27 job matcher din søgning 27 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 27 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Faraos Cigarer ApSNy medarbejder i vores liverollespils-/udklædningsbutik

Faraos Cigarer ApS, København

Faraos Cigarer søger ny Afdelingsleder i vores butik for udklædning i Københavns centrum. Stillingen er som funktionær og er en fuldtidsstilling – 160 timer om måneden.

Det vil være dit ansvar, at sørge for, at butikken er struktureret, flot og funktionel. Det betyder, at dine arbejdsopgaver bl.a. vil være:

 • Ekspedere og vejlede kunder
 • Pakke webordre
 • Bestille vare

Du skal komme med stor interesse for udklædning, sminke og tøj, måske kommer du med en baggrund fra en tøjbutik eller en butik med skønhedsprodukter. Med din viden og gode humør skal du lede afdelingen og betjene og vejlede vores kunder så de får den bedst mulige kundeoplevelse.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Heimstaden Danmark A/S
Driftschef til Heimstaden

Heimstaden Danmark A/S, København

Vi vækster og udvider derfor holdet med endnu en Driftschef på vores kontor i København.

I Danmark forvalter vi vores egen ejendomsportefølje på mere end 10.000 lejemål i nyopførte og ældre boligudlejningsejendomme i hele landet.

Vi har 2 driftsteam i København og 1 driftsteam i Jylland. Din roller vil være driftschef for det ene af vores teams i København. Med reference til den teknisk chef.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvaret for den tekniske drift i teamet
 • Personaleledelse af dit team som består af driftsleder og servicetekniker
 • Sikre en god beboerservice
Heimstaden Danmark A/S
Heimstaden Danmark A/S
Driftsleder til Heimstaden Danmark

Heimstaden Danmark A/S, København

Er du en fagligt stærk driftsleder? Vil du med på vores næste rejse, og vil du være en del af markedets stærkeste team inden for ejendomsinvestering, -udvikling og udlejning? Så har vi jobbet til dig!

Som driftsleder får du dit eget ansvarsområde og skal sikre, at det enkelte budget for hver ejendom bliver overholdt. Derudover skal du supportere organisationen som helhed med tekniske forespørgsler, specielt vores kundeserviceteam.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af

 • Budgetlægning
 • Vedligeholdelsesplaner i samarbejde med vores projektafdeling
 • Sikre at vores serviceaftaler bliver overholdt
Heimstaden Danmark A/S
Heimstaden Danmark A/S
Servicetekniker

Heimstaden Danmark A/S, København

Ønsker du at være en del af Danmarks største private ejendomsselskab? Og brænder du for service, vedligeholdelse og daglig drift af ejendomme? Så er det måske dig som Heimstaden Danmark søger.

Som servicetekniker lægger vi stor vægt på, at du kan dit håndværk til fingerspidserne. Du får medansvar for den daglige drift og servicering af vores ejendomsområder, hvor du også har din daglige gang. Du sørger for, at ejendommene altid lever op til Heimstaden-standarden, og derudover forstår du at servicere vores beboere på en god og konstruktiv måde.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Flyttesyn af lejligheder, både udflytninger og indflytninger
 • Udføre diverse småreparationer og ad hoc-opgaver i både lejligheder og fællesarealer.
 • Kvalitetskontrol af istandsatte lejligheder
Heimstaden Danmark A/S
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Copenhagen Capacity
Politisk konsulent – direktørens højre hånd

Copenhagen Capacity

Vi leder efter en proaktiv, dygtig og ambitiøs politisk konsulent til Copenhagen Capacity, der kan koble politiske muligheder og forretningsforståelse, drive større projekter med kolleger på tværs af organisationen og ikke er bange for at tage fat, hvor der er behov.

Om arbejdsopgaverne

 • Som politisk konsulent er du en tæt sparringspartner til vores adm. direktør, som også vil være din direkte chef
 • Udvikle og drive strategiske aktiviteter på tværs af organisationen
 • Altid have øje for vores stakeholders og deres behov, og kontinuerligt sætte Copenhagen Capacity i spil i nye projekter, inkl. at realisere og sikre midler
Copenhagen Capacity
Heimstaden Danmark A/S
Faglig stærk Ejendomsadministrator 30-37/t ugentligt

Heimstaden Danmark A/S, København

Er du klar på en rejse i en travl og innovativ virksomhed, hvor alle er lige, og hvor vi arbejder for det samme fælles mål – At skabe boliger med omtanke. Så er du måske vores nye ejendomsadministrator.

Du vil få din daglige gang på vores kontor nær Nørreport. Hvor du vil have ansvar for din egen portefølje af primært OMK-ejendomme. Som ejendomsadministrator hos Heimstaden får du en spændende og fleksibel hverdag med stor selvstændighed og højt til loftet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvarlig for egen portefølje
 • Lejer- og myndighedskontakt
 • Udarbejdelse af varslinger og OMK-regnskaber
Heimstaden Danmark A/S
CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Trial NationHead of Clinical Relations, Dermatology and Respiratory Disease

Trial Nation, København

Som Head of Clinical Relations, Dermatology and Respiratory Disease bliver du tovholder for det overordnede arbejde med at udvikle centrene på tværs af specialer. Du er ansvarlig for vores Center for Dermatologi og Center for Lungemedicin. Centrene består af netværk af landets førende hospitalsafdelinger og de forskningsansvarlige læger indenfor specialet.

Du skal

 • udvikle centrene på tværs af alle specialer i Trial Nation ved at sikre vidensdeling og procesoptimering på tværs af centrene i samarbejde med dine kollegaer og centrene
 • sikre, at det nationale samarbejde om kliniske forsøg inden for dermatologi og lungemedicin fungerer på tværs af hospitalerne i tæt samarbejde med de forskningsansvarlige læger og sygeplejersker, samt centrenes Medical Leads og koordinator for centrene.
SAM InternationalHead of Sales Lex Nordics AB

SAM International si recruiting on behalf of LEX Nordics AB in Copenhagen

Are you a hands-on person? Do you prefer to be out among your customers rather than sitting behind your desk? Have you previously built a marketplace in the Nordic region – or do you think you have the skills to do it?

Based in the Karnov Group office in Copenhagen, your job will be to:

 • Develop the market in the entire Nordic region and create a profitable business – you will have full P/L responsibility
 • Develop and implement a go-to-market strategy
 • Be the face of the company and lead sales directly as well as indirectly

SAM International is one of the largest headhunting companies in the Nordic region. For the last 25 years we have been working with the right match between candidates and companies. Today, we are more than 50 employees in the Nordic countries and 100 at European level in 15 countries.

Kommunikations- og webmedarbejder søges til Fælles HR-afdelingen på Københavns Universitet (barselsvikar)
Vil du bidrage til udviklingen af HR’s kommunikative profil, så den er intuitiv, emmer af høj faglighed og brugervenlighed?
KU - FA - Kbh K, København K
Jobcenter
Københavns Universitet søger jurist med IPR- og forhandlingserfaring
Københavns Universitets Tech Trans Kontor ved Forskning & Innovation søger en IPR-jurist, der skal indgå i kontorets jurist-team (på 7...
KU - FA - Kbh K, København K
Jobcenter
Webshop koordinator
Til vores webshop superlove.dk søger vi en multimediedesigner.
SUPERLOVE ApS, København K
Jobcenter