67 jobannoncer matcher din søgning 67 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejdirektoratet

It-sikkerhedskonsulent

Hedehusene

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsEr du en teknisk specialist inden for it-sikkerhed? Vil du være med til at beskytte Danmark mod cy-bertrusler?Så er du måske vores nye it-sikkerhedskonsulent.

I denne stilling vil du være med til at beskytte Vejdirektoratet mod cybertrusler og videreudvikle på sikkerhedskulturen. Det er en utrolig vigtig opgave, da cybertruslen mod Danmark er højere end nogensinde før. Hos os er der virkelig god mulighed for faglig udvikling og læring, da vi kontinuerligt prioriterer at være opdateret på den nyeste viden og teknologi.

- Flemming Bang, afdelingsleder
Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

Teknisk support og procesmedarbejder til Vejdirektoratets bygværksafdeling

Hedehusene

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Er du serviceminded og struktureret? Har du kendskab til asset management? Og har du appetit på implementering af nye systemer? Så har vi brug for dig!

Vejdirektoratet har ansvaret for mange tusinde bygværker på statsvejnettet, og du skal være med til at holde styr på al den viden og data, vi har om bygværkerne, og sikre at vi bruger den viden bedst muligt.

Vi står overfor at skulle implementere nyt asset managementsystem, og du vil få en central rolle i uddannelse af eksterne brugere som kommuner og rådgivere og i forhold til at implementere processer og projektmodeller i bygværksafdelingen.

Vejdirektoratet
Spæncom A/S

Projekteringschef

Hedehusene

Vil du være leder for en gruppe dygtige medarbejdere i en af de førende danske virksomheder i byggebranchen?

Den nye projekteringschef skal lede og koordinere ressourcerne i projekteringsafdelingen i Hedehusene samt sikre, at vi afleverer vores projekter til kunden til aftalt tid og i rette kvalitet.

Spæncom tilbyder:

  • Du bliver en del af et uformelt og dynamisk team med høj faglighed og trivsel.
  • Du får 10 dygtige medarbejdere, som du skal få til at opfylde deres fulde potentiale.
Spæncom A/S
DSV
Gem
DSV

Quality assurance manager - Quality, Health, Safety and Environment

Hedehusene, Aarhus C

Vi er et passioneret og dedikeret QHSE-team bestående af 7 kolleger, placeret i Hedehusene og Aarhus (fra 1. september 2024, Horsens), der sammen servicerer 17 lokationer i Danmark inden for kvalitet, miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø.

En betydelig del af vores arbejde indebærer at være til stede på lokationerne, hvor vi kan danne tætte relationer med vores kolleger og få førstehåndsindsigt i de udfordringer, de står overfor. Dette giver os mulighed for at tilpasse vores rådgivning og assistance til de specifikke behov på hver lokation.

Der er god mulighed for personlig og faglig udvikling, i et inkluderende og støttende arbejdsmiljø.

DSV
DSV
Gem
DSV

Disponent til Sveriges-afdelingen i DSV Road A/S, Hedehusene

Vil du være en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed – og have et alsidigt job, hvor du som disponent er inde over alle speditionsprocesserne fra start til slut?

I Sveriges-afdelingen får du et stort, selvstændigt ansvar for din egen hverdag, som byder på spændende udfordringer i et team med gode udviklingsmuligheder, og hvor nytænkning altid er velkommen. Og hvis du vil bidrage til vores fremtid og videre vækst, så vil vi gerne investere i din udvikling.

DSV
All Recruit ApS søger for Kalundborg Refinery A/S
Gem
All Recruit ApS

Vedligeholdelsesingeniør til opgaver inden for automation, projekter og driftssupport

Hedehusene

Er du erfaren inden for automation på procesanlæg, projektledelse og teknisk support, og har du kompetencer i projektudarbejdelse inklusive el- og rørtegninger?

Selvom vi er et lille hold af medarbejdere på terminalerne i Hedehusene og Kalundborg, har vores arbejde stor rækkevidde, da vi forsyner store dele af Sjælland med benzin og diesel. Vores succes afhænger af sammenhold og et godt teamarbejde, og vi ser frem til at byde vores nye kollega velkommen.

- Kim Gronemann, terminalchef
All Recruit ApS
Ada's Kæledyrskrematorium ApS

Chauffør/operatør

Hedehusene og Hedensted

Brænder du for at give vores kunder den bedste service? Kan du smile og arbejde samtidig? Og kunne du tænke dig at være på det vindende hold, der hver dag søger at gøre en forskel for vores kunder?

Arbejdsopgaver:

  • Afhentning af afdøde dyr til kremering
  • Pakning af urner og smykker til levering
  • Levering af urner og smykker til dyreklinikker

Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads, der er midt i en stor omlægning af hele vores produktionsstyring.

