23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
DomstolsstyrelsenIt-infrastrukturkonsulent

Domstolsstyrelsen, København

Vil du være en del af en spændende it-projekt- og driftsorganisation? Og vil du bidrage til videreudviklingen af Danmarks Domstoles store digitale forandringer? Så er du måske vores nye it-infrastrukturkonsulent.

Domstolsstyrelsen er i fuld gang med at digitalisere sagsbehandlingen ved domstolene. Vi er ambitiøse og med vores digitaliseringsstrategi går vi målrettet efter it-professionalisering og fuld digital understøttelse af sagsbehandlingen ved domstolene.

Vi søger derfor nu en dygtig og engageret infrastrukturkonsulent til at sikre den daglige drift og bidrage med ekspertviden i vores projekter.

Dine primære opgaver vil være følgende:

 • Være teknisk ansvarlig for ovenstående teknologier
 • Sikre en velfungerende daglig drift, herunder sikre en høj tilgængelighed på de teknologier, som du er ansvarlig for
 • Identificere og implementere forbedringstiltag i den eksisterende it-infrastruktur
Økonomiassistent/bogholder

Lyders & Gudsøe ApS, København

Lyders & Gudsøe ApS er en virksomhed, som udbyder ydelser indenfor økonomi og regnskab samt administrative opgaver. Vi er vores kunders CFO, og det ligger os meget på sinde at yde den bedst mulige service og sikre hurtig og præcis rapportering. Vi søger en ny kollega til vores to dynamiske teams på i alt 7 personer. Vores kontor ligger i Store Kongensgade, København.

Stillingen omfatter følgende arbejdsopgaver:

 • Daglig bogføring
 • Kreditorstyring, afstemninger og betalinger
 • Debitorstyring, afstemninger, rykning
 • Indberetning & afstemning af moms
 • Afstemning af løn
Stork IVF Klinik A/SBioanalytiker/laborant med fertilitetserfaring

Stork IVF Klinik A/S, København

Bliv en del af et både lokalt og internationalt fertilitetsteam på en af Danmarks største private klinikker med unikt arbejdsmiljø

Du vil indgå i et dygtigt og meget engageret team på 7 kolleger, og din hverdag hos os vil være præget af variation og løsning af mange forskellige laboratorieopgaver inden for fertilitetsbehandling.

Derudover skal du have lyst til at håndtere fertilitetsforløb for både danske og udenlandske kvinder, hvor der vil være en udtalt mulighed for at tilrettelægge individuel behandling på højt fagligt niveau.

Du vil indgå i et internationalt fagligt fællesskab og StorkKlinik vil løbende indgå i forskningsprojekter, som du kan få indflydelse på og deltage i, hvis dette har din interesse.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Stork IVF Klinik A/SSpeciallæge i gynækologi med fertilitetserfaring søges

Stork IVF Klinik A/S, København

Vi søger en dygtig og engageret gynækolog med fertilitetserfaring, som vil indgå i vores engagerede team på StorkKlinik centralt i København pr. 1/9 eller snarest derefter.

Du vil indgå i et dygtigt og meget engageret lægeteam på i alt 5-6 læger, og din hverdag hos os vil være præget af variation og løsning af mange forskellige opgaver inden for fertilitetsbehandling, bl.a.:

 • Indledende samtaler med kunder
 • Planlægning og gennemførsel af behandlingsforløb
 • Ultralydsscanninger
Danske Bank(Senior) Kreditkonsulent For Private Wealth Mgt. Credit, Group Risk mgt., Group Risk Management

Danske Bank, København

Brænder du for at arbejde med komplekse kundeløsninger og vil du være med til at kvalitetssikre Danske Banks Private Wealth Managements udlånsportefølje i Danmark?

Du kommer til at arbejde med et spændende kundesegment, der spænder bredt og, som ofte er tilknyttet erhverv eller har anden særlig eksponering, hvilket stiller større krav til en bred kreditfaglig kunnen i opgaveløsningen. Du vil komme til at arbejde med det unikke værktøj Wealth Planner, hvor du bliver ekspert – hvis du ikke allerede er det.

Dine primære arbejderopgaver består af:

 • Kreditvurdering, komplekse analyser og selvstændig stillingtagen på enkeltkunde/enkeltsagsniveau
 • Analyse og monitorering af den samlede kreditportefølje i Private Wealth Management i Danmark
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
myWorld Danmark ApSBogholder/administrationsansvarlig

myWorld Danmark ApS, København

Da myWorld Danmark skal overtage bogholderiet fra vores eksterne bogholder, søger vi en dygtig og selvstændig bogholder som får hovedansvar for vores bogholderi.

Vi er et shopping-community med mere end 400 loyalitetspartnere og 551.000 medlemmer i Øresundsregionen. Vores medlemmer får rabatter og optjener point, når de shopper – enten via vores hjemmeside og app eller ved at bruge deres Cashback-kort.

Det skaber et forhold baseret på loyalitet og kvalitet. Og det er smart. Både for vores medlemmer og vores partnere. Partnerne tæller mange af de største mode- og designbrands samt -butikker.

Primære arbejdsopgaver:

 • Hovedansvarlig for vores bogholderi
 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Laigaard & Partners ApSSenior Research Consultant til Executive Search

Laigaard & Partners ApS, København

Vi søger en Senior Research Consultant, som vil indgå i et passioneret og dedikeret team, der hver dag leverer høj kvalitet til vores kunder inden for Executive Search. Vi løser komplicerede og ofte krævende opgaver for vores kunder, som værdsætter vores kompromisløshed. Alt hos os udføres i projektgrupper, og vi arbejder efter branchens stærkeste proces.

I vores jagt på perfektion søger vi:

 • En ildsjæl, som ønsker at gøre en forskel, og som brænder for search-disciplinen.
 • En, som har det godt med at være en del af et hold, der har indflydelse på dansk erhvervsliv.
 • En, som ved, at gennem en analytisk, systematisk og metodisk tilgang til en opgave opnås perfektion.
Laigaard & Partners ApSConsultant til Executive Search

Laigaard & Partners ApS, København

Vi søger en dygtig kollega, der kan betjene eksisterende kunder og løse rekrutteringsopgaver af såvel direktører, mellemledere og tunge specialister.

Vi er et af landets mest professionelle konsulenthuse inden for Executive Search, og vi er ambitiøse og kompromisløse i forhold til at levere kvalitet i samarbejdet med vores kunder og kandidater.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være at være vores kunders professionelle sparringspartner, og du vil fortrinsvis samarbejde med direktører og funktionsdirektører. Du bliver ansvarlig for rekrutteringsprocesser fra A til Z; fra indledende møde hos kunden, udarbejdelse af jobprofil, planlægning af search-strategi, kandidatinterview, tests og referencetagning samt præsentation af kandidater. Endvidere skal du udvikle og optimere samarbejdsrelationen til vores eksisterende kunder.

Laigaard & Partners ApSEr netværk og salg blandt dine spidskompetencer, og vil du være med blandt de bedste konsulenter i headhunterbranchen, så kan det være dig, vi mangler på holdet!

Laigaard & Partners ApS, København

Vi søger en eller flere dygtige kolleger, der kan være med til at varetage ansvaret for salg og produktion af rekrutteringsopgaver af såvel bestyrelsesmedlemmer, direktører, mellemledere og tunge specialister.

Vi har et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor socialt samvær og aktiviteter, der udvikler virksomheden og den enkelte medarbejder, er i højsædet.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være at tiltrække, udvikle og fastholde kunder, at analysere dine kunders behov, mål, strategi og organisation samt at rådgive om, hvilke profiler der vil være mest optimale i en given situation.

Det vil ligeledes blive din opgave at gennemføre rekrutteringsprocesser i form af profiludarbejdelse, interviews og præsentation for kunden.

Fuldmægtig til Procesbevillingsnævnet
Procesbevillingsnævnets sekretariat søger en dygtig juridisk fuldmægtig, der har lyst til at arbejde med jura på et højt niveau i et dynamisk og engageret team.
Domstolsstyrelsen, København K
Jobcenter