96 job matcher din søgning 96 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

G4S Security Services A/S
Afdelingsleder til installationsafdelingen i Albertslund - G4S Security Services A/S

G4S Security Services A/S

Brænder du for at skabe resultater gennem synlig ledelse og har du indgående erfaring med optimering og ledelse af en driftsorganisation? Så har vi præcis den stilling du måske går og drømmer om.

Du vil med reference til installationschefen for DK, indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige lederteam, hvor du har det daglige ledelsesmæssige og økonomiske ansvar for ca. 25 medarbejdere på Sjælland.

Der vil i jobbet være stor fokus på sikring af optimal drift, hvor nærværende ledelse samt daglig opfølgning vil være en af dine vigtigste opgaver.

G4S Security Services A/S
Gate 21 Student til ambitiøs energi test-ø indsats!

Gate 21, Albertslund

Drømmer du om at påvirke og udvikle fremtidens grønne energisystem og samarbejde med nogle af de største danske aktører på området? Har du mod på at udvikle Bornholms Nationale Center for Grøn Energi?

Gate 21 søger en student til at koordinere den faglige afrapportering, udarbejde en kommunikationsstrategi og udvikle projektet i samarbejde med seniorprojektlederen. Du vil indgå i Gate 21’s energiomstillingsteam, der bl.a. arbejder med lagring af energi, energifleksibilitet og sektorkobling, vedvarende energi i fjernvarmen, udfasning af olie- og gasfyr, ladeinfrastruktur.

Som student hos os får du en bred vifte af arbejdsopgaver, der fx kan være:

 • Indhentning af afrapporteringsbidrag fra projektets partnere og afrapportering i Erhvervsstyrelsens afrapporteringssystem
 • Strategisk formidling af projektets indsatser og resultater til lokale virksomheder og borgere
 • Sparring omkring projektudvikling
Coop Danmark A/S Kontorelev i Coop - start din karriere hos os

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du have en alsidig kontoruddannelse i hovedstadsområdet og i hjertet af dansk detailhandel? Så er det måske dig, der skal være en af Coops nye kontorelever.

Som kontorelev med speciale i administration kommer du godt fra start i din karriere. Hos os i Coop giver det mening at lægge vægt på, at du udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb med 8 ugers skoleophold på Unord i Lyngby sammen med andre Coop-elever.

Som kontorelev på Coops hovedkontor i Albertslund kommer du rundt i 2 forskellige afdelinger (fx indkøb, digitale medier, HR og marketing) under uddannelsen. Du deltager i afdelingernes daglige arbejdsopgaver, og en stor del af dit arbejde består af kontakt til vores butikker og leverandører, samt tværgående administrative opgaver.

Coop Danmark A/S Strategikonsulenter (med forskellige profiler) søges til Coops Strategi- og transformationskontor

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du udvikle dig fagligt og personligt imens du er med til at præge den strategiske dagsorden i en af Danmarks største virksomheder i tæt dialog med direktionen og samarbejde med forretningen? Så har vi en unik mulighed til dig!

Vores primære opgaver er at supportere direktionens agenda, drive Coops tværgående strategiske ambitioner, fungere som intern konsulentafdeling samt at skabe talentudvikling til Coops bredere forretning. Vores vigtigste stakeholders er direktionen og resten af koncernledelsen.

Dine arbejdsopgaver vil derfor være varierede og alsidige, og du vil komme til at beskæftige dig med blandt andet:

 • Udvikling og implementering af strategiske projekter, der er kritiske for vores position i markedet
 • Analyser af strategiske problemstillinger/udvikle strategier for vores kommercielle områder
Coop Danmark A/S Strategikonsulent (og højre hånd for vores COO) til Coops Strategi- og transformationskontor

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du udvikle dig fagligt og personligt imens du er med til at præge den strategiske dagsorden i en af Danmarks største virksomheder i tæt dialog med direktionen og samarbejde med forretningen? Vil du prøve kræfter i rollen som betroet sparringspartner for vores Chief Operational Officer (COO) og direktionsmedlem, Per Thau. Så har vi en unik mulighed til dig!

Du vil blive en del af et ambitiøst og engageret team bestående af tidligere konsulenter fra førende konsulenthuse, som vil tage en aktiv del i din udvikling ligesom teamet prioriterer et stærkt socialt sammenhold.

Vores primære opgaver er at supportere direktionens agenda, drive Coops tværgående strategiske ambitioner, fungere som intern konsulentafdeling samt at skabe talentudvikling til Coops bredere forretning. Vores vigtigste stakeholders er direktionen og resten af koncernledelsen.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
SPANGENBERG & MADSEN
Seniorrådgiver, vvs og ventilation

SPANGENBERG & MADSEN, Albertslund

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med høj trivsel og indflydelse på din hverdag og din arbejdsplads? Og drømmer du om at løse komplekse projekter i høj kvalitet sammen med dygtige kollegaer? Så er det dig vi søger til stillingen som seniorrådgiver inden for vvs- og ventilation, i vores afdeling Byggeri Øst, i Albertslund, lige uden for den trafikerede hovedstad.

I S&M er fagligheden og ambitionsniveauet i top, og som seniorrådgiver får du berøring med et bredt spektrum af opgaver. Alle dine S&M-kollegaer har fokus på teknik og teknologi og er aldersmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling.

Coop Danmark A/S Projektleder - Dagli'Brugsen og Coop Amba

Coop Danmark A/S, Albertslund

Kan du se dig selv i en nyopstartet projektorganisation, hvor I sammen skal arbejde med at skabe en effektiv forretningsmodel for Coops mindre butikker? Er du god til at arbejde med komplekse sammenhænge, og parat til at stå på ølkassen i små lokale samfund?

Projektorganisationen har reference til Drifts- og Udviklingschefen i Dagli’Brugsen, og består udover Drifts- og udviklingschefen, af 2 projektledere, samt ad hoc-projektmedlemmer fra Coops øvrige funktioner, samt fra de selvstændige Brugsforeninger.

Nogle af de væsentligste opgaver vil være:

 • Ansvarlig for ”koncept”-beskrivelser (modeller, organisation, varer, butikslayout)
 • Ansvarlig for indsamling af empiri, samt procesbeskrivelser
 • Ansvarlig for opsætning og initiativtager til dialogmøder, borgermøder, projektmøder og projektledelse heraf
NEXT Uddannelse København Undervisere i musik, fysik og matematik til Vestskoven Gymnasium

NEXT Uddannelse København, Albertslund

På NEXT – Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til Next Vestskoven Gymnasium søger vi lige nu to undervisere, optimalt i musik-fysik eller musik-matematik, men andre fagkombinationer kan evt. være mulige.

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse – også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Coop Danmark A/S Nonfood konsulent til kvalitetssikring og projektledelse af ansvarlig leverandørstyring

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for kvalitetssikring og CSR? Og er du struktureret, detaljeorienteret og trives med bred berøringsflade i din hverdag? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en kollega som er struktureret, detaljeorienteret og har en systematisk tilgang til at løse opgaverne. Det vil yderligere være en stor fordel, at du er proaktiv og stærk til at kommunikere og har lyst til at være opsøgende og i kontakt med mange kollegaer om mange forskellige emner. Du trives også i drift og i en hverdag, hvor vedligeholdelse og udvikling af vores processer for kvalitetssikring og ansvarlig leverandørstyring er i centrum.

Som nonfood konsulent til kvalitetssikring og projektledelse af ansvarlig leverandørstyring, vil en nøgleopgave bl.a. være at implementere gældende lovgivning indenfor kvalitet og sikkerhed for nonfood.

