Løgumkloster Højskole søger kok, ernæringsassistent eller bager på fuld tid
Vil du gerne arbejde i et højskolekøkken, og vil du gerne lave grøn, velsmagende mad fra bunden? Så er du måske vores medarbejder på Løgumkloster Højskole.
På Løgumkloster Højskole laver vi hver dag den gode mad fra bunden, og derfor søger vi en kollega mere til at trylle grøn, bæredygtige mad og bage med os.
Vi bruger så vidt muligt økologiske råvarer, svarende til økologisk sølvmærke, og arbejder på at være selvforsynende på bladgrønt i sommerperioden. Teamet består udover dig af køkkenleder og én madudvikler på fuld tid samt to kokke-elever og ungarbejdere.
Vores køkken er vegetarisk 5-6 dage om ugen med én fiske-dag og én kød-dag. Vi arbejder i tråd med Fødevarestyrelsens kostråd, og fokuserer på en sund næringsrig kost, med mange bælgfrugter. Vi ønsker os, at du i samarbejde med den menu-ansvarlige kok og det daglige personale, gør vores grønne køkken endnu stærkere.
Du skal have en forkærlighed for vegetarisk mad. Hvis du er vild med at bage, og har lyst til at nørde i surdej og glutenfrit brød, så er det et stort plus.
Køkkenet har en stor berøringsflade med både elever og frivillige på skolen, og du skal derfor være god til at samarbejde og lære fra dig - også til folk der ikke er køkkenvante.
Udover maden værner vi om den venlige og positive tone i vores køkken, hvor vi sagtens kan arbejde fokuseret og hurtigt lige inden service, men hvor der altid er plads til et smil og et godt grin efterfølgende. På højskolen bliver du en del af en stor familie, og du er således også altid velkommen til at medbringe din egen familie til aftenmåltider, hvis du har den sene vagt.
Stillingen som kok, ernæringsassistent eller bager er på fuld tid, og du skal gerne kunne starte 1. august 2025.
Arbejdstiden ligger normalt på hverdage fra 6:30– 14:30 eller fra 10:00 til 19:00 i rulleplan. Du skal påregne weekendarbejde maksimalt 1 gang om måneden, da vi også har udlejninger mm.
Vi holder åbent i ferieperioder og over helligdage, så du kommer til at indgå i en vagtplan, der dækker hele året.
Dine opgaver i køkkenet er blandt andet:
● Grøn madlavning fra bunden – efter opskrift
● Bagning (surdejsbrød, madbrød, småkager og skærekager)
● Kreativ anretning af buffeter i nordisk stil
● At trylle rester om til lækre nye retter, så vi undgår madspild
● Undervisning af elever i opvask og rengøring
● Servering, opvask og rengøringsansvar for ét bestemt område.
Vi tilbyder:
- Et køkken med en god og venlig tone
- Mulighed for at sætte dit eget kreative præg på køkkenets retning
- Løn efter kvalifikationer, pension på 17,1% og sundhedsforsikring
- Et fantastisk fællesskab med kollegaer og elever
Vi holder samtaler løbende til opstart snarest muligt. Ansøgninger sendes til info@logumklosterhojskole.dk
Er du interesseret og har spørgsmål kan du ringe til køkkenleder Anja Larsen på tlf. 25374967.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex