker
 • Diverse ad hoc-opgaver
Recover
Fugtteknikere til Hvidovre og Hillerød – bliv en del af vores team

Recover

Er du håndværker, servicemontør, fugttekniker eller noget helt fjerde og er du klar på at gøre karriere i Nordens største skadeservicevirksomhed?

… Så er det måske dig, der skal være en del af vores team af kompetente fugtteknikere i Recover!

Recover Nordic ApS

Recover sørger for både oplæring og uddannelse, så du får de kompetencer, det kræver for at blive en del af vores fugttekniske team.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og derudover kan du indgå i en vagtordning, hvor du typisk har vagt hver 4. uge.