Restaurantchef til Bouillon, Frederiksberg // Restaurant manager for Bouillon, Frederiksberg
Restaurantchef til Bouillon, Frederiksberg
Brænder du for gastronomi og ledelse? Ønsker du at være en del af en dynamisk, travl og ambitiøs restaurant? Bouillon søger lige nu en engageret restaurantchef til vores restaurant på Frederiksberg. Som fremtrædende figur i vores team, vil du spille en essentiel rolle i at sikre vores høje standard for service og kvalitet – både for vores medarbejdere og vores gæster.
Om stillingen:
Vores nuværende restaurantchef er kommet ind på sit drømmestudie, og vi er derfor på udkig efter en ny stjerne, som kan lede og inspirere vores tjenerteam! Som restaurantchef hos Bouillon bliver du en central del af restaurantens daglige drift og udvikling. Din primære opgave vil være at køre service og sikre, at vores gæster får en fantastisk oplevelse, og at serviceniveauet til enhver tid er i top. Du vil arbejde tæt sammen med vores driftschef for at kontinuerligt optimere vores drift og service. Du vil få ansvaret for vagtplanen, være en del af oplæringsprocesser samt være med til at sikre et positivt og trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne er tilfredse, og gæsterne forlader restauranten glade og tilfredse.
Hvem er du?
Vi søger én med erfaring fra restaurationsbranchen og med erfaring fra en lignende stilling. Du er dedikeret til dit arbejde, og du er i stand til at lede ved eksempel. Du er professionel og effektiv, men også imødekommende og hjælpsom. Vigtigst af alt, er du dygtig til at kommunikere og samarbejde, og du er en god kollega.
Hvorfor vælge Bouillon?
- Bliv en del af et skønt team, der vægter samarbejde og godt humør højt.
- Arbejd i en konceptrestaurant, som skaber unikke oplevelser for både gæster og ansatte.
- Bliv en del af en organisation i rivende udvikling og med højt til loftet, hvor der er gode udviklingsmuligheder for dig, herunder uddannelser udbudt af Asnæs & Vangstrup.
Praktiske oplysninger:
- Adresse: Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
- Ansættelsestype: Fuldtid
- Ansøgningsfrist: 6. juli 2025
- Forventet opstart: 1. august 2025
Der afholdes jobsamtaler løbende.
Sådan søger du:
Hvis du er klar til at tage det næste skridt i din karriere og være med til at løfte Bouillon til nye højder, ser vi meget frem til at høre fra dig. Send din ansøgning og CV til job@restaurantbouillon.dk senest den 6. juli 2025. Opstart vil være den 1. august 2025. Husk at skrive i emnefeltet, at du søger til Frederiksberg.
Vi glæder os til at møde dig!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Restaurant Manager for Bouillon, Frederiksberg
Are you passionate about gastronomy and management? Do you want to be part of a dynamic, busy and ambitious restaurant? Bouillon is currently looking for a dedicated restaurant manager for our restaurant in Frederiksberg. As a prominent figure in our team, you will play an essential role in ensuring our high standard of service and quality – both for our employees and our guests.
About the position:
Our current restaurant manager is starting her dream studies, and we are therefore looking for a new star who can lead and inspire our waitstaff! As a restaurant manager at Bouillon, you will be a central part of the restaurant's daily operation and development. Your primary task will be to do service and ensure that our guests have a fantastic experience and that the level of service is excellent at all times. You will work closely with our operations manager to continuously optimize our operations and service. You will be responsible for the roster, be a part of onboarding-processes and help ensure a positive and safe working environment, where employees are satisfied and guests leave the restaurant happy and satisfied.
Who are you?
We are looking for someone with experience from the restaurant industry and with experience from a similar position. You are dedicated to your work, and you are able to lead by example. You are professional and efficient, but also accommodating and helpful. Most importantly, you are good at communicating and collaborating, and you are a good colleague.
Why choose Bouillon?
- Become part of a wonderful team that values cooperation and a good mood.
- Work in a concept restaurant that creates unique experiences for both guests and employees.
- Become part of an organization in rapid development and with high ceilings, where there are good development opportunities for you, including education offered by Asnæs & Vangstrup.
Practical information:
- Address: Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
- Type of employment: Full-time
- Application deadline: 6 July 2025
- Expected start-up: 1 August 2025
Job interviews are held on an ongoing basis.
How to apply:
If you are ready to take the next step in your career and help lift Bouillon to new heights, we look forward to hearing from you. Send your application and CV to job@restaurantbouillon.dk no later than 6 July 2025. Start-up will be on 1 August 2025. Remember to write in the subject field that you are applying to Frederiksberg. We look forward to meeting you!
Please note in your application that you found the job at Jobindex