Brænder du for at arbejde med udsatte unge i alderen 15-23 år i et tæt samarbejde med myndighedsrådgivere og andre samarbejdspartnere, med henblik på at bringe dem tættere på selvstændighed, uddannelse og job? Har du evnen til at gruppefacilitere, har erfaring med familierelateret arbejde, og er du god til at skabe individuelle, tillidsfulde relationer? Så er det måske dig, vi søger.

Vi søger efter en ny kollega til vores fantastiske team af kontaktpersoner og bostøtter i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.

Om os
Kontaktperson og Bostøtte for Unge 1 (KBU1) består af både kontaktpersoner og bostøtter, der varetager individuelt tilrettelagte 1:1 indsatser for udsatte unge, alt imens de samarbejder om, også at faciliterer løbende gruppeforløb. Alt dette for en målgruppe, der er både bred, kompleks og mangfoldig og som omfatter unge med både sociale-, adfærdsmæssige-, og psykosociale udfordringer; desuden unge præget af ensomhed, lavt selvværd, skoleværing mm.

KBU1 er en del af firkløveren Kontaktperson og Bostøtte 1-4, der arbejder tæt og tværfagligt sammen med myndighed. Sammen er det vores opgave at bringe de unge tættere på selvstændighed, uddannelse og/eller beskæftigelse.

Om jobbet
Vi arbejder udekørende, og vores besøg foregår ofte i den unges hjem, på uddannelsessteder, frivillige tilbud mm. Vi arbejder selvtilrettelæggende og planlægger vores aftaler, så det passer ind i den unges hverdag med skole og job. Alle vores gruppeforløb udbydes desuden efter kl. 15:30 - du vil derfor skulle være villig til at arbejde flere sene eftermiddage/ aftener om ugen. Alle arbejder ud fra myndigheds ’indsatsmål’, hvorudfra vi løbende udarbejder notater og opfølgninger til orientering/ evaluering. Dette gælder også i forbindelse med gruppeforløbene i KBU1, hvor vi fordrer de unge til at dele deres viden og erfaringer med hinanden, alt imens selve forløbet er stykket sammen omkring en bestemt tematik.

Alle fire KBU-afdelinger består af ca. 18 medarbejdere og én afdelingsleder.

Vi søger en kontaktperson til KBU1, der brænder for at gruppefacilitere minimum 2 gange ugentligt og sideløbende varetage individuelt selvtilrettelagte indsatser.

Om dig
Kan du genkende dig selv i nedenstående beskrivelse, bedes du derfor argumenterer for dine erfaringer/ kompetencer i forhold til dette i den ansøgning, vi håber at få fra dig.
  • Du er fagligt stærk og gerne kreativt tænkende i forhold til hvorledes man kan arbejde anerkendende med de unges identitetsforståelse og -dannelse i et gruppebaseret perspektiv.
  • Du er opmærksom på en professionel tilgang til opgaven, hvor de unge altid tilbydes et trygt møde med ligesindede, de kan spejle sig i og udveksle erfaringer med.
  • Du tør, på baggrund af din fagprofessionelle tilgang, bringe dig selv og din personlighed i spil.
  • Du er ikke bleg for at videndele, besidder en god portion humor og ved, at forudsætningen for at lykkes er at samarbejde sammen som et team.
  • Du er respektfuld, har situationsfornemmelse og ved, at besøg i borgernes private hjem kræver, at du er en tryg, nærværende og tydelig fagperson som kan bevare fokus på målet med besøget.
  • Du har en positiv karakter der ikke lader sig gå på af en omskiftelig hverdag og stilling, der løbende former sig i takt med borgernes behov; hvilket kan kalde på både pro- og reaktive løsninger
Vi forventer desuden af dig, at:
  • Du har en uddannelse som pædagog, socialrådgiver, ergoterapeut, sygeplejerske, sexolog, SOSU, familiebehandler eller tilsvarende.
  • Du har erfaring med målgruppen ’udsatte unge’ generelt, er nysgerrig på andre mennesker og ønsker at forstå dem, deres ageren og deres livssituation.
  • Du synes at arbejdet med mennesker i grupper er spændende og har erfaring med gruppebaserede indsatser og/ eller arbejdet i- og med familier.
  • Du kan inddrage både professionelle og private netværk omkring den unge – og bygger gerne bro til frivillige tilbud i Odense Kommune.
  • Du kan bevare overblikket i en travl hverdag med forskelligartede opgaver, at du kan koordinere, og at du kan få din kalender til at gå op ud fra hensyn til både dig selv, dine individuelle unge og dine gruppeforløb, på selvstændig vis.
  • Du er en god og opmærksom kollega, der gerne vil være en del af et både fagligt kompetent og meget forskelligt, tværfagligt sammensat team.
  • Du kan/vil cykle til dine aftaler og har gerne et kørekort.
Vi tilbyder dig
  • En afdeling i løbende udvikling.
  • En mangfoldig arbejdsplads sammensat af forskellige faggrupper og tværprofessionalisme.
  • Engagerede kollegaer med høj (tvær)faglighed.
  • Et arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer faglig sparring (ugentlig), har humor og understøtter hinanden
  • Supervision
  • En stor grad af frihed og fleksibilitet til selvstændigt at planlægge din arbejdsdag
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at skrive til kontaktperson/ AMR Bolette på 24 63 07 82, eller til afdelingsleder Linette Corfixen på 24 65 95 71. Du bedes sende en sms, hvori du skriver, at du ønsker en opringning i forbindelse med jobannoncen, hvorpå du vil blive ringet op snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen ønskes besat den 1. august 2025 eller snarest derefter.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 16. juni 2025. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 24. juni 2025.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex