14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

JBS Textile Group A/SBUTIKSSÆLGER - JBS TEXTILE GROUP SØGER SÆLGER TIL BUTIK I ILLUM, KBH.

JBS Textile Group A/S

Butikken i Illum (Mens Underwear Retail på 1. sal) søger en ny kollega til en stilling, som butikssælger (timeansat - ca. 20 timer ugentlig).

Som butikssælger møder du kunderne med en nærværende betjening, så de får en god oplevelse.

HVEM ER VI:

 • Butik med forhandling af herreundertøj, strømper og skjorter m.m.
 • Butik med forhandling af mange kendte brands.
 • Butik med højt serviceniveau.
 • Travl arbejdsplads med tilbud om ordnede forhold.
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Lunar A/S
Financial Crime Prevention Specialist

Lunar A/S, København

Er dit kendskab til forebyggelse af økonomisk kriminalitet knivskarpt? Kilder det lidt i maven, når vi siger til dig, at det oftest kun er fantasien som sætter grænserne for de mulige tekniske løsninger, som vi kan bygge?

Så skal du med på teamet som vores nye kollega og compliance officer i rollen som Financial Crime Prevention Specialist.

Du vil komme til at sidde i vores compliance-team, hvor du vil være daglig ansvarlig for compliance på financial crime prevention-området i Lunar, og din reference vil være direkte til vores Chief Compliance Officer, Jonas Kjær Leed. Derudover vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores Legal- og Financial Crime Prevention team, som du også vil have din daglige gang med i København.

Lunar A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
TEMP TEAM A/SBliv en del af det nye salgsteam i MUJI beliggende i ILLUM

TEMP TEAM A/S søger for MUJI i København

Er du serviceminded, brænder du for at sælge, og interesserer du dig for, at butikken altid fremstår indbydende?

For vores kunde MUJI søger vi Sales Assistants til både fuldtid og deltid til MUJIs nye store afdeling på 4. etage i ILLUM.

Du vil, sammen med 25 nye og 10 erfarne kolleger, arbejde med japansk design, mode og interiør. MUJI blev grundlagt i Japan i 1980erne med et ønske om at skabe produkter, der er nyttige og et mærke, der bygger på enkelthed.

Dine primære opgaver bliver:

 • Yde fremragende service til alle kunder
 • Lytte og guide til det rigtige produktvalg, der imødekommer kundens behov
 • Sørge for at salgsområdet altid fremstår præsentabelt og ser indbydende ud
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Randstad A/S
Sales Consultant

Randstad A/S søger for Dream Broker i København

Med støtte fra resten af teamet fokuserer du dine indsatser på det øverste beslutningslag i top 1000-virksomhederne på det danske marked. Du driver hele salgsprocessen og er ansvarlig for den indledende kontakt, mødebooking, afholdelse af kundemøder, opbygning af cases, forhandling og afslutning.

Du vil løbende blive udfordret, stillet over for høje krav og svære situationer samt få et stort ansvar, der vil være med til at udvikle dig personligt såvel som fagligt.

Du vil blive oplært i det tekniske, men for at få succes skal du være en dygtig strateg og formidler. Det forventes, at du er på forkant med trends og muligheder inden for videokommunikation, og du skal trives i et miljø, hvor både kunder og kollegaer stiller høje krav til din struktur, din professionalisme og dine resultater.

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
Serverings personale
Vi søger dygtige og servicemindede serveringsmedarbejdere til vores team.
MAMA ROSA COPENHAGEN APS, København K
Jobcenter