Du modtager en mail med adgang til rapporten i pdf-version på den mailadresse, du angav. Der kan gå nogle minutter, før du modtager den.

Høj jobglæde i en professional og forretningsorienteret finansiel sektor

I denne analyse af jobglæden i den finansielle sektor er 10 virksomheder blevet udvalgt, og blandt virksomhedernes nuværende og tidligere ansatte har 2.250 kandidater evalueret deres arbejdsplads. Samtidig er 514 kandidater, der har eller overvejer en karriere i finanssektoren, blevet spurgt til deres opfattelse af sektoren, herunder forventninger til virksomhederne samt ønsker ved et jobskifte.

Og resultaterne fortæller historien om en sektor med høj jobglæde trods mange forandringer og COVID-19.

Bliv inspireret af resultaterne fra Jyske Bank, Tryg Forsikring, Arbejdernes Landsbank, ATP, PFA Pension, Alm. Brand, Danske Bank, Nordea Bank Danmark, Topdanmark Forsikring og Pension samt Nykredit.

Hent finanssektorens jobglæderapport

Når du downloader en rapport eller analyse behandler vi personoplysninger om dig i form af dine kontaktinformationer (fx e- mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at Jobindex må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevstilmeldingen ved at klikke på afmeldingslink i bunden af mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Læs også

Sorter artikler efter emne.