Dansk Isolering Sjælland ApS

Isolering af lofter & hulmure på Sjælland – frihed under ansvar og gode vilkår

Hedehusene

Vi søger nu yderligere en kollega til vores afdeling i Hedehusene, der skal betjene hele det sjællandske marked med isolering af lofter og hulmure. Kundekredsen er varieret og består både af private kunder og virksomhedskunder. Du vil derfor få en varieret hverdag hvor ikke 2 dage er ens.

Erfaring med isolering og/eller tømrer-/murerarbejde er absolut en nødvendighed, da hele vores virksomheds succes i høj grad afhænger af, at vi har et velkvalificeret personale der arbejder med faglig stolthed og besidder evnen til at levere gode kundeoplevelser.

DSV
Gem
DSV

IT Specialist – elevate your career within the RedHat Ansible Automation Platform

Hedehusene

Do you want to expand your Ansible expertise? Are you ready to explore Enterprise System Automation and process-optimising system solutions?

Then grab this career-building opportunity to join a Global IT Server Services Department, where you will get to support the expansive system infrastructure of one of the world's largest logistics companies.

DSV
Rockfon A/S

Graphic Designer Intern

Hedehusene

Are you a talented Graphic Designer Trainee (Medie Grafiker Elev) ready to embark on a learning journey – we are seeking a dynamic and versatile Graphic Intern to join our Team at Rockfon.

As a Graphic Designer Intern, you function on equal terms as the rest of our 5 person team. You will be responsible for your own tasks, from start to finish. You will create high-quality visual content, ensuring our branding and message remain consistent across all materials.

Vejdirektoratet

Er du vores nye Application Manager?

Hedehusene

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsVil du være med til at videreudvikle og vedligeholde Vejdirektoratets applikationer med omtanke for funktionalitet, rammearkitektur, sikkerhed og økonomi?

Som Application manager bliver du en del af en spændende transformation af, hvordan Vejdirektoratet arbejder i dagligdagen og modernisering af vores vej- og trafikfaglige systemportefølje.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet, medarbejdertilfredshed og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Vi tilbyder 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen – tilpasset efter dine arbejdsopgaver – og udstyr til en god hjemmearbejdsplads.

Vejdirektoratet
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

DSV
Gem
DSV

Head of Solution Architecture for Global IT Enterprise Transformation

Hedehusene

Do you want to greatly impact the future, digital steppingstones of DSV?

We are currently looking for an experienced leader, unafraid to challenge the status quo, make decisive choices and pave the way forward. If you excel at navigating the intersection of business and IT and is eager to shoulder significant responsibility in shaping our digital future, then this role is tailored to your strengths.

DSV
Career recruiting on behalf of ROCKWOOL A/S
Gem
Career

Payroll Assistant

Hedehusene

Are you ready to take your career to new heights at ROCKWOOL? We are looking for someone who is passionate and equally committed to their Payroll and HR tasks as they are to their colleagues!

As a Payroll Assistant at ROCKWOOL, you will be a key person in the team, working alongside 7 other colleagues. This role offers many opportunities to develop your skills in payroll administration and HR, ensuring that our employees feel comfortable and get the support they need.

DSV
Gem
DSV

Account receivable specialist for Business Change Management

Hedehusene

Do you have finance experience and a talent for systems (SAP) and processes? And are you ready to make your next career move and join a team of dedicated and skilled Finance specialists working on strategic initiatives and compliance projects in a truly global organization?

In this position, you'll naturally develop an extensive global network. You’ll be involved in virtually every finance-related change project, allowing you to become acquainted with more or less everyone in our vast organisation.

Rachid Azmar, Senior Manager
DSV
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
ROCKWOOL A/S

Student Assistant for Web - Digital Sales & Marketing

Hedehusene

Are you tech-savvy within digital marketing, user experience and website management? Do you want to gain practical experience and collaborate with our stakeholders around the globe? I

Some of your tasks will be to organize, modify and update existing content on our Group website and assist in building campaign landing pages and establish best practices for how to set up campaign content on our websites.

ROCKWOOL A/S

Student Assistant

Hedehusene

Do you want to apply your academic skills and knowledge to real-world challenges in a global and international organisation? Are you passionate about learning and development?

Group Reporting and Controlling is responsible for the Group's financial reporting both internally and externally. Som of your tasks will be to support the preparation of internal financial reports for Management and support the preparation of external financial reports.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
ROCKWOOL A/S

Student Assistant - Global Business Development & Marketing

Hedehusene

As a highly valued member of a small team, you will be given plenty of responsibility and tasked with a variety of marketing projects, primarily marketing tasks within product management, and E-commerce and digital tooling.

You will get ample opportunities for challenges and development whilst benefitting from flexibility to accommodate for your studies.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV