18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GF Forsikring

Salgschef til GF Hovedstaden

København V

Vi søger nu en dygtig salgschef til at lede et af vores teams på op til 15 medarbejdere bestående af både rådgivere og assurandører fordelt på vores to kontorer på Gammel Kongevej og i Lyngby.

Du bliver en del af en travl, dynamisk og lokalt orienteret forsikringsklub med stort fokus på medlemspleje. Vi arbejder godt sammen i forhold til at skabe resultater, og hjælper hinanden på tværs af kontorerne.

GF Forsikring
Den Katolske Kirke i Danmark – Ansgarstiftelsen

Redaktør og kommunikationsmedarbejder

København V

Den katolske Kirke er midt i en spændende udvikling af kommunikative tiltag, og søger derfor en medarbejder til at udvikle og løfte kommunikationsopgaver i bispedømmet. Din primære opgave bliver at stå for nyhedsformidlingen på flere forskellige platforme.

Vi søger en person der brænder for digital kommunikation, er en dygtig skribent og redaktør og har gode engelskkundskaber. Du kommer til at arbejde i kommunikationsafdelingen på vores hovedkontor centralt i København.

Planetarium

Formidlingschef

København V

Du skal stå i spidsen for at drive og udvikle Planetariums fremtidige formidlingsindsats – herunder udstillinger, skoleindsats, weekend- og ferieprogram, foredragsprogram, aktiviteter, særarrangementer, rundvisninger, tilbud til årskortindehavere, tilbud til virksomheder fx teambuilding.

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Vi søger en formidlingschef, der brænder for at tage aktivt ansvar for alle processer – fra strategi og ledelsesfunktion til kreativ konceptudvikling, oplæring af medarbejdere og gæstehåndtering – du skal altså som resten af organisationen være begejstret for at løse mangfoldige arbejdsopgaver og deltage direkte i eksekveringen.

Planetarium
Planetarium

Operatør

København V

Er du begejstret for teknik og AV-afvikling med nærværende, glad og professionel gæsteservice som det vigtigste omdrejningspunkt?

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Dine primære arbejdsopgaver er at afvikle filmforestillinger, planetarieforestillinger, foredrag, Science Slam, Kosmisk Comedy, science shows m.fl., men lige så vigtigt er det, at du giver vores gæster en sublim service ved din nærværende og professionelle tilstedeværelse og ved at holde gæsteområder og forevisningssale præsentable og indbydende.

Planetarium
Planetarium

Salgs- og servicemedarbejder

København V

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Sætter du en ære i at give gæsterne en nærværende, glad og professionel service? Så er det måske dig, vi tilbyder en stilling som salgs- og servicemedarbejder (minimum 18 år).

Som salgs- og servicemedarbejder vil du være det første ansigt, gæsterne møder i Planetarium. Du udgør derfor en unik del af husets samlede team.

Planetarium
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

HTH
Gem
HTH

Indretningskonsulent

København V

Se video om HTH som arbejdsplads

Vi har stadig rygende travlt hos HTH København. Så brænder du for at give dine kunder en helt fantastisk oplevelse og for at sælge et af køkkenbranchens stærkeste brands, så har du muligheden nu!

Som køkkeneksperten hjælper du dine kunder med at gøre drømme til virkelighed, og med i købet får du fantastiske kolleger, en fast løn kombineret med en god provision og mulighed for at bygge videre på din salgskarriere i en international, markedsledende virksomhed.

HTH
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Temp-Team A/S

Lærerigt elevuddannelsesforløb med stor indsigt i HR, rekruttering og salg

København V

Ønsker du et lærerigt elevuddannelsesforløb med stor indsigt i HR, rekruttering og salg, skal du helt klart vælge temp-team. På bare to år får du styrket dine kompetencer med brugbare værktøjer til et fremtidigt job. Du får redskaber, viden og indsigt, som du kan bruge inden for salg og service, og du får et kæmpe netværk. Ud over dette får du også de dejligste kolleger – ikke kun i København, men i hele Danmark – og virkelig mange gode minder og sjove oplevelser!

Så klare er ordene fra temp-teams elever, Sarah og Jonathan.
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Region Hovedstaden

Lægesekretær - Du skal ikke søge vores ledige stilling på Gl. Kongevej, hvis du vil løbe rundt som en forvildet høne, have da...

København V

Ønsker du derimod en arbejdsdag, hvor du kan have den rette balance mellem tid til opgaverne, tid til relationerne med dine kolleger, og...

Indrykket:
Restaurant Gemini ApS
Gem

Restaurantchef til Gemini ved søerne

København V

Næste skridt i din gastronomiske karriere?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Restaurant Gemini ApS
Gem

Tjener til Restaurant Gemini

København V

Måske du tidligere haft en tjenerrolle og måske har du bare altid tænkt at det måske kunne være noget for dig.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV