21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 21 resultater.
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Berlingske MediaStudentermedhjælper til Weekendavisens bogsektion

Berlingske Media, København

Vi søger en studerende til et job som studentermedhjælper/redaktionsassistent på bogsektionen cirka 15-20 timer om ugen. Der vil være en vis fleksibilitet i arbejdstiderne, så de kan passe med dine studier, og der vil i et vist omfang være mulighed for at arbejde hjemmefra.

Dine opgaver bliver blandt andet at håndtere indkomne bøger, rekvirere billedmateriale mm. fra forlag, lægge artikler i vores redigeringssystem og andet forefaldende redaktionelt arbejde. Du vil arbejde tæt sammen med sektionens to faste redaktører, og du får mulighed for at stifte bekendtskab med et ambitiøst og veloplagt redaktionelt miljø.

Vi forventer, at du har et nært kendskab til Weekendavisen, en stor interesse for litteratur og journalistik, danskfærdigheder på eliteniveau og veludviklede digitale kompetencer.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Infomedia A/SAmbitiøs Bid Manager med internationalt fokus

Infomedia A/S, København

Infomedia søger en Bid Manager med stærkt drive og gode samarbejdsevner, der kan varetage, udvikle og professionalisere Infomedias udbudsprocesser – på tværs af markeder og lande – lige fra capturefasen til kontraktindgåelse.

I jobbet som Bid Manager bliver du en del af Infomedias Customer Care team, med fokus på at styrke det tværgående samarbejde mellem afdelingerne og landene, herunder især Sales. Vi har ambitiøse mål for vores udbudsforretning og vi vil gerne sætte dig i spidsen for at drive en yderligere professionalisering af vores udbudsprocesser på internationalt plan.

Du kommer desuden til at bidrage til selve formuleringen af udbudsbesvarelserne og kommer således til at bestride en alsidig position, hvor der er plads til fordybelse, fart over feltet og relationsopbygning, både internt og eksternt.

NJORD Law FirmAdvokatsekretær inden for privatret

NJORD Law Firm, København

Vi søger en sekretær med erfaring med privatret til vores kontor i København.

Du vil komme til at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste specialister i NJORDs privatretsteam, som bl.a. bistår klienter med arveret, dødsbobehandling, generationsskifte, testamenter og ægtepagter.

Du har erfaring fra advokatbranchen, herunder særligt med privatret, og du er bl.a. vant til at arbejde med behandling af dødsboer, tinglysning og sagsportalen www.minretssag.dk. Desuden er du rutineret korrekturlæser med gode dansk og engelskkundskaber og flair for tal.

Du arbejder både selvstændigt og som en del af et team og sikrer tryghed og fremdrift i sagerne – både partner og klient får altid den bedste service hos dig.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
AIRE Ancient Baths Copenhagen ApSMaintenance Technician

AIRE Ancient Baths Copenhagen ApS

As a Maintenance Technician, you will join our new AIRE Copenhagen team and be responsible for conducting general maintenance and repairs on facility equipment and property structures as needed.

Your goal is to maintain facilities and common areas in the best possible condition following the Maintenance Manager guidelines.

You will also repair and maintain mechanical systems to ensure they are consistent with health and safety standards.

You will fulfill the maintenance annual plan and respond quickly in the event of emergency needs.

It is an exciting opportunity to join our new site in Copenhagen at its initial stage!

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
AIRE Ancient Baths Copenhagen ApSTherapists to join our new site

AIRE Ancient Baths Copenhagen ApS

AIRE is looking for Therapists to join our new site in Copenhagen.

The Job responsibilities for the Therapist position will include:

 • Perform massages while maintaining excellent customer service and client care standards.
 • Maintain service rooms to company standards.
 • Attend regular training and development sessions to stay current on the company’s treatments and procedures.

It is an exciting opportunity to join our new site in Copenhagen at its initial stage!

AIRE Ancient Baths Copenhagen ApSSpa cleaning/housekeeping

AIRE Ancient Baths Copenhagen ApS

AIRE is looking for spa cleaning/housekeeping to join our new site in Copenhagen.

Some of the tasks that you will perform:

 • Guarantee the comfort of our clients in the locker room area, providing them with an outstanding customer service by demonstrating a friendly and courteous attitude.
 • Assist guests with the lockers.
 • Locker room cleaning and the laundry.

It is an exciting opportunity to join our new site in Copenhagen at its initial stage!

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Associate Account Manager - Benelux
Every month more than one million new reviews are posted on Trustpilot for one of the thousands of businesses in our review community.
TRUSTPILOT A/S, København K
Jobcenter
Data Scientist
We are seeking a Data Scientist to join us in our mission to become an industry leader in the use of advanced modelling to safeguard the integrity of online content.
TRUSTPILOT A/S, København K
Jobcenter
Senior Data Analyst
We are seeking a passionate Senior Data Analyst to help us on our mission to transform the business via data and insights.
TRUSTPILOT A/S, København K
Jobcenter
Software Engineer in Test Automation
Do you think out of the box when it comes to product quality or software testing?
TRUSTPILOT A/S, København K
Jobcenter