Kok til Café Alsion
Brænder du for god mad og alsidige arbejdsdage?
DinnerdeLuxe søger en passioneret og fleksibel kok til Café Alsion i Sønderborg. Her får du mulighed for at arbejde i et hus, der både rummer kantinefunktion, kulturelle arrangementer og events.
Stillingen indebærer både frokostproduktion til vores faste gæster og kunder samt aftenopgaver i forbindelse med koncerter og arrangementer – hvilket betyder, at der vil være både aften- og weekendarbejde i perioder.
Dine opgaver
- Tilberedning af frokostbuffet, dagens ret og mødeforplejning
- Forberedelse og afvikling af aftenservering i forbindelse med koncerter og events
- Udvikling af menuer med fokus på smag, variation og præsentation
- Overholdelse af hygiejnekrav og kvalitetssikring
- Samarbejde med et team af dedikerede kolleger om daglig planlægning og drift
Om dig
- Du er faglært kok og har erfaring fra kantine, café eller restaurant
- Du trives med skiftende arbejdstider og tager ansvar i både frokost- og aftenservice
- Du er struktureret, kreativ og brænder for at levere god mad fra bunden
- Du er serviceminded og har en positiv tilgang til både kolleger og gæster
- Du bidrager til et godt samarbejde og arbejdsmiljø
Vi tilbyder
- En dynamisk arbejdsplads i Sønderborgs kultur- og videnshus
- En afvekslende hverdag med både frokost og eventopgaver
- Et fagligt stærkt team og stor indflydelse på køkkenets udvikling
- Mulighed for personlig udvikling og gode arbejdsforhold
- Stillingen indeholder aften- og weekendarbejde i perioder
Ansøgning
Send din ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job.brian@dinnerdeluxe.dk.
Skriv “Kok Alsion” i emnefeltet.
Ved at angive referencer giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dem.
Tiltrædelse: August 2025.
Vi afholder samtaler løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette – så søg hellere i dag end i morgen!
Har du spørgsmål?
Kontakt Drift- og Kundechef Brian Hjelm på job.brian@dinnerdeluxe.dk eller 25 28 28 64.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex