19 jobannoncer matcher din søgning 19 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DI Dansk Industri

Konsulent til DI Ejendom – en ny erhvervspolitisk platform i Dansk Industri

København V

Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig. DI Ejendom er en erhvervspolitisk platform for ejendomsvirksomheder, der beskæftiger sig med investering, udvikling og drift af fast ejendom.

Som konsulent for DI Ejendom skal du i tæt samarbejde med DI Ejendoms branchechef udvikle en nyetableret forening i DI, som har udviklet sit strategiske grundlag.

Danish Design Hotels ApS

Er du Hotel Alexandra og Hotel Christian IV’s nye receptionist?

København V

Vi søger en proaktiv og engageret receptionist, som kan holde mange bolde i luften på en gang og være midtpunkt for vores gæster. Du er let til smil og nysgerrig på gæsterne og har lyst til at være en central figur i det daglige arbejde i receptionen.

Hvad tilbyder vi

  • Et dynamisk og støttende arbejdsmiljø.
  • Konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold.
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling.
  • Fleksible arbejdstider og vagtplaner.
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

DI Dansk Industri

Skarp konsulent til DI Fødevarer

København V

Vil du hjælpe fødevarevirksomhederne med den grønne omstilling og styrke den bæredygtige produktion i praksis?

Som konsulent i DI Fødevarer bliver du en del af et stærkt fagligt miljø. Du vil komme til at arbejde med en række fødevarefaglige emner, blandt andet regulering af næringsstoffer, tilsætningsstoffer, pesticidrester og kemi i fødevarer, fødevaresikkerhed og kontrol.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Tivoli A/S

Drift og Byggeri i Tivoli søger projektleder

København V

Kan du organisere og styre alsidige byggeprojekter der skal udføres med stramme deadlines og i en høj kvalitet?

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du i tæt samarbejde med flere forskellige kolleger, har det kølige strukturerede overblik og projektplanen løftet højt over hovedet?

Når gæsterne begynder at glæde sig til en ny forlystelse i Tivoli, så ser du frem dig til opgaven med at klargøre alt til det næste projekt, der skal i gang i Tivoli. Du arbejder med detaljerede planer og er indstillet på, at det kræver en masse koordinering og involvering af såvel eksterne som interne interessenter.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Niels Brock

Undervisere til EUX gymnasiet og Jesper Buchs Iværksætterakademi

København V

Vores mål er at uddanne og danne vores elever til en karriere inden for det merkantile område.

Vores elever er kendetegnet ved at være ambitiøse, motiverede og ved at bidrage til hinandens trivsel og skolens sociale miljø.

Det samme gør sig gældende for vores undervisere, der hver især bidrager til, at vi har et velfungerende kollegialt samarbejde med fokus på kvalitet og udvikling, og hvor der er en stor villighed til videndeling og faglig udvikling på tværs af fag og faggrupper.

Niels Brock
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
DI
Gem

DI søger dygtig student til økonomisk og arbejdsmarkedspolitisk analyse

København V

Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at...

Indrykket:
DI
Gem

DI transport søger to skarpe studentermedarbejdere

København V

Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet?

Indrykket:
DI
Gem

Konsulent til DI Ejendom - en ny erhvervspolitisk platform i Dansk Industri

København V

Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er...

Indrykket:
DI
Gem

Studentermedarbejder med flair for kommunikation og analyse

København V

Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv?

Indrykket:
Gem

McDonalds i Industriens Hus / København - Servicemedarbejder

København V

Har du lyst til at arbejde som Servicemedarbejder hos McDonald's i Industriens Hus i København og er du smilende og udadvendt, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
DI
Gem

Kreativ og velskrivende student til Marketing og Digital Kommunikation

København V

Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster?

Indrykket:
DI
Gem

Studenterjob i DI - kommunikation og markedsføring

København V

Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events?

Indrykket:
DI
Gem

DI Startup søger en studerende, der har lyst til at gøre en forskel for danske iværksættere

København V

Vil du være med til at lave events, netværk og kommunikation for danske iværksættere, og er du klar på at løbe med bolden på dine egne opgaver?

Indrykket:
DI
Gem

Studentermedarbejder med interesse for international politik og handel

København V

Har du interesse for international politik og er på udkig efter et studiejob, hvor du bliver fagligt udfordret og er med til at sikre...

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV