Tak for din interesse for jobglæderapporten i life science-branchen. Du modtager en mail med adgang til rapporten i pdf-version på den mailadresse, du angav. Der kan gå nogle minutter, før du modtager den.

Høj jobglæde og en meningsfuld mission i life science-branchen

Denne analyse af life science-branchen undersøger 12 udvalgte virksomheders jobglæde på baggrund af 2.040 tidligere eller nuværende ansattes evaluering af virksomhederne. Samtidig har vi spurgt 684 kandidater, der enten har eller overvejer en karriere i branchen, hvad de mener kendetegner arbejdspladserne – herunder deres forventninger til virksomhederne samt ønsker ved et jobskifte.

Og resultaterne fortæller historien om en branchen med høj jobglæde, et godt omdømme og et internationalt arbejdsmiljø, der kun er blevet forstærket under COVID-19.

Bliv inspireret af resultaterne fra Lundbeck, Coloplast, Novo Nordisk, Novozymes, ALK, Cook Medical, Oticon, LEO Pharma, Xellia Pharmaceuticals, WS Audiology, Fertin Pharma og Agilent Technologies Denmark.

Hent life science-branchens jobglæderapport

Når du downloader en rapport eller analyse behandler vi personoplysninger om dig i form af dine kontaktinformationer (fx e- mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at Jobindex må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevstilmeldingen ved at klikke på afmeldingslink i bunden af mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Læs også

Sorter artikler efter emne.