43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Berlingske MediaStærk Newbizz Manager til Berlingske Media Advertising

Berlingske Media, København

Brænder du for at skabe relationer til nye kunder? Er du stærk i rådgivning og salg af digitale produkter og vant til at have effektskabende dialoger med dine kunder?

Som Newbizz Manager i Berlingske Media Advertising, er opgaven at sætte et solidt Berlingske Media aftryk hos nye annoncører. Du vil få en vigtig rolle i en salgsorganisation med store ambitioner og vækstkrav.

Dine arbejdsopgaver bliver, at:

 • opdyrke nye kunder til Berlingske Media, de potentielle kunder er bredt defineret på tværs af brancher og segmenter
 • initiere nye relationer og salg på telefon
 • samarbejde tæt med øvrige teams i Advertising
Infomedia A/S
Senior Copywriter til Marketing

Infomedia A/S, København

Er du vild med at skrive og fortælle historier gennem ord og billeder inden for B2B? Har du flere års erfaring med at skabe spændende kommercielt kvalitetsindhold og -budskaber på tværs indholdstyper, medier og kanaler til professionelle? Så er et job som Senior Copywriter hos Infomedia helt sikkert værd at læse et par linjer om…

Infomedias marketingteam har en central rolle i at positionere os som den førende i Norden i vores branche. Det handler bl.a. om at iværksætte aktiviteter i markedet, som skaber opmærksomhed, understøtter lead-generering, positionerer vores produkter og brand samt skaber et højt kundeengagement. Content Marketing, Thought Leadership og Employee Advocacy er helt centrale begreber i vores marketingstrategi.

Infomedia A/S
NJORD Law FirmAdvokatsekretær inden for dødsbobehandling

NJORD Law Firm, København

NJORDs team inden for familie- og arveret har mange års erfaring med bl.a. dødsbobehandling, og vi sætter en ære i at rådgive arvinger trygt og sikkert. Kunne du tænke dig at blive en del af vores team?

Hos os kommer du til at arbejde tæt sammen med nogle af branchens dygtigste advokater i et fagligt miljø på allerhøjeste niveau, som bidrager til at videreudvikle dit potentiale.

Du har kendskab til og erfaring med selvstændig dødsbobehandling. Du kan arbejde både selvstændigt og som en del af et team, og du overholder altid deadlines. Gode IT-færdigheder og generelt flair herfor er en nødvendighed. Struktur, stabilitet og øje for detaljen er en naturlig del af din faglighed.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Kulturradio Danmark A/S
Videoskaber med grafiske evner hos LOUD

Kulturradio Danmark A/S, København

Sæt billeder på vores podcasts

Tænker du visuelt og kan du omsætte vores podcasts til verdens fedeste reklamespots? Så er du måske vores nye Video Content Creator – eller videoskaber, som vi godt kan lide at kalde det.

Stillingen er 37 timer om ugen, og arbejdsstedet er København Indre By.

Det er dig, der laver det kreative udtryk, når vi skal have en ny podcast ud over rampen. I samarbejde med resten af vores nye markedsføringsteam, skaber du den visuelle identitet for programmet.

Målet med dit arbejde er at give endnu flere lyst til at lytte med.

Du skal mest lave videospots til sociale medier, men der kan også være andre grafiske opgaver på kontoret. Eksempelvis at lave programmets coverbillede og design af merch og tryk i forbindelse med events.

Kulturradio Danmark A/S
Kulturradio Danmark A/S
Dataspecialist hos LOUD

Kulturradio Danmark A/S, København eller Svendborg

Gør os bedre med data

Forestil dig, at du får fuldstændigt frit lejde til at foreslå ændringer der, hvor du arbejder. Der er bare et krav: Du skal argumentere med data.

Det job kan du få hos os på LOUD. Vi har brug for en dataspecialist, hvis primære opgave er at analysere på alt den data, vi har, og omsætte det til viden og ændringer.

Endemålet med dine forslag skal altid være: Flere lyttere.

Stillingen er 37 timer om ugen, og du bestemmer selv, om du vil arbejde fra kontoret i København Indre By eller i Svendborg.

Du får ansvaret for vores data warehouse, hvor vi samler al viden om, hvordan vores podcasts, DAB-kanal, hjemmeside og apps bliver brugt. Udviklingen af det er i gang, men også her vil du kunne nå at være med til at bygge det helt færdigt.

Kulturradio Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende copywriter/tekstforfatter/redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren danskstalende tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

Berlingske MediaSpecialist i loyalitet til marketing

Berlingske Media, København

Kan du vinde vores brugeres loyalitet? Så er det dig, vi leder efter til vores team af marketingspecialister i Berlingske Medias Digital Marketing.

Vores medier Berlingske, B.T., Weekendavisen og Euroinvestor vokser og vokser. Alle fire medier er gode til at få flere abonnenter og sidevisninger. Nu vil vi blive endnu bedre til at få vores brugere til at bruge os mere, oftere og længere. Derfor søger vi en marketingspecialist til en nyoprettet stilling med fokus på loyalitet.

I Digital Marketing står vi for abonnementssalg og trafik samt branding, kommerciel udvikling og analyse. Du kommer til at sidde i et team af fem marketingspecialister, hvor i hver især har ansvaret for en del af marketingtragten og selvfølgelig arbejder tæt sammen.

MBK A/SStruktureret, skarp og serviceminded kursus- og administrationskoordinator søges til Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed

MBK A/S, København

Trives du i en kundeorienteret og travl virksomhed, hvor alle gør sig umage? Er du struktureret, skarp og serviceminded med flair for IT? Er du en proaktiv teamplayer, der elsker at have dygtige kolleger omkring dig? Kan du tage ejerskab for dine egne opgaver og følge dem til dørs? Kan du skabe og holde overblik i en travl hverdag – og takle vanskelige situationer, samtidig med at du bevarer det gode humør og store smil?

Vi tilbyder bl.a.:

 • Et spændende udadvendt job i en privatejet kursusvirksomhed, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige mennesker og har nære og dygtige kolleger.
 • Glade kunder, der virkelig værdsætter, at vi gør os umage med alt og leverer god kvalitet.
 • Et interessant job med rig mulighed for stort ansvar, udfordringer og udvikling.
MBK A/S2 servicemindede og strukturerede receptionister søges til Danmarks bedst evaluerede Konferencecenter i hjertet af København K

MBK A/S

Trives du i en kundeorienteret og travl virksomhed, hvor alle gør sig umage? Kan du give vores kunder og gæster Danmarks bedste service og få alle til at føle sig som noget helt særligt – både i receptionen, på telefonen og via mailen? Er du en proaktiv teamplayer, der elsker at have dygtige kolleger omkring dig?

Dine opgaver:

 • At yde service i verdensklasse over for vores gæster og kunder – både fra receptionen, på telefonen og via mailen.
 • Sørge for at alle vores gæster bliver budt hjerteligt velkommen, hjulpet godt igennem opholdet og sendt glade ud af døren igen.
 • Alle dagligdags it-opgaver – herunder hjælp til AV-udstyr i mødelokalerne.
 • Være bindeled mellem vores daglige leder og det øvrige dygtige servicepersonale.
Unique Human CapitalIT-Projektleder

Unique Human Capital søger for E-Nettet i København

Vil du være omdrejningspunktet til at levere digitaliseringsløsninger til den finansielle sektor?

Som IT-Projektleder hos e-nettet bliver du en central figur i at drive den teknologiske udvikling og digitaliseringen af Danmark, og i tæt samarbejde med forretningen vil du medvirke til at gøre danskernes digitale brugeroplevelse mere enkel.

Med reference til CTO – Platform & Infrastructure vil du i rollen som IT-Projektleder få ansvaret for at sikre, at e-nettet er på den rette teknologiske vej. e-nettet har et multivendor setup med en driftsleverandør og flere forskellige udviklingsleverandører, så der vil også være en opgave i at sikre, at e-nettet får maksimalt udbytte af disse leverandørsamarbejder.