22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 22 resultater.
Merqur ApSØkonomiansvarlig

Merqur ApS, København

Leder du efter en arbejdsplads med høj faglighed inden for regnskab og økonomi, en masse arbejde i et positivt miljø og hvor du altid lærer noget nyt hver dag? Merqur søger netop nu en ny kollega til vores team i det indre København, tæt på Rådhuspladsen.

Arbejdet vil primært foregå i vores dejlige lyse lokaler midt i det indre København, hvor du vil komme til at arbejde sammen med nogen af de bedste inden for deres felt. Ud over den daglige kontakt med vores kunder, vil arbejdsopgaverne bl.a. indeholde følgende:

 • Ledelse, samt styring og koordination af mange daglige opgaver – således, at der altid er styr på kundeleverancerne
 • Projektledelse, hvor leverancerne afhænger af samarbejdet med flere kolleger
 • Debitorhåndtering – rykning, kundeoprettelse, bogføring af indbetalinger og hensættelser
Loyalty Key ApSE-Commerce manager med salgserfaring

Loyalty Key ApS, København

Brænder du for E-Commerce og salg? Og har du lyst til at udvikle vores partnerportefølje samtidig med, at du sætter den digitale strategi for vores webshops? Så har du mulighed for et spændende job i vores E-Commerce afdeling.

Loyalty Key er eksperter inden for digitale loyalitetsløsninger til større virksomheder i Skandinavien. Vi hjælper vores samarbejdspartnere som bl.a. SAS og Klarna med at styrke loyaliteten og interaktionen med deres kunder igennem digitale fordelsprogrammer, som vi skræddersyr, udvikler og drifter. I vores løsninger indgår bl.a. webshops, hvortil vi søger en dedikeret E-Commerce Manager med flair for salg og marketing.

Dine vigtigste opgaver bliver at udvikle og vedligeholde vores leverandørportefølje samt at bruge din kommercielle gennemslagskraft til at understøtte strategiske tiltag i vores webshops.

Loyalty Key ApSDigital marketingkonsulent

Loyalty Key ApS, København

Brænder du for digital marketing og kommunikation? Og har du lyst til at arbejde både analytisk, koordinerende og eksekverende med marketing i en ung dynamisk virksomhed? Så har du mulighed for et spændende job i vores marketingafdeling.

Loyalty Key er eksperter inden for digitale loyalitetsløsninger til større virksomheder i Skandinavien. Vi hjælper vores samarbejdspartnere som bl.a. SAS og Klarna med at styrke loyaliteten og interaktionen med deres kunder igennem digitale fordelsprogrammer, som vi skræddersyr, udvikler og drifter.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Udarbejdelse af marketingplaner og årshjul til større og mindre partnere på tværs af vores fordelsprogrammer.
 • Ansvar for sparring og koordinering af marketingaktiviteter med vores store partnerportefølje.
 • Udarbejdelse af nyhedsbreve på tværs af fordelsprogrammer.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Vitanova ApSBioanalytiker til privat fertilitetsklinik

Vitanova ApS, København

Vil du gøre en forskel for barnløse i et trygt miljø, hvor støtte og nærvær er kerneydelser, og hvor du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling?

Dine opgaver omfatter:

 • Oprensning og vurdering af sædprøver
 • Ægudtagning og befrugtning af æg ved hjælp af IVF og ICSI
 • Udvælgelse af æg til transferering og nedfrysning

Vi tilbyder en fastansættelse på 30-37 timer om ugen med arbejde hver tredje weekend og på enkelte helligdage.

Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Vitanova ApS
Speciallæge i fertilitet til privatklinik i hjertet af København

Vitanova ApS

Vil du gøre en forskel for barnløse i et trygt miljø, hvor støtte og nærvær er kerneydelser, og hvor du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling?

”Som fertilitetslæge bygger du tillidsfulde relationer, når du hver dag følger patienten fra indledende samtaler, gennem behandling, til afsluttende punktum i journalen,” fortæller personalechef og jordemoder Rie Koldorf.

Som fertilitetslæge har du en nær kontakt til dine patienter, idet du hos os følger dem tæt gennem hele deres forløb. Det indebærer en hverdag, hvor du varetager:

 • indledende IVF-samtaler og udredninger samt planlægning af behandlingsforløb
 • scanninger
 • HSU-undersøgelser, aspiration og TESA samt transferering
 • journalføring i et papirløst miljø, hvor du også selv har kontakt med patienter via mail og telefon.
Vitanova ApS
KABHR-partner med interesse for personalejura til barselsvikariat

KAB, København

Har du lyst til at rådgive ledere og være deres faglige sparringspartner indenfor alle HR-ydelser? Vil du være med til at kvalificere og optimere HR-indsatsen i KAB?

Som vores nye kollega bliver du en del af HR-afdelingen med engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer effektivt og professionelt. Udover HR-chefen består afdelingen af fem HR-partnere, tre HR-koordinatorer, to udviklingskonsulenter og én studentermedhjælper.

Som HR-partner bliver du ansvarlig for et antal afdelinger, som du i tæt samarbejde med en HR-koordinator supporterer med diverse HR-ydelser.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Ejendomsassistent til Boligforeningen 3B, Samdrift Amager
Nyder du udendørsarbejde og skal vedligeholdelse af grønne arealer være en del af din hverdag, så er du måske vores nye ejendomsassistent!
KAB, København V
KAB
Struktureret og udadvendt studentermedhjælper til Frederiksborg Boligselskab
Leder du efter et spændende og alsidigt studiejob?
KAB, København V
KAB
It- og digitaliseringschef til KAB
I forbindelse med organisationsændringer søger KAB en ny it- og digitaliseringschef.
KAB, København V
KAB
Sekretariatschef til KAB
I forbindelse med organisationsændringer søger KAB en ny sekretariatschef.
KAB, København V
KAB
Økonomichef til KAB
I forbindelse med organisationsændringer søger KAB en ny økonomichef.
KAB, København V
KAB