Køkkenet på Esbjerg sygehus søger køkkenfagligt personale
Vi søger personale med kostfaglig baggrund– erfaring og/eller uddannelse. Vi er åbne for en bred baggrund (arbejde/uddannelse som: kok, ernæringsass, cater, slagter, bager osv)
Stillingen er placeret i køkkenproduktionen og indeholder:
- Produktion af komponenter til samtlige måltider på vores 3 matrikler
- Produktion består af både varmhold-, køle- og frostproduktion
- Der produceres til flere forskellige kostformer
- Stort fokus på bæredygtighed og reduktion af CO2 aftrykket
- Udfyldelse af egenkontrol, der ligesom opvask og rengøring, indgår i arbejdet i alle teams
- Andet forefaldende arbejde
- En relevant erfaring og eller/ faglig uddannelse inden for området
- Er interesseret i dit arbejde og kollegaer, og ønsker at yde en god kvalitet og service for vore kunder
- Har overblik og et godt planlægningsgen
- Kan, og vil medvirke til udvikling af både madkvalitet og arbejdsprocesser
- Kan, og vil medvirke til positiv dialog og samarbejde både internt i køkkenet og med vore samarbejdspartnere/kunder
- Kan håndtere det fysiske aspekt af arbejdsopgaverne
- At have engagerede og fagligt dygtige kollegaer, som trives
- At yde en god service til vore kunder: patienter og personale
- At kvaliteten er høj og maden er indbydende
- At være en arbejdsom og effektiv virksomhed med løbende fokus på at skabe en udviklings–og forbedringskultur sammen med hinanden
- At være en synlig afdeling i organisationen, som samarbejder på tværs
- At vi har det gode humør med på arbejde hver dag
- At have styr på gældende lovkrav på køkkenhygiejneområdet
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger kan indhentes ved Køkkenchef Adam Hedevang Malmø på 22920188.
Du kan også læse mere om køkkenet her.
Ansøgningsfrist senest den 25.05.2025 og ansættelsessamtaler afholdes løbende – ansættelse snarest muligt
Ansøgning sendes via linket i opslaget. Vi glæder os til at høre fra dig.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex