23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
Balder Administration ApS
Marketing- og kommunikationschef

Balder Administration ApS, København

Er du innovativ, kommercielt anlagt og fagligt bredt funderet inden for både analog og digital markedsføring? Har du viljestyrke og motiveres du af at skabe succes sammen med andre? Så er du måske vores nye chef for Marketingafdelingen i Balder.

Dine ansvarsområder bliver blandt andet at;

 • Øge kendskabsgraden til Balder.
 • Styrke og videreudvikle Balders visuelle identitet.
 • Være ansvarlig for marketingstrategien, herunder implementering og opfølgning på markedsførings- og kommunikationsplaner, som inkluderer interne og eksterne kommunikations- og markedsføringsaktiviteter.
Balder Administration ApS
MindbizSekretariatschef til Danhostel

Mindbiz søger for kunde i København

Motiveres du af at udvikle og forstærke en virksomheds brand? Er du en dygtig og ambitiøs forretningsudvikler? Vil du være med til at gøre Danhostel til det foretrukne overnatningssted i Danmark for familier og grupper, med fokus på fællesskab og bæredygtighed?

Som sekretariatschef forventes det bl.a. at du varetager opgaver på alle niveauer - alt fra mødeaktiviteter med interessenter og projektledelse til strategiudvikling, markedsføring og medlemshåndtering.

Derudover er du naturligvis også sammen med marketingchefen leder af sekretariatet og skal sammen med dit team sikre implementering og eksekvering af Danhostels strategiske indsatser. Det er her afgørende for succes, at indsatserne balanceres og der skabes fremdrift sammen med medlemmerne, så kæden styrkes yderligere.

Balder Administration ApS
Web manager

Balder Administration ApS, København

Er du verdensmester i udvikling og drift af websites, og tænker du kunderejsen først i alle dine beslutninger på sitet? Kan du projektlede udviklingsprojekter sikkert i mål, og har du også styr på konverteringer, tracking og SEO-optimering? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil blive tilknyttet vores marketingteam, der arbejder med alt fra web, kommunikation, visuel identitet, sociale medier og kampagner. Vi er et ungt team med uformel omgangstone, fuld fart på og masser af ansvar hver især. Det vil blive dit ansvar at udvikle og vedligeholde vores website og digitale platforme.

Du får en central rolle, hvor du arbejder med planlægning, scoping, opfølgning og test af nye funktioner. Dette inkluderer også ansvaret for daglig drift, løbende tilretninger og optimeringer, så sitet fungerer optimalt og understøtter kunderejsen bedst muligt.

Balder Administration ApS
Balder Administration ApS
Digital marketingkoordinator

Balder Administration ApS, København

Motiveres du af at arbejde med planlægning og eksekvering af digitale marketingindsatser? Er du flydende i lingo som CPC, CTR og ROI, og har du hands-on erfaring med opsætning og indkøb af annoncer på sociale medier og søgemaskiner? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil blive tilknyttet vores marketingteam, der arbejder med alt fra web, kommunikation, visuel identitet, sociale medier og kampagner. Vi er et ungt team med uformel omgangstone, fuld fart på og masser af ansvar hver især. Som Digital marketingkoordinator bliver det din mission at øge effekten af vores digitale marketinginitiativer gennem effektiv kommunikation, lækre kreativer og knivskarp målretning og optimering.

Det bliver dit ansvar, at sikre performance samt at vi hele tiden optimerer og bliver lidt bedre. Du kommer til at drive opgaven hele vejen fra idé til opsætning, eksekvering og afrapportering, og er altså ansvarlig fra A-Z.

Balder Administration ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Falcon.io ApSAccount Manager

Falcon.io ApS, Copenhagen

The team at Falcon.io is looking for an Account Manager with a specific focus of managing our existing customers in the Nordic region including renewal negotiation, up-selling and especially cross-selling, with a strong emphasis on forging long-term relationships.

What you'll do:

 • Drive the growth of and build a long-term relationship with our existing customer accounts in the Nordics region.
 • Advise existing clients on best practices that will drive ROI.
 • Maintain constant contact from initial on-boarding process through negotiation of renewal.

We offer a competitive salary package with a solid base and a commission model that is designed to ignite you.

DI Dansk IndustriSenior kommunikationskonsulent med solid politisk indsigt

DI Dansk Industri, København

Er du en erfaren og dygtig skribent med stor politisk forståelse, der kan forstå og omsætte politiske dagsordener og budskaber til spændende konferencer og events, kampagner, taler og politiske udspil?

I DI’s kommunikationsafdeling hjælper vi hver dag vores snart mere end 800 kollegaer med at få DI’s budskaber ud til vores medlemmer, politikere og andre vigtige interessenter. Det gør vi med afsæt i vores kommunikationspolitik og vores kernefortælling om, at Danmark skal være verdens bedste land at leve i og drive virksomhed i.

Vi er involveret i mange projekter i huset og rådgiver alle afdelinger, ligesom vi er direkte ansvarlige for DI’s årlige Topmøde, Folkemøde, Ungdommens Folkemøde og Kulturnat samt andre events og konferencer, hjemmesider, kampagner, markedsføring, intern kommunikation og kommunikation til vores medlemmer.

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Discovery Networks Denmark ApS
Analyst

Discovery Networks Denmark ApS, København

Brænder du for at arbejde med store datamængder? Er din passion research? Og trives du i et dynamisk arbejdsmiljø? Så er dette måske et job for dig. Til vores analyseafdeling i hjertet af København søger vi en engageret analytiker, der har den nødvendige nysgerrighed og talforståelse til at kunne understøtte vores forretning med analyser, estimater og rådgivning.

Du vil blive ansvarlig for at analysere og estimere vores kanalers programmer og programflader baseret på data fra TV-Meter og Adobe Analytics. Udover dette vil stillingen også indeholde andre opgaver som:

 • Skabe det analytiske fundament til beslutninger om programmer og programplanlægning
 • Understøtte revenue-, salgs- og plannerafdelingen
 • Daglig afrapportering af tv-nøgletal, herunder seertal
Discovery Networks Denmark ApS
DI Dansk IndustriErfaren politisk konsulent der kan styrke global mobility agendaen

DI Dansk Industri

Er du en erfaren politisk konsulent, der brænder for arbejdsmarkedet og for at præge global mobility agendaen i Danmark? Så har vi jobbet.

For yderligere at styrke dette arbejde har vi oprettet denne nye, tværgående stilling. Jobbet er forankret i den arbejdsmarkedspolitiske enhed, men der koordineres og arbejdes tæt sammen med andre relevante politikområder og afdelinger i DI, f.eks. DI Global Talent og vores personalejuridiske område.

Jobbet omfatter politikformulering og interessevaretagelse vedrørende regler og administrative forhold for udenlandske medarbejdere. Vilkårene for udenlandske medarbejdere er et vigtigt emne for medlemsvirksomhederne, især de større virksomheder.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Dansk Kvindesamfunds KrisecenterVoldsfaglig rådgiver

Dansk Kvindesamfunds Krisecenter, København

Brænder du for at gøre en forskel og være med til at støtte og yde omsorg til de kvinder, der henvender sig til os? Så er jobbet som voldsfaglig rådgiver i Dansk Kvindesamfunds Krisecenter måske noget for dig.

Som voldsfaglig rådgiver er din vigtigste opgave at give alle der henvender sig på krisecentret en venlig og professionel modtagelse. Dine opgaver spænder bredt, idet du ud over at modtage kvinder og gæster, også får ansvar for at yde akut rådgivning til kvinder, samt løse mange forskellige administrative og praktiske opgaver.

Du vil indgå i et engageret og tværfagligt team bestående af både fastansatte specialister, nat- og weekendvagter samt frivillige, der alle arbejder ud fra et fælles mål om at forebygge og bekæmpe mænds vold mod kvinder.

DI Dansk IndustriBranchedirektør i DI Rådgiverne

DI Dansk Industri, København

Vil du stå i spidsen for at synliggøre rådgiverbranchen og den værdi, branchen skaber i det danske samfund? Vil du være med til at understøtte rådgiverbranchens forretningsudvikling, arbejde for et bedre og større rådgivermarked og sikre, at branchen altid har de nødvendige kompetencer til rådighed?

Som branchedirektør i DI Rådgiverne arbejder du i forreste linje med at sikre rådgiverbranchen de bedst mulige rammer for at drive virksomhed og sikre medlemmerne mest muligt værdi af deres medlemskab af Dansk Industri. Arbejdet tilrettelægges sammen med DI Rådgivernes bestyrelse samt bestyrelsen for DI Managementrådgiverne, og i øvrigt i tæt samspil med DI medlemsforeningerne Foreningen af Rådgivende Ingeniører og Danske Arkitektvirksomheder.

Letz Sushi søger kontorelev
Vi søger en kommunikativ og udadvendt kontorelev til den 2-årige kontoruddannelse med speciale i administration.
Letz Sushi, København V
Elevportalen