Vi søger en engageret og ambitiøs forsker til et lede og gennemføre det 2-årige forskningsprojekt PainBehave (Pain, Expectations, Beliefs and Behaviour: untying the knot to guide care) under forskningsprogrammet ”Muskuloskeletal Sundhed og Rehabilitering” med mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Du vil blive en del af et dynamisk forskningsmiljø med fokus på praksisnær forskning og arbejde tæt sammen med forskere fra både ind- og udland.

Om forskningsprojektet
Projektet undersøger den komplekse sammenhæng mellem forventninger til smerte, smerteoplevelse, overbevisninger og træningsadfærd i forbindelse med “subacromialt smertesyndrom” (SAPS). Målet er at afdække de psykologiske og adfærdsmæssige mekanismer, der forhindrer nødvendige træningsindsatser og dermed bane vejen for nye, mere effektive behandlingstilgange.

  • Forskningsmetoder: Projektet anvender single-case design (SCED)
  • Dataindsamling: Daglige målinger af smerter, tanker om smerte og træningsadfærd
  • Intervention: Kort kognitiv intervention med det formål at reducere katastrofetanker
  • Internationale samarbejdspartnere: Forskere i både Canada og Sverige bidrager aktivt, og der vil indgå besøg hos samarbejdsinstitutioner som led i projektet.

Om jobbet
Som forsker på projektet, vil din opgave være at bidrage til planlægning og udformning at projektet, samt varetage den afsluttende tilpasning og forberedelse af projektet inden opstart, med sparring fra resten af projektgruppen.

Derudover vil det være din opgave at:

  • planlægge og udføre det kliniske projekt ”PainBehave”, herunder levere en kort kognitiv intervention (efter oplæring), koordinere levering af behandlingsforløb og sikre dataindsamling.
  • anvende nyskabende kvantitative metoder til at undersøge, hvordan patienters forventninger og tanker om smerte påvirker deres faktiske træningsadfærd
  • publicere i internationale videnskabelige tidsskrifter, præsentere resultater på konferencer, planlægge og gennemføre formidlingsaktiviteter og samarbejde tæt med klinikere og praksispartnere.
  • samarbejde med projektansvarlige docenter og øvrige forskere i projektgruppen og instituttets forskningsenhed. Dertil opretholde et tæt samarbejde med projektets internationale partnere i Canada og Sverige, med mulighed for forskningsophold.

Om dig

  • Du har (ved tiltrædelse) en ph.d.-grad inden for et relevant område (fx rehabiliteringsvidenskab, fysioterapi, psykologi, idræt, sundhedsvidenskab eller lignende). Det er et krav, at ph.d.-graden er erhvervet (forsvaret) inden ansættelsesstart.
  • Du forventes at have erfaring eller interesse for smerteforskning, adfærdsforskning, rehabilitering eller beslægtede emner. Erfaring med single-case eksperimentelle designs og/eller andre kvantitative metoder vægtes højt men er ikke et krav.
  • Du kan formidle professionelt på både dansk og engelsk – både skriftligt og mundtligt. Du vil stå for formidling til forskningsmiljøer, praksisaktører og internationale partnere.
  • Du trives i tværfaglige og internationale miljøer, tager initiativ i samarbejdsrelationer og formår at opbygge netværk på tværs af faglige grænser.
  • Du har erfaring med at koordinere og lede projekter, og evner at planlægge processer med flere aktører.

Vi kan tilbyde
Hos Københavns Professionshøjskole vil du indgå i et inspirerende forskningsmiljø, der kombinerer stærk akademisk faglighed med et praksisnært og anvendelsesorienteret fokus. Vi arbejder tæt sammen med klinikere og sundhedsprofessionelle for at sikre, at vores forskningsresultater gør en reel forskel i både praksis og uddannelse..

Vi tilbyder derudover:

  • Et dynamisk og innovativt forskningsmiljø: Du bliver en del af en tværfaglig forskergruppe med fokus på praksisnære projekter og tæt kontakt til både studerende og professionelle.
  • Internationalt udsyn: Projektet inkluderer samarbejde med partnere i Canada og Sverige, herunder planlagte besøg og forskningsophold, der understøtter din faglige udvikling og netværksopbygning.
  • Faglig og personlig udvikling: Adgang til konferencer og professionel sparring, så du løbende kan udvikle dine kompetencer og mulighed for at indgå i samarbejder via programmets andre aktiviteter. Dertil en formel tilknytning til Aalborg Universitet, som er partner i projektet.
  • Fleksible arbejdsforhold: Vi værner om en god work-life-balance og tilbyder fleksible rammer for arbejdstilrettelæggelse under hensyntagen til de opgaver der skal løses.
  • Kontorplads sammen andre forskere: Du vil få kontorplads sammen med en række af enhedens andre forskere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt- eller lektorvikar med start den 1. august 2025 eller snarest muligt derefter.

Der er tale om en midlertidig ansættelse for to år. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved videregående uddannelser på erhvervsakademier, professionshøjskoler m.fl., nr. 414 af 27. april 2025.

Som adjunktvikar vil der ikke være mulighed for lektorkvalificering i ansættelsesperioden.

Ansættelse som lektorvikar forudsætter positiv lektorbedømmelse jf. Bekendtgørelse nr. 413 af 27. april 2025.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade, 26, 2200, København.

Vil du vide mere?
På Københavns Professionshøjskole uddanner vi studerende til meningsfulde arbejdsliv, hvor de møder andre mennesker, og gør en konkret forskel for dem. Vi ser det som vores fineste opgave og vores strategiske vision, at vi sammen med vores omverden vil uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategi på www.kp.dk og om KP som arbejdsplads på vores karriereside.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte docent Mikkel Bek Clausen på tlf.: +45 24296384​​ eller forskningsleder Mette Zebis på tlf: 51632437.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 29-05-2025.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent. Vi forsøger at minimere bias i rekrutteringsprocessen og opfordrer derfor til, at du undlader at vedhæfte profilbillede i CV/ansøgning.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og ca. 1.800 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex