Ernæringsassistentelever til Region Nordjylland
Til uddannelsesstart senest d. 2. februar 2026 søger vi elever fordelt på køkkenerne:
- Hovedkøkkenet, Regionshospital Nordjylland i Hjørring
- Måltider & Ernæring, Aalborg Universitetshospital i Aalborg
- Nordjysk Mad I/S i Brønderslev
- Produktion af kost i store portioner
- Produktion af diæter fx til småtspisende, patienter med fødevareallergi, patienter med behov for tygge-/synkevenlig kost.
- Bæredygtig kost, hvor der arbejdes med råvareudnyttelse og minimering af madspild.
- Elevvejledere som altid er parat til at hjælpe dig
- Fællesskab med øvrige ernæringsassistentelever
- Faglige og sociale temadage for eleverne i Regionen på tværs af køkkenerne
- Elevkaffe, hvor vi har tid til at snakke om stort og småt
Hovedkøkkenet, Regionshospital Nordjylland
Du bliver en del af et team på ca. 40 medarbejdere.
Køkkenet producerer:
- døgnforplejning til patienterne på Regionshospital Nordjylland i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Skagen.
- mad til personalekantine og til møde- og gæsteservering.
Måltider & Ernæring, Aalborg Universitetshospital i Aalborg
Du bliver en del af et team på ca. 100 medarbejdere.
Køkkenet producerer:
- døgnforplejning til patienterne på Aalborg Universitetshospital i Aalborg, Hobro og Farsø samt psykiatrien i Aalborg
- mad til personalekantine og til møde- og gæsteservering.
Nordjysk Mad I/S i Brønderslev
Du bliver en del af et team på ca. 25 medarbejdere.
Køkkenet producerer:
- døgnforplejning til patienterne på Brønderslev Psykiatriske Sygehus.
- døgnforplejning til beboere på plejecentrene i Brønderslev Kommune.
- mad til personalekantine og til møde- og gæsteservering.
💪 Adgangskrav
- I gang med grundforløb 2
- Aktuelt i skoleoplæring som ernæringsassistentelev
- Ønsker at starte i Ny mesterlære
Vi kan tilbyde forskellige typer uddannelsesaftaler:
- Ordinær uddannelsesaftale (EUD)
- Voksenelev (EUV) (Er du over 25 år, skal du have lavet en realkompetencevurdering og en uddannelsesplan hos en studievejleder på en erhvervsskole)
- Ny Mesterlære
- EUX
Der er ansøgningsfrist den 16. november 2025 og det forventes, at ansættelsessamtalerne afholdes d. 24.-26. november 2025. Tiltrædelse senest d. 2. februar 2026.
Uddannelsesforløbet
Uddannelsen varer 2½-3 år fordelt på 3 eller 4 praktikperioder og 3 skoleperioder.
Den sidste skoleperiode afsluttes med "Svendeprøve for Ernæringsassistenter".
Der er tre måneders prøvetid på uddannelsen til ernæringsassistent. Prøvetiden træder i kraft den første dag eleven er i oplæring på hovedforløbet. Skoleperioder, der ligger før den første oplæring, tæller ikke med i prøvetiden.
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner samt Kost & Ernæringsforbundet.
Kontakt
Ønsker du at vide mere om uddannelsen i køkkenet, kan du kontakte Uddannelseskonsulent Bodil Geipel Lauritsen på tlf. 23 70 89 11 eller på e-mail bodil.lauritsen@rn.dk
Vil du vide mere om uddannelsen?
I nedenstående link kan du læse mere om uddannelse samt hvad en ernæringsassistentelev arbejder med
blivernaeringsassistent.dk/
----------------------------------------------------------------------------------
I Region Nordjylland søger vi hele tiden nye dygtige kolleger, der sammen med os vil arbejde for, at de nordjyske patienter og borgere er i gode hænder. Du bliver en del af et fællesskab med 15.000 kolleger på hospitalerne, det nære sundhedsvæsen, det præhospitale beredskab – og inden for de specialiserede sociale tilbud, regional udvikling og i administrationen. Vi er stolte af vores faglighed og samarbejde på tværs af hele organisationen.
Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.
Læs mere om os på Job og uddannelse, og få et overblik over ansættelsesprocessen trin-for-trin på Fra ansøgning til ansættelse.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex