69 job matcher din søgning 69 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 69 resultater.
S/I FGU VestegnenEngageret læsevejleder

S/I FGU Vestegnen, Albertslund

Vil du gerne arbejde som læsevejleder på en skole, hvor ordblindhed prioriteres højt? Vi har dejlige, nysgerrige og ambitiøse elever.

FGU Vestegnen er fordelt på 4 matrikler. Vi søger en medarbejder til afdelingen i Glostrup, dette er din base, men du skal have faste arbejdsdage struktureret på alle 4 afdelinger og varetage opgaver med ordblindhed og læsevejledning.

Vi forventer, at vores kommende kollega har viden om synlig læring og kan se det meningsfulde i at arbejde med tydelige elevhenvendte mål samt feedback. Vi opbygger stærke fællesskaber via et tæt fagligt teamsamarbejde og forventer derfor, at du har stærke samarbejdskompetencer og gode relationelle evner.

S/I FGU VestegnenEngageret og energisk dansklærer med et godt humør og en stærk passion for unge

S/I FGU Vestegnen, Albertslund

Vi mangler en lærer, som skal undervise i dansk og gerne andre almene fag på niveauerne intro til d-niveau (til svarer folkeskolens 5.-10. klasse).

Du vil både blive tilknyttet den almene grunduddannelse (AGU), hvor du varetager danskundervisningen – og produktionsgrunduddannelsen (PGU) og derfor har du viden og interesse for det pædagogiske og SOSU-område.

Vi forventer, at vores kommende kollega har viden om synlig læring og kan se det meningsfulde i at arbejde med tydelige elevhenvendte mål samt feedback. Vi opbygger stærke fællesskaber via et tæt fagligt teamsamarbejde og forventer derfor, at du har stærke samarbejdskompetencer og gode relationelle evner.

 BilligVVS.no
Norsktalende salgs- og kunderådgiver

BilligVVS.no, Albertslund

Er du norsktalende og brenner for godt salg og god kundeservice? Da kan det hende, at du er vår nye kollega.

BilligVVS.no er en del av BilligVVS-divisionen med nettbutikker i Norge, Sverige og Danmark. Vi har vårt hovedkontor i Danmark samt et salgskontor i Örebro, Sverige. Vårt mål er å levere VVS-produkter til det Skandinaviske marked på en rask og forutsigbar måte, til en attraktiv pris.

Vårt kundesenter tar vare på kunden igjennom hele kundereisen. Helt fra kunden først kommer inn i vår nettbutikk, til eventuelle saker i etterkant.

Dine primæroppgaver vil være følgende:

 • Salg, tilbud og teknisk rådgivning
 • Besvare innkommende henvendelser per telefon, epost og chat.
 • Oppfølging av eksisterende kunder.
 BilligVVS.no
Coop Danmark A/SMarketingkoordinator til Coop eCommerce Marketing

Coop Danmark A/S, Albertslund

Drømmer du om at være med til at udvikle og eksekvere marketingaktiviteter hos en af landets største eCommerce marketingafdelinger?

Vi søger en Marketingkoordinator, der får ansvaret for at udvikle, implementere og evaluere diverse marketingaktiviteter til Coops to eCommerce forretninger – Coop.dk MAD og Coop.dk Shopping.

Du vil få en vigtig rolle i marketingafdelingen, hvor din primære opgave bliver at eksekvere vores kampagner således, at vi når de opstillede salgs- og marketingmål på tværs af interne såvel som eksterne kanaler.

Du vil få en travl og udfordrende hverdag som en af nøglepersonerne i en marketingafdeling, der selv varetager størstedelen af marketingprocessen.

Kemp & Lauritzen A/SHøjspændingstekniker til Infrastruktur

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Vi leder efter dygtige kolleger til at styrke vores forretningsområde Højspænding, der ligesom os mener, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Hertil kommer, at vi ligeledes synes, det er sjovest, når man leverer noget, der er i orden og fungerer. Så har du erfaring som højspændingstekniker og har du en grundlæggende god forståelse for el-teknik, er du måske vores nye kollega i Højspænding?

I Kemp & Lauritzen A/S kommer du til at arbejde med større og mindre komplekse højspændingsinstallationer og anlægsopgaver. For at styre de nævnte opgaver sikkert i mål er det nødvendigt, at du kan planlægge, styre og foretage opfølgning på dine opgaver.

Du vil måske også blive inddraget i samarbejdet med andre afdelinger i forbindelse med tilbudsgivning, hvor din erfaring vil blive anvendt. Hertil kommer, at du får ansvaret for bestilling af komponenter og materialer til egne arbejdsopgaver.

Kemp & Lauritzen A/SIndustrielektriker til Infrastruktur

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund eller Hvidovre

Til vores afdeling Infrastruktur – Industri og Kraftværker søger vi med tiltrædelse snarest en erfaren industrielektriker til anlægsopgaver i industrien og hos forsyningsvirksomheder på Sjælland.

Med udgangspunkt fra vores lokation i Albertslund eller Hvidovre skal du sammen med vores øvrige industrielektrikere indgå i det team, der udfører service og tekniske installationer hos vores kunder i Københavnsområdet.

Jobbet kræver teknisk indsigt i moderne industrianlæg, selvstændighed, gode samarbejdsevner samt en åben og løsningsorienteret tilgang, da projekterne vil være særdeles varierende og anlæggene kritiske for vores kunder. Hvis du er nyuddannet, skal du også være velkommen til at søge stillingen.
BRD. KLEE A/SIntern sælger til Gear og El-division

BRD. KLEE A/S, Albertslund

Brænder du for salg og forstår du at give kunden den bedste service? Så er du måske vores nye interne sælger i Gear og El-divisionen.

Hos Brd. Klee har vi brug for en teknisk intern sælger, der sammen med dygtige og engagerede kolleger kan styrke salgsindsatsen og levere den bedste kundeservice.

Som en del af vores salgsteam vil du komme til at varetage hele den interne salgsproces. Derudover får du en vigtig opgave i at supportere vores produktchefer og eksterne sælgere.

Du bliver garant for en høj kundeservice og vi forventer, at du sætter din faglighed i spil, når du sammen med teamet får hele forløbet fra ordremodtagelse til levering til at fungere optimalt.

Vi tilbyder et spændende job i en succesfuld virksomhed. Løn der modsvarer din kvalifikationer samt bonusordning – selvfølgelig suppleret med pension, sundhedsforsikring, kantineordning og gode kolleger.
BRD. KLEE A/SIntern sælger – til salg af konstruktionselementer

BRD. KLEE A/S, Albertslund

Brænder du for salg, og forstår du at give kunden den bedste service? Så er du måske vores nye interne sælger i konstruktionsdivisionen.

Som en del af vores salgsteam vil du komme til at varetage hele den interne salgsproces. Derudover får du en vigtig opgave i at supportere vores produktchefer og eksterne sælgere.

Du bliver garant for en høj kundeservice, og vi forventer, at du sætter din faglighed i spil, når du sammen med teamet får hele forløbet fra ordremodtagelse til levering til at fungere optimalt.

Du får base i Albertslund, hvor du vil beskæftige dig med salgsrelaterede opgaver overfor nuværende og kommende kunder, bl.a.:

 • Kundebetjening og ordrebehandling
 • Salg, teknisk rådgivning og tilbudsgivning af divisionens produkter
 • Kundeservice, herunder høj leveringssikkerhed og minimering af fejl
Coop Danmark A/SKoordinator, Coop Danmark, Albertslund

Coop Danmark A/S

Kan du holde styr på detaljerne og dine deadlines samt holde humøret højt i en travl hverdag, så er du måske vores nye kollega i Kommercielt Team, drift.

Da en af vores gode kollegaer snart går på barsel søger vi en person med interesse for dagligvarehandel og de processer der ligger bag at gennemføre effektive kampagner. Din primære opgave bliver i tæt samarbejde med andre afdelinger og dine kolleger at løse opgaver vedrørende koordinering og opfølgning af kampagner i Coops systemer. Derudover vil du få ansvar for øvrige tværgående tiltag. Du skal være indstillet på løbende forandringer og brænde for et godt samarbejde med kollegaer i hele Coop, da vi hele tiden optimerer og forbedrer vores processer, såvel internt som på tværs.

Opgaver:

 • Udarbejdelse af kampagneaktiviteter for eget vareområde
 • Håndtering af fotoprøver
 • Korrekturlæsning af avis
CUSTOMER SERVICE COORDINATOR – SWEDISH SPEAKING

STORBJERG Search & Selection Recruiting on behalf of Zimmer Biomet Denmark

Would you like to become part of a leading medical device company, then this is your chance! – Interesting and challenging position as Customer Service Coordinator in the Shared Service Center located in Albertslund – As part of the Customer Service Team covering the entire Nordic Region, you will be working with focus on the SE market. Experience from the Healthcare segments would be an advantage but not a must.

STORBJERG Search & Selection
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Vestegnen HF & VUCTimelærere og uddannelsesmentorer til FVU, AVU, OBU og ERHVERV

Vestegnen HF & VUC, Albertslund og Rødovre

Pr. 15. august - eller snarest muligt derefter - søger Vestegnens HF & VUC timelærere & uddannelsesmentorer til FVU, AVU, OBU og ERHVERV

Vestegnen HF & VUC er stærkt optaget af at medvirke til, at alle unge og voksne på Vestegnen får en uddannelse og at mange får en videregående uddannelse.

Vi søger fleksible medarbejdere, der er udviklingsorienterede, og som gerne vil varetage undervisningen på skolens afdelinger i Albertslund og Rødovre såvel som på eksterne lokationer som eksempelvis private virksomheder, i boligsociale områder og på andre uddannelsesinstitutioner på Vestegnen, som vi samarbejder med.

Coop Danmark A/SAdvokat/Cand.jur

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du arbejde med ansættelses- og arbejdsret for en af Danmarks største virksomheder? Lyder det spændende at arbejde i en virksomhed med egen arbejdsgiverforening? Trives du med at være en del af forretningen, hvor du gennem din høje faglighed kan være med til at skabe forretningsorienterede løsninger? Så har vi jobbet til dig!

Primært arbejdsområde/dine opgaver er:

 • Juridisk rådgivning og sparring til Coops forretningsenheder og hovedkontorfunktioner, herunder bl.a. Coops logistikfunktion
 • Forhandling af arbejdsretlige sager med de faglige organisationer (primært 3F og HK Handel)
 • Forhandling af Coops egne overenskomster og lokalaftaler

Vi tilbyder følgende rammer:

 • En selvstændig rolle, hvor du indgår i tæt dialog med kollegaerne på alle organisatoriske niveauer
 • Samarbejde med dygtige og ambitiøse kollegaer i en virksomhed med en lang og god historie samt en stærk kultur
Gate 21Sekretariatsmedarbejder til GeoØst

Gate 21, Albertslund

Vil du være med til at sætte fokus på data og datadrevne beslutninger i kommunerne? Vil du være med til at skabe udvikling i kommunerne gennem vidensdeling og kompetenceudvikling?

Så bør du søge den ledige stilling i GeoØst sekretariatet.

Din uddannelse er ikke det vigtigste, men vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse og vi forventer at du:

 • Er god til netværksledelse og til at skabe kontakter og faglige netværk bredt i kommuner, i de andre kortsamarbejder, samt i styrelser og andre organisationer.
 • Formår at etablere tillidsfulde samarbejder og er motiveret for samarbejde med andre faggrupper.
 • Formår at bevare overblikket – også i hektiske situationer.
SPANGENBERG & MADSEN
Erfarne el-ingeniører – København

SPANGENBERG & MADSEN, Albertslund

Har du flere års projekteringserfaring i baggagen som el-ingeniør, og kunne du tænke dig et godt job som rådgiver hos en af landets bedste arbejdspladser, så er jobbet hos Spangenberg og Madsen i Albertslund måske noget for dig.

At være rådgiver hos S&M er et spændende og udfordrende job, hvor fagligheden og ambitionsniveauet er i top, og du får berøring med et bredt spektrum af opgaver. Som S&M’er er du typisk med på et projekt fra start til slut, enten alene eller sammen med kollegaer, afhængigt af projektets omfang.

Vi søger to profiler. Generelt for begge profiler gælder, at du har været godt på vej et stykke tid i din karriere som el-ingeniør, og du har erfaring med projektledelse. Du har en relevant fagteknisk videregående uddannelse, og gerne også en håndværksmæssig baggrund.

SPANGENBERG & MADSEN
Fagleder for bygningsautomation København

SPANGENBERG & MADSEN, Albertslund

Ønsker du at sætte den faglige retning for bygningsautomation i en af landets førende rådgivende ingeniørfirmaer inden for tekniske installationer? Og levere rådgivning i høj kvalitet til vores forskelligartede kunder? Så har vi jobbet til dig.

I S&M er fagligheden og ambitionsniveauet er i top, og du får berøring med et bredt spektrum af opgaver. Som S&M’er er du typisk med på et projekt fra start til slut, enten alene eller sammen med kollegaer, afhængigt af projektets omfang. Alle dine S&M-kollegaer har fokus på teknik og teknologi og er aldersmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling.

Du vil i jobbet videreudvikle S&M’s faglighed og indtage en fagledende rolle inden for bygningsautomation. Med denne rolle vil du skabe et førende brand for S&M inden for bygningsautomation.

SPANGENBERG & MADSEN
Brandrådgiver - København, Kolding, Aarhus

SPANGENBERG & MADSEN

Er du certificeret brandrådgiver, eller har du nogle års erfaring med brandteknisk rådgivning og ønsker du at blive certificeret? Og kunne du tænke dig at løse udfordrende brandopgaver sammen med nogle af branchens mest kompetente kollegaer? Så er jobbet hos en af landets bedste arbejdspladser lige noget for dig.

Du vil i jobbet rådgive om brandtekniske forhold på alsidige byggeprojekter herunder udarbejdelse af brandstrategirapporter, brandplaner, brandteknisk dokumentation og dimensionering. Du vil udarbejde drifts-, kontrol- og vedligeholdelsesplaner.

Du tilbydes

 • et spændende fuldtidsjob hos en af landets bedste arbejdspladser (Great Place to Work)
 • løn efter kvalifikationer og flekstid
 • pensionsordning, sundhedsforsikring
KvicklyBagermestersvend, Kvickly Albertslund

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 105 medarbejdere. Vi lever og ånder for at have en sjov arbejdsplads, for vi tror på at arbejdsglæde går hånd i hånd med gode resultater og et stærkt kundemøde. Vi har noget at have det i, som Danmarks bedste Kvickly 7 gange i streg.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Medansvar for at pleje og profilere bager-afdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål
 • Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitet brød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt
 • Sikre at egenkontrol bliver overholdt 100%