VEKS
Energiplanlægger, aftaler

VEKS, Albertslund

Vil du være med til at udvikle fremtidens fjernvarme og fremme den grønne omstilling? VEKS leverer fremtidssikret og miljøvenlig fjernvarme, som kan indfri Danmarks målsætning om 70% CO2-reduktion i 2030

Se video om Vestegnens Kraftvarmeselskab som arbejdsplads

VEKS styrker sin planlægningsfunktion. Stillingen er i VEKS’ Plan & Projektafdeling, der udover de nye medarbejdere består af 11 fagligt stærke og engagerede planlæggere og projektledere. Nyuddannede energiplanlæggere skal ikke holde sig tilbage med at søge. Vi repræsenterer en stor spredning i alder og erfaring, og vi prioriterer alle gensidig, faglig sparring og at gøre hinanden klogere!

Dine primære opgaver

 • Forberedelse og deltagelse i forhandlinger af varmeaftaler
 • Forberedelse og deltagelse i genforhandlinger af VEKS’ varmeleveringsaftaler
 • Udarbejdelse af materiale, som danner beslutningsgrundlag for VEKS’ ledelse og bestyrelse
VEKS
VEKS
Energiplanlægger med teknisk systemforståelse

VEKS, Albertslund

Vil du være med til at udforme fremtidens fjernvarmesystem og fremme den grønne omstilling? VEKS leverer fremtidssikret og miljøvenlig fjernvarme, som kan indfri Danmarks målsætning om 70 % CO2-reduktion i 2030

Vestegnens Kraftvarmeselskab

VEKS styrker sin planlægningsfunktion. Derfor søger vi en energiplanlægger, der har fokus på den tekniske systemforståelse for VEKS’ transmissionssystem – blandt andet ved at beregne fremtidige placeringer af produktionsanlæg, varmelagre og forsyningssikkerhed.

Stillingen er i VEKS’ Plan- & Projektafdeling, der udover de nye medarbejdere består af 11 fagligt stærke og engagerede planlæggere og projektledere. Nyuddannede energiplanlæggere skal ikke holde sig tilbage med at søge.

VEKS
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Brødrene A & O Johansen A/S
Studentermedhjælpere med flair for digital markedsføring søges til AO's onlineunivers

Brødrene A & O Johansen A/S, Albertslund

Ønsker du at kickstarte din markedsføringskarriere ved at blive en del af et superstærkt digitalt team i et firma med mere end 100 år på bagen – kendt for at være i front og udfordre markedet med de mest engagerede og forandringsparate medarbejdere?

Som et led i vores fortsatte udvikling søger vi ambitiøse og talentfulde studerende, der cirka 15 timer om ugen vil være med til at skabe og opretholde et lækkert onlineunivers.

Brødrene A & O Johansen

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Oprettelse af nye produkter på vores webshops
 • Vedligehold og optimering af eksisterende produkter på vores webshops
 • Kampagneplanlægning, eksekvering og håndtering
Brødrene A & O Johansen A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til entrepriser i industrisektoren – tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Kemp & Lauritzen

Som ansat leder i vores infrastruktursektion får du base på vores hovedkontor i Albertslund, og du får her en unik mulighed for at blive en del af det hold, der varetager vores samarbejder med Danmarks største energiudbydere i den kritiske infrastruktur samt samarbejder med Danmarks største udbydere af opgaver i den trafikale infrastruktur.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

 • Løbende samarbejde med nøglekunder omkring opgaveløsning
 • Støtte udførende teknikere med teknisk sparring og support
 • Disponere og planlægge mandskab
Kemp & Lauritzen A/S
JKS
Serviceminded og løsningsorienteret servicetekniker til SSI Schäfer i Albertslund

JKS søger for SSI Schäfer A/S

Motiveres du af et job, der stiller store krav til din tekniske kunnen, både inden for det mekaniske, elektriske og it-mæssige område? Er du den, der bliver ved til løsningen, er fundet? Og er det vigtigt for dig at arbejde for en virksomhed med gode arbejdsforhold, et godt kammeratskab og mulighed for personlig og faglig udvikling? Her er jobbet til dig!

Vi søger en servicetekniker til primært at servicere og vedligeholde et stort højteknologisk lagersystem i Albertslund. Dagene vil være meget varierende, da det er dig og dine kollegaer, der er specialisterne, hvilket også betyder, at der er en stærk faglig sparring kollegaer imellem.

JKS
